PDA

View Full Version : [6. Hafta] Beşiktaş - Kayserispor

GeNç KaRTaL
14.Ekim.2011, 21:30
http://img546.imageshack.us/img546/2838/bjkkayseri.png (http://img546.imageshack.us/i/bjkkayseri.png/)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
14.Ekim.2011, 21:40
Geçen sezon İnönü'de 4-2 kazandığımız maçın benzeri olacak gibi geliyor bana. Almeida'nın dönüşü umut verici hele ki Edu'nun Stoke ve Antep'teki berbat performanslarından sonra. Umarım kazanırız,Quaresma trivela atsın tadından yenmesin :p

Ralph
14.Ekim.2011, 21:48
Milli maç dönüşü toparlanırız diye düşünüyorum. Artık bir zahmet toparlanılması gerekiyor çünkü.

Deus Dominus
14.Ekim.2011, 23:09
Kayserispor oynar, Beşiktaş kazanır :) Amrabat ciddi problem olacaktır Beşiktaş savunması için. Son maçlardaki Amrabat-Gökhan Ünal uyumu devam ederse gol bulur Kayserispor ama Beşiktaş'ta ligte bir şans var, birde kendi seyircisi önünde oynayacak :) bir şekilde gol bulur, kötü de oynasa kazanır diyorum.

eng1n
15.Ekim.2011, 19:03
Guti ilk 11 başlıyor.

Night_Mare17
15.Ekim.2011, 19:04
Quaresma , Guti , Fernandes 3'lüsü varsa bu maç fark olur .

sarianet
15.Ekim.2011, 19:48
kayseriden yine eski maçlarda olduğu gibi ikinci yarı döbnüşleri bekliyorum:D

Ralph
15.Ekim.2011, 19:52
Seyirciye bak yok denecek kadar az. Bu stadı yenileme zamanı geldi artık. İnsanlar yağmur yüzünden maça gidemiyor. Vasat kalıyor stadyum. Trübün kısmı tamamen kapalı bir stadyum olması şart. Şu proje bir an önce işleme geçsin artık. Bir Beşiktaşlı olarak geçen Arena'da Türkiye maçını izlerken GS takımını kıskandım resmen. Yok böyle bir stadyum. Kale arkası olduğu halde gayet rahat maç izledim.

futureless
15.Ekim.2011, 19:53
Amrabat'ın oyun tarzı ve Beşiktaş'ın takım savunması maçın skorunu belirler.Beşiktaş favori olsa da beraberlik öngörüyorum.İddaa için de 3.50 oranı vardı oynadık bakalım :D .

Ralph
15.Ekim.2011, 20:01
Ortasahamıza bak... Aurelio, fernandez, guti, quaresma, simao. Bu 5'li iyi oynamazsa bir daha hiç oynamaz bu takım. Çok şey bekliyorum.

Night_Mare17
15.Ekim.2011, 20:12
Edu çok iyi başladı maça.

Night_Mare17
15.Ekim.2011, 20:16
Yağmurlu bir günde görmüştüm seni
Üstünde çubuklu formalar vardı
Bir anda tutuldum aşık oldum ben
Sevdanın anlamı Siyah Beyazdı
Ölümle yaşamı ayıran çizgi
Siyahla Beyazı ayıramazki
Her sevdanın sonunda zulüm olsada
Sevenleri kimse ayıramaz.

Yok böyle bir beste.

BaGa TaRKaN
15.Ekim.2011, 20:28
Kadro Gerçekten Güzel, Her Şekilde Kazanmamız Lazım :)
http://www.footballuser.com/formations/2011/10/249743_Besiktas_JK.jpg

Night_Mare17
15.Ekim.2011, 20:29
Kayseri rugby takımı göndermiş sanki :D

Ralph
15.Ekim.2011, 20:59
Şu kadroya bu oyun... Beşiktaş'a feriştahı gelse adam olmaz bu sene belli oldu. Şu maçı 1-0, 2-0 yensek ne olacak ki? Ortasahamıza bakın Türkiye'nin en iyi ortasahası ama oyuna bakın birde. Taktiki bir sorun mu var yoksa oyuncularda istek mi yok anlamıyorum, anlam veremiyorum.

