Log in

View Full Version : [8.Hafta] Trabzonspor - Antalyaspor

Homer J.S
25.Ekim.2011, 15:32
http://img839.imageshack.us/img839/8257/tsantalya.png

Trabzonspor
25.Ekim.2011, 16:00
Bu maçı kazanmalıyız.Zirveden uzaklaşmamk için önemli bir maç olacak.Hafta sonuda Antep maçı var çünkü.

ReaList
25.Ekim.2011, 16:38
Antalya buradan beraberlik koparabilir diye düşünüyorum, çünkü oynamayı değil oynatmamayı seven takımlardan biri.

Chinatown
25.Ekim.2011, 23:49
umarım ben yanılırım, umarım gücümüz yeter ama Galatasaray maçında da söylediğim gibi, son 5 yılın futbol bakımından en katil takımı Antalyasporu yeneriz. son 4 maçımız berabere bitti onlarla. Antalya yine uyutmaya çalışacaktır ama kazanmamız gereken bu maçtan puan kaybedeceğimizi düşünmüyorum. Zor olsada kazanırız gibime geliyor.

Rsa
26.Ekim.2011, 22:02
Antalyaspor 2-0 önde.

Deus Dominus
26.Ekim.2011, 22:37
Deniz Barış'ın attığı gole kendisi dahil hiç kimse inanamamıştır herhalde... Kendi yarı alanından aldı, topu sürdü sürdü sürdü, birazda Trabzonspor'lu oyuncuların desteğiyle Tolga ile karşı karşıya kaldı :) Bir çalımda ona, boş kaleye gol :) Ama ikinci gol hakikaten çok güzeldi. Ali Zitouni harika bir vole vuruş yaptı. İkinci yarı tek kale maç olacak o belli ama Antalyaspor'un en iyi yaptığı iş oyunu soğutmak, vakit geçirmek, sonuca yatmak. İşi zor Trabzonspor'un.

ReaList
26.Ekim.2011, 22:44
Fakülteden yeni geldim ve her iki maçında skorunu görünce şok olmadım desem yalan olur. Geçenlerde büyük takımda oynayan oyuncular futbol oynamıyor deyince tepki olmuştu.
Oynamıyorlar işte arkadaş onların aldığı paranın yarısını dahi alamayan adamlar avrupa liglerinde takır takır oynuyolar ama bizde oynatamıyoruz işte bu kadar basit.

DisCo
26.Ekim.2011, 23:09
Trabzonspor 10 kişi kaldı ve akabinde beraberliği yakaladı. Penaltı - Burak Yılmaz.

NikolaiBelinski
26.Ekim.2011, 23:11
Biri artık şu adamı durdursun yav durduk yerde gol atıyor adam, bi şekilde avrupaya transfer olsun türkiye liginde çok büyük tehlike olmaya başladı :D Trabzon karşısına iddia yapamıyoruz sayesinde :D

ReaList
26.Ekim.2011, 23:29
Burak Yılmaz'ı çıkardığımız zaman 2 gol atmış oluyor Trabzon çok ilginç :)

Fearless Coward
26.Ekim.2011, 23:31
Yine yeni yeniden Burak :D bu adamı hangi maçta durduracaklar ?

ReaList
26.Ekim.2011, 23:35
Antalya buradan beraberlik koparabilir diye düşünüyorum, çünkü oynamayı değil oynatmamayı seven takımlardan biri.

gerçi kazanabilirlerdi ama bu futbol anlayışıyla 4-0 önde olsalar 4-4 biterdi maç, 4'ünü de Burak atardı :D

Deus Dominus
26.Ekim.2011, 23:38
Burak öyle bir gelişim gösterdi ki artık Trabzonspor küçük kalıyor kendisine. Helal olsun çocuğa, sevmediğimiz yönleri de var ama kimse dört dörtlük değil :) Bu gayreti, bu gelişimiyle herşeyin en iyisini hak ediyor. Tebrikler Burak'a!
(44)

Bordo61Mavi
26.Ekim.2011, 23:45
Eyyyyy arastirmaci kardesler abiler Buraka daha iyi finishing sart oldu :)

Antalya ile 5 mactir berabere kaliyoruz

kalemci
26.Ekim.2011, 23:51
Burak Yılmaz : Ben tek siz hepiniz.

Chinatown
26.Ekim.2011, 23:55
Antalya bize çelme taktı yanılmadım. 10 kişi rakibin karşısına gitmeyen, sol bekinin dibindeki tacı sağ stoperine kullandıran, her serbest atış, taç atışında 1 dakika yiyen bir takıma karşı bu kadar. geçen hafta Fatih Hoca ne hissediyorsa hissim odur.

ama öte yandan, gol yemediğimiz maç sayısı 0'ken kesinşikle bir stopere, hatta çok iyi tecrübeli bir stopere ihtiyacımız olduğu alenen ortada artık.

