Log in

View Full Version : [8.Hafta] Beşiktaş - Fenerbahçe

Homer J.S
25.Ekim.2011, 15:32
http://img718.imageshack.us/img718/4982/bjkfbp.png

anil luque
25.Ekim.2011, 15:56
Şartlar ne olursa olsun kazanmak zorundayız ve kazanacağız. çArşı iş başında olacak.

ReaList
25.Ekim.2011, 16:37
Şöyle bir kadro ile çıksak çok güzel olacaktı
Volkan
Gökhan-Serdar-Yobo-Ziegler
Mehmet-Cristian-Emre-Stoch
Alex-Henri

ama işte sakatlar sakatlar sakatlar
Volkan,Serdar ve Mehmet yok Gökhan ve Emre yeni sakatlıktan çıktı 8. hafta olmasına rağmen maç tempoları yok, Ziegler ve Henri ise hala takıma alışamadı. Bu türlü sorunlar Beşiktaş'ta da var
onun için maç ortada herşey olabilir.

Ralph
25.Ekim.2011, 16:48
Son maçtaki oyunumuzdan sonra umudum var Beşiktaş'tan. Kendi stadımızda yenmemiz gerekiyor. Bu galibiyet çok şey demek.

Suicider
25.Ekim.2011, 17:11
Son hafta Fener puan kaybetti Beşiktaş 3 puan aldı.Ben bu maçta Fener'in daha hırslı oynayacağını düşünüyorum.Son bir kaç maçlık form durumuna bakıncada bence Fener bir adım önde.

sui generis
25.Ekim.2011, 17:40
Mehmet ve Volkan iyileştiler. heralde oynarlar. yukarıdaki kadroyla çıkarız büyük ihtimal. sadece Serdar yerine Bekir olur.

ben top kontrolünün bizde olacağını düşünüyorum. oyun biz nasıl istersek öyle yönlenecek. ama gol bulmakta zorlanırız. etkili golcümüz yok. yaparsa Alex-Stoch yapar..

NikolaiBelinski
25.Ekim.2011, 17:46
Fenerbahçe geçen hafta Samsunspor'a karşı kötü bir oyun oynamadı, Samsunspor'un yaptığı "Sath-ı Müdafaa" maçın berabere sonlanmasına sebep oldu. Fenerbahçemin hala bir golcüsü yok, Bienvenu, Samsunspor defansı arasında kayboldu, topla fazla buluşamadı. Semih ise ortada pili bitmiş bir oyuncu. Alex ise geçen seneki diriliğinde değil ki normal artık, kaç senedir takımı sırtlıyor.

Beşiktaş ise Fenerbahçe'ye göre daha kolay gol bulmasını beklediğim bir oyuncu, Çünkü kanatlarında Quaresma,Simao gibi oyuncular var ve her an tehlike yaratabilirler. Biz Stoch için böyle konuşamıyoruz çünkü bulduğu pozisyonları cömertçe harcıyor. Forvette Holosko başlarsa yine sorun yaşar Fenerbahçe defansı ama Edu ile başlarsa yine bir hata yapar Carvalhal.

Neyse maç ile ilgili genel görüşüm beraberlik.

TR.CaPTaiN
25.Ekim.2011, 18:19
Son dönemlerde gerek içerde gerekse dışardaki derbi üstünlüğümüzden dolayı Beşiktaş'tan 1 adım önde olduğumuzu düşünüyorum. Ancak hücumda çözülmesi gereken problemlerimiz dolayısıyla da endişeliyim. Gökhan'ın henüz kendi ritmini bulamaması, Mehmet Topuz gibi sistemimiz adına kilit bir ismin oynatıp oynamayacağının netleşmemesi. Oynasa dahi 2-3 haftalık maç eksiğinin yaratacağı dezavantaj var. Hücumda Semih'in formsuzluğu, Henry'nin henüz alışma aşamasını atlamaması, Lugano'nun gidişinden sonra duran toplardaki etkisizliğimiz bizim adımıza olumsuz yönler.

Umarım hakemin maça etki etmediği, güzel futbolun olduğu ve 3 puanı Fenerbahçe'nin aldığı bir maç izleriz.

furkan58
25.Ekim.2011, 18:22
Ne olursa olsun kazanmalıyız . Alex derbilerde gene ortaya atar kendini ve takımı sırtlar dusuncesındeyım

Fearless Coward
25.Ekim.2011, 18:32
Fenerbahçe yenecektir bence...Alex ve Henri atar Fenerbahçe kazanır...Semih'in ilk 11 başlamaması önemli Fenerbahçe için...

TR.CaPTaiN
25.Ekim.2011, 18:38
Aykut hoca Fenerbahçe muhabirleriyle sohbetinde Volkan ve Mehmet'in oynayacağını söylemiş.

http://twitter.com/#!/chemedya/status/128841674347655169

MeMo
25.Ekim.2011, 18:43
Formda değiliz.Aykut hocaya büyük iş düşüyor.

Varonil
25.Ekim.2011, 19:16
Ortada bir maç olacak.Hücumda sorunlarımız var,sakatlar var.Umarım kazanırız.

Sirius Black
25.Ekim.2011, 20:33
Derbilerin favorisi olmaz derler. Gerçekten güzel bir maç olacak ama. :)

sananes
25.Ekim.2011, 20:42
Volkan ve Mehmet oynayacaksa benim tahminim Özer'i de solda oynatır Aykut Kocaman. ve bu maçta kanatlarımızdan ikisininde mehmet-özer-caner gibi mücadele gücü yüksek oyunculardan oluşması kontrolü rakibe bırakmak demektir. Biz silahlarımızı sahaya sürelim oynayarak kazanmaya çalışalım. Bunu yaparsak kazanırız çünkü. O yüzden umudum Stoch'un oynaması ama tahminim Özer ya da Caner oynayacaktır.

Tam Bienvenu'luk maç ayrıca.Çok etkili olacağını düşünüyorum.

IcedEarth
25.Ekim.2011, 21:07
Beşiktaş'ın yenmesine çok ihtiyacımız var, ama durum pek iyi görünmüyor. Fenerbahçe kazanır diye düşünüyorum, umarım yanılırım..

eng1n
25.Ekim.2011, 22:03
Mehmet Topuz takımla çalışmış bu maçta oynayacak herhalde ve Volkan'ın da oynaması bekleniyor.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
25.Ekim.2011, 23:31
Topuz ve Volkan'ın bizim maça yetişmesi şanssızlık.Ama ne olursa olsun kendi seyircimiz önünde bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum.Quaresma,yap şovunu artık be reyiz.

nekop
26.Ekim.2011, 00:14
Özer/Caner-Emre-Cristian-Mehmet dörtlüsü oynarsa ortasahada Fenerbahçe maçı rahat kazanır diye düşünüyorum. Beşiktaş'ın sahada yürüyen ortasahası bu dörtlüye karşı bir şey yapamaz.

Since-1907
26.Ekim.2011, 00:45
Mehmet ve Volkan'ın oynayacak olması güzel.Sol açıkta Caner ile başlamamız daha iyi olur sanki,defansa yardım açısından.Samsunspor maçındaki beraberliği bu maçı kazanarak telafi edebiliriz.Ben Beşiktaş'dan 1 adım önde olduğumuzu düşünüyorum.Umarım 3 puan ile ayrılan taraf oluruz.

Alicanfmfan
26.Ekim.2011, 01:39
Zor bi maç olacagı kesin her iki takımında şanşları var anca ben Beşiktaş'ı bir adım önde görüyorum berabere bitme olasılıgıda yüksek ama Beşiktaş kazanmaya daha yakın.

byariff
26.Ekim.2011, 01:44
Derbilerde Favori yoktur. besiktasin orta sahasi necip-ernst-fernandes olursa besiktas kazanir dusuncesindeyim. ve forvettede pektemek veya holosko. tahminim besiktas kazanir en kotu yenilmez diyorum

BaGa TaRKaN
26.Ekim.2011, 01:52
Bir de Biz Umutlu Olsak Arif Takımdan :D

Hayırlısı :)

anil luque
26.Ekim.2011, 02:04
Almeida'nın dönüşüyle tatlı telaş başladı aslında bizde. Yabancı sıkıntısı o da. Hilbert Mersin maçında çok iyiydi kesik yemesi (hele ki Ekrem için) pek iç açıcı gelmiyor bana. Ernst yerine Aurelio ile yeterli baskıyı kuramıyoruz , yumuşak kalıyor Ernst'e göre. E ilerde Almeida varken artı Fener savunması pek ümit vermiyorken ve Hugo fiziği ile çok iş yapabilecekken Pektemekle oynamak da sıkıntı. Pektemek'in artısı Yobo'yu kanatlara çekmek olabilir ama ortadan destekleyen oyuncu sayımız pek fazla olmadığından bu taktik sonuçsuz kalabilir. Veli aslında bu işleri çok iyi yaptığını bir kez daha gösterdi ama bu sefer Fernandes dışarıda kalıyor. O zaman yabancı sorunu ortadan kalkıyor ancak Fernandes'ten mutkala ve mutlaka yararlanmalıyız.

Arkadaş havuz problemi gibi bazen Carva'ya hak veriyorum :D

Ersan Gülüm olaydı Egemenle geçilmez duvar örselerdi Sivok'tan temiz para kaldırsaydık yabancı sıkıntımız ortadan kalksaydı falan filan iyi olurdu yani..:)

TeNaciOUS MidFieLdeR
26.Ekim.2011, 14:19
Fener kazanamasa dahi yenilmez diye dusunuyorum. Yenilmezlik serisi takima da guven vermis durumda, tabi bunu getiren unsur defanstaki olumlu gelisim Fener adina. Takim halinde defans yapabiliyoruz, bunu hucumda da gosterebilsek zaten avrupa duzeyine cikmis olucaz. Gollu bir beraberlik olucak tahminim.

futureless
26.Ekim.2011, 14:40
Bir sahamızda üstüste kazanma rekoruna gidişimiz vardı 7-8 sene önce , Beşiktaş maçında kaçırmıştık 2-1 yenilerek sahamızda.Ronaldo atmıştı sanırım golleri Beşiktaş'ta.Şimdi de deplasmanda kazanma rekorumuz var.Biter mi ki ? :) Zevkli maç olacaktır.Beşiktaş'ın ilk11 i ne bağlı olarak skor farklı yerlere gider diye düşünüyorum.

BleedingMoon
26.Ekim.2011, 15:12
gözlerimiz dia'yı arayacak malesef. yanılt beni stoch.

LaigLeNoiR
26.Ekim.2011, 16:17
Almeida oynarsa farklı olabilir. Bu maçı kazanmak zorundayız.

Volkan ve Mehmet Topuz'da F.Bahçe'de oynayacaklarmış.

Suicider
26.Ekim.2011, 16:55
Sezonun ilk derbisinde şok karar!
Spor Toto Süper Lig'in ilk derbisine Fenerbahçe taraftarının alınmama kararı şok etkisi yarattı!

26 Ekim 2011 Çarşamba - 15:43
NTVSpor

Spor Toto Süper Lig'in bu sezonki ilk derbisi Beşiktaş-Fenerbahçe karşılaşmasında sarı lacivertli taraftarlar tribündeki yerlerini alamayacak...

Yarınki derbi maçla birlikte başlayacak olan bu uygulamanın 4 büyükler arasında bu sezonun tamamında uygulanacağı ve Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ile Trabzonspor'un aralarındaki maçlarda rakip takım taraftarlarının deplasmanlara alınmayacağı konusunda prensipte anlaşıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun konuyla ilgili resmi açıklamayı yakında yapacağı söylendi.

Öte yandan bugün satışa sunulan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin biletleri Fenerbahçe taraftarlarınca kısa sürede satın alınmıştı.

barahir
26.Ekim.2011, 16:56
Bu sabah bilet sattılar, akşamına karar aldılar.. Hele şu kara bulutlar bi dağılsın bakalım sabrediyoruz biz de..

Lucas Neill
26.Ekim.2011, 17:08
Mehmet Ali Aydınlar ve saz arkadaslari Türk Futbolu'nu nasil bitiririz diye ugrasiyorlar sanirim.

SaLviO
26.Ekim.2011, 17:13
Fenerbahçe-Trabzonspor maçının kuyusunu Beşiktaş-Fenerbahçe maçıyla hazırladılar. O maça bahane olarak bunu yem kullandılar.

barahir
26.Ekim.2011, 17:18
Resmen bi skandaldır bu.. deplasmana sahip çıkın arkadaşlar.. Bu bi kültürüdür sonuçta..

RaSenGan
26.Ekim.2011, 17:23
Şaşırmamak gerek.

