Log in

View Full Version : Türkiye - Azerbaycan | 11 Ekim 2011 - 20:00 | Euro 2012 Elemeleri A Grubu

eXcitinG
11.Ekim.2011, 00:57
http://www.yukleresim.com/di-4WIK.jpg

Fearless Coward
11.Ekim.2011, 01:10
Kazanalım bi zahmet...3-0,4-0'lık bir skorla yeneriz gibime geliyor asıl önemli olan Belçika'nın puan kaybetmesi...

GodfatheR
11.Ekim.2011, 01:20
Çok zor maç olucak. Çok gergin olucaz , aklımız başka yerde olucak ve çok dağınık bir takımız. 1-1 veya 2-0 Türkiye galibiyeti diyorum. Galip gelirsek de bu oyunun son 20-25 dakikasında bulduğumuz gollerle olucak bence.

europeanconquer
11.Ekim.2011, 01:21
Eğer yeneceksek 1-2 fark olmasın 3-4 farklı bir maç olsun.Şöyle doya doya bir maç izleyelim.Keyfini çıkaralım.Belçika maçını düşünmeden izleyelim,oynayalım.Güzel bir galibiyetle grupları bitirelim artık.

Chinatown
11.Ekim.2011, 03:39
Hiddink - Oğuz Çetin ikilisi ortak yapımıyla milli duygulara rağmen izlenmesi zor, ne taktik, ne hırs, ne amaç olamayan, ruhsuz, insanı futboldan soğutan milli takımımız için umarım bir felaket olmaz yarın gece.. Bu kafayla playoff'u geçmemiz bile süpriz olur. Yarınki maç için de içimde zerre kadar bir heves, umut yok.. Umarım kazanırız diyelim öyle olsun.

Bordo61Mavi
11.Ekim.2011, 03:50
Kendisini 1 gram dahi sevmedigim halde bu macta bu takimi sadece Emre atesler. Ilk11 de oynamasi gerektigini dusunuyorum, rahat bi skora getirdikten sonrada sakatligi tam gecmediyse oyundan alsinlar. Yoksa sag bekte begenilmeyen Sabriye orta sahanin ortasinda yazik edecekler.

byariff
11.Ekim.2011, 03:58
bir yandanda ic duygularim keske yenilsek diyor hiddink ve oguzdan kurtuluruz ne guzel.

Kaka Leite
11.Ekim.2011, 04:10
bir yandanda ic duygularim keske yenilsek diyor hiddink ve oguzdan kurtuluruz ne guzel.

Aynen,bende yenilsek diye düşünmüyo değilim ama ne olursa olsun yinede çıkalım umarım kazanırız ve Almanlarda kıyağı yaparlar.Bence Almanlardan öte iş bizde bitiyor en büyük süprizi biz yapabiliriz esas :)

urwrdskkn
11.Ekim.2011, 10:35
bugün içime doğdu azerileri farka boğacagız ve almanya da 1 puan alacak gibime geliyor inşallah yanılmam

urwrdskkn
11.Ekim.2011, 10:39
gazeteler sinanın bugün kalede olacağını söylüyor keşke almanya maçında oynasaydı en azından sinan böyle salakça goller yemezdi bu çocuk gerçekten formanın hakkını vererek oynuyor gidiyor topa kendini atıyor rakibi marke ediyor pozisyonu nu bozuyor çok beğenmiştim estonya maçında

sui generis
11.Ekim.2011, 11:20
gazeteler sinanın bugün kalede olacağını söylüyor keşke almanya maçında oynasaydı en azından sinan böyle salakça goller yemezdi bu çocuk gerçekten formanın hakkını vererek oynuyor gidiyor topa kendini atıyor rakibi marke ediyor pozisyonu nu bozuyor çok beğenmiştim estonya maçında

Volkan sakat ve cezalı olmadıgı sürece o beklentin çok boş.

Maca gelecek olursak iyi bir 11 le 3-0 alırız. Ne olur Burak kanatta oynasın forvette değil. Forvete de Mevlüt suanki kadroda iyi gider. Emre nin durumu iyiyse oynayacaktir. Sol bekte de hızlı biri olmalı. O yüzden ismail e şans verilmeli..

İnsallah Almanya istediğimiz sonucu alır. Ama kaliteli ayakları var Belçika nin. 2 bireysel hareketle gol bulmaları zor değil. Almanların goller atması gerekir. İnsallah istediğimiz sonucu alır Almanlar

Since-1907
11.Ekim.2011, 12:00
Azerbaycan'dan çekinir hale geldik.Nereden nereye...Kendini iyi sanan Türk Futbolu'm.Kaliteli olduğunu zanneden Süper Ligi'm.

attirson
11.Ekim.2011, 12:18
Rahat bir skor bekliyorum bu maçta.Artık şamata bitti futbolcularda bunun farkındadır rahat bir futbolla en az 2 fark sağlıyarak kazanıp tur atlarız diye düşünüyorum.

SAİT71
11.Ekim.2011, 14:05
Bu milli takımdan bu şartlarda beraberlik bekliyorum. İster totem deyin ister saf deyin ama Azerbaycan gibi takımlar hep zorladı bizi. Bence onlarında bize kolay maç vereceğini düşünmüyorum. Helede katı savunma yaparlarsa ileride işimiz zor. Bence Almanya yener biz berabere kalırız. (Play off oynarız) Yada biz yeneriz Belçika'da yener. Hislerim Play-offlara gidemeyeceğimizi söylüyor inşallah yanılırım.

Deus Dominus
11.Ekim.2011, 14:12
İnşallah Azerbaycan kazanır ne demek ya? Yapmayın lütfen Türk'üz, ne olursa olsun milli takımımızın başarısını istemeliyiz, elimize ne geçecek yenilir, play-off'lara, olası Euro 2012 finallere gidemezsek? Hiddink gitse ne değişecek? Öfkeyle kalkan zararla oturur demiş atalarımız, her sene teknik direktör değiştirerek başarı mı gelir Allah aşkına...İstikrar lazım, biraz rahat bırakmak lazım adamları -ki işlerini yapabilsinler.

sarianet
11.Ekim.2011, 14:49
içim neden hiç rahat değil alacağız dedim ama bilmiyorum.

SAİT71
11.Ekim.2011, 14:51
içim neden hiç rahat değil alacağız dedim ama bilmiyorum.

