Log in

View Full Version : 2012 Avrupa Şampiyonası Play-Off'ta Rakibimiz Hırvatistan

GeNç KaRTaL
12.Ekim.2011, 16:00
EURO 2012 elemeleri play-off'unda seribaşı olamadık. UEFA'dan yapılan açıklamaya göre Türkiye, Bosna-Hersek, Estonya ve Karadağ ile birlikte seri başı olamayan dört takım arasında yer aldı. Portekiz, Hırvatistan, İrlanda Cumhuriyeti ve Çek Cumhuriyeti ise seri başı takımlar oldu.

1. TORBA
Portekiz
Hırvatistan
İrlanda Cumhuriyeti
Çek Cumhuriyet

2. TORBA
Bosna-Hersek
TÜRKİYE
Estonya
Karadağ

Polonya'nın Kırakow kentinde Perşembe günü TSİ 14.00'te çekilecek play-off kuralarında, Türkiye Futbol Federasyonu'nu A Milli Takım Sorumlu Yardımcısı Oğuz Çetin ve A Milli Takım İdari Koordinatörü Okan Buruk temsil edecek. Çetin ve Buruk, bugün kuraya katılmak üzere Polonya'ya gitti.

Çift maçlı eliminasyon sistemine göre oynanacak Play-off maçlarının ilki 11/12 Kasım, rövanş karşılaşmaları ise 15 Kasım tarihinde olacak.

eXcitinG
12.Ekim.2011, 16:01
Portekiz geLecek bence. Gerçi hoş Portekiz değiL diğer takımLarda bizi eLer ya neyse..

Varonil
12.Ekim.2011, 16:04
Muhtemel 4 rakibin de şu görüntümüz ile milli takımımızı çok rahat eleyeceğini düşünüyorum.

Fearless Coward
12.Ekim.2011, 16:07
Çek milli takımını sanırım Cech bırakmış son maçta yoktu o bıraktıysa şanslar %50 olur gelecekse Çek Cumhuriyeti ve ya İrlanda gelsin...

LaigLeNoiR
12.Ekim.2011, 16:12
Benim de içimden bir Portekiz gelecek diyor.

Diğer takımlara karşı şansımızın olduğunu düşünüyorum.

ThersoN
12.Ekim.2011, 16:30
Portekiz gelecek, sonuç olarak rezil halimizi gözler önüne serecek (en azından bir bakıma istediğim budur.)

ama bir çok arkadaş gibi diğer 3 takımı da geçebileceğimizi sanmıyorum ama inşallah utanırız.

barahir
12.Ekim.2011, 16:40
Gerçekçi olalım, estonya gelecek olsa bile eleyemeyiz şu durumda, kaldı ki 2. torbadayız hiç şansımız yok..

nannar
12.Ekim.2011, 16:55
Belki İrlanda cumhuriyetini zorlarız..diğerleri bizi çok kolay geçer (genel yorumlar böyledir bence )

Ama belli de olmaz.Türkiye gaza gelince sihirli değnek değmiş gibi oluverirse bu takımların hepsini eleyebilir. Hücum anlamında çok zayıfız. Sadece 1-2 bireysel yetenekli oyuncumuzun maç performansıyla gol atıyoruz.Savunma desen evlere şenlik :D

SAİT71
12.Ekim.2011, 17:16
1. torbada bir ihtimal İrlanda'yı eleyebiliriz gerisini eleyemeyiz. %85 yokuz...

RaSenGan
12.Ekim.2011, 17:35
Eğer Hırvatistan ve Çek Cumhuriyeti gelirse 3 sene öncenin milli takımıyla bugünkünün arasındaki uçurumu çok daha iyi görürüz.İçimden bir ses geçeriz play-offu diyor ama inanasım gelmiyor (:

sarianet
12.Ekim.2011, 17:45
portekiz gelsin de bari cr7 yi görelim istanbulda:D

Fearless Coward
12.Ekim.2011, 17:47
Görüpte napcaz zaten TV'de gördüğümüz kadar gördük zaten İstanbul'a geldiki o :D boşver gelmesin :D İrlanda gelsin Çekler gelsin ama Portekiz gelmesin :D

sarianet
12.Ekim.2011, 17:49
yok ben elenecez nası olsa o yüzden dedim bari büyük denizde boğulalım:D

Flawless Victory
12.Ekim.2011, 18:21
Tek eleyebileceğimiz takım bence Çek Cumhuriyeti. Onu da ancak gazla eleriz, güzel oyunla değil.

sui generis
12.Ekim.2011, 18:25
şuan ki durumumuz ortada ama biz aslında hep böyleyiz. zor maç olmadı mı kazanamıyoruz. oynadıkları futbolla o 4 takımda bizi eler mantıken ama bizim ne yapcağımız belli olmaz. o 4 ünü de eleyebiliriz.

