Log in

View Full Version : [7. Hafta] Fenerbahçe - Samsunspor

GeNç KaRTaL
21.Ekim.2011, 20:14
http://img23.imageshack.us/img23/9229/fbsam.jpg (http://img23.imageshack.us/i/fbsam.jpg/)

Varonil
21.Ekim.2011, 20:39
Mersin maçına oranla daha konsantre olmuş bir şekilde oynayacağımızı düşünüyorum bu maçta.Hücum anlamında iyi işler yapan bir takımla karşılacağız.Muhtemel olarak önce gol yememeyi sonra kontralarla gol bulmayı düşüneceklerdir.Erken bir gol bulup rahat bir maç izleyeceğimizi ve net bir şekilde kazanacağımızı düşünüyorum.

Sakatların son durumu ne bilmiyorum ama Mertde de varmış sanırım ufak bir sakatlık.Eğer maça yetişemezlerse Mersin maçındakine benzer bir ilk 11 çıkacaktır.

byariff
21.Ekim.2011, 20:43
Samsun Dususte Fenerbahce kendi evinde oynucak fenerbahcede sakatliklar olmasina ragmen 2 farkli skor ile kazancaklar diye dusunuyorum 2-0 veya 3-1"lik bir galibiyet bekliyorum fenerbahceden

William Rookwood
21.Ekim.2011, 20:48
Herhangi bir aksilik olmazsa Fenerbahçe'nin bu sezonki en kolay maçı 3-1 veya 4-1 gibi farklı skorla bitebilir

TuNdRaLoWeR
21.Ekim.2011, 20:50
Çantada keklik bir maç gözüyle bakmadığımız sürece rahatlıkla yenebileceğimiz bir takım Samsunspor, kaldı ki o gözle bakılacağını hiç sanmıyorum ve bizim açımızdan rahat bir maç olacağını tahmin ediyorum, 3-0.

sarianet
21.Ekim.2011, 21:15
rahat kazanırız diye düşünüyorum stochu özellikle ilk onbirde oynatması lazım artık bi ritim tutturması lazım

Deus Dominus
21.Ekim.2011, 21:51
Samsunspor'un işi zor bu savunma ile. Fenerbahçe çok rahat bir galibiyet alacak diye düşünüyorum bende.

sananes
21.Ekim.2011, 23:03
Muhtemelen Caner ile başlayacaktır yine ama en azından iç sahada stoch ya da dia (bence dia) ile başlamalı, bu kadar defansif bir kadroya lüzum yok samsunspor ve benzeri takımlara karşı.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
21.Ekim.2011, 23:16
Fenerbahçe oldukça rahat bir maç çıkaracaktır. İlk haftaki iyi ve diri Samsunspor,ondan sonra çok büyük düşüşe geçti ve nerdeyse puan alamadılar,Fenerbahçe deplasmanında da direnemezler. Banko 1 iddia deyimiyle.

barahir
21.Ekim.2011, 23:23
Samsun'un forvet hattını çok küçümsüyosunuz bence.. Biz Diyarbakır'ın Saracoğlunda bizi nasıl yendiğini de gördük.. 90 dakika da tek şut aymandan gol...

Varonil
21.Ekim.2011, 23:45
Samsun'un forvet hattını çok küçümsüyosunuz bence.. Biz Diyarbakır'ın Saracoğlunda bizi nasıl yendiğini de gördük.. 90 dakika da tek şut aymandan gol...

berabere bitmişti o maç hatta santos'un son dakikada gelen golüyle evde bira bardağı kırdığımı hatırlıyorum :D

