Log in

View Full Version : [10.Hafta] Samsunspor - Ankaragücü

GeNç KaRTaL
02.Kasım.2011, 20:54
http://img153.imageshack.us/img153/9652/samank.jpg (http://img153.imageshack.us/i/samank.jpg/)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Kasım.2011, 22:26
Samsunspor'da formsuz,kötü gidiyor filan ama böyle bir Ankaragücü bulmuşken,hele de evlerindeyken bu fırsatı kaçırmayıp kazanacaklardır diye düşünüyorum. Çok tepki çeken Sarı Saçlı Prens Bance gol atacak gibi hissiyatım var :p

BaFraLı
04.Kasım.2011, 21:12
Bu maçı artık kazanmalıyız. Kazanırsak Ankaragücü ile fark 9 puan olacak. Ki rakip zaten parçalanmak üzere. Onlarda çıkış maçları diye düşünüyolardır bu maçı yüksek ihtimal. Ama Samsun , Samsun'da bu maçı kolay vermez. Kazanırız.

William Rookwood
05.Kasım.2011, 00:16
2-0'dan 2-2 yaptı Ankaragücü bu maça 0 vermiştim tahmin liginde :)

Deus Dominus
05.Kasım.2011, 00:16
4 dakikada iki gol atmış Ankaragücü...Samsunspor'un savunması vahim :0:
Bance yaktı beni...fantezi futbol takımlarımda kaptanımdı, yine gol atamamış :)

LaigLeNoiR
05.Kasım.2011, 01:36
Bu AHMET ŞAHİN'in durumu ne olacak ?

Petkoviç istifa sesleri yükseldi taraftarlardan.

William Rookwood
05.Kasım.2011, 03:10
Bence Ahmet Şahin yerine Mahmut oynamalı. Fenerbahçe maçında çok beğendim kaleciliğini

footballer33
05.Kasım.2011, 03:23
Bence Ahmet Şahin yerine Mahmut oynamalı. Fenerbahçe maçında çok beğendim kaleciliğini
O dediğiniz Ertuğrul Taşkıran'dı. :) Ahmet Şahin geçen sezon ne kadar iyiyse, bu sezon da o kadar kötü. Oynatılmaması lazım şu sıralar.

Fearless Coward
05.Kasım.2011, 03:46
Onun 2 ismi var Mahmut Ertuğrul ondan ilk ismini kullanmış Ufuk :D Ertuğrul her maç oynatılmalı bence Samsun için daha iyi olur...

kalemci
05.Kasım.2011, 06:07
Hürriyete diyecek hiç bir şey yok saygı duyulması lazım. Sakat sakat oynadı oyuncu değiştirme hakkı kalmadığında. Ziya Hoca inşallah Murat Duruer ve Umut Sözene daha fazla zaman tanır.

KaPaLı
05.Kasım.2011, 11:21
1 puan falan umrumda değilde o Aybars'ın golunden sonraki sevinci herşeyi anlatmaya yeter. Hürriyet'i geçen malum yöneticiler zamanında herkese hain gibi gösterdiler ama dün sakat sakat Zenke'ye müdahele etmeye çalışması müthişti.

Samsun taraftarıda bir garip. Petkovic'e istifa deneceği kadar Ahmet Şahin'i göndermeye çalışsınlar. Petkovic ne yapsın bu kaleciyle. Takımı sabote ediyor adam bariz şekilde.

Universal
05.Kasım.2011, 15:08
Samsun'un 2-0'dan maç vermesi beni çok şaşırtı, Fener maçı olduğu için izleyemedim; ama sezon sonu ne yazık ki bu iki kulüp gideceği adres az çok belli gibi. Ama Samsun'un hiç olmassa biraz daha şansı var.

footballer33
05.Kasım.2011, 23:03
Onun 2 ismi var Mahmut Ertuğrul ondan ilk ismini kullanmış Ufuk :D Ertuğrul her maç oynatılmalı bence Samsun için daha iyi olur...
Bunu şimdi öğrenmiş oldum. Teşekkürler. :)