Log in

View Full Version : TBL 2015-2016 Maç Yorumları

Pages : 1 [2]

attirson
04.Şubat.2014, 03:10
Son çeyrekte inanılmaz laubali oynadı bizimkiler 20 küsür farktan 6ya indirdiler farkı.Bir Obradovic takımı nasıl böyle birşey yapar ilginc.

TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Şubat.2014, 03:17
bo ve emir tempo ayarlamakta cok beceriksizler, o farkin erimesi bundan kaynaklaniyor. kenan sipahi bunu becerebiliyor biraz da olsa.

efesin yeni koctan sonra sahadaki besi cok daha caliskan oldu. birkan ve dogustan maksimum faydalaniyorlar. semihin olmamasi da bence efes icin avantaj. eski savunma takimi huviyetine geri donduler. rakibi 60larda tutabilirlerse kazanma sansi doguyor onlar icin. son bir kac mactir kazanirken yaptiklari buydu. 3. ceyrekteki sicramamiz olmasaydi bu aksam efes kazanirdi kesin.

A.FaruK
04.Şubat.2014, 21:58
bo ve emir tempo ayarlamakta cok beceriksizler, o farkin erimesi bundan kaynaklaniyor. kenan sipahi bunu becerebiliyor biraz da olsa.

efesin yeni koctan sonra sahadaki besi cok daha caliskan oldu. birkan ve dogustan maksimum faydalaniyorlar. semihin olmamasi da bence efes icin avantaj. eski savunma takimi huviyetine geri donduler. rakibi 60larda tutabilirlerse kazanma sansi doguyor onlar icin. son bir kac mactir kazanirken yaptiklari buydu. 3. ceyrekteki sicramamiz olmasaydi bu aksam efes kazanirdi kesin.

Abi 3. çeyrekteki o ekstra toplarımız girmese maç zaten oraya gitmezdi dediğin gibi. Ama Semih'in eksikliği konusunda dediğine katılmıyorum. Eğer Semih olsaydı daha farklı olurdu, Kleiza bi ara istekliydi ama leş oynadı bildiğin :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Şubat.2014, 22:53
semih sakatlandiktan sonra efes mac kazanmaya basladi, hem de euroligde :D o yuzden o yorumu yapmistim. semih, eski semih degil. takima sadece zarar. ne yazin milli takimda ne de efesteki bu yarim senede ufacik bir artisi olmadi. limitlerini bilmiyor, yapamayacagi islerin altina giriyor. formsuz olmasina ragmen asiri ozguvenle oynuyor. NBAin tozunu yutmasindan galiba, bir havalarda. hem efes icin hem de dunya kupasi icin semihin acil toparlanmasi lazim.

A.FaruK
04.Şubat.2014, 23:00
semih sakatlandiktan sonra efes mac kazanmaya basladi, hem de euroligde :D o yuzden o yorumu yapmistim. semih, eski semih degil. takima sadece zarar. ne yazin milli takimda ne de efesteki bu yarim senede ufacik bir artisi olmadi. limitlerini bilmiyor, yapamayacagi islerin altina giriyor. formsuz olmasina ragmen asiri ozguvenle oynuyor. NBAin tozunu yutmasindan galiba, bir havalarda. hem efes icin hem de dunya kupasi icin semihin acil toparlanmasi lazim.

Benimde onu dememdeki kasıt abi ilk yarıyı izleyemedim ama 2. yarıyı komple Kleiza ve Bjelca ile oynadık. Orada kötüde olsa Semih iyi işler yapardı bence ama senin sebeplerin daha bi geçerli geldi şuan gözüme abi :)

anil luque
22.Şubat.2014, 18:58
Az önce biten maçta Karşıyaka'yı 69-68 yendik. Maç boyunca hep gerideydik , son saniyede skor 68-68 iken faul oldu. Birini atıp diğerini bilerek kaçırdı Muratcan ve kazandık :)

himone
22.Şubat.2014, 19:07
Maç çok iyiydi, Chelsea maçını bırakıp BJK maçını izleyerek çok doğru bir karar vermişim. BJK harika bir şekilde geri geldi. Özellikle maçta sadece son saniyede öne geçmeleri de bayağı ilginç oldu.

footballer33
23.Şubat.2014, 00:52
Az önce biten maçta Karşıyaka'yı 69-68 yendik. Maç boyunca hep gerideydik , son saniyede skor 68-68 iken faul oldu. Birini atıp diğerini bilerek kaçırdı Muratcan ve kazandık :)
Ben de maçı takip ediyordum internetten ara sıra; ama sonradan unuttum bakmayı, sonucu da öğrenemedim. Şimdi öğreniyorum skoru. Değişik takımız vesselam. :)

eXcitinG
23.Şubat.2014, 01:41
Lofton kızdığı zaman el üstü, orta saha felan dinlemeden sallıyor üçlükleri. Lofton kızıp, arka arkaya 3 tane üçlük sallamasa maçı kazanamayacaktık. Hakemler yine farkı 2 sayıya düşürdüğümüzde saçma sapan teknik fauller, ile farkı çift hane getirse de kazandık.

attirson
23.Şubat.2014, 20:49
Şuan Fenerbahçe-Aliağa maçı oynanıyor Aliağa neden ligin dibinde oldugunu kanıtlıyor ilk çeyregi 26-8 önde bitirdik.Çok rahat sayılar buluyoruz Obra ilk çeyrekten gencleri oyuna sokmaya basladı.Pierre Jackson ve Aziz Yıldırım maçı izleyenler arasında.Pierre Jackson Oly maçında büyük ihtimalle bencte olur.

Bu arada Oguz Savaş çok uzun bir aradan sonra parkelere döndü.Sekulic'le beraber iyi rotasyon olacak.

attirson
23.Şubat.2014, 22:06
89-56 kazandık maçı.Oguz sakatlıktan sonra ilk maçında 12 dk oynamasına ragmen çift hanelere ulastı.10 sayı atıp 7 ribaund aldı neredeyse double double yapacaktı. :D Berk , Metecan ve Melih maçın çok büyük bir bölümünde oynadılar.Özellikle Berk beni çok heyecanlandırıyor yaşına ragmen çok etkili bir oyunu var ama şutları çok kötü onları da gelistirirse takımımızın ileriki yıllarda oyun kurucusu Berk olur.Sekulic'te gün gectikce takıma ısınıyor hucumda iyi ancak savunma anlamında çok yumusak isteneni veremeyecek gibi.

attirson
24.Şubat.2014, 21:42
Tofas-Gs maçının ilk yarısı 28-30 bitti.

1 oynadım Domercant ocagıma incir ağacı dikecek. :D Gerçekten ligin en iyi 3 şutorü arasına rahat girer.Üstüne Tofas'ın saçma sapan basarısız üçlükleri eklenince 10 sayıya kadar cıkan fark eridi gitti üstüne geriye düstüler.

davidvilla
03.Mart.2014, 00:48
Sezon başından beri usak sportif in çoğu maçına gittim ama bu efes maçında oynadıkları gibi oynadıklarını hic gormemistim. Gercekten seviyeyi inanılmaz yukselttiler. Böyle giderse anca eurolig keser :)

Fearless Coward
04.Mart.2014, 00:42
Obradovic , Bjelica'yı yaptığı yanlış atış tercihi sonrası soyunma odasına yollamış. :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Mart.2014, 00:50
Obradovic , Bjelica'yı yaptığı yanlış atış tercihi sonrası soyunma odasına yollamış. :)

ben de yazicaktim onu buraya ama sebebini tam anlayamadim. bjelica da saskindi, obra apar topar gonderdi disariya. onemsiz biseydir umarim. yalniz bi kac mactir cok kotu, sut secimleri yanlis cogu zaman. cok ozguvenli atiyor bi de, ama yuzdesi dustu epey.

attirson
04.Mart.2014, 01:10
Ben bir an tokatlayacak sandım acayip sinirlendi.

Cengo
04.Mart.2014, 07:00

Yanlış tercihten değil, yazamıyorum da şimdi. Bjelica sinirlenip tam Obra'nın yanında Bo'ya söylemiş o kelimeyi.

footballer33
08.Mart.2014, 21:01
Beşiktaş İntegral Forex: 85 - Uşak Sportif: 80

Karşılaşmada en skorer olan oyuncumuz, 23 sayıyla oynayan Mehmet Yağmur olurken onu; 14 sayıyla Chris Lofton takip etti.

Bir ara 20 civarı farkla gerideydik ve maçı 40 saniye kala ilk kez öne geçerek kazanmayı bildik. Tebrikler Beşiktaş!

Suicider
10.Mart.2014, 21:40
İlk yarı sonucu Banvit 43-26 Galatasaray..Resmen ezdi adamlar bizi ilk yarıda.Hiçbir boş şutu atamıyoruz.Arroyo'nun 2.yarıda ki gayreti olmasa fark daha da fazla olurdur.

Suicider
10.Mart.2014, 22:35
83-72 kaybettik.

attirson
16.Mart.2014, 18:44
78-79 kaybettik Banvit'e.

Şaka gibi bir maç oldu harbiden 18 sayı farkla öne gec sonra git yenil inanılır gibi degil.Kullandıgımız son hucum rezaletti mahallede oynanan basket maclarında bile daha organize yapılıyor son hucum.

himone
16.Mart.2014, 18:48
Adamlar 18 sayıdan gelip yendi bizi. 2. Yarı hayvan gibi üçlük attılar. Emir de son hücumu öyle kötü kullandı ki resmen çıldırttı.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

TeNaciOUS MidFieLdeR
16.Mart.2014, 19:16
emir cok formsuz, oyun kurmakta asiri aciz kaliyor son donemlerde. sezon basina gore cok geriye gitti. son hucumdaki beceriksizligi hic sasirtmadi beni.

footballer33
16.Mart.2014, 19:55
Banvit 2 hafta üst üste GS ve FB'yi yenerek iyi bir iş çıkardı. Bu sene şampiyonluktaki en büyük favorim onlar. En azından final oynayacağına kesin gözle bakıyorum Banvit'in.

TeNaciOUS MidFieLdeR
31.Mart.2014, 17:30
fenerbahce galatasaray derbisi basladi 17.00 de. cekismeli basladi mac.

Fearless Coward
31.Mart.2014, 17:37
42 - 25'lik bir fark yarattı Fenerbahçe. Burdan dönmez büyük ihtimalle. Ligde çok kötü gidiyoruz bu sezon Play-off'lara ilk 4'ten katılmamız şart önemli olan Play-off'ta neler yapacağımız bu maçtan sonra mağlup olmadan devam etmek lazım ligde Play-off'lara kadar.