Ne zaman rahat oldu ki :D

El Barto
11.Ekim.2011, 15:26
Pegasus tribününden 2 biletim var. Geçen Kazakistan maçını da o tribünden seyrettim. O maçta çok zorlandık ama bu maçta daha rahat kazanırız umarım ki azerbaycan'ı yener miyiz diye dahi düşünmek oldukça manasız.

Almanlar'da Belçika'yı yener playofflara katılmaya hak kazanırız.

Flawless Victory
11.Ekim.2011, 15:31
Eskiden küçük bir takımdık, en ufak başarılar sevindiriyordu, sonra büyük bir takım haline geldi, küçük başarısızlıklar üzer oldu, artık başarısızlığı kabul edemiyoruz. Azerbaycan'ı yenmek zor iş değil ama geleceğe bakamıyoruz. Pek umut görünmüyor. Alt yapıdan yıldız çıkmıyor, çıkanlara da hâlâ şans vermiyoruz.

BaFraLı
11.Ekim.2011, 15:42
İnşallah Azerbaycan kazanır ne demek ya? Yapmayın lütfen Türk'üz, ne olursa olsun milli takımımızın başarısını istemeliyiz, elimize ne geçecek yenilir, play-off'lara, olası Euro 2012 finallere gidemezsek? Hiddink gitse ne değişecek? Öfkeyle kalkan zararla oturur demiş atalarımız, her sene teknik direktör değiştirerek başarı mı gelir Allah aşkına...İstikrar lazım, biraz rahat bırakmak lazım adamları -ki işlerini yapabilsinler.

Aynen düşüncelerine katılıyorum.

Ne kadar kötü top oynasa da, dengesiz bir antrenöre sahip olsada sonuçta milli takımımz. Azerbaycan kim ya ? Hepsini geçelim şu maçı Azeriler kazansa ne olucak. Bu maçı Azeriler kazansın ne tarafımla güleceğimi şaşırırım. Banko kazanıcaz bu maçı. Kazanıp Euro 2012'ye gitmeliyiz.

Almanya-Belçika maçında problem olmazsa yani Almanlar yenerlerse biz zaten İstanbul'da şu durumda Azerbaycan'a maç falan vermeyiz. Döve döve bu maçı kazanıp umarız istediğimiz sonucu alırız.

footballer33
11.Ekim.2011, 15:51
Rahat bir maç olmayacak, ama kazanırız. Almanlar da yenilmez. Kılpayı kalırız play-offa.

byariff
11.Ekim.2011, 15:51
Milliler, Azerbaycan karşısında, "Sinan Bolat, Sabri, Gökhan Zan, Egemen, Hakan Balta, Emre Belözoğlu, Mehmet Topal, Hamit, Arda, Kazım, Burak ilk 11'iyle oynayacak.

Kaynak : NTV

Ralph
11.Ekim.2011, 15:52
Uzun süre sonra ilk defa maça gidiyorum. Umarım uğurlu gelirim. Saat 20.00'da Arena'da olacağız.

anil luque
11.Ekim.2011, 16:00
Bir yandan bu kadar rezil duruma düşmeyi haketmiyoruz , yenelim diyorum. Bir yandan bizi bunları düşünecek hale getirenler defolsun gitsin diye yenilelim diyorum. İki ucu pis değnek misali. Ama biz Türkler zafere alışkınız , son zamanlarda bunu unutsak da. Yenelim keyfimize bakalım..

urwrdskkn
11.Ekim.2011, 17:38
Volkan sakat ve cezalı olmadıgı sürece o beklentin çok boş.

Maca gelecek olursak iyi bir 11 le 3-0 alırız. Ne olur Burak kanatta oynasın forvette değil. Forvete de Mevlüt suanki kadroda iyi gider. Emre nin durumu iyiyse oynayacaktir. Sol bekte de hızlı biri olmalı. O yüzden ismail e şans verilmeli..

İnsallah Almanya istediğimiz sonucu alır. Ama kaliteli ayakları var Belçika nin. 2 bireysel hareketle gol bulmaları zor değil. Almanların goller atması gerekir. İnsallah istediğimiz sonucu alır Almanlar

unutmadan söyleyeyim volkan sakatlığı nedeni ile aday kadrodan çıkartıldı bir kaç gün önce :) :) :) :) :)

barahir
11.Ekim.2011, 20:28
Gökhan sakat mı ?

europeanconquer
11.Ekim.2011, 20:30
Sinan Bolat, Sabri, Gökhan Zan, Egemen, Hakan Balta, Emre Belözoğlu, Mehmet Topal, Hamit, Arda, Kazım, Burak

Kadro idare eder ama koyu olanlara dikkat etmek lazım.Nedense hepsi Galatasaraylı.Ne çapulcu takımız ya. :p :n:

Börk
11.Ekim.2011, 20:38
Çapulcu ne alaka yahu anlamak mümkün değil sizleri.

europeanconquer
11.Ekim.2011, 20:39
Çapulcu ne alaka yahu anlamak mümkün değil sizleri.

Şaka anlamında dedim ben :) Yoksa hiç bir derdim yok.

barahir
11.Ekim.2011, 20:39
Kim olursa olsun göğsünde Türk bayrağı varken kimsenin ona çapulcu deme hakkı yoktur

edit: şaka olsa bile :)

europeanconquer
11.Ekim.2011, 20:41
Kim olursa olsun göğsünde Türk bayrağı varken kimsenin ona çapulcu deme hakkı yoktur

edit: şaka olsa bile :)

Milli takıma değil ya Galatasaray hakkında söyledim. :n:

barahir
11.Ekim.2011, 20:45
O zaman senin sözün 180 derece yanlış anlaşılıyo :)

ForsakeN
11.Ekim.2011, 20:48
Fark atarız diye düşünüyorum. Ortasaha uzun zaman sonra Emre Belözoğlu, Mehmet Topal ve Hamit'ten oluşuyor.

Fearless Coward
11.Ekim.2011, 20:48
Smile falan koy o zaman ciddi anlaşılıyor...

europeanconquer
11.Ekim.2011, 20:49
O zaman senin sözün 180 derece yanlış anlaşılıyo :)

Şimdi benim balıma 4 gol atarız golleride bu oyuncular atar :p :n: Neyse milli formayı giyen her oyuncuya saygımız var.Kulüpte çapulcu olur milli takıma gelir kral olur benim için.

