View Full Version : korsan yok diye mi forum ıssız?
yigmansiz
28.Ekim.2011, 18:51
merak ettiğim bir konu var;
korsan oyun bulamama sıkıntısı yüzünden mi forum ıssız, forumun üyeleri başka yerlere mi kaçtı?
her sene yüz paketlerini buradan indirir, kariyerleri buradan takip ederdim ama bu sene henüz sadece polonya facepack var.. 3-5 kariyer var..
millet nere gitti ???
Night_Mare17
28.Ekim.2011, 18:53
Daha oyun çıkalı kaç gün oldu dur yahu :) Hele bir 2-3 hafta daha geçsin burası skinlerden yüz paketlerinden kaynar :)
europeanconquer
28.Ekim.2011, 18:55
Forumun ıssız olduğunu düşünmüyorum :) Şu an 108 kayıtlı üye var birde offline gözükenler var :)
TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Ekim.2011, 18:59
Bence de issiz, gecen senelerdeki hareket yok maalesef. Sanirim oyunu edinenlerin sayisi pek fazla degil simdilik. Yoksa oyunun ilk ciktigi gunden itibaren burda konu patlamasi olurdu. 2006 dan beri uyeyim, boylesini ilk kez goruyorum.
nikootinn
28.Ekim.2011, 19:05
merak ettiğim bir konu var;
korsan oyun bulamama sıkıntısı yüzünden mi forum ıssız, forumun üyeleri başka yerlere mi kaçtı?
her sene yüz paketlerini buradan indirir, kariyerleri buradan takip ederdim ama bu sene henüz sadece polonya facepack var.. 3-5 kariyer var..
millet nere gitti ???
Biz oyunu orjinal alanlar olarak burdayımz panpa sen rahat ol,emek hırsızları varsın kırek arasınlar
Kaka Leite
28.Ekim.2011, 19:07
Bence de issiz, gecen senelerdeki hareket yok maalesef. Sanirim oyunu edinenlerin sayisi pek fazla degil simdilik. Yoksa oyunun ilk ciktigi gunden itibaren burda konu patlamasi olurdu. 2006 dan beri uyeyim, boylesini ilk kez goruyorum.
Ben böyle düşünmüyorum ıssız falan değil bence oyun yeni çıktı henüz bundan kaynaklanıyor diye düşünüyorum :)
Valla hic de issiz gelmiyor bana. Cumbur cemaat buradayiz :)
William Rookwood
28.Ekim.2011, 19:13
Geçen sene daha aktifti site. Orjinal kullanımın az olduğu için fazla kariyer açılmıyor. korsanı internete düşünce kariyer bölümü 4-5 sayfa olur
TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Ekim.2011, 19:20
Bence de korsani ciktigi anda forumun da havasi degisecektir. Kimse kimseyi kandirmasin, oyunu orjinal alanlarin sayisi her zaman dusuktur Turkiyede. Cok tutkulu olanlar da nihayetinde bi cozum yolu bulamazsa orjinale yonelicektir. Benim kisisel fikrim bu, henuz yeni oyunun coskusu yasanmis degil. Foruma da bu yansimis durumda.
Nedvedmania
28.Ekim.2011, 19:23
Bundan daha doğal bir durum olamaz ki zaten. Korsan çıkana kadar fazla bi gelişme olmaz, korsan çıkınca herkes oyunu oynamaya başlar. Bu yıllardır ve her oyun için böyle.
C h A o S
28.Ekim.2011, 20:03
Kariyer bölümü oyun yeni çıkmasına rağmen bence gayet hareketli .Yamaları yapıcak kişi sayısı azsa doğal olarak yamalar gecikebilir.Daha çok erken.Birde merak ettim 2006'dan beri üyeymişsin ama ben senin ilk defa mesaj attığını gördüm.Bende sana sorayım sen neredeydin?:D
İlginç geldi bana böyle bir konu açman.
Flawless Victory
28.Ekim.2011, 20:12
Karayip Korsanları sizi! :D
yigmansiz
28.Ekim.2011, 20:14
Kariyer bölümü oyun yeni çıkmasına rağmen bence gayet hareketli .Yamaları yapıcak kişi sayısı azsa doğal olarak yamalar gecikebilir.Daha çok erken.Birde merak ettim 2006'dan beri üyeymişsin ama ben senin ilk defa mesaj attığını gördüm.Bende sana sorayım sen neredeydin?:D
İlginç geldi bana böyle bir konu açman.
bunu bende sorguluyorum kendi kendime:)
aslında başka bir üyeliğim vardı ama geçen sene hiç girmedim.. sonra bir baktım girilmiyor o üyelikle.. bende özüme döndüm :)
bana giderek ıssızlaşıyor gibi geliyor zaten her sene :) tabii benim vizelerimin oyunun çııkışından 1 ay sonraya denk gelmesi 2 yıldır geç başlamama sebep oluyor FM'ye. ondan da bana öyle gemiş olabilir.
