View Full Version : [6. Hafta] Orduspor - Eskişehirspor
GeNç KaRTaL
14.Ekim.2011, 21:31
http://img3.imageshack.us/img3/1865/ordueses.png (http://img3.imageshack.us/i/ordueses.png/)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
14.Ekim.2011, 21:36
Çok ama çok zor bir maç. 2 Takımda çok iyi durumda,fakat Orduspor kendi sahasında oynamanın avantajıyla kazanabilir bence.
Deus Dominus
14.Ekim.2011, 23:14
Lige verilen arada takımlar neler yaptı bilmiyorum ama Orduspor kolay kolay yenilecek takım değil. Ortasahada Gosso'nun eksikliğini kesinlikle hissedecekler, ama iç sahada kolay gol yemiyorlar. İki takımında birbirine üstünlük kurabileceğini zannetmiyorum, ya golsüz ya da karşılıklı birer golle puanları paylaşırlar diyorum.
attirson
15.Ekim.2011, 14:32
Bol gollü eğlenceli bir maç olur 2-2 3-2 bu tür skorlar bekliyorum.
byariff
15.Ekim.2011, 14:59
Fornezziye guveniyorum ordu kazanir skor tahminim 2-0 veya 3-1
C h A o S
15.Ekim.2011, 17:14
Stancu ve Culio'nun golleriyle Ordu 2-0 önde.
Fearless Coward
15.Ekim.2011, 17:25
Hay böyle işin :D Dede'yi almıştım Fantezi'de defans hattı 0 çekiyor son umudum Egemen :D bizim kiralık katiller şhow yapıyor bizede atarlar banko :D
attirson
2-1 oldu Kamara.
byariff
2-1 oldu eskisehir atti
Fearless Coward
15.Ekim.2011, 17:28
Boyd yine oynamıyor :D kilo fazlalıgı var madem niye alıyor Eskişehir :D
Emurafu
15.Ekim.2011, 19:28
Stancu 3 tane önemli pozisyonu zamanında pas vermeyerek harcadı..Biraz dikkat etmesi lazım.İyi oynadı ama bu tür pasları vermessen içerde sorun yaratabilir. Stancu sanırım kendini göstermek istiyor..Takım oyununa dikkat etmelidir..Tekkeninde gönlünü almalı:)
Culio sahada basmadık yer bırakmadı..Dalmat ilk yarı çok iyi 2.yarı yine pili bitti. 55'den sonra çıkması lazım. Yalçın çok hoşuma gitti. Batuhanı hiç döndürmedi.Onurda sınırlı yeteneklerine göre çok çok iyi mücadele ediyor topuda iyi kullanıyor. Ali se Gossoyu aratmadı. Zaman zaman çok iyi verkajlar yaptı.
Bütün futbolcularımızın ayaklarına sağlık. Puanları toplamaya devam ediyoruz. Sezonun 2.yarısında daha zor maçlar olacak bu puanlar sayesinde kredilerimizde olacak.
Deus Dominus
15.Ekim.2011, 22:17
Orduspor hak ettiği galibiyeti aldı ona sözüm yok ama izleyenler görmüştür Kamara'nın kırmızı kart gördüğü pozisyonu. Rakibine bir müdahalesini görmedim, ayak tehlikeli kalktı diye ikinci sarıyı görüp oyundan atılan ilk oyuncu oldu sanırım ligimizde. Karşısındaki oyuncu kimdi hatırlamıyorum ama o da rolünün hakkını verdi, yüzüne hiç darbe almamış olsa da yüzünü tutup yerlerde yuvarlanarak rakibini attırdı. Huzurla içi rahat bir şekilde uyuyabiliyorsa ne ala, bu hak yemektir benim gözümde, kul hakkı.
Culio çok iyiydi, ayağında topu iyi tutuyor, rakip sahada takım arkadaşlarının çoğalmasını sağlıyor, Orduspor'un kazandığı faullerin çoğunda o vardı pozisyon içinde. Bu maçta Dalmat'ı biraz daha iyi gördüm, ilk haftalarda fizik olarak yeterli görünmemişti, yorgun gibiydi. Bugün daha istekli, daha çok koşan bir Dalmat izledim.