PDA

View Full Version : Türk Bayrağı İndirildi

Universal
30.Mayıs.2006, 22:42
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, Şehitler Parkı'ndaki dev Türk bayrağının, Galatasaray Taraftarlar Derneği Çorlu Şubesi üyelerince indirilerek, yerine Galatasaray bayrağı asılması üzerine soruşturma başlatıldı. Alınan bilgiye göre, Galatasaray Taraftarlar Derneği Çorlu Şubesi üyeleri, Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünce bir süre önce hizmete açılan Şehitler Parkı'ndaki dev Türk bayrağını gönderden indirerek, yerine Galatasaray bayrağı astı. Bunun üzerine Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, soruşturma başlattı. Çorlu Kaymakamı Erhan Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, konuyu Tekirdağ Valisi Aydın Nezih Doğan'a ilettiğini belirterek, 'Türk bayrağının gönderine flama ya da başka bir nesne asılamaz. Bu konu ile ilgili gerekli talimatı vererek Türk bayrağını yeniden göndere çektirdim. Soruşturma devam ediyor' dedi.

Benim yorumum bu davranışı yapanları kınıyorum(eğer bunu yapanlar fenerliler olsa onuda kınardım çünkü önce TÜRKİYE)

gorkemyilmazkarasu
30.Mayıs.2006, 22:44
bende kınıyorum yazıklar olsun değil lig şampiyonu dünya şampiyonu olsak dahi türk bayrağı oradan indirilemeeez...

ozangulsah
30.Mayıs.2006, 22:44
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, Şehitler Parkı'ndaki dev Türk bayrağının, Galatasaray Taraftarlar Derneği Çorlu Şubesi üyelerince indirilerek, yerine Galatasaray bayrağı asılması üzerine soruşturma başlatıldı. Alınan bilgiye göre, Galatasaray Taraftarlar Derneği Çorlu Şubesi üyeleri, Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünce bir süre önce hizmete açılan Şehitler Parkı'ndaki dev Türk bayrağını gönderden indirerek, yerine Galatasaray bayrağı astı. Bunun üzerine Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, soruşturma başlattı. Çorlu Kaymakamı Erhan Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, konuyu Tekirdağ Valisi Aydın Nezih Doğan'a ilettiğini belirterek, 'Türk bayrağının gönderine flama ya da başka bir nesne asılamaz. Bu konu ile ilgili gerekli talimatı vererek Türk bayrağını yeniden göndere çektirdim. Soruşturma devam ediyor' dedi.

Benim yorumum bu davranışı yapanları kınıyorum

Ben bir Galatasaray taraftarı olarak böyle bir şerefsizlik "terbiyesizlik bile demiyorum" yapıldıysa çıkıp ülkeden özür dilemeleri gerekir. Bu ÜLKEnin bayrağı herşeyden daha önemlidir.

mgungor
30.Mayıs.2006, 22:47
bunu yapanların gerçek GS'li olduklarına inanmıyorum , inanmak istemiyorum...

Jesus_FB
30.Mayıs.2006, 22:49
bunlara taraftar denemez zaten

dick
30.Mayıs.2006, 23:06
Milli maçta küfretmekle aynı şey bence.Ne zaman insanlar bunların klüp takımları olduğunu ve Milli takımın da BİR KLÜP TAKIMI olmadığının farkına varacak acaba

gezenti
30.Mayıs.2006, 23:14
ben bu şeref....ği yapaları kınamıyorum direk allah belalarını versin diyorum.
birde benim tekirdağlı bir arkadaşım bana bunu anlatmıştı ama fenerliler komplo hazırlamış ve galatasarayın şampiyonluğunu gölgelemek için yaptığını söyledi.
ama bu konu hakkında fikrimi yok...