E.Cartman
31.Mart.2014, 18:09
Çok ilginç bir çeyrek oldu. Bir ton boş atışı kaçırdık, çemberden bi sokamadık topu içeri.

himone
31.Mart.2014, 18:47
Maçın 2. yarısına yetişebildim, maçı açtığımda 17 sayı fark vardı. Ondan sonra zaten maçın tek anlamı gençleri izlemekti. Berk gerçekten çok iyi bir yetenek, bence Kenan Sipahi'den daha iyi saha görşü-top hakimiyeti ve pasları gerçekten iyi umarım kendisini iyi bir şekilde geliştirir.

GS için çok ta önemli olmayan bir maçtı, Euroleague fırsatı varken lige asılmak zaten saçma olurdu. Bizim için de 2 maçı alıp Avrupa'ya veda etmek daha hayırlı olacaktır, lige konsantre olup şampiyonluğu almalıyız. Bu saatten sonra yırtınsak ta gruptan çıkamayız maalesef, çıktık diyelim bu seferde hezimetle eleniriz daha kötü olur.

TeNaciOUS MidFieLdeR
31.Mart.2014, 18:49
galatasarayda ersin dagli geri donmus, eurolig ve tbl play offlari icin onemli bir gelisme bence.
kablonetin arizasi yuzunden 2.yariyi izleyemedim. ilk yari bitmeden fark acilmisti son gorusumde, mac farkli sona ermis. ligdeki siralama belli oldu sayilir. euroligdeki hezimet bu derbi galibiyetini sonuk birakti.

byariff
31.Mart.2014, 18:57
Unutun unutun mac yoktu bugun. :D

Fearless Coward
31.Mart.2014, 19:06
Ayrıca himone'ye katılıyorum CSKA maçında yenilsek bile fark yememek önemli ligde derbi olsa da üst üste deplasmanlar takımı yoracak bu yüzden oyuncuların fazla kasmadığını düşünüyorum ben.

himone
06.Nisan.2014, 18:51
Maçı zorla kazandık, son periyotta Berk takımı kurtardı resmen. Avrupa'dan elenmenin etkisi büyük oldu demek isterdim ama bu sene bu şekilde çok maç izledik. Umarın artık takım toparlanır çünkü şampiyonlukta çok ciddi rakipler var.

Obradovic Türk oyuncuları çok önemsemiyor bence, bazı yabancıların sınırsız kredisi olması beni çok sinirlendiriyor. Bogdanovic ve Bo son maçlarda takıma hiçbir şey vermiyorlar, ona rağmen sürekli sahadalar. Maç içinde de aynı şekilde verimsiz olmalarına rağmen sürekli onlarda ısrar ediliyor. Berk'in ve Ömer Onan'ın süresinin artırılması lazım, 3 numarada da Kleiza'ya şans verilmeli. Hem Bogdanovic kötüyken yeri doldurulmuş olur hem de savunması zaten iyi olmayan Kleiza'yı 4 numarada harcamamış oluruz. Berk oynadığı zamanda Melih 1 numara oynamak zorunda kalmaz. Kleiza da bu sene bir şey vermedi ama pozisyonunda olmadığını da düşünmek gerek.

Seneye Bo ve Bogdanovic'in gönderilmesi gerek. 2'si de mental olarak sezon başı oyuncuları olduklarını gösterdiler. Uzun olarak Zoric'in kalması gerektiğini düşünüyorum, seneye Vidmar'ın yerine çok iyi bir pivot bulursak Zoricle birlikte 5 numarayı hallederiz zaten Oğuz gibi bir yerlimiz de var. Ama bütçe açısından sıkıntı olursa da yapacak bir şey yok o da gidebilir.

Kleiza'yı 3 numaraya çekersek iyi bir 4 numara ile kadroyu daha doğru hazırlamış oluruz. Ve harika denilebilecek bir oyun kurucu olmasa bile ikili oyun oynayacak, az da olsa şut tehdidi olacak bir oyun kurucu lazım. Kadro yapılanmasında zeki bir oyun kurucu, atletik bir 2 numara, 3 numaraya Kleiza, 4 numaraya Bjelica ve kuvvetli-ribaunt kaybetmeyen ve herşeyden önemlisi ADAM AKILL PERDE YAPABİLEN bir pivot şeklinde olmalı.

anil luque
07.Nisan.2014, 21:54
Efes'i az önce biten maçta 71-57 ile geçtik. Tebrikler POTANIN KARTALLARI !

footballer33
07.Nisan.2014, 22:23
Önemli bir galibiyetti, tebrikler beyler! :k:

http://i.hizliresim.com/oQnP79.png (http://hizliresim.com/oQnP79)

attirson
07.Nisan.2014, 23:22
Pınar Karşıyaka deplasmanda Gs'yi 72-70 yendi.Karşıyaka son deplasman galibiyetini 2013 yılında dört buçuk ay önce bize karşı almıstı. :D

besiktas1903
07.Nisan.2014, 23:25
Helal olsun Potanin Kartallari, güzel bir galibiyet aldik.

Fearless Coward
07.Nisan.2014, 23:29
Tamam Eurolig var anladıkta hep yenilecek miyiz yahu ligde ? Artık bir çeki düzen vermemiz lazım kendimize gittiğimiz yol yol değil valla Play-off'lara zaten artık en fazla 4. olarak girebileceğiz onu da riske etmeyelim Uşak'la eşleşeceğiz büyük ihtimalle onları geçersekte çok yüksek ihtimalle Banvit gelecek Efes ve Fener'den sıyrılmak iyi güzel ancak Banvit bu sene yine final oynar gibi geliyo bana.

besiktas1903
08.Nisan.2014, 02:08
https://www.facebook.com/photo.php?v=848755128471347&set=vb.111815412165326&type=2&theater

Deron Perkins son saniye basket :D

attirson
13.Nisan.2014, 19:58
Karşıyaka'ya yenildik ama sevindim bu adamlara bir türlü sansımız tutmuyor yensek playoffta eslesme ihtimalimiz yükselecekti umarım eşlesmeyiz Karşıyaka'yla.

attirson
04.Mayıs.2014, 20:53
http://i.hizliresim.com/W2b0gq.jpg (http://hizliresim.com/W2b0gq)

BBL'de normal sezonun tamamlanmasına 1 hafta kala 2 play off eslesmesi belli oldu.

Banvit-Tofas
Fenerbahce Ülker-Usak Sportif

Edit:Yanlıslık olmus düzelttim.Ksk ile Bjk yer degistirebilir son hafta.

Nedvedmania
17.Haziran.2014, 20:49
Hahaha çok iyi bir açıklama, doğru bir karar. Yönetim hep böyle olsun canımızı yesin.

0xjasaitis
17.Haziran.2014, 20:50
O maça gidilecekti arkadaş öleceğini bilsen de o salona gideceksin. Gerekçen ne olursa olsun. Ondan sonra çıkar adamlar sana korktu derler aslı astarı olmadan. Olayları muhakeme etmeden,fanatikçe. Haksızlık yapıldı belki belki hakem şaibeli belki gerçekten fenerin şampiyonluğu masabaşı ama o maça gideceksin.

Fearless Coward
17.Haziran.2014, 20:54
Basketbol gibi salon sporunda da futboldaki olaylar yaşanıyorsa zaten bitmiştir bu iş. Oly-Pana derbileri bile daha sakin geçiyor adamlar deplasmanda kazanabiliyor. Bizde deplasmanda kazansan öldürürler adamı o derece.

mwaru
17.Haziran.2014, 20:58
Başbakan falan araya girer sonra da maç oynanır.

attirson
17.Haziran.2014, 20:58
Acıklamaya bak can güvenliginin olmadıgı bir maç seyircili oynatılamazmıs. :D İhtimaller üzerinden normal sezonda ki emegimiz neden bosa gidecek ? Saha avantajımızı kullanamayacaksak neden 2. olduk biz ? Saha kapatma cezası kurallara göre verilir.Demek ki bizim maçta saha kapatmayı gerektirecek olaylar olmamıs.3. maçtaki olayların benzeri oldu 5. maçta.O maçta ceza verilmediyse bunda da verilmemesi gayet normal.

europeanconquer
17.Haziran.2014, 21:00
Yahu siz neyin derdindesiniz,şampiyon olmuşsunuz işte,rahatınıza bakın.Bizim derdimiz federasyonun eyyamcılığıyla,şaibeli hakemlerle.

Bordo61Mavi
17.Haziran.2014, 21:01
Verilebilecek en guzel tepki verilmis. Bu karardan donupte gulunc duruma gelmezler umarim.

Nedvedmania
17.Haziran.2014, 21:02
Bizim yönetimin böyle atarlı açıklamaları çok iyi oluyor ya :n:

mwaru
17.Haziran.2014, 21:03
türkiye’ye basketbolu getiren kulübümüzün, basketbol erkek ve bayan takımlarının önümüzdeki dönemde lig yarışından çekilmesi hususu da, en yakın zamanda ilgili kurullarımızda değerlendirilecektir. Ligden çekilme durumu da varmış olaylar olaylar.

Nedvedmania
17.Haziran.2014, 21:04
Tam açıklamayı da koyalım

KİRLİ OYUNUN PARÇASI OLMAYACAĞIZ!

Türkiye’de basketbolu yönetmekle görevli, ancak ipleri başkalarının elinde olan bir federasyonun bugün aldığı kararı tanımıyoruz.

Basketbol takımımızın hocası Ergin Ataman’ın dün akşam açıkça uyardığı gibi ve yöneticilerimizin basın toplantısında ortaya koyduğu tüm somut delillere rağmen, can güvenliğinin olmayacağı bir maçın seyircili oynatılması, tek kelimeyle Türk sporuna ihanettir.

Kimsenin arzulamadığı vahim sonuçlara yol açabilecek bu kararda uyarılarımıza rağmen ısrar edilmesi tam bir sorumsuzluk örneğidir.

Bu maçın mutlaka şaibesiz bir hakem kadrosuyla ve seyircisiz oynatılması gerekirdi.

Hukukun hakim olduğu ülkelerde, spor dünyasının içinde olmaması gereken “şike hükümlüsü” bir şahsın, kurulları ve hakemleri baskı altına alabildiği bir düzende, sporda adaletten ve ahlaktan söz edilemez.

Play-off boyunca verdiği kasıtlı kararlarla niyetini ortaya koyan ve şike sürecinde tapelerde adı geçen hakemin, bu hayati maça atanması bile, federasyonun iplerinin kimlerin elinde olduğunu göstermektedir.

Can güvenliğini hiçe sayan ve hukuku ayaklar altına alan bu kararlar karşısında, Galatasaray Erkek Basketbol takımı Perşembe günkü maça çıkmayacaktır ve bu kirli senaryonun bir parçası olmayacaktır.

Türkiye’ye basketbolu getiren kulübümüzün, Basketbol Erkek ve Bayan takımlarının önümüzdeki dönemde lig yarışından çekilmesi hususu da, en yakın zamanda ilgili kurullarımızda değerlendirilecektir.