sarianet
28.Ekim.2011, 23:59
oyuna türkçe yama çıksa vize parola pasaport dinlemicem de işte oyun ingilizce
LaigLeNoiR
29.Ekim.2011, 00:52
Yaklaşık 55-60 tane ayrı logopack var. Nasıl yama yok arkadaşlar, yiğidi öldürün ama hakkını da verin lütfen :)
lexoqe
29.Ekim.2011, 01:06
Yüz paketinden bahsediyor arkadaş herhalde. O da bugün temin edildi :)
Fearless Coward
29.Ekim.2011, 01:11
Yüz paketi kolay bir şey değilki çıkar elbet yenileri zaten ayrıca geçen seneki megapackler ne güne duruyor onları kullanın ben 1 çalışma yapıyorum süper lig ama uzun iş öyle hemen olacak şeyler değil...
leventb12
29.Ekim.2011, 10:13
Şu paramı bir biriktireyim, coşar buralar o zaman :p
24kobebryant
29.Ekim.2011, 21:17
Kırek çıkmadan çoğu kişiyi burda göremezsiniz.Ayrıca ben dahil çoğu arkadaş YGS LYS maratonunda koşuyoruz.Ayrıca birçok Türk arkadaşım orjinaline para vermez ben dahil.
CeNTeR_TR
29.Ekim.2011, 23:37
Forumun ıssızlaşması Korsan oyunla alakalı değil bence :)
Forum her geçen sene ıssızlaşıyor geriye bakarsak bunu anlamak çok kolay.
Eskiden 4-5 sene önce Kontrol panelinde konular 10 dakikada bir kırmızı olurdu , Bir derbi maç konusu çok rahat 15-16 sayfayı bulurdu.Kafe'de sohbet ederken konu yarım saat içinde bir sonraki sayfaya geçerdi :)
Forumdan ayrılanlar , atılanlar , yasaklananlar , Öss ve Lgs ( şuanki isimleri bilmiyorum ) derken herkes uzaklaşıyor veya uzaklaşmak zorunda kalıyor :) Korsan oyun değilde forum havası ıssızlaştırıyor buraları.
E.m.r.e
29.Ekim.2011, 23:38
yüz paketleri , logolar falan tekrar tekrar indirmeye gerek yokki ben hala 3 yıl öncesinin yüz paketleri ve logolarıyla oynuyorum :D
E.m.r.e
29.Ekim.2011, 23:40
Ayrıca forumun ıssızlaşması konusuna da değinecek olursak. cm 03-04 ten beri oynarım bu oyunu. yaşım o sıralar 14 tü :)
şimdi geldik 22 yaşımıza. üniversite, vizeler v.s. iş-güç uğraşıyoruz. eski elemanlarında zaman sıkıntısı olduğuna inanıyorum..:)
CeNTeR_TR
29.Ekim.2011, 23:46
Forumun ıssızlaşması Korsan oyunla alakalı değil bence :)
Forum her geçen sene ıssızlaşıyor geriye bakarsak bunu anlamak çok kolay.
Eskiden 4-5 sene önce Kontrol panelinde konular 10 dakikada bir kırmızı olurdu , Bir derbi maç konusu çok rahat 15-16 sayfayı bulurdu.Kafe'de sohbet ederken konu yarım saat içinde bir sonraki sayfaya geçerdi :)
Forumdan ayrılanlar , atılanlar , yasaklananlar , Öss ve Lgs ( şuanki isimleri bilmiyorum ) derken herkes uzaklaşıyor veya uzaklaşmak zorunda kalıyor :) Korsan oyun değilde forum havası ıssızlaştırıyor buraları.
Demek istediğimi tam manasıyla açıklamak gerekirse ;
Vereceğim ss'de ki konuların açılma tarihi ; 29-09-2006, 01:23 --- 29-09-2006, 15:40
Yapılan yorum sayısı ve izlenme sayısı yanda gözüküyor :)
http://www.yukleresim.com/di-5JWI.jpg
Zamanımıza gelirsek ise ;
http://www.yukleresim.com/di-FXLW.jpg
GeNç KaRTaL
30.Ekim.2011, 00:24
O örnek taraftar sayısıyla daha çok alakalı bence.
CeNTeR_TR
30.Ekim.2011, 00:26
O örnek taraftar sayısıyla daha çok alakalı bence.
Yok ya Şemsi , Düşünsene eskiden derbi maç konularında tonlarca mesaj olurdu.İçi dolu uzun uzuna.
Şimdi bir baksak sence kaç tane çıkar ?
leventb12
30.Ekim.2011, 00:47
Korsan bu yıl kimse beklemesin, steamdan oyunu aktif hale getirmek için key istiyor ve oda ücret istiyor yani c-rack yok..