Log in

View Full Version : Arayüzlerle ilgili çözüm arayışı..

giovanni
08.Ekim.2011, 19:57
Arkadaşlar bakıyorum herkes sadece oyuncu profillerine takılmış durumda.Baktım başka açılan farklı konular da yok.Oyunun arayüzü beni çok zorluyor mesela.bir takıma girildiğinde eskiden direkt kadrosu açılıyordu.Şimdi eskisi gibi direkt view squad değil, overview açılıyor.Takımın içine girmek için tekrar bir tıkla view squad yapmak gerekiyor.Bu tamamen zahmet işi...Bunun çözümünü ben mi göremedim yoksa çözümsüz mü?

Ayrıca ikinci sıkıntı; taktik içinde ilk 11 deki oyuncunun üstüne tıkladığımızda yan sayfa otomatikman oyuncunun profili olur,team inst.dan player instna hemen geçilirdi.Şimdi yukarıdan ancak oyuncuları teker teker seçerek bunu yapmak zorunda kalıyoruz?Bu da çok yorucu çözümü var mıdır?Test eden yetkili arkadaşlara bunu da sormak istedim.

Üçüncü bir nokta; almancam çok iyi ama almanca da ne yazıkki oyunda yok;ingilizcem azbucuk..Maç sırasındaki takımla konuşmaların ne olduğunu öğrenmemiz lazım,maç sırasında nasıl komut veriliyor bunu da öğrenmemiz gerekir..Vakti olan arkadaştan bu bir ricamız olsun..

Evet sevabıyla günahıyla fm12 yapıldı,oyuncuların teker teker özellikleri yok bir artsın bir insin kavgalarına lüzüm yok,yönetici arkadaşlar ellerinden geleni yapmışlardır.Daha iyisini istersek eleştirmeyelim,iyi biliyorsak elimizi oyun daha hazırlanırken beklemek yerine taşın altına koyalım bizde kadroya dahil olup çalışalım..Ama unutmayınki tek eksiklikler bizde olmuyor.Newcastle fanı olarak,orda da çok eksik gördüm.Eksikler olacaktır..Yeterki bardağın dolu tarafını görmesini bilelim..Herkese şimdiden teşekkürler..

RasAnt
08.Ekim.2011, 20:38
Dediğin şeyler doğru,hayatımda ilk kez bir oyunun demosunu indirdim ve oynuyorum güzel olmuş bence grafikler eğlenceli hale getirmiş oyunu ancak alışması süreç alacak bazı kolaylıklar zorlaşmış bazı zorluklarda kolay hale getirilmiş dediğin gibi taktikte oyuncuya tıklayınca profili çıkıyordu daha 20 dakika anca inceleyebildim oyunu bu gece baya bi kurcalayacağım :)

fotosuki
08.Ekim.2011, 21:58
1. sorun için preferences sekmesinde sağ ustte default team ve player ayarları var. player olanı attributes team olanı squad yap eski duzene geliyor.

giovanni
08.Ekim.2011, 22:32
fotosukiye teşekkür ediorum.sıra ikinci sıkıntıda:)

0xjasaitis
08.Ekim.2011, 22:56
1. sorun için preferences sekmesinde sağ ustte default team ve player ayarları var. player olanı attributes team olanı squad yap eski duzene geliyor.

Eyw.. Hoca gerçekten iyi oldu bu.

perpetua
08.Ekim.2011, 23:06
2. maddeyi biraz acabilirmisin? Tam olarak anlayamadim ne demek istedigini.

BaGa TaRKaN
08.Ekim.2011, 23:16
Ayrıca ikinci sıkıntı; taktik içinde ilk 11 deki oyuncunun üstüne tıkladığımızda yan sayfa otomatikman oyuncunun profili olur,team inst.dan player instna hemen geçilirdi.Şimdi yukarıdan ancak oyuncuları teker teker seçerek bunu yapmak zorunda kalıyoruz?Bu da çok yorucu çözümü var mıdır?Test eden yetkili arkadaşlara bunu da sormak istedim.