Smile falan koy o zaman ciddi anlaşılıyor...
Evet abi bende fark ettim onu.Koyarım şimdi.

Redrum
11.Ekim.2011, 20:58
Emre gerçekten dinamizm getirecektir. Başarılar A milliler!

BaFraLı
11.Ekim.2011, 21:00
Almanya maçınıda Samanyolu TV veriyor bu arada.

Seyirci fazla olmasada idare eder düzeyde. Kazanıcaz umarım.

IcedEarth
11.Ekim.2011, 21:00
Günün anlam ve önemine uygun bir karikatür paylaşmak isterim.

http://c1109.hizliresim.com/11/9/9/17802.jpg

Night_Mare17
11.Ekim.2011, 21:10
Almanya hiç yenecekmiş gibi değil. Belçika daha iyi. Bizde bu maçı almalıyızz.

Night_Mare17
11.Ekim.2011, 21:16
Yapma be Kazım.

byariff
11.Ekim.2011, 21:16
Kazim cok net gol kacirdi

sui generis
11.Ekim.2011, 21:21
unutmadan söyleyeyim volkan sakatlığı nedeni ile aday kadrodan çıkartıldı bir kaç gün önce :) :) :) :) :)

Bliyorum merak etme. Senin keske Sinan oynasaydı sözüne karşılık söyledim onu

Sheriff
11.Ekim.2011, 21:27
Benim yayına garip şeyler oluyor, başka sorun yaşayan varmı yayında?

Night_Mare17
11.Ekim.2011, 21:30
Mesut Attı. Mesutt Almanya önde

Kaka Leite
11.Ekim.2011, 21:33
Teşekkürler Mesut :)

Kato64
Almanya 2-0 öne geçti

RaSenGan
Almanya 2 yaptı.Kazanalım keyfimize bakalım.

Kaka Leite
2-0 oldu işte bu be Haydi Türkiyem :)

RaSenGan
11.Ekim.2011, 21:35
Sabri coştu :D

byariff
11.Ekim.2011, 21:35
sabri cok guzel orta ama hamit dokunmadi.

The.Crow
11.Ekim.2011, 21:49
Hadi Almanya bizden iyiydi. Peki ya Azerbaycan ?? Onlar da yoksa fizik olarak mı bizden iyi. Bu nedir yahu. Rakip kim olursa olsun hiç bir maçta ezemeyecek miyiz. Böyle takım mı olur ? Almanya 9 da 9 yapmış, bizim kazanmamız gerek ama Almanya maçı daha çok ipliyor. Bir zamanlar eleştirilen Ersun Yanal vardı ha bire berabere kalırdı 1 mağlubiyeti vardı ama her maç sayısız net pozisyon bulur hop oturup hop kalkardık. Şimdi hop uyuyup hop uyanamıyoruz bile.

RasAnt
11.Ekim.2011, 21:50
Almanya yener biz berabere kalırsak puanlar eşitleniyor.2 li averajmı önemli yoksa averaj mı ? 2 li averajsa biz çıkarız diğer averaj ise onlar çıkar çok gülerim :)

europeanconquer
45 dakika bayıldım resmen ya.Bu kadar zevksiz bir maç olamaz.

byariff
Hamit ne kadar bencil oynuyor ya ve o kadarda cok etkisiz hamit ve kazim cikmali bence mevlut ve , selcuk inan veya gokhan tore girmeli , ilk yari etkiliydik ama atamadik ozellikle sabri cok etkiliydi sag kanatta umarim 2.ci yari kazaniriz.

Suicider
11.Ekim.2011, 21:52
Sanırım Almanya yenerse beraberlik yetiyor bize.

SaLviO
11.Ekim.2011, 21:58
sabri kazım burak ne işiniz var sizin bu takımda

C h A o S
Arda son 2 maçtır çok kötü.Adam geçemiyor.Toparlanması lazım.Sinan'ı beğendim iyi oyun kuruyor.Kaleci için çok artı bir özellik.
İkinci yarı 70'e kadar gol atıcağımızı düşünüyorum.Almanya'da yeniyorken bir zahmet yenelim maçı.

Night_Mare17

Sabri'ye suç atmak moda olmuş , Sabri şu an neyi kötü yapıyor ?

Bordo61Mavi
11.Ekim.2011, 21:59
45 dakika bayıldım resmen ya.Bu kadar zevksiz bir maç olamaz.

Bunun aynisini yazmak icin girmistim.

Dayanabilirmiyim mac sonuna kadar soru isareti

byariff
11.Ekim.2011, 21:59
ahaha sabri yine gunah kecisi secildi :D adam daha ne yapsin anlamadim gitti ama suda dogru burak,sabri,kazim yerine semih,gg,topuz olsa kesiin fark atmistik yeter ya bu kadarda olmaz artik adam macda cok iyi oynamasina ragmen hala kotu hala kotu yaziklar olsun cidden.

europeanconquer
11.Ekim.2011, 22:00
Sabri'ye suç atmak moda olmuş , Sabri şu an neyi kötü yapıyor ?

Sabri'nin yaptığı tek kötü şey ortaları pek etkili değil.Hep savunma karşılıyor.

C h A o S
11.Ekim.2011, 22:00

Forvette David Villa oynamalıydı bence.Burak yetersiz.Sağ bektede Alves'in eksikliğini hissediyoruz gerçekten.

Redrum
11.Ekim.2011, 22:03
Şu Kazım'ı beğenmeyen tek Galatasaray'lı ben miyim? Yahu adamın hiç bir özelliği yok ya nasıl tahammül ediyorlar şu adama aklım almıyor! Gökhan Töre gibi bir adam var elinde niye kullanmıyorsun. Arda zaten sakat geçirdiği sezonun ardından düşüşte olduğu çok belli. Şu takımı toparlayan Emre ve Hamit. Kazım ise zarar veriyor bence sadece. Bu kadar gereksiz bir oyuncu görmedim ben hayatımda.