RasAnt
21.Ekim.2011, 23:53
Fenerbahçe Samsun diyince direk Alex'in o rövaşata golü aklıma geliyor.Bu senede güzel bir hoşgeldin deriz Samsuna ve farka gider en az 4 tane atıcaz gibi hissettim

attirson
22.Ekim.2011, 00:54
Samsunspor kötüye gidiyor Fenerbahçe ise geçen seneki performansını sürdürüyor.Rahat bir galibiyet alırız diye düsünüyorum 4-0lık bir skor tahmini yapıyorum. :D

furkan58
22.Ekim.2011, 01:02
Rahat kazanırız demiş herkes böyle denildiğinde genelde puan kaybediyoruz aman diyim . Kazanırız umarım :D

ForsakeN
22.Ekim.2011, 01:25
Şıklarda "Fenerbahçe farklı kazanır" olsaydı işaretlerdim rahatlıkla :)

SAİT71
22.Ekim.2011, 03:54
Samsun'a 2005 yılında mı ne Alex'in harika bir rövaşata golü vardı. Birde Hooijdonk'un mu ne frikiği vardı yanılmıyorsam. Genelde bu takımla oynayınca güzel goller atıyoruz. Bu maçın sanıldığı gibi kolay geçmeyeceğini düşünüyorum.

Gerçi hangi maçımız kolay geçiyorki. Geçen sezonda bu sezonda her maç zordu. Mesela en basiti Mersin maçında farka gidecekken bir anda kendi kendimize maçı berabere bitirtebilecek seviyeye soktuk. Eğer biz bitiricilik konusunda iyi olursak maç gelir. Bu nedenle ilk 15 dakikada 1 gol bulmak lazım. İlk yarıyı 2 farklı önde bitirmek lazım ki maç kolay geçsin.

Zekirdek
22.Ekim.2011, 11:21
Maçı 2-1 veya 1-0 kazanacağımızı düşnüyorum. Daha fazlası olmaz. Çünkü ne Samsun 4 yer ne biz 4 atarız.

ReaList
23.Ekim.2011, 15:04
Nedense bu tip maçlarda zorlanıyoruz
Oyuncularımızın profesyonel bakış açısının üst düzeyde olması gereken bir maç
Aksi takdirde istemediğimiz skor ortaya çıkabilir

FeNeRBaHÇe

Maç öncesi söylemiştim tam da beklediğim gibi bir sonuç oldu.
Tabi bunda Samsunspor'un vatan sakarya savunma oynadığını ve futbolu öldürdüğünü es geçmemek gerek.

Semih yine bizi kahretmez umarım

Semih'e tek bişey diyebilirim as formanı askıya ve emekliliğin tadını çıkar çünkü 35 yaşındaki Alex'ten bile bitiksin.

Suicider
23.Ekim.2011, 16:06
Fenerbahçe rahat kazanacaktır ve puan farkını açacaktır.

TR.CaPTaiN
23.Ekim.2011, 17:04
Fenerbahçe'nin en önemli avantajı oyuncularımızın kazanma alışkanlığı edinmiş olmaları. Bu alışkanlığın vermiş olduğu güven dolayısıyla geriye de düşsek, kötü de oynasak 3 puana ulaşıyoruz. Umarım yine galibiyetle ayrılırız.

BaGa TaRKaN
23.Ekim.2011, 17:06
Bir Gün Herkes 19 03 Olacak :)

anil luque
23.Ekim.2011, 17:20
Nerden çıktı abi :)

Universal
23.Ekim.2011, 17:56
Bu sezon çıkacağımız en rahat maç ve buda beni korkutuyor, derbi öncesi kayıp yaşamamak lazım ve kazandığımız takdirde zirveye 5 puan fark ile oturmuş olacağız.

sarianet
23.Ekim.2011, 17:58
maçlar 3 dakka geç oyananacak ya fb maçıda 19 03 de başlıcak
espri yapıyo memet abi fazla üstünde durmayın:D

anil luque
23.Ekim.2011, 18:06
Ama iyiymiş :D

TR.CaPTaiN
23.Ekim.2011, 19:03
Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Samsunspor ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşılaşacak olan Fenerbahçemiz sahaya şu on birle çıkacak:

Mert Günok, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Özer Hurmacı, Cristian Baroni, Emre Belözoğlu, Miroslav Stoch, Alex de Souza, Semih Şentürk

Fenerbahce.org

Geçen hafta kaçırdığı pozisyonlardan dolayı eleştiri alan Stoch'un bu maçta ilk 11'de başlaması oyuncunun demoralize olmaması adına iyi tercih. Tabi Caner'in yüksek formuna rağmen yedek kalması biraz kötü olsa da Aykut hoca deplasmanlarda mücadele gücü yüksek Caner'i tercih ederek sorunsuz şekilde kadroyu diri tutmaya, her oyuncudan faydalanmaya çalışıyor.

sarianet
23.Ekim.2011, 19:06
rahat kazanırız diye düşünüyorum stochu özellikle ilk onbirde oynatması lazım artık bi ritim tutturması lazım

teşekkürler aykut hocam şine karışmak gibi olmadı dimi:D

ReaList
23.Ekim.2011, 19:06

furkan58
23.Ekim.2011, 19:08
Dia bayadır oynamıyor . Moral bozukluğundan çok etkilenmez umarım . Ayrıca Semihle başlamak nedir o kadar kötü oynadığı haftalardan sonra gene mi Semih ?

sarianet
23.Ekim.2011, 19:12
aykutTyildirim Aykut Yıldırım
Mac kadrosu: Mert - Gokhan, Bekir, Yobo, Ziegler - Cristian, Emre - Ozer, Alex, Stoch - Bienvenu

resmi sitede semih deniyor bakalım hata kimde
ligtvde de semih yazıyor

BaGa TaRKaN
23.Ekim.2011, 19:21
Hata Aykut'ta :D

BaGa TaRKaN
23.Ekim.2011, 19:30
İki Takımında İlk 11'i Belli Oldu, Buna Göre;

Fenerbahçe (http://www.mackolik.com/Takim/2/Fenerbahce): Mert, Gökhan, Bekir, Yobo, Ziegler, Özer, Cristian, Emre, Stoch, Alex, Semih

Samsunspor (http://www.mackolik.com/Takim/8/Samsunspor): Ahmer, Akaki, Kemal, Bahia, Ergün, Anıl, Fink, Murat, Dominguez, Zenke, Bance

Bordo61Mavi
23.Ekim.2011, 19:32
Bekir oynuyorsa Fener kaybetmez:D

Erken cozulurse Samsun, Fener farka gider.

sarianet
23.Ekim.2011, 19:33
Hata Aykut'ta :D

hangi aykutta bienveyuyu yazan yıldırımda mı semihi oynatan kocamandamı:D

Nedvedmania
23.Ekim.2011, 19:35
Volkan niye oynamıyor ?

sarianet
23.Ekim.2011, 19:37
Volkan niye oynamıyor ?

sakatlandı milli takımda

BaGa TaRKaN
23.Ekim.2011, 19:38
Ben Asıl Mert'in Oynamasına Şaşırdım Hani U-19'daki Eleman Oynayacaktı

sarianet
23.Ekim.2011, 19:39
Ben Asıl Mert'in Oynamasına Şaşırdım Hani U-19'daki Eleman Oynayacaktı

abi mertinde sakatlığı vardı hafif demekki oynayabilecek durumda sanırım

sananes
23.Ekim.2011, 19:46
o değil de chelsea 9 kişi kaldı iddaa gitti :D bunun dışında semih hariç iyi kadro.

sarianet
23.Ekim.2011, 19:57
http://img84.imageshack.us/img84/8417/adszdcn.png

furkan58
23.Ekim.2011, 20:00
Şehitlerimiz isimleri anons edildi taraftarlar hep birlikte " BURDA " diye haykırdılar çok güzel görüntülerdi ..