Trabzonspor
15.Ekim.2011, 21:02
Bekleri kötü bence bjk'ın o takıma o bejkler yanlış seçim.

sarianet
15.Ekim.2011, 21:24
dk 65 hala gol yok

sarianet
15.Ekim.2011, 21:25
ahanda gol hehe :D

sarianet
15.Ekim.2011, 21:40
http://img64.imageshack.us/img64/5397/24341468.jpg

sarianet
15.Ekim.2011, 21:41
durum 0-2 oldu tahmin ettiğim gibi kayseri ikinci yarıda patladı ama bjk 10 kişiydi

barahir
15.Ekim.2011, 21:42
Şu Troiside istikrar olsun barçada oynar..

Chinatown
15.Ekim.2011, 21:42
Beşiktaşın kazanmasını bekliyordum zaten. 2-0 olmuş, bir tane daha atarlar. Kayseri çok dirençsiz kaldı bu sene.

MeMo
15.Ekim.2011, 21:44
Beşiktaşın kazanmasını bekliyordum zaten. 2-0 olmuş, bir tane daha atarlar. Kayseri çok dirençsiz kaldı bu sene.

Hocam Kayseri yeniyor :D

sarianet
15.Ekim.2011, 21:46
bu amrabat da fena değilmiş ya

Chinatown
15.Ekim.2011, 21:47
ajanssporda Beşiktaş 2-0 önde yazıyor ama ben oradan baktım şimdi :)

http://img580.imageshack.us/img580/2180/unlednyj.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/580/unlednyj.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

sarianet
15.Ekim.2011, 21:48
inönüde paskal numa tezahuratları

barahir
15.Ekim.2011, 21:55
Kaleci Gökhana çok üzüldüm gerçekten.. Çok trajik bi durum şuan

sarianet
15.Ekim.2011, 21:58
abi bütün takımlar böyle bitikmi naptılar bu takımlar on gün boyunca çelik çomak mı oynadılar su topu mu oynadılar naptılar nası bi antrenman mantığı var adamların yürüyecek hali yok.

Night_Mare17
15.Ekim.2011, 22:00
Gökhan'a çok üzüldüm bende.

Ralph
15.Ekim.2011, 22:01
Beşiktaş'lı futbolculara, teknik ekibinden başkanına herkese sesleniyorum;

Siz kimsiniz? Kimsiniz de Beşiktaşın kalitesini bu şekilde yerlere seriyorsunuz? Siz kimsiniz de Beşiktaş ruhunu böyle ayaklar altına alıyorsunuz? Siz kimsiniz de insanları takımlarından utandırıyorsunuz? Siz kimsiniz?

Şu ortasaha bir çok takımın hayali olan bir ortasaha. Biraz olsun anlam veremiyorum. Soğukkanlı olabilmeyi çok dilerdim "takımın başındakiler" kadar. Ama olunamıyor işte!

Tez zamanda defolun gidin. Adam gibi, futboldan anlayan insanlar gelsin benim takımımın başına. Bu kadar rezil rüsva bir oyun olmaz!

byariff
15.Ekim.2011, 22:05
Yonetimin ne sucu var yahu adamlar hocanin istedigi veya istemedigi en iyi oyunculari getirdiler iste burda tek basarisizlik hocadadir bos bosuna para saciyorlar su yabanci hocalara dursaydi rolandh koch veya getirseydin m.denizliyi besiktas bu durumda olmazdi.

tebrikler kayseri artik ben yukselise gecceklerine inaniyorum.