Universal
12.Ekim.2011, 18:28
Bizi gazeteler bu gün birinci torba yazıyordu, kafam karıştı. Şuanki futbol ve Hiddink açıklamaları ile birlikte kim gelirse gelsin ne yazık kı eleniriz.

Night_Mare17
12.Ekim.2011, 18:40
Portekiz gelmeze Euro 12 'de oluruz.

Deus Dominus
12.Ekim.2011, 19:43
Gözümüzde büyütmeyelim milli takımımızı diyordum, iyice yerden yere vurduk :D O kadar da değil. İrlanda, Çek Cumhuriyeti ile başa çıkabilecek kapasitedeyiz. Çekler eski güçlerinde değil, keza İrlanda'da bizden güçlü bir takım değil. İnşallah bu ikisinden biriyle eşleşiriz, özellikle İrlanda gelsin isterim. Play-off'lar farklı olacak, finallere katılacak takımları 90 dakika değil 180, belki de daha fazla süre sonunda öğrenicez. O yüzden biraz güvenelim, biraz destekleyelim takımı.

kalemci
12.Ekim.2011, 19:45
Çek veya İrlanda gelir inşallah.

attirson
12.Ekim.2011, 22:11
O kadarda abartmıyalım bence milli takımımız İrlanda'yı çok rahat eler Çek'leride zorlansakta eleriz.Ama Hırvatistan ve Portekiz için aynı şeyi söyliyemem tabii..

Legendary
12.Ekim.2011, 22:29
Milli takımın hali ortada.Azerbaycan'ı zar zor 1-0 yeniyoruz ve o gole de deliler gibi seviniyoruz.Ben Türkiye'nin elenmesini istiyorum ama sakın yanlış anlamayın.Makedon göçmeni olmamıza rağmen her yerde Türk'üm derim.Ben sadece Hiddink ve ekibinin gitmesini istiyorum.Özellikle son 4 maçtan sonra.Kazakistan maçını son dakikada zar zor yeniyoruz , Avusturya maçına 1 puan için çıkıyoruz.Almanya maçında hiç direnemiyoruz.Azerbaycan'ı zar zor 1-0 yeniyoruz.Hiddink geldiğinde pek bir umutluyum ama oynattığı futboldan sonra artık nefret ediyorum o adamdan.Maçları izlediğime de bin pişman oluyorum.

sananes
13.Ekim.2011, 01:16
O torbadan çek cumhuriyeti hariç kim gelirse gelsin eler bizi. İrlandalılar geneli premier ligde oynayan tempolu futbolcular ve son elemelerde fransa'ya elenişleri skandaldı.Koskoca fransa'yı eliyordu bu takım hakemler engel olmasa. Kısacası ya çekler gelir ve turu geçme şansımız % 50 % 50 olur ya da avrupa şampiyonasına kalmamız için büyük bir futbol mucizesi gerekir bize.

Kaka Leite
13.Ekim.2011, 02:14
İrlanda ve Çek Cumhuriyeti'ni eleyeceğimizi düşünüyorum ama Forvet açığımızın olması gerçekten çok üzücü ve halen Mevlüt'ün alınmamasınada şaşırmıyor değilim.

Umarım kadroya Mevlüt'ü alır,kimleri 11'de deneyen Hiddink oyuncuyu denemekten mi korkuyor ?

Neden Mevlüt alınmıyor umarım alırlar ve denerler durarak hiç birşey çözülmez bunu artık anlamalı.

europeanconquer
13.Ekim.2011, 02:16
Tuncay yoksa hiç bir takımı eleyemeyiz :p :n:

Şaka maka Tuncay Kazım yerine iyi gider.

Kurada Hırvatistan gelecek gibi düşünüyorum.Ne kadar formda olurlarsa olsunlar Hırvatları eleriz diyorum :)

SAİT71
13.Ekim.2011, 06:46
Biz İrlanda benzeri diyebileceğimiz hangi takımı rahat yenebiliyoruz ki?