Universal
30.Mayıs.2006, 23:19
lütfen ortamı germiyelelim bu savcılığa verilmiş bir olay

korray87
31.Mayıs.2006, 00:47
her km yaptıysa bu onun terbiyesizligidir camiaya mal edilecek birsey degil galatasaray taraftarına da mal edilecek birsey deil yapanları kınıyorum

emirduman
31.Mayıs.2006, 00:53
Türkiyemize yapılmış büyük bir terbiyesizlik, çok yanlış....

Selman Ozturk
31.Mayıs.2006, 01:02
Bunu yapanlar insan olmadıkları için bir sıfat bulamıyorum kendilerine.

SaMaNYoLu
31.Mayıs.2006, 01:34
Arkadaşlar O ßayragı Indırenlerın Galatasaraylı olmasını ßırak Türk olduklarına ßıle Inanmıyorum ßayrak demek şeref demek ßayrak demek mıllet demek ßayrak demek vatan demek ßayrak demek Namus demek ßu ne adiliktir ßu nedir yahu. ßu Nasıl Türkiye oldu o ßayragı Indırenlerınde ßırılerı tarafından yönlendırıldıgıne emınım Fransızları nasıl Ermenıler yönetıyorsa ßizide yonetmeye ßaşlıyorlar uyanmamız lazım arkadaşlar uyanmamız o ßayrak ıcın ßınlerce can tonlarca Kan gitti. tüylerım dıken dıken oLdu wallahi ALLAH ßayragımızı Indırtmesın Ezanlarımızı Susturmasın.

RoCCo_42
31.Mayıs.2006, 10:49
İnsanlarda AR , SEREF ,VATAN-MİLLET SEVGİSİ kalmayınca böle durumlarla karsılıyoruz.

Sen tuttugun takımdan önce TÜRKSÜN.O bayragı elin ecnebisi indiremedi sen kim oluyorda indiriorsun be.:mad:

Laz_Asker_61
31.Mayıs.2006, 14:13
çorlu bana 20 dk eğer bu kişilerden biri karşıma çıksın vatan sevgisi ağır basar ve dayak yeme pahasına girerim
Bu nedir Ya nasıl bir terbiyesizlik

SaMaNYoLu
31.Mayıs.2006, 14:20
Sonrada birilerine laf ettikmi suçlu oluyoruz bayragımızı milletimizi sevmeyenlerin adresleri bellide bunu bilmek istemiyoruz.

dnz498
31.Mayıs.2006, 14:21
o bayrak kefenleri olsun ama o zaman şehit sayılırlar bir parça pamuktan başka hakları olmasın ahirette

aslan_yürek
31.Mayıs.2006, 14:32
futbol küfür ettiriyor adam öldürtüyor sonunda bunuda yaptı

SaMaNYoLu
31.Mayıs.2006, 15:08
Futbol bile amacından sapptı türkiyede ALLAH Sonumuzu hayır etsin.

jerome_rothen
31.Mayıs.2006, 19:18
yuh be bu kadar olur şaka mı bu! sen nasıl TÜRKİYE bayrağını indirip yerine bir takımın bayrağını asarsın bu düpedüz ahmaklıktır umarım bu yanlış anlaşılmadır bayrağımı seviyorum ve o çatı altındaki insanlarıda ne mutlu türküm diyene

vita es morte
31.Mayıs.2006, 19:37
bunu yapana bırakın taraftar demeyi insan denemez..kendini bi b.k sanan dengesiz ucubeler topluğu gidiyo ve bayrağımızı indiriyor..haysiyetsiz herif ataların o bayrak ordan inmesin diye canını feda etti sen kim oluyosun da indiriyorsun...

