Log in

View Full Version : [7. Hafta] Bursaspor -Trabzonspor

GeNç KaRTaL
21.Ekim.2011, 20:14
http://img683.imageshack.us/img683/6810/burts.jpg (http://img683.imageshack.us/i/burts.jpg/)

Chinatown
21.Ekim.2011, 23:07
takım yorgun ve moralsiz. ben 1 puana kafiyim bu deplasmanda. Bursaspor da iyi hazırlandı bu maça. Kaybettiği maçlarda bile iyi oynadı Bursaspor. Yenilmesek iyidir. ha yenersek bu sene de iddaalı olduğumuzu kanıtlarız.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
21.Ekim.2011, 23:15
Çok zevkli bir maç bekliyorum. Trabzonspor moralsiz olacaktır,Bursaspor ise kendi seyircisi önünde bir büyük rakibini yenmenin hevesinde olacaktır. Zor maç ama 1 adım da olsa Bursaspor'u önde görüyorum.

Trabzonspor
21.Ekim.2011, 23:17
Yorgun ve moralsiz bir takım var şuan ama her zaman kazanmak için sahaya çıkarız.Kazanamadığımız zaman berabere de kalsak sorun olmaz.Volkan'da Bursa maçında yok.Cska maçında da yoktu dinlenmişti ama oynatılmayacakmış Bursa maçında.

RasAnt
21.Ekim.2011, 23:55
Bursa kazanacak gibi duruyor özellikle N'Diaye göze çarpacak

Deus Dominus
22.Ekim.2011, 00:09
Volkan'ı hiçbir Şampiyonlar Ligi maçında göremedim. Sanırım statüden dolayı oynamıyor avrupa maçlarında Volkan. Avrupa Ligi'nde Bursaspor için oynadı çünkü.

Trabzonspor
22.Ekim.2011, 00:19
Evet statü gereği oynamıyormuş.Bursa ile anlaşma gereğimi yoksa başka bir durumdan dolayımı ne bilmiyorum ama ordaki maçtada yok

Deus Dominus
22.Ekim.2011, 00:43
Kiralık gitmediki karşılıklı anlaşma olsun. Bence olası tepkiden dolayı Şenol Güneş oynamasını istememiştir. Bursaspor-Beşiktaş maçında Egemen'i gördük. O kadar çok yuhalama oldu ki 30 dakika civarı bir süre sahada kalabildi. Zaten oyunda kalsa kırmızıyı görecek gibiydi. Volkan için de benzer bir durum olabilirdi bu maçta oynayacak olsaydı.

attirson
22.Ekim.2011, 00:51
Eğlenceli bir karsılasma olur ama beraberlik çıkar bence 2-2lik bir skor bekliyorum.

furkan58
22.Ekim.2011, 20:17
Glowackinin kafa golü faul gerekçesiyle verilmedi onun dışında hareketli maç tempolu gollü geçer gibi

Chinatown
22.Ekim.2011, 20:28
yani Glo'nun attığı gol gibi goller o kadar fazla atılıyor ki ligde, bunun kriterini merak ediyorum. geçen sene Mustafa Yumlu'nun Eskişehir'e attığı gol de bu gerekçeyle sayılmamıştı. Onun dışında fena başlamadık maça, ama kondisyon ileriki dakikalarda sıkıntı olabilir.

BaGa TaRKaN
22.Ekim.2011, 20:34
Glo'nun Gollerde Geçersiz Oluyor Hep :D Glo'ya Karşı İsyan Ediyorlar Heralde Hakemler :n:

Deus Dominus
22.Ekim.2011, 20:59
Ozan'ın kolunu tutuyor o pozisyonda. Zıplamasını engelliyor, kendine avantaj sağlıyor. İlk yarı iyi oyun çıkardık, kalemizde pozisyon vermedik diyebiliriz, bir Alanzinho'nun uzak mesafeden şutu var, birde Burak'ın tek vuruşu (ki çok iyi vurdu, açı biraz daha düzgün olsa tehlikeli olabilirdi) vardı. Bursaspor'da da Basser çok etkiliydi bugün, sakatlanıp çıktı, ciddi bir dezavantaj olabilir ikinci yarıda. Swenson malum o mevkinin oyuncusu değil. Son dakikalarda Sestak'ta sakatlandı sanırım, Tolga'ya vurmamak için ayağını kastı, geri çekmek istedi ve zorladı dizini. O pozisyon sonrası kalkamadı ayağa :0:
Serdar Aziz'in kart gördüğü pozisyonda da çok sinir oldum. Vücudunu kullanarak Burak'ı rahatsız etti, hakem faul verdi kolayca. Tabii sonrasında haklı olduğunu düşünen Serdar biraz fazla tepki verince kart geldi. Dün akşamki Sabri'nin pozisyonu geldi hemen aklıma, kendisine yapılan faule hakem kayıtsız kalınca isyan etmiş uzunca bir süre tepkisi sürmüştü. 2-3 dakika sonra gelen ufak bir uyarıyla geçiştirilmişti pozisyon. Sinirlenmemin sebebi Serdar'ın kart görmesi değil, standardın olmaması...Kişiye göre uygulama yapılması...

sarianet
22.Ekim.2011, 21:13
ozan ipek kalitesini gösterdi ve şestakın golüyle bursa bi sıfır önde

Deus Dominus
22.Ekim.2011, 21:14
Ozan İpek'in determination ve workrate'ini 20 yapalım! Biten pozisyonu diriltti, helal olsun.

sarianet
22.Ekim.2011, 21:16
bataşa da çok iyi yönlendiriyor bursasporu

Deus Dominus
22.Ekim.2011, 21:17
Burak'ın verilen faul sonrası el kol hareketlerine uyarı...Nasıl güveneyim şimdi ben bu hakemlere?

Chinatown
22.Ekim.2011, 21:23
Burak'ın verilen faul sonrası el kol hareketlerine uyarı...Nasıl güveneyim şimdi ben bu hakemlere?

Burak ile Serdar'ın pozisyonu bir mi şimdi? Burak hakeme kızıp İbrahimi yumruksu bir hareketle itiyor mu?

sarianet
22.Ekim.2011, 21:23
wedersondan roberto karlos çıkışı:D

byariff
22.Ekim.2011, 21:31
Trabzon penalti kullanior serdar azizin cok buyuk hatasini burak affetmedi

sarianet
22.Ekim.2011, 21:32
http://img148.imageshack.us/img148/7417/adszmx.png

Deus Dominus
22.Ekim.2011, 21:32
Hiç beklemediğim bir hareket Serdar Aziz'den. Asla riske girmezdi bu tür pozisyonlarda...At işte taca ne olacak? Off.....Burak'ın amacı zaten penaltı almaktı o pozisyonda, hedefine ulaştı ve üstün oynadığımız maçta bir hata, yine skor 1-1 :0:

byariff
22.Ekim.2011, 21:34
pozisyon penalti gibi scott carson"un temasi var burak"a 1-1

Deus Dominus
22.Ekim.2011, 21:48
Pozisyon penaltı kesin, Carson'da farkında zaten Serdar'a sövdü saydı orada. Bu arada az önce de Alanzinho Swenson'un rüzgarıyla attı kendini yere, bir kart daha gördük.

sarianet
22.Ekim.2011, 21:57
bursasporun şampiyonl olduğu sene bi İSMAİL vardı son onbeş dakak falan girerdi ne oldu ona

Chinatown
22.Ekim.2011, 21:57
Bu maç böyle bitti ama çıkarmamız gereken çok dersler var, niye her maç gol yiyoruz, neden orta saha bu kadar rakibin elinde, neden Ferhat'tan, Sapara'dan faydalanamıyoruz bunları araştırmak lazım. Halil dökülüyor resmen. Moralsiz ve yorgun takımla Bursa'dan deplasmanda alınan 1 puan iyidir yine de..

byariff
22.Ekim.2011, 22:02
Ferhat galatasarayda begendigim bir adamdi gelecegi sahsen parlak bir oyuncuydu ama ordan oraya gitti koreldi adam trabzonda umarim senol hoca sans verir oyuna girdiginde olumlu isler yapti hirsliydi maca gelince trabzonda yorgunluk var 1 puan iyiydi trabzon icin

Deus Dominus
22.Ekim.2011, 22:16
Trabzonspor'a şansımız tutmuyor :) 6 maç oldu galiba 3 beraberlik, 3 mağlubiyet. Şans golüyle öne geçtik, ilahi adalet mi desek, bir savunma hatası, bir penaltı 1-1 bitti yine. Oyun olarak biraz daha öndeydik maç boyunca ama gollük pozisyon olarak baktığımızda zaten maç beraberliği hak ediyordu.