Elemelerde sadece 13 gol attık ve 11 gol yedik. Az gol atan nispetende az yiyen bir takımız. İrlanda'ya bakınca grupta 7 gol yemişler 15 gol atmışlar. Bizden iyiler yani. Buda gösteriyorki adamlar iyi savunma yapıyor. Bizim sorunumuz ne? Gol atamamak. Yani bu gibi takımlara karşı ihtiyacımız kadar atamıyoruz. Gol yeme sorunumuz zaten var ancak Euro 2008'deki gibi attığımız goller yediğimiz gollerden daha fazla olmuyor. Bu sebeplede zorlanıyoruz. Kasım ayının neredeyse yarısında oynanacak maçlar. Bu zamana kadar ciddi form değişikliği geçirirsek şansımız dahada yükselir ancak şu forma göre kesin eleriz demek büyük konuşmak olur.

urwrdskkn
13.Ekim.2011, 13:50
İrlanda ve Çek Cumhuriyeti'ni eleyeceğimizi düşünüyorum ama Forvet açığımızın olması gerçekten çok üzücü ve halen Mevlüt'ün alınmamasınada şaşırmıyor değilim.

Umarım kadroya Mevlüt'ü alır,kimleri 11'de deneyen Hiddink oyuncuyu denemekten mi korkuyor ?

Neden Mevlüt alınmıyor umarım alırlar ve denerler durarak hiç birşey çözülmez bunu artık anlamalı.

gerçekten doğru mevlüt 11 de oynasa daha iyi olur burak ayarında oyuncu bitiriciliği çok iyi

punisherfero
13.Ekim.2011, 14:07
İrlanda Cumhuriyeti bahsettiğiniz kadar zayıf bir takım değil.Portekiz le eşleşelim en kötü ihtimal bu turnuvayı kaybedelim diğer senelerimiz kurtulsun

Vieri
13.Ekim.2011, 14:41
Portekizi bekliyoruz.

Trabzonspor
13.Ekim.2011, 15:05
Kuralar çekilmek üzere.Hakkımızda hayırlısı.

Trabzonspor
13.Ekim.2011, 15:13
Hırvatlar ile eşleştik.

Vieri
13.Ekim.2011, 15:14
hadi bakalım Hırvatlar geldi. Hayırlı işler :)

ilk maç türkiye'de

Trabzonspor
13.Ekim.2011, 15:15
Portekize bak yahu Bosna ile eşleşti kolay tur atarlar.

ReaList
13.Ekim.2011, 15:18
Geçmiş olsun.

El Barto
13.Ekim.2011, 15:18
Portekiz'i bekliyorduk ama kısmet artık. :)

SAİT71
13.Ekim.2011, 15:20
İyi bir eşleşme olmadığını düşünüyorum. Zor işimiz. Hemde ilk maç burada. Burada işi bitireceğimizi sanmıyorum.

Vieri
13.Ekim.2011, 15:21
çok fena kura çekildi. İşimiz çok zor.

Chinatown
13.Ekim.2011, 15:22
Çekler olsaydı tam cillop olurdu ama Hırvatlar sıkıntı. Umarım burada gol yemeyiz. 0-0 bile iyi skor burada.

KanaKe
13.Ekim.2011, 15:22
sampiyonaya gidipte rezil olacagimiza play-offta elenmek daha iyi gibi...

sui generis
13.Ekim.2011, 15:23
Bir portekiz değil

byariff
13.Ekim.2011, 15:25
hirvatistan kendi evinde cok guclu , turkiyenin isi cok zor eleniriz gibi..

footballer33
13.Ekim.2011, 15:25
Portekiz'den iyidir bu kura. Çekler veya İrlanda gelsin isterdim, ama en azından kesin elenir Türkiye diyemiyorum. Ortada maçlar olacak, ilk maçı gol yemeden kazanmak önemli. Rakibin 11'inde de oldukça tehlikeli isimler var ve özellikle de orta sahaları çok kuvvetli.

Stipe Pletikosa

Darijo Srna
Vedran Corluka
Josip Simunic
Sime Vrsaljko

Niko Kranjcar
Luka Modric
Ivan Rakitic
Ivan Perisic

Eduardo
Nikica Jelavic

Bu arada kadrolarında Gordon Schildenfeld de var. :)

byariff
13.Ekim.2011, 15:32
Defans ve ortasaha super rakibin Forvetlerini pek bilmiyorum

Trabzonspor
13.Ekim.2011, 15:37
Forvetide iyi Eduardo eski arsenalli şimdi Shaktar'da.Petriç,Klasnic,Kalinic vs vs

sarianet
13.Ekim.2011, 15:53
Portekize bak yahu Bosna ile eşleşti kolay tur atarlar.

o kadar da kolay değil bosnayı elemek :)

bence o kadar da karamsar olmaya gerek yok
hamit nuri formda bi emre daha da formda burak gökhan töre mehmet ekici ömer toprak daha da formda gökhan gönül ve braz ateşli futbol tur atlarız

SaLviO
13.Ekim.2011, 16:07
Hırvatları eleriz.