Suicider
26.Ekim.2011, 17:31
Olacak iş değil.Türk futbolunu bitirmek için daha neler yapabilirz diye oturup düşünüyolar sanırım.Bu kadarda olmaz.

byariff
26.Ekim.2011, 17:32
ah ah eskiden bolemiydi stad 40 bin kisi ise 20 bin A taraftari 20 bin B taraftari olurdu yari yariya simdi ise rakip takimi tribune almiyorlar yazik futbol bitmis

footballer33
26.Ekim.2011, 18:14
Mersin maçının ilk yarım saatindeki futbolumuzu oynarsak maçı kazanırız. Fenerbahçe'ye karşı son yıllarda şansımız hiç tutmuyor, bu da beni endişelendiren en önemli faktör. Fakat, bu maçta Fenerbahçe'nin elindeki golcülerin durumu iyi değil, yaparsa Alex ve Emre yapar bir şeyler veya sürpriz bir isim çıkabilir belki. Onun dışında gol yollarında sıkıntıları var. Bize gelince, bu sezon iyi oynadığımız maç sayısı yok denecek kadar az, 1-2 tane. Bu maçta atmosfer farklı olacağı için bizim de daha farklı oynayacağımızı düşünüyorum, oynamak zorundayız zaten. Kalede Rüştü sakat, Cenk tek alternatif. Savunmada Mersin maçının aynısını bekliyorum, Ekrem oynamasın yeter. :) Orta sahada Fernandes Veli'nin yerine geçecektir. Guti'nin oynayacağını sanmıyorum, belki sonradan girebilir skora göre. Forvette ise, haftalar sonra iyileşen Almeida'nın bu maçta da yedek kalmasını bekliyorum, çünkü, sakatlığı yeni atlattı ve maç eksiği oldukça fazla. Önceki maçlarda hiç şans bulmadan böyle zor bir maçta direk 11'e alınırsa sıkıntı yaşayabiliriz gol yollarında. Özete gelecek olursak, şöyle bir 11 bekliyorum:

Cenk
Hilbert Sivok Egemen İsmail
Necip Ernst
Fernandes
Q7 Simao
Pektemek

Skora göre Almeida, Holosko, Guti, Veli ve Aurelio oyuna girebilecek isimler olarak görünüyor. :) Umarım hakemi ve futbolcuların sertliğini konuşmayacağımız güzel, zevkli bir maç olur. :)

Varonil
26.Ekim.2011, 18:28
16.cı haftada yaşanacaklardan duydukları korkuyla bu kararı bekliyordum federasyondan.MAA ve arkadaşları tam gaz devam ediyorlar icraatlarına.

Bordo61Mavi
26.Ekim.2011, 19:32
Azcicik keyif almaya basladik ligden yine icine ettiler.

besiktas1903
26.Ekim.2011, 20:18
"Biz bu karar alınmadan önce, F.Bahçe'li arkadaşlarla yan yana gelmiş neler yapabiliriz diye konuşurken yetkililerden böyle bir açıklama geldi. Bu saatten sonra bize artık laf düşmez, şu an F.Bahçe tribünlerinden arkadaşlarımızla yan yanayız, Onlar da bizimle aynı görüşte, İnönü'ye gelselerdi omuz omuza Teröre tepkimizi göstermeyi düşünüyorduk ama olmadı, şimdi biz gereğini yapıp İnönü'den tüm dünya'ya birliktelik mesajımızı vereceğiz.

Alen Markaryan

anil luque
26.Ekim.2011, 22:00
Carvalhal Guti ile Fernandes'i kadroya almamış. Ortasahada üstünlüğü Fenerbahçe'ye verip etliğe sütlüğe karışmama niyetinde heralde. Allahım aklıma mukayet ol.

byariff
26.Ekim.2011, 22:03
Guti hadi neysede Fernandes"i almiyorsa ben o adama hoca demem.

anil luque
26.Ekim.2011, 22:21
Yok arkadaş iki tane doğru işi üst üste yapamıyor yahu çıldıracağım yakında

footballer33
26.Ekim.2011, 23:02
Guti'yi anlarım da Fernandes ne alaka, niye alınmaz kadroya, işte onu çözemedim. Sanıyorum, Mersin maçındaki gibi Veli'yi kullanacak o bölgede ya da Aurelio'yu koyacak 11'e. Hem düşünüp buraya yazdığım kadro hem de fantezi futbol kadrosu patladı bir anda. :mad:

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
26.Ekim.2011, 23:03
Fernandes yok mu ? O da iyimiş :)

anil luque
26.Ekim.2011, 23:33
Guti'yi anlarım da Fernandes ne alaka, niye alınmaz kadroya, işte onu çözemedim. Sanıyorum, Mersin maçındaki gibi Veli'yi kullanacak o bölgede ya da Aurelio'yu koyacak 11'e. Hem düşünüp buraya yazdığım kadro hem de fantezi futbol kadrosu patladı bir anda. :mad:

Veli'yi kullansa en azından artı yönü olur. Defansın arasındaki boşluklara şu zamana kadar oynamış her oyuncudan daha fazla giriyor. Ama yok Aurelio'yu koyarsa yani Ernst-Necip-Aurelio 3lüsüyle çıkarsa işte o zaman Fenerbahçe ortada sıçan oynar.

Universal
27.Ekim.2011, 00:17
İlk kez bir derbide zafer elde edemiyeceğimizi düşünüyorum, favori olan biziz, uzun süredir yenilmiyoruz, forvet olarak etkisiz. Bunlar büyük dezavantajlar, tek avantajımız yazın yaşadıklarımız, eğer oyuncularımız inanırsa kazanırız.

TR.CaPTaiN
27.Ekim.2011, 01:01
Şu mektepler olmasa maarifi ne güzel idare ederdim hesabı şu taraftarlar olmasa TFF olayları ne güzel önlerdi. Bu maçta ne kadar büyük bir olay çıkabilir ki deplasman yasağı getiriliyor ?

ReaList
27.Ekim.2011, 01:23
Şuana kadar oynanan maçlardan sonra
Kazanırsak çok şey kazanırız
Kaybedersek hiçbirşey kaybetmeyiz.

Rahatız sakin olun :D

sui generis
27.Ekim.2011, 01:34
bu sene kaybetmek istiyoruz.. ben rahatım. yenilmeyiz ama gol sıkıntısı çok çekeriz.. hele ki; kanatlarımızdan biri stoch olmazsa, top taşıma görevi gökhan ve caner e kalır.. gökhan da bu aralar pek ileri çıkmıyor. sadece caner le epey bir zorlanırız. bu yüzden stoch olmalı...

RasAnt
27.Ekim.2011, 02:21
İnönüden istediğimiz sonucu alacağız sonunda karşımızda kapanmayan futbol oynamaya çalışan bir rakip olacak skor tahminim 0-2

Cengo
27.Ekim.2011, 02:29
Ekrem de sakatlanmış, 4 hafta yokmuş. Hilbert'in yeri kesin gibi.

sananes
27.Ekim.2011, 05:01
Sağ bekte Hilbert oynayacaksa bjk yabancı sınırı yüzünden sorun çekecek zannediyorum. İbrahim Toraman'ın burnu kırılmış mıydı?Yani kesin olarak yok mu bu maçta? olursa o oynar rakibimizin sağ bekinde.

Hilbert'i ben beğeniyorum ama sonuçta yabancı sayısından ötürü Hilbert'in oynaması Beşiktaş'ın işini zorlaştıracağına göre oynaması avantajımıza olacaktır.

besiktas1903
27.Ekim.2011, 11:50
Sağ bekte Hilbert oynayacaksa bjk yabancı sınırı yüzünden sorun çekecek zannediyorum. İbrahim Toraman'ın burnu kırılmış mıydı?Yani kesin olarak yok mu bu maçta? olursa o oynar rakibimizin sağ bekinde.

Hilbert'i ben beğeniyorum ama sonuçta yabancı sayısından ötürü Hilbert'in oynaması Beşiktaş'ın işini zorlaştıracağına göre oynaması avantajımıza olacaktır.

Ekrem ve Toraman sakat, Fernandes ve Guti kadroya alinmadi yani Hilbert kesin oynar. orta saha Ernst, Necip ve aurelio veya Veli olur.

sananes
27.Ekim.2011, 12:31
Veli son maç çok iyiydi bi dinamizim katmış yani takımınıza.Bu da çok önemlidir futbolda. Aurelio değil Veli'yi oynatırsa Beşiktaş'ın şansı artar.

europeanconquer
27.Ekim.2011, 12:33
Bizim işimizi görmesi için berabere bitmesi gerek umarım berabere biter ama Fenerbahçe'nin kazanma olasılığı yüksek.

LaigLeNoiR
27.Ekim.2011, 13:39
Rüştü
Hilbert - Sidnei - Egemen - İsmail

- Aurelio -
Necip - Ernst

Quaresma --------------- Simao

Almeida

------------------------------------------------------

Rüştü
Hilbert - Sidnei - Egemen - İsmail

Aurelio - Ernst

Quaresma ---- Simao ---- Veli

Almeida

Yukarıdaki iki kadrodan biriyle çıkarsak iyi olur.

MeMo
27.Ekim.2011, 13:51
http://fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=26400

anil luque
27.Ekim.2011, 13:54
Bence alttaki kadroda Simao asıl yerine geçmeli Veli forvet arkası olmalı Aurelio'nun yerine de Necip oynamalı. Alex'in dibine koyacaksın Necip'i dinamizmiyle bayağı bir yıpratır Alex'i. Mustafa Hoca Fink ile bunu denediğinde 3-0 ezip geçmiştik Fener'i.

anil luque
27.Ekim.2011, 13:56
http://fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=26400

İsabet olmuş.

sarianet
27.Ekim.2011, 19:07
fenerbahçe çok rahat kazanacaktır:D

besiktas1903
27.Ekim.2011, 19:21
İLK 11;
Cenk, Hilbert, Sivok, Egemen Korkmaz, İsmail Köybaşı, Necip Uysal, Aurelio, Fabian Ernst, Simao Sabrosa, Ricardo Quaresma, Hugo Almeida

Bekledigim ilk 11 Aurelio yerine Fernandes veya Veli olmaliydi.

furkan58
27.Ekim.2011, 19:23
Volkan
GG - Bekir - Yobo - Ziegler

Cristian - Emre

M.Topuz - Alex - Stoch

Bienvenu

Böyle bi onbirle çıkarsak iyi olur gibi

sananes
27.Ekim.2011, 19:25
Beşiktaş tam istediğim kadro ile çıkıyor. Dia olsa çok işimize yarardı ama madem yok bu kadronun karşısına, Volkan-Gökhan-Bekir-Yobo-Ziegler-Mehmet-Cristian-Emre-Stoch-Alex-Bienvenu 11i ile çıkarsak etkili olabiliriz.İlla Özer'i oynatmak istiyorsa hoca, Mehmet'i kessin Stoch'u değil.

LaigLeNoiR
27.Ekim.2011, 19:37
Rüştü
Hilbert - Sivok - Egemen - İsmail

- Aurelio -
Necip - Ernst

Quaresma --------------- Simao

Almeida

Orta sahada Necip ve Aurelio'ya göre Ernst daha yaratıcı. Daha önce yaptığı asistleri umarım bu maçta yine görürüz.

SaLviO
27.Ekim.2011, 19:45
- Aurelio -
Necip - Ernst

Bu 3lüden yaratıcılık beklemek bence biraz zor gibi daha çok mücadeleci orta saha şekli olmuş aurelio alexe yakın oynar tahminimce
Maç tam dialık kanatlarda çok geniş alan buluruz gibi görnüyor.

anil luque
27.Ekim.2011, 19:58
Korktuğum başıma geldi.Bakalım ne olacak..

Deus Dominus
27.Ekim.2011, 19:59
Dia neden yok? Bu sezon hiç izlediğimi hatırlamıyorum, çoğu maçı takip etmeye çalışırım Süper Lig'te vaktim oldukça. Sakatlığı mı var?

LaigLeNoiR
27.Ekim.2011, 19:59
Neden tüm Beşiktaşlılar bu kadrodan korkuyor ?

Ya da neden tüm Fenerbahçeliler bu kadroya seviniyor anlamadım gitti.

Varonil
27.Ekim.2011, 20:00
Dia neden yok? Bu sezon hiç izlediğimi hatırlamıyorum, çoğu maçı takip etmeye çalışırım Süper Lig'te vaktim oldukça. Sakatlığı mı var?

Dia sakatlandı Samsun maçında.

Addolorato
27.Ekim.2011, 20:01
Ernst yanlız öyle çok düz bir adam değil. Bana kalırsa tipik beraberlik maçı 0-0 veya 1-1 biter gibi geliyor.

besiktas1903
27.Ekim.2011, 20:03
Ilk 11 böyle olacakmis: Cenk Gönen, Sivok, Hilbert, Egemen, İsmail, Aurelio, Ernst, Veli, Simao, Quaresma, Pektemek

byariff
27.Ekim.2011, 20:12
Simao"mu besiktas 10 kisi oynucak holosko"yu tercih ederdim.

sananes
27.Ekim.2011, 20:15
Ilk 11 böyle olacakmis: Cenk Gönen, Sivok, Hilbert, Egemen, İsmail, Aurelio, Ernst, Veli, Simao, Quaresma, Pektemek

bu kesin mi peki? Çok değişti beşiktaş'ın kadrosu son 1 saat içinde. Keşke veli oynamasaydı çok yıpratıcı bir özelliği var.

besiktas1903
27.Ekim.2011, 20:19
bu kesin mi peki? Çok değişti beşiktaş'ın kadrosu son 1 saat içinde. Keşke veli oynamasaydı çok yıpratıcı bir özelliği var.