Night_Mare17
11.Ekim.2011, 22:04
Burak ligde 5 maçta 15 gol atmalı bu milli takımda olmak için :D

Night_Mare17
11.Ekim.2011, 22:07
Almanya 3 yapmış hayırlı olsun. Gol yemezek play-off dayız yemeyiz de yani :D

Gncl1905
11.Ekim.2011, 22:07
Şu Kazım'ı beğenmeyen tek Galatasaray'lı ben miyim? Yahu adamın hiç bir özelliği yok ya nasıl tahammül ediyorlar şu adama aklım almıyor! Gökhan Töre gibi bir adam var elinde niye kullanmıyorsun. Arda zaten sakat geçirdiği sezonun ardından düşüşte olduğu çok belli. Şu takımı toparlayan Emre ve Hamit. Kazım ise zarar veriyor bence sadece. Bu kadar gereksiz bir oyuncu görmedim ben hayatımda.

Tek değilsin, aslında nasıl oynadığına dahi bakmıyorum artık onun ben.Galatasaray'dan gittiği ve milli takıma alınmadığı gün bayram yapıcam :)

Fearless Coward
11.Ekim.2011, 22:11
Kazım işine gelince oynayan bir oyuncu bana kalırsa böyle oyuncular milli takımda oynamamalı...Töre'nin artık ilk 11 oyuncusu olması gerektiğini düşünüyorum...Çok yetenekli bi oyuncu gerçekten çok iş yapar oldukça hızlıda...

Legendary
11.Ekim.2011, 22:15
Mevlüt neden oynamıyor milli takımda ? Pek izleme fırsatı bulamasam da kaliteli bir isim olduğunu düşünüyorum.Türkiye'de açık bir şekilde forvet eksikliği göze çarpıyor bence.Burak ve Kazım asıl mevkisi forvet olmayan fakat forvet olarak oynatılan isimler bence.Mevlüt ilerde Burak sağda denense çok ekili olacağını düşünüyorum.Tabi bunlar benim fikirlerim.

sui generis
11.Ekim.2011, 22:16
Emre mukemml oynuyor yapmadigi şey yok. Kazım ve Burak in kaçırdığı pozisyon evlere şenlik..

Night_Mare17
11.Ekim.2011, 22:18
Gooooooool

Ofsaytmış.

Facx
11.Ekim.2011, 22:20
selçuk burakk goool

Legendary
11.Ekim.2011, 22:21
Bu gole sevinmek yerine bence oturup kara kara düşünmeliyiz.

Night_Mare17
11.Ekim.2011, 22:22
Xavi'nin pasında Villa golü atıyor. Olay budur atak böyle gelişti.

byariff
Selcuk inan kalitesini gosterdi nerden nereye pas atti tartismaya gerek yok artik. burakda cok iyi sarkti arka tarafa 1-0 ondeyiz

Facx
selçuk un ne kadar müthiş bi ortasaha oyuncusu olduğunu bikez daha görüyoruz

The.Crow
11.Ekim.2011, 22:23
Hayret gol attık. Bu takıma karşı bu kadar bekledik ya helal olsun.

Night_Mare17
11.Ekim.2011, 22:24
Selçuk Arda'ya harika kesti ama Arda kötü kafa vuruşu.

Night_Mare17
11.Ekim.2011, 22:25
Emre sakatlandı inşallah bir şeyi yoktur harikaydı bugün.

byariff
11.Ekim.2011, 22:34
sabri ardaya cok guzel pas atti ama iceri cevirdi arda kimse yoktu.

Night_Mare17
11.Ekim.2011, 22:38
Emre Burak'a inanılmaz pas attı ama maalesef araya girdiler.

Night_Mare17
11.Ekim.2011, 22:39
Emre alkışlanarak çıkıyor. :yildiz: :yildiz:

byariff
11.Ekim.2011, 22:39
hamit sonunda cikti tore girdi

RasAnt
11.Ekim.2011, 22:51
Malesef İlkay Gündoğanıda kaybettik 84 te Almanya adına oyuna dahil oldu.....

Serdar Taşçı
Mesut Özil
İlkay Gündoğan

Night_Mare17
11.Ekim.2011, 22:55
Play-off'dayız ! :)

byariff
11.Ekim.2011, 22:56
zar zor play offdayiz hayirli ugurlu olsun

Night_Mare17
11.Ekim.2011, 22:58
Gelebilecek takımlar kim ? Play off da.

vego
11.Ekim.2011, 23:01
RT @_ertemsener: sırbistan yenilirse, çekler litvanya ' ya kaybederse seri başı olacağız (espiri değil)

Kaka Leite
11.Ekim.2011, 23:02
İyi oynadık ama yine hücum faktörü ortaya çıktı basketbolda olduğu gibi futboldada hücum sıkıntımız var eğer play off maçlarına kadar bir forvet çıkıp takımı göğüslemezse ki böyle birşey mümkün değil bizi rahatça elerler :)

attirson
11.Ekim.2011, 23:04
Kolay bir takım gelmezse playoffta Euro 2012 hayal.

Fearless Coward
11.Ekim.2011, 23:05
Hayır arkadaşlar Çekler yenerse de bir şey olmuyor Sırplar'ın berabere kalması halinde Estonya 2. oluyor 2'li averaj varsa tabi...Danimarka-Portekiz maçı sonunda 2. olan takım,Çekler ve Hırvatlar şuan seribaşı...Sırplar kalıyor bi onlarda bittimi tamamdır seribaşıyız...Umarım Sırplar yenemezde Estonya ve ya Karadağ'ı çekeriz...

Night_Mare17
11.Ekim.2011, 23:05
Forvet tamamda kanatlarda hızlı oyuncu yok sorun o. Gökhan Töre oynamalı.

RaSenGan
11.Ekim.2011, 23:06
Bu takımın başında ben olsam bile bu takım 2.olurdu zaten.Bir başarı değil bu.Eğer play-off'u geçersek buna asıl başarı diyebiliriz.

Fearless Coward
Hayır arkadaşlar Çekler yenerse de bir şey olmuyor Sırplar'ın berabere kalması halinde Estonya 2. oluyor 2'li averaj varsa tabi...Danimarka-Portekiz maçı sonunda 2. olan takım,Çekler ve Hırvatlar şuan seribaşı...Sırplar kalıyor bi onlarda bittimi tamamdır seribaşıyız...Umarım Sırplar yenemezde Estonya ve ya Karadağ'ı çekeriz...
Mesajı buraya alalım Ertem Şener bir şey bilmiyor :D

eng1n
Bugün Arda oyunuyla biraz hayal kırıklığı yarattı bende. Kazım'da çok etkisizdi.

