View Full Version : [10.Hafta] Galatasaray - Mersin İ.Y.
GeNç KaRTaL
02.Kasım.2011, 20:54
http://img535.imageshack.us/img535/4282/gsmiy.jpg (http://img535.imageshack.us/i/gsmiy.jpg/)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Kasım.2011, 22:21
Galatasaray son Kayseri maçındakine benzer bir oyun oynarsa güle oynaya yener Mersin'i fakat ben bu kez öyle oynayabileceklerini sanmıyorum,tutuk bi GS bekliyorum. Formda Nobre ve Moritz çok ağrıtabilir GS savunmasının başını. Berabere bitecektir bu maç bence.
Suicider
02.Kasım.2011, 22:35
Derbi haftaları yaklaşıyor.O yüzden bu tip maçlardan 3 puan çıkarmamız şart.Sanki berabere bitecekmiş gibi geliyor maç ama kazanmamız lazım.
okumus
03.Kasım.2011, 02:01
Tahminim 4-1 gibi farklı bir skor olacak kazanırız.
William Rookwood
03.Kasım.2011, 14:21
Zor maç olur ama Galatasaray kazanır
Nedvedmania
04.Kasım.2011, 21:44
Süper Lig'de bugüne kadar toplamda 399 karşılaşmada oynayan Ayhan Akman,Galatasaray'ın yarın Mersin İdmanyurdu ile yapacağı karşılaşmada görev verilmesi halinde 400. kez forma giyecek aynı zamanda Ayhan Akman Mersin İdmanyurdu maçında gol attığı takdirde Süper Lig Kariyeri'ndeki 50. golüne ulaşmanın sevincinide yaşayacak.
:) .
DisCo
05.Kasım.2011, 02:37
Stadın o kadar etkisi var mı bilmiyorum ama Galatasaray anormal şeyler olmadıkça bu stadta zor kaybediyor. Mersin kötü bir takım değil ve Galatasaray'a ayrı tarife uygulayan Nobre var. Erken bir gol bu maçta çok önemli diye düşünüyorum.
Bence orta alanda Selçuk, Ceyhun oynamalı ve önlerine Melo'yu monte etmek lazım. Melo savunmada gerçekten iyi işler çıkarıyor ama hücumda oynarsa daha etkili olacağını düşünüyorum. Ciddi şekilde dikine gidiyor ve oyuncu geçerek alan oluşturuyor. Bu durumda araya kaçacak oyuncularla ya da Melo ile ciddi pozisyonlar yakalayabiliriz. İleri uçtaki verimini defansa kıyasladığımızda Melo defansif oynarsa hücumda bu işi yapabilecek bir oyuncumuz bulunmuyor. Melo ilerde oynarsa defans işini bir şekilde mutlaka çözeriz.
Bunların yanında ciddi pas hataları yapıyoruz. Yani üst düzey oyuncuların yapmaması gereken komik hatalardan bahsediyorum. Bunların da çözümünü bulmalıyız. Aydın'da asla tercih olarak sahaya sürülmemelidir.
Fearless Coward
05.Kasım.2011, 02:39
Kazım oynamalı...İhtiyacımız var ona...Maça gelirsek erken gol bulursak bırakmayız ilk yarıdan işi bitiririz umarım...
William Rookwood
05.Kasım.2011, 02:43
Kazım oynamalı...İhtiyacımız var ona...Maça gelirsek erken gol bulursak bırakmayız ilk yarıdan işi bitiririz umarım...
tabi biz maçı izlemessek kanka :D
Fearless Coward
05.Kasım.2011, 02:45
Valla ben izlemicem kanka seni bilmem :D
Nedvedmania
05.Kasım.2011, 03:02
Bilet kalır inşallah :)
William Rookwood
05.Kasım.2011, 03:06
Bilet kalır inşallah :)
4. kategori 45 tl en ucuzu :) 5. ve 6. kategoride ki biletler tükenmiş
Valla ben izlemicem kanka seni bilmem
kanka arkadaşla gitmeyi istiyordukta hem biletler tükenmiş hemde düşünüyorum ben ne zaman gs maçı izlesem ya berabere kalıyor ya yeniliyor :D birde çıplak gözle izlediğimi hayal edince insan kendi takımına bu zulmü yapmamalı diye düşünüyorum :D
Nedvedmania
05.Kasım.2011, 03:19
4. kategori 45 tl en ucuzu :) 5. ve 6. kategoride ki biletler tükenmiş
kanka arkadaşla gitmeyi istiyordukta hem biletler tükenmiş hemde düşünüyorum ben ne zaman gs maçı izlesem ya berabere kalıyor ya yeniliyor :D birde çıplak gözle izlediğimi hayal edince insan kendi takımına bu zulmü yapmamalı diye düşünüyorum :D
5 ve 6 ne ? Pegasus alt ve üst değildir umarım.
