View Full Version : [10.Hafta] Gençlerbirliği - Beşiktaş
GeNç KaRTaL
02.Kasım.2011, 20:54
http://img833.imageshack.us/img833/7117/gbbjk.jpg (http://img833.imageshack.us/i/gbbjk.jpg/)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Kasım.2011, 22:20
Son 2-3 haftadaki olumlu futbolumuzu sürdürüp kazanırız diye düşünüyorum. Hele ki Ankara deplasmanındaysak :) (Son yıllarda Gençler'e yenildiğimizi hiç hatırlamıyorum.) Quaresma, bi maçta sen al artık ;)
Ralph
02.Kasım.2011, 22:32
Gençlerbirliği'ni yeneriz diye tahmin ediyorum. Fenerbahçe maçındaki oyun ve Sivasspor maçında ilk 30 dakika oynadığımız oyun, Beşiktaş'ın geleceği için umut veriyor diye düşünüyorum. Artık yenilme lüksümüz yok.
footballer33
02.Kasım.2011, 23:10
Perşembe, Pazar maçlarına son gaz devam ediyoruz. :) Zor olur, fakat kazanırız. Gençler'e karşı son yıllarda içerde, dışarda üstünlüğümüz bariz ortada. Fakat, Avrupa maçı dönüşü olması biraz sıkıntı yaratabilir maç içerisinde.
Mamadou
02.Kasım.2011, 23:22
Gençlerbirliği iç saha maçlarında şimdiye kadar iyi sonuçlar almış. Zor maç.
eXcitinG
04.Kasım.2011, 22:56
Artık takım bu kadar yoruLmuşken geLe son Kiev maçında bu kadar yıprandıktan sonra Guti ve Fernandes in sazı eLine aLma zamanı...
Deus Dominus
05.Kasım.2011, 02:24
Mili maç arası öncesi hazır Fenerbahçe'de puan kaybetmişken son bir gayret kazanır Beşiktaş bu karşılaşmayı. Savunma sezon başına nazaran daha derli toplu. Skoru her an değiştirebilecek oyunculara da sahipler.
anil luque
05.Kasım.2011, 02:50
Özellikle son haftalarda iyi oynuyoruz. Belki parmak ısırtacak bir futbolumuz yok ancak parmak ısırtacak mücadelemiz, kazanma hırsımız var. Uzun zamandır göremedğimiz birşeydi bu ve beni çok mutlu ediyor. Gençler'in iç saha performansı , Kiev maçının olası yorgunluğu bizim adımıza dezavantaj olarak nitelendirilebilecek durumlar. Takımın son haftalardaki iyi oyunu , Gençler'e karşı son yıllardaki ezici üstünlüğümüz ve takımın yavaş yavaş oturmaya başlaması ise avantajlarımız. Fenerbahçe'nin yenildiği haftada kazanıp enselerine yerleşmek bizim açımızdan çok iyi olacaktır.
Sözün özü tek yol galibiyet !
footballer33
06.Kasım.2011, 00:02
Guti, Edu ve Fernandes bu maçta da kadroda yok. 19 kişilik maç kadrosuna Tanju Kayhan ve Mehmet Akyüz bu hafta da alınmış, Sivas maçında olduğu gibi. Bir de 3. kaleci olarak Serkan Hacıoğlu'nu almış Carvalhal. Var mıdır bu ismi daha önce duyan, bilen, izleyen?
anil luque
06.Kasım.2011, 02:01
Şahsen ilk defa duyuyorum. Altyapıya son derece önem veren maçları elinden geldiğinde takip eden bir isim Carvalhal. Vardır illaki bir bildiği o yüzden pek takılmıyorum o konuya. Ancaaakk , Guti ve Edu'yu geçtim ama Fernandes'in bir an önce kendine gelmesi lazım. Böyle bir oyuncuya sahip olup da haftalarca kadro dışı bırakan bir biz varız heralde dünya üzerinde. Gerçi kimse keyfinden kadroya almamazlık yapmıyor ama bu adamı kazanmak için birşeyler yapılmalı en hızlısından.
besiktas1903
06.Kasım.2011, 02:17
Evet katiliyorum bildikleri vardir ama dedigin gibi kazanilmali, iyi bir Fernandes ve Guti'nin neyapabilecegini biliyoruz.