TR.CaPTaiN
11.Ekim.2011, 23:07
İkidir grubumuza 1. torbadan gelen takım tüm maçlarını kazanıyor. Tabi gerek İspanya gerekse Almanya çok iyi takımlar ama yine de en azından sahamızdaki maçlardan birer puan almamız gerekirdi.

Genel manada bu grupta da play-off biletini daha rahat almamız gerekirdi. Yine saçma sapan puanlar kaybederek işi başkalarının(Almanların) eline bıraktık. Neyse ki Almanlar Belçika'ya da acımadı da yolumuza devam etme fırsatı kazandık.

Umarım kolay bir rakip gelir ve Hiddink de güzel bir kadro çıkarır. Aksi takdirde işimiz pek kolay değil.

byariff
11.Ekim.2011, 23:10
agzinizi hayri acin beyler sirbistanin kazanmasi lazim benim 48 euro almam icin :D

Fearless Coward
11.Ekim.2011, 23:11
Arif bırak parayı zaten 5 milyar kazanmışın neyine yetmiyor Sırplar yenerse işimiz zorlaşıyor Portekiz zaten 2. olacak büyük ihtimalle onlar gelir zaten bizim kura şansımız da yok :D

Chinatown
11.Ekim.2011, 23:12
yalnız Ermenistan grupta 17 puan toplamış, şimdi 10 kişiler ve İrlanda karşısında. Eğer İrlandayı yenselerdi playoff oynayacaklardı. Adamlar bayaa geliştirmişler kendilerini..

Şimdi Hırvatistan-İsveçten biri en iyi 2. olacak, diğeri de playoff oynayacak. Yalnız İsveç'in yenilip Macaristanın kazanma şansı var, öyle olursa İsveç gruptan çıkamıyor sanırım.

Diğer dikkat çekmek gereken takım da Estonya. Onlarda 16 puan toplamışlar ve Sırbistan yenilirse Playofftalar.

Bosna Hersek ve Karadağ'da playoff'ta şu anda. Şimdilik garantiler bunlar.

H grubunda daha 1. belli değil :)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Ekim.2011, 23:13
Play-off'ta eleniriz.

Universal
11.Ekim.2011, 23:13
Play-off hakkı kazandık; ama öle öle. Oynadığımız bu futbol hiç ümit vermiyor genel olarak. Ya oyuncularımız kaliteli değil ya da sorun Hiddink'de. Umarım play-off u geçer hiç olmazsa turnuvada olabiliriz.

Deus Dominus
11.Ekim.2011, 23:17
İte kaka da olsa play-off'larda bulunmak sevindirici. Asıl önemli olan bundan sonrası, önümüzde bir aylık bir süreç var. Artık federasyon nasıl yapar ne eder bilmiyorum ama play-off öncesi milli takımın olabildiğince erken toplanıp sıkıca hazırlanması lazım.
Kazım'a nasıl katlanabiliyor Hiddink bilemiyorum, onun çıkışıyla birlikte Selçuk devreye girdi, girer girmez önce kaleyi yokladı, ikinci olumlu hareketi golle sonuçlandı. Harika bir pas Selçuk'tan, harika bir koşu Burak'tan. Çok formdalar, alışık değiliz biz böyle istikrarlı oyunculara :)
Emre sakatlıktan çıkmış olmasına rağmen 70 dakikadan fazla oyunda kaldı, yorgunluğu belli oluyordu ikinci yarı ama yine de o anlarda bile çok iyi oynadı, olgun futbolcu nasıl oynar gösteriyor sahada, takdir ettim.
Sabri'yi pek sevmem, sizde biliyorsunuz bunu zaten ama son zamanlardaki en iyi oyununu oynadı bence. Karşımızdaki rakibin zayıf olması önemli bir etken ama daha olumlu oynadı bu karşılaşma, koştu, top çaldı, aldı verdi, orta denemelerinde bulundu, yapması gereken her şeyi yaptı. Böyle oyna, canımı ye be Sabri reyiz :D

Fearless Coward
11.Ekim.2011, 23:20
Ha İsveç'i unutmuşum ya :D şansımıza küselim seribaşı olmamız zor ha en iyi 2. olayı var birde belki seribaşı olabiliriz :D olamassak İsveç,Portekiz-Danimarka 2.'si,Çek Cumhuriyeti,Hırvatistan bu takımlar havada karada yener bizi...

Aşk-ı Şehir
11.Ekim.2011, 23:22
Ha İsveç'i unutmuşum ya :D şansımıza küselim seribaşı olmamız zor ha en iyi 2. olayı var birde belki seribaşı olabiliriz :D olamassak İsveç,Portekiz-Danimarka 2.'si,Çek Cumhuriyeti,Hırvatistan bu takımlar havada karada yener bizi...

İsveç en iyi ikinci oluyo sanırım.

Fearless Coward
11.Ekim.2011, 23:22
Aynen Mustafa öyle olursa benim dediklerim hesaba giriyor Sırpların puan kaybetmesine kaldık yani...

GeNç KaRTaL
11.Ekim.2011, 23:26
Selçuk'un defansın arkasına Xavi vari attığı pasları çok beğeniyorum.Bugün oyuna girdi ve pozisyon bulmakta zorlanan takımın çehresi değişti.Genel olarak oyun yine de tatmin etmedi şahsen beni.Play-off'a kaldık,sevindirici bir durum ama bunu zaten yapmamız gerekiyordu ve daha iyi bir performansla yapsaydık daha anlamlı olurdu.İnşallah play-off sonucu şampiyonaya kalmayı başarırız.Ve inşallah oraya en formda ve en iyi oyuncularımız götürülür.

Aşk-ı Şehir
11.Ekim.2011, 23:31
Slovenya yeniyo Sırbistan'ı. :D Çıkın sokaklara. :D

Night_Mare17
11.Ekim.2011, 23:35
Slovenya yeniyo Sırbistan'ı. :D Çıkın sokaklara. :D

Hobaaa :yildiz:

Fearless Coward
11.Ekim.2011, 23:36
Bosna gelmesin de kim gelirse gelsin :D

Trabzonspor
11.Ekim.2011, 23:36
Arda bu kadar etkisiz olacaksa olmasın daha iyi.

