PDA

View Full Version : FMRTE 12.1 Uyumlu Versiyonu Yayınlandı



eXcitinG
28.October.2011, 23:39
FMRTE oyun editörünün son versiyon iLe uyumLu sürümü yayımLandı.


Fixed a bug that caused loan contracts to be hidden some times
Fixed years to gain nationality
Fixed the a bug when freezing players
Added League Tables
Added Match Preparation
Added support for 12.0.3 Patch
Added support for the Russian version of FM

12.1 Versiyonu için

http://dosya.turksportal.net/disco_files/FMRTEv5.1.2-Setup.exe

ejder20284
29.October.2011, 14:06
türkçe olsaydı daha iyi olurdu yinede çok saol güzel bir paylaşım

pappi
29.October.2011, 22:36
windows 7 yi yükledim pcye. .net framework4 yükledim ama v4.030316 gerekli diyor.güncelleme yaptığım halde bu versiyona yükselmedi .net framework,ne yapabilirim bu durumda?

eXcitinG
29.October.2011, 22:53
Net framework 4,5 kurman gerekiyor. Microsoft un sitesinden indirebiLirisin. Ondan sonra sorunsuz çaLışıyor.

pappi
30.October.2011, 00:23
onu da kurdum yine düzelmedi,aynı hatayı alıyorum.

eXcitinG
30.October.2011, 01:14
onu da kurdum yine düzelmedi,aynı hatayı alıyorum.


Bunu mu ?

http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=27537

uaemrah
30.October.2011, 01:31
Yahu 16MB Lık bir dosya zaten. Premium üyeLik kuLLansan ne oLur, kuLLanmasan ne oLur. Verdiğimin Linkten biLe zaten en ağır hızda biLe indirsen 2dk da iniyor dosya. Kaçmak istemeyen, kaçmaz :)

yahu dün denedim işte ve 45 dk sürecek dedi... boyutun farkındayım ama bazen böyle olabiliyor...sonra ben tabi buldum ve 30 saniyede indirdim wupload'tan...

pappi arkadaşımız'da eklemiş elleri dert görmesin...

pappi
30.October.2011, 02:47
Bunu mu ?

http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=27537 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.microsoft.com% 2Fdownload%2Fen%2Fdetails.aspx%3Fid%3D27537)




evet ta kendisi.programın log dosyasında belli oluyor zaten

------------- .NET Framework Checker --------------
Windows: Microsoft Windows NT 6.1.7100.0
Windows Service Pack:
-------------- .NET Framework 2.0 ------------------
Name: 2.0
Installed: True
ServicePack: 2
Version: 2.0.50727.4918
-------------- .NET Framework 3.0 ------------------
Name: 3.0
Installed: True
ServicePack: 2
Version: 3.0.30729.4918
-------------- .NET Framework 3.5 ------------------
Name: 3.5
Installed: True
ServicePack: 1
Version: 3.5.30729.4918
-------------- .NET Framework 4.0-Client ------------------
Name: 4.0-Client
Installed: True
ServicePack: 0
Version: 4.5.40805
-------------- .NET Framework 4.0-Full ------------------
Name: 4.0-Full
Installed: True
ServicePack: 0
Version: 4.5.40805

eXcitinG
30.October.2011, 13:31
NormaLde bunu yükLediğinde probLem çözüLüyor. Garip.

Cengo
30.October.2011, 14:44
NormaLde bunu yükLediğinde probLem çözüLüyor. Garip.

Garip değil aslında. Çünkü .NET Framework 4 ile yazılmış, dolayısı ile kütüphanesine ihtiyacı var.
Seneye Visual Studio 2012 geliyor, .NET Framework 4.5 kütüphanesi gelecek, yeniliklerinden faydalanabileceğiz. Geriye dönük de yazarız ama o zaman yenilikleri kullanmamanın dezavantajını çekeriz.

C# ya da Visual Basic ile yazılan her yazılan yazılım .NET Framework kütüphanesine ihtiyaç duyar. MS işletim sistemi ile beraber bu kütüphanenin bir sürümü mutlaka gelir, yeni sürümü isteniyorsa güncellemeniz gerekir. İşte bu yüzden kuruyorsunuz, çalışması için gereken bazı komutlar var içerisinde.

Balroq
01.November.2011, 15:41
Bu genei scout gibi bir program mı?

pappi
01.November.2011, 20:53
evt onun gibi bir program.değişiklikler de yapabiliyorsun.

KaRaEaGLe
02.November.2011, 17:05
windows 7 yi yükledim pcye. .net framework4 yükledim ama v4.030316 gerekli diyor.güncelleme yaptığım halde bu versiyona yükselmedi .net framework,ne yapabilirim bu durumda?


Ben de aynı sorunu yaşıyordum, bir yerden kurulu klasörü bulup çalıştırabilirsin..

William Rookwood
04.November.2011, 16:38
onu da kurdum yine düzelmedi,aynı hatayı alıyorum.


bende de aynı sorun var

emreurkus
04.November.2011, 20:30
Arkadaşlar 12.0.4 uyumlu daha çıkmadı mı?

Chinatown
05.November.2011, 16:30
çıktı 0.4 uyumlu olanı

erkandagli
06.November.2011, 01:01
Nerde peki?

canaryasfb
07.November.2011, 13:18
mini scout vardı bu programın için de o çalışmıyor sorunu çözen var mı??? veya çalıştıran aranızda

tosyalinl
07.November.2011, 13:43
Arkadaslar ilk versiyon'da "FMRTE was unable to find Football Manager 2012 running.." çikiyordu,

0.4 uyumlusundada "FMRTE was unable to find Football Manager 2012 running.." yaziyor. Google'da çok aradim ama herhangi bir çözüm bulamadim. Bilen varsa çok memnun olurum.

sakgoz79
07.November.2011, 22:03
arkadaslar bende de framework yüklü olmasına ragmen yükle diyor yüklüyorum ama nafile ne sinir bir sorun bu ya nasıl kurtulucaz bundan?

17batuhan17
11.November.2011, 22:50
oyunun normal editörü var mı bundan önceki oyunlarda olduğu gibi bunda bulamadım ben çünkü program files te bulunan sports interactive içindeki dosyanın içinde football manager 2012 diye bir dosya yok

europeanconquer
17.November.2011, 01:11
Oyunu büyük ihtimal korsan olarak kullanıyorsun.Bu yıl editörde steamden indiriliyor.


Bu arada teşekkürler.

cemofeb
17.November.2011, 17:51
tesekkurler wintersun

narakan1969
24.November.2011, 00:28
Arkadaslar ilk versiyon'da "FMRTE was unable to find Football Manager 2012 running.." çikiyordu,

0.4 uyumlusundada "FMRTE was unable to find Football Manager 2012 running.." yaziyor. Google'da çok aradim ama herhangi bir çözüm bulamadim. Bilen varsa çok memnun olurum.

Oyun açıkken açılıyor sadece program.

ardaskoc
28.November.2011, 18:07
Arkadaşlar oyunumu açtım, sonra Fmrte 5.0'ı denedim ama Steam oyunumu otomatik olarak güncellediği için bu versiyonu açamadım. Daha sonra 5.1'i indirdim ama bu sefer de sadece 12.02 versiyonunu desteklediğini söyledi. Ne yapabilirim?

Edit: Arkadaşlar şimdi kurcaladım biraz programı, settings'e girdim. Bu linkten indirdim ama orada Version 5.0 yazıyordu.

Kalyoncu1905
08.December.2011, 00:31
yav birisi de bunun ne işe yaradığını yazsa çok iyi olacakmış ha :)

neler yapabiliyoruz?

sıfırdan oyuncu ekleyebiliyo muyuz mesela?

bearyn
13.December.2011, 19:17
Freeze komutu oyuncunun özellikleri 200 ca'yı geçtiği durumlarda bi işe yaramıyor sanırım. Yani mesela bir oyuncunun özelliklerini abartıyorum, ca 200 yapıyorum, freeze de diyorum fakat bi süre sonra özellikleri tekrar düşüyor. Bunu sabitlemenin bi yolu yok mu?

pappi
14.December.2011, 15:09
sadece CA 200 yapmakla birşey yapmış olmazsın.oyuncunun mevcut yetenek puanını 200 yaptın ama özelliklerini değiştirdin mi? CA,PA,mevkisine göre özellikleri,yaşı ve profesyonelliği etki eder.CA sını yükselttiğin oyuncunun mevkisine göre özelliklerini de yükseltmezsen olmaz.ya da özelliklerini yükseltip CA yı yükseltmezsen tekrar düşer özellikleri.PA sı CA sından düşükse ve yaşı 24 üzerindeyse düşüş gösterir.iyi bir oyuncu oluşturmak istiyorsan Wonderkid seçeneğini kullanabilirsin.yada CA sı ile beraber mevkisine göre özelliklerini yükseltip PA sını da 200 yapabilirsin.

bearyn
14.December.2011, 17:35
sadece CA 200 yapmakla birşey yapmış olmazsın.oyuncunun mevcut yetenek puanını 200 yaptın ama özelliklerini değiştirdin mi? CA,PA,mevkisine göre özellikleri,yaşı ve profesyonelliği etki eder.CA sını yükselttiğin oyuncunun mevkisine göre özelliklerini de yükseltmezsen olmaz.ya da özelliklerini yükseltip CA yı yükseltmezsen tekrar düşer özellikleri.PA sı CA sından düşükse ve yaşı 24 üzerindeyse düşüş gösterir.iyi bir oyuncu oluşturmak istiyorsan Wonderkid seçeneğini kullanabilirsin.yada CA sı ile beraber mevkisine göre özelliklerini yükseltip PA sını da 200 yapabilirsin.
Mesela bir orta saha yapmak istiyorum güçlü, hızlı, ortalama üstü defansif özellikler, en üst seviye ofansif özellikler, mental olarak da üstün ve çift ayaklı. CA PA da 200 yapıyorum. Bu dediklerimi oyunun kendi editöründen yapıyorum oyuna bi giriyorum bütün özellikler 4-5 puan daha düşük yaptığımdan. Sonra FMRTE'den tekrar ilk haline getiriyorum freeze diyorum bir aya kalmadan düşüyo tekrar özellikler.

narakan1969
16.December.2011, 16:53
Oyundaki tarihi girin diyor. Yapıyorum ama yanlış diyor ? Bu yüzden açılmıyor oyun. Nasıl yapabilirim bunu?

sulo366
17.December.2011, 17:35
Steam FM2012'nin yeni update'ini indirdi o yüzden olmuyor, FMRTE yeni patchi desteklemediği için açılmıyor. Yeni FMRTE sürümünün çıkmasını bekliycez :/

El Barto
17.December.2011, 17:41
Evet 12.1 uyumlu sürümü henüz yok.

narakan1969
17.December.2011, 18:38
Kullanmam bunca zamandır bir ihtiyaç oldu tam denk geldi :)

Balroq
18.December.2011, 19:28
Football Manager 2012 Editor ile kayıtlı oyunda değişiklik yapamadım. Bu benim beceriksizliğim mi? bu 1. 2.'si FMRTE dediğiniz editörle bunu yapabilecek miyim? Bu programınFootball Manager 2012 Editor'den bir farkı var mı?

caglayanmert
22.December.2011, 11:28
12.1 uyumlu versiyon çıktı fakat sadece oyuncu ve takım özelliklerine bakabiliyorsun, değişiklik yapmak için siteye bağış yapmanı istiyor, sonrası aktivasyon falan...

Kaka Leite
22.December.2011, 17:34
lisans kodunu alan var mı ?

Ilhan
22.December.2011, 22:41
Arkadaşlar kredi kartınız varsa o kadar büyük külfet değil aslında. 1 euro bağışlayarak aktivasyon kodunu alabiliyorsunuz. Her aktivasyon kodu sadece 1 kez kullanılabiliyor. Çünkü lisans merkezine bağlanıp aktive ediyor.

erkandagli
22.December.2011, 22:58
Bu kodu nereye yazıyoruz.

Ralph
10.January.2012, 20:14
Siteye 1 Euro'yu nereden bağışlıyoruz?

El Barto
10.January.2012, 21:41
https://www.paypal.com/pt/cgi-bin/webscr?cmd=_flow&SESSION=FURtwK_XSrOXWKBNLbexNKoQmaCEqtOnZQ2Cnwza7I Ilt7HGY72r7pthV40&dispatch=5885d80a13c0db1f8e263663d3faee8db2b24f7b8 4f1819343fd6c338b1d9d60

Buradan Görkem.

remzi1242
28.January.2012, 17:04
link çalışmıyor

DisCo
29.January.2012, 22:45
link çalışmıyor

1. mesajda link var. Kontrol ettim ve çalışıyor.

GALATAS4R4Y
04.February.2012, 13:12
arkadaşlar ben oynarken steam falan açılmıyo direk oyuna giriyo ne iş bu anlamadım ?

Night_Mare17
02.March.2012, 20:39
1 Euro önemli değilde benim kredi kartım yok babamda internete kredi kartı vermiyor sorun
orda kötü olmuş bu.

Goofy
06.March.2012, 00:01
Diyelim ki 12.1 uyumlu FMRTE için 1 € bağışladık lisansı aldık. Peki 12.2 çıktığı zaman ne yapacağız?

PaVLeNKo
08.March.2012, 15:55
Otomatik Güncellenecek Goofy,Braca öyle diyor..Şuan test ediliyormus bir iki güne kadar çıkar..

Goofy
08.March.2012, 17:05
Teşekkürler Pavlenko

erkandagli
10.March.2012, 00:36
Yav arkadaşlar şu paypaldan bağış işini yapabilen varsa şöyle güzel bi anlatabilir mi, uğraşıyorum ama yapamıyorum, her şey ingilizce. Şimdiden teşekkürler.

Goofy
15.March.2012, 23:43
Ben bağış yapıp lisans aldım, bu lisansı sadece 1 bilgisayarda mı kullanabiliyorum? Bilgisi olan var mı acaba?

Heroon
16.March.2012, 18:17
Birisi açıklayabilirmi nasıl bağış yapılıyo birinci sayfadaki linke tıkladım fmrte yi download ettim ondan sonra ne yapacağım?

pele96
07.May.2012, 17:56
Bu 5.0.0 ücretsizmiş herhalde hangi sürümlü oyunlarda kullanabiliyoruz ?

Sadixx
17.June.2012, 19:21
bağış yapılmıyor sanırım sorun var kullanamıyoruz heralde . Biri açıklama yaparsa güzel olur.

edwardweo
09.September.2012, 11:13
4.99 euro olmuş çok fazla.. ben oyunu 4.99 dolara aldım steamdan oyundan fazla tutuyor. 12.2 ile çalışan fmrte nerden bulabilirim. 1 euro bağış yapabilirim ama 5 euro çok fazla..

Bohater
22.December.2012, 18:46
http://www.youtube.com/watch?v=5_oUndjxOtg

Şu video işinize yarayabilir :D