Vittek ve Henrique sakatken tüm golleri Burak'ın atması normal, hazırlık kampında da hepsini Henrique atıyordu :)

neyse Galatasaray'ı yakaladık diyelim geçsin bu maç da.

Trabzonspor
26.Ekim.2011, 23:55
Eyyyyy arastirmaci kardesler abiler Buraka daha iyi finishing sart oldu :)

Antalya ile 5 mactir berabere kaliyoruz

O oyuna iyi yansıltıldı gerek yok...

Antalya her yıl başımıza bela oluyor.Bi dur dememiz lazım artık.Geçen sezon 2. yanının ilk 3 facia haftsaında yine Antalya maçı vardı Avni Aker'de

Bordo61Mavi
27.Ekim.2011, 00:08
O oyuna iyi yansıltıldı gerek yok...

Antalya her yıl başımıza bela oluyor.Bi dur dememiz lazım artık.Geçen sezon 2. yanının ilk 3 facia haftsaında yine Antalya maçı vardı Avni Aker'de

Kesinlikle oyuna iyi yansitildi ama +1 veya +2 finishingi artmasi lazim.

Chinatown
27.Ekim.2011, 00:12
Bu arada bize bedavaya gelen ama almadığımız Muhammet Demir'in hali ortada. onun kadar yetenekli denen Eren de kulubeye kitlendi. ki sol kanat sorunumuz varken. Şenol Hoca bu takımda 10 sene kalsın isterim ama bu gençlere soğuk kalmasını beğenmiyorum.

Trabzonspor
27.Ekim.2011, 00:15
Kesinlikle oyuna iyi yansitildi ama +1 veya +2 finishingi artmasi lazim.

Bende aynı şeyi düşünüyorum ama araştırmacılar Türkiyedeki en iyi forvet oldu artıurılmayagerek yok deniyor.

Bu arada şuan çok kötü bir durumdayız bunun nedenleri araştırılıp acil çözüm bulmalı Şenol hoca geçen sezon bu hafta ile bu yılki hafta arasında dağlar kadar fark var.

Gol yeme sorunuda sadece savunmanın ortasına bağlanmamalı tamam orda sorun var ama takım savunmasından uzak bir görüntüdeyiz.Geçen yıl ligin en az gol yiyen takımıydık ve yine savunmada Giray ve Glo vardı.Takım savunmasında da sıkıntılar var ve ayrıca idaeal 11 yok sakatlık olsun sıkışık fikstür olsun yorgunluk oluyordur.Artık ligdeki takımların gücüde eskisi gibi az değil.

ReaList
27.Ekim.2011, 01:20
Deniz Barış'ın 60-70 metre herkesin arasından çıkıp o golü attıktan sonra artık futbolu bırakma zamanının geldiği anlaşılmıştır :D

Trabzon'un kazandığı penaltıya baktımda aynı hakem Luganonun oldugu maçlarda olsaydı Fener maçlarında lehine 50-60 tane penaltı çalardı (: Luganonun formasının çekilerek çıkarılıp penaltı verilmeyen nice maçlar hatırlıyorum.

LaigLeNoiR
27.Ekim.2011, 01:37
Deniz'in attığı inanılmaz bir gol var. Gerçekten tebrik etmek lazım. Aynı şekilde Zitouni'nin golü de muhteşemdi.

Burak için söylenecek birşey yok. Trabzonspor'un herşeyi diyebiliriz.

Penaltı posizyonunu tekrar tekrar izlememe rağmen birşey göremedim, ya kamera açısından kaynaklı ya da posizyonda penaltıyla alakalı birşey yoktu.

GeNç KaRTaL
27.Ekim.2011, 02:07
Deniz'in golü gerçekten çok ilginç.Ve Burak'ın oynadığı her maçta gol atması.İnanılmaz geliştirdi kendisini.Bu kadar gelişim son zamanda Türk oyuncularda pek eşine rastlanır bir durum değil.Yalnız attığı 2 golde de bitiriciliğinin artmasını gerektirecek vuruşlar göremedim ben,her ne kadar 2.gol penaltıdan olsa da.

Bu arada şuan çok kötü bir durumdayız bunun nedenleri araştırılıp acil çözüm bulmalı Şenol hoca geçen sezon bu hafta ile bu yılki hafta arasında dağlar kadar fark var.

Geçen sezonki kadrodan bir çok önemli isim ayrıldı.Çok anormal bir durum değil bence.