Arkadaş Bunu Söylüyor Oyuncuyu Seçtiğimizde Yan Tarafta Oyuncuya Komut Verebileceğimiz Ekran Geliyor

2. maddeyi biraz acabilirmisin? Tam olarak anlayamadim ne demek istedigini.

http://img.ie/6594c.png

Ama Şimdiki Daha Güzel Olmuş Oyuncu Bilgilerine Girdiğimizde Diziliş Ekranında Herhangi Oyuncuya Tıkladığımızda Yine Geliyor Daha Bir Göze Hitap Edici Olmuş ;;)

http://img.ie/496b2.png

perpetua
08.Ekim.2011, 23:44
Ama sanirim demek istedigi, o ozelliklere bakarak kadroya kimi alacaginin kararini veremiyor yeni haliyle.

Onun da cozumu var. Normal taktik ekraninda, oyuncularin isimlerinin sol tarafina dogru i gibi bir sey var. Fareyi onun ustune getirince oyuncunun ozellikleri beliriyor.

BaGa TaRKaN
09.Ekim.2011, 00:37
Evet O Yönden Eskisini Aratacak Gibi İnfoya Sadece Bakıyoruz Ama Eskisi Daha İyi Fikir Veriyordu

RasAnt
09.Ekim.2011, 00:38
Aynen özelliklere bakarak kadro seçimi zor olacak,böyle oyuncuyu mevkiye atıcaksın sonra üstüne gelip özelliklerine bakacaksın geçen sene böyleydi bu sene -i- yapmışlar ama koyup bakamayacağız çok uğraştırıcı olmuş o yönden

BaGa TaRKaN
09.Ekim.2011, 00:42
Durun Hele Ömer Ustamız Yardımımıza Yetişir Bir Şeyler Yapar :D Ümitliyim Şefimden :icon_biggrin:

perpetua
09.Ekim.2011, 02:57
Butun ozellikleri dokmek mukun degil galiba. Ama kisa yol olarak yardimci antrenorun oyuncunun CA'si hakkinda ne dusundugunu oyuncu listesinde cikartabilirsiniz (squad'in sagindaki menude, customize current view'a girerek.

giovanni
09.Ekim.2011, 13:58
Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim ama gerek " i " butonuna bassak ta gerekse detaylı baksak ta, pratik değil..Eskisi daha iyiydi..Keşke çözümü olsaydı ama anlaşılan çözümü yok.Ben kurcalarken yanlışlıkla klasik taktiğe cevirdim.Şimdi normal taktik ayarlarına dönemiyorum:))

nikootinn
09.Ekim.2011, 14:22
Ben de eski arayüzü isteyenerdenim :)

brknesta
09.Ekim.2011, 15:44
valla eskısınden fark yok dahada katılmıs uzerıne fakat su oyuncu arastırma raporları cok teferruatlanmıs

ozaniel
09.Ekim.2011, 17:05
Farenin scroll tuşunu sola ittirerek geri gelen biri olduğum için geri tuşuna gidip basılı tutmak bana iyice zor geliyor. Umarım eski sistemi de tekrar alternatif olarak koyarlar.

pappi
10.Ekim.2011, 13:57
başka bir konuda da söyledim ama dikkat çekmedi,burada da dile getireyim.

Oyundaki yazı boyutu bir önceki oyuna oranla küçük geldi bana,sizce de öyle değil mi arkadaşlar? yazıları okurken gözlerim yoruluyor.pencere modunda çalıştırıyorum,büyütüyorum küçültüyorum yine aynı.çözünürlük ne olursa olsun değişmiyor,yazı boyutu küçük geliyor bana.

BaGa TaRKaN
10.Ekim.2011, 14:00
başka bir konuda da söyledim ama dikkat çekmedi,burada da dile getireyim.

Oyundaki yazı boyutu bir önceki oyuna oranla küçük geldi bana,sizce de öyle değil mi arkadaşlar? yazıları okurken gözlerim yoruluyor.pencere modunda çalıştırıyorum,büyütüyorum küçültüyorum yine aynı.çözünürlük ne olursa olsun değişmiyor,yazı boyutu küçük geliyor bana.

Yeni Skin/Tema Yapanlar Yazı Boyutunuda Değiştirebiliyor Yakında Çıkmaya Başlar Temalar :)

lexoqe
10.Ekim.2011, 15:03
Demo olduğu için yazıların boyutları küçülüp büyümez.