Deus Dominus
15.Ekim.2011, 22:05
Dakika 77 aklıma takıldı benim. Emre Güngör topa elle müdahale etti, hakem serbest vuruşu verdi ama kartı gösteremedi oyuna hemen başladığı için Beşiktaş'lı oyuncular. Fernandes kullandı Edu kontrol edemedi topu kaptırdı, hakeme baktım devam diyor. Sonra birden karar değiştirdi, oyunu durdurdu, Emre'ye sarı kartı gösterip tekrar kullanılan serbest vuruşu Beşiktaş'a ikinci kez verdi...
Sonrası Kayserispor savunmasında bir gol tehlikesi, İbrahim Toraman'ın burnu kırıldı, devamında Beşiktaş 10 kişiyken Kayserispor'un ikinci golü geldi. Ben mi çok ince düşünüyorum sizce? :) Bana göre ciddi bir hatanın oyuna etkisi bu.

Genel olarak maça baktığımda Simao'nun sezon başından beri kötü performansı devam ediyor, daha ne kadar sabredebilecek Carvalhal bilmiyorum ama hiç faydası yok takıma. Guti ilk yarı istekliydi ama ikinci yarı düştü oyundan, maç kondüsyonununn da eksikliği var tabi, pek etkili olamadı takımı gibi. Ama ilk yarıda çok iyi bir frikiği vardı, atlamayalım. Kayserispor takım olarak çok iyiydi. Sezon başından beri süregelen şanssızlığı bu kez kırdılar bence. Bu özgüvenlerini de tazeleyecek, gelecek haftalarda daha iyi bir Kayserispor izleyebiliriz. Amrabat zaten başlı başına bir olay :) Müthiş etkili, Quaresma'dan daha etkili ve faydalıydı bugün de. Genç kaleci Gökhan'da sonuca etki eden oyunculardan birisiydi, ekstra motivasyonla sahada hatasız bir maç çıkardı. Başı sağolsun, maç sonundaki halini görünce bende duygulandım çok...

barahir
15.Ekim.2011, 22:08
Dakika 77 aklıma takıldı benim. Emre Güngör topa elle müdahale etti, hakem serbest vuruşu verdi ama kartı gösteremedi oyuna hemen başladığı için Beşiktaş'lı oyuncular. Fernandes kullandı Edu kontrol edemedi topu kaptırdı, hakeme baktım devam diyor. Sonra birden karar değiştirdi, oyunu durdurdu, Emre'ye sarı kartı gösterip tekrar kullanılan serbest vuruşu Beşiktaş'a ikinci kez verdi...
Sonrası Kayserispor savunmasında bir gol tehlikesi, İbrahim Toraman'ın burnu kırıldı, devamında Beşiktaş 10 kişiyken Kayserispor'un ikinci golü geldi. Ben mi çok ince düşünüyorum sizce? :) Bana göre ciddi bir hatanın oyuna etkisi bu.

Genel olarak maça baktığımda Simao'nun sezon başından beri kötü performansı devam ediyor, daha ne kadar sabredebilecek Carvalhal bilmiyorum ama hiç faydası yok takıma. Guti ilk yarı istekliydi ama ikinci yarı düştü oyundan, maç kondüsyonununn da eksikliği var tabi, pek etkili olamadı takımı gibi. Ama ilk yarıda çok iyi bir frikiği vardı, atlamayalım. Kayserispor takım olarak çok iyiydi. Sezon başından beri süregelen şanssızlığı bu kez kırdılar bence. Bu özgüvenlerini de tazeleyecek, gelecek haftalarda daha iyi bir Kayserispor izleyebiliriz. Amrabat zaten başlı başına bir olay :) Müthiş etkili, Quaresma'dan daha etkili ve faydalıydı bugün de.

İlk anlattığın olay benim de dikkatimi çekti.. Avantaja falan da bırakmadı bildiğin bir faulü sırf topu kontrol edemedi diye 2. kez kullandırdı.. Bence bu kural hatası ama Kayseri kazandığığı için tekrar oynanmaz.. Ama futboldan anlıyorsam kural hatası olması lazım.. Bir faul 2 kez kullandırılmaz..

BaGa TaRKaN
15.Ekim.2011, 22:16
Beşiktaş'lı futbolculara, teknik ekibinden başkanına herkese sesleniyorum;

Siz kimsiniz? Kimsiniz de Beşiktaşın kalitesini bu şekilde yerlere seriyorsunuz? Siz kimsiniz de Beşiktaş ruhunu böyle ayaklar altına alıyorsunuz? Siz kimsiniz de insanları takımlarından utandırıyorsunuz? Siz kimsiniz?