RasAnt
27.Ekim.2011, 02:15
Deniz ve Zitouni harika gol atmışlar ancak avantajı iyi koruyamadılar penaltıda çok basit bir karardı Burak gene kurtardı

Chinatown
27.Ekim.2011, 02:23
Lugano olsa ne olurdu bilmem ama, meğer herkes fikrini söylemiş, geçen hafta Glo'nun sayılmayan golü gibi 10 golü var Lugano'nun bence de.

ama faulu sanırım yanlış verdi hakem. orada Musa Aydın Giray'ı itiyor ama penaltı ona çalınmadı sanırım. yani ben Giray Musa ikilisini izliyordum o arada.

bir de Zokora'nın kırmızı pozisyonunda Zokora Adrian'a atıyor, Adrian ortalıyor, Antalyalılar uzaklaştırıyor, sonra hakem oyunu durdurup Zokoraya sarı veriyor. tam bilgim yok bu konuda, düdüğümü bekle denen pozisyonda oyuncu isterse beklemeyip sarı kart karşılığında serbest vuruşu hemen kullanabiliyor mu bilmiyorum.

ha bir de böyle bir kırmızıyı ilk kez gördüm. genelde hakem ikaz eder tekrarlatır. Zokora Antep'te yok. sağlık olsun.

nekop
27.Ekim.2011, 06:34
Penaltı bana ucuz geldi ya da Murat'ın dediği gibi kamerada görünmüyor ama onun kadar merak ettiğim bir konu daha var oda Ömer penaltıyı kurtarsa hakem tekrar ettirir miydi? Ömer penaltı kullanılırken kalenin 2 metre önüne kadar gelmiş durumda ve bu sayede neredeyse çıkartıyordu penaltıyı.

ReaList
27.Ekim.2011, 14:13
Penaltı bana ucuz geldi ya da Murat'ın dediği gibi kamerada görünmüyor ama onun kadar merak ettiğim bir konu daha var oda Ömer penaltıyı kurtarsa hakem tekrar ettirir miydi? Ömer penaltı kullanılırken kalenin 2 metre önüne kadar gelmiş durumda ve bu sayede neredeyse çıkartıyordu penaltıyı.

Dikkat edin Volkan'da öyle atlıyor (: Normalde öne çıkıp atlamak kural hatası ama yardımcı ile hakemlerin gözü kullanan oyuncu ve alan dışındakilere odaklandığı için kaçırıyolar.

ReaList
27.Ekim.2011, 14:21
http://www.youtube.com/watch?v=DO58jDDA_Lw

Deniz Barış'ın golü farklı bir açı :D

William Rookwood
27.Ekim.2011, 14:29
Deniz'i bir ara Messi zannettim :D

MeMo
27.Ekim.2011, 14:31
Deniz inanılmaz gol atmış.

byariff
27.Ekim.2011, 14:33
Trabzona uzuldum keske kazansalardi ama puan kaybetmeleri cok ama cok normal haftada 2 mac ve sampiyonlar ligi maci olunca oyuncularda yorgunluk ve kondisyon 0 oluyor.

Fearless Coward
27.Ekim.2011, 15:56
Hakem çok kolay penaltı çalmış bence tekrar tekrar izledim ben penaltılık bir şey göremedim valla ligimizde hemen hemen her duran toplarda olduğu gibi durmuş adamlar şanslı yani Trabzonspor penaltı kazandığı için...

eXcitinG
27.Ekim.2011, 16:44
Dikkat edin Volkan'da öyle atlıyor (: Normalde öne çıkıp atlamak kural hatası ama yardımcı ile hakemlerin gözü kullanan oyuncu ve alan dışındakilere odaklandığı için kaçırıyolar.

Geçen sezon Simao nun penaLtısında da aynısını yapmıştı Ömer abimiz. Bunu hep yapıyor, ama bu zamana kadar daha uyaran çıkmadı.

ForsakeN
27.Ekim.2011, 17:00

Ömer her penaltı da aynı şeyi yapıyor. Diğer kaleciler de zaman zaman bunu uyguluyor ama Ömer kadar bariz yapanını görmedim henüz :) Gerçi buna rağmen pek penaltı kurtardığını görmedim Ömer'in. .

sarianet
27.Ekim.2011, 19:05
arkadaşlar denizin golü geçerli sayılıyomu hala inanamıyorum o gole

byariff
27.Ekim.2011, 19:12
Denizin golunu cok abartmadik"mi ? tamam deniz iyi sakladi topu gecti ama pozisyonu iyi izleyin colman topa dokundu deniz direk karsi karsiya kaldi kaleci ile yoksa deniz capraza dogru gitcekti birak kaleci ile karsi karsiya kalmayi... :)