Galatasaray Spor Kulübü, elindeki belgeler ve bilgiler ışığında, uluslararası federasyonlar ve uluslararası hukuk kurullarında hak arayışını da sonuna kadar sürdürecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü

TeNaciOUS MidFieLdeR
17.Haziran.2014, 21:05
Ligden çekilme durumu da varmış olaylar olaylar.

inan ki cok mutlu olurum. FB de cekilsin, sacma sapan seylerle ugrasiyoruz. basketbol finalinde yasanan gundeme bak, rezalet.

yatirimlar da ulker adi altinda devam etsin. futboldaki belayi basketbola da sicrattilar resmen.

erdem344
17.Haziran.2014, 21:07
Şampiyon takımımızı kutluyorum. Sonuna kadar hakettik.

europeanconquer
17.Haziran.2014, 21:11
Teknik ekibe ve oyunculara şampiyon olma halinde verilecek primler yine de ödenecekmiş.

Nedvedmania
17.Haziran.2014, 21:14
Teknik ekibe ve oyunculara şampiyon olma halinde verilecek primler yine de ödenecekmiş.

Ooluum yaaa :icon_razz: Böyle şeyler olunca geçmişteki tüm hataları affedesi geliyor insanın :)

E.Cartman
17.Haziran.2014, 21:16
Her platformda olduğu gibi yönetimlerin gazına gelen taraftarlar burada da birbirleriyle atışmaya devam ediyor asıl itiraz etmesi gerekene itiraz etmek yerine. Bu mesajdan itibaren atılacak her kışkırtıcı mesaja ceza uygulaması yapılacak bilginiz olsun. Sonra vay efendim niye ceza aldım falan diye gelmeyin.

Namzet
17.Haziran.2014, 21:17
Neyin can güvenliği? GS yönetiminin aldığı bu karar saçmalıktan öte

ReaList
17.Haziran.2014, 21:19
Benim mutlak bir tezim vardı. "Ünal Aysal, Aziz Yıldırım'a benzemeye çalışıyor." Bu olay çok iyi oldu, çok da güzel oldu tamam mı (:

Şimdi bakalım tezim kanıtlanacak mı çürüyecek mi? Perşembe günü görmüş olacağız.

Nedvedmania
17.Haziran.2014, 21:21
Galatasaraylı arkadaşlara söylüyorum, Fenerbahçe taraftarlarının bu karar karşısında "Galatasaray yönetimini tebrik ediyorum, çok cesurca bir karardı" falan demesini beklemiyorsunuzdur heralde? O yüzden atılan yorumlara sert cevaplar vermek yerine görmezden gelin.

Neyin can güvenliği? GS yönetiminin aldığı bu karar saçmalıktan öte

www.Galatasaray.org giriş sayfasındaki resim yeterli. (Edit: Resim değişmiş artık :) )

Son olaylardan sonra biz şampiyon olursak sahada çıkacak olayları tahmin edebiliyorsunuzdur muhtemelen. Aynı şekilde tam tersi olsaydı da bizim sahamızda olay çıkardı.

Suicider
17.Haziran.2014, 21:23
Fenerli muhabirler ne ara bu haberleri yazdılar arkadaş.Bir anda çoğu yerde 'Galatasaray maddi sıkıntısı olduğu için zaten şubeleri kapatacaktı,bahane buldular' gibi haberler çıkmaya başladı.

erdem344
17.Haziran.2014, 21:24
http://www.kartalhaber.com/haber/13063939/ataman-o-salonda-mac-cikmam.html

europeanconquer
17.Haziran.2014, 21:25
Fenerli muhabirler ne ara bu haberleri yazdılar arkadaş.Bir anda çoğu yerde 'Galatasaray maddi sıkıntısı olduğu için zaten şubeleri kapatacaktı,bahane buldular' gibi haberler çıkmaya başladı.

Eee sportif rekabete izin verilmeyen yerde,zaten maddi durumlar da kötüyse,yarışmaya çalışmanın ne gereği var ?

attirson
17.Haziran.2014, 21:26
www.Galatasaray.org giriş sayfasındaki resim yeterli.

Son olaylardan sonra biz şampiyon olursak sahada çıkacak olayları tahmin edebiliyorsunuzdur muhtemelen. Aynı şekilde tam tersi olsaydı da bizim sahamızda olay çıkardı.

İyide böyle bir mantık olabilir mi ? Normal sezon yapılmasın o zaman.İhtimaller üzerinden seyircisiz maç mı oynanır yahu ? Asıl böyle birşey yapılsa rezillik olurdu.O zaman Pana-Oly , Kızılyıldız-Partizan vb. maçların hepsi seyircisiz oynansın.Normal sezonun en büyük numarası bu saha avantajı olayı bu avantajdan da yararlanılamayacaksa ne anlamı var ? Ortamı bu kadar geren kuluplerin hatasının cezasını neden taraftar cekecek ? Adam sene bası para verip kombine almıs ama kupanın kaldırılacagı maçı izleyemeyecek öyle şey mi olur.

erdem344
17.Haziran.2014, 21:27
yahu bizim ilk iki maçta en ufak bi olay oldumu . olmadı

ipekçide neler oldu gördük 2 maçtada .

bizim 3. maçta ne oldu ki saha kapatma istiyor gs yönetimi anca varsayımlar

Namzet
17.Haziran.2014, 21:27
Bu kare hemen hemen her derbide olağan şeyler,çok yanlış karar

byariff
17.Haziran.2014, 21:33
https://twitter.com/caglartorun/status/478934910401789952

Partenopei
17.Haziran.2014, 21:34
Galatasaray'ın kararı şüphesiz tartışılabilir ama asıl tartışmamız gereken işlerin bu noktaya nasıl geldiğidir bana göre.Düşünmek gerek biraz iğneyi kendimize çuvaldızı başkasına...

Nedvedmania
17.Haziran.2014, 21:34
Kaan Kural

Kaan Kural : TBF yanlış yaptı. FBÜ'nün sahası da kapatılmalıydı. Son karşılaşma seyircisiz oynanmalıydı.

ReaList
17.Haziran.2014, 21:41
Galatasaraylı arkadaşlara söylüyorum, Fenerbahçe taraftarlarının bu karar karşısında "Galatasaray yönetimini tebrik ediyorum, çok cesurca bir karardı" falan demesini beklemiyorsunuzdur heralde? O yüzden atılan yorumlara sert cevaplar vermek yerine görmezden gelin.
Bir Fenerbahçelinin veya benim bunu söylememiz için öncelikle Perşembe günü Galatasaray yönetiminin aldığı kararın arkasında olması gerek. Tamamen söylediklerini yaparlarsa o zaman hem tebrik eder hem de bunun cesurca, onlar için yerinde bir karar olduğunu telafüz ederiz elbet ama bu ülkede ne sözler söyleniyor da unutulup gidiliyor.

eng1n
17.Haziran.2014, 21:41

Yani futbolda olsa bu olay böyle bir karar alınabilir miydi ?. Bilgi kirliliği var ama gs bu maça çıkmazsa seneye lig düşürülmesi falan olayı da varmış, anlaşılan o ki maça çıkmazsa seneye ligden çekililecek

Suicider
17.Haziran.2014, 21:42
Yani futbolda olsa bu olay böyle bir karar alınabilir miydi ?. Bilgi kirliliği var ama gs bu maça çıkmazsa seneye lig düşürülmesi falan olayı da varmış, anlaşılan o ki maça çıkmazsa seneye ligden çekililecek

Lig düşürülmesi olayı üst üste 2 maça çıkmazsan oluyor diye biliyorum.Kararı alan yöneticilere 1-3 yıl arası hak mahrumiyeti ve para cezası gelecekmiş.

Nedvedmania
17.Haziran.2014, 21:43
Bir Fenerbahçelinin veya benim bunu söylememiz için öncelikle Perşembe günü Galatasaray yönetiminin aldığı kararın arkasında olması gerek. Tamamen söylediklerini yaparlarsa o zaman hem tebrik eder hem de bunun cesurca, onlar için yerinde bir karar olduğunu telafüz ederim.

Bu karardan geri dönüleceğini sanmıyorum açıkçası. Hani aklıma "Ya TBF 'Tamam o maç da seyircisiz oynansın o zaman' derse" düşüncesi geliyor ama şuan öyle bir ortam oluştu ki Ünal Aysal Cumhurbaşkanı adayı olsa kazanır :D Bu gaz gelmişken karardan dönülmez.

byariff
17.Haziran.2014, 21:45

Talimatlara göre bir takım mazeretsiz olarak sahaya çıkmadığı takdirde hükmen mağlup sayılıyor. Bu durum basketbolda 20-0 olarak resmi sonuca işleniyor.

Bu durumda Galatasaray LH, Perşembe günü Ülker Arena’ya gitmezse Fenerbahçe Ülker galip sayılacak ve doğal olarak maç oynanmadan şampiyonluğunu ilan edecek.

Basketbol Federasyonu Hukuk Kurulu'nun ayrıca maça çıkmayan takımı Disiplin Kurulu'na sevk etme yetkisi bulunuyor. Disiplin Kurulu'na sevk edilen takımdan savunma isteniyor ve hükmen mağlubiyetin yanı sıra para cezaları da verilebiliyor.

Ayrıca Federasyon bu kararı alan yöneticilere 1 yıldan 3 yıla kadar men cezası verebilir. Ayrıca sahaya çıkmayan takıma 20 bin TL de para cezası uygulanır.

Sahaya çıkmayan takıma küme düşme cezası ise verilmiyor. Şayet bir takım üst üste 2 maça çıkmazsa küme düşme cezası uygulanıyor.

Nedvedmania
17.Haziran.2014, 21:47
Aslında Perşembe akşamı Galatasaray erkek ve bayan takımları Abdi İpekçi'de özel bi maç yapsalar varya on numara olay olur. Gerekirse biletleri de maksimum fiyata çeksinler full dolar salon :D

himone
17.Haziran.2014, 21:49
Basketbolu da rezil ettiniz ya helal olsun! Şu yöneticiler olduktan sonra bizden cacık olmaz.

SAİT71
17.Haziran.2014, 22:25
Fenerbahçe yönetiminin yerinde olsam taleple mi oluyor zorla mı oluyor maçı seyircisiz oynamak için başvururdum. Kabul edilmezse salona seyirci almazdım. Cezası neyse çekeriz. Artı hakeminde değişmesi için başvuruda bulunurdum. Bunları sağlardım. Sonra gelirler mi gelmezler mi orası onların bileceği iş. Ama bizde onu yapabilecek çapta yönetici yok maalesef. Bu olayların savunulacak bir tarafı yok. Herkesin kendince mazeretleri var. Ancak olayı buraya getirenler başlıca yöneticilerdir.