Facx
11.Ekim.2011, 23:40
Bosna gelmesin de kim gelirse gelsin :D

karadağ da gelmesin bence

futureless
11.Ekim.2011, 23:49
Sırbistan böyle bittiğinde seribaşı oluyoruz ve orda bari rakip seçmeyelim arkadaşlar.

Bordo61Mavi
11.Ekim.2011, 23:50
Gokhan Toreyi ilk 11 e monte etmeliyiz. Muthis yetenekli

Trabzonspor
11.Ekim.2011, 23:51

Hırslı bir oyuncuyada benziyor.Kazım oynuyorsa bu takımda Gökhan bence hiç düşünmeden 11'e yazılır.

Kaka Leite
11.Ekim.2011, 23:57

Evet yetenekli tekniği süper ama şuan çok erken bence Kazım bile oynamamalı ama neyse Hiddink'in töre aşkı bitmiyor.

Ralph
12.Ekim.2011, 00:10
Tek kale bir maç oldu ama çok beceriksizdik. Maçı trübünden izlemek zevk verdi o ayrı. TV'den nasıl göründü bilmiyorum. Gökhan Töre'yi çok beğendim. Geçen maçta ki performansından sonra bence ilk 11 de başlamalıydı. Arda iki maçtır saha da 10 kişi bırakıyor bizi. Toparlaması lazım. Bu da maçta çektiğim bir görüntü. Paylaşayım istedim sizlerle :)

http://www.yukleresim.com/di-1VX9.jpg

Fearless Coward
12.Ekim.2011, 00:21
Bu arada seribaşı olamayacağız sanırım Fransa yeniliyor 1-0 mackolik hata yapmış sanırım Fransa 1-0 önde gidiyordu 3. dk da öyle görmüştüm ama şimdi baktığımda Bosna yeniyor böyle biterse seribaşı olamayacağız... :(

RasAnt
12.Ekim.2011, 00:27
Türkiye
İrlanda
İsveç
Hırvatistan
Karadağ
Çek Cumhuriyeti
Portekiz

Şuana kadar belli olanlar

Fransa-Bosna Hersek ve Sırbistan maçı kaldı (Estonya)

Şimdi 9 takım oluyor böyle bu eşleşmeler nasıl olacak ? 1 takım direkt mi gidiyor ?

futureless
12.Ekim.2011, 00:28
Türkiye
İrlanda
İsveç
Hırvatistan
Karadağ
Çek Cumhuriyeti
Portekiz

Şimdi 9 takım oluyor böyle bu eşleşmeler nasıl olacak ? 1 takım direkt mi gidiyor ?

İsveç gidiyor direkt evet.

Ralph
12.Ekim.2011, 00:30
Türkiye
İrlanda
İsveç
Hırvatistan
Karadağ
Çek Cumhuriyeti
Portekiz

Of hepsi birbirinden sakat takım.

Fearless Coward
12.Ekim.2011, 00:31
Fransa'nın 17 dakika içinde gol atmasını bekleyeceğiz yoksa seribaşı olamayacağız üstüne Portekiz ve Fransa ile eşleşme şansımız olacak...Çok zor olur işimiz çoook...

ForsakeN
12.Ekim.2011, 00:35
Fransa attı gençler :D

RasAnt
12.Ekim.2011, 00:35
Gol geldi Fransadan :)

europeanconquer
12.Ekim.2011, 00:36
Bu takıma Tuncay lazım :) Kazım yerine Tuncay oynasa daha iyi olur.Hem ateşleyici bir güç hemde yılmayan bir savaşçı.

RasAnt
12.Ekim.2011, 00:37
Son Durum

Türkiye
İrlanda
İsveç >>>> Direkt Gidiyor
Hırvatistan
Karadağ
Çek Cumhuriyeti
Portekiz
Estonya

Fransa-Bosna maçı kaldı Sırplar yenildi Estonya geldi

Fearless Coward
12.Ekim.2011, 00:38
Aslan Fransa :D dayansınlar :D

RasAnt
12.Ekim.2011, 00:51
Türkiye
Çek Cumhuriyeti
Portekiz
Hırvatistan
İrlanda
Karadağ
Estonya
Bosna Hersek

Seri başı olduk :):):) inş Estonya gelir yaw Bosna gelmesinde

Fearless Coward
Maç bitti beyler son durum şöyle :

Gruplara Kalan Takımlar :

Danimarka
Almanya
İspanya
Rusya
İtalya
Hollanda
Yunanistan
İngiltere
İsveç
Fransa
Polonya
Ukrayna

Play-offlardaki Takımlar :

Portekiz
Türkiye
Karadağ
Estonya
İrlanda
Bosna Hersek
Çek Cumhuriyeti
Hırvatistan

Play-offlardaki Muhtemel Rakiplerimiz :

Estonya
Karadağ
Bosna Hersek
İrlanda

Aşk-ı Şehir
Estonya ve İrlanda hariç diğer takımlar rahat rahat eler bizi böyle oynarsak. Hele Karadağ gelirse 2 maçtada gol atamayız ve eminimki seri başı olmayanlar biz gelelim diye dua ediyolar. :)

Fearless Coward
12.Ekim.2011, 00:52
Estonya gelir umarım kuralar bu cuma çekilecek sanırım...

europeanconquer
12.Ekim.2011, 00:54
Estonya ile eşleşirsek şahane olur :)

Redrum
Beyler oyunu falan boşverin. Gazla çalışan bir milletiz farkında değil misiniz? Kalitemiz yok mu, var. Bosna mosna gelsin darmadağan edeceğiz ben inanıyorum. Arda 10 kişi bırakmasın, Kazım 8 kişi bırakmasın takımı yeter. Töre, Tuncay, Volkan Şen, Mehmet Topuz kimi koyarsalar koysunlar ama Kazım'ı koymasınlar şu ilk 11e. Biz kapanan takımlara iyi değiliz 10 kişi geride durdular görmediniz mi? Play-offlardan çıkacağımıza ve şampiyonada çeyrek final göreceğimize kesin gözüyle bakıyorum ben, bu mesajı da saklıyorum :)

RasAnt
Perşembe çekilcekmiş

ForsakeN
12.Ekim.2011, 00:55
perşembe günü 2'de çekilecekmiş kuralar ERcan Taner maçta söyledi.

Estonya da kolay kura olmaz. Letonya skandalı yaşamayalım tekrar :)

anil luque
12.Ekim.2011, 00:58
Play-offlara kalmamız Allah'ın bi lütfu bunu geri çevirmemek lazım bir zahmet geçelim artık Play-offları.