GeNç KaRTaL
06.Kasım.2011, 02:38
Fernandes gibi bir yetenek,zaten bu özelliğinden dolayı bizde beyler.:icon_smile: Yoksa yedirirlermiydi öyle bir yeneteği bize.Türkiye'de bu tarz yabancılara bugüne kadar genelde hoşgörü gösterildi (bkz.geçen sezonun ikinci yarısındaki Guti) ve şimdi Carvalhal prim vermiyor bu tarz olaylara.Bu yüzden garip geliyor bize.
ozaniel
06.Kasım.2011, 02:38
Ben bu sene Fernandes'i durmadan çalım atma merakına sahip ve bu yüzden hataya yatkın gördüm. Carvalhal elindeki oyuncuların elinden geleni yapmasını istiyor ve Fernandes de Guti gibi takılıyorsa disiplin en iyi çözümdür.
besiktas1903
06.Kasım.2011, 18:18
Fernandes bazen öylebir hareketler yapiyorki kendiside sasiriyor sanki ya sansli bir sekilde adamları geçiyor ya da kaptırıyor.
Kazanırız bence son maclarda hep aynı kadro ile çıktık ve iskeleti kurduk. Takım tekrar mücadele etmeye başladı. Rakiplerimizin puan kaybettiği haftada 3 puan iyi olur.
byariff
06.Kasım.2011, 21:23
Erns atti besiktas 1-0 yeniyor
byariff
06.Kasım.2011, 21:24
Pektemek 0-2 yapti
Deus Dominus
06.Kasım.2011, 21:31
Gençlerbirliği kendi sahasında yuhalanıyor (tabii Beşiktaş taraftarları tarafından), çok kötü bir durum... Ankara futbolunu temsil eden 2 takım var, ikisinin de durumu iç açıcı değil. Taraftar bakımından da aynı sıkıntı göze çarpıyor.
byariff
06.Kasım.2011, 22:06
Simao bu yil cok kotu besiktas 10 kisi oynuyor resmen , keske mehmet akyuz falan girsede izlesek , pektemek"i kanat"a cekse guzel olur.
byariff
06.Kasım.2011, 22:09
Herve Tum 1-2 oldu
byariff
06.Kasım.2011, 22:11
Hursut 2-2 oldu adamim benim hursut ya bu adami izlerken messi aklima geliyor :D
Sirius Black
06.Kasım.2011, 22:15
Çarşı karıştı.
barahir
06.Kasım.2011, 22:15
Beşiktaş kazandı diye kapadım maçı ernst attıktan sonra ama tekrar açsam mı :)
Deus Dominus
06.Kasım.2011, 22:21
Simao asist yaptı neyse :) Quaresma ne yapıyor? Yasin'de Hurşut'ta kanat oyuncusu flair sahibi :) Quaresma'ya baktığında bir tek ismi var, diğer ikisi çok daha iyi oynuyor ondan.
Ziya38
06.Kasım.2011, 22:33
3-2 Egemen K.K.
byariff
06.Kasım.2011, 22:34
3-2 oldu hata kaleci cenkde.
Deus Dominus
06.Kasım.2011, 22:34
Bu olmadı işte Egemen... Fantezi futbol takımım tamda iyi giderken kendi kalene gol atacak zaman mıydı? :0:
sarianet
06.Kasım.2011, 22:35
ne maç oluyo ya
Nedvedmania
06.Kasım.2011, 22:41
Bu olmadı işte Egemen... Fantezi futbol takımım tamda iyi giderken kendi kalene gol atacak zaman mıydı? :0:
Aynen .
byariff
06.Kasım.2011, 22:46
4-2 oldu yuh artik
sarianet
erdal attı yanındakine neden vermedin dicektima ama attı :D
Deus Dominus
Erdal attı 4-2. What a comeback!
SyNdRoMe23
06.Kasım.2011, 22:49
ahahaha nasıl olsa yendik diye oyuna girdim rezillik ya :D ne oldu da bu hallere geldik biz :(
GeNç KaRTaL
06.Kasım.2011, 22:50
Maçı unutmuştum ilk yarıda.2-0 önde kapattığımızı öğrendiğimde aklıma gelen ilk şey maçın kesin zora gireceğiydi.Hatta buraya da yazacaktım da,neyse şom ağızlılık yapmayayım demiştim.İkinci yarıyı seyrettim ve tam düşündüğüm gibi oldu.Mustafa çok net bir fırsat yakaladı,kaleciyi geçse rahat atacaktı ki onda o yetenekler mevcut.Saçma bir vuruş yaptı,dönen topta kalemizde golü gördük ve ardından gelen gol.3.yediğimiz gol şansızlık ve Cenk'in tecrübesizliği.Kazansaydık çok iyi olacaktı.Bu yüzden çok kötü oldu bu galibiyet.Neyse sağlık olsun.