Fearless Coward
13.Ekim.2011, 16:16
Mustafa zaten 2. torbanın en güçlüsü Bosna idi biz değildikki kolay kura çekmediler Estonya,Karadağ ve biz varken :D Portekiz en zor kurayı çekti...Dünya Kupası elemelerinde de eşleşmişlerdi onun intikamını almak için oynayacak Bosna...1. Torba da Portekiz'den sonraki en güçlü ekip Hırvatlardı...İşimiz çok zor evimizde gol yememeliyiz...Hırvatlar'ın son halini izlediğim kadarıyla 1-0 2-0 0-0'lık skorlar izleriz 2 maçta da...Nuri zaten o maça kadar dönmüş olur en azından kaliteli bir kadromuz olmuş olacak...Zorlayacağımızı düşünüyorum...

BaFraLı
13.Ekim.2011, 16:16
Portekiz gelse hiç umudum yoktu. Ama Hırvatistan orta halli bir rakip. Yani kötünün iyisi gibi birşey. İlk maç Türkiye'de olumlu bir skor alırsak Hırvatlar'ı, eleyebilecek kapasitedeyiz.

Hem maça daha 1 ay var. Bu süreçte Emre gibi Hamit gibi oyuncularımızda yavaş yavaş forma girer, toparlanırlar. Ligler devam eder. Sakat vermeden oyuncularımız performanslarını kuvvetlendirir ve zor da olsa Şampiyonaya gideriz diye düşünüyorum.

punisherfero
13.Ekim.2011, 16:37
Uefanın ve fifa nın sıcak top soğuk top sölentilerine inanıyorum artık.ne hikmetse portekiz bosna tekrar karşılaştırılmış.son saniye golüyle yıktığımız hırvatlarda bizle eşleşmişler.ilginç.son 10 yıldır şampiyonlar ligi dahil okadar çok oynadılarki şu kuralarla.

Fearless Coward
13.Ekim.2011, 16:50
diğer eşleşmelere bakarsak İrlanda çok iyi kura çekmiş :D

İrlanda - Estonya
Çek Cumhuriyeti - Karadağ

İrlanda kesin gider Euro 2012'ye...Çekler eski gücünde değil Karadağ belki onları yenebilir hiç belli olmaz o maç...

KanaKe
13.Ekim.2011, 17:11
diğer eşleşmelere bakarsak İrlanda çok iyi kura çekmiş :D

İrlanda - Estonya
Çek Cumhuriyeti - Karadağ

İrlanda kesin gider Euro 2012'ye...Çekler eski gücünde değil Karadağ belki onları yenebilir hiç belli olmaz o maç...

fransa macindaki faciadan sonra irlandayi ne yapip edip avrupa sampiyonasina göndereceklerdi zaten :) estonyayi farkli yenerler.

GeNç KaRTaL
13.Ekim.2011, 17:57
Gönlümden Çek Cumhuriyeti geçiyordu doğrusu.Hırvatistan zor bir kura ve biz de zoru severiz.Bakalım ne olacak.

RaSenGan
13.Ekim.2011, 18:06
Yunanistan Hırvatlar'ın önünde bitirmiş grubu.Adam gibi top oynarsak geçeriz turu.Elemelerdeki oyunumuzdan çok daha iyisini oynamalıyız.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
13.Ekim.2011, 18:07
Eleniriz,Hiddink gider...

Facx
13.Ekim.2011, 19:00
bosna
hırvatistan
karadağ
irlanda gider 2012 ye

sarianet
13.Ekim.2011, 19:06
belki eleniriz ama takımımızı da bu kadar küçük düşürmemeliyiz

BaGa TaRKaN
13.Ekim.2011, 19:36
Hırvatlar Bize Bilenecekler ve Ne Pahasına Olursa Olsun Galip Gelmek Bizi Saf Dışı Etmek İsteyecekler. Öyle Galibiyet Alınmaz Böyle Galibiyet Alınır Tarzında Fevkalede Bir Kötü Sonuç Yaşayabiliriz.

Şimdiden Dünya Kupası Elemelerinin Hazırlıklarına Başlamalı Rotamızı Adam Akıllı Napacaksak O Yöne Çevirmeliyiz :)

Fearless Coward
13.Ekim.2011, 19:44
Şahsen elenirsek üzülmem en azından Hiddink gider 2 sonuca da sevineceğim...

sarianet
13.Ekim.2011, 20:07
bence hidinkin gitmesi hiçbişeyi çözmez
hamitin dedikleri çok önemli
ben altı aydır oynamıyorum arkadaşlarımdan bi eksiğimi gördünüz mü
bizim oyuncularımız tenbel istersen morinyoyu getir kafalar değişmedikçe makus talihimiz değişmez.