Ralph
12.Ekim.2011, 01:01
Adam gibi oynarlarsa bu dort takimida rahat geceriz. Su gelsin bu gelsin diyecek bir takim yok orada. Oradaki takimlari gozu kapali yenmemiz lazim.

Fearless Coward
12.Ekim.2011, 01:11
Maçlar 11/12 ve 15 Kasım tarihlerinde oynanacakmış...

Chinatown
12.Ekim.2011, 01:13
Ben bu 4 takımı da geçeceğimizi düşünüyorum. Ama birini seçsem İrlanda gelsin istemem.

Sadixx
12.Ekim.2011, 01:15
beyler tvlerde seri başı değiliz diyor mesela trt 1 ?

Fearless Coward
12.Ekim.2011, 01:16
Yalan hacı ya :D TRT nerden bilsin daha Yobo'nun adını doğru yazamıyorlar...Seribaşıyız dostum merak etme...

Ziya38
12.Ekim.2011, 01:16
Diger sitelere baktim , seri basi degiliz diyorlar. aceba..

Sadixx
12.Ekim.2011, 01:18
lig tv de değiliz diyor siz neye göre seri başı diyorsunuz merak ettim ben bilmiyorum

Fearless Coward
12.Ekim.2011, 01:20
Nasıl değiliz yahu mantıklı olalım Portekiz,Çekler ve Hırvatlar ilk 3 seribaşı sonra biz geliyoruz İrlanda,Bosna,Estonya ve Karadağ bu takımlar bizden yüksek puanda olamazlar imkanı yok Dünya Kupası eleme gruplarına bakın bu 4 takım ilk 2 torbadan çıkmadı...

Ziya38
12.Ekim.2011, 01:20
1.Torba
Portekiz
Hırvatistan
İrlanda
Çek Cumhuriyeti

2.Torba
TÜRKİYE
Estonya
Bosna Hersek
Karadağ

Ligtv-Trtspor

Fearless Coward
12.Ekim.2011, 01:22
Ligtv le TRT yarın hatalarını düzeltmek zorunda kalıcak :D

RasAnt
12.Ekim.2011, 01:22
Evet değiliz sanırım Eylül ayı sıralaması biz nerelerdeymişizde haberimiz yok

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=202&ftxtID=13441

Karadağda önümüzde Bosnada

Ziya38
12.Ekim.2011, 01:23
A Milli Takımımızın, 2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nu ikinci sırada tamamlayarak katılmaya hak kazandığı Play-off kuraları 13 Ekim Perşembe günü çekilecek. Polonya'nın ****ow kentinde gerçekleşecek kura çekimi TSİ 14.00'te başlayacak.
Türkiye ve gruplarını ikinci sırada tamamlayan İrlanda Cumhuriyeti, Estonya, Bosna-Hersek, Hırvatistan, Karadağ, Portekiz ile Çek Cumhuriyeti şampiyonaya katılabilmek için Play-off maçları oynayacak.

Kura çekimine Portekiz, Çek Cumhuriyeti ve Hırvatistan ile birlikte seri başı olarak katılacak A Milli Takımımızın muhtemel rakipleri ise kuraya ikinci torbadan girecek; Bosna-Hersek, Estonya, İrlanda Cumhuriyeti ve Karadağ.
Polonya ve Ukrayna'nın ev sahipliği yapacağı için direkt katılacağı 2012 Avrupa Şampiyonası'na eleme gruplarını birinci sırada tamamlayan; Almanya, Rusya, İtalya, Fransa, Hollanda, Yunanistan, İngiltere, Danimarka ve İspanya ile tüm gruplar arasında en iyi ikinci olan İsveç finallere katılmaya hak kazandı.

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=202&ftxtID=13620

Haberi geri cekmisler:) TFF iste:)

El Barto
12.Ekim.2011, 01:35
Çok alakasız olacak ama bir şey soracağım. Hiddink'in röportajındaki çevirmen Türker Tozar mı idi?

barahir
12.Ekim.2011, 01:37
Sanırım ta kendisi..

europeanconquer
12.Ekim.2011, 01:40
Rahat olun seri başıyız :)

RaSenGan
12.Ekim.2011, 01:40
Çok alakasız olacak ama bir şey soracağım. Hiddink'in röportajındaki çevirmen Türker Tozar mı idi?

Evet abi o.

uAburak89
12.Ekim.2011, 01:44
Sıralama; Hırvatistan, Portekiz, İrlanda, Çek Cumhuriyeti, Türkiye, Bosna, Karadağ ve Estonya şeklindeymiş. Yani seribaşı değiliz, Ertem Şener'in seri başıyız diye iddia etmesi ve TFF'nin anında haberi geri çekmesi de seri başı olmadığımız yönündeki iddiaları destekliyor. Zaten seribaşı olsak ne olur olmasak ne olur, berbat bir futbol oynuyoruz.

europeanconquer
12.Ekim.2011, 01:45
Seri başıyız ya rahat olun :) İnanın bana.

Chinatown
12.Ekim.2011, 01:45
şimdi uefa'da şöyle yazıyor;

These eight sides will be divided in two pots containing four seeded and four unseeded teams respectively, in accordance with the national team coefficients established at the conclusion of the group stage. (Click here for the interim national team coefficients.) (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.uefa.com%2FMul timediaFiles%2FDownload%2Fcompetitions%2FGeneral%2 F01%2F64%2F07%2F71%2F1640771_DOWNLOAD.pdf)

Click Here dediği yerde de şu ek var.

http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/competitions/General/01/64/07/71/1640771_DOWNLOAD.pdf (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.uefa.com%2FMul timediaFiles%2FDownload%2Fcompetitions%2FGeneral%2 F01%2F64%2F07%2F71%2F1640771_DOWNLOAD.pdf)

bu eke göre biz 17. sıradayız. önümüzde de Çek Cum., Hırvatistan ve Portekiz var. bu durumda 4. olarak seri başı oluyoruz. bir diğer ispat noktası da Sırbistan.. eğer onlar da katılsaydı üzerimizde olarak bizi 2. torbaya atacaklardı. Sırbistan 13. sırada. O yüzden Fransayı destekledik bir nebze.

yani açık gibi şu an. seribaşıyız.