William Rookwood
06.Kasım.2011, 22:53
3 büyüklerden yattık bu hafta :)
ReaList
06.Kasım.2011, 22:53
Tebrikler Gençlerbirliği Haftaya oynanacak Derbi daha bir güzel oldu şimdi.
Kaka Leite
06.Kasım.2011, 22:58
Maçı izlemedim,ancak İlk Yarı 2-0 Maç Sonucu 4-2 herşeyi anlatıyor :)
Beşiktaş ilk yarı iyi oynamış diye tahmin ediyorum,ikinci yarıda Gençler oyuna ortak olmuş :icon_biggrin:
Tebrikler Gençlerbirliği
sarianet
06.Kasım.2011, 23:04
Güntekinfrn iğrenç bi ikilik
yapmazsan takımda rotasyon
olur takımda erozyon :D
barahir
06.Kasım.2011, 23:05
Haftaya Guti ve Fernandes 11'e girer kesin..
footballer33
06.Kasım.2011, 23:20
Gençlerbirliği'nin Ankara'da neden maç kaybetmediğini bugün gözlerimizle gördük 90 dakika boyunca. Adamlar 2-0 gerideyken bile çok iyi oynadılar ve 2. yarıda yaptığımız basit hatalarla ekmeklerine yağ sürüp hak ettik yenilgiyi. Pektemek 52'de o golü atsa biz 4'ü belki de 5'i bulacaktık, fakat o top girmedi döndü 3 dakika sonra 2-2 oldu maç. Yediğimiz 3. golde de laaaaaaaaan diye bağırıp çöktüğümü hatırlıyorum. Geri kalan süreyi ruh gibi izledim ve puandan umudumu kestiğim an oldu 3. gol. Böyle bir yenilgiyi beklemiyordum, 10 sene sonra çok pis bir yenilgi aldık maalesef.
Ralph
06.Kasım.2011, 23:28
Hiç bir bahane bulunamaz. Denecek tek bir şey var; 2-0'dan 4-2 yenen G.birliği takımını tebrik ediyorum. Bizimkiler "yine" umarım bu maçtan dersler çıkarırlar.
EDİT : Ha birde, şu Quaresma artık defolup gitsin takımdan. Tahammül edemiyorum onun havalarına artık. Gitsin Arap takımlarından birinde yapsın ne yapıyorsa. Ya da kimde yapıyorsa onda yapsın. Bizden uzak olsunda... Hayatımda bu kadar boş bir adam görmedim ben. İki güzel hareket yapıp gol atıyor ya da attırıyor diye takımda tutulacak diye bir şey yok. Kimse gitse takım oyununu bozar bu adam.
anil luque
07.Kasım.2011, 01:02
Başta Quaresma olmak üzere topçularımızı Gençlerbirliği'ne bu futbol tarihine geçecek geri dönüşü yapma fırsatını verdikleri için tebriklerimi sunuyorum.
Ama her ne olursa olsun "Beşiktaş'ı aydınlık günlerde bulmadık ki karanlık çökünce terkedelim"
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Kasım.2011, 01:40
Bugün benim için de Kuarejma'nın bittiği gündür. Bugün benim için de Kuarejma'nın öldüğü gündür. Kolundaki kaptanlık pazubandının değerini bil be oğlum,o pazubandın ağırlığını taşıyabil. O pazubandı sana sahada 89 dk boş boş dolaş sahada,1 dk içinde 2 güzel çalım at da taraftar 'Kuareejma Kuareejma oley oley oley' diye bağırsın diye vermediler,vermemeliler. O pazubandı Beşiktaş tarihi boyunca kimler kimler, Bu şanlı takımın mazisi boyunca ne büyük adamlar taktı. Baba Hakkı taktı,Şeref Bey taktı,Sanlı Kaptan taktı. O çok laf attığımız,gördüğümüzde sövdüğümüz Guti bile tamam saha dışında disiplinsiz,alkolik filan ama saha içindeyken,kolunda olan Beşiktaş kaptanlığının değerini biliyordu,sahada gezmiyordu,oynuyordu. Napıyor bu Kuarejma ? Sol bekleri mi zorluyor ? Ya da sol açığa geçtiğinde sağ bekleri ? Napıyor Kuarejma ? Pas veriyor mu acaba,arkadaşlarını düşünüyor mu,terinin son damlasına kadar çalışan mücadele eden Ernst'i,Hilbert'i,Aurelio'yu,Veli'yi düşünüyor mu ? Bomboş pozisyonda ilerlerken pası verse gol atacağız,Mustafa'ya pası vermeyipte pozisyonu öldürmeyecek kadar takım ruhuna sahip mi ? Hayır,hayır. Bu adam,adam olmaz.Bu adamdan kaptan asla olmaz. Sahada mücadele eden Toraman'ıma,Egemen'ime,Ernst'ime,Hilbert'ime yazık. Sonra da bakıyor ki maç elden gidiyor,arada rakibini kovalıyormuş gibi yapar,2 tekme atar sözde hırsından panolara,sonra yine bağırır tabi taraftar Kuarejma diye :) Gençlerbirliği 2.yarı dalga geçti resmen bizimle,sorun değil,Sevinmek için sevmedik. Ama Kuarejma gitsin artık,lütfen gitsin,lütfen...