Trabzonspor
22.Ekim.2011, 22:41
Yine Burak yine Burak...Adam aştı kendini.

Zorlu deplasmandan 1 puan iyidir.Ben 0-0 dye tahmin etmiştim ama 1-1 bitti.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Ekim.2011, 22:45
Burak 30 golü bulacak heralde. Gidişat onu gösteriyor,hayırlısı. Avrupaya gideceğini düşünüyorum Euro 2012'ye katılırsak hele ki... :)

Bordo61Mavi
23.Ekim.2011, 00:24
Hakem berbatti , yazmama bile gerek yok herkes ligtvden izliyebiliyor.

Bunlara ragmen 2 takim taraftarida cok iyidi, 61ci dakika ilk defa bukadar anlamli oldu bizler icin.

William Rookwood
23.Ekim.2011, 02:03
bursasporun şampiyonl olduğu sene bi İSMAİL vardı son onbeş dakak falan girerdi ne oldu ona

İsmail Odabaşı halen ikinci yarıları giriyor oyuna :icon_biggrin:

Pablo Batalla
23.Ekim.2011, 03:41
Bangura'nın olmaması Bursaspor'u zorladı.Serdar büyük bir hata yaptı fakat o pozisyon kesinlikle penaltı değildi.Burak kendisi isteyerek taktırdı ayağını, kendisini attı diyebiliriz yani.Hakem aldatması yüzünden sarı kart verebilirdi fakat penaltıyı seçti.İlerleyen haftalarda neler göreceğiz bakalım.

nekop
23.Ekim.2011, 04:50
Bangura'nın olmaması Bursaspor'u zorladı.Serdar büyük bir hata yaptı fakat o pozisyon kesinlikle penaltı değildi.Burak kendisi isteyerek taktırdı ayağını, kendisini attı diyebiliriz yani.Hakem aldatması yüzünden sarı kart verebilirdi fakat penaltıyı seçti.İlerleyen haftalarda neler göreceğiz bakalım.

Burak belki gerçekten takıldı belki dedigin gibi taktı ayağını ama her şekilde o pozisyona penaltı çalınır. Bence Bursasporlular o pozisyonda 10 kişi kalmadıkları için sevinmelidir.

Bordo61Mavi
23.Ekim.2011, 05:12
Bursanin golunde, Ozan pasi alirken ofsaytmiydi ?

ReaList
23.Ekim.2011, 15:10
Burak'ın futbol tarzı ile Arif'in futbol tarzı ancak bu kadar birbirine benzeyebilir başarılarının devamını diliyorum :)

Trabzonspor için iyi sonuç, Sonuçta şampiyonluk rakiplerinden birini yenemiyorsan yenilmeyeceksin bu da önemli.

Deus Dominus
23.Ekim.2011, 20:21
Arif müdahale olmaksızın atardı kendisini yere, Burak en azından müdahaleyi yaptırtıyor :) Niyeti penaltı almak o kesin, ayağını da bilerek kaldırmıyor, Carson dokunsun istiyor ama bu penaltı olmadığı anlamına gelmiyor. Etik değil ama penaltı sonuçta.

Chinatown
23.Ekim.2011, 21:09
şimdi Serdar'ın hatalı pası, daha sonra Carson'ın kontrolsüz çıkışından sonra Burak'ın topu kurtardığını da hesaba katarsak yok ayağını takmış, yok arif falan filan bu kadar irdelememek gerekir.

Pablo Batalla
24.Ekim.2011, 14:59
http://www.bursasporluyuz.net/resimler/burak92171_2.jpg

Bordo61Mavi
24.Ekim.2011, 15:22
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/293353_294744290553464_116921181669110_1142550_192 9088015_n.jpg

Ve yillar onceki, Bursa bize hep ofsaytan atiyor

http://i.milliyet.com.tr/HaberAnaResmi/2008/12/14/fft17_mf147813.Jpeg

Alicanfmfan
24.Ekim.2011, 15:27
http://www.bursasporluyuz.net/resimler/burak92171_2.jpg

Rakip oyuncu kayarak geliyor zaten bu baslı basına bir hata üstelik Burak Topu kurtarıyo Kalecinin niyeti kötü olmasa bile ayagını cekmek istese bile tamemen Buragın insifiyatine kalmıs bi durum Burak istese kaleciyi geçip golüde atabilirdi ama ayagını bıraktı net penaltı kayıyorsun , topa müdahale edemiyorsun birde ayagını koyuyorsun bkz (Bursaspor-Galatasaray (Eboue) ) üstelik kırmızı kart bile olması gerekirdi diye düşünüyorum.