ThersoN
13.Ekim.2011, 20:40
sıkıntı var

ozaniel
13.Ekim.2011, 21:41
Bence Hiddink'e güvenmeliyiz. Bir kere de teknik direktörü suçlamayalım, bırakalım 6-7 sene takımı yönetsin, en azından istikrar gelsin. Bence Fatih Terim'e göre çok daha başarılı bir iş yapıyor.
Rakibimiz oldukça güçlü ve intikam hırsıyla dolu, bence oldukça keyifli 2 maç olacak.

sarianet
13.Ekim.2011, 21:44
acaba hırsları onalrı hataya zorlar mı
ntvsporda şey dediler
20085 de bizde fatih terim onlarda biliç midir nedir o eleman bvarmış sene 012 olacak onalrın t.direktörü aynı hemde geçtiğimiz dünya kupasına katılamamalarına rağmen

Börk
13.Ekim.2011, 21:45
nasıl anlamadım :D

europeanconquer
13.Ekim.2011, 22:02
Tuncay yoksa hiç bir takımı eleyemeyiz :p :n:

Şaka maka Tuncay Kazım yerine iyi gider.

Kurada Hırvatistan gelecek gibi düşünüyorum.Ne kadar formda olurlarsa olsunlar Hırvatları eleriz diyorum :)

Koca forumda Hırvatistan diyen nadir insanlardan biriyim.Kalbim temiz ki tutturmuşum :p :n: Sıra geldi Hırvatları elemeye :zuhaha Orta sahalarını bitirdik mi bir şey yapamazlar zaten :)

meddah
14.Ekim.2011, 04:10
ntvsporda şey dediler
20085 de bizde fatih terim onlarda biliç midir nedir o eleman bvarmış sene 012 olacak onalrın t.direktörü aynı hemde geçtiğimiz dünya kupasına katılamamalarına rağmen

nasıl anlamadım

Diyor ki:

2005'de (aslında 2006 olması lazım) Hırvatistan'ın başında Bilic, Türkiye'nin başında Fatih Terim vardı. Sene 2012 olacak, hem de son Dünya Kupası'na katılamamasına rağmen, Hırvatistan'ın başında yine Bilic var.

meddah
14.Ekim.2011, 04:22
2012 finallerine ilişkin güzel bir grup senaryosu okudum bugün:

Polonya, Ukrayna, Hollanda ve İspanya kuraya birinci torbadan girecek; bu kesin.
İkinci torbada yeri garanti üç takım var; Almanya, İtalya ve İngiltere. Dördüncü takım, bizi elemesi durumunda Hırvatistan olacak, aksi halde Rusya.
Üçüncü torbada Yunanistan, İsveç ve Danimarka'ya ilaveten, elemeleri geçerse Portekiz olacak.
Dördüncü torbada, Portekiz'in elemeleri geçmesi durumunda Fransa olacak. Fransa'nın üçüncü torbaya çıkması hem Portekiz'in hem de Hırvatistan'ın elenmesine bağlı.

Şimdi finallerde şöyle bir kombinasyon düşünün;

1 - Hollanda veya İspanya
2 - Almanya, İtalya veya İngiltere
3 - Portekiz
4 - Fransa

kasım akdemir
14.Ekim.2011, 10:58
Hırvatistan bizi eler...Bu sefer o kadar şanslı olamayız...Eleme maçlarında farklı bir kimliğe bürünüp olmayacak işler yapıyoruz ama bu sefer hırvatistanı geçebileceğimizi sanmıyorum.

sarianet
14.Ekim.2011, 11:08
ispanya adamı çıldırtıyor

arkadaşlar neden turnuva yapılıyor ki almanyayla ispanya direk final oynasın kazanana da kupa verilsin

BaGa TaRKaN
14.Ekim.2011, 12:14
Aynı Benim Fifa12'de Efsanevi Ayarda Oynadığım Gibi Oynuyorlar :D Pas Yapmadan Oynanayamıyorum Başka Türlü Adam Geçemiyorum :D Yeni Dikkatimi Çekti Her Yeni Fifa Serisi Her Sene Daha Çok Takım Oyununa ve Paslı Oyuna Doğru Gidiyor Bir Önceki Serilerde Al Adamı Tek Başına Git Kaleye Kadar :D

Ama İspanya İnsanüstü Bir Takım Adamlar O Pas Trafiğinde Kendilerini Kaybetmiyorlar İyi Konsantre Olıuyorlar. Ben Valla Oyunda Bir Yerden Sonra Pas Yapa Yapa Yoruluyorum Bir Bakmışım Topu Kaptırmışım Gol Yemişim :D

sarianet
14.Ekim.2011, 12:16
Aynı Benim Fifa12'de Efsanevi Ayarda Oynadığım Gibi Oynuyorlar :D Pas Yapmadan Oynanayamıyorum Başka Türlü Adam Geçemiyorum :D Yeni Dikkatimi Çekti Her Yeni Fifa Serisi Her Sene Daha Çok Takım Oyununa ve Paslı Oyuna Doğru Gidiyor Bir Önceki Serilerde Al Adamı Tek Başına Git Kaleye Kadar :D