barahir
07.Kasım.2011, 01:42
Bence maçın özeti,
Maç 2-0 olmuş gollerde Quaresma'nın payı olmamasına rağmen, taraftarın Quaresssma diye bağırmasıdır..
eXcitinG
07.Kasım.2011, 01:57
Bugün mağLubiyetin 3 sorumLusu var bence.
1.SorumLu takım bu kadar zorLu maratondan geçerken, 3 gün önce Kiev maçında savaş verirken antremana aLkoLLü oLarak geLen Fernandes arkadaşımızdır.
2.SorumLu geLdiği günden bu yana o bar, bu bar gezmekten başka birşey yapmayan, antremana geLip, uykumu aLamadım ben dinLenmek istiyorum diyen Guti dir.
3.SorumLu Quaresma dır.
Bugün sahada yorgunLuktan bitmiş Ernst, AureLio ve VeLi yerine formda oLmasada aLkoLsüz bir Fernandes oLsa, Formda oLmasada en azından sahada yürüse biLe pas atabiLen bir Guti oLsaydı, Quaresma yerine egoLarından arınmış bir başka oyuncu oLsaydı bu haLe geLmezdik. GeçenLerde demiştim. ELimizde Fernandes, Guti ve Quaresma gibi isimLer var ama biz kadroda VeLi ve Egemeni, HiLberti görünce seviniyoruz. Bize yüreği iLe oynayan adamLar Lazım. ALkoLik, uykucu, ve egocu oyuncuLar değiL.
2-0 öne geçtiğimiz maçta çok rahat 3-0 yapacak pozisyonLar buLduk ama yapamadık. Ondan sonra GençLerbirLiği ortaya koyduğu futboLLa hakettiği bir gaLibiyet aLdı. KutLamak gerek.
Trabzonspor
07.Kasım.2011, 02:18
Skorun 2-0 olduğunu gördüğümde maç fark olur dedim ama fena yanıldık.Tebrikler Gençlerbirliği.
LaigLeNoiR
07.Kasım.2011, 02:20
Bu maç tam bir rotasyon maçıydı.
Tanju, Sidnei, Atınç, Necip, Muhammed, Alves, Holosko vs bunlardan oluşan kadro olsa daha iyiydi.
kalemci
07.Kasım.2011, 04:56
Maçı canlı canlı seyrettim, defansa oyun kurdurursan böyle olur. Beşiktaş 20doldu dakika oynadı.
Carvalhal Pektemek gol kaçırdı, çıkardı.Anlayamadım. İlerde koşularıyla Aykut'u çok zorladı. Hatta Aykut'ne oluyor dedim bi ara.
Takım 2-2'ye düşünce doldur boşalta başladı. Sen Beşiktaşsın sonuçta 4-0 olsada doldur boşalt yapmayacasksın. Bunu sadece İso yapsa yine iyi. Egemen, Sivok, Hilbert hepsi doldur boşalt yakısmadı. Ama Carvalhalin isidir bu.
Hilbert Gençlerde yedek olamaz özellikle topsuz alanda. Hele Ernst bitmiş resmen, Necipe diyecek birşey yok. Kumda oynasa daha iyi oynardı.
İyi kötü birşey diyemiyorum, koşuyor koşmuyor yine bişey diyemiyorum. Topu almaya gelen tek oyuncu Q7. Belki el freni ama o olmasa olay biterdi.