goosfraba
23.Ekim.2011, 20:05
http://desmond.yfrog.com/Himg532/scaled.php?tn=0&server=532&filename=a5ewj.jpg&xsize=640&ysize=640

http://desmond.yfrog.com/Himg858/scaled.php?tn=0&server=858&filename=mfgkq.jpg&xsize=640&ysize=640

byariff
23.Ekim.2011, 20:10
bance cok fizikli ve kuvvetli adam.

bancenin kafa vurusu auta cikti.

kalemci
23.Ekim.2011, 20:12
Şehitlerimiz isimleri anons edildi taraftarlar hep birlikte " BURDA " diye haykırdılar çok güzel görüntülerdi ..

Aynısı bugün Ankara'da da oldu.

sarianet
23.Ekim.2011, 20:17
semih takımın yeni guizası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor

Night_Mare17
23.Ekim.2011, 20:20
Samsunspor demin net bir ataktan boş döndü. Orta sahayı kolay geçiyor Samsun.

sarianet
23.Ekim.2011, 20:22
bu maç gollü geçer böyle devam ederse

furkan58
23.Ekim.2011, 20:23
Deminki pozisyonda Samsunlu oyuncunun ayağı Bekir'in kafasınıda geçti ama devam ettirdi çözemedim .

sarianet
23.Ekim.2011, 20:27
yobo ah yobo:D

byariff
23.Ekim.2011, 20:36
zenke fener savunmasini zorluyor deminde net gol kacirdi.

byariff
23.Ekim.2011, 20:52
ilk yari bitti 0-0.yalniz samsunspor etkiliydi ve guzelde oynadilar Bu Bance atak gucu daha yuksek bir takimda olsa cok daha yararli isler yapabilir fizigi cok iyi kuvvetli bir oyuncu ve iyi top sakliyor

efedinho
23.Ekim.2011, 20:59
Samsunspor ilk yarı bana göre gayet etkiliydi.Bakalım ikinci devrede neler olacak.

Universal
Maç benim için çok anlamsız geçiyor, ne olduğu bir türlü çözemedim. Sanırsam gol atan taraf bu maçı kazanacak, Fenerbahçe son vuruşlarda çok zayıf.

TR.CaPTaiN
İlk yarı kontrol tamamen Fenerbahçe'deydi ama ortasahadaki paslaşmaları rakip cezasahası çevresine yeteri kadar taşıyamadık. Samsunspor ani çıkışlarla pozisyon bulmaya çalışıyor. İlk yarıda 1 tane önemli pozisyona girdiler ama atamadılar. İkinci yarının başında bulacağımız bir golle Samsunspor'un katı defans anlayışını değiştirebiliriz.

sarianet
23.Ekim.2011, 21:19
kaleyi dövüyoruz on dakkadır az farkla çıkıyo gelecek gol az kaldı

sarianet
23.Ekim.2011, 21:26
dia ve henri giricek hareketlilik getirecektir hucuma

byariff
23.Ekim.2011, 21:33
Dia Sakatlandi Caner Giricek

byariff
23.Ekim.2011, 21:59
mac 0-0 bitti Samsunspor guzel mucadele etti. her iki takimida tebrik ederim

Fearless Coward
23.Ekim.2011, 21:59
Fener'in belalısı Samsun iş başında...0-0 bitti...

furkan58
23.Ekim.2011, 22:03
Yazık çok yazık sen içerde Manisa ve Samsun'u yenemiceksen nasıl olucak bu iş ?

attirson
23.Ekim.2011, 22:04
Hep böyle favori olduğumuzda puan kaybediyoruz.Umarım Dia'nın büyük bir sakatlığı yoktur ve Bjk maçında 11'de başlar.

TR.CaPTaiN
23.Ekim.2011, 22:08
Samsunspor'lu oyuncuların çok iyi yardımlaşması, bizim oyuncularımızın fazla durağan oynaması nedeniyle 0-0'lık sonuç çıktı ortaya. Hücumda biraz daha hareketli olabilseydik, Samsun'un disiplinli savunmasını geçip golü bulabilirdik. Golü bulduktan sonra Samsun'un aynı oyun sisteminde devam etmesi mümkün olmazdı.