Kesin bence. Veli'nin oynamasina sevindim orta saha'da sut çeken ve kaleye dogru gidebilen bir oyuncu umarim beni yaniltmaz

sananes
27.Ekim.2011, 20:37
Caner'le başlıyor Aykut hoca nedense hiç şaşırmadım:) Çok yanlış bir karar olduğunu düşünüyorum umarım acısını çekmeyiz. Ziegler'i defansif yönü kuvvetli diye aldık, Caner'de defansif yönü kuvvetli bir kanat oyuncusu. peki biz neden bunu yapmaya ihtiyaç duyuyoruz? Hilbert rahat hücuma çıkabilsin diye mi? Saçma bir karar olmuş ayrıca Semih oynamıyo umarım hiç girmez oyuna da.

byariff
27.Ekim.2011, 20:38
Hurriyet"de kadro boyle
KADROLAR
Beşiktaş: Cenk, Hilbert, Sivok, Egemen, İsmail, Aurelio, Ernst, Veli, Quaresma, Simao, Mustafa
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Yobo, Bekir, Ziegler, Cristian, Emre, Mehmet Topuz, Caner, Alex (http://www.hurriyet.com.tr/index/Alex/), Bienvenu

eng1n
27.Ekim.2011, 20:43
Aykut hoca yanlış yapıyor sağ bekleri defansif açıdan zayıf geçen sene olduğu gibi oraya hızlı bir adam koymamız lazımdı Dia gibi , Stoch gibi ama Canerle başlıyoruz.

furkan58
27.Ekim.2011, 21:03
Dia sakatlanmasaydı bugun çok şey katabilirdi takıma . Bienvenu'dan bi patlama bekliyorum Alex gene ön plana çıkıcaktır . Deplasmanda Caner'i oynatacağına söz vermiş gibi Aykut Hoca her deplasman Caner enteresan :D M.Topuz'un dönmesiylede iyi bir orta sahaya sahibiz kazanabiliriz .

eng1n
27.Ekim.2011, 21:07
Son senelerde forvetlerimiz hep Beşiktaş'a karşı patlama gösterdi sıra Bienvenu'da :D

attirson
27.Ekim.2011, 21:11
Dia olsa iyi olurdu ama maalesef yok.Caner dışında kadro gayet güzel Stoch oynasa harika olurdu.

byariff
27.Ekim.2011, 21:12
aykut hocayi anlamak cok zor stoch gibi iyi adamin var caneri oynatiyorsun caner"in ne yapcagi belli olmayan bir adam.

byariff
27.Ekim.2011, 21:21
forvette pektemek var guzel ama simao"yu sahsen bu yil begenmiyorum holosko daha iyi olurdu

sananes
27.Ekim.2011, 21:30
İstiklal Marşı okunuyor şu an yani başlamak üzere. İki takıma da başarılar, umarım güzel bir mücadele olacak. Genelde zevkli geçer beşiktaş ile olan derbilerimiz, hak eden kazansın.

RaSenGan
27.Ekim.2011, 21:35
Az önce uyandım rüyamda gördüğümde Beşiktaş 1-0 önde götürüyordu maçı :icon_biggrin:

byariff
27.Ekim.2011, 21:36
fener taraftarlari iceri basti :D

BaFraLı
27.Ekim.2011, 21:37
Bu memlekette polis yok sanırım.

byariff
27.Ekim.2011, 21:39
Demir kapiyi kirarak girmisler

byariff
27.Ekim.2011, 21:45
Simao ne gol atti of of diyorum ne gol atti 1-0

harika otesi bir gol agzim acik kaldi resmen

sananes
27.Ekim.2011, 21:46
Fenerbahçe taraftarının o içeri girişi çok saçmaydı.Böyle riskli bir iş yapılır mı her şekilde saçmalık.

Simao harika bir gol attı.

Fearless Coward
27.Ekim.2011, 21:47
Arif sen sus hani 10 kişiydi BJK Simao kötüydü :D :D adam sana yolladı direk cevabı :D

Bordo61Mavi
27.Ekim.2011, 21:47
Fener yenilmez :)

byariff
27.Ekim.2011, 21:48
valla kaan direk cevap verdi bana adam :D yalniz q7"nin sari gormesi kotu oldu kirmizi gorebilir...

sarianet
27.Ekim.2011, 21:52
valla samia müthiş çaktı oturduk kaldık yerimizde:D

Fearless Coward
27.Ekim.2011, 21:54
Sivok değilde Pektemek vursaydı orda kafayı gol olabilirdi...

barahir
27.Ekim.2011, 21:57
Bu memlekette polis yok sanırım.

Bu memlekette böyle polis olduğu için böyle oluyo..

sananes
27.Ekim.2011, 21:59
İşte Aykut Hoca'nın sistemi.Çocukluğumun gerçek ve tek efsanesisin hoca,yazık etme buna. Kazansan da kaybetsen de haftalardır söylüyorum böyle sistem olmaz. Ben savunma yapıyım da skoru zaten Alex kazanıyo sistemin işlemiyo bu sene,artık korkat oynatma şu takımı.

RaSenGan
27.Ekim.2011, 22:06
Az önce uyandım rüyamda gördüğümde Beşiktaş 1-0 önde götürüyordu maçı :icon_biggrin:

Demiştim :D

byariff
27.Ekim.2011, 22:08
Fenerbahce kacirdi egemen cizgiden cikartti

sarianet
27.Ekim.2011, 22:09
caner takımı ileri taşıyor hep hucumdan başka bir şey düşünmüyor buözelliğini beyeniyorum

sananes
27.Ekim.2011, 22:12
Gökhan Gönül ne oynamaya çalışıyo anlayamadım gitti? Hayatımda Gökhan'ı hiç bu kadar kötü görmemiştim.

sananes
27.Ekim.2011, 22:14
Kral'dan ligimizde zor görülecek kalitede bir pas geldi ama Bienvenu'ya izin vermedi Cenk.

byariff
27.Ekim.2011, 22:14
alex cok guzel pas atti ama cenk guzel kurtardir

sarianet
27.Ekim.2011, 22:15
milli takımımız bi onbeş yirmi sene kaleci aramaz çok kaliteli kaleci kuşağı yakaladık

sarianet
27.Ekim.2011, 22:21
emreye neden küfredildi anlamadım ?

barahir
27.Ekim.2011, 22:22
Mustafa defansımıza atılan tüm topları topladı..

byariff
27.Ekim.2011, 22:23
ilk yari bitti besiktas daha istekli daha baskliydi ama bu mac 2.ci yari cok gol olur gibime geliyor.

bence besiktastan ernst cikip necip girmeli ernst baya bi pas hatasi yapti ve mac eksigi var.

Fearless Coward
27.Ekim.2011, 22:24
Mustafa kalitesini belli ediyor müthiş kontrol yapıyor valla ligimizde ender görülür böyle Türk forvet...

sananes
27.Ekim.2011, 22:25
Şu golü yapsa Alex işler güzelleşecekti ama olmadı. Eskiden asla es geçmezdi şu pozisyonları ama bi form düşüklüğü yaşıyor bu sıra.

Gökhan Gönül'ün sorunu fiziki değil,aklı maçta değil adamın.Fiziki eksiği olan oyuncu maçın atıyorum 3üncü dakikasında ya da 19uncu dakikasında daha bundan etkilenmemiş olur. Bu kadar aşırı etkilemez futbolcuyu 2 seneyi falan sakat geçirmediği sürece. Böyle oynayacaksa Mehmet Topuz-Özer ikilisini deneyelim sağ kanatta daha iyi.

Stoch girsin demek istiyorum ama Caner böyle oynarken de haksızlık olur bu.

futureless
27.Ekim.2011, 22:26
Maç böyle zevkli gitsin kaybetmeyi sorun etmem.Harika maç oluyor.İlk 15 dakikadan sonra açılabildi sağolsun webtv yedi 15 dkmı ama sonrasını izleyebildim.İzlediğim bölümde Fenerbahçe baskındı skorun da etkisiyle Beşiktaş kontra arıyordu.Ama spikerin söylediğine göre Beşiktaş baskılı başlamış izlemedim o kısmı.

furkan58
27.Ekim.2011, 22:27
ilk yari bitti besiktas daha istekli daha baskliydi ama bu mac 2.ci yari cok gol olur gibime geliyor.

bence besiktastan ernst cikip necip girmeli ernst baya bi pas hatasi yapti ve mac eksigi var.

Aynı maçı mı izliyoruz ? Beşiktaş mı daha istekli daha baskılıydı ? 30 dakika tek kale oynadık neler kaçırdık başka maç izliyoruz biz heralde ..

besiktas1903
27.Ekim.2011, 22:28
Maç çok keyifli ve heycanli geçiyor. Iyi oynuyoruz pozisyon buluyoruz hepsi sol kanattan ama Simao ve Quaresma biraz daha hizli davranmalilar. Mustafa çok iyi kosular yapiyor bir kaç kes dikatimi çekti ama pasi ona geç veriyorlar

BleedingMoon
27.Ekim.2011, 22:29
ilk yarı mükemmele yakın oynadık ama adam simao beyler. o tür özel gollere karşı yapacak bir şey yok.

byariff
27.Ekim.2011, 22:29
Aynı maçı mı izliyoruz ? Beşiktaş mı daha istekli daha baskılıydı ? 30 dakika tek kale oynadık neler kaçırdık başka maç izliyoruz biz heralde ..

fenerbahce son 15 dakka baskiliydi farkli mac izliyoruz galiba

besiktas1903
27.Ekim.2011, 22:30

30 dakika tek kalemi :/ top bir o tarafta bir bu tarafta.

sananes
27.Ekim.2011, 22:32
Son yarım saat olmasada son 20 dakika falan oyuna istediğimiz gibi hükmettik. Golden sonra bir süre barcelona gibi oynadı beşiktaş ama Q7'nin çok çok vasat oyunu sayesinde pozisyon bulmakta zorlandılar. Simao'da gol atmasına rağmen kötü.

Galatasaray'ı oynamadan yendiğimiz maçlar gibiydi maçın son 20 dakikası ise, sadece roller değişikti ve biz oynayıp kaybeden taraftık.Umarım ikinci yarı bu oyuna devam edebiliriz ve futbol şansı da bizim yanımızda olmaya başlar.

furkan58
27.Ekim.2011, 22:32
30 dakika tek kalemi :/ top bir o tarafta bir bu tarafta.

Beşiktaş geldiği pozisyonlarda etkili olamıyor ki genelde Pektemek topu tutuyor 1-2 pas sonra kaptırılıyor etkili gelen taraf biztik onu belirtmek istemiştim .

futureless
27.Ekim.2011, 22:34
Fenerbahçe aşırı yüklendiğinden kontra ile geliyor Beşiktaş evet.Arada onlar dışında arayan deneyen takım görünümüne Fenerbahçe sahip.Beşiktaş iyi kapanıyor ama tebrik etmek lazım.Yenilirsek pek üzülmem şu halde oynayınca ama yenileceğimizi de sanmıyorum şanssızlık olmazsa.

besiktas1903
27.Ekim.2011, 22:35
Beşiktaş geldiği pozisyonlarda etkili olamıyor ki genelde Pektemek topu tutuyor 1-2 pas sonra kaptırılıyor etkili gelen taraf biztik onu belirtmek istemiştim .

1-0'dan sonra Fenerbahce daha net firsatlar buldu ama iki takim'da iyi oynuyor ve sürekli kaleden kaleye gidiyor

DenizlispoR
27.Ekim.2011, 22:42
emreye neden küfredildi anlamadım ?
Artık sebep gerekmiyor,tribünde sıkılan sövüyor Emre'ye. :D

sananes
27.Ekim.2011, 22:45
Yazıklar olsun sana GG. Ofsayt olduğu için gol geçerli değil ama maçın özeti bu cümle benim için.

sarianet
27.Ekim.2011, 22:46
iyice saçmaladı fenerbahçe defansı

sananes
Bekir'in eline değmemiş orada top ama bu çocuk elini açarak çıkıyo galiba her topa aynı geçen maçtaki gibiydi eli :D

europeanconquer
Bekir'in elleri yine her yerde :n:

byariff
27.Ekim.2011, 22:52
simao yine muthis vurdu volkan direkle adeta yapisti

byariff
27.Ekim.2011, 22:54
caner vurdu direkten dondu alexin onunde kaldi 1-1

sananes
Oh be oh be! KralAlex attı, aferin Caner.

Vieri
caner bugün çok iyi iş çıkartıyor

byariff
27.Ekim.2011, 22:56
Pektemek cikti almeida girdi

europeanconquer
27.Ekim.2011, 22:56
Bu maç böyle biter.

barahir
27.Ekim.2011, 22:57
Caner bu yıl adeta hayatının topunu oynuyor..

furkan58
27.Ekim.2011, 22:57
Caner bugun takımın en iyisi doktorda ilacını verdi KrAleex !

futureless
27.Ekim.2011, 22:58
Doktor olması gerektiği zamanda olması gereken yerdeydi ve golü attı.Şimdi daha rölantide bir maç bekliyorum.