E.Cartman
17.Haziran.2014, 22:41
Durdum durdum ama yazıyım. Şimdi bizim tepki TBF'ye bu gayet net. Fener'de TBF'yi tanımıyor zaten. Yanlış bilmiyorsam Turgay Demirel federasyonunu beğenen, destekleyen kulüp yok şu sıralar. Şöyle bir baktığımda FB yönetiminin çıkıp da TBF'ye tepki koyması ve hakemin değiştirilmesini talep edip güvenlik konusunda teminat vermesi gerekir mi ? Normal bir ülkede evet ancak Türkiye'deyiz ve bu iş iyice yarışa döndü. İki kulüp ergenler gibi kapışıyorlar ki sahada oynanan basket 6 maçta da gayet zevk vermesine rağmen bizi bu oyundan mahrum bırakıyorlar. Bana kalırsa bizim yönetimin yaptığı net olarak doğru. Şimdi takımlardan biraz uzaklaşıp bakarsak Ataşehir'deki son maçta sahanın içinde bile taraftarın olabildiği bir ortamda hele ki böylesine gergin bir maçta güvenlik sıkıntısı yaşanabileceği çok açık. Bunun örnekleri geçmişde sürüyle var. Hakemin şaibeli olması durumu da ortada. Eee aslında her şey gayet açık yapılabilecek şeyler net olarak ortada ancak dediğim gibi bu iş yarışa döndü artık. Bakalım kim kazanacak.

Şunu da ekliyim hem TFF hem de TBF yönetimini kimse beğenmiyor. Ne beğenmeyenler bu konuda ciddi bir şekilde hamle yapıyor ne de beğenilmeyenler koltuğu bırakıyor. Çok garip çok.

uAburak89
17.Haziran.2014, 22:57
Ergin Ataman'a Milli Takım Antrenörü olmak çok yakışmıştı, sonuna kadar hak etmişti ama istifa etmesi lazım onun da. Yönetim ve taraftar ezberi bozma yolunda iyi bir adım attı, hoca da bıraksın ki tam olsun, eksik kalmasın.

attirson
17.Haziran.2014, 23:12
Bizimkiler hodri meydan demis.Bakalım Gs'nin cevabı ne olacak.

http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=40479

Gncl1905
17.Haziran.2014, 23:13
Bugün aldığım iyi haberler içinde en iyisi :) Sonunda ciddi bir tepki koyabildik. İnşallah karardan dönülmesi gibi bir saçmalık yapmazlar.

Cengo
17.Haziran.2014, 23:34
Öncelikle Galatasaray zerre kadar haklı değil. Can güvenliğinin olmadığı iddia etmek tam anlamı ile saçmalık. Asla böyle bir ortam oluşmadı.

Aynı sebeplerden aynı cezalar verildi. Hâlâ adaletsizlikten bahsediyorlar.

Serinin 3. maçı sonrası Galatasaray'a verilen 2 anons + yabancı maddeler ile beraber bilimum durumlardan ötürü 44 bin TL ceza verildi.

http://www.tbf.org.tr/docs/default-source/Disiplin-kurulu/karar-386-galatasaray-liv-hospital-fenerbah%C3%A7e-%C3%BClker-beko-basketbol-ligi-play-off-final-m%C3%BCsabakas%C4%B1-hakk%C4%B1nda.pdf?sfvrsn=2

OLAYLAR :
08.06.2014 tarihinde İstanbul'da oynanan GALATASARAY LİV HOSPİTAL - FENERBAHÇE ÜLKER BEKO BASKETBOL LİGİ PLAY OFF FİNAL müsabakası öncesinde, Galatasaray Liv Hospital taraftarlarının salon dışında hakemlere küfürlü sözler söylemeleri, tükürmeleri ve pet şişe atmaları, müsabaka öncesinde iki taraftarın yasak olmasına rağmen sahaya girerek tezahürat yaptırmaları, Galatasaray Liv Hospital taraftarlarının küfürlü tezahüratlarda bulunmaları ve sahaya yabancı maddeler atmaları, müsabaka sırasında ise Galatasaray Liv Hospital taraftarlarının yine sahaya yabancı maddeler atmaları neticesinde ayrı ayrı iki kez anons yapılması ve müsabakanın iki kez duraksaması, müsabaka sırasında Galatasaray Liv Hospital Takımı antrenörü Ergin Ataman'ın hakem masasına giderek Teknik Komiser'e yönelik sözlü uygunsuz müdahalelerde bulunması, müsabaka bitiminde Galatasaray Liv Hospital taraftarlarının rakip takım sporcularının üzerine yabancı maddeler atmaları, ayrıca müsabakanın oynandığı salona kapasitenin üzerinde taraftar alınması sebebiyle taraftarların müsabakayı merdiven boşluklarında takip ederek giriş çıkışları engellemeleri ve Galatasaray Liv Hospital Takımı tarafından görevlendirilen anons yetkilisinin müsabaka sırasında yönergelere aykırı olarak anons sistemini taraftarları coşturmak için kullanması nedenleriyle, ilgili dosya Kurulumuza sevk edilmiştir.

Serinin 5. maçı Fenerbahçe'ye verilen 2 anons + yabancı maddeler ile bilimum durumlardan ötürü yine 40 bin TL ceza verildi.

http://www.tbf.org.tr/docs/default-source/Disiplin-kurulu/karar-388-fenerbah%C3%A7e-%C3%BClker-galatasaray-liv-hospital-beko-basketbol-ligi-play-off-m%C3%BCsabakas%C4%B1-hakk%C4%B1nda.pdf?sfvrsn=2

OLAYLAR :
13.06.2014 tarihinde İstanbul'da oynanan FENERBAHÇE ÜLKER - GALATASARAY LİV HOSPİTAL BEKO BASKETBOL LİGİ PLAY OFF müsabakası öncesinde Fenerbahçe Ülker taraftarlarının küfürlü tezahüratlarda bulunmaları ve sahaya patlayıcı madde atmaları neticesinde anons yapılması, müsabaka sırasında Fenerbahçe Ülker taraftarlarının rakip takım aleyhinde sürekli küfürlü tezahüratlarda bulunmaları neticesinde ikinci kez anons yapılması ve müsabakanın duraksaması, müsabaka bitiminde ise yine Fenerbahçe Ülker taraftarlarının rakip takım benchine ve antrenörüne yabancı maddeler atmaları ve tükürmeleri, ayrıca final serisi öncesi yapılan güvenlik toplantısında tespit edilen loca yerine, tribünde bir bölümün misafir takım yöneticilerine tahsis edilmesi ve salona fazla seyirci alınması nedenleriyle, ilgili dosya Kurulumuza sevk edilmiştir.

Kararın tamamını okumak isteyenler linklere tıklayıp inceleyebilir.

Daha önce söyledim, aynı sebepten dolayı birine 44 bin TL ceza verirken diğerine saha kapatma cezası verilmesi ağır olur. 4. maçtaki olaylar hepsinden çok daha ağırdı ve 3 anons uygulandığı için ceza kaçınılmaz durumdaydı.

Aynı duruma verilen iki ceza da birbirinin aynısı. Bunun durumunda cezalar, yalnızca doğru uygulanan adaletli kararlar olarak ifade edilebilir.

Aralarında nasıl bariz bir fark var olduğunu açıklayabilir misiniz? Açıklanabilecek bir fark yok zira.

Galatasaray yönetimi Fenerbahçe'nin saha avantajını kaybetmesi için çirkin yöntemlere bulaştı. Ellerinde hiçbir bilgi ve belge yok. Tehdit ederek hiç bir yere varamazsınız. Ayrıca kişileri şikayet edeceğiniz üst kurum FIBA Europe'un başkanı da aynı kişi. Nasıl olacak? Dediklerini uygulamaları ve maça çıkmaması halinde Cemal Nalga skandalında ertelenen ceza da eklenerek Galatasaray kurallar gereği küme düşürebilecektir. Olası bir cezayı göze almalarının ne kadar zor olduğu apaçık. Blöften ilerisini göze almaları çok zor.

Daha da ileri giderek branşları kapatmaları halinde ise Galatasaray'a en çok zarar veren başkan ve yönetim olacak Ünal Aysal. Acziyet olur bu karar. Maça çıkmamak, kupayı elden teslim etmek de keza. Kadın basketbol branşı A takımı da iddia edildiği gibi kapatılırsa amacın üzüm kesmek olmadığı apaçık ortaya çıkar. FFP yüzünden böyle bir hamle yapması dahi Galatasaray'a verilebilecek en büyük zarardır. Zaten Ünal Aysal'ın yaptığı mali ve idari hatalı kararlar da ortada, yeterince eleştiriliyor artık.

Hâlâ maça çıkmalarını bekliyorum. Zira amaçladıkları, hakemleri baskı altına almak ve Fenerbahçe tribün desteğinin önünü kesecek ses getiren lobi faaliyetleri ile maçı kendi istedikleri desteksiz bir ortamda oynatmak. Bir Fenerbahçe'li olarak tüm Fenerbahçelilerin maça çıkarken, %51 Fenerbahçe, %49 Galatasaray şampiyonluk ihtimalin olduğu bir maçta ancak Galatasaray'ın kendi isteği ile kupayı teslim etmesini ancak ütopya olarak umut edebileceklerini arzu edebileceklerini düşünüyordum. Gerçekleştirmeleri ise zerre kadar etkili bir tepki olmayacağı gibi, Fenerbahçelilerin ütopya olarak istediğini elden teslim etmek olacak. 3. maç sonrasında hiçkimse can güvenliğinin olmadığını iddia edemediği gibi, 5. maç sonrasında da hiçkimse can güvenliğinin olmadığını iddia edemez. İkisi de çok benzer ortamlar. Seyircilerin bu agresif desteklerine sebebiyet veren Galatasaray yönetimi ve seyircisidir. Sezon boyunca ve serideki ilk 2 maçta Fenerbahçe'de olaysız, itidilali seyirci desteği varken, 3. ve 4. maçta Galatasaray seyircileri olayların dozunu fanatikliğe çekti. Fenerbahçe taraftarı da bu düzene uymak zorunda kaldı. İlk 6 maç nasıl oynandı ise rahatlıkla oynanabilecek 7. maçı engellemeye çalışmak korkaklıktan başka bir şey değil. Galatasaray yönetimi ve teknik ekibi açık açık biliyor ve Ergin Ataman da çekinmeden, açık açık seyircilerin oluşturduğu ambianstan etkilenerek kötü oynadıklarını söyleyebiliyor. Dolayısı ile bu basit oyunlar ile seyirci ambiansını bozmaya çalışmak kadar ucuz bir yöntem olamaz. Bu basit yöntemlere gittiği için Galatasaray yönetimini ve destekçilerini kınıyorum. Böyle haklı olunamaz. Hak aramanın da her şeyde olduğu gibi doğru yöntemleri vardır.