Trabzonspor
24.Ekim.2011, 15:37
Ankara-Ordu maçında Hürriyet'e direk kırmızı verdi hakem penaltıyı verdikten sonra.

nekop
24.Ekim.2011, 16:03
Sercan'ın attığı goldeki ofsaytı görememek büyük bir hataydı gerçekten ama Ozan'ınkinin verilmemesi normal. Yan hakemin önünde daha önde olan bir Bursasporlu var ekstradan bizim oyuncular var o noktadan ofsaytı görmesi mucize olurdu.

Pablo Batalla
24.Ekim.2011, 16:10
Benim bahsettiğim burda Burak'ın yapmış olduğu haraket ona yakışmayan bir haraket.

Bursaspor
24.Ekim.2011, 16:20
Carson zaten hatalı onu zaten ayrı tutmak lazım, ona neden kırmızı verilmedi denebilir sadece ki eğer penaltıysa verilmesi lazım, her ne kadar yanlış görmediysem yandan İbrahim Öztürk gelse bile Burak'ın önünde sadece kale var artık.

Ancak asıl ilginç nokta Burak daha Carson'ın geldiğini görür görmez ellerini iki yana açıp vücudunu da öne eğerek kendisini düşmeye hazırlıyor. Carson hatalı buna hem fikiriz ama Burak iyi niyetli mi ?

Her şeyden önce fair-play demeyi biliyoruz ancak Burak'ın bu hareketleri (Sırf Burak özelinde değil bu hareketleri yapan her oyuncu için aynı şey geçerli.) hiç iyi niyetli değil.

Trabzonspor
24.Ekim.2011, 16:27
Sen bunu yazınca birdaha izledim pzisyonu Oğuz ama senin dediğin gibi burak kaleciyi görünce falan ellerini açmamış ki.Burak çalımı atmak üzereyken sola doğru yatmış o anda da kaleci çelmeyi takmış.

Bursaspor
24.Ekim.2011, 16:56
Bende tekrar izledim ve şu şeyleri gördüm.

http://img21.imageshack.us/img21/695/snapshot20111024154840.jpg
http://img87.imageshack.us/img87/7919/snapshot20111024154820.jpg
http://img12.imageshack.us/img12/6365/snapshot20111024155406.jpg
http://img651.imageshack.us/img651/2481/snapshot20111024154846.jpg
http://img825.imageshack.us/img825/2430/snapshot20111024154915.jpg
http://img51.imageshack.us/img51/6122/snapshot20111024155427.jpg
http://img542.imageshack.us/img542/3017/snapshot20111024154930.jpg

Chinatown
24.Ekim.2011, 17:22
şimdi fair play'in akla gelen noktası enteresan. hani yugoslav faulüne fair play dışı diye isyan etmek gibi bir şey. Yani Burak kendini atmasa golü atacak, değişen ne olacak ben bunu anlamadım.

ikincisi Burak'ın adı çıkmış 9'a inmez 8'e. ilk yarıda N'diaye istemsiz olarak ama sert bir şekilde tabanını Burak'ın ayağının üzerine geçiriyor, faul yok ama Burak yere düşüyor doğal olarak. Hemen Serdar ile İbrahim siteme başlıyor, kalk diyorlar. Oysa darbeyi ne Serdar görmüş ne İbo. Neyse efendim bir süre sora Serdar - Burak mücadelesi var. Hakem faul diyor, Serdar hakeme sinirleniyor, Burak'ı itiyor. tepkiye gel hele. İkinci yarı yine bir mücadele, Serdar-Burak güreşi, hakem faul diyor, Serdar faulü bilip dönüyor, o da ne, İbrahim 30 metreden gelip hakeme Burak'ın aldatma hareketini tarif ediyor. Kendini atıyor diyor.