William Rookwood
05.Kasım.2011, 04:34
Pegasuslar tükenmiş 45, 90, 175 ve 210 TL'lik biletler var, biletixde böyle geçiyor. Galatasaray sitesinde bayrama özel %30 indirim olacakmış
http://web03.biletix.com/biletsec/MFC16/TURKIYE/tr
Nedvedmania
05.Kasım.2011, 04:36
Hadi ya. Artık bi şekilde bulacaz bilet :D
byariff
05.Kasım.2011, 20:29
Galatasaray (http://www.mackolik.com/Takim/1/Galatasaray): Muslera, Eboue, Semih, Ujfalusi, Hakan Balta, Melo, Selçuk, Sabri, Kazım, Riera, Elmander
Mersin İdman Yurdu (http://www.mackolik.com/Takim/452/Mersin-Idman-Yurdu): Sehic, Çağdaş, Erman, İbrahim Kaş, Mustafa Keçeli, Hakan, Hasan, Erhan, Ben Yahia, Moritz, Nobre
Sabriyi Ortasahada niye oynatir hoca anlamadim sahsen ceyhunu koyarim oraya melo ve selcugu daha onde oynatirim
Night_Mare17
05.Kasım.2011, 20:31
Semih aldı formayı aslanım benim. :)
eng1n
05.Kasım.2011, 20:42
Galatasaray (http://www.mackolik.com/Takim/1/Galatasaray): Muslera, Eboue, Semih, Ujfalusi, Hakan Balta, Melo, Selçuk, Sabri, Kazım, Riera, Elmander
Mersin İdman Yurdu (http://www.mackolik.com/Takim/452/Mersin-Idman-Yurdu): Sehic, Çağdaş, Erman, İbrahim Kaş, Mustafa Keçeli, Hakan, Hasan, Erhan, Ben Yahia, Moritz, Nobre
Sabriyi Ortasahada niye oynatir hoca anlamadim sahsen ceyhunu koyarim oraya melo ve selcugu daha onde oynatirim
Eboue ortasaha olabilir sabri sağ bekde bence.
byariff
05.Kasım.2011, 20:53
sabri ortasahada tahminim kazim biraz daha forvete yakin oynucak gibi
byariff
05.Kasım.2011, 21:06
7 dakka gecti su an mersin oynuor baya bi top kaybi yaptik
byariff
05.Kasım.2011, 21:12
yahu su riera varya bu adami izledikce culio"yu ozluyorum bu adamin hic bir katkisi yok yahu
Sirius Black
05.Kasım.2011, 21:46
Reyizsin Muslera.
C h A o S
05.Kasım.2011, 21:47
Riera devre arasında acilen gönderilmeli bu takımdan.Katkısı yok ama zararı çok.Resmen 10 kişi oynuyoruz.Adamın attığı her top rakipte.Aydın Yılmaz'a razıyım onu gördükçe.
byariff
Muslera penalti cikartti golu yeseydik maci cevirme sansimiz yok ve cok ama cok kotu oynuyoruz Riera kesinlikle cikmasi lazim bu kadar kotu bir adam gormedim hayatimda , 600 bin tl"ye oynuyan culio cokmu iyi bu adamdan culio kesinlikle daha iyi.
E.Cartman
Adamsın Muslera, adam !
Sirius Black
05.Kasım.2011, 21:48
Yalnız bir Galatasaray kalecisi penaltı çıkarmayalı ne kadar oldu yahu?
Riera dökülüyor adeta Emre Çolak veya Sercan düşünülebilir.
uAburak89
05.Kasım.2011, 21:57
Riera olmayacak fiyasko transfer dedik, geçen hafta dışında her dakika haklı çıkarıyor beni. Keşke yanılsaydım. Culio çok iş yapardı, Fatih Terim inadına kurban gitti. Tıpkı 2. dönemindeki gibi Lucescu döneminden kalan yabancıları göndermişti, yine aynı şeyi yaptı. Hem sol açık hem de sol içte çok iyi bir alternatifti Culio. Riera sisteme uymuyor belki 4-4-2 oynansan iş yapabilir bu şekilde zor.