Vieri
27.Ekim.2011, 23:00
taraftar başladı kartal gol gol :D

Fearless Coward
27.Ekim.2011, 23:02
Simao takımının en iyisi valla çok çabalıyor 1 gol daha atmak için...Yobo,Q7'den iyi kurtuldu valla kalite stoper olduğunu bir kez daha kanıtladı... :)

sananes
27.Ekim.2011, 23:03
Gökhan Gönül böyle oynarsa o kanattan gelen bir topla golü yer yeniliriz.

byariff
27.Ekim.2011, 23:06
Almeidaaaaa 2-1

sananes
27.Ekim.2011, 23:06
Gökhan Gönül böyle oynarsa o kanattan gelen bir topla golü yer yeniliriz.

maçın yorumu budur işte. "yazıklar olsun sana GG.""

Fearless Coward
27.Ekim.2011, 23:07
Q7 pasıyla adeta yedi bitirdi valla Almeida'ya dokunması kaldı...

leventb12
27.Ekim.2011, 23:08
Almeida ? :) Q7 pası neydi ya Eboue ile Riera'nın ibret alması gerekiyor.

Fearless Coward
27.Ekim.2011, 23:09
Gökhan Gönül berbat gerçektende...

sananes
27.Ekim.2011, 23:09
Ziegler Volkan'ı bozmasa Volkan çıkarıyomuş topu.

sananes
27.Ekim.2011, 23:22
İşte bu! Cristian Baroni muhteşem vurdu.

byariff
27.Ekim.2011, 23:22
baroni 2-2 yapti

futureless
27.Ekim.2011, 23:23
İnanılmaz bir gol de Cristian'dan geldi.

Fearless Coward
27.Ekim.2011, 23:24
Cenkte akıl yok kurduğu baraja bak...

byariff
27.Ekim.2011, 23:24
Cenk kendini casillas zanneti 2"li baraj kurdurarak.

europeanconquer
27.Ekim.2011, 23:25
Bu maç böyle biter.

Derken 1-1 değil genel olarak berabere biter anlamında demiştim.Oyun içinde Fenerbahçe çok yanılttı beni.Maçtan önce Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyordum.

Vieri
27.Ekim.2011, 23:26
Cenk'e yakışmadı bu hata. Ama Cristian'da süper vurmuş

futureless
27.Ekim.2011, 23:27
Atkılar atıldı helal olsun taraftara.Böyle bitmeliydi.

uAburak89
27.Ekim.2011, 23:29
Maçı açtım 1 dk sonra Almeida attı. :) Sonrasında Beşiktaş çok boş alan buldu ama 3. golü bulamadı, bu maç böyle biter kapatayım derken free-kick oldu o barajı görünce içimden yazacak Baroni dedim, beklediğimden de fena vurdu. :)

Vieri
Fenerbahçe şampiyon olur.

sananes
İddaa'mı yatırdın Özer bomboş topa öyle mi vurulur yahu. Neyse şu 2. yarı futboluyla yenilmemekte iyidir.

GeNç KaRTaL
Ah be Cenk,harika oynadığın maçta,yaptığın basit bir hata (baraj) galibiyeti kaçırmamıza neden oldu.Neyse sağlık olsun.

William Rookwood
27.Ekim.2011, 23:30
Öncelilkle Fırat Aydınus'u tebrik ediyorum ligimizin en iyi hakemi. Maç bence Beşiktaş'ın hakkıydı Fenerbahçe her zaman ki gibi şansa dayalı goller buldu oyun Beşiktaş daha iyi oynadı. Yinede güzel maç izledik her iki takımıda tebrik ederim

futureless
27.Ekim.2011, 23:31
Çok zevkli bol aksiyonlu hareketli bir maç izleten iki takıma da teşekkürler.Rekorumuzu yine Beşiktaş bitirdi alıştık :) Taraftarlar da son noktayı güzel koydu.

Fearless Coward
27.Ekim.2011, 23:31
Fenerbahçe şampiyon olur.
Daha erken hocam bunun play-off u var hiç belli olmaz orası...

byariff
27.Ekim.2011, 23:32
iki takimida tebrik ederim guzel mac oldu

furkan58
27.Ekim.2011, 23:32
Özer orda düzgün vursa 3-2 galibiyeti alıcaktık iyide oynamıştık . Neyse sağlık olsun diyelim

futureless
27.Ekim.2011, 23:35
Sporx'in sonuç başlığı : Portekiz 2 - 2 Brezilya :D

Ralph
27.Ekim.2011, 23:36
Cenk yıldızlaşacağı maçı kendi elleriyle Fenerbahçe'ye verdi. Yakışmadı bu oyuna bu skor. Gerçekten yazık oldu. Skorun hakkı kesinlikle bu değildi.

Merak ettiğim şu; Cenk neyine güvenerek kalenin dibinde kullanılan frikik'e karşı 2 kişilik baraj kurduruyor? Gerçekten merak içerisindeyim. Uzun zamandır ilk kez iyi oynadık, onu da kaybettik. İsyan etmeyelim de ne yapalım şimdi sana Cenk.

sananes
27.Ekim.2011, 23:40
Alex orta yapacak yada şut atacak diye sol ayaklı bir oyuncuya göre baraj kurmuş Cenk.Mesafede 30 metre falandı aslında çok hatalı oldugunu düşünmüyorum bu konuda.

Ama şeyi anlamadım Fenerbahçe şans golü atıyomuşta her zaman attığı gibi falan :) beyler sakin iki takımda yakaladığı pozisyonları atabilse fark olurdu bu maçta ama bizim lehimize.

İkinci yarı kötüydük,panikliyoruz yenik durumda oynadığımızda hiç yenilmediğimizden olsa gerek :D

ReaList
Öncelilkle Fırat Aydınus'u tebrik ediyorum ligimizin en iyi hakemi. Maç bence Beşiktaş'ın hakkıydı Fenerbahçe her zaman ki gibi şansa dayalı goller buldu oyun Beşiktaş daha iyi oynadı. Yinede güzel maç izledik her iki takımıda tebrik ederim

Fenerbahçe her zaman ki gibi şansa dayalı goller mi buldu
Biri beni gıdıklasın :D :D :D

barahir
Bence beraberlikti.. 2. yarıda kötü oynadık gibi ama ilk yarıda özellikle golden sonra oyun tek yönlü lehimizeydi.. Tabi her iki taraf da üzülmüştür ama maçın hakkı buydu bence..

ForsakeN
27.Ekim.2011, 23:41
Her iki takımı da tebrik ediyorum çok zevkli bir maç izlettirdiler.

Yahu bi git Allah aşkına.

Varonil
27.Ekim.2011, 23:41
Oldukça keyifli bir maç oldu,maçın hakkı beraberlikti.Jeneriklik goller oldu.2 takıma da gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrikler.

Kısaca sadece şunu söylemek istiyorum,Fenerbahçe adına sahanın en iyilerinin Caner ve Cristian olması bu sene nasıl bir onur mücadelesi verdiğimizi ortaya koyuyor.

Yenilmezlik serimizi devam ettirmek güzel.Karabük maçına alacağımız bir galibiyet ile yeniden kazanma serisine geçeceğimizi düşünüyorum.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
27.Ekim.2011, 23:42
Yazık oldu. Hem oyunumuza,hem Cenk'e... Son dakikadaki frikikte öyle bi baraj mı kurulur be adamım ? :/ Neyse sağlık olsun,2 maçtır oyunumuzda gerçek anlamda düzelme var,bu sevindirici.

William Rookwood
27.Ekim.2011, 23:42
Her iki takımı da tebrik ediyorum çok zevkli bir maç izlettirdiler.

Yahu bi git Allah aşkına.

Niye dostum kendi fikrimi söylüyorum burada niye kızdın bu kadar :0:

kalemci
27.Ekim.2011, 23:43
Cenk'in en büyük dezavantajı kendine olan aşırı güveni.

Ralph
Alex orta yapacak yada şut atacak diye sol ayaklı bir oyuncuya göre baraj kurmuş Cenk.Mesafede 30 metre falandı aslında çok hatalı oldugunu düşünmüyorum bu konuda.

Ama şeyi anlamadım Fenerbahçe şans golü atıyomuşta her zaman attığı gibi falan :) beyler sakin iki takımda yakaladığı pozisyonları atabilse fark olurdu bu maçta ama bizim lehimize.

İkinci yarı kötüydük,panikliyoruz yenik durumda oynadığımızda hiç yenilmediğimizden olsa gerek :D

Kesinlikle katılmıyorum. Yani Cenk'in hatalı kararı olduğu konusunda. Varsayımlara dayalı baraj kurulmaz orada. Fenerbahçe duran toplarda her zaman tehlikelidir. Bunu tüm Türkiye biliyor. Sen hal buyken gider de o şuraya atar bu buraya atar ben iki kişi yapayım barajı derse bir kaleci, ben ona hiç bir maç için güvenemem. Varsayıma göre değil, olması gerektiği gibi yapılır baraj.

Cenk'in en büyük dezavantajı kendine olan aşırı güveni.

Kesinlikle.

last breath
Bugün herşey güzeldi bana kalırsa.Maç,hakem,taraftar vb.İki takımıda tebrik ediyorum gerçekten çok iyi top oynandı sahada.Ah o Özer ah o Özer atsaydı son dk da ki golü ne güze alıcaktık maçı.:)

sananes
27.Ekim.2011, 23:44
İddaam tek maçtan yatmasa ben de memnun kalırdım sonuçtan.Beşiktaş'ta kaybetmeyi hak etmedi,toparlanıyorlar ve şampiyonluk için en büyük rakibimiz olduklarını düşünüyorum ama Veli ve Pektemek daha çok şans bulurlarsa.

Beşiktaş maçlarını seviyorum, zevk veriyor seyreden herkese.

@Ralf kardeşim aslında haklısın ama ben de biraz hümanistlik vardır :) Yine de o kadar uzağa 5 kişi yapsa barajı bu seferde ceza sahası dezavantajı olacaktı muhtemelen.Bilemiyorum kalecilik tecrübe işidir kumaşı çok iyi, bir kaç seneye her sorunu giderilmiş mükemmel bir kaleci olabilir Cenk.Bıkmadan çalışmaya devam ederse.

barahir
27.Ekim.2011, 23:44
Şimdi Cenk'e kızmasın kimse, Türkiye'de kim tahmin ederdi Baroni topa öyle vuracak? hadi vuran Carlos olsa tamam kızın istediğiniz kadar..

GeNç KaRTaL
27.Ekim.2011, 23:45
Güzel maç oldu,heyecanlı ve zevkliydi.Zaman zaman iki takımın etkili olduğu bölümler vardı.Skor maçın hakkıydı diyebilirim ama kazanması gereken bir takım varsa o bizdik bence.Yaklaştık da kazanmaya ama Cenk'in baraj tercihi ve Baroni'nin güzel vuruşu maçın berabere bitmesini sağladı.Eğer 2-1 öne geçtikten sonra yakaladığımız boş alanlarda biraz daha akıllıp oynayıp 3'ü bulsaydık çok iyi olacaktı ama geçti artık.İki takıma da tebrikler performanslarından ötürü.

Bu maçta hocamızın tercihlerini beğendim doğrusu.İlk 11,oyuncu değişikleri yerindeydi.Quaresma'yı erken çıkartmasını bekledim maç içerisinde.Hem kırmızı kart görme tehlikesi yüksekti,hem de hemen hemen neredeyse bütün topları ezdi.Ama işte yıldız oyuncu farkı,maçta yaptığı nadir olumlu hareketlerden birisi bize golü getirdi.Almeida'nın nihayet dönmesi bizim adımıza çok iyi gelişme.Çok uzun süre yoktu ve yokluğunu fazlasıyla hissettik.Simao'nun sevdiğim bir özelliği var,hücumda pek etkili olamasa bile her zaman savunmaya yardım ediyor.Attığı gol gerçekten harikaydı.Bir süredir form durumu yavaş yavaş da olsa yükseliyor,umarım devam eder.Cenk son goldeki baraj hatası dışında harikaydı,eğer golü yemesek galibiyette büyük payı olacaktı.Diğer oyuncularımız da ellerinden geleni yaptılar,Quaresma dışında bence kötü oynayan yoktu.O da zaten attırdığı gol ile bir nebze kendisini affettirdi.

kalemci
Şimdi Cenk'e kızmasın kimse, Türkiye'de kim tahmin ederdi Baroni topa öyle vuracak? hadi vuran Carlos olsa tamam kızın istediğiniz kadar..

Alex varken Baroni'nin kullanacağını kim tahmin ederdi :)

ReaList
Maç için söyleyecek bişeyim yok, Sakat oyuncular yeni yeni maç temposu tutuyolar Forvetler çok çok verimsiz Bienvenu ve Semih'in yerine Berk Elitez oynasa inanın daha yararlı olur Fenerbahçe adına.

Hakem hatasının olmadıgı, İki takımında fizik kapasitesinin düşük olduğu ama zevkli geçen bir maç oldu. Böyle maçlarda puan kaybı doğaldır ama gidip Samsuna Manisaya evinizde puan kaybedecekseniz işiniz zor.