Yani Burak şamar oğlanı. Herkes doğru Burak yanlış. Yani rakipler Burak üzerinden ortamı gererken problem yok. penaltı pozisyonunda fair play beklemek ile, Serdar yanlış pas verdi diye hatadan gol atmamalıydı demenin farkı yok.

ha bir örnek daha. dakika 90, sağdan sola bir Bursa pası, düzelten Vederson, Mustafa'ya çalım atacak aynı anda, bizim Musti boşa çıkıyor, ayağı da Vederson'a çarpıyor, ama Vederson topu önüne almış, bir bakıyor yer tehlikeli, aaahh ohh diye atıyor kendini. düdük çalar çalmaz da ayakta. Musti sarı görüyor, ve sonrasında Bursanın net fırsatı..

yani sanki bunlar sadece bizde oluyormuş gibi, sadece Burak yapıyormuş gibi bir hava yaratmanın alemi yok.

Bursaspor
24.Ekim.2011, 18:32
Burak'ın niyetinden bahsediyoruz, hinlik peşinde koşacağına adam gibi çalımladıktan sonra (Ki açık bir şekilde alıp gidecek durumda) at golünü niye kırmızı kart aldırmak için bu kadar kasıyorsun, sarıyı verdikten sonra ortalığı yangın yerine çevirdi Burak buna da bir şey demedi hakem.

Burada Burak özelinde işlemiyoruz bir oyuncu neden bunu denemeye kalkar ? Yerde sakat oyuncu varken topu dışarı atmayınca ortalığı yangın yerine çeviriyor oyuncular ancak bu ve benzeri pozisyonlarda da hinlikten vazgeçmiyorlar.

90. dakikadaki net fırsat sırasında Giray'ın arkadan asılmaları vs. de yine es geçiliyor, aynı şekilde ilk yarıda bizim ceza sahamızda yaşanan itiş-kakışlar gibi. Futbolu hakemiyle seviyoruz ancak faul ise faulü çalacak, adam hinlik peşinde mi ona da cezasını verecek ne kadar ılımlı olmaya çalıştıkça oyuncuların bu tip hareketleri yüzünden herkes arada kalıyor.

Bordo61Mavi
24.Ekim.2011, 18:32
Burak kurnaz adam, kaleciyide oyundan attirmak istediki boylede olmasi gerekiyordu. Bende olsam aynisini yapardim, sonucta Carson tehlikeli bi sekilde cikmis bundan faydalanmak lazim. Hakem Carsonu atsaydi belkide mac boyu alamadigimiz oyun ustunlugunu ele gecirecektiki ozaman belki one bile gecebilirdik.

Chinatown
24.Ekim.2011, 22:22
Bursasporlu oldugum için biz madur olduk demicem.

demişsin ama bu maçtan bu yaptırımlarıı çıkarmak için koyu bir Bursasporlu olmak gerek.

Night_Mare17
24.Ekim.2011, 22:27
Carson Burak'a müdahele ediyor mu evet o zaman fauldür.

nekop
25.Ekim.2011, 02:08
Burak'ın beynini okuyabiliyorsunuz sanırım. Herkes bilerek penaltı yaptırdığından gayet emin. Carson'un gelişini gören duyan yok.

Chinatown
25.Ekim.2011, 02:30
Tuttugum takımı savunmak madur olmak degıldır. Sen vermek istediğim mesajı algılamamakta işine gelmedi sanırım.

savunmana lafım yok, olması gereken bu. ama ben katılmıyorum, ne Burak hakkındaki yoruma, ne de hakem isyanına. Bence sahadaki en artist adam Serdar Aziz'di. hakeme atarlanıp sağı solu yumruklayan falan, katılırmısın buna? hiç sanmam. bunlar göreceli şeyler. senin vermek istediğin mesaj bana farklıdır, sana farklı.

Pablo Batalla
25.Ekim.2011, 02:50
Serdar Aziz yüreğini en çok ortaya koyan alnın akıyla para kazanan birisi.Burak faul olmadığı halde hakeme faul diye itiraz ediyor.Kim olsa sinirlenir orada..kendini hiç o futbolcunun yerine koydun mu? Burak apaçık penaltı yaptırıyor orada Burak'ın kırmızı kart görmesi gerekiyor..Herneyse zaten televizyon programlarında herşey açıklandı.Gidip oradan izlersiniz.

Chinatown
25.Ekim.2011, 03:48
haklısın. .