View Full Version : Yeni bir bug
atalayyy
24.Ekim.2011, 21:10
Arkadaslar Galatasaray kariyerimde ligde 7 macta 5 galibiyetim ve 15 golum var bu gollerin 8 i sag veya sol kornere yakin tactan kullanildiktan sonra kosedeki adam iceri yerden kesiyor ve forvet yerden kayarak golu atiyor yani yuzde 100 gol oluyor . Hic bunla karsilan oldumu ? Ben fm serilerinde ilk defa bu tarz bir bug goruyorum:) (Not: ozel bir taktik uygulamadim bunun icin )
Zekirdek
24.Ekim.2011, 21:49
Geçen sene yüzlerce gol attım bahsettiğin şekilde. Bug demiyelimde yinde de bu tarz çok sayıda gol oluyor.
bu bir gol senaryosu fakat bu şekilde sürekliliği 3d izleyenler için rahatsızlık verebilir.
Ben halen commentary modda oynuyorum :D
uaemrah
25.Ekim.2011, 02:24
bu bir gol senaryosu fakat bu şekilde sürekliliği 3d izleyenler için rahatsızlık verebilir.
Ben halen commentary modda oynuyorum :D
aynen imzami atarim ;)
brknesta
25.Ekim.2011, 09:12
valla 2012 nın kamera modu hosuma gıttı bakalım sımdılık oynuyorum :) ılk ayı atlatayım eskı moda yada commentary e donerım ee fm cıler bunun tadından vazgecemez :)
TheWizard
26.Ekim.2011, 16:59
o bug bu seneye özel birşey değil.ben fm 11'de gol olup olmayacağını pozisyon başlarken anlayabiliyorum :).örnek verirsek diyelim ki alves ortayı açtı villa kafa vurdu kaleci kurtardı.atak ne kadar devam ederse etsin gol olmuyor.yani ilk pozisyonda gol kaçtıktan sonra top uzaklaşırsa imkanı yok gol olmasının.2- 90+x gibi zamanlarda takımın biri korner kullanıyorsa ya gol atar yada kontra ataktan gol yer.3-kale vuruşunu gelişigüzel kullanınca topu rakip oyuncunun stoperi kafayla karşılıyor.top rakibin orta sahasının önüne düşüyor.güzel bir ara pası ve forvet kaleciyle karşı karşıya :).bunlara fazla takılmayın oyunun tadını çıkarın..