Son Olarak ; Yine
Yenilmedik
Yenilmiyoruz
Yenilmeyecez

furkan58
27.Ekim.2011, 23:46
Alex , Bienvenu , Özer daha arttırabilir özellikle o son dakikalarda Özer atsa çok güzel galibiyet olucaktı . Kaçan gollere yazık galibiyeti haketttik ama şans yanımızda değildi

bienvneu ve özerin goller ½100luk gol pozisyonuydu maçı farklı yeedebilirdik 4-1 yeniledebilirdik maç ortadaydı hem fb hemde bjk son 5 dk.da 1 puanı kurtrdı

Deus Dominus
27.Ekim.2011, 23:46
Ama hakikaten Alex'te ne şans var be hocam :) Top gitti direğin öyle bir yerine çarptı ki Alex'in vurmasına gerek kalmadan dizine çarpıp kaleye girdi :D topta Alex'te birbirlerini çok seviyorlar :D
Geçen sezonda en çok eleştirilen Baroni'ydi, resmen level atladı adam :) Çok iyi gol atmış, o mesafeden iyi yere göndermiş topu.

ForsakeN
27.Ekim.2011, 23:47
Niye dostum kendi fikrimi söylüyorum burada niye kızdın bu kadar :0:

Düşünceni belirtmiyorsun, amacın sadece Fenerbahçe'ye laf atmak. Gayet de iyi futbol oynadı her iki takım da

furkan58
27.Ekim.2011, 23:48
Ama hakikaten Alex'te ne şans var be hocam :) Top gitti direğin öyle bir yerine çarptı ki Alex'in vurmasına gerek kalmadan dizine çarpıp kaleye girdi :D topta Alex'te birbirlerini çok seviyorlar :D
Geçen sezonda en çok eleştirilen Baroni'ydi, resmen level atladı adam :) Çok iyi gol atmış, o mesafeden iyi yere göndermiş topu.

Aynı şans Alex'in Cenk'ten seken topta ayağına çarpıp auta giderken niye yoktu ? Yada Bienvenu vurduğunda Cenk'in nasıl bir refleksse eliyle çeldiği pozisyonda neden yoktu anlam veremedim .

Since-1907
27.Ekim.2011, 23:51
Güzel maç oldu.Bizde anlam veremediğim bir pasiflik vardı özellikle Emre ve Gökhan Gönül'de.Simao'nun ve Baroni'nin golleri muhteşemdi.Ben her zaman savunduğum Aykut hocayı bugün eleştirecem maalesef.Caner değişikliğinin bence hiçbir mantıklı izahı olamaz.Caner o gazla 2.yi bile attırırdı takıma o derece iyidi ama nedense çıkardı oyundan.Günün etkisi isimlerinden,maç boyu eleştirdiği Baroni muazzam gol attı.Beşiktaş tarafından da Quaresma çok bireysel oynadı bence.Biraz takım oyunu oynasa farklı olabilirdi maç.Beşiktaş'da Cenk ve çıkmadan önce M.Pektemek'i beğendim.

Her iki takımda maçı kazanabilirdi.Berabere bitti.Samsun maçını kazansaydık bu maçtaki beraberlik çok da kötü sonuç olmayacaktı ama bugün kazanmalıydık.Canları sağolsun.Yenilmeme serisini sürdürmek güzel.

GeNç KaRTaL
27.Ekim.2011, 23:52
Hakemler hakkında bir şeyler söylemeden geçmek olmaz.Gerçekten çok iyi yönettiler.Gerçi çok kritik karar vermelerine neden olacak bir pozisyon da olmadı Allah'tan ama iyiydiler gerçekten.Bir de bizim taraftarın atkı organizasyonu güzeldi ama keşke birkaç dakika daha sabretselerdi.Maç devam ederken atmaları hoş olmadı bence.

kalemci
Alex , Bienvenu , Özer daha arttırabilir özellikle o son dakikalarda Özer atsa çok güzel galibiyet olucaktı . Kaçan gollere yazık galibiyeti haketttik ama şans yanımızda değildi

Bence yanılıyorsun. Baroni'nin attığı gol çok güzeldi ama bir daha atsın bir kaç hafta içinde lafım yok. Alex olsaydı tabiki böyle düşünmezdim normal der geçerdim.

Beşiktaş'ta en az FB kadar galibiyeti hakketti. İki takımdan biri kazanırsa diğer takım için çok büyük emek kaybı olacaktı.

Demek istediğim iki takımın da şans yanındaydı.

William Rookwood
Düşünceni belirtmiyorsun, amacın sadece Fenerbahçe'ye laf atmak. Gayet de iyi futbol oynadı her iki takım da

Dostum emin ol ki amacım laf atmak olsa çok farklı şeyler yazarım ama burada her takımın taraftarı mevcut. Herkes birbirine laf atsa ne olur bu forumun hali :) Ben sadece kendi görüşümü belirttim. Hayatında frikik golü atmamış Cristian, iki frikik golünüde Fenerbahçe formasında attı. Fenerbahçe iyi oynuyor ve yenilmiyor evet ama bunu hem iyi oyunuyla hemde şansıyla yapıyor. Bugün Beşiktaş daha iyi oynadı daha çok gol pozisyonu buldu ama şanslı değillerdi. Eğer bu yorumumu laf atmak olarak görüyorsan gerçekten üzülürüm çünkü gördüklerim bunlar :icon_neutral:

Ralph

Ben ettim mesela :) Baraj benim de önüme iki tane konsa bende Alex'e kralı gelse bırakmazdım vururdum kaleye mesela.

ReaList
27.Ekim.2011, 23:53
Bu arada attığımız 2.golde ne kadar Cenk'in hatası varsa
Yediğimiz 2.golde Ziegler'in o kadar hatası var
Volkan'ın çok rahat çıkarağı basit bir top ağlara gitti es geçmemek gerek

kalemci
27.Ekim.2011, 23:54
Ben her zaman savunduğum Aykut hocayı bugün eleştirecem maalesef.Caner değişikliğinin bence hiçbir mantıklı izahı olamaz.

Ben Aykut hocanın bu kararı maçtan önce verdiğini düşünüyorum şu dakika olsun Caner'i çıkartırım gibi yoksa başka açıklaması yok. Uzun zamandır izlediğim en iyi Caner'di.

sananes
Hakemi tebrik etmek gerekiyor. Çok iyi bir yönetim gösterdi ve sebebi geçiştirmelere başvurmaması bence. Maçın başında 2 takımında ilk karta yakın faullerine sarı kartı çıkarttı hiç uyarmadan.Mesela Mehmet Topuz'un gördüğüne kolay kolay kart gösterilmez ama gösterdi iyi de yaptı aldı kontrolü eline.Ondan sonrası ne sertlik oldu ne itiraz herkes işini yaptı.Bugün ki hakem yönetimi okullarda ders olarak okutulabilir.

furkan58
Bu arada attığımız 2.golde ne kadar Cenk'in hatası varsa
Yediğimiz 2.golde Ziegler'in o kadar hatası var
Volkan'ın çok rahat çıkarağı basit bir top ağlara gitti es geçmemek gerek

Kesinlikle katılıyorum . Ziegler Volkan'ın pozisyonunu bozmasa çok rahat çıkarabilirdi o topu .

ReaList
27.Ekim.2011, 23:55
Dostum emin ol ki amacım laf atmak olsa çok farklı şeyler yazarım ama burada her takımın taraftarı mevcut. Herkes birbirine laf atsa ne olur bu forumun hali :) Ben sadece kendi görüşümü belirttim. Hayatında frikik golü atmamış Cristian, iki frikik golünüde Fenerbahçe formasında attı. :icon_neutral:

http://www.youtube.com/watch?v=jTVGANrZ9iw

İlk gol de Cristian sana bişey anlatıyor bi dinle.

barahir
27.Ekim.2011, 23:56
Diyorum ya ne olursa olsun;

hem bu yaşanan olaylara karşı yenilmedik, hem de 26 maçtır hiçbir maçta yenilmedik.. Bunu yapan bu futbolcular ve teknik heyet..

Şimdi çıkıp da Özer'e, Bekir'e hatta Gökhan Gönül'e laf atmak terbiyesizlikten başka bişey değildir..

Eğer bi kişi futbolcuyu sadece iyi şeyler yaptığında alkışlıyorsa, bunun adı taraftarlık değil, ŞAKŞAKÇILIKtır..

William Rookwood
27.Ekim.2011, 23:57
http://www.youtube.com/watch?v=jTVGANrZ9iw (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2F watch%3Fv%3DjTVGANrZ9iw)

İlk gol de Cristian sana bişey anlatıyor bi dinle.

ben spikerin yalancısıyım valla özel olarak takip etmiyorum futbolcuları spiker ilk kez frikik golü atıyor demişti 1. frikik golünü attığında.

byariff
27.Ekim.2011, 23:59
yanlis hatirlamiyorsam 2-3 hafta oncede Cristian frikikten gol atmisti. bu arada rustu neden yoktu sakatmiydi ?

barahir
28.Ekim.2011, 00:00
Bu spikerler, geçen haftalarda Alex penaltı kaçırınca da ilk kez kaçırdı demişlerdi.. Anlıcağın klavuzun karga olmayacak :)

kalemci
Aynı şans Alex'in Cenk'ten seken topta ayağına çarpıp auta giderken niye yoktu ? Yada Bienvenu vurduğunda Cenk'in nasıl bir refleksse eliyle çeldiği pozisyonda neden yoktu anlam veremedim .

Aynı şans Mustafa direği nişanladığında niye vardı. Yada Necip faul yapmadan önce hakemin Necip'in Emre'ye yaptığı faulun sertliğinde Aurelio yapılan faulü kaçırmasında niye vardı :)

İki takım da iyi top oynadı kardeş payıyla, belli zaman aralarında FB, belli zaman aralarında Beşiktaş.

Ama Fener alır götürür gibi. Ligde oyundan kopmayan takımlardan biri skor tabelasına aldırmadan.

Deus Dominus

Bende senin bu dediğin şeye anlam veremedim, pozisyonla ilgili düşüncemi birazda esprili bir şekilde paylaşmak istedim, nedir bu çıkışlarınız anlamıyorum... Herkes avukat olmuş burada hep savunma hep savunma.

LaigLeNoiR
Çok güzel maçtı ama kazansak daha güzel olcaktı.

ReaList
ben spikerin yalancısıyım valla özel olarak takip etmiyorum futbolcuları spiker ilk kez frikik golü atıyor demişti 1. frikik golünü attığında.

Spikerlerin bişey bildiği yok zaten oturduğu yerden para alıyor elemanlar, ama şahsın için diyecem lütfen SAYGI 26 maçtır yenilmeyen oynadıgı maç sayısının 3 katına yakın gol atan bir takıma "şansa bala gol atıyolar" demek kendine yakışmaz.

Varonil
28.Ekim.2011, 00:01
Dostum emin ol ki amacım laf atmak olsa çok farklı şeyler yazarım ama burada her takımın taraftarı mevcut. Herkes birbirine laf atsa ne olur bu forumun hali :) Ben sadece kendi görüşümü belirttim. Hayatında frikik golü atmamış Cristian, iki frikik golünüde Fenerbahçe formasında attı. Fenerbahçe iyi oynuyor ve yenilmiyor evet ama bunu hem iyi oyunuyla hemde şansıyla yapıyor. Bugün Beşiktaş daha iyi oynadı daha çok gol pozisyonu buldu ama şanslı değillerdi. Eğer bu yorumumu laf atmak olarak görüyorsan gerçekten üzülürüm çünkü gördüklerim bunlar :icon_neutral:

cidden hiç frikik golü atmamış,evet.

http://www.youtube.com/watch?v=zs63ewbqV5s

furkan58
28.Ekim.2011, 00:02
Bende senin bu dediğin şeye anlam veremedim, pozisyonla ilgili düşüncemi birazda esprili bir şekilde paylaşmak istedim, nedir bu çıkışlarınız anlamıyorum... Herkes avukat olmuş burada hep savunma hep savunma.

Niye bu kadar sert anladınız bende bunu anlamadım . Bende orda olan şans neden orda olmadığından bahsettim ki ben örnekleri çoğaltabilirim en az 3-4 gol pozisyonunda şanssızlık yüzünden kaçırdık neyse bu kadar konuşmak skora etki etmicek ne de olsa ..

William Rookwood
28.Ekim.2011, 00:03
Spikerlerin bişey bildiği yok zaten oturduğu yerden para alıyor elemanlar, ama şahsın için diyecem lütfen SAYGI 26 maçtır yenilmeyen oynadıgı maç sayısının 3 katına yakın gol atan bir takıma "şansa bala gol atıyolar" demek kendine yakışmaz.

hocam yanlış anladın beni öyle demek istemedim aslında anlam karmaşasına neden oldu kusura bakma. ben fazla Fenerbahçe maçı izleyen biri değilim o yüzden cristianı düz bir dmc oyuncusu olarak biliyorum frikikten gol atınca içimden '' eh be arkadaş bune şanstır ya '' dedim doğrusu :D onu dile getirmek istedim sadece eğer yanlış anlaşıldıysa özür dilerim

sananes
28.Ekim.2011, 00:04
Diyorum ya ne olursa olsun;

hem bu yaşanan olaylara karşı yenilmedik, hem de 26 maçtır hiçbir maçta yenilmedik.. Bunu yapan bu futbolcular ve teknik heyet..