Ayrıca Gutinin ölüsü şu maçta 2 asist yapardı. Gençlerin defansı her arkaya atılan topta net bitikti. Guti şu maç oynamayasa Fernandes ile pavyona gitsin hatta Ankarada ben gezdiriyim.
Yazık..
El Barto
07.Kasım.2011, 04:58
Yine farkımızı ortaya koymuşuz. Yenilirsekte böyle yeniliriz işte. :)
Şaka maka iyi yenilmişiz. Ne olacak bu halimiz. :D
byariff
07.Kasım.2011, 05:11
burda tek suc hocanindir sen rotasyon yapmassan boyle olur Q7"ye laf atiyorsunuzda Simao ne yapmis allah askina adamin ismini 3 yada 4 kez duydum bu kadar rezil oynanmaz yahu simao bu yil cok kotu iste arkadas koy holoskoyu bak nasilda oynuyor adam. alves die bi adam alindi daha gormedik adami bu adam niye alindi yatarak para kazaniyor oynatsaniza su adamlari gelecegin yildizi dedigimiz necip yedek bekliyor adam alsana hoca oyuna mac 1-2 olmus gol geliyorum diyor iste valla genclerbirligini tebrik ederim 0-2"den 4-2 galibiyet aldilar oyundan kopmadiar helal olsun.
kalemci
07.Kasım.2011, 05:45
Alves için Carvalhal paf takım için aldım demiş demiş.
Necip yedek olmasının sebebini gösterdi bugün. 2 yıldır katmadı hiç birşey. Uygun adım sayıyor.
Geri dönüşler mükemmel oluyor .
GALATAS4R4Y
07.Kasım.2011, 11:05
Geçen günkü maç baya yormuştu takımı iddaada gençlerbirliğine verdim 3.45 den beni yanıltmadılar
sui generis
07.Kasım.2011, 12:36
benim en çok takıldığım nokta; bu kadar bireysel oynayan bir adamın nasıl kaptan olduğu ?
Ralph
07.Kasım.2011, 14:05
Bu takımın tek eksiği (fazlası da diyebiliriz) Quaresma. Takım oyununu mahvediyor adam. Simao bir şey yapmıyor olabilir ama hiç değilse takım oyunu içerisinde oynuyor.
Bir Beşiktaş taraftarı olarak Quaresma için diyebileceğim tek şey, "şarlatanın teki". Çarşı ve stadımıza gelen taraftarımız umarım daha fazla tezahürat etmezler ona. Gerektiğinden çok daha fazla ilgi gösterildi, çeyreğini bile haketmedi. Artık geldiği gibi gitsin!
kalemci
07.Kasım.2011, 14:59
Quaresma yapıyor yapmıyor ona hiç birşey demiyorum ama takımda birşeyler için tek uğraşan oyuncu oydu ikinci yarı. Pas istiyor, sorumluluk almaya çalışıyor top bizdeyken topsuz alanda rakibi yoruyor.
Ayrıca kimse Quaresmadan takım oyunu beklemesin, eğer takım oyununu becerebilse şuan Madrid'de Di Maria ile forma savaşı verirdi.
eng1n
07.Kasım.2011, 15:26
Maçın ilginç noktalarından biri golden sonra benim de dikkatimi çekmişti dün televizyon programlarında da söylediler Egemen kendi kalesine gol atıyor adam yıkılıyor 1 kişi de yanına gidip kaldırmıyor en azından kaptanın yanına gitmesi gerek diye düşünüyorum.
maç 2-2 iken Egemen kaleci ile karşı karşıya kalıyordu ama ofsayt verildi yanlış görmediysem hatalı karar.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Kasım.2011, 15:36
Maçın ilginç noktalarından biri golden sonra benim de dikkatimi çekmişti dün televizyon programlarında da söylediler Egemen kendi kalesine gol atıyor adam yıkılıyor 1 kişi de yanına gidip kaldırmıyor en azından kaptanın yanına gitmesi gerek diye düşünüyorum.
maç 2-2 iken Egemen kaleci ile karşı karşıya kalıyordu ama ofsayt verildi yanlış görmediysem hatalı karar.