Sezonu şampiyon olarak bitirmeyi sonuna kadar haketmişti Fenerbahçe. Galatasaray maça çıksa da çıkma da umarım şampiyon olarak tamamlarlar.

di canio
17.Haziran.2014, 23:50
İlk 2 maç sorunsuz, taşkınlık olmadan geçmişken nedense Abdi İpekçi sonrası gelinen nokta bu. Buna rağmen küstüm oynamıyorum diyenler de ortada. Tekrar söylüyorum, çıkmasınlar. Şimdi dik durma dersi vermeye çalışanlar, karar değişince neye karşılık değiştiğini de samimiyetle açıklarlarsa sevinirim. Tamamen algı yaratma ve hakemler üzerinde baskı kurma maksatlı yapılan bir şey.

di canio
18.Haziran.2014, 00:05
Size göre zaten tüm maçları Fenerbahçe'ye hakemler verdi. Şu konuyu serinin başladığı tarihten itibaren okuyun, her yazınız hakemler. Sonra Aziz Yıldırım'ın kural hatası var iddiasını "ağlamak" olarak tanımlıyorsunuz. Hemen hemen her mesajınızda siz, her maçtan sonra yönetiminiz muntazam bir şekilde yaptığı nasıl adlandırılmalı bilemedim. Ben bu yapılan açıklamanın hakemler üstünde baskı yaratmak için olduğunu ve Galatasaray'ın "dik duruş"unu bırakarak sahaya çıkacağını düşünüyorum

LaigLeNoiR
18.Haziran.2014, 01:59
Herkes rahat bir nefes alsın. Bu konu biraz daha açık kalırsa birbirine girecek forum.

Biraz mola.

LaigLeNoiR
18.Haziran.2014, 02:53
Konu tekrar açılmıştır.

Lütfen mesajlarınıza dikkat ediniz bundan sonra ceza vermek konusunda asla taviz vermeyeceğiz bilginize.

OrcunFB
18.Haziran.2014, 03:30
Eğer GS yönetimi sözünün arkasında durursa ki zannetmiyorum, şampiyonluğumuz şimdiden hayırlı olsun. Bu olay da bence şampiyonluğumuzun tuzu biberi olur. İki ucu sihirli değnekte GS'ın. Bu açıklamaları yapıp maça çıkarsan "çok delikanlı takım" olacaksın eğer maça çıkmazsan da "korkak" olucaksın. Tabii çoğu Fenerbahçelilerin gözünde. Benim gibi. :p

europeanconquer
18.Haziran.2014, 10:43
Valla gerekli açıklamayı kulübümüz yaptı.Bu kirli oyunun parçası olmayacağız.Daha yazılacakta başka bir şey yok.

Fenerbahçe'yi şampiyonluğu için kutlarım.

Partenopei
18.Haziran.2014, 13:47
"Ebedi dostumuza önerimiz: güvenliklerini sağlayamamakla itham ederek küçük düşürdükleri bu devletin sınırları dışı da dahil ve hatta Fransa ve Belçika başta olmak üzere istedikleri her yerde bu müsabakayı oynamaya amade ve hazır olduğumuzun bilinmesidir. "

Gerçekten açıklamayı makul buldum böyle bir maçın oynanması gerekiyor bana göre hakem de değişir saha da tabi bir teklif mi yoksa normal bir açıklama mı orası tartışılabilir. Umarım bir tekliftir.

attirson
18.Haziran.2014, 14:18
TBF gereken acıklamayı yapmıs.

http://www.tbf.org.tr/detay/2014/06/18/fenerbahce-ulker-galatasaray-liv-hospital-bbl-final-serisi-7-maci-hakkinda-aciklama

Suicider
18.Haziran.2014, 14:51
Fransız diyerek küçümsemeye çalışmakta güzel ırkçılıkmış yalnız.Sanırim problem 2 anonsa niye ceza vermiyolar değil,o maçta 3 anons niye yapılmadığıdır.O anons kararni da hakem veriyor sonuçta.O zaman şöyle düşünelim taraftarlar bütün maç küfür etti hakem kafasına göre 2 anons yaptırıp bırakabilir dimi?

davidvilla
18.Haziran.2014, 14:53
Ucaktayim beyler ergin atamani gordum herkese selami var arkanizdayiz hocam dedim eyvallah biliyorum dedi :)

uAburak89
18.Haziran.2014, 14:59
2 anons zihniyeti harbiden çok acayip. Adalet olsaydı 2 değil daha fazla anons olurdu zaten, maç başlamadan yapılan ilk anons var, maç içinde bir dünya küfür var ama hakemler son çeyreği beklediler 2. için.

TBF tabii ki gereken açıklamayı yapacak artık kimden ne talimat aldılarsa. İşi açıklama yapmak değil federasyonun, maça çıkılmazsa cezasını vermek. Ünal Aysal'a da hak mahrumiyeti vermek. Bu şekilde ne tarafta olduklarını kanıtlamışlar sadece. Allah akıl, fikir, vicdan versin.

Geçen sene şampiyon oldunuz, bu sene finale çıktınız, Kadınlarda 3 kupa aldınız diyorlar. Adalet olmasa alamazdınız, biz istemiyor olsak nasıl alacaktınız mesajı veriyorlar akıllarınca. Galatasaray bu sene de dahil verdiği mücadele ve kalitesiyle başardı herşeyi. Bu seri 3-3 madem size karşıyız nasıl oluyor bu zihniyetinin anlayamadığı bir nokta var, size rağmen 3-3. Adaletli olsalar belki çoktan bitmişti zaten seri.

Bir tarafta küfür eder gibi hakem atayan TBF bir tarafta kolayca şampiyonluk alacak Fenerbahçe var ama ne hikmetse zorlarına gidiyor bu karar. Çok garip. İçlerine sinmiyor muhtemelen ama bunu dile getirmek zordur tabii.

Ne olursa olsun suçun en büyüğü Galatasaray yönetiminde. Şaibeli hakemi en başından beri kabul etmeyecektin. 5. Maçta ses bombası atıldığında daha maç başlamadan çıkmayacaktın maça o salon en azından o bölüm boşaltılmadan.

Bu karar sadece küfür sadece can güvenliği sadece hakem değil. 6. Maç için özel çıkarılan ama Fenerbahçelilerin ve basının görmezden geldiği kurallara da tepki. Çok geç kalınmış olması doğru olduğunu değiştirmiyor. Umarım çark edip maça çıkmama kararından dönülmez. Çok sevdiğim Galatasaray'ı bırakmak istemiyorum.

Bu şekilde hocanın ve takımın emeğine yazık olacak ama onlar da anlayışla karşılamıştır bence. Keşke maç günü Abdi İpekçi'de bir organizasyon düzenlense de takıma hakkı verilse. Ligde ve Avrupa'da mücadeleden hiç vazgeçmediler çünkü.

byariff
18.Haziran.2014, 15:23
surda hakem acik acik diyor zaten sakin olun hersey kontrol altinda diye

http://instagram.com/p/pUa6xFpN4p/#

mpaker66
18.Haziran.2014, 15:47
2 anons olayı başlı başına saçmalık zaten. Abdi İpekçi'de 3 anons yapılıyorsa Ülker arenada 13 anons yapılmalı. Bu tamamen hakem işgüzarlığı. Taraftarlardan biri gelcek bi oyuncumuza parmak atacak diğeri hakemin sırtını sıvazlayacak Ataman hocam bi suçlu gibi götürülecek sahaya yabancı maddeler atılacak küfürler diz boyu. Ee sonuç yok kardeşim 2 anons var saha kapatılmaz. Ne olacak kapatılmak için 2009'da ki Efes maçı olayları mı sevgili Fenerbahçeliler.

Fenerbahçeli arkadaşlarım sizin başkanınız hukuk tanımazlığı yıllardır yapıyor. Son örnek mahrumiyet hâli var ama salonda. Bir kere de biz yapalım hem de sonuna kadar haklıyız.

europeanconquer
18.Haziran.2014, 15:59
Murat Özaydınlı effect...

Sildi twitini boşuna aramayın hesabında.

https://pbs.twimg.com/media/BqaDcjRCAAARyCy.jpg

byariff
18.Haziran.2014, 16:01
yazik hala kabadayilik artistlik pesindeler insanlarin ekmekleriyle oynuyorlar

o twiti sildi bunu yazdi bu sefer https://twitter.com/mozaydinli/status/479214931574009856

nese 1-2 saat sonra aciklama yapar kuzenim yazmis der

Suicider
18.Haziran.2014, 16:19
Koskoca servetlere sahip milyon dolarlık yöneticilerin uğraştıkları şeylere bak.

mpaker66
18.Haziran.2014, 16:20
Kendine hizmet etmeyen insanların ekmekleri ile oynuyorlar. Yazıl günah. Çok yazık.

MeMo
18.Haziran.2014, 16:37
surda hakem acik acik diyor zaten sakin olun hersey kontrol altinda diye

http://instagram.com/p/pUa6xFpN4p/#

Bu olay bana, Obradovic'e kurallara aykırı bir şekilde teknik faul vermeden önce Ergin Ataman'ı "Sen bana güven." diye sakinleştiren hakemi hatırlattı. Videonun kendisi değil videoda var sanılan tabii ki.

ReaList
18.Haziran.2014, 16:39
Galatasaraylı arkadaşlar sürekli Efes serisindeki (hani şu Ergin Ataman'ın başında olduğu, dopingli şampiyon sezonda) son maçta çıkan olaylara dem vuruyor da Fenerbahçe Galatasaray'ın sahasında şampiyon olduğu zaman çıkan olayları pek bir hasıraltı etme arzusu var.

Hani bir noktada rakibe dem vurursun ya önce aynaya bak derler adama. Fenerbahçe ve Galatasaray bu konuda sadece sidik yarıştırıyor. Yarın Galatasaray sahaya çıkarsa buna yeni bir halka daha eklenir.

SAİT71
18.Haziran.2014, 17:20
Seyircisiz oynamayı hadi bir yerde anlayışla karşılanır da tarafsız saha ayrı bir saçmalık. Neyse bana göre de Fenerbahçe'nin dediği gibi isterse fizanda olsun oynansın şu maç. Neresi olursa olsun hiç önemli değil.

MeMo
18.Haziran.2014, 17:40
2 anons zihniyeti harbiden çok acayip. Adalet olsaydı 2 değil daha fazla anons olurdu zaten, maç başlamadan yapılan ilk anons var, maç içinde bir dünya küfür var ama hakemler son çeyreği beklediler 2. için.

TBF tabii ki gereken açıklamayı yapacak artık kimden ne talimat aldılarsa. İşi açıklama yapmak değil federasyonun, maça çıkılmazsa cezasını vermek. Ünal Aysal'a da hak mahrumiyeti vermek. Bu şekilde ne tarafta olduklarını kanıtlamışlar sadece. Allah akıl, fikir, vicdan versin.

