PDA

View Full Version : Yeni bir bug

atalayyy
24.Ekim.2011, 21:10
Arkadaslar Galatasaray kariyerimde ligde 7 macta 5 galibiyetim ve 15 golum var bu gollerin 8 i sag veya sol kornere yakin tactan kullanildiktan sonra kosedeki adam iceri yerden kesiyor ve forvet yerden kayarak golu atiyor yani yuzde 100 gol oluyor . Hic bunla karsilan oldumu ? Ben fm serilerinde ilk defa bu tarz bir bug goruyorum:) (Not: ozel bir taktik uygulamadim bunun icin )

Zekirdek
24.Ekim.2011, 21:49
Geçen sene yüzlerce gol attım bahsettiğin şekilde. Bug demiyelimde yinde de bu tarz çok sayıda gol oluyor.

Vieri
24.Ekim.2011, 22:12
bu bir gol senaryosu fakat bu şekilde sürekliliği 3d izleyenler için rahatsızlık verebilir.

Ben halen commentary modda oynuyorum :D

uaemrah
25.Ekim.2011, 02:24
bu bir gol senaryosu fakat bu şekilde sürekliliği 3d izleyenler için rahatsızlık verebilir.

Ben halen commentary modda oynuyorum :D

aynen imzami atarim ;)

brknesta
25.Ekim.2011, 09:12
valla 2012 nın kamera modu hosuma gıttı bakalım sımdılık oynuyorum :) ılk ayı atlatayım eskı moda yada commentary e donerım ee fm cıler bunun tadından vazgecemez :)

TheWizard
26.Ekim.2011, 16:59
o bug bu seneye özel birşey değil.ben fm 11'de gol olup olmayacağını pozisyon başlarken anlayabiliyorum :).örnek verirsek diyelim ki alves ortayı açtı villa kafa vurdu kaleci kurtardı.atak ne kadar devam ederse etsin gol olmuyor.yani ilk pozisyonda gol kaçtıktan sonra top uzaklaşırsa imkanı yok gol olmasının.2- 90+x gibi zamanlarda takımın biri korner kullanıyorsa ya gol atar yada kontra ataktan gol yer.3-kale vuruşunu gelişigüzel kullanınca topu rakip oyuncunun stoperi kafayla karşılıyor.top rakibin orta sahasının önüne düşüyor.güzel bir ara pası ve forvet kaleciyle karşı karşıya :).bunlara fazla takılmayın oyunun tadını çıkarın..