Kanatlardan yeteri kadar etkili olamayınca mecburen Emre'yle göbekten zorladık ama kalabalık Samsun savunması topu kalesine yaklaştırmadı.

Derbi öncesi puan kaybı olmasaydı güzel olacaktı ama artık derbiyi kazanıp bu kaybı telafi etmek gerek.

Universal
23.Ekim.2011, 22:13
Çok kolay puan kaybettik çok kolay, çok büyük avantaj yakalayabilirdik, değerlendiremedik. Derbiye galibiyet ile çıksak çok güzel olacaktı.

Fazla bir yoruma gerek yok, buradan tekrar şehitlerimize ve bu gün Van'da kaybettiğimiz insanlarımıza Allah rahmet eğlesin...

ReaList
23.Ekim.2011, 22:18
Nedense bu tip maçlarda zorlanıyoruz
Oyuncularımızın profesyonel bakış açısının üst düzeyde olması gereken bir maç
Aksi takdirde istemediğimiz skor ortaya çıkabilir

Maç öncesi söylemiştim tam da beklediğim gibi bir sonuç oldu.
Tabi bunda Samsunspor'un vatan millet sakarya savunma oynadığını ve futbolu öldürdüğünü es geçmemek gerek.

Semih'e tek bişey diyebilirim as formanı askıya ve emekliliğin tadını çıkar çünkü 35 yaşındaki Alex'ten bile bitiksin.

ReaList
23.Ekim.2011, 22:21
Bu arada kaleci Ertuğrul Taşkıran hayatının maçını oynadı.

sarianet
23.Ekim.2011, 22:32
fenerbahçenin bi on onbeş sene kaleci transfer etmesi söz konusu olmaz sanırım 1.kaleciyi kastediyorum

Sekopej
23.Ekim.2011, 22:37
İlk dakikadan beri takımın üzerinde bir ağırlık vardı, maça iyi hazırlanamamışlar, Gökhan hele hiç hazırlanamamış. Bu halde oynamalarını beklemiyordum ama güç olmayınca yetenek olsa da işe yaramıyor işte. Son 10 dakika Gökhan'ın bırakın koşmayı, yürüyecek hali kalmamıştı neredeyse. Tek skoru değiştirebilir dediğim isim Dia'ydı, O da oynayamadan çıkmak zorunda kaldı.

Birşeyler yapmak isteyen ama buna gücü yetmeyen, bu sebeple puan kaybeden bir Fenerbahçe vardı sahada

Universal
23.Ekim.2011, 22:38
Bu maç bize bunu gösterdi, 20 yıldır kalecilerimiz ile övünüyorduk, bir 20 yıl daha devam edecek gibi. Engin Rüştü'den başladı, bundan sonra Mert ve Ertuğrul ile devam edecek...

Universal
23.Ekim.2011, 22:39
İlk dakikadan beri takımın üzerinde bir ağırlık vardı, maça iyi hazırlanamamışlar, Gökhan hele hiç hazırlanamamış. Bu halde oynamalarını beklemiyordum ama güç olmayınca yetenek olsa da işe yaramıyor işte. Son 10 dakika Gökhan'ın bırakın koşmayı, yürüyecek hali kalmamıştı neredeyse. Tek skoru değiştirebilir dediğim isim Dia'ydı, O da oynayamadan çıkmak zorunda kaldı.

Birşeyler yapmak isteyen ama buna gücü yetmeyen, bu sebeple puan kaybeden bir Fenerbahçe vardı sahada

Hatta son dakikalarda Gökhan'ın koruması gereken yerde bir oyuncu boştu tam gol atacakken Baroni araya girdi, söylediğine çok güzel bir örnek.