Geçen sene şampiyon oldunuz, bu sene finale çıktınız, Kadınlarda 3 kupa aldınız diyorlar. Adalet olmasa alamazdınız, biz istemiyor olsak nasıl alacaktınız mesajı veriyorlar akıllarınca. Galatasaray bu sene de dahil verdiği mücadele ve kalitesiyle başardı herşeyi. Bu seri 3-3 madem size karşıyız nasıl oluyor bu zihniyetinin anlayamadığı bir nokta var, size rağmen 3-3. Adaletli olsalar belki çoktan bitmişti zaten seri.

Bir tarafta küfür eder gibi hakem atayan TBF bir tarafta kolayca şampiyonluk alacak Fenerbahçe var ama ne hikmetse zorlarına gidiyor bu karar. Çok garip. İçlerine sinmiyor muhtemelen ama bunu dile getirmek zordur tabii.

Ne olursa olsun suçun en büyüğü Galatasaray yönetiminde. Şaibeli hakemi en başından beri kabul etmeyecektin. 5. Maçta ses bombası atıldığında daha maç başlamadan çıkmayacaktın maça o salon en azından o bölüm boşaltılmadan.

Bu karar sadece küfür sadece can güvenliği sadece hakem değil. 6. Maç için özel çıkarılan ama Fenerbahçelilerin ve basının görmezden geldiği kurallara da tepki. Çok geç kalınmış olması doğru olduğunu değiştirmiyor. Umarım çark edip maça çıkmama kararından dönülmez. Çok sevdiğim Galatasaray'ı bırakmak istemiyorum.

Bu şekilde hocanın ve takımın emeğine yazık olacak ama onlar da anlayışla karşılamıştır bence. Keşke maç günü Abdi İpekçi'de bir organizasyon düzenlense de takıma hakkı verilse. Ligde ve Avrupa'da mücadeleden hiç vazgeçmediler çünkü.

Anons zihniyetiyle ilgili bir örnek de ben vereyim, galiba ilk maçtı "Ergin Ataman doping yapsana." tezahuratına anons yaptırıldı. 3. maçta ise tamamı küfürlü geçen bir maçta ikinci yarıda ilk anons yapıldı. 5. maçta ise 2 anons yapıldı zaten, 4. maçla da karşılaştırma yapıldığında aradaki fark da malum. Bu yüzden karından konuşup ceza gerekiyordu demek düpedüz yalan söylemektir.

Nedvedmania
18.Haziran.2014, 17:50
:k: :k: :k:

17 HAZİRAN DURUŞUMUZ SÜRECEKTİR!

Galatasaray Spor Kulübü’nün dün yaptığı tarihi açıklamanın sadece bir güne özel ve bir maçla ilgili tavır olmadığını herkesin bilmesini istiyoruz.

Kararlarımızın arkasındayız.

Türkiye’de her alanda sporun öncüsü olan Galatasaray, sporda adaletli ve ahlaklı bir düzenin kurulması için üzerine düşeni yapmaya devam edecektir.

17 Haziran açıklamamızda yer alan, Erkek ve Kadın Basketbol takımlarımızın önümüzdeki sezon lig yarışından çekilmesi seçeneği dahil başka adımların ilgili kurullarımızda değerlendirileceği hususu da; bu bağlamda ciddi bir uyarı olarak alınmalıdır.

Galatasaray Spor Kulübü’nün bu şubelerimizi kapatmak ve küçültmek gibi bir düşüncesi asla olmamıştır ve olmayacaktır.

Bütün mücadelemiz, Türk sporunun ona zarar verenlerden arınması içindir.

Ahlaklı ve adaletli bir spor düzeninde, Galatasaray Erkek ve Kadın Basketbol takımları da, her branştaki sporcularımız da Türkiye’ye yeni ve onurlu zaferler armağan edecektir.

Galatasaray Spor Kulübü

byariff
18.Haziran.2014, 17:51
Buyuk baskan unal aysal. R Yapacak diyenlerede selamlar
..

Namzet
18.Haziran.2014, 19:55
Dik duruş mu :) bu zihniyetle devam etsin ne diyelim

byariff
19.Haziran.2014, 15:47
Ünal Aysal: "Basketbol şubesini dağıtmayacağız, aksine vitesi yükselteceğiz. Koç ve oyuncular kalacak, paralarını ödeyeceğiz" (Vatan)

Ünal Aysal:"Ligden çekilme kararı alırsak Türkiye Ligi’nde oynamayacağız Avrupa’da mücadele etmek için gereken platformda çalışma yapacağız"

Necati Demirkol: “100 yıllık çınarı kapat-tırmayacağız. Türkiye’ye basketbolu getiren ve bu sporu ithal eden Galatasaray Spor Kulübü’dür

bu arada boyle bir haber varmis umarim dogrudur , temiz bir lige gideriz.

Euroleague FİBA 'nin bir organizasyonu degil, ticari bir organizasyon. Euroleague kabul ederse G.Saray , TBF'den bagimsiz orda oynayabilir.

Suicider
19.Haziran.2014, 16:26
Ahaha federasyon başkanı çıkıp Euroleague ile tehdit etti resmen.İyi de maça çıkmıyoruz ve hükmen yenik sayılıp 2. olacaz.Neyin derdinde hala?

europeanconquer
19.Haziran.2014, 16:30
Hadi bütün takım sakat,maça çıkamıyoruz,yine mi bizi Euroleague ile tehdit edecekti ?

İşte bu kafa federasyon başkanı.

uAburak89
19.Haziran.2014, 16:41
Önce atar yap, sonra ağlayıp yalvar, sonra yine atar yap. Derdi ne bu TBF'nin, neyden ve kimden korkuyorlar çözemedim.

Çıkmıyorsa maça yapıştır cezayı, senin işinin tanımı çok net. Açıklama üstüne açıklama yapıyorlar, satır aralarında itiraflar da geliyor tabii anlayana. Bu durum trajikomik bir hal almaya başladı.

sui generis
19.Haziran.2014, 18:11
Ataman'ın milli takım koçluğundan istifa etmesi mi gerekmiyor mu mantıken :) Ne bekliyor hala.

ReaList
19.Haziran.2014, 19:18
İster takıma ihanet, oyuncuların emeklerine ziyan, tarihi korkaklık, kaçma, ürkeklik deyin; İster gurur, haklılık, adalet, kahramanlık, gövde gösterisi deyin; Ne tarafta duruyorsanız bardağın o tarafına bakıp yorumlayacağımız bir olay olur. (olacak gibi duruyor)

İşin en büyük enstantanesi ise son zamanlarda Fenerbahçe'ye keskin cephe alan Trabzonspor ve Galatasaray'ın mevcut müsabakaların oynanmasına izin vermediği için Fenerbahçe'yi şampiyon yapmaları olacak.

uAburak89
19.Haziran.2014, 20:03
Anons zihniyetiyle ilgili bir örnek de ben vereyim, galiba ilk maçtı "Ergin Ataman doping yapsana." tezahuratına anons yaptırıldı. 3. maçta ise tamamı küfürlü geçen bir maçta ikinci yarıda ilk anons yapıldı. 5. maçta ise 2 anons yapıldı zaten, 4. maçla da karşılaştırma yapıldığında aradaki fark da malum. Bu yüzden karından konuşup ceza gerekiyordu demek düpedüz yalan söylemektir.

Algıda seçicilik yaparak cevap verip üstüne hadsizlik. Herkes yalancı zaten, bir tek siz dürüstsünüz.

Facx
19.Haziran.2014, 20:06
http://pbs.twimg.com/media/Bqfu47ZCcAAVCca.jpg

bizi kendileriyle karıştıranlara selam olsun

mwaru
19.Haziran.2014, 21:11
Yakında Ergin Ataman da bu yönde açıklamalar yapabilir.

Fatih Terim

europeanconquer
19.Haziran.2014, 22:21
Yaparsa o da biter gözümüzde,arkasında duracak değiliz.

Ama şu an sonuna kadar arkasındayız.

Nedvedmania
19.Haziran.2014, 22:27
Yakında Ergin Ataman da bu yönde açıklamalar yapabilir.

Fatih Terim

Yaparsa konuşuruz. İhtimaller üzerine konuşmaya gerek yok.

TeNaciOUS MidFieLdeR
19.Haziran.2014, 23:09
mac basladi mi, geldiler mi :n:

E.Cartman
19.Haziran.2014, 23:14
Beğenirsiniz beğenmezsiniz, doğru bulursunuz veya bulmazsınız o konulara hiç girmeyeceğim. Ancak söylenen sözü boşa çıkarmadıkları ve duruşlarını devam ettirdikleri için takımımı ve yönetimi tebrik ederim. Bu tarz hareketler Türkiye'de pek olmaz. Mutlaka sözden dönülür.

eng1n
19.Haziran.2014, 23:15
mac basladi mi, geldiler mi :n:

Bomba gibi başladık maça 20-0 öndeyiz ama son dakikalarda hiç sayı olmuyor hücum tıkandı resmen, savunmada iyiyiz bu maçı sayı yemeden bitiririz bu savunma ile.

europeanconquer
19.Haziran.2014, 23:24
İyi iyi istediğimizi alacağız yine de,bu küfürlerle da kapanır artık saha :zuhaha

Fenerbahçe'yi de tebrik ediyorum.

Galatasarayımı da kutluyorum,duruş nedir,sözünün arkasında durmak nedir onu gösterdiler.

Mahmut Uslu valla hangi tarafta olduklarını gösteriyor resmen.Bu adam Fenerbahçe'nin bugu yemin ediyorum :zuhaha

"Kupayı sonra alırız önemli değil, biz kumpasçı,paralelci değiliz.''

TeNaciOUS MidFieLdeR
19.Haziran.2014, 23:24
galatasarayin bu mantigiyla avrupaya da gitmeye gerek yok bence. euroligde bariz bir sekilde kiyiyorlar bizi hakemler. bazi deplasmanlarda da simdiki gibi degil gercekten de can guvenligi yok. hatta bir keresinde ksk salondan cikamadi guney kibristaki macta. yunanistan deplasmanlarindaki gecmisi de biliyoruz.

OrcunFB
19.Haziran.2014, 23:26
Savunmamızı çok sertleştirmişiz yahu son maç diye herhalde. Sayı yemedik daha. :n:

Nedvedmania
19.Haziran.2014, 23:31
İzlediğim en zevkli basket maçı :)

Artık resmileştiğine göre başlığı da düzenleyebiliriz.

europeanconquer
19.Haziran.2014, 23:36
Mahmut Uslu kimin kim neyin ne olduğun bir bir açıklıyor.Çok yaşayasın Mahmut Uslu artık kafamda soru işareti falan kalmadı.

attirson
19.Haziran.2014, 23:36
İşin şakası bir yana kesinlikle hakettik bu sene sampiyonlugu.Türkiye'de ki üc kupanın ikisini aldık.Playofflarda oynadıgımız oyunu kupada da oynasaydık 3te3 bile yapabilirdik ama olsun yine de güzel bir sezon gecirdik.Obradovic ve takımımızı tebrik ediyorum.Aldıgımız basketbol direktörü filan yavas yavas her sene üstüne katarak basketbolda bir avrupa devi haline gelmeye yaklasıyoruz.Seneye insallah kadromuzu daha da güclendirerek Euroleague'de de Final Four'u zorlarız.