Ama İspanya İnsanüstü Bir Takım Adamlar O Pas Trafiğinde Kendilerini Kaybetmiyorlar İyi Konsantre Olıuyorlar. Ben Valla Oyunda Bir Yerden Sonra Pas Yapa Yapa Yoruluyorum Bir Bakmışım Topu Kaptırmışım Gol Yemişim :D

yaşlılıktandır abi gözlerde fer kalmıyo tabi bi yerden sonra :D

SAİT71
14.Ekim.2011, 12:29
Türk takımları ve insanlar olarak futbol oynamak için mental olarak hiç uygun değiliz. Çünkü buz gibi soğukkanlılığımız yok olsa dahi çabucak bozulabiliyor. Final sayılabilecek kritik maçlarda soğukkanlı sakin oynayamıyoruz. Duygular devreye giriyor. Futbolda bu en olmayacak durumdur. En önemli dez avantajımız bence bu özelliklerimiz. Elimizde olan birşey değil pek bunları kontrol edebilmek çünkü yapımız bu. Futbolda güçsüz olursun belki ancak soğukkanlılık ile maç kazanabilirsin. Tek avantajımız hırs ve tekniğimiz oluyor genellikle.

İşin özü yine bir finaldeyiz yine kritik maçlar var karşımızda... Ben bu finali becerebilipte eleyeceğimizi sanmıyorum. Belirttiğim faktörlerden dolayı eleniriz.

izmer96
14.Ekim.2011, 12:58
su anda oynanan futbolu dusunursek milli takimin durumu cok vahim , play off'u bile haketmiyor fakat Turkiye garip bir takim ne zaman ne yapacagi belli olmaz , finalleri iyi oynariz , coskulu oynariz , Hirvatlari burda 2-1 yeneriz ordada 1-0 yenik duruma duser son 20 dakkada atar 1-1 ile eleriz , bu dedigimi unutmayin :)

sarianet
14.Ekim.2011, 13:04
ama şunu da unutmayalım katıldığımız her turnuvada yani her finallerde başarı elde ettikfinallere katılırsak o gazla yine bi çeyrek görürüz diye düşünüyorum

europeanconquer
14.Ekim.2011, 13:07
ama şunu da unutmayalım katıldığımız her turnuvada yani her finallerde başarı elde ettikfinallere katılırsak o gazla yine bi çeyrek görürüz diye düşünüyorum

Kadro kalitesi bakımından finali bile görebiliriz ama oynayamıyoruz ki.Oyuncularımız Avrupa'nın önemli takımlarında oynuyor.Ama sen bir Mevlüt varken gidip Kazım'ı ilk 11 e koyarsan tabi oynayamayız.Bunu gibi örnekler çok.

BleedingMoon
14.Ekim.2011, 13:10
belçika bizden daha fazla hak etmişti. ama biz çıktık. yolumuza devam etmeliyiz. gelebilecek en güçlü rakip geldi malesef. hırvatistan takım olarak portekiz'den daha iyi bence. portekiz'de tek tek bakarsak çok iyi oyuncular olsa da takım olma anlamında hırvatistan'a kıyasla çok geride.

ForsakeN
14.Ekim.2011, 13:55
Türk takımları ve insanlar olarak futbol oynamak için mental olarak hiç uygun değiliz. Çünkü buz gibi soğukkanlılığımız yok olsa dahi çabucak bozulabiliyor. Final sayılabilecek kritik maçlarda soğukkanlı sakin oynayamıyoruz. Duygular devreye giriyor. Futbolda bu en olmayacak durumdur. En önemli dez avantajımız bence bu özelliklerimiz. Elimizde olan birşey değil pek bunları kontrol edebilmek çünkü yapımız bu. Futbolda güçsüz olursun belki ancak soğukkanlılık ile maç kazanabilirsin. Tek avantajımız hırs ve tekniğimiz oluyor genellikle.

İspanyollar çok mu soğukkanlı :) Halk olarak

SAİT71
14.Ekim.2011, 14:42
İspanyolları bilmiyorum soğukkanlı mı değil mi ancak yetenekleri itibariyle bizden çok daha üst düzeydeler ve kıyaslamaya bile gerek yok. Mesela son dakika yakaladığımız penaltıyı atamamak tamamiyle soğukkanlılıkta bitiyor. Çünkü Arda penaltı atmasa bile, penaltı atabilecek kadar yetenekli.