Şu ortasaha bir çok takımın hayali olan bir ortasaha. Biraz olsun anlam veremiyorum. Soğukkanlı olabilmeyi çok dilerdim "takımın başındakiler" kadar. Ama olunamıyor işte!

Tez zamanda defolun gidin. Adam gibi, futboldan anlayan insanlar gelsin benim takımımın başına. Bu kadar rezil rüsva bir oyun olmaz!

Aramıza Hoşgeldin Kardeşim, Umutsuz Taraftarlar Derneği Tam Sana Göre ;;)

Ben Zaten Uzun Zamandır Takımdan Haz Alamıyorum Yönetim Sağolsun. Bir Zevkimiz Vardı Onuda Yok Etti :icon_evil:

sarianet
15.Ekim.2011, 22:28
bjk teknik direkltörü calvalyo yarın yüzde yüz futbola konuk oluyomuş

RaSenGan
15.Ekim.2011, 22:47
bjk teknik direkltörü calvalyo yarın yüzde yüz futbola konuk oluyomuş

Abi senin dediğin adam Ricardo Carvalho R.Madrid'te oynuyor :p Carvalhal olmasın o :icon_smile:

sarianet
15.Ekim.2011, 22:56
ikiside portekizli değilmi cnaım ne fark eder:D

sui generis
15.Ekim.2011, 23:10
Abi senin dediğin adam Ricardo Carvalho R.Madrid'te oynuyor :p Carvalhal olmasın o :icon_smile:

sanki başka carvalho yok. aklına sadece R.Madrid deki geliyor :D

Facx
15.Ekim.2011, 23:11
ligtv sitesinden sadece golleri izleledim amrabat hallaç pamuğuna çevirmiş beşiktaş defansını biz kapsak bunu süper olur :D

GeNç KaRTaL
15.Ekim.2011, 23:13
İlk golden sonrasını seyretmedim.Sıkıldım sezon başından beri,hatta yıllardır aynı oyunu seyretmekten.Takım belki biraz toparlanır ilerleyen süreçte diye umut ediyordum ama milli takım arası girdi,hala değişen bir şey yok.Bu sezondan da umudumu kesmiş durumdayım şu an.

Trabzonspor
16.Ekim.2011, 00:13
Beşiktaş gerçekten çok kötüydü.Kayseri çok iyi top oynamış.Adamlar ilk dakikadan beri önde baskı ile oynamışlar sanki kendi sahasında gibi.

BaGa TaRKaN
16.Ekim.2011, 00:51
Rüştü 2 Ay Yok TRT Spor'da Açıklandı...:uzgun:

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
16.Ekim.2011, 16:59
Bir Beşiktaş Takımı bu kadar fizik olarak çökmemeli,Bir Beşiktaş Takımı 55'ten sonra sahada yürümemeli,Bir Beşiktaş Takımının böyle kadroya böyle oyun yapma lüksü yok. Ve bir Beşiktaş Takımı,Baba Hakkı'nın takımı ruhunu kaybetmemeliydi. Utandım dün takımımdan.

anil luque
17.Ekim.2011, 20:48
8-0 yenildiğimiz Liverpool maçında bile böyle ezilmemiştim. Amrabat 7-9 halısahaya gelmiş kafasına göre koşturdu oynadı attırdı gitti. Beşiktaş bu hallere düşmemeli hele ki bu kadroyla katiyen düşmemeli ama nedendir bilinmez takım yerlerde. Stoke maçında bizimkilerin içine Barça kaçmıştı dün de San Marino kaçmış.

SAİT71
18.Ekim.2011, 12:28
Amrabat bizim maçtada dağıtmıştı valla orayı. Çok güçlü bir oyuncu. Bizim milli takımımızda bu oyuncuyu çok görmek isterdim. Büyük takımlardan birisi alırsa çok iş yapar bence.