mustang
31.Mayıs.2006, 20:53
Bu ne kadar terbiyesiz bir olay yaw

SaMaNYoLu
31.Mayıs.2006, 20:54
Acaba dava ne oldu ßir Sonuç varmı ve medyamız haberlerımız neden yayınlamıyor ßu olayı? onun bunun sevgılılerının aldatması gundeme damgasını vuruyorda böyle olaylar neden taşınmıyor gündeme yahu nedennnnnnnnnnnnnnnnnn

barman
31.Mayıs.2006, 20:55
vatan hayini bunlar.......:(

mustang
31.Mayıs.2006, 21:00
Yazılar olsun

atlantis_fb
01.Haziran.2006, 01:22
ben bu şeref....ği yapaları kınamıyorum direk allah belalarını versin diyorum.
birde benim tekirdağlı bir arkadaşım bana bunu anlatmıştı ama fenerliler komplo hazırlamış ve galatasarayın şampiyonluğunu gölgelemek için yaptığını söyledi.
ama bu konu hakkında fikrimi yok...

fenerliler kmplo hazırlayıp böyle bişiey yapmışsa bunu yapanlar ne fenerlidir ne de Türk'tür.eğer galatasaraylı ise yine aynı şekilde ne Türk'tür ne de galatasaraylı.Bunlar En büyük vatan hainleridir.ve bunun terörizimden bir farkı da yoktur.sonuçta onlarda bu bayrağı indirmeye çalışıyor bunlarda!!!
ben bif fenerbahçe taraftarı olarak bunu yapanlara lanet okuyor ve bu şereften yoksun insanların haysiyetsizlerin yasal olarak cezasız kalmamasını diliyorum..

Sekopej
01.Haziran.2006, 03:38
allahım sen böylelerini bizim bayrağımız altında barındırma. davada vatandaşlıktan atılmaları lazım. çünkü bayrağa yapılan hakaret affedilemez....

Vieri
01.Haziran.2006, 03:43
vay be ingilteredeyiz memleketimizde neler olmuş :) vay hainler

enesao
01.Haziran.2006, 13:54
vay be ingilteredeyiz memleketimizde neler olmuş :) vay hainler
yaa sen burda yokken neler oldu neler bi bilsen :D

bunlar gercek GS taraftari olamaz...

Asi ÇocUk_16
05.Haziran.2006, 02:46
Ya bu olayda ne desek haklıyız yaa varmı böyle olay kardesım Türkiye cumhuriyetinde yasıyorsan o cumhuriyetın bayrağını sen nasıl indirirsin bunlar taraftarlıktan çıkmıs vatan hainlerıdır keşke benım önumde yapsalardı o eylemii...

LaKe
05.Haziran.2006, 13:06
Bunları yapanları kınıyorum...

SefaReis66
05.Haziran.2006, 13:15
ben böyle galatasaraylının da böyle türkün de bunlar türk falan değil allah islah eylesin bunları şereften yoksun herifler

crazy_aslan
05.Haziran.2006, 13:26
bunlar galatasarayli olamaz böyle galatasaraylilik olmaz.bunlari kiniyorum bence bayrak indirilmemeliydi ama türk bayraginin yanina asilabilirdi

lazyboy7
05.Haziran.2006, 14:41
bayrak namustu bunu bılırım bunu solerım ister gs lı ıster baska takımlı.bu işin takımı fln yok bayraga yapılan saygısızlık kım yapmıs olursa olsun cezasız kalmamalıdır.o kutsal bayragın ne zorluklarla göklere cekıldıgını anlatmaya gerek yoktur heralde...

sergenNn
05.Haziran.2006, 16:15
Allah belalarını versin!
Yaşadığın ülkenin şerefinin,özgürlüğünün simgesi olan bayrağı indirip yerine galatasaray bayrağı asmak ne demektir ya! Ben bu insanların TÜRK olmadıklarından eminim! İnşallah bu yaptıklarının bedelini çok ağır bir şekilde öderler!!

pessy
05.Haziran.2006, 16:39
bunlar insan değil.
sen kim oluyosunda benim bayrağımı indiriyosun bu foruma kaydolduğumdan beri ilk kez küfür etmek istiyorum ama... neyse ya.... Allah belalarını versin

anarchist
05.Haziran.2006, 20:40
türk bayrağı yerine baska bir bayrak kabul edilemez bence cezalandırılmaları lasım ağır bi şekilde ya da bise wersinler döwelim