Kaptan niye gitsin ki Egemen'imin yanına ? O ne de olsa 3.5 MN €'sunu cebe indirip,hiç birşey yapmamasına rağmen kolunda kaptanlık pazubandı,taraftar 'Kuareeejma' diye bağırıyor.Egemen ölmüş umrunda mı ? :)
Ralph
07.Kasım.2011, 17:49
Quaresma yapıyor yapmıyor ona hiç birşey demiyorum ama takımda birşeyler için tek uğraşan oyuncu oydu ikinci yarı. Pas istiyor, sorumluluk almaya çalışıyor top bizdeyken topsuz alanda rakibi yoruyor.
Ayrıca kimse Quaresmadan takım oyunu beklemesin, eğer takım oyununu becerebilse şuan Madrid'de Di Maria ile forma savaşı verirdi.
Onun da amacı o zaten. Aldığı her topu bireysel saçmasapan artisliklerle değerlendirmeye çalışıp kaptırdığı için, top rakipteyken iki baskı yapıyor diye kuareeeejma diye bağırıyor taraftar. Onun da bir yerleri kalkıyor. Görünmesini istediği o zaten. Senin dediğin yani.
Zaten az kaldı. Seyircinin sabrı taşmaya başladı. Ona karşı tepkiler gün geçtikçe artıyor. Hakettiği şeyi bulacak.
futureless
07.Kasım.2011, 19:00
Beşiktaş'ın kaybetme nedenlerine hiç girmeyeceğim arkadaşlar yeterince söylemiş çoğu da mantıklı , doğru söylemiş.Tepkisini koyan da olmuş , üzülen de.Böyle mağlubiyetler çok nadir alınır , o 3. gol çok nadir yenir.Beşiktaş 1-2 maçla büyük takım olmadı , alkolik artist topçulara kalacak kadar da düşmedi.Onlar hakkında gereği yapılır.Egemen de 1-2 maçla almadı o milli formayı da Beşiktaş formasını da ; yıkılmıştır ama toparlayacaktır.
Geçmiş olsun Beşiktaş.
ozaniel
07.Kasım.2011, 19:42
Quaresma geldiğinden beri aynı oyunu oynuyor, ilk geldiğinde taraftar çıldırıyordu, sonra diğer Portekizliler gelince bencilliği biraz daha farkedildi ama taraftar yine de mutluydu. Deli İbo takımdan yollanınca herkes kaptan olsun dendi, kaptan olunca da Quaresma aynı oyununu sürdürdü. İlk senesinde çoğunluk ne pahasına olursa olsun Quaresma kalsın diyordu.
Sonra 2. senenin başlayınca Quaresma aynı şekilde devam etti, artık herhalde taraftar Quaresma'ya alıştı ki yaptığı güzel hareketler takım oyununu bozan gereksiz çalımlara, şutlara dönüştü. Quaresma bütün maç durum bir asist yapabiliyor veya gol atabiliyordu. Bu yüzden takım maç kazanırken Quaresma'ya karşı olan daha az kişi vardı. Ama takım 2-0'dan maç verince yine aynı oynayan Quaresma suçlu oldu.
Ben bir süredir Beşiktaş taraftarlığını bıraktım(yine de takip ediyorum, alışkanlığı bırakmak zor:) ), Demirören reklam alabilince Kızılay reklamını bırakan, Schuster'e takımı uzun vadede bırakıyoruz deyip bir kaç kötü maçın ardından yollayan, Deli İbo'ya sene sonu jübile yapacağız diyip ardından unutan bir adam olduğunu ve kendini hiç de geliştirmediğini ve borcu nedeniyle ölene kadar takımda duracağını düşünerek Demirören gidene kadar Beşiktaş'ı tutmamaya karar verdim.
Ama Quaresma olduğunda olanağım varsa Beşiktaş maçlarını izliyorum, çünkü futbolu daha keyifli yapan bir adam, takıma zarar veriyor ama futbolu izlenir yapıyor aynı zamanda. Bence taraftar bir seçim yapmalı, Mustafa Denizli'nin kadrosu gibi bir kadromuz mu olsun şimdiki gibi bir kadromuz mu?
Kaptanlık konusuna gelince bence hem haklısınız hem de abartıyorsunuz. Takımın efsane kaptanları vardı diye Quaresma'nın o seviyede olmasını bekleyemezsiniz ama en azından takıma sahip çıkmasını beklemek gerekir.
Bir de lütfen Ernst'e, Necip'e, Hilbert'e veya takım için savaşan oyunculara bir maç kötüler diye laf etmeyin, takıma faydalı olmak için elinden geleni yapmış bir oyuncunun suçu yoktur.