ForsakeN
14.Ekim.2011, 14:48
Halkın soğukkanlı olup olmamasıyla alakası demek istiyorum bu işin. Altyapıdan kazanılmaya başlayan alışkanlıklarla ve de tabii ki mevcut yeteneklerle alakalı.

SAİT71
14.Ekim.2011, 17:07
Halk değil; oyuncularımız kritik anlarda çok heyecanlanıyorlar. Oyunun kontrolünü yitirebiliyoruz. Futbolu yeri geldiğinde olması gerektiği şekilde oynayamıyoruz. Bunu anlatmaya çalıştım. Yetenekle felanda alakası var ama bana göre disiplin ve soğukkanlılık sürekli başarı için çok önemli. Bizde olmayan 2 şey.

TR.CaPTaiN
15.Ekim.2011, 00:39
Hırvatistan'ın A milli takımının Dinamo Zagrebli defans oyuncusu Yosip Şimuniç, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası play-off turunda Türkiye ile eşleşmeleriyle ilgili, ''2008 Avrupa Kupası maçının uzatmalarında gol atan Semih Şentürk'ü halen rüyamda görüyorum, kendisini hiçbir zaman unutmayacağım'' diye konuştu.

Hırvatistan'ın, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası play-off turunda Türkiye ile eşleşmesi, bu ülkede 2008 yılındaki Avrupa Kupası maçında, uzatma dakikalarında Semih Şentürk'ün beraberliği sağlayan golünü ve ardından penaltılarla Hırvatistan'ı elediği günler bu ülkede yeniden hatırlandı.

Hırvatistan'ın A milli takımının Dinamo Zagrebli defans oyuncusu Yosip Şimuniç, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2008 yılındaki karşılaşmada kendisinin de forma giydiğini belirterek, o maçı hiçbir zaman unutmadığını belirtti.

''Maçın uzatmalarında gol atan Semih Şentürk'ü rüyamda görüyorum, kendisini hiçbir zaman unutmayacağım'' diyen Şimuniç, ''Fakat play off'ta Türkiye'yi geçersek, Viyana'daki maçı daha kolay bir şekilde unutacağız'' diye konuştu.

Şimuniç, Türkiye'nin güçlü bir rakip olduğunu, ancak kura çekiminden memnun olduklarını belirterek, Avrupa Kupası'na gitmek ve Türkiye'den rövanş almak için kendilerine bir fırsat doğduğunu dile getirdi.

İstanbul'da gol atmalarının kendilerine büyük avantaj sağlayacağını savunan Şimuniç, ''İstanbul'da galibiyet için çabalamak zorundayız. Galibiyete de sadece gol atarak ulaşabiliriz'' dedi.

Trabzonspor
15.Ekim.2011, 00:59
ispanya adamı çıldırtıyor

arkadaşlar neden turnuva yapılıyor ki almanyayla ispanya direk final oynasın kazanana da kupa verilsin

Vidyoda çalan şarkıyı bilen varmı konuyla alakasız ama bunla uyurum ben :)

sarianet
15.Ekim.2011, 01:22
Vidyoda çalan şarkıyı bilen varmı konuyla alakasız ama bunla uyurum ben :)

istersen videoyu sana mp3 yaparım:D

C h A o S
04.Kasım.2011, 15:55
Millilerin aday kadrosu açıklandı!

A Milli Takım’ın Hırvatistan maçlarının aday kadrosu açıklandı

A Milli Takımımızın 2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Hırvatistan ile 11 ve 15 Kasım tarihlerinde oynayacağı play-off maçlarının aday kadrosu ile programı açıklandı.

Aday kadroya şu oyuncular davet edildi:

1- Volkan Demirel
2- Tolga Zengin
3- Sinan Bolat
4- Gökhan Gönül
5- Sabrİ Sarıoğlu
6- Servet Çetin
7- Ömer Toprak
8- Egemen Korkmaz
9- Giray Kaçar
10- Hakan Balta
11- İsmail Köybaşı
12- Hamit Altıntop
13- Gökhan Töre
14- Selçuk Şahin
15- mehmet topal
16- Emre Belözoğlu
17- Selçuk İnan
18- Caner Erkin
19- Arda Turan
20- Ozan İpek
21- Burak Yılmaz
22- Kazım Kazım
23- Umut Bulut
24- Halil Altıntop

sarianet
04.Kasım.2011, 16:00
selçuk şahinin ne işi var bu takımda nalamıyorum mehmet topuzun da muhakkak olması lazımdı bu takımda umaırm kaçırmamışımdır

Trabzonspor
04.Kasım.2011, 16:02
İleride Burak Arda ve Umut 3'lüsü olamlı.

sui generis
04.Kasım.2011, 16:56
M.Topuz ve Mevlut yine yok. Ama yine de kadroyu beğendim. İsmail koybasi ni oynatmayacaksA Caner i bile sol bekte deneyebilir. Yeter ki balta oynamasın.

