Log in

View Full Version : [10.Hafta] Trabzonspor - Kayserispor

GeNç KaRTaL
02.Kasım.2011, 20:54
http://img72.imageshack.us/img72/3673/tskay.jpg (http://img72.imageshack.us/i/tskay.jpg/)

Chinatown
05.Kasım.2011, 02:10
zor maç olacak. geçen sene Kayseri özellikle Avni Akerdeki maçta kötü bir süreç geçirmesine rağmen harika top oynamıştı. onlardan sonra 3 gol yemedik zaten. şu maçı kazanarak araya girsek çok iyi olur.

DisCo
05.Kasım.2011, 02:33
Takip edebildiğim kadarıyla Kayserispor'un savunma bölgesinde ciddi sorunlar var. Amrabat'ın hızlı akınları dışında pas trafiğini önde kesmeye çalışınca Kayserispor'a karşı kazanma oranı ciddi şekilde artar. Alanzinho bu maçta çok iyi işler çıkarabilir.

Fearless Coward
05.Kasım.2011, 02:44
Güzel maç olacak Kayseri'nin savunmada sıkıntıları var savunmada iyi olurlarsa en kötü 1 puan alacaklardır...

byariff
05.Kasım.2011, 03:53
Sota Eski takimina karsi bu sefer hoca olarak sahaya cikiyor :) farkli bir mac olucak trabzonun kadrosu genis bana gore ne olursa olsun kazancaklardir 1-0 veya 2-1 trabzon kazanir.

Chinatown
06.Kasım.2011, 17:20
TRABZONSPOR - KAYSERİSPOR
STAT: Avni Aker
SAAT: 16.00
HAKEM: Halis Özkahya
YAYIN: Lig TV

TRABZONSPOR: Tolga, Celutska, Giray, Glowacki, Ferhat, Zokora, Colman, Serkan, Halil, Alanzinho, Burak
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

KAYSERİSPOR: Navarro, Pekarik, Zurap, Eren, Hasan Ali, Cem Sultan, Santana, Furkan, Riveros, Amrabat, Gökhan
TEKNİK DİREKTÖR: Şota Arveladze

bu hafta rakiplerimiz çok puan kaybetti, Şenol Hoca da bu avantajı kaybetmemek için ideale yakın bir takım çıkarmış sahaya. umarım kazanırız bugün.

Trabzonspor
06.Kasım.2011, 17:24
Serkan'ı ilerde oynatmaktan ne zevk alıyor bu adam anlamadım.Arkadaş koy beke adamı da zora girmeyelim da hem hücumda daha verimli olan adamları koyarsın oyuna.

Deus Dominus
06.Kasım.2011, 17:30
Solda Amrabat oynuyor, defansif yönü kuvvetli iki oyuncuyu o yüzden tercih ettiğini düşünüyorum. Şampiyonlar Ligi'nde de hep o şekilde oynattı takımı.

Chinatown
06.Kasım.2011, 17:32
Serkan bence önde pek sırıtmıyor. bir maç çok kötüydü hangi maç hatırlamıyorum ama, onun dışında fena değildi. en azından Volkan'dan falan formda şu anda.

William Rookwood
06.Kasım.2011, 17:34
Trabzon alır dedim bakalım ne olacak :)

sarianet
06.Kasım.2011, 18:27
burak attı gene :)

Night_Mare17
06.Kasım.2011, 18:33
Burak yazdı yine.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Kasım.2011, 18:34
30 Gol iddiam bakalım tutacak mı :)

Deus Dominus
06.Kasım.2011, 18:43
edit: gereksiz yere tartışma çıkarabilecek bir yorum yapmışım, kusuruma bakmayın :) ard arda gelen 3-4 pozisyon birden o şekilde düşünmeme neden olmuştu.

eng1n
06.Kasım.2011, 19:17
Aha Almanya - İngiltere maçı :D Yalnız pozisyon gol olsa bile o itirazlardan sonra burağa kesinlikle sarı gösterilmeliydi.

Ziya38
Trabzonspor net bir gol atti , verilmedi.

Deus Dominus
Trabzonspor'un Burak'ın golünü yediler...

barahir
06.Kasım.2011, 19:19
Alın size Yardımcı hakem..

C h A o S
06.Kasım.2011, 19:20
Olmaz olsun böyle hakemler.Adam frikikten harika bir gol attı ama verilmedi.Bu sene gerçekten skorları kendileri belirleyen rezil hakemler var.

Bordo61Mavi
06.Kasım.2011, 19:21
Ligtv bununda kac cm oldugunu olcermi acaba ?

attirson
06.Kasım.2011, 19:28
Erman Toroğlu olsa kolum kadar girdi derdi. :D Bu arada cidden sarı kart vermeliydi.

attirson
06.Kasım.2011, 19:31
Gol Burak 2-0 güzel gol oldu.

Deus Dominus
06.Kasım.2011, 19:31
Harika bir kontratak. Tolga'dan başladı Burak'ta bitti.

Night_Mare17
06.Kasım.2011, 19:34
Hakemler de Burak Yılmaz'ı Durduramıyor.

William Rookwood
06.Kasım.2011, 19:41
Burak burak burak 8/6 oldu teşekkürler Trabzonspor :)

attirson
06.Kasım.2011, 19:43
Yalnız Burak Yılmaz tek başına atmıyor golü besleyenleri de tebrik etmek lazım ilk golde Alanzinho 2. golde Zokora ikiside harika asistler yaptı.

Bordo61Mavi
06.Kasım.2011, 19:43
http://imageshack.us/photo/my-images/521/442546486.jpg/

attirson
06.Kasım.2011, 19:45
Gol 2-1 Troisi.

attirson
06.Kasım.2011, 19:51
Maç bitti. 2-1

Deus Dominus
06.Kasım.2011, 19:53
Yalnız Trabzonspor çok iyi olduğu için kazanmadı bu karşılaşmayı bence, topa bu kadar hakim olup sonuç üretemediği için Kayserispor kötü. Amrabat'ın bireysel yapacağı işlere bakıyorlar. Trabzonspor'un iki golü de kontratak :) Ama ikinci yarının ilk 15 dakikasını ayırmak lazım, farkı çok önceden açabilirdi bordo-mavililer, kaleci Navarro yerinde müdahaleler ve kurtarışlar yapmıştı.

barahir
06.Kasım.2011, 19:54
Zaten Topla Oynama %68 %32 Kayseri lehineydi bi ara.. Sanırım Sota'nın hedefi bu sezon orta sıralarda takılıp biraz Play-off zorlamak

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Kasım.2011, 20:01
Burak'ı durdurabilen takıma para ödülü verilir...

ReaList
06.Kasım.2011, 21:00
Burak'ı durdurabilen takıma para ödülü verilir...

Bu sezon Ts'nin Avrupa kupaları ve Ulusal takımın üst düzey maçlarında durduruldu hatta kendi haline bırakıldı. Burak'ın yeteneği kadar ligdeki Savunma oyuncularının hantal ve beceriksizliği de bunda etkili, Onun için ligimizde aslan kesilen veya kendini öyle zanneden bütün takımlarımız uluslararası maçlarda bir bir dökülüyor.

Bordo61Mavi
06.Kasım.2011, 21:03
" Burak'mayki baskasi atsin "

Haber61 basligi :)

Night_Mare17
06.Kasım.2011, 21:18
Bu sezon Ts'nin Avrupa kupaları ve Ulusal takımın üst düzey maçlarında durduruldu hatta kendi haline bırakıldı. Burak'ın yeteneği kadar ligdeki Savunma oyuncularının hantal ve beceriksizliği de bunda etkili, Onun için ligimizde aslan kesilen veya kendini öyle zanneden bütün takımlarımız uluslararası maçlarda bir bir dökülüyor.

Bu ligde gol atabilmek diğer liglerden daha zor. Onu belirtmek isterim.

byariff
06.Kasım.2011, 21:22
Burak yine devam ediyor unutmayin"ki burak milli maclardada savunmalari cok zorluyordu ve golleride var sampiyonlar liginde 1 mac oynati bence on yargili olmayiniz. tebrikler trabzonspor.

Night_Mare17
06.Kasım.2011, 21:26
Bari Burak beleşe atmıyor top önünde kalıp falan. Kendisi kaçıyor , kendisi hazırlıyor. Biz bu ligde beleşe gol kralı olan çok oyuncu gördük. Burak Yılmaz bu sezon şu ana kadar bu ligin en iyi oyuncusudur.

ReaList
06.Kasım.2011, 21:55
Bu ligde gol atabilmek diğer liglerden daha zor. Onu belirtmek isterim.

Bu ligde mi gol atmak zor bırakın Allah Aşkına 36 yaşındaki Alex 27-28 tane gol attı bu ligde geçen sezon. Kimseye karşı önyargılı değilim gerçekler ortada Senin leblebi gibi gol atan futbolcuların avrupa kupalarında milli maçlarda dökülüyor bu a takım b takımda değil hepsinde öyle. Ligimizin başta stat ve zemin kalitesi olmak üzere futbol kalitesi Viyana kapısına bile dayanamaz.

Bizde sadece para var ve şunu belirtmek isterim ki Avrupalılar Türkiye'deki bu para savurganlığını da baz alarak buraya Avrupa'nın Katar'ı diyolar. Sönmüş yıldızları getirip 3-5 milyon € arası maaş bağlarsan senin ülkende futbol kalitesinden bahsetmek komik olur.

Night_Mare17
06.Kasım.2011, 21:57
Bu ligde mi gol atmak zor bırakın Allah Aşkına 36 yaşındaki Alex 27-28 tane gol attı bu ligde geçen sezon. Kimseye karşı önyargılı değilim gerçekler ortada Senin leblebi gibi gol atan futbolcuların avrupa kupalarında milli maçlarda dökülüyor bu a takım b takımda değil hepsinde öyle. Ligimizin başta stat ve zemin kalitesi olmak üzere futbol kalitesi Viyana kapısına bile dayanamaz.

Bizde sadece para var ve şunu belirtmek isterim ki Avrupalılar Türkiye'deki bu para savurganlığını da baz alarak buraya Avrupa'nın Katar'ı diyolar. Sönmüş yıldızları getirip 3-5 milyon € arası maaş bağlarsan senin ülkende futbol kalitesinden bahsetmek komik olur.

Burak'ın ben daha milli takımda döküldüğünü görmedim gollerinide attı. Şampiyonlar Ligi'nde ise sadece 1 maç yaptı.

Trabzonspor
06.Kasım.2011, 22:03

Hangi sezonda gördün 3-4 milyonlu oyuncuyu Trabzonspor'da?O dediğini sadece 3 İstanbul takımı yapıyor en çokta Fenerbahçe.Avrupa'dan kat kat gerideyiz bu kabul ama bunu futbolun içindeki yiyiciler bu hale getirdi.Ülkede hiçbir zaman rekabet ortamı oluşmadı.Bundan 2 yıl önce Bursa şampiyonluğa koşarken kimse inanmıyordu 'yapmazlar Bursa'yı şampiyon' deniyordu.Bunun nedeni yıllarca futbolun içinde dönen pisliklerdi işte insanlar o kadar alışmış ve o kadar benimsemişler ki olayı herkes kendinden emindi.Nyeseki Bursa Şampiyon oldu da bunları kırdı.

He futbolda değişen yine birşey yok oda ayrı konu.Şuan da milyonlarca dolar borcu olan kulüplere hala para harcama hakkı verirsen onlarda daha çok harcar zaten batağın içindeler çırpındıkça daha da çok batıyorlar.

Burak bugün 2 gol atmış.Bende onu Avrupa maçlarında izleyip başarılı olursa takdir etmek istiyorum.

Trabzonspor
06.Kasım.2011, 22:05
Ayrıca o serbest vuruş golünü nasıl vermezler hayret.Akşam ligtv'den ölçümlü analiz bekliyorum. :):)

ReaList
06.Kasım.2011, 22:06
Burak'ın ben daha milli takımda döküldüğünü görmedim gollerinide attı. Şampiyonlar Ligi'nde ise sadece 1 maç yaptı.

Bu sezon itibariyle
2 Benfica maçında ortada yoktu.
Bilbao maçında zaten fişini erken çekti.
CSKA maçında da oynadı gördük.
Azerbaycan ve Kazakistan'a gol attı bu takımların bizim ligdeki takımlardan farkı ?
ama Avusturya ve Almanya gibi üst düzey maçlarda yine kayboldu.

Bu demek değildir ki Burak kötü oyuncu, ama bu ligde leblebi gibi "bir de aynı tarzda" goller atıyorsa bu ligdeki takımların savunmalarının ne denli olduğunu gösterir bu kadar basit Lige göre çok çok iyi bir oyuncu ama biz abartmayı seviyoruz (: yarın yine bağlarız Real Burak'ın peşinde Manu aldı alacak diye.

ReaList
06.Kasım.2011, 22:08
@Trabzonspor

ben bu savurganlığı sadece ts yapıyor diye demedim, sadece ligimizde gol atmak zor denildi bende ligin ne durumda olduğunu söyledim yanlış anlaşılma olmasın.

Sirius Black
06.Kasım.2011, 22:12
Tabii ki ManU veya o seviyede bir oyuncu değil fakat ligimizin en formda forveti olduğu kesin. Bu formda devam ederse Sevilla tarzı bir takımda oynayabilir rahatça.

ReaList
06.Kasım.2011, 22:16
Tabii ki ManU veya o seviyede bir oyuncu değil fakat ligimizin en formda forveti olduğu kesin. Bu formda devam ederse Sevilla tarzı bir takımda oynayabilir rahatça.

Oynar ama rahatça oynamaz, Bakın Arda Turan'a oynamak için ne kilolar verdi ne taklalar attı. Rıdvan her zaman söyler bizim lig oyuncular için Cennet diye :)

Chinatown
06.Kasım.2011, 22:24
Bu ligde mi gol atmak zor bırakın Allah Aşkına 36 yaşındaki Alex 27-28 tane gol attı bu ligde geçen sezon.

arkadaşım sen bırak allah aşkına. yani bu kadar dayanaksız konuşma gözünü seveyim. ligde gol atmak kolaymış..

son 5 sezon gol kralları:

2011 Alex 28
2010 Makakula 21
2009 Baros 20
2008 Semih 17
2007 Alex 19

maç başına bir golü geçtim, yarım gol seviyesinde gol kralları. İspanyada, İngiltere'de 40 ları bile bulan oyuncular varken bizde 25'i gören yok. neyin davası bu Burak ile anlamadım.

ha bu seneye gelelim. 10 hafta oldu, 4 golün üzerinde (2,5 maç başına bir gol) gol atan sadece 3 oyuncu var. ki Burak'ın da 13 golünü 8 maçta attığını da atlamamak lazım. yani gol atmak o kadar da kolay değilmiş sanki.

ReaList
06.Kasım.2011, 22:31
@Chinatown

Bana göre kolay size göre zor bu kadar basit.
Ben bu ligin gol atmak için çok çok zor bir lig olmadığını düşünüyorum, Milyonlar saçtığımız oyuncular takımları pansiyon olarak kullandığı için Son sene dışında maksimum goller 20 civarında. Mesela geçen sezon 8 milyon € bonservis + 3 milyon € maaşla takıma alınan Niang'ı 15 gol atıp devasa bir oyuncuymuş gibi kendi gözümüze sokup yüceltiyorsak biz çok geride kalmışız demektir. Zaten uluslararası alandaki durumumuz herşeyi özetliyor(nokta)

Chinatown
06.Kasım.2011, 22:38
@Chinatown

Bana göre kolay size göre zor bu kadar basit.
Ben bu ligin gol atmak için çok çok zor bir lig olmadığını düşünüyorum, Milyonlar saçtığımız oyuncular takımları pansiyon olarak kullandığı için Son sene dışında maksimum goller 20 civarında. Mesela geçen sezon 8 milyon € bonservis + 3 milyon € maaşla takıma alınan Niang'ı 15 gol atıp devasa bir oyuncuymuş gibi kendi gözümüze sokup yüceltiyorsak biz çok geride kalmışız demektir. Zaten uluslararası alandaki durumumuz herşeyi özetliyor(nokta)

peki o zaman dediğine göre messi aslında çok büyük oyuncu değil, zaten milli takımda da durumu ortada, ispanya ligi de gol atmanın çok kolay olduğu bir lig. ondan orada leblebi gibi gol atıyor.

ReaList
06.Kasım.2011, 22:47
peki o zaman dediğine göre messi aslında çok büyük oyuncu değil, zaten milli takımda da durumu ortada, ispanya ligi de gol atmanın çok kolay olduğu bir lig. ondan orada leblebi gibi gol atıyor.

Bak Trabzonsporlusun ve iyi bilirisin. Biz Fatih Tekke'yi de biliriz. Burak'tan daha mı kötüydü ? Son senelerinde 30'lara yakın atıyordu ki 30'u da aştı. Bugün Burak için ne deniliyorsa onun için söylendi ama Burak'la ortak noktası üst düzey hem kulüp hemde ulusal takım maçlarında varlık gösterememeleriydi. Sonrasını uzun uzadıya buraya yazmaya gerek yok herhalde. Reallere Milanlara İnterlere gidecek diye çarşaf çarşaf salladığımız yazıların geçmiş görüntüsü kafanda canlanıyodur.

Ben burada bir öngörüde bulundum bir şahsı veya kurumu kötülemiyorum sistemi kötülüyorum. Burak bu kadar rahat goller "hemde aynı tip" atıyorsa bu ligin kalitesizliğiyle alakalı, ve biz bu kalitesizliğin farkına varamadığımız için küçük havuzumuzda kendimizi okyanusta zannediyoruz.

Facx
06.Kasım.2011, 22:52
balde mir ligde diğerliglere oranla gol atmak kolay ona katılıyorumda çok abartıyosun öyle veya böyle ispanya gol kralıda bu ligde çuvalladı yani

ReaList
06.Kasım.2011, 22:56
balde mir ligde diğerliglere oranla gol atmak kolay ona katılıyorumda çok abartıyosun öyle veya böyle ispanya gol kralıda bu ligde çuvalladı yani

Aslında aynı şeyleri söylüyoruz (:
Burak'ta Fener'de Beşiktaş'ta çuvallamadı mı ? Neyse biz oyuncuları pohpohlamaya devam edelim çünkü mevcut durum bize hakktır :)
Herkese iyi bayramlar.

barahir
06.Kasım.2011, 23:10
Burak Beşiktaş ve Fenerbahçe'de iş yapamadı çünkü rakipleri sürekli kapanan takımlar oldu hep.. Ancak Trabzonspor'un karşısına çıkan takımlar "acaba kazanabilir miyim?" düşüncesiyle nispeten daha açık oynuyolar.. Bu da Tam Burağın oyun tarzı..

Bir de şu nokta var.. Burak BJK ve Bizdeyken henüz futbolcu kişiliği oturmamıştı ancak şimdi neyi iyi yapıp yapamadığını çok iyi biliyor.. O yüzden formsuz bile olsa Burak bu ligin en tehlikeli forveti.. Ama Trabzondan ayrılırsa aynı şekilde başarılı olur mu? Bu soru da her Türk futbolcusunda var zaten..

Chinatown
06.Kasım.2011, 23:25
Bak Trabzonsporlusun ve iyi bilirisin. Biz Fatih Tekke'yi de biliriz. Burak'tan daha mı kötüydü ? Son senelerinde 30'lara yakın atıyordu ki 30'u da aştı. Bugün Burak için ne deniliyorsa onun için söylendi ama Burak'la ortak noktası üst düzey hem kulüp hemde ulusal takım maçlarında varlık gösterememeleriydi.

şimdi ulusal karşılaşmalar derken Trabzonspor'u karıştırmak adil değil. sana bir örnek vereyim, uzun uzadıya Trabzonsporl oyuncuların milli kariyerini irdelemeyelim. Egemen Korkmaz. tek vereceğim isim budur. eminim sende dediğimi anlamışsındır. ona rağmen Fatih milli takımda 30 maçta 15 gol atmıştır ki fena değildir.

klüp üst düzey maçları diyince de geçen sene herbiri final olan maçlarda, Beşiktaş, Galatasaray maçlarında yaptıkları aklıma geliyor.

ben Burak şöyle büyük böyle büyük demiyorum. benim sana karşı çıktığım konu ligde gol atmanın kolay oluğunu düşünmen. ve bunun kaliteyle bağdaştırdığın yanlış mantığın.

futbolda bir takım kalitesiz, beceriksiz ise geri çekilir, defansa gömülür. aynı şey ligde de böyledir. eğer lige kalitesiz diyorsan o ligde gol atmak zordur. rakibin futbol ile ilgisi düşük olduğundan zordur. Türkiyede defans oyuncusu adamı yorar. Ama İngiltere'de, İspanyada maşallah stoperler bizim 10 numaralardan teknik. ispanya-ingilterede maç başına 3-4 gol atılıyor. yani buraya gelen bütün golcüler bunu der. aksini ikna etmek de biraz dayanaksız. o Niang dediğin adam Fransa gol kralıydı. Guiza, Marcelinho yine öyle.

yani Burak'ın attığı gol sayısı onu dünya starı yapmaz. öyle olsa Alex bu gol sayılarıyla realde oynardı. ama bu gol sayısına da ulaşmak kolay değil, kimse de leblebi gibi gol atmıyor bu ligde.

COLMAN20
07.Kasım.2011, 00:55
Burak'ın yanı sıra takım bu sezon ki en etkili performansını ortaya koydu.

Zokora'ya da değinmeden geçemeyeceğim;

Türkiye'de şaunda mevkiisinin en iyisi.

Trabzonspor
07.Kasım.2011, 01:34
Burak Beşiktaş ve Fenerbahçe'de iş yapamadı çünkü rakipleri sürekli kapanan takımlar oldu hep.. Ancak Trabzonspor'un karşısına çıkan takımlar "acaba kazanabilir miyim?" düşüncesiyle nispeten daha açık oynuyolar.. Bu da Tam Burağın oyun tarzı..

Bir de şu nokta var.. Burak BJK ve Bizdeyken henüz futbolcu kişiliği oturmamıştı ancak şimdi neyi iyi yapıp yapamadığını çok iyi biliyor.. O yüzden formsuz bile olsa Burak bu ligin en tehlikeli forveti.. Ama Trabzondan ayrılırsa aynı şekilde başarılı olur mu? Bu soru da her Türk futbolcusunda var zaten..

İşte burda yanılıyorsun kardeşim.Burak hep yanlış şekillerde oynatıldı o saydığın takımlarda.Hep ondan yapamayacağı şeyler istendi ondan.Bir adamdan top sürme yeteneği yokken top sürmesini isterseniz bu oyuncunun değil sizin hatanız olur.Burak'ın en iyi yaptığı şey topsuz iyi yer tutmak koşmak ve bitirebildiği en iyi şekilde bitirmek.Bu adama kalkıpda sen durda orta alanda pas at dersen tabiki hatalı sensin.

Özeti izledim harika pozisyonlar yapmışız.Gollerin yanında birçok sayıda pozisyon bulmuşuz ki hepside mkemmel.Kayseri topla oynamada %62'yi bulmuş ama bizim maç sonu toplam 20 şutumuz var buda yabana atılmayacak bir rakam.Golleri kontradan bulmuşuz deniyor ama bugün baktığımızda Real Madrid bile kontradan birçok gol buluyor.Mourinho bu işin ustalarından ve takım çok güzel kontraya çıkıyor.

Bugün bizim takımda bunu çok mükemmel yapmış.Serkan'a kızıyordum ama golde büyük payı var mesela.Pası verip çapraz koşu yapıp savunmadaki 2 adamı oyundan düşürmesi harikaydı.

Kayseri'de de Hasan Ali ve Amrabat çok iyi işler yapmış.Hasan Ali milli takıma alınmadı diye biliyorum ama bence olmalıydı.

İstatistikler şöyle.

Gol: Trabzonspor: 2 – Kayserispor: 1
Toplam Şut: Trabzonspor: 20 - Kayserispor: 7
İsabetli Şut: Trabzonspor: 9 - Kayserispor: 3
İsabetli Orta: Trabzonspor: 3 - Kayserispor: 2
Faul: Trabzonspor: 13 - Kayserispor: 18
Korner: Trabzonspor: 3 - Kayserispor: 3
Ofsayt: Trabzonspor: 0 - Kayserispor: 0
Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 40 - Kayserispor:% 60

barahir
07.Kasım.2011, 01:38
O konuda da haklısın.. Fenerbahçe'de sürekli sağ açıkta denendi Burak ama verimli olamadı haliyle..
Ancak bence Burağın top sürme yeteneği hiç de fena değil.. Hatta savunmayı karşısına aldığında sadece top sürerek geçip bi çok gol atmışlığı var..

İşte dediğim gibi Şenol Güneşle beraber kendisinin farkına vardı bence Burak..

Trabzonspor
07.Kasım.2011, 01:45
O konuda da haklısın.. Fenerbahçe'de sürekli sağ açıkta denendi Burak ama verimli olamadı haliyle..
Ancak bence Burağın top sürme yeteneği hiç de fena değil.. Hatta savunmayı karşısına aldığında sadece top sürerek geçip bi çok gol atmışlığı var..

İşte dediğim gibi Şenol Güneşle beraber kendisinin farkına vardı bence Burak..

P gelişim sürecinden sonra oldu onda.Hem bitiricilikte hemde top sürmede ilerledi.Maç içinde mesela bazı pozisyonlar bomboşken kaçırdığı oldu buda bitiriciliğinin hala üst düzey olmadığını gösteriyor..Aklıma gelen o Alan'ın çalım atıp içeriye çıkardığı ve Burak'ın vuruşunda kalecinin kurtarıışı ardından Halil vurdu yine kaleci çıkardı.

Trabzonspor
07.Kasım.2011, 02:50
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/8822-0Y7J9T0V.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/8822-8F5R7B8D.jpg

Maçtan 2 güzel kare.

BaFraLı
07.Kasım.2011, 14:09
Ligtv bununda kac cm oldugunu olcermi acaba ?

Evet ölçmüş. 26 cm.

http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_xo_merk.jpg

Golü vermedi hakem diyoruzda bu pozisyonu çok çok iyi takip etmesi lazımdı hakemlerin. Bir anda olmuş bişey. Yardımcı hakemede denilecek pek bişey yok gibi. Ben hakem olsam bunu göremezdim mesela. Suç hakemlerde ama bir yandanda düşününce zor pozisyon bu pozisyonu çözmek mesele olabilir hakemler açısından. Ama bir yandanda bakınca ampül gibi gol nası vermiyosun.

Burak Yılmaz gerçekten çok iyi. Bitiriciliği harika.

COLMAN20
07.Kasım.2011, 14:45
Burak tam frikik kullanmayı öğrendi dedik, bu seferde hakemler başladı işin önüne geçmeye

nekop
07.Kasım.2011, 15:00
Geçen sene Emre'nin 1 metre çizgiyi geçen golünden sonra bunu çok büyütmemek lazım. :)

Bordo61Mavi
07.Kasım.2011, 22:56
Bi ara Deivid'de atmisti sanirim, oda epey gecmisti. 6 hakemle Turkiyede is cozulurmu ?