E.Cartman
05.Kasım.2011, 22:01
Fatih hoca Arda'nın gideceğini bilseydim Culio'yu bırakmazdım demişti galiba. Arda'nın gidişi biraz ters geldi bize. Ama Arda'nın boşluğunu Riera'yla doldurmak daha büyük hata, başka biri bulunurdu oraya.
byariff
05.Kasım.2011, 22:01
ayhan ve sercan girdi - riera ve sabri cikti
DisCo
05.Kasım.2011, 22:03
Sercan'da kötü oynuyor ama arada bir topuk pası felan gol oluyor. O yüzden iyi bir değişiklik diyebiliriz.
DisCo
05.Kasım.2011, 22:13
Melo'yu öne almamız lazım. Nasıl pozisyon oluşturuyor. Elmander atamadı.
byariff
05.Kasım.2011, 22:19
Nduka inanilmazi kacirdi bombos kaleye.
DisCo
05.Kasım.2011, 22:32
Elmander yine kaçırdı. Ayhan'ın asistini de baltaladı. :)
elmanderin içine güiza kaçmış bu maç :D
byariff
05.Kasım.2011, 22:34
elmander 2 tane cok net gol kacirdi :D
DisCo
05.Kasım.2011, 22:37
Ayhan döktürüyor. Çok etkili geliyoruz ama son paslar yada son vuruşlar berbat.
Vieri
05.Kasım.2011, 22:39
çok kaçan var. maç çok iyi, mersin bu üst düzey futbolda oyuncularını kaybediyor.
Sirius Black
05.Kasım.2011, 22:53
Neredesin Baros?
uAburak89
05.Kasım.2011, 22:53
Elmander kafamda saç kalmadı sayende, şu maçta giden 3 puana çok ama çok üzüldüm.
C h A o S
05.Kasım.2011, 22:55
Puan kaybetmememiz gereken maçta önemli 2 puan bıraktık.Bu maç nasıl 0-0 bitti ilginç.Özellikle Nduka'nın kaçırdığı gol maçın kader anıydı.
Devre arasında bu takıma forvet ve sol açık şart.Yoksa bu kadroyla çok zorlanırız.
Vieri
05.Kasım.2011, 22:55
Elmander iyi ama çok yalnız, sercan yıldırım'la olmaz bu iş.
byariff
05.Kasım.2011, 22:56
Elmander cok gol kacirdi evet onuda gectim fatih terim umarim ders alir artik bakiniz 2.ci yari cift forvete donduk ne kadar cok pozisyon urettik ? ve su rierayida artik takimdan keser ayhan bile daha iyiydi abi. devre arasi keske su grosickiyi alsak... ( dun fener macinda iyi oynadigi icin degil gecen sezonun devre arasinda gelmisti o gunden beri izliyorum. )
Sirius Black
05.Kasım.2011, 22:57
Her şeyi geçtim Elmander yerine Baros olsaydı 2 tane golümüz en az. Elmander faydalı filan ama bu maç saçkıran etti hepimizi.
uAburak89
05.Kasım.2011, 22:57
Fatih Terim Sercan'ı uyarsın, kendini attı penaltı yaptırmak için topu auta atsa daha iyiydi. Top rakibin omzuna çarptı el diye itiraz ediyor göz göre göre. Topunu oynamak yerine çakallık yapan oyunculara sinir oluyorum.
Bu maç nasıl 0-0 bitti aklım almıyor, iddaa tabiriyle +7lik maçtı. 65'ten sonra bir ara orta saha kavramı çöktü top bir o kalede bir bu kalede. Elmander'in kaleciyi geçip atamadığı pozisyon fena hala aklımda, geçemez dedim attı çalımı gol be dedim top auta gitti..
Lucas Neill
05.Kasım.2011, 22:58
Iyi oynadik hirsliydik böyle oynasinlar varsin berabere bitsin ilerleyen haftalarda bu iyi oyunun meyvesini aliriz. Riera böyle oynayacaksa gönderilsin 10 hafta oldu ama gecen hafta disinda biseyini göremedik pek. Ayrica Firat Aydinus müthis bi mac cikardi tebrikler gercekten.