Şimdi çıkıp da Özer'e, Bekir'e hatta Gökhan Gönül'e laf atmak terbiyesizlikten başka bişey değildir..

Eğer bi kişi futbolcuyu sadece iyi şeyler yaptığında alkışlıyorsa, bunun adı taraftarlık değil, ŞAKŞAKÇILIKtır..

şakşakcı değilim ve gökhan gönülü eleştiriyorum hatta yazıklar olsun diyorum tekrardan.Kimsenin böyle sorumsuzca oynamaya hakkı yok. İyi oynadığı maçta harikasın gökhan diyorsam kötü oynadığında da rezil gibi oynuyorsun Gökhan diyebilirim.

Diğerlerini sadece yeteneksiz oldukları için takıma yakışmıyorlar diye eleştiririm.Yani oyuncuları değil kadroda tutanları.Gökhan Gönül ise sorumsuzca bir futbol oynayarak bugün maçı kazanamamamızın en büyük sorumlusudur.

William Rookwood
28.Ekim.2011, 00:05
şakşakcı değilim ve gökhan gönülü eleştiriyorum hatta yazıklar olsun diyorum tekrardan.Kimsenin böyle sorumsuzca oynamaya hakkı yok. İyi oynadığı maçta harikasın gökhan diyorsam kötü oynadığında da rezil gibi oynuyorsun Gökhan diyebilirim.

Diğerlerini sadece yeteneksiz oldukları için takıma yakışmıyorlar diye eleştiririm.Yani oyuncuları değil kadroda tutanları.Gökhan Gönül ise sorumsuzca bir futbol oynayarak bugün maçı kazanamamamızın en büyük sorumlusudur.

hocam daha yeni sakatlıktan çıktı Gökhan forma kavuşması zaman alır ve maç temposuna alışamadı daha. malum bu play-off sisteminden dolayı 3-4 günde bir maç oynuyoruz

Deus Dominus
28.Ekim.2011, 00:07
Futbol fm'deki gibi değil, oyuncu iyileştiği gibi sür sahaya 90 dakika 9.00'lık oynasın. Herşeyi uç noktasında yaşıyoruz hakikaten, bir şeyi beğeniyorsak göklere çıkarıyoruz, yeriyorsak, yerin dibine sokuyoruz :)

furkan58
28.Ekim.2011, 00:07
Mehmet Topuz'da çok kötüydü bugun her zamanki Mehmet yoktu sakatlığın etkisindendi heralde

sananes
28.Ekim.2011, 00:10
hocam daha yeni sakatlıktan çıktı Gökhan forma kavuşması zaman alır ve maç temposuna alışamadı daha. malum bu play-off sisteminden dolayı 3-4 günde bir maç oynuyoruz

yok zaten formsuzluktan bahsetmedim ben maç içerisinde de defalarca anlattım.Gökhan'ın bugün yaptığı fizik eksikliği ile ilgili değil adam simaoya top sekiyor Simao şut atacak seyrediyor.Beşiktaş baskı kurmuş ceza sahamız içinde sağından atıp solundan geçmeye çalışıyor.Bunun gibi maç içerisinde bir çok şey yaptı.Gücünün yerinde olmadığını biliyorum ama aklı da yerinde değil gibiydi bu benim kabul edemeyeceğim bir şey.

eXcitinG
28.Ekim.2011, 00:12
Maçı hakeden taraf Beşiktaştı. Fenerbahçe oyunda sadece 5-10 dakikaLık bir iLk yarı diLiminde etkiLi oLdu, onun dışında oyuna hükmetmesede, tehLike yaratan, orta sahada hücum düşünen pasLar yapan takım Beşiktaştı. Herşey tam pLanLandığı gibi gitti ama Cenk`in öyLe basit bir baraj hatası yapacağı hesapta yoktu sanırım. Artık hayatı boyunca 30 metre aLtı mesafede 3 den az adam baraja koydurmaz herhaLde ama bu hatayı ders aLacağı maçın da bu oLmaması gerekiyordu.

William Rookwood
28.Ekim.2011, 00:12
yok zaten formsuzluktan bahsetmedim ben maç içerisinde de defalarca anlattım.Gökhan'ın bugün yaptığı fizik eksikliği ile ilgili değil adam simaoya top sekiyor Simao şut atacak seyrediyor.Beşiktaş baskı kurmuş ceza sahamız içinde sağından atıp solundan geçmeye çalışıyor.Bunun gibi maç içerisinde bir çok şey yaptı.Gücünün yerinde olmadığını biliyorum ama aklı da yerinde değil gibiydi bu benim kabul edemeyeceğim bir şey.

doğrudur hocam benimde dikkatimi çekti ofansada fazla çıkmadı bugün defanstada yoktu. Gökhan çabucak toparlanıp formunu tüm maçlara yayan bir oyuncu bence ilerki maçlarda da bunu yapacaktır :)

footballer33
28.Ekim.2011, 00:14
İlk yarı Fener'in, 2. yarı ise Beşiktaş'ın atakları daha fazlaydı. Maçın hakkı kaçan pozisyonlara bakarak konuşacak olursak beraberlikti, fakat yediğimiz goller çok pis goller oldu. Şans yanımızda değildi gol pozisyonlarında. Beni esas üzen 2. golü maçın bitmesine duraklamalarla beraber 5 dakika kala yememiz ve Simao'nun attığı enfes golün galibiyeti getirmemesiydi. Bu maçı almalıydık, yazık oldu.

Deus Dominus
28.Ekim.2011, 00:15
Cenk'i eleştirmek doğru değil. Hangi kaleci olursa olsun orada topa Alex'in vuracağını düşünür, kaleye de uzak bir mesafe, kendine de güveniyor Cenk. Alex'in orta açacağını düşündüğü için, savunmada daha fazla takım arkadaşının olmasını istediği için 2 kişilik baraj istemiştir. Kaçımızın aklına geldi acaba o an Baroni'nin serbest vuruşu kullanacağı, kaleyi bulacağı hatta gol olacağı? :)

barahir
28.Ekim.2011, 00:15

Eleştirebilirsin ancak yazıklar olsun diyecek kadar da kötülemeye hakkın yok.. O yazıklar olsun dediğin adam geçen yıl kaburgası kırıkken maç oynadı, omzu çıkıkken maç oynadı.. Her oyuncunun formsuz dönemi olabilir, ancak işi yazıklar olsun diyecek noktaya getirmeye kimsenin hakkı yok..

sananes
28.Ekim.2011, 00:16
Sadece ceza sahası içinde kaçırdığımız golleri sayalım da en iyisi fenerbahçe tehlike yaratamadı diyen herkese toptan bir cevap olsun.

2 tane Alex kaçırdı
1 tane Henri kaçırdı
1 tane GG kaçırdı
1 tane Özer kaçırdı...Benim hatırladığım ceza sahası içi ve karşı karşıya 5 tane pozisyon var bizim tarafımızda gollerin haricinde.Ve ben hala nasıl pozisyon bulamadığımızı anlayamıyorum. Caner'in uzaktan vurduğunu falan da saymıyorum.

@Barahir kardeşim tekrar söylüyorum formsuzluktan bahsetmiyorum ve sana göre yoktur bana göre vardır.Dikkate almazsın olur biter.

SaLviO
28.Ekim.2011, 00:17
Maçın hakkı %51 fener %49bjknin hakkıydı.
Golü yiyediğimiz dakikaya kadar pas akışını tam yapamadık simao süper attı ordan 10 tane vursa en az 5ini atar o adam.Golden sonra pas akışını çok iyi yaptık cris geçen seneye göre çok iyi oynuyor emre ile pas akışını iyi yaptılar.
Mehmet tam bir felaketti.Cenki tebrik etmek lazım canerin topu alexın karsı karsıyası bienvenunun pozisyonu iyi toplar çıkardı.
Taraftarın sahayı basmasıda gerçekten güzeldi maçı izlerken bi an heyecanlandım http://soccercenter.net/static/images/smiley/smile.gif
Gecen hafta 60 metreden de atan özer bugunde altıpasdan da atamayan özer çok ilginç nasıl bir tekniği vardır.
Gs deplasmanına kadar yenilmeyiz.İnşallah gs yenerde bizi sonraki deplasmanda ts ile yapcaz seri bozulmus olur es kaza yenerler bizi sora dillerinden kurtulamayız.

eXcitinG
28.Ekim.2011, 00:20
Cenk'i eleştirmek doğru değil. Hangi kaleci olursa olsun orada topa Alex'in vuracağını düşünür, kaleye de uzak bir mesafe, kendine de güveniyor Cenk. Alex'in orta açacağını düşündüğü için, savunmada daha fazla takım arkadaşının olmasını istediği için 2 kişilik baraj istemiştir. Kaçımızın aklına geldi acaba o an Baroni'nin serbest vuruşu kullanacağı, kaleyi bulacağı hatta gol olacağı? :)

O adamı onun için kaLeye koyuyorLar. Topun başında iki adam varsa, ikisinin de vurabiLme ihtimaLini hesapLayacak.

GeNç KaRTaL
28.Ekim.2011, 00:25

Valla dostum ben Baroni'nin vuracağını biliyordum.Çünkü yakın zamanda benzer bir gol atmıştı hemen hemen aynı noktadan.Ve Tv'de vuruş noktasından kaleye doğru çizilen çizgiyi gördüğüm an golün geleceğini hissettim.Dediğin gibi muhtemelen Alex'in vuracağını düşündüğü için böyle bir baraj kurdurdu ama diğer ihtimali düşünüp baraja bir kişi daha koyması gerekirdi.Cenk hatalıydı yani baraj konusunda,ama olur böyle şeyler.Cenk'e kızgın değilim.Çünkü çok iyi oynadı.Futbol hatalar oyunu,olur böyle şeyler.Bundan sonra bu konuda daha dikkatli olacaktır.

GeNç KaRTaL
28.Ekim.2011, 00:28
Özer'in son dakikada kaçırdığı pozisyonda sanki Stoch koluyla aldı önüne.Açıkcası pozisyon kaçınca hem geriye düşmediğimiz için,hem de tartışmaların maçın önüne geçmesine neden olmadığı için sevindim.

LaigLeNoiR
28.Ekim.2011, 00:28

Şans demek her posizyonda bir oyuncunun yaptığı şey değildir.

Messi'nin de şansıyla attığı gol vardır Alex'in de. Bunu kabullenmek ne Alex'in büyük futbolcu olmadığını gösterir ne de F.Bahçe'nin büyüklüğünü.

nannar
28.Ekim.2011, 00:30
2. golde barajı 2 kişiden kuran Cenk % 100 hatalıydı :) Maç gayet keyifliydi,hakem de maçta çok kritik hatalar yapmadı. İki takımdan herhangi biri maçı daha çok hak etti de diyemeyiz.

Deus Dominus
28.Ekim.2011, 00:36
Genç oyuncular, hata yaparak öğrenecekler bazı şeyleri de. Serdar Aziz'de geçen hafta Trabzonspor'a 1 puan hediye etmişti misal. İkisinin de başlıca dezavantajı kendilerine aşırı güven duymaları.

TR.CaPTaiN
28.Ekim.2011, 00:38
Genel manada takımın oyunundan şahsen memnunum. Ancak bir iki ufak detay 3 puanın kayıp gitmesine neden oldu.

İlk yarı ve ikinci yarının başlangıç kısımlarının haricinde Fenerbahçe'nin daha etkili olduğu, pozisyonlar yakaladığı bir maç izledik. Beşiktaş'ın Simao'yla bulduğu golde oyuncularımızın fazla yapabilecek birşeyi yok, çünkü çok iyi vurdu, top çıkarılamayacak noktaya gitti. Beşiktaş bu golden sonra oyunu geride kabullenip, hızlı kanat oyuncularıyla ilerde etkili olmaya çalışsa da bunu başarabildikleri söylenemez. Fenerbahçe ise yakaladığı fırsatları iyi değerlendiremedi. Caner'in çalışkanlığı, Alex'in takipçiliği ile beraberliği sağlasak da Almeida'dan talihsiz bir gol yedik. Quaresma'yı Bekir'in karşılaması, Almeida'nın kafasında Ziegler'in topu çıkarma çabasıyla Volkan'ı engellemesi nedeniyle topu ağlarımızda gördük. Bence o pozisyonda Ziegler Volkan'ın önünde olmasaydı, Volkan o topu çıkarırdı. Tabi burda Ziegler'i suçlamıyorum, çünkü o da pozisyonu savuşturmak için çabalıyordu.

Aykut hocanın oyuncu değişikliklerine kadar yine iyi oyunumuza devam etsek de yapılan değişiklikler bizi biraz geriye götürdü. Çünkü solda çok iyi işler yapan Caner oyundan çıktı. Sağ kanatta Mehmet aksıyordu. Bildiğimiz Mehmet değildi. Çünkü hem maç eksiği var hem de Gökhan henüz ritmini bulmadı. Normalde Mehmet-Gökhan ikilisi makine düzeninde çalışan bir ikili. Bir pozisyonda Gökhan'ın Mehmet'e hadi bindirme yap dercesine kızması sağ kanadımızın o bilinen düzeninde olmadığının göstergesiydi. Bence Aykut hoca Stoch'u alacaksa bile Mehmet'in yerine almalıydı. Stoch'u sağda değerlendirebilirdi. Olmadı Caner sağa geçebilirdi. Bence hocamız bu değişikliklerde hatalıydı. Ama Aykut hoca 3 Temmuz'dan sonraki süreçte piyasada hiçbir yönetici yokken sancağı eline aldı ve taraftarın isyanını tüm Türkiye'yle paylaştı, liderlik yaptı. O davranıştan sonra benim gözünde devleşti. Ve isterse bu sezonu 10. sırada tamamlayalım, isterse inanılmaz hatalar yapsın; yine de bu takımda uzun yıllar kalmalıdır.

