PDA

View Full Version : Solskjaer'den tarihi başarı

vego
31.Ekim.2011, 20:19
Norveç'te Molde, 100 yıllık tarihinde ilk kez şampiyonluğa ulaştı. Teknik direktörlük kariyerinin ilk yılını geçiren Ole Gunnar Solskjaer, kulübü bu başarıya taşıyan isim oldu.

http://media1.ntvspor.net/C/I/201/solskjaer3_D3GW6.jpg
11 yıl boyunca formasını giydiği Manchester United'daki performansıyla akıllara kazınan Ole Gunnar Solskjaer, Norveç'te çalıştırdığı Molde takımını 100. yılında şampiyonluğa ulaştırdı.
norveç ligi'nde stromsgodset ile 2-2 berabere kalan molde,, bu sonuçla bitime 2 hafta kala takipçisi Tromsö'yle puan farkını 8'de tutmayı başararak şampiyonluğunu ilan etti.
Teknik direktörlük kariyerinin ilk yılında Molde'ye tarihindeki ilk şampiyonluğunu kazandıran Solskjaer, mavi-beyazlı ekibin 100. yılında mutlu sona ulaşmasında büyük rol oynadı.
Geçtiğimiz yıl Manchester United rezerv takımının antrenörlüğünü yaptıktan sonra teknik direktör olarak ilk kez Molde'nin başında görev yapan Ole Gunnar Solskjaer, kulübün 100. yılda elde ettiği ilk şampiyonluğu oyuncularına ithaf etti.
Norveçli teknik adam, "Başarımızda en büyük rol oyunculara ait. Hepsi antrenmanlarda kalitelerini gösterdi. Bazıları da maçlarda beklediğimden daha iyi oynadı" ifadeleriyle futbolcularına övgü yaptı.

sananes
31.Ekim.2011, 20:22
Solsjkaer, Manchestar United'da çok seviliyor diye biliyorum ben, Alex Ferguson'dan sonra takımın başına geçirilirse şaşırmayın.

GeNç KaRTaL
31.Ekim.2011, 20:29
Büyük bir başarı gerçekten.İleride belki hoca olarak da büyük kulüplerde görebiliriz.

anil luque
31.Ekim.2011, 22:51
Harika bir başarı. 100 yıllık tarihte ilk şampiyonluk ve o da meslekteki ilk yılında Ole Gunnar'a ait. Helal olsun.

Sheriff
01.Kasım.2011, 01:13
Sakatlığın bitirdiği oyunculardan biride bu, kaliteli golcüydü ama erken bırakmak zorunda kalmıştı. Teknik direktör olarak umarım başarılarının devamı gelir, sevdiğim bir isim.

Lim10
01.Kasım.2011, 02:20
Ondan önce geçen seride ben yapmıştım üzgünüm:pNeden Fergi'nin veliahtı olmasın?Denemeye değer.Tabi Sir emekli oldukta sonra.

BaGa TaRKaN
01.Kasım.2011, 03:07
1999'da Ne Oynardı Be Hala Unutamam Liverpool'a Karşı Oynadığı Maçı :)

İnşallah Hep Başarılı Olur Bu Adamı ve Tore Andre Flo'yu Ayrı Bir Seviyorum