Ralph
23.Ekim.2011, 22:43
Samsunspor'u çok beğendim. Gerçekten zevkli mücadele oldu. Ama Fenerbahçe bize karşı kazanır diye düşünüyorum derbide. Beşiktaş'tan umutlu değilim.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
23.Ekim.2011, 22:59
Samsunspor gerçekten 1 puanı hakeden bir oyun ortaya koydu,tebrik etmek lazım.

SAİT71
23.Ekim.2011, 23:20
Bu arada kaleci Ertuğrul Taşkıran hayatının maçını oynadı.

İyiki oynadı yoksa ne olurdu bilmiyorum. Varsın yenmeyelim...

ReaList
23.Ekim.2011, 23:36
İyiki oynadı yoksa ne olurdu bilmiyorum. Varsın yenmeyelim...

o yorumun devamı da vardı ama kurallara takıldı herhalde (:
Korcan diyeyim susayım, Kaleciler için kolay psikoloji olmasa gerek.

anil luque
24.Ekim.2011, 00:04
Samsunspor'u tebrik ediyorum aldıkları 1 puandan, Fenerbahçe'yi de yenilmeme serilerini devam ettirmelerinden ötürü..

Maçı izleyemedim ancak özellikle ikinci yarıda Fenerbahçe daha etkili olan tarafmış sanırım. Futbol işte girmeyince girmiyor.

Bu arada hiçbir futbolcunun sakatlığına sevinmemiz gibi bir durum söz konusu olamaz ama Dia bizim maçta forma giymezse sevinirim :)

barahir
24.Ekim.2011, 00:36
ne dedik. Futbol sahada oynanır.. Bu da ders olsun oynamadan maç kazananlara

Varonil
24.Ekim.2011, 01:05
Samsun beraberliğe iyi hazırlanmış biz de mücadele etmemize rağmen kazanmamıza yetmedi oynadığımız futbol.

Kalecilerin psikolojileri bulunduğumuz ülkede artık hiç de kolay değil.Bu yüzden Ertuğrul'u tebrik ediyorum,gerçekten çok iyi bir maç çıkardı.Varsın bu maçta 2 puan kaybedelim de Ertuğrul'u kazanalım.

William Rookwood
24.Ekim.2011, 12:51
Oyuncuların ayakta duracak gücü yoktu daha bu tempoda maç oynamaya alışamadık

RasAnt
24.Ekim.2011, 18:10
Hearts-Rangers maçını izlemiştim gündüz bizim maçlara 10 basar adanın adası.Çok zevksiz maçlar oynanıyor artık ligimizde oyun kalitesi gittikçe düşüyor,iyi isimler gelince futbolumuz gelişiyor sanıyoruz ancak değişen birşey yok.

Samsun 8 kişiyle defans yaptı böyle bir anlayış yok ya 2 tane koymuşlar ileri zencileri,atarsak atarız dediler,geri kalan hepsi defans ya,4 lünün önüne bi 4 lü daha koymuşlar,tv başında geçirdiğimiz zamana yazık

Deus Dominus
25.Ekim.2011, 00:20
Bu biraz bakış açısıyla ilgili. Şimdi Samsunspor tarafından bak birde duruma... Geçen sezonun şampiyonu, bu sezonun ilk 6 haftasının lideri ligin en güçlü ekiplerinden biriyle karşılaşıyorsun, hemde deplasmanda. Süper lige yeni çıkmış bir takımsın, ne beklersin? Tabii savunma yapacak, oynatmamaya çalışacak adamlar. Oyun kalitesi düşmüyor, mücadele artıyor bence. Inter Şampiyonlar Ligi şampiyonu olduğu sene yarı finalde Barcelona'yı 10 kişi savunma yaparak eledi. Pazar akşamı Sevilla 90 dakika savunma yaptı Barça'ya karşı, 1 puan için...