Cristian'ın muhteşem golünden sonra takımımızın 3. golü araması maça ne kadar motive olduklarını gösteriyor. Aslında 3. golü de bulabilirdik ama Özer zor olanı başardı.

Bu akşam takımımızda sadece Niang olsa bu maçı kazanırdık diye düşünüyorum. Daha defansta Lugano'yu vs. saymıyorum bile. Bekir'i severim, iyidir hoştur ancak Fenerbahçe'de sadece alternatif olabilecek bir oyuncu. Serdar'ın artık takıma dönmesi gerekiyor. Devre arasında da kaliteli bir forvet alarak Henry, Semih'e rekabet için daha fazla çalışmaları gereken ortam oluşturabiliriz. Böylece bu oyunculardan da daha fazla yararlanırız.

İki takıma da tebrikler.

William Rookwood
28.Ekim.2011, 00:38
Genç oyuncular, hata yaparak öğrenecekler bazı şeyleri de. Serdar Aziz'de geçen hafta Trabzonspor'a 1 puan hediye etmişti misal. İkisinin de başlıca dezavantajı kendilerine aşırı güven duymaları.

hocam bence o pozisyon penaltı değildi ama söylediklerinde haklısın genç oyuncular hata yaparak öğrenir bu her insan içinde geçerli :icon_lol:

sui generis
28.Ekim.2011, 00:39

oradan Baroni nin vuracağına adım gibi emindim. kaleye yakın ve düz gören pozisyonlarda Baroni vuruyor zaten. hatta İBB ye de atmıştı geçenlerde bir tane.

RasAnt
28.Ekim.2011, 00:42
Maç çok güzeldi son dakikalarda geçen seneki 2-3 lük maç gibi olacak sandım 2 pozisyon bulduk değerlendiremedik 1.de karambol Alexinde olduğu poziyon 2.Özer bomboş onu atsa süper olacaktı.Son 5 dakika gene çeviriyorduk maçı.

Maçın hakkı beraberlikti 2 takıma teşekkürler.

Seyircimiz gene harikaydı.

GeNç KaRTaL
28.Ekim.2011, 00:46
Aykut hocanın Caner'i oyundan alması bizim adımıza iyi oldu.Çünkü çok etkiliydi gerçekten.Gol onun sayesinde geldi zaten.Bir de bence eğer frikik olmasaydı Fenerbahçe gol atamazdı bize.Çünkü 2.golden sonra Fenerbahçe ilk yarıdaki gibi etkili olamadı.Bir tek Alex'in Semih ile iyi anlaşıp bulduğu pozisyon var hatırladığım.Diğer bölümlerde oyun bizim kontrolümüzdeydi.Özer'in pozisyonu ise yediğimiz golün şaşkınlığından dolayıydı.Maçı kazanabilirdi Fenerbahçe o pozisyon sayesinde.Allah'tan Özer berbat vurdu.5 dakikada elimizdeki maçı kaybetmek çok daha kötü olurdu.

LaigLeNoiR
28.Ekim.2011, 00:59
Sağkanatı savunmakta çok zorlandık. Bunu hoca göremedi. Büyük bir eksisi.

Quaresma sağda olduğu için hiç geriye yardıma gelmedi ve Hilbert tek geldi. Zaman zaman Aurelio,Ernst hatta Veli bile geldi oraya.

Sol kanatı savunurken ise Simao her posizyonda geriye gelip İsmail'e yardım etti ve F.Bahçe oradan hiç gelemedi. Tabii bunda Gökhan ve Mehmet'in kötü oyunlarının da katkısı vardı.

Veli'yi sağa koyup Quaresma'yı ortaya çekse sağ kanattan da o kadar atak yemezdik.

Universal
28.Ekim.2011, 01:19
Bu maçı kazanmadık; ama kazanmış kadar seviniyorum, sanırsam rakibimi mağlup etmiş kadar üzdük ve yıktık.

Benim bu maçtan tek isteğim vardı oynanırken yenilmemek ünvanı korumak ve başardık. Ama şu gerçek ki biz takım olarak mücadele ediyoruz; ama form düşüklüğü ve golcü eksikliği var, defansımız akıl almaz işler yapıyor, forvet zaten yok.

Querasma ilk kez geldiğinden beri bu kadar beğenmişimdir, gerektiğinde neler yapabileceğini çok iyi gösterdi, her takım onun gibi bir oyuncu ister.

LaigLeNoiR
28.Ekim.2011, 01:19
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=100911

800 kaçak herşeyi mahvetti!

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesi İnönü Stadı'nın turnikeleri kilitlenmiş ve bu yüzden yüzlerce Fenerbahçeli elinde biletiyle dışarıda kalmıştı!

Maçın başlamasıyla birlikte hala içeri giremeyen taraftarlar, demir kapılara yüklenmiş ve Lig TV'nin panaromik stüdyosuna da zarar vererek saha içine girmiş, buradan tribüne geçmişti.

Peki turnikeler niye bozulmuştu? Turnikeler bozulmasa bu olaylar çıkmayacak, Fenerbahçeli taraftarlar maçı rahatça izleyecekti.

Bu sorunun yanıtını Lig TV Muhabiri Ömer Güvenç buldu. Güvenç, İnönü Stadı güvenliklerinden aldığı biletleri Lig TV'nin canlı yayınında izleyicilere gösterdi.

Alınan bilgiye göre 800 kadar Fenerbahçe taraftarı, ellerindeki başka maçlara ait biletleri turnikeden okutup kaçak şekilde içeri girmeye çalışmış ve turnikelerin kilitlenmesine neden olmuştu. Maça kaçak girmeye çalışan bu taraftarlar, elinde gerçek bilet olan Fenerbahçelilerin de hakkını gasp etmişti adeta...

İşte herşeyi mahfeden o biletler ve yaşananlar..

Kaka Leite
28.Ekim.2011, 01:22
Caner harika oynadı resmen :)

Quaresmayı durduramadık bir o kanatta bir bu kanatta çok zorladı takımı bende kazanmamamıza rağmen kazanmış kadar sevindim.

Yenilmezlik serimiz bozulmadı :)

Universal
28.Ekim.2011, 01:27
Harika oynayan Caner'i çıkarmak yanlış oldu. Stoch iyi bir oyuncu; ama Caner çıkmayı hak etmiyordu, yerine sinirlerine hakim olmayan akıl almaz paslar vererek oyunun yönünü gereksiz yere değiştiren Emre oyundan alınabilinirdi.

I3esiktas
28.Ekim.2011, 01:27
Uzun zamandır böyle güzel derbi izlememiştik. Beraberlik degil ama son dakika golü yemek kötü oldu.

Maça gelince Son iki Maça Carvalhal iki ön libero ile çıkması maç içinde ki oyuna yansıdı. Rakip yarı saha da daha iyi pas yapıyoruz, daha iyi ataklar buluyoruz. Cenk'in harika oynadıgı maçta son dakikada yaptıgı amatörce hata puan kaybetmemize neden oldu.Son 2 maçta Veli'yi çok begendim. Çok istekli ve yetenekli. Carvalhal'ın onu çıkarması hataydı. Ernst - Necip degişikligi yapmalıydı. Ernst 60. dakikadan sonra oyundan düştü. Simao geçen maçlara göre çok istekliydi. Quaresma'nın geriye dönmemesinden dolayı Fenerbahçe sag tarafı daha rahat kullandı. Mustafa'nın birazcıkdaha pişmesi lazım. İyice oturdukdan sonra Beşiktaş ve Türkiye milli takıma uzun süredir aradıgı forveti bulabilir. Umarım artık carvalhal 2 ön liberodan vazgeçmez.

anil luque
28.Ekim.2011, 01:40
Fenerbahçe gelse bizi ezse takır takır top oynayıp yense gitse bu kadar üzülmezdim. Bana kalırsa şans Fenerbahçe'nin yanındaydı. Son paslarda biraz daha etkili olabilsek çok daha farklı bir maç izlerdik. Gerçi maçın kırılma anları da yok değil. Mustafa'nın pozisyonu 5 santim sola gitse 2-0 olacak maç ve belki de farka koşacağız. Şans faktörü çok önemli futbolda bu gece bunu gördük.

Yüzüp yüzüp kuyruğuna kadar gelip saçma sapan bir faulle ve biraz da Cenk'in hatasıyla galibiyeti kaçırmak kötü oldu. Hele ki pozisyon öncesine Aurelio'ya faul olduğu halde devamında gol yediğimizi düşünürsek daha bi' üzücü.

Her iki takımı da mücadelesinden ötürü tebrik etmek gerek. Canın sağolsun KARTALIM diyorum. Böyle oynayalım sonuç zaten gelecek. huGOALmeidamız da döndü , tamamdır..

murat taşlı
28.Ekim.2011, 10:50
Fener iyi oynadı ,Aykut kötü maç yönetti,Fener e 1-forvet , 1-ön libero, 1 s-toper şart

herkes Cenk e yükleniyor ama ya Ziegler in yaptığı , adamını bıraktı Volkan ı tuttu ...

G.G ,Cristian,Topuz,Bienvenü nün bu kadar etkisiz ve kötü olduğu maçta Beşiktaş bu kadar kendi sahasında kalıyor ve pozisyon veriyorsa diyecek bişey yok Beşiktaş taraftarı Q7 yi niye alkışladı onuda anlamadım:)

sui generis
28.Ekim.2011, 12:23
Cristian mı kötüydü bana kalırsa maçın en iyilerindendi. golü saymıyorum. oyun kurucu gibi oynadı.. top dağıtma işlemini hep o yaptı. özellikle havadan kanatlara uzunca attığı toplar genellikle adrese teslimdi..

murat taşlı
28.Ekim.2011, 12:44
Cristian mı kötüydü bana kalırsa maçın en iyilerindendi. golü saymıyorum. oyun kurucu gibi oynadı.. top dağıtma işlemini hep o yaptı. özellikle havadan kanatlara uzunca attığı toplar genellikle adrese teslimdi..

Valla bi ar sadece cristian ı seyrattik ve çıldırdık daha ne diyeyim adam ne etliye ne sütlüye karışıyor o kadar iyi top dağıtıyor madem niye alex orta sahaya kadar gelip top çıkarıyor?Selçuk bile daha iyidir bence:)

eng1n
28.Ekim.2011, 13:24
Beşiktaş derbileri genellikle gollü ve zevkli geçer yine öyle bir maç oldu. Açıkcası maçı kaybedeceğimizi düşünüyordum bu kadar favori olarak falan gitmemiz böyle düşündürmüştü beni ama yine iyi oynadık Caner bugün aştı kendini çok iyi oynadı, GG'nin gününde olmaması sıkıntıya soktu bizi zaten sezonda 1 kez böyle oynar GG o da BJK maçına denk geldi.

Artık şu kornerleri Ziegler'e pas olarak çıkarmayalım rakipler gerizekalı değil Ziegler'e hemen baskı yapıyorlar geri dönmek zorunda kalıyor Ziegler.

TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Ekim.2011, 13:44
Fener iyi oynadı ,Aykut kötü maç yönetti,Fener e 1-forvet , 1-ön libero, 1 s-toper şart

Lazimdir dogru ama boyle bir ortamda nasil transfer yapabilirsin ki. Onunu gormen mumkun degil, hala ne olacagi belli degil. Yaz aylarinda olanlar unutuldu galiba. Hersey hali altina supuruldu hersey normalmis gibi. Elde olanla mucadele etmek zorundayiz. Durum netlesmeden hicbir hamle yapamayiz. Acikcasi takimin suanki formundan memnunum, cunku bu gelisen olaylardan sonra gercekten FB de oynamak isteyenlerle yolumuza devam ediyoruz, bu takim ruhunu daha da pekistiriyor.

Cengo
28.Ekim.2011, 13:47
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=100911

800 kaçak herşeyi mahvetti!

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesi İnönü Stadı'nın turnikeleri kilitlenmiş ve bu yüzden yüzlerce Fenerbahçeli elinde biletiyle dışarıda kalmıştı!

Maçın başlamasıyla birlikte hala içeri giremeyen taraftarlar, demir kapılara yüklenmiş ve Lig TV'nin panaromik stüdyosuna da zarar vererek saha içine girmiş, buradan tribüne geçmişti.

Peki turnikeler niye bozulmuştu? Turnikeler bozulmasa bu olaylar çıkmayacak, Fenerbahçeli taraftarlar maçı rahatça izleyecekti.

Bu sorunun yanıtını Lig TV Muhabiri Ömer Güvenç buldu. Güvenç, İnönü Stadı güvenliklerinden aldığı biletleri Lig TV'nin canlı yayınında izleyicilere gösterdi.