DisCo
Çift forvet ve oyun kuracak adam lazım. Selçuk ve Ayhan sağdan al sola ver yapıyorlar. En rahat futbol tarzı, riski bulunmuyor. Melo iki girdi ileriye anında pozisyon oluşturdu. Niye rakibi yakaladın mı üstüne gideceksin. Fatih Terim bunu yapacak oyuncuyu orada oynatmıyorsa bu takım daha çok berabere kalır.
footballer33
Enteresan sonuçlar çıkmaya devam ediyor bu hafta. Önce Sivas-F.Bahçe, sonra Samsun-A.Gücü ve şimdi de G.Saray-M.İ.Y.. :) Gidip gelen bir maç oldu iki takım için de. Mersin'in kaçan penaltısı ise maçın kırılma anıydı.
byariff
05.Kasım.2011, 23:02
Bir kere kadro yanlisti Terim sabriyi oynatmasi orta sahada hataydi. koy ceyhunu oraya melo"yuda amc tarzi oynat daha on tarafta oynat daha cok pozisyon yakalardik melo 2-3 kez bole hucuma kalkti pozisyon yaratti adam dedigim gibi su rieraya yillik 3m hak etmiyor umarim devre arasi yollanir
furkan58
05.Kasım.2011, 23:11
Mersin 1 penaltı , birde %10000000000000 lük gol kaçırarak 3 puanı geri tepti .
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
05.Kasım.2011, 23:13
Bu sezon kesinlikle şu kanıya vardım ki benim gözümde Fırat Aydınus Cüneyt Çakır'dan daha iyi hakem.Net. Eğer avrupada da iyi maçlar yönetiyorsa elit kategorisine yükselmesi yakındır diye düşünüyorum. Maça gelecek olursam; Bu tabiri aslında hiç sevmem ama Nduka'nın pozisyonunu ben bile atardım :D Yahu 7 metrelik kale karşında bomboş duruyor ve sen topu üst direğe nişanlıyorsun :p Elmander'in kaleciyi geçip atamadığı pozisyon ise daha zor pozisyondu,Muslera penaltıyı kurtardı,Moritz kaçırmadı. Sonuç olarak MİY beklediğim gibi Galatasaray'ı çok iyi zorladı ve deplasmandan puanla çıkmasını bildi :) Tebrikler.
Night_Mare17
05.Kasım.2011, 23:20
Galatasaray'ın ihtiyacı sakız çiğneyen biri sanki... demiş Fatih Demirel. Çok doğru çok.
RaSenGan
05.Kasım.2011, 23:26
Maçın Özeti :
Öh Elmander Öh.
furkan58
05.Kasım.2011, 23:31
Ayrıca Nduka kaçırdığı golle ayrı bi parantezi hakediyo maçın kader anıydı . Hadi penaltı kaçar Messi bile penaltı kaçırıyorda 7 mete kale 3-4 metre uzaktasın istese üst direğe vuramaz :n:
Night_Mare17
05.Kasım.2011, 23:32
Ayrıca Nduka kaçırdığı golle ayrı bi parantezi hakediyo maçın kader anıydı . Hadi penaltı kaçar Messi bile penaltı kaçırıyorda 7 mete kale 3-4 metre uzaktasın istese üst direğe vuramaz :n:
Elmander'e de köşeli parentez açmak lazım :D
Yalnız orda Hakan Balta kendinden beklenmeyeni yaparak rakibin önüne atladı ve orada benden bir artı puan kazandı :)
Alicanfmfan
05.Kasım.2011, 23:53
Sabri-Kazım-Sercan ile olacak iş degil bu Lig
barahir
05.Kasım.2011, 23:59
En iyisi Elmander ile Ndukaya Küme Parantezi açalım :) A={Elmander,Nduka}
eng1n
06.Kasım.2011, 00:07
İki takımda 3 puanı kaçırmış ilginç maç olmuş vesselam.
Homer J.S
06.Kasım.2011, 00:11
Mersin 1 penaltı , birde %10000000000000 lük gol kaçırarak 3 puanı geri tepti .
Mersin'in penaltısını Muslera kurtardı, Elmander çok pozisyon kaçırdı. 3 puanı teptik resmen bu maç.
Dipnot: Bakış açısı
C h A o S
06.Kasım.2011, 00:18
Semih Kaya'ya ap ayrı bir parantez açmak lazım.Bu çocuk böyle devam etsin sakatlık yaşamadığı sürece yeni Bülent Korkmaz'ımız olur.Hatta daha iyisi olur.Adam her kafa topunu alıyor.Pas tekniğide var.Zamanla heyecanınıda üstünden atıcaktır.Semih Kaya'yı görünce Servet ve Gökhan Zan gibi adamlara verilen zamana acıyorum.
byariff
06.Kasım.2011, 00:21
evet semih kaya iyiydi bugun 1 hatasi vardi olur boyle seyler normal nobre ile kafa toplarinda 1 kez bile top kaybetmedi nobreye karsi bu fizigi ile.