Namzet
19.Haziran.2014, 23:37
Kazanmak hiç bu kadar basit olmamıştı.Tebrikler Fenerbahçe Ülker

byariff
19.Haziran.2014, 23:44
Macin mvpside recep ankarali secilmis hatasiz yonettigi icin :D

uAburak89
19.Haziran.2014, 23:49
Mahmut Uslu 17 Aralık diyerek uzun zamandır savunduğumu dile getirmiş resmen. Helal olsun. Şimdi yolsuzluk var ama şike yok diyenler düşünsün.

Başarılar gelir geçer, asaletin bize yeter sözü bugün daha bir anlamlı oldu. Sadece konuşanlarla, rakibi şampiyon olmasın diye sahadan çekilenlerle, icraat yapanların, şampiyonluğu umursamayıp gereğini yapanların farkı fark edilir artık.

Bu karara katkısı olan herkese helal olsun. Çok geç kalmış olsak da tepki verebilmiş olmamız çok sevindirici. Tarih bunu da yazar.

Cengo
19.Haziran.2014, 23:56
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t1.0-9/10330499_738072289584618_1919583784579551525_n.png

europeanconquer
19.Haziran.2014, 23:57
Mahmut Uslu 17 Aralık diyerek uzun zamandır savunduğumu dile getirmiş resmen. Helal olsun. Şimdi yolsuzluk var ama şike yok diyenler düşünsün.

Hükümet'in Fenerbahçe kolları başkanı Mahmut Uslu :zuhaha

Tam bir hata ya,Fenerbahçe'nin trojanı Mahmut Uslu :n:

Nedvedmania
19.Haziran.2014, 23:57
Mirsad Türkcan: "Keşke bugün Galatasaray gelseydi. Türk sporuna yazık ettiler"

İki nokta üstüste, Büyük de harfi

Suicider
19.Haziran.2014, 23:59
Daha önce de yazdım yine yazıyorum.Mahmut Uslu'nun açıklamalarına gerek yok hükümet karşıtı gözüküp en büyük hükümet yandaşları Fenerbahçe yönetmindedir.Mustafa Kemal'i ağızlarına dolayıp kendi koltuklarını sağlama alma peşine düşen insanlar benim gözümde bir hiçtir.

TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Haziran.2014, 00:04
@uaburak

ben arada ince bir cizgi goruyorum. paralel dedikleri yapiyla yillarca isbirligi yapip 17 aralikta isin ucu kendine degince saf degistiren bir RTE ve etrafi. ortada bir kumpas var, bunun oldugu asikar. RTE de bu islerin ortagiydi, hatta savcisiyim diye bagiriyordu bu davalarin. sonra ayri dustuler, bakin suclu orda paralel deyip siyrilacaklarini saniyorlar. birbirlerine bu kadar yakin iki grup birbirlerinin pisliklerini de gayet iyi biliyordur, ayri dusunce de pislikleri bir bir ortaya cikti. gecmiste balyozda ergenekonda yapildigi gibi kendilerine de kumpas kuruldugu algisi yarattilar. halbuki sonuncusu gercekti bana kalirsa. onceki davalarda olmadigi kadar gercek kanitlar ortaya cikti.

bunlar kendi dusuncelerim. mahmut uslu ne dedi ilgilendirmez. o RTE nin istedigi gibi konustu. ben de tasvip etmiyorum sahsen.

uAburak89
20.Haziran.2014, 00:09
Ben sorgulamadan, körü körüne inanıp savunanlar için söyledim onu. Yoksa olayın bu kadar basit olmadığının farkındayım ben de.

byariff
20.Haziran.2014, 00:37
17 aralik 17 haziran 17 temmuzda bakalim nolcak :D

europeanconquer
20.Haziran.2014, 01:14
https://pbs.twimg.com/media/BqgCtZWIMAAfyte.jpg:large

Goygoyumsun 12 Numara :zuhaha

TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Haziran.2014, 02:05
CSKA Banvitin kocu Dimitris Itoudis ile anlasmis.

MeMo
20.Haziran.2014, 02:09
Ergin Ataman istifa etti mi milli takımdan?

Bu arada Mahmut Uslu'nun 17 Aralık açıklaması benim de hoşuma gitmedi. Daha önceli açıklamalarda hep karşı taraf işi çok basit aldığı için savunuyordum ama böylece malzeme vermiş oldu.

Yine de 17 Aralık, cemaat-AKP ilişkisi, cemaat vs. AKP ve diğer davalar arasındaki farklar iyi anlaşılmalı.

europeanconquer
20.Haziran.2014, 02:12
Ergin Ataman istifa etti mi milli takımdan?

Etmiyor,açıklama yaptı geçen günlerde.

Walter Sakana
20.Haziran.2014, 05:19
Yorumlara ve genel (forum dışı) tabloya bakıyorum da Fenerbahçe zaten favoriydi havası var. Fenerbahçe haketmişti falan deniyor. Peki Fenerbahçe neye göre favoriydi ve neye göre haketmişti?

Şu an Fenerbahçe en formda zamanında ama seri 3-3 :confused: Normal sezondaki 2 maçı da katarsak toplamda 4-4'lük bir eşitlik var. Sonuç: Fenerbahçe'nin bir üstünlüğü yok.

Fenerbahçe finale lig 7.'si ile lig 6.'sını eleyerek geldi. Galatasaray ise lig 5.'si ile 30 maçta 28 galibiyet 2 mağlubiyet (1'si sallamadıkları son maçta) alan ve Fenerbahçe'yi 2 maçta da mağlup eden lig liderini eleyerek geldi. Sonuç: Haketmek buna göre değerlendiriliyorsa Galatasaray daha zorlu rakipleri elediği için Fenerbahçe'nin daha fazla haketmiş olma durumu yok, aksine...

Fenerbahçe de Galatasaray da kupada yarı final oynadılar. Sonuç: Fenerbahçe'nin bir üstünlüğü yok.

Fenerbahçe Euroleague'e Top16 gruplarında veda etti. Galatasaray ise çeyrek final oynadı. Sonuç: Fenerbahçe'nin bir üstünlüğü yok, aksine...

Galatasaray sezon boyunca en önemli oyuncularını sakatlıklara kurban verdi. Final serisinde bunlardan yararlanamadı ama buna rağmen seriyi 3-3 ile son maça taşıdı. Sonuç: Kimin daha çok hakettiği sırf bu sebepten bile ortada.

Bu son yazacağım istatistik değil daha taraflı bir bakış açısı. Bir Galatasaraylı olarak normal şartlarda kazanmamız gereken serinin 2.maçının hakemler tarafından elimizden alınarak Fenerbahçe'ye verilmesi bugün serinin 7.maça uzamasının sebebidir. Sonuç: Bir Galatarasaylı olarak takımımın daha fazla haketmiş olmasını düşünmemin bir başka nedeni budur.

Fenerbahçe'nin kadrosu kağıt üstünde daha iyi olabilir ancak son 3 Euroleague yarı final ve finalleri bile bunun pek önemi olmadığını kanıtlamaya yetiyor.

Fenerbahçe haketti, Fenerbahçe zaten favoriydi diyen arkadaşların düşüncelerine saygı duyuyorum ama bunu söylemeden önce 2 kez düşünmelerini öneriyorum. Bazı Galatasaraylıların Fenerbahçe'yi favori göstermesi kendi düşünceleri (veya bazılarının totemi), kendilerini bağlar. Ortada şu tablo varken Fenerbahçe daha çok haketti demek ya fanatiklik ya da kadroları kıyaslayarak ezbere konuşmaktır bence.

Finalin son maçı oynanamadığı için oynansaydı kim alırdı asla bilemeyeceğiz. Fenerbahçe'nin iç sahadaki performansı onları önplana çıkarsa da bu serinin önceki maçlarından farklıydı. Son maçtı, geri dönüşü olmayan tek maçtı. Oyuncuların çok daha yüksek motivasyonla, çok daha önemseyerek oynayacakları bir maçtı. İki takım da nasıl olsa evimde kazanırım havasında olduğu için önceki maçları faz almak pek doğru değil. Galatasaray kazanırdı diyemem ama büyük ihtimalle kaybederdi de diyemem. Sadece Fenerbahçe avantajlıydı diyebilirim. Seride Galatasaray'ın evindeki maçlarda en düşük fark 6, Fenerbahçe'nin evinde ise 1. Yani deplasmanda kazanmaya daha çok yaklaşan takım Galatasaray.

O yüzden Galatasaray yenileceğini biliyordu, korktu, Fenerbahçe zaten favoriydi vs... bu tarz yorumları saçma buluyorum. Bu bir tepkiydi. Doğru veya yanlış. Kimi Galatasaray'lının destek vereceği, kiminin tepki göstereceği... sonuç olarak bu Galatasaray'ı bağlar, Fenerbahçe'nin şampiyonluğuna gölge düşürmez. İki takım da haketmişti, biri fazla biri eksik farketmez, Tebrikler...

attirson
20.Haziran.2014, 13:56
Bana göre favori olmamızın sebebi tam sayıyı unuttum ama yanılmıyorsam Gs 18 maçtır sadece 1 kere kazanmış Fb Ülker Arena'da.Yani bu macta favoriyi Gs görmen Kadıköy'de ki bir macta favori görmenle aynı şey bence.Ayrıca kendi verdigin örneklerde bunu doğruluyor.Kendi sahamızda 4/4 yaptık bu sene ayrıca tarafsız sahadaki C.baskalıgı kupasını da kazandık.Yani kısacası bu macta Gs'yi favori olarak görmek sadece taraftarlıktan ötürüdür.Euroleague'le kıyaslamakta yanlış cunku önemli olan takımların arasındaki maclar.

İki takım da nasıl olsa evimde kazanırım havasında olduğu için önceki maçları faz almak pek doğru değil.

Ayrıca bu düsünce bana göre kendimizi kandırmaktır.Cünkü iki takımda deplasmanlarda tüm gücüyle oynadı ve maçlar genelde son çeyreklere kaldı.Gerçi bizim sahada ki maçlardan sadece 2. maç son ceyrege kaldı ama Gs'nin basarısız olması maçı sallamamasından degil bizim takımın motivasyonundan dolayıydı.Valla abi sen kabul etmesende bu maçın net favorisi Fenerbahce'ydi.Her zaman favori kazanmaz o ayrı birşey tabii ki ancak bütün oklar Fenerbahce'yi gösteriyordu.

sarianet
20.Haziran.2014, 14:33
Şimdi biz şike yapmış olmuyoruz dimi :D

ReaList
21.Haziran.2014, 00:12
Federasyon Başkanı'nın bugünkü açıklamaları malumun ilanı gibi olmuş. Belli ki gemileri yakmış Turgay Demirel yoksa bazı şeyleri ifşa etmezdi. Ötesini yorumlamak istemiyorum, Galatasaray açıklama yapsın da bakalım kim doğru söylüyor?

Walter Sakana
21.Haziran.2014, 03:17
Federasyon Başkanı'nın bugünkü açıklamaları malumun ilanı gibi olmuş. Belli ki gemileri yakmış Turgay Demirel yoksa bazı şeyleri ifşa etmezdi. Ötesini yorumlamak istemiyorum, Galatasaray açıklama yapsın da bakalım kim doğru söylüyor?

Şu açıklama mı bahsettiğin:

http://www.ntvspor.net/haber/basketbol/109150/kume-dusurme-cezasi-gelmez

burakdinc
20.Ağustos.2014, 15:18
TBL 2014-2015 sezonu ilk yarı fikstürü :

https://pbs.twimg.com/media/BvejcUKIAAAyFWk.jpg:large

Leonadias
20.Ağustos.2014, 20:40
Anadolu Efes Spor Kulübü, sporcu destek ürünleri resmi sponsoru GNC ile olan sözleşmesini yeniledi.

attirson
09.Eylül.2014, 19:22
Bizim kadronun yaş ortalamasına baktım da 25.4 yaş ortalamamız var.Ligin en genc takımı olabiliriz.En yaşlı oyuncumuz Zoric 30 yaşında.

attirson
25.Ekim.2014, 18:45
RH Gaziantep müthiş bir takım olmuş.Yabancılarının hepsi cok iyi desek yanlıs olmaz heralde.

himone
28.Aralık.2014, 21:17
A.Efes 44-41 FB Ülker ilk yarı sonucu. Harika maç oluyor, çok iyi mücadele var 3-4 yıl önceki serilere dönecek gibiyiz bu sene. Efes maça 16-0 seri ile başladı ama tekrar ortak olduk maça. Böyle giderse maçı kazanırız gibi duruyor ama hiç belli olmaz, Efes iyi mücadele ediyor.

TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Aralık.2014, 22:05
6 dk var, 71-54. mac donmez artik fenere.

GFB abdi ipekcide galiba, yonetim istifa diye bagiriyor :n:

himone
28.Aralık.2014, 22:28
2. çeyrekte iyi oynayınca umutlandım ama 2. yarı rezalet oynadık. Efes çok iyi savunma yaptı çok iyi mücadele ettiler. Bizim bu sene oynadığımız en kötü maçtı, hem taım hem de Obradovic çok kötüydüler. Maça hiç iyi hazırlanmamışlar, top 16 öncesi moral olacak bir maçı sanki hiç önemsememişler. 1 maç tabiki ölçü değil ama F4 hedefleyen takım 18 sayı fark yemez, Obradovic eğer bunları düzeltemeyecekse o kadar para almasının anlamı nedir acaba. Ben de oraya geçer herkese bağırırım, takım 1'e 1 oynamaktan başka hiçbirşey yapmıyor. Geçen senenin aynısı olmaz umarım, ayrıca Türklere hiç saygı duyulmaması benim sinirimi bozuyor. Semih, Melih ve Serhat'a hiç şans tanınmıyor anında kenara geliyorlar. Goudelock rezalet oynarken ısrar edilmesi bu takımın gelişimine katkı sağlamaz, neyse umarız Zizis ile takımda bu konuda gelişme sağlanır.

Tarafara da helal olsun! ne kadar geri kafalı olduklarını çok güzel bir şekilde gösterdiler.

attirson
29.Aralık.2014, 16:34
Ya herşeye kızan Obra şu Berk'in acemi turnikelerine niye bir çözüm bulmuyor anlamıyorum.Her maçta fast breakte muhakkak blok yiyor Berk.Bir olur iki olur üç olur artık ögren be kardesim sağına soluna bakıpta gir turnikeye bir fake at birşey yap.Göz göre göre blok yemeye gidiyor.

TeNaciOUS MidFieLdeR
29.Aralık.2014, 22:00
Tarafara da helal olsun! ne kadar geri kafalı olduklarını çok güzel bir şekilde gösterdiler.

o bahsettigin taraftar grubu buyuk ihtimal zaten gfb uyeleridir. yonetim istifa dedirtecek bir maglubiyet degil cunku bu, istanbuldaki bu tip amator sube deplasmanlarinda hep cerayan eden bir mevzu ayrica.

berk epey bir sure aldi, kendini gelistirirse obranin cok buyuk payi olacaktir onun uzerinde. cunku bana kalirsa bu seviyenin adami degil berk ama bu tip maclarla daha cabuk seviye atlayabilir. bu firsati da obra ona fazlasiyla veriyor bence. ilk ciktigi mactan bugune de epey yol aldi, tecrube kazanmasi onemli.

maglubiyete ragmen ben takimdan memnunum, gecen sene ile arada cok fark var. her pozisyonda 1 kademe daha guc kazandik. efesin yuksek konsantrasyonu onlarin kazanmasini sagladi. bu macta bizden cok onlarin bi galibiyete ihtiyaclari vardi, ozguven tazelemek icin. bizim icin cok da onemli bir mac oldugunu dusunmuyorum.

himone
29.Aralık.2014, 22:24
o bahsettigin taraftar grubu buyuk ihtimal zaten gfb uyeleridir. yonetim istifa dedirtecek bir maglubiyet degil cunku bu, istanbuldaki bu tip amator sube deplasmanlarinda hep cerayan eden bir mevzu ayrica.

berk epey bir sure aldi, kendini gelistirirse obranin cok buyuk payi olacaktir onun uzerinde. cunku bana kalirsa bu seviyenin adami degil berk ama bu tip maclarla daha cabuk seviye atlayabilir. bu firsati da obra ona fazlasiyla veriyor bence. ilk ciktigi mactan bugune de epey yol aldi, tecrube kazanmasi onemli.

maglubiyete ragmen ben takimdan memnunum, gecen sene ile arada cok fark var. her pozisyonda 1 kademe daha guc kazandik. efesin yuksek konsantrasyonu onlarin kazanmasini sagladi. bu macta bizden cok onlarin bi galibiyete ihtiyaclari vardi, ozguven tazelemek icin. bizim icin cok da onemli bir mac oldugunu dusunmuyorum.

Taraftarın kimler olduğu belli, zaten istifa sesleri daha maçın başında başlamıştı. Futbolu zaten mahvettiler bari basketbola bulaşmasalar.

Berk'i ben beğeniyorum, şuan kaliteli bir oyun kurucu olmasa bile önemli tecrübeler kazanıyor. Obradovic'in elinde daha iyi olacaktır ama kulüp buna sabreder mi ayrı mesele, F4 hedefi olan bir takımda tutunmak kolay değil. Yine de ben Berk'in gelişimini beğeniyorum, öte yandan Kenan Sipahi'deb ümidimi kesmek üzereyim. Avrupa'nın en değerli gençlerinden olan bir oyuncu ama sahada topu rakip yarı alana taşımaktan başka bir şey yapmıyor, artık kendisini geliştirmek için daha fazla çaba sarf etmeli. Ümidi kesmekten kastım o çok şey beklenen oyuncu olmayacak gibi duruyor bizi yanıltır inş.

Mağlubiyet gayet normal bir sonuç, bütün maçları kazanıcaz diye bir şart yok buna karşı değilim zaten ama bizim oyunumuz hiç çeşitlenmiyor. Geçen seneyi çok iyi hatırlıyorum, top 16'da ne zaman sıkışsak topu Bogdanovic'e verdik ve hücumların neredeyse yarısını harcadık. Takım hücumda alternatif üretemeyince de kötü sonuçlar geldi. Dün de aynı oyunu izledim, özellikle 3. çeyrekte maç kötü giderken ve Goudelock topların neredeyse hepsini harcarken inatla aynı hücümu yaptık. Burada da en kritik hatamız geldi ve Obradovic molayı alana kadar fark 14 oldu. Obradovic'in zaman zaman maçlarda kötü müdahaleler yaptığını düşünüyorum ama bu şu ana kadarki en kötüsüydü. Semih defalarca pota altında iyi pozisyon almışken topu oraya indirmedi Goudelock ve kabak Semih'in başına patladı. Ayrıca rakip uzunları faul problemi yaşarken Semih'e hiç şans vermedi, işte burada hocaya çok kızıyorum. Orada topu pota altına indirmeyen Melih olsa anında kenara gelir ve azarı yer ama Goudelock olunca defalarca bile yapsa bir şey demiyor ve oyunda tutuyor. Eğer ben böyle düşünüyorsam eminim oyuncular da bu şekilde düşünüyordur ve bu durum 2-3 mağlubiyet sonrası kadroda çözülmelere sebep olur.

Ama yine de böyle kaliteli bir kadro ve takıma sahip olmak güzel bir duygu bize heyecan yaşatıyor. Cuma günü de maça gidicem ve umarım kazanırız ben takımdan umutluyum ama Obradovic'den Barcelona deplasmanındaki gibi bir yönetim bekliyorum, dünkü gibi değil. Yoksa Ufuk Sarıca da bu oyunu oynatır takıma.

attirson
11.Ocak.2015, 22:46
97-59 yendik Bjk'yi.Harika bir oyun oynadık elestirilecek kimse yoktu.Kenan bugun uzun süre sonra iyi bir süre aldı ve iyi bir oyun ortaya koydu ancak kendine güvenip şut kullanması lazım artık.Hem Obra'yı hem taraftarı deli ediyor.Maçın sonlarına dogru baskıdan iki üçlük kullandı ikisi de girdi.Neden bu güvensizlik anlamadım şutları o kadar da kötü degil aslında kendine güvenmiyor sadece.

himone
12.Ocak.2015, 00:25
BJK bize karşı çok zayıf kaldı, bizimkiler 2 maç sonra çok ciddi çıktılar sahaya. Herşeyden önce hücumda topu sürekli çevirmemiz çok iyidi, neredeyse hiç 1'e 1 hücum görmedik. Umarım bu pozitif oyun ve hava Olympiakos maçına da yansır. Kenan da güvenli oynamalı, hem potaya kararlı gitmeli hem de şut kullanmalı bu şansı harcamaması lazım. Ayrıca maç bu durumdayken son hücumda şut kullanmasını ben doğru bulmadım, ayıp ettti.

byariff
10.Mart.2015, 01:39
6 kisiyle bugun avrupanin en pahali takimi fenerbahceyi yendik boyle zaferler unutulmamali....