Alınan bilgiye göre 800 kadar Fenerbahçe taraftarı, ellerindeki başka maçlara ait biletleri turnikeden okutup kaçak şekilde içeri girmeye çalışmış ve turnikelerin kilitlenmesine neden olmuştu. Maça kaçak girmeye çalışan bu taraftarlar, elinde gerçek bilet olan Fenerbahçelilerin de hakkını gasp etmişti adeta...

İşte herşeyi mahfeden o biletler ve yaşananlar..

Bundan hiçbir şey anlamadım.
Kaçak bileti okuttuğun için sistem bozulmaz ki? Hata verir, giremezsin, yoğunluk olur. Demir kapıları öyle kırıp da geçemezsin.

Diğer noktaların güvenliği polis sağlayamıyor mu? Beşiktaş daha önce bunun için önlem almadı mı? Kullanılan malzeme kırılgan mıydı?Saha içine girmelerine neden izin verildi, başka bir kapıdan alınacakları duyurulamaz mıydı? İki tarafın da ihmali yok mu hiç?

Night_Mare17
28.Ekim.2011, 14:35
Maç harikaydı iki takımda çok iyi oynadı maçın hakkı beraberlikti. Ben taraftarın sahayı basma olayına değineceğim çok saçma ve egolarını tatmin etmek için çıkarttıkları bir rezillikti. Bu arada ceza nasıl olur bilemiyorum tarihi esere zarar verme ve biletsiz maç izleme vardı.

Bu arada maçtaki goller harikaydı bir maçta bu kadar iyi gollerin bir arada olması çok zor fakat bir derbide bunları yaşamak çok hoş :)

Night_Mare17
28.Ekim.2011, 18:28
Beşiktaş, Fenerbahçe maçı ardından eski açık tribünde Fenerbahçeli taraftarların oluşturduğu hasar için tutanak tuttu.

Yapılan çalışmalarda, bu tribünde yaklaşık 300 koltuğun kırıldığı, 45 koltuğu birden tutan çelik platformun da kırıldığı tespit edildi

Misafir tribünün üstündeki ağlar, tribünün yan tarafını kapatan fiberglass, tuvaletler ve 1 adet ahşap müze kapısı da paramparça durumda

Yayıncı kuruluşun maçlar sırasında kullandığı panoramik stüdyodaki bütün dekorlar da paramparça (Lig TV)

Bu mu taraftarlık ?

MeMo
28.Ekim.2011, 19:01
Beşiktaş, Fenerbahçe maçı ardından eski açık tribünde Fenerbahçeli taraftarların oluşturduğu hasar için tutanak tuttu.

Yapılan çalışmalarda, bu tribünde yaklaşık 300 koltuğun kırıldığı, 45 koltuğu birden tutan çelik platformun da kırıldığı tespit edildi

Misafir tribünün üstündeki ağlar, tribünün yan tarafını kapatan fiberglass, tuvaletler ve 1 adet ahşap müze kapısı da paramparça durumda

Yayıncı kuruluşun maçlar sırasında kullandığı panoramik stüdyodaki bütün dekorlar da paramparça (Lig TV)

Bu mu taraftarlık ?

Taraftarlığı konuşmayalım istersen ?

anil luque
28.Ekim.2011, 19:07
Taraftarlığı konuşmayalım istersen ?

Niye ? Haklı olduğu için mi ? Yoksa tabii ki budur tartışmaya gerek bile yok dediğiniz için mi ?

MeMo
28.Ekim.2011, 19:16
Niye ? Haklı olduğu için mi ? Yoksa tabii ki budur tartışmaya gerek bile yok dediğiniz için mi ?

Haklı ?

Tek taraflı,tartışmayı başlamadan bitiren birinin haklı olduğunu nasıl kabul edeyim ? O taraftarlar normal kapı varken niye oradan girdiler ?

Taraftarlığı tarif etmeye çalışanın tuttuğu takımı biliyor musun ?

futureless
28.Ekim.2011, 19:26
Taraftarı geçen yaz başlayan ve devam eden süreçte Türkiye gördü.

murat taşlı
28.Ekim.2011, 19:30
Taraftarı geçen yaz başlayan ve devam eden süreçte Türkiye gördü.

halada görüyor:):icon_wink:

Night_Mare17
28.Ekim.2011, 19:36
Ben Fenerbahçe taraftarına kötü taraftar demiyorum dün gece yaptıkları olaydan bahsediyorum.

GeNç KaRTaL
28.Ekim.2011, 19:39

Bu mu taraftarlık ?

Bunu yapanların taraftarlıklarından çok insanlıkları tartışılmalı kanımca,takım ayrımı fark etmeksizin.

MeMo
28.Ekim.2011, 19:41
Ben Fenerbahçe taraftarına kötü taraftar demiyorum dün gece yaptıkları olaydan bahsediyorum.

Dün ne yapmışlar ? Hasar verme olayı rezillik katılıyorum ama kaç senedir ilk kez oldu bu benim bildiğim.Diğer olayı da keyiflerinden yapmadılar herhalde.

Night_Mare17
28.Ekim.2011, 19:55
Dün ne yapmışlar ? Hasar verme olayı rezillik katılıyorum ama kaç senedir ilk kez oldu bu benim bildiğim.Diğer olayı da keyiflerinden yapmadılar herhalde.

E zaten bende dünkü olay için bu mu taraftarlık rezillik dedim.

sui generis
28.Ekim.2011, 20:11
yanlış bilmiyorsam derbi başlamadan önce derbilerde rakip takım seyircisiz olayı kaldırılmış. Fenerbahçelileri normal yoldan stada almaya çalışmışlar mı ? yanlış anlamayın, gerçekten soruyorum bilmediğimden. yoksa bu maçta yoksunuz mu denmiş..

o taraftarların oraya girmesini engelleyemeyenler suçludur bence. artık kimse.. polis mi güvenlik mi vs..
hem taraftarlar birşey yapmadı geldiler yerlerine oturdular. zararı söylemiyorum zarar karşılanır.

Night_Mare17
28.Ekim.2011, 20:12
yanlış bilmiyorsam derbi başlamadan önce derbilerde rakip takım seyircisiz olayı kaldırılmış. Fenerbahçelileri normal yoldan stada almaya çalışmışlar mı ? yanlış anlamayın, gerçekten soruyorum bilmediğimden. yoksa bu maçta yoksunuz mu denmiş..

o taraftarların oraya girmesini engelleyemeyenler suçludur bence. artık kimse.. polis mi güvenlik mi vs..
hem taraftarlar birşey yapmadı geldiler yerlerine oturdular. zararı söylemiyorum zarar karşılanır.

O taraftarlar biletsiz taraftarlardı. Kapı kırarak falan girdiler evet o polis , güvenlik de onlar kadar suçlui.

GeNç KaRTaL
28.Ekim.2011, 20:15
Beşiktaş'ın dün akşam Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe ile oynadığı 2-2 sonuçlanan karşılaşma öncesi ilk olarak Sarı Lacivertli taraftarların Fi Yapı İnönü Stadı'na gelemeyeceği iki kulübün ortak kararı olarak açıklanmıştı.

Daha sonra bu karar değişmiş ve Fenerbahçeli taraftarların maça geleceği bildirilmişti.

Saat 19.00'da Fi Yapı İnönü Stadı'na polis kordonunda gelen ve kendilerine ayrılan 1607 koltuklu tribüne girmek isteyen Fenerbahçeli taraftarlar, ellerindeki eski ve üzerlerinde oynama yapılmış biletlerle maça girmeye çalışınca statın 66 ve 67 numaralı turnikeleri kilitlenmişti. Yaşanan izdiham sonucu aynı bölgede bulunan ve statın yapıldığı 1947 yılından bu yana kullanılan tarihi kapının asma kilidi kıran Sarı Lacivertli taraftarlar, maçın 2. dakikası oynanırken açılan kapıdan içeri giriş yaparak saha içinden emniyet güçlerinin yönlendirmesi ile kendilerine ayrılan tribüne yönlendirildiler.

"BİLETLERİN ÜZERİNDEKİ ESKİ AÇIK YAZISINI BİLGİSAYAR ARACILIĞI İLE SİLİP, YERLERİNE RAKİP TAKIM İBARESİNİ YERLEŞTİRMİŞLER"

Yaşanan bu olay sonrası Beşiktaş yönetim kurulu tesislerden sorumlu üyesi Orhan Saka'nın görüşlerine başvurduk.

Saka, Fenerbahçe taraftarının eski maç biletleri ve bilgisayar ortamında değişiklik yapılarak üzerlerine "Rakip Takım" yazılan Beşiktaşlı taraftarlar için basılan eski açık tribünü biletleri ile maça girmeye çalışmaları sonucu bu olayın gerçekleştiğini söyledi.

"Fenerbahçe taraftarı kendileri için ayrılan yere stadımızdaki 66 ve 67 numaralı turnikelerden giriş yapacaklardı. Ancak Sarı Lacivertli taraftarlar geçmiş tarihlerde Fenerbahçe'nin oynadığı Samsunspor, Shakhtar Donetsk ve Galatasaray maç biletleri ile turnikelerden giriş yapmaya çalıştılar. Bu biletlerdeki barkotları turnikelerimiz okuyamayınca, kapılarda sorun oluştu. Barkot okuyucular doğal olarak kilitlendi. Ayrıca Fenerbahçeli taraftarlar Beşiktaşlı taraftarlar için satışa sunulan eski açık tribünü biletlerini satın alarak, bilgisaray üzerinden biletlerde değişiklik yapmışlar. O biletlerin üzerindeki eski açık yazısını bilgisayar aracılığı ile silip, yerlerine kendi için basılan biletlerde yer alan "rakip takım" ibaresini yerleştirmişler. Bu biletlerde 60-65 ve 72 nolu turnikelerden okunan biletlerdi. Yaşanan bu karmaşa orda 1300-1500 arası bir taraftarın yığılmasına neden oldu"

"İZDİHAM SONUCU AYNI BÖLGEDE BULUNAN VE 1947 YILINDA YAPILAN TARİHİ KAPININ ASMA KİLİDİNİ KIRAN FENERBAHÇELİ TARAFTARLAR STADA ORADAN KAÇAK OLARAK GİRİŞ YAPTI"

Saka yığılma sonucu aynı bölgede bulunan ve 1947 yılında yapılan tarihi kapının asma kilidinin Fenerbahçeli taraftarlar tarafından kırıldığını ve kapının da zarar gördüğünü vurguladı. Orhan Saka ayrıca emniyet güçlerinin olaya acil müdahele etmesinin büyük çapta bir olayı engellediğine vurgu yaptı.

"İzdiham sonucu aynı bölgede bulunan ve 1947 yılında yapılan tarihİ kapını asma klidini kıran Fenerbahçeli taraftarlar stada oradan kaçak olarak giriş yaptı. Ben emniyet güçlerimize çok teşekkür ediyorum. Eğer emniyet güçlerimiz olaya acil müdahele edemeyip, Fenerbahçeli taraftarların kendilerine ayrılan tribüne girmelerini sağlayamasalardı büyük bir facia yaşanabilirdi. Sarı Lacivertli taraftarlar sahaya girebilir, başka tribüne yönelebilir veya stattaki taraftarımız sahaya inerek iki taraftar grubu karşı karşıya kalabilirdi. Böyle bir olay yaşanmadığı için çok şanslıyız."

Varonil
28.Ekim.2011, 22:06
Fenerbahçe taraftarlarının sahaya girme gibi bir niyeti yoktu ki zaten,tek amaç tribündeki yerlerini alıp sadece takımlarını desteklemekti.

Detayları bilmeden sadece basından gördüklerinize dayanarak önyargılarla konuşuyorsunuz,dün akşam Fenerbahçe taraftarının polis tarafından nasıl bir zulüm gördüğünü bilmiyorsunuz.

ReaList
29.Ekim.2011, 12:34
Maç başlamak üzere ve Fenerbahçe'ye ayrılan tribünde 100 kişi var.
Elinde bileti olan Binlerce insan dışarıda ve böyle bir olay olmasa büyük ihtimalle maça giremeyecek.
Eğer bunu rezillik olarak görüyorsanız, sezonun ikinci yarısındaki maçta bizde rakip takıma bilet satıp stadın içine sokmayalım o zaman görürsünüz bunun adının ne olduğunu.

ozaniel
29.Ekim.2011, 13:23
Bir mekanı kırıp döktükten sonra bile polis zulüm yaptı, sadece biz değiliz gibi mazeretler geliyor. Bu kadar iyi taraftar olmayın biraz da objektif bakın şu olaylara. Başka taraftarlar da benzer şeyler yapıyor, Beşiktaşlı taraftarlarda Bursa maçlarında daha kötü olaylar çıkardı ama birşeyi herkesin yapması o olayı haklı kılmamalı bence.

titates1
29.Ekim.2011, 13:39
2006-2007 senesinden beri bu forumdayım sanırım , şu haklı mevzuda fenerbahçe taraftarına söylenenler , hiçbirşey yokken olay çıkaran diğer takım taraftarlarına söylenmedi , yine birlik olmayı başarıyorsunuz helal

@ozaniel bu lafımın dışında kalsın o herkese eşit yaklaşıyor