ReaList
04.Kasım.2011, 17:11
Keşke Mehmet Topuz,Necip Uysal,Alper Potuk ve Semih Şentürk'te olsaydı.

Mevcut kadrodan form durumlarına göre (bi de bana göre) 11

Volkan Demirel

Gökhan Gönül Ömer Toprak Egemen Korkmaz İsmail Köybaşı

Hamit Altıntop Selçuk İnan Emre Belözoğlu Caner Erkin

Arda Turan

Burak Yılmaz

eXcitinG
04.Kasım.2011, 17:59
Kazım ve SeLçuk dışında gayet iyi sayıLabiLir. Kazım yerine OLcan, SeLçuk yerine Necip oLabiLirdi.

Varonil
04.Kasım.2011, 18:13

Volkan Demirel

Arda Turan

Burak Yılmaz

Bu kadro oldukça iyi bir ilk 11 bence şu anda.

Mehmet Topuz ve Necip Uysal da kadroda olabilirdi.Selçuk Şahin ve Kazım Kazım'ın çağrılması gereksiz olmuş.

barahir
04.Kasım.2011, 18:15
Serdar Aziz yine yok :S

Universal
04.Kasım.2011, 18:23
Semih keşke şu kadroda olmalıydı, rakibi hiç olmassa psikolojik olarak etkiliyebilirdik. Önemli bir ayrıntı gözden kaçmış...

Caner umarım ilkonbirde forma giyer, çünkü onun performansı en kilit olacak isim. Kanatları çalışan bir milli takım rakibini çok rahat yenebilir.

Umarım Burak Trabzon'da yaptıklarını Ay Yıldız'lı forma ile misli misli gösterir.

TR.CaPTaiN
04.Kasım.2011, 20:05
Mehmet Topuz bundan sonra milli takıma çağrılsa da gitmeyeceğini açıklamalı.

RaSenGan
04.Kasım.2011, 20:39
Halil'in olmasına şaşırdım.Sırf Türkiye'de oynuyor diye çağırılmış belli ki.Bu sefer senaryo ters işlemiş :) Önceki maçlardaki ruh devam ederse sahaya çıkacak kadronun pek de bir önemi kalmaz.

urwrdskkn
04.Kasım.2011, 21:06
semih olsaydı harika olurdu çünkü hırvatistanı piskolojik baskı yapardık semih oyunda olduğu zaman birde eğer sakat olmasaydı yektayı beklerdim ben çünkü çok iyi oynamıştı kayseri maçında harika işler yapmıştı 45 dakika da eğer sakatlanmasaydı girerdi bu kadroya

Night_Mare17
04.Kasım.2011, 21:10
Bence Semih'in olmaması çok iyi olmuş. Bu seneki Semih resmen bitmiş sahada olmuyor 10 kişi oynuyormuşsunuz gibi duruyor.

Bunun haricinde kadro çok iyi Caner ve G.Töre oynarsa kanatlarda rakibin dağılacağını düşünüyorum.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
05.Kasım.2011, 01:30
Selçuk-Mehmet Topuz olsaymış çok iyi olacakmış. Kazım Galatasaray'a geldiğinden beri iyi oynuyor,yadırganmamalı artık bence. Kadroyu beğendim :)

sarianet
05.Kasım.2011, 02:04

Volkan Demirel

Arda Turan

Burak Yılmaz

caneri ilk 11'de oynatacağını sanmıyorum ardayı canerin yerine çekip umut burak yapabilir yada kazım burak

Deus Dominus
05.Kasım.2011, 02:46
Geçen sezon Volkan, Sercan, Ozan gibi üç genç, yenetekli oyuncumuz vardı. İkisi daha ön plandaydı Ozan'a kıyasla :) O ikili ayrıldı, şimdi birisi Galatasaray, birisi Trabzonspor'da. Ama milli takıma takımıyla yola devam eden Ozan çağırılıyor. Sıra Serdar Aziz'e de gelecek, ama şimdi değil. Şu iki kritik maça çağırılmamasını çok doğru buldum. Ne kadar formda olursa olsun milli maç tecrübesi çok ayrı birşey. Tartışılabilecek bir iki seçim olmuş yine klasik ama genel anlamda memnunum Hiddink'in seçimlerinden. İnşallah yüzümüz güler finallere gideriz.