PDA

View Full Version : FM 2012 Cache Temizleme (Geçici Dosyaları Temizleme)



Vieri
22.October.2011, 04:19
İlk olarak bilgisayarınızın gizli dosya ve klasörlerinin görünebilir hale gelmesini sağlamalıyız.
XP için:
Bilgisayarım
'Araçlar'
'Klasör Seçenekleri'.
'Görünüm' sekmesine geliyoruz ve 'Gizli dosya ve klasörleri göster' seçeneğini seçip, Tamam yaparak ilgili pencereleri kapatıyoruz.

Windows Vista ve Windows 7 için:
Bilgisayarım
'Düzenle'
'Klasör ve Arama Seçenekleri'
'Görünüm' sekmesine geliyoruz ve 'Gizli dosya ve klasörleri göster' seçeneğini seçip, Tamam yaparak ilgili pencereleri kapatıyoruz.

Ardından aşağıdaki talimatları gerçekleştiriyoruz.

Windows XP:
1. "Bilgisayarım"ı açın
2. "Documents and Settings\<KullanıcıAdı>\Application Data\" klasörüne kadar gidin.
3. "Sports Interactive" klasörünü açın
4. "Football Manager 2012" klasörünü açın
5. "cache" klasörünü silin

Windows Vista ve Windows 7:
1. "Başlat" a gelin.
2. Kullanıcı adınıza tıklayın
3. "AppData" ve arından "Roaming" klasörlerini açın
4. "Sports Interactive" klasörünü açın
5. "Football Manager 2012" klasörünü açın
6. "cache" klasörünü silin

memetunal
13.December.2011, 14:42
Oyun akışını etkiler mi?

sarianet
13.December.2011, 19:14
etkilemez sanırım defalarca temizledim bende hiçbi sorun yok :)

zargı
18.February.2012, 00:49
bu olay ilerleme kaydedılen oyunların hızlanmasını saglarmı acaba?

Oghuse
18.February.2012, 00:55
bu olay ilerleme kaydedılen oyunların hızlanmasını saglarmı acaba?

sağlamaz. çünkü her oyun açılışında zaten yeni oluşturacaktır windows.

akorkmaz
01.March.2012, 10:01
oyunda ki kasmayı yavaşlamayı önlemiyorsa silmenin ne faydası var bize o zaman? soruyu böyle soralım.

KaPaLı
01.March.2012, 11:19
Grafik dosyalarının gösterilmesini sağlamak için siliniyor cache. Bu dosyayı silmeden oyuna eklediğin grafikler gözükmüyor.

BaGa TaRKaN
01.March.2012, 12:57
İso Kurban Cevaplamış :)

reis3393
14.April.2012, 23:34
ben bulamadım cache klasörünü roaming te fm 12 dosyası yok .s

europeanconquer
14.April.2012, 23:40
Sports Interactive diye bir dosya olmalı.

Jaswege
05.January.2013, 02:51
W8 için olanını bilen var mı?