PDA

View Full Version : [6. Hafta] İBB - Samsunspor

GeNç KaRTaL
14.Ekim.2011, 21:31
http://img200.imageshack.us/img200/8242/ibbsam.png (http://img200.imageshack.us/i/ibbsam.png/)

Deus Dominus
14.Ekim.2011, 23:19
Doka ve Webo bu takımda oldukça her zaman bir adım önde olan takım İ.B.B. olacak (tabii üst sıralarda bulunan takımlar haricinde :)) Birde Visca uyum sağlayabilse süper olacak. Mutlak favori ev sahibi.

attirson
15.Ekim.2011, 14:27
Bu maçtan beraberlik bekliyorum.Samsunspor çok zorlanır ama 1 puanı koparır bence.

Deus Dominus
16.Ekim.2011, 17:58
İ.B.B. ikinci yarıda Doka, Webo ve Cihan'ın golleriyle 3-0 kazandı maçı. 3 golde birbirine benziyor, Visca'nın şutlarının 2'sini Samsunspor kalecisi sektirdi, topu takip eden Doka ve Cihan golleri attı, diğer golde de yine Visca kaleye şut çekmek istedi, altıpas ön çizgisine giden topu Webo iyi takip edip golü buldu. Samsunspor için işler iyi gitmiyor, ilk hafta kazanırken de savunmada zaafları olduğunu göstermiş 2 gol yemiştiler, son 5 haftada 2 puan alabildiler. İ.B.B. bildiğimiz gibi :) Harika başladıkları sezonda aynı şekilde devam ediyorlar. Bugün Visca'yı da çok beğendim, daha arzulu istekliydi. Sık sık şut çekmeyi denedi -ki bu sayede (tabi kalecinin de topu sıkça sektirmesiyle :)) goller buldu takımı.

Nedvedmania
16.Ekim.2011, 18:06
Ben Samsun'u iyi bir takım olarak bekliyordum ama ilk haftaki performansın ardından hızlı bir çöküşe gittiler. Bakalım ne zaman toparlanacaklar.

LaigLeNoiR
17.Ekim.2011, 01:07
Ahmet Şahin'in sahalara döndüğü belli hatalı gollerle maçı kaybetmiş Samsun.

Daha lige ilk yükseldiği gün demiştim bu kaleciyle olacak iş değil, Ahmet tam bir Bank Asya kalecisi. Devre arası kesinlikle kaliteli bir kaleci almalı Samsun yoksa işi çok zor.

Chinatown
17.Ekim.2011, 01:47
Ahmet Şahin bir ara bizdeydi, benim izlediği Trabzonsporun 15 yıldaki en vasat kalecisiydi. Geçen sene nasıl oldu anlamadım ama Samsunda parladı. Ama bu sene sıkıntı yaratmaya başladı. Çıkan takımlar içinde en sıkıntılı görünen Samsun şu anda.

Deus Dominus
17.Ekim.2011, 09:48
Taraftarda dün protesto etti Ahmet'i. Ertuğrul oynar gelecek maç/maçlarda büyük ihtimalle.