europeanconquer
12.Ekim.2011, 01:46
şimdi uefa'da şöyle yazıyor;

These eight sides will be divided in two pots containing four seeded and four unseeded teams respectively, in accordance with the national team coefficients established at the conclusion of the group stage. (Click here for the interim national team coefficients.) (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.uefa.com%2FMul timediaFiles%2FDownload%2Fcompetitions%2FGeneral%2 F01%2F64%2F07%2F71%2F1640771_DOWNLOAD.pdf)

Click Here dediği yerde de şu ek var.

http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/competitions/General/01/64/07/71/1640771_DOWNLOAD.pdf (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.uefa.com%2FMul timediaFiles%2FDownload%2Fcompetitions%2FGeneral%2 F01%2F64%2F07%2F71%2F1640771_DOWNLOAD.pdf)

bu eke göre biz 17. sıradayız. önümüzde de Çek Cum., Hırvatistan ve Portekiz var. bu durumda 4. olarak seri başı oluyoruz. bir diğer ispat noktası da Sırbistan.. eğer onlar da katılsaydı üzerimizde olarak bizi 2. torbaya atacaklardı. Sırbistan 13. sırada. O yüzden Fransayı destekledik bir nebze.

yani açık gibi şu an. seribaşıyız.

Ya ben paylaşcaktım onu iki saatttir seri başıyız rahat olun diyorum nerden biliyorsun diye soran yok :n:

Sadixx
12.Ekim.2011, 02:02
şuan için seri başıyız ama sanırım son iki maçıda esas alıcakmış uefa böylece puanlarda oynama olabilir. çarşamba günü açıklancakmış sanırım. irlandayla başa baş gidiyoruz çok az fark var umarım bu son iki maç pek etkilemez

Sadixx
12.Ekim.2011, 02:04
ve çok büyük bi ihtimalle irlanda üstümüze çıkacak diyorlar .

Trabzonspor
12.Ekim.2011, 02:16
Ya bırakında kim gelirse gelsin bir zahmet turlasınlar.Yunanistan,Polonya falan direk çıkmış bizde yırtınıyoruz.Olacak iş değil.

europeanconquer
12.Ekim.2011, 02:23
Ya bırakında kim gelirse gelsin bir zahmet turlasınlar.Yunanistan,Polonya falan direk çıkmış bizde yırtınıyoruz.Olacak iş değil.

Polonya zaten ev sahibi değilmi ? :n:

Trabzonspor
12.Ekim.2011, 02:39
Polonya zaten ev sahibi değilmi ? :n:

Bilmiyordum.Zaten bilmek istemiyordum,işte dikkat etmemizi sağlayacak heyecanı veren bir ekip olmadığı içindir.

byariff
12.Ekim.2011, 04:33
seri basi olsak ne ? azerbaycani i zar zor yenen takim estonyayi veya baska bir takimimi elicek Turkluk duygusundan cikiniz ilk basta duygusal olmayiniz efenim aci gercekleri gorunuz.

Börk
12.Ekim.2011, 10:16
Kötü oynamadık demiyorum da Azerbeycan takımı maç boyu savunma yapmayı tercih etti.Diğer takımların da böyle oynayacağını düşünmüyorum ben.Emre sakatlıktan çıkmıştı,Gökhan Gönül oynamıyordu,daha değişmesi gereken bir kaç yer daha var.Ben diğer maçta daha iyi olacağımızı düşünüyorum,zaten Türkiye'yi de çok büyütmeye gerek yok.Arda ve birkaç oyuncu günündeyse kazanırız yoksa kaybederiz.Play-Off'u geçeriz gerisi Allah kerim :)

urwrdskkn
12.Ekim.2011, 10:19
Bliyorum merak etme. Senin keske Sinan oynasaydı sözüne karşılık söyledim onu

Tamam anladım kardeşim

urwrdskkn
12.Ekim.2011, 10:27
can çekişerek bitirdik grubu resmen can çekiştik inşallah seri başı oluruz da estonya yada irlanda çıkar

ShevAnil
12.Ekim.2011, 12:19
Play off'u kim gelirse gelsin rahat geçeceğimize inanıyorum, severiz biz böyle şeyleri.

besiktas1903
12.Ekim.2011, 13:46
2. gruba düstük seri basi degiliz. muhtemel rakipler: portekiz, hırvatistan, çek ve irlanda

SAİT71
12.Ekim.2011, 14:04
Haha şu takımlar arasında bile 1. torbaya giremedikya helal olsun valla. Tam 2. sınıf bir takımımız var. Hatta 3. dünya sınıfı ülkelerinin milli takımları gibi olma yolunda ilerliyoruz. Söylenecek söz yok. 4 takımda eler bizi hayırlı olsun.

TR.CaPTaiN
12.Ekim.2011, 14:07
Çek Cumhuriyeti ve Hırvatistan Euro2008'de onlara yaşattığımız şokun intikamını da alma amacıyla daha da motive olabilir. Portekiz zaten torbaların en kaliteli takımı. En iyisi bize İrlanda gelsin.

eng1n
12.Ekim.2011, 14:08
Azerbeycanı 5-0 yenebilseydik seri başı olacaktık.

byariff
12.Ekim.2011, 14:13
aralarinda en zayif irlanda gozukuyor.. o

KanaKe
12.Ekim.2011, 14:16
Çek Cumhuriyeti ve Hırvatistan Euro2008'de onlara yaşattığımız şokun intikamını da alma amacıyla daha da motive olabilir. Portekiz zaten torbaların en kaliteli takımı. En iyisi bize İrlanda gelsin.

irlanda parcalar bizim milli takimi..

SAİT71
12.Ekim.2011, 14:51
İrlanda sanki birazda tolere ediliyor gibi geliyo bana. Fransa maçında yaşananlardan sonra sanki UEFA biraz kolluyor. O maçta hiç kolay olmaz. KIsacası biz Portekiz çıkmasın diye dua edip kendimizi toparlamalıyız.

Trabzonspor
12.Ekim.2011, 15:09

Milli takım 5 golü hiç bir arada gördümü ki bu maçta atsın?

Artık kimin geleceği değil bizim ne yapacağımız önemli.Portekiz harici takımlara karşı şansımız olabilir.

sui generis
12.Ekim.2011, 15:43

Bizim yoneticilerimizin bunu bilmemesi trajikomik