View Full Version : Türkiye - Hırvatistan | Play-Off Elemeleri 1.Maç
eng1n
12.Kasım.2011, 01:28
TT arena da kulüpçülük gerçekten zirve yaptı Bu Şükrü Saraçoğlun'da da oluyor İnönü'de de oluyor ama bu kadar olmamıştı daha önce galiba ? Şükrü Saraçoğlunda 2 tane kritik maç oynadık küfür veya oyuncu ıslıklama yoktu.
Sheriff
Takımın yarısı avrupanın ortalama ve ortalama üstü takımlarında oynuyor, oynanan futbola bak. Biz Hırvatistan'ı yenemiyorsak zaten gitmeyelim, gidipte kendimizi iyice rezil etmeyelim.
Kaka Leite
Bayrağa küfredildiği falan yok abartmayın. Yersin cevabı diye birşey yok. Volkan Türk kalecilerinin örnek aldığı belkide Türkiye'nