View Full Version : Beşiktaş - D.Kiev [UEFA Avrupa Ligi E Grubu 4. Maç]
GeNç KaRTaL
02.Kasım.2011, 14:07
http://img38.imageshack.us/img38/9333/beiktakiev.jpg (http://img38.imageshack.us/i/beiktakiev.jpg/)
footballer33
02.Kasım.2011, 23:02
Kazanacağız, kazanmak zorundayız. Fakat şunu söyleyim; son 2 3 maçtır hemen hemen aynı kadroyla sahaya çıkıyoruz. Böylesi fizik gücünün önemli olduğu bir maçta kadro değişikliği gerekli diye düşünüyorum. En azından Sidnei, Holosko, Fernandes gibi isimler (Fernandes kadroya alınırsa) ilk 11'e alınabilir. Umarım galip geliriz ve avantajı elimize alırız.
Ralph
02.Kasım.2011, 23:03
Kazanacağız, kazanmak zorundayız. Fakat şunu söyleyim; son 2 3 maçtır hemen hemen aynı kadroyla sahaya çıkıyoruz. Böylesi fizik gücünün önemli olduğu bir maçta kadro değişikliği gerekli diye düşünüyorum. En azından Sidnei, Holosko, Fernandes gibi isimler (Fernandes kadroya alınırsa) ilk 11'e alınabilir. Umarım galip geliriz ve avantajı elimize alırız.
Katılmıyorum. Tam tersi, artık sonunda aynı kadroyla çıkmaya başladık. Bıkmıştım her maç ayrı kadro görmekten. Tabi yorgun olanlar dinlendirilmesi gerekiyor ama bu maça da aynı kadro ile çıkmak doğrusu bence.
footballer33
02.Kasım.2011, 23:13
Katılmıyorum. Tam tersi, artık sonunda aynı kadroyla çıkmaya başladık. Bıkmıştım her maç ayrı kadro görmekten. Tabi yorgun olanlar dinlendirilmesi gerekiyor ama bu maça da aynı kadro ile çıkmak doğrusu bence.
Ben de yorgun olanların, fizik olarak düşen futbolcuların dinlendirilmesinden bahsettim zaten. Sonuçta, karşımızdaki takım fiziği ve kondüsyonu iyi olan isimlerden kurulu D.Kiev ve bize de ters geliyorlar. O yüzden de daha diri futbolcular oynamalı bu maçta. Sonuçta lig çok uzun ve her oyuncu her maç oynayamaz. :icon_wink:
Ralph
02.Kasım.2011, 23:15
Son 2 maçtır oynanan oyundan memnunum aslında. Umutluyum. Bakalım :)
footballer33
02.Kasım.2011, 23:32
Evet ben de öyle, umudumuz boşa çıkmaz inşallah. :) Bu arada Fernandes ve Guti bu maçta da kadroya alınmamışlar. 1-2 isim dışında fazla bir değişiklik olmayacak sahada anlaşılan. :)
I3esiktas
02.Kasım.2011, 23:32
Fernandes kadroya alınmamış
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Kasım.2011, 23:39
Guti'yle çok takılıyomuş Manny'de. Carvalhal reyiz almadıysa vardır elbet bir bildiği diyelim. Umarım kazanıp avantajı ele geçiririz,aksi halde henüz gruplarda Avrupa'ya veda diyeceğiz. :)
Ralph
02.Kasım.2011, 23:40
Taktir ederim ben böyle şeyleri. Eğer futbolcu özel hayatına dikkat etmeyip iyi çalışmıyorsa bence de oynamaması yerinde.
footballer33
03.Kasım.2011, 00:14
D.Kiev maçı kadromuz:
Cenk Gönen, Umut Kaya, Roberto Hilbert, Atınç Nukan, Egemen Korkmaz, Tomas Sivok, Sidnei, Mehmet Aurelio, Julio Alves, Necip Uysal, Fabian Ernst, Veli Kavlak, Ricardo Quaresma, Simao Sabrosa, Filip Holosko, Edu, Hugo Almeida, Mustafa Pektemek...
İsmail rahatsızlığından dolayı kadroya alınmamış sanırım. Şöyle bir 11 çıkabilir mi acaba?
Cenk
Hilbert Sivok Sidnei Egemen
Aurelio
Necip Ernst
Q7 Simao
Almeida
Veli, Holosko ve Pektemek de sonradan alınabilir oyuna.
LaigLeNoiR
03.Kasım.2011, 00:53
İlk defa Alves kadroya alınmış ve antrenmanlarda da çok iyi bir tekniği olduğunu gerkes göstermiş.
I3esiktas
03.Kasım.2011, 01:20
İzledigim Sidnei çok agır maç içinde sorun yaşatmaz umarım
LaigLeNoiR
03.Kasım.2011, 01:37
İsmail yoksa onun yerine kesinlikle Tanju oynamalı. Hulk karşısındaki yağtığı savunmayı videolarda izlemiştik. Eğer öyle oynarsa İsmail'e bir daha formayı da vermez.
anil luque
03.Kasım.2011, 02:05
İsmail yoksa onun yerine kesinlikle Tanju oynamalı. Hulk karşısındaki yağtığı savunmayı videolarda izlemiştik. Eğer öyle oynarsa İsmail'e bir daha formayı da vermez.
Sen Sidnei ile karıştırdın sanırım abi :)
Yarın bir aksilik olmazsa stadda olacağım. Sırf bu yüzden yarınki dersimi yaktım bugünden geldim İstanbul'a. Galibiyetten başka bir çıkar yolumuz yok. Allah utandırmaz umarım..
besiktas1903
03.Kasım.2011, 04:53
Uefa listesinde galiba Tanju'nun ismi yoktu
Mamadou
03.Kasım.2011, 05:05
Oh ne güzel adam geçen sezon 3 maç üst üstte iyi oynayıp kendini transfer ettirdi. İstediği parayı da alıyor. Şimdi de sarhoş diye maç kadrosuna alınmıyor. Hocanın Fernandez ve Guti'yi kadroya almayışını doğru buluyorum.
kalemci
03.Kasım.2011, 05:10
Sen Sidnei ile karıştırdın sanırım abi :)
Yarın bir aksilik olmazsa stadda olacağım. Sırf bu yüzden yarınki dersimi yaktım bugünden geldim İstanbul'a. Galibiyetten başka bir çıkar yolumuz yok. Allah utandırmaz umarım..
Sidnei gibi Tanju'nun da Hulk'u durdurmuşluğu var geçen sene Rapid-Porto maçında dostum :)
byariff
03.Kasım.2011, 05:14
kazanamazsak avrupaya veda etcegiz gibi umarim kazaniriz sansimiz devam eder saldir besiktasim :) 1-0 veya 2-1 kazaniriz.
kalemci
03.Kasım.2011, 05:24
Ne kadar tersini istesem de Kiev kazanır diye düşünüyorum. Yarmolenko, Vukojevic, Artem Kravets & Milevskyi 4lüsünü kesin durdurmamız gerekiyor. Hiç İstanbula gelen kadrolarına bakmadım inşallah sakattırlar :)
Ayrıca Vukojevic keşke Türkiye'den bir takıma gelse.
anil luque
03.Kasım.2011, 15:40
Sidnei gibi Tanju'nun da Hulk'u durdurmuşluğu var geçen sene Rapid-Porto maçında dostum :)
Hee onu bilmiyordum bak sağolasın :)
Nocna Mora
03.Kasım.2011, 16:19
Aksam maçta olacagım umarım keyifli bir mücadele olur. Beşiktaş eğer oyunu önde kurarsa maçı kesinlikle alacaktır diye düşünüyorum.
Trabzonspor
03.Kasım.2011, 16:25
Beşiktaşın kazanağı yönünde umutlarım var.
sui generis
03.Kasım.2011, 16:41
başarılar Beşiktaş. en kötü beraberlik bekliyorum. ama fernandes niye oynamıyor?
