View Full Version : [7. Hafta] Ankaragücü - Orduspor
GeNç KaRTaL
21.Ekim.2011, 20:14
http://img7.imageshack.us/img7/1355/ankord.jpg (http://img7.imageshack.us/i/ankord.jpg/)
RasAnt
21.Ekim.2011, 23:57
Ankaragücü ligdeki ilk galibiyetini alacak iddaa oynarsam ms 1 yazacağım belki handikap bile yapar Ankara
Emurafu
22.Ekim.2011, 00:04
Ankaragücü bu maça son şansı olarak bakıyor. Aşırı konsantrasyon ters tepkide yapabilir. Taraftara olarka ilgide olacaktır.Ordudanda gelenler olacak. Ayrıca Ordusporuda çok hafife almayın. Ligin en az gol yiyen takımından biriyiz. Şuanda ligin en iyi dengeli takımlarındanda biriyiz. Yeni kurulan takım olmamıza rağmen saha içi yayılımını çok iyi yapıyoruz. Alanı iyi daraltıyoruz. Yenildiğimiz fb maçında bile 3 puanı kaçırdık. Belediye maçında kaçan 3 puana üzüldük. 1-1 kalmıştık.
Bu ligde alınan 1 puan önemlidir. 3 puan olursa süper olur
Maçın hakemini şimdiden yazıyorum.. Dikkatli izleyin.Bankasyada bir çok maçın içine ediyordu.Umarım korktuğum başıma gelmez.
William Rookwood
22.Ekim.2011, 00:09
Ordu yeni takım olmasına rağmen her geçen hafta üstüne koyarak oynuyor maçları, 2-1 kazanacağını düşünüyorum.
DenizlispoR
22.Ekim.2011, 00:16
Direkt 2 verdim ben bu maça,güvenimiz tam Orduspor'a. :D
attirson
22.Ekim.2011, 00:53
Orduspor lige beklediğimden çok daha iyi bir giriş yaptı.Ankaragücü ise her geçen hafta daha da kötüye gidiyor ve küme düşmenin en büyük adayı.Orduspor rahat bir karşılaşma çıkarıp bu maçı kazanıcaktır.
byariff
22.Ekim.2011, 06:15
Ordu iyi takim ama ankaragucu gecen hafta neler yapti gorduk gecen haftakinin aynisini oynarsa ankaragucu handikap atabilir ben ankaragucu kazanir diyorum.
furkan58
22.Ekim.2011, 11:39
Ordu çok rahat bir galibiyet alıcaktır . A.gücü bu sene küme düşmenin en büyük adayı .
Emurafu
23.Ekim.2011, 17:04
Ankaragücü 0-1 Orduspor
Gol Tekke
http://c1110.hizliresim.com/q/r/3mmj.jpg
Herşeyede itiraz ediliyor. Ankaragücü oyuncular stres yapmaya başladı. Hakemde ne karar vereceğini şaşırdı. Adam faul yapıyor ona bile el kol sallayarak itiraz ediyor.
C h A o S
23.Ekim.2011, 17:30
2.golümüzü Stancu penaltıdan attı.Hürriyet kırmızı gördü.Rahat bir maç oluyor.
DenizlispoR
23.Ekim.2011, 17:31
Hadi geliyor tertemiz 2.20 oran. :D
Emurafu
23.Ekim.2011, 18:52
Ankaragücü 0-2 Orduspor
İlk 8 yolunda hemen adımlarla ilerliyoruz. Averjla ligde 3.yüz
Orduspor'u hafife almayın demişdim.Ligde şuanda saha içi yayılımını en iyi yapan ekiplerden biriyiz. Ofansda Culio,Dalmat,Tekke,Stancu çok iyi işler yapıyor.Ligin en gol yiyen takımıyız. 8 gol atıp 4 gol yedik.
kalemci
23.Ekim.2011, 19:09
Maçtan geldim biraz önce.
Gecekondu bu sene ilk defa bu kadar kalabalık maça geldi. Maçtan önce çok güzel görüntüler oluştu. Bayrak şovu yaptılar neredeyse. Tüm stat dakikalarca inledi "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" diye.Ayrıca tribünün de şehidi olduğu için ilk yarı sürekli o yönde bir tezahürat vardı
Orduspor kısmı da tamamen doluydu. Oyuncular saygı duruşunu beraber yaptılar ama oradaki birlik beraberlikten 15 dakika sonra topsuz alanlarda sürekli didiştiler birbirleriyle :)
Maç başladıktan sonra çok güzel bir olay oldu. Taraftarın biri elinde bayrakla daldı sahaya. Orta saha noktasına gitti bayrağı serdi ve secde etmeye başladı sonra da güzellikle çıkartıldı dışarı.
Ayrıca Gecekondu 16.dakikada bağırmadı. Sadece Sokak bağırdı oda kaynadı gitti. Anlayamadığım bu kadar çok taraftar grubuna ne gerek var 4 farklı grup vardı artı 2-3 grupta maçlara gelmiyor ve tek ortak yaptıkları eski daha eski ve yeni başkana küfretmek.
Ayrıca Ordu bu Dalmat'ı elinde tutamaz.