Night_Mare17
06.Kasım.2011, 00:22
Semih net söylüyorum bir aksilik olmazsa bu takımın efsanelerinden olur.
eng1n
06.Kasım.2011, 00:22
Riera biraz Carrusca'ya benziyor, yakında Riera içinde "kumaşı iyi ama" diye başlayan tanım cümleleri kurulur.
RaSenGan
06.Kasım.2011, 00:28
Riera biraz Carrusca'ya benziyor, yakında Riera içinde "kumaşı iyi ama" diye başlayan tanım cümleleri kurulur.
İkisi farklı :) Biri yıldız olmaya adaydı birisi zamanında Liverpool'da oynamış bir adamdı.Riera'nın oyununa bakıyorum bu adam Premier Lig'te Liverpool'da nasıl oynayabilmiş diyorum.Kaliteli demek ki ama bir sorun var şimdi.Sanki körelmiş adam.
barahir
06.Kasım.2011, 00:30
Espanyoldayken iyiydi Riera ama L'pool da fazla oynayamadığı için sanırım yetenekleri köreldi..
Nedvedmania
06.Kasım.2011, 00:42
Maçtan yeni geldim. Maçı hakeden taraf bizdik. Mersininde pozisyonları var ama baskıyı kuran, oyunun hakimiyeti olan takım bizdik. İlk yarı çok kötü geçti. 20-45 arası sürekli paslaşma oldu. Tribünde ilk yarı kötüydü (Ayrıca tribünlerde en az 40 bin kişi olmasına rağmen 33 bin kişi yazıyordu. Kimse bana o statta 15 bin kişilik boş yer olduğuna inandıramaz).
Maç sonu önce Elmander ardından Eboue ve sonra Sercan, Kazım, Muslera, Ujfalusi ve Melo tribünlerden özür diledi. En çok Elmander'e üzüldüm. Kızamadım çünkü o da ne yaptığının farkındaydı. Kaçırdığı pozisyonlardan sonra ki yüz mimikleri, el hareketleri nasıl bir duygu içerisinde olduğunu gösteriyordu. Umarım moralini fazla bozmaz ve sıradaki maç gollerine devam eder.
Nedvedmania
06.Kasım.2011, 00:53
Yalnız bir Galatasaray kalecisi penaltı çıkarmayalı ne kadar oldu yahu?
Andre Moritz'in kullandığı penaltıyı kurtaran kaleci Muslera,6 sezon sonra Süper Lig maçında penaltı kurtaran ilk Galatasaraylı kaleci oldu. En son 2005-2006 sezonun 28. haftasında Gençlerbirliği maçında Uğur Boral'ın kullandığı penaltıyı Mondragon kurtarmıştı.O karşılaşmada da yine Fırat Aydınus düdük çalmıştı.
---
Basin toplantisinda düsen GS TV mikrofonunu kaldiran Fatih Terim:" Galatasaray yerde durmaz, hep böyle yukarda durur".
William Rookwood
06.Kasım.2011, 01:09
Fırat Aydınus'ın hakemliğini çok beğeniyorum gerçekten, diğer hakemlerin örnek alması gereken bir hakem. Maça gelecek olursak; Elmander'in pozisyonları çokta net değil açıkcası attığı iki şutta defansa çarpıyor şansız bir günündeydi. Benim dikkatimi iki pozisyon çekti, biri penaltıyı yaptırıpta yaptırdığı penaltıyı kurtaran Muslera, ikinciside Nduka'nın bomboş kaleye atamamasıydı. :)
bence hiç alakası yok carrusca hızlı çevik teknik dribing atabilen ve içeri sokulabilen bi sol kanat oyuncusuydu ancak güçsüz bi futbolcuydu riera aksine ağır teknik var ama yeteri kadar kullanamıyo fiziki olarak ne güçlü ama ne güçsüz çevik değil içeri sokulmuyo çizgiye iniyo
DisCo
06.Kasım.2011, 12:44
Sonuç olarak Carrusca'da, Riera'da adamı kanser eder.
GALATAS4R4Y
06.Kasım.2011, 22:11
Katılıyorum
Sirius Black
06.Kasım.2011, 22:15
+ Sonuç olarak Semih Kaya'nın kazancı > 2 puan kazancı.
Homer J.S
07.Kasım.2011, 23:05
Semih'i kazanmışız, çok harcamışız bilemem ama sen koca Galatasaray, küçümsemek için söylemiyorum ama 90 dakikada Mersin'e gol atamıyorsan problem var demektir.
Sirius Black
08.Kasım.2011, 15:55
O biraz da şans meselesi yani.