RodRiGOtELLo14
03.Kasım.2011, 17:09
Fiziksel olarak çok iyi değiliz bence.Göze batan bir orta sahada pas yapamamamız var.Fernandes yoksa bu maçta Ernst'te çok iş düşecektir.Herkes Aurelio diyor ama ben Veli'nin oynacağını düşünüyorum.Carvalhal Veli'ye şans verdi ve Veli bunu iyi değerlendirdi. Sol bekte keşke Tanju oynayacak olsa izleme şansımız olurdu.Bugünkü maçta Julio'nun girme ihtimali %60 eğer skoru kendi tarafımıza çevirecek olursak.Saldır KARTAL'ım bugün kalbimiz seninle...
eXcitinG
03.Kasım.2011, 18:00
Yeneceğiz, Yeneceğiz, Yeneceğiz. Bu akşam bu Kiev`e karşı oLan şanssızLığımıza artık bir son vereceğiz.
LaigLeNoiR
03.Kasım.2011, 18:21
Agzin fal olsun Hayrettin abi.
Ben de sikildim artik bu Kiev belasindan. Soyle farkli bir skor alsakda rahat rahat izlesek son dakikalari.
Bordo61Mavi
03.Kasım.2011, 20:31
Besiktasimiz bu sefer Kievi yenecek
besiktas1903
03.Kasım.2011, 20:57
Beşiktaş, Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla bugün İstanbul'da yapacağı UEFA Avrupa Ligi E Grubu 4. maçında karşı karşıya gelecek.
Siyah beyazlılar karşılaşmaya şu ilk 11 ile başlayacak:
Cenk, Hilbert, Sivok, Egemen, İsmail, Aurelio, Ernst, Simao, Veli, Quaresma, Almeida.
Haber Kaynağı: Haber1903
RodRiGOtELLo14
03.Kasım.2011, 21:08
Aurelio'yu yedek bekliyordum ama Necip'i yedeğe çekmiş.
Ralph
03.Kasım.2011, 21:38
Kadromuz oturdu sonunda. bir iki değişiklik arada oluyor ama kemik kadromuz en sonunda belli oldu.
eXcitinG
03.Kasım.2011, 21:45
Şu kemik kadroya kondisyonLu bir Guti ve Fernandes resmen sınıf atLatır ama arkadaşLarımız oynama niyetinde oLmadığı için orada VeLi yi görünce biLe sevinir haLe geLdik. İnşaLLah kazanacağız.
Mamadou
03.Kasım.2011, 21:46
Rakibin ilk 11'de Gusev,Sheva ve Brown yok ama Carlos Correa kontra ataklarda bizi epey bir zorlayacaktır.
byariff
03.Kasım.2011, 22:11
Almeida ile cok net gol kacirdik
Gncl1905
03.Kasım.2011, 22:12
Ah be, ne kaçtı...
Gncl1905
03.Kasım.2011, 22:20
Yuh ya şansa bak :)
byariff
03.Kasım.2011, 22:20
bu kadarda sans olmaz arkadas ya :/
byariff
03.Kasım.2011, 22:35
Q7 kafayi vurdu ama kotu vurdu duzgun vursa gol olucakti umarim 2.ci yari simao cikar bu adami bu yil hic begenmedim.
Ralph
03.Kasım.2011, 22:51
Çok antipatik bir takım. İzlerken çok agresif oluyorum şu takımla Beşiktaş oynarken. Ama çok rahat pas yapıyorlar. Takım oyununu çok beğendim onların. Tek paslarla çok rahat adam eksiltip, dar alandan çıkıyorlar. Biz bunu yapamıyoruz. İkinci yarıda çok pozisyon olur bu maçta. Umarım o fırsatları kaçırdığımıza pişman olmayız.
Mamadou
03.Kasım.2011, 22:54
Simao kötü performansının yanında bütün duran topları da öldürdü
Deus Dominus
03.Kasım.2011, 22:59
Sert ve çirkef bir oyun tarzları var, Beşiktaş'ta onlar gibi oynarsa ikinci yarı oyunu kendi lehine çevirebilir. Çünkü hakem sertliğe izin veriyor, görmezden geliyor. Misal Garmash şimdi sahada olmamalıydı. Quaresma'ya korner çizgisi yakınında arkadan yaptığı faul herhangi bir maçta sarı kartla cezalandırılırdı.
byariff
03.Kasım.2011, 23:18
Simao - holosko degisikligi sart Q7"yi sola cek"de bi travela ile gol gelsin. :)
byariff
03.Kasım.2011, 23:23
Necip girdi aurelio cikti dogru bir degisiklik bence.
ForsakeN
03.Kasım.2011, 23:26
Beşiktaş'ın göbek 3lüsünde yaratacılık eksikliği var.
byariff
03.Kasım.2011, 23:28
Egemeeeeennnnnnnn 1-0
Gncl1905
03.Kasım.2011, 23:28
Helal olsun Egemen :)
sui generis
03.Kasım.2011, 23:31
helal olsun.. bu galibiyet ilaç gibi olacak ilaç :)
Kaka Leite
03.Kasım.2011, 23:54
Yav noluyor ceza sahasında :n:
Gncl1905
03.Kasım.2011, 23:55
Çanakkale geçilmez :) 3 puan çok iyi oldu, tebrikler Beşiktaş :)
Kaka Leite
03.Kasım.2011, 23:56
Tebrikler Beşiktaş bu 3 puan çok iyi oldu :)
EndoplazmiK RetikuluM
03.Kasım.2011, 23:56
Son pozisyon neydi öyle.
Tebrikler Beşiktaş.
Ralph
03.Kasım.2011, 23:58
Nefesimi tuttum son penaltıda. Gol olacak yine dedim tehlikeyi geçen maçta olduğu gibi yine hissettim. Ama etten duvar oldu gerçekten. Helal olsun. Şu itici takımı eli boş göndermek çok iyi oldu.
ForsakeN
04.Kasım.2011, 00:00
O pozisyonda sanki İsmail elle çıkarmış gibi geldi ama bişi demedi hakemler :D Neyse çok iyi oldu bu 3 puan. Tebrikler
eXcitinG
04.Kasım.2011, 00:00
01.12.2011 de gruptan çıkmayı garantiLeyeceğiz inşaLLah. Sonuna kadar hakettiğimiz bir maçı sonuna kadar mücadeLe ederek kazandık.
Ralph
04.Kasım.2011, 00:01
O pozisyonda sanki İsmail elle çıkarmış gibi geldi ama bişi demedi hakemler :D Neyse çok iyi oldu bu 3 puan. Tebrikler
Valla İsmail direk balıklama atladı :n: hepsi öyleydi zaten. Penaltıysa penaltı diye atladılar. Çarptı gibi görünüyordu ama çarpmadı bence. Tekrar izlemek lazım
eXcitinG
04.Kasım.2011, 00:01
Ondan öncede kaLeciLeri resmen bizim adamLarın üstüne çıktı. O fauLu verse bu kadar terLemeyecektik gece gece. Rahat 1-2Kg verdik ekran başında :)
Ralph
04.Kasım.2011, 00:05
Almeida bugün normalde çok rahat gözü kapalı atacağı pozisyonları kaçırdı. Konsantrasyon eksikliği gördüm Almeida'da. Ama gün geçtikçe iyi olacak inşallah. Seneye süper başlamıştı. Sakatlanması büyük talihsizlik oldu.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Kasım.2011, 00:08
17 yaşındayım. 8-9 yaşından beri futbolu ve Beşiktaş'ımı durmadan takip ediyorum. 92.20-93.10 dk'ları arasında yaşadığım şeyi hiç yaşamamıştım. Dinamo Kiev'i yenmek güzel. :)
GeNç KaRTaL
04.Kasım.2011, 00:15
Vallahi tam bir heyecan fırtınasıydı.:icon_biggrin:
http://www.facebook.com/video/video.php?v=312146738799478
LaigLeNoiR
04.Kasım.2011, 00:38
90+2'den itibaren bildiğim tüm totemleri yaptım. Son dakikada yiyeceğimizi düşünüyordum. Hatta son kornern posizyonunda bildiğim tüm küfürleri de ettim. Rakip kaleci uçarak topa vurduğunda bu iş bitti dedim içimden ancak sanırım kendi oyuncularından geri döndü top. Kolay değil tabii 6 pas içine 2 tane oyuncu sokarsan öyle olur.
Neyseki hakettiğimiz bir galibiyet aldık. Almeida gününde olsa maç hiç buralara kadar gelmeyecek rahat bir 3 puan alacaktık ama zor da olsa aldık ya o da yeter bize.
GeNç KaRTaL
04.Kasım.2011, 00:40
İlk yarıda karşıklıklı pozisyonlar vardı ve ortada maçtı.İkinci yarı ilk yarının aksine daha az pozisyon oldu,son dakikayı saymazsak.Kiev geriye yaslandı beraberlik için,biz de yüklendik ama her zamanki gibi rakibi açmakta zorlandık.Fernandes'in yokluğunda uzun süredir duran toptan atamıyorduk.Simao maç içerisinde bir çok duran topu etkisiz kullandı ama golde iyi kesti ve golü bulduk.Böyle bulabilirdik gibi gözüküyordu zaten.Geriye kalan dakikalarda iyi konsantre olup iyi savunma yaptık ve bu sefer kaybetmedik.O son dakikadaki pozisyon bizim için şans anıydı gerçekten.Geçen maçtaki son dakika golünden sonra o pozisyon gol olsaydı kahrolacaktık ama biraz şans,biraz oyuncularımızın üstün çabaları (özellikle Cenk) bu sefer yemedik ve avantajı elimize geçirdik.Artık kaderimizi belirlemek kendi elimizde.Gruptan çıkabilecek kapasitedeyiz.İnşallah bir aksilik yaşamaz ve bunu başarırız.Galibiyette emeği geçen herkese teşekkürler.
Almeida bugün normalde çok rahat gözü kapalı atacağı pozisyonları kaçırdı. Konsantrasyon eksikliği gördüm Almeida'da. Ama gün geçtikçe iyi olacak inşallah. Seneye süper başlamıştı. Sakatlanması büyük talihsizlik oldu.
Almeida'nın normal hali bence.Çok net gol vuruşları yapamıyor genelde.Mesela Fenerbahçe maçındaki golü de net bir vuruş değildi.Ama yine de Almeida'ya sahip olduğumuz için şanslıyız.İnşallah bir daha sakatlanmaz.Sakatlandığı süreçte çok aradık kendisini.
Night_Mare17
04.Kasım.2011, 00:46
Maçı izleyemedim sonucu oğrendim sonucunu öğrendikten sonra o pozisyonu izlediğimde bile gol olacak diye korktum o derece heyecanlı bir pozisyon :D
Fearless Coward
04.Kasım.2011, 00:48
Tebrikler Beşiktaş izlemediğim zaman atmışlar :D iyi oldu bu şimdi deplasmanda Tel Aviv'i yenip Stoke-Kiev maçının sonucunu bekleyeceğiz...
LaigLeNoiR
04.Kasım.2011, 00:52
Stoke - Kiev berabere biter, biz de Tel Aviv'i yeneriz.
11
9
6 olur puan durumları ve son maçta Stoke City ile liderlik maçına çıkarız. O maçta berabere biter ve el ele Stoke ile çıkarız :)
anil luque
04.Kasım.2011, 02:14
Çok önemli maçlara gittim , çok önemli atmosferlerde bulundum ama bu maçta bağırdığım kadar hiçbir maçta bağırmadım. Değdi mi ? Kesinlikle değdi. Atkı şovumuz , sesimiz , ismimiz , cismimiz.. Herşeyimizle taraftarlık tarihine bir kez daha adımızı altın harflerle yazdırdık. Kiev'in o suratsız teknik direktörü bile maçtan sonraki açıklamasında o taraftar golü attırdı dedi.
Teknik , taktik analize girmeyeceğim fazla , halim yok zaten=)) Ama ilk maçta yüzümüze gülmeyen şans bu sefer güldü. Ama o son pozisyonda 35 yaş gittim yani yalan yok :)
Her neyse Kiev belasından kurtulduk sonunda. Bundan sonrası gruptan çıkmaktır başka yolu yok. Akıttığınız her damla tere helal olsun Kartallar!
meddah
04.Kasım.2011, 02:51
Yalnız, bizimkiler nasıl inanmışlarsa topun girmeyeceğine, bir ara aktif topun önüne baraj bile kurmuşlar:
http://a1111.hizliresim.com/r/4/b5dr.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Deus Dominus
04.Kasım.2011, 02:59
ofsayt var, hakem görmemiş :p daha neleri görmedi zaten, sertliğe fazla göz yumdui. Bu kez tutmadı Kiev'in şansı, artık ipler Beşiktaş'ın elinde. Kalan maçlarından 4 puan gruptan çıkmasına fazlasıyla yetecek. Hatta Stoke-D.Kİev maçının sonucuna göre 3 bile yetebilir.
Ralph
04.Kasım.2011, 13:52
Son dakika pozisyonunu birde arap spikerden dinleyin :)
http://video.milliyet.com.tr/video-izle/Bu-pozisyon-Arap-spikeri-delirtti-xriJqpAeBHB5.html
eXcitinG
04.Kasım.2011, 13:57
BaşarıLar böyLe eLde ediLir. Savaşarak, mücadeLe ederek. Dün hakikaten istediğimizi aLmak adına herşeyi yaptık. Savaşsa, savaş, mücadeLeyse, mücadeLe.
ALkışı hakediyorLar.
footballer33
05.Kasım.2011, 02:39
Yalnız, bizimkiler nasıl inanmışlarsa topun girmeyeceğine, bir ara aktif topun önüne baraj bile kurmuşlar:
http://a1111.hizliresim.com/r/4/b5dr.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fbit.ly%2Fc25MCx)
Mükemmel bir ayrıntı yakalamışsın, tebrik ediyorum. (w):yildiz: Dün 90+3'te oluşan karambol dışında çok ciddi bir pozisyonları yoktu. Eğer ilk maçta olduğu gibi duraklamalarda gol yeseydik yine çok yazık olacaktı. İlk maç biz kahrolmuştuk, şimdi sıra onlarda. :)
Maçın teknik analizine gelirsek; takım olarak mücadele etmeye devam ediyoruz, çok fazla üretkenlik gösteremesek de. Bu maçta son zamanlara göre Q7'yi de çok beğendim. Kendi kimliğini yansıttı sahaya. Geriye gelip yardım da etti, top da dağıttı, kaptırdığı toplara koşup geri almayı da bildi, gollük ortalar da çıkardı. Özlediğim ve istediğim gibiydi. Almeida biraz becerikli olsa tek başına 2 gol atardı. Egemen'e de ayrı bir parantez açmak lazım. Aldığın her kuruş sonuna kadar helal olsun, doğum gününde bize armağan ettiğin o gol ve getirisi olan 3 puan için teşekkürler. Bu sezonki en iyi transferimiz olduğunu gösterdin bir kez daha. Cenk'e de kalesinde bir Kartal gibi oynadığı için teşekkür etmek lazım. Son saniyede 2 tane topu çıkardı, helal olsun. İsmail'e de üzüldüm, hasta hasta 90 dakika oynadı, mücadele etti ve sonunda bünyesi kaldırmadı maç sonunda yere yığılarak. O halini görünce içim cız etti. :( Umarım ciddi bir sorunu yoktur.
Galibiyete olan inancımda ve hislerimde yanıltmadığın için teşekkürler Beşiktaş. ;;) Şimdi avantaj bizim elimizde ilk 2'ye girme konusunda.
DisCo
05.Kasım.2011, 02:42
Arap spiker her vuruşta gol mu diyor bana mı öyle geldi. Eğer öyle ise adamın hevesi kursağında kaldı. Öyle değilse de baktı olmuyor en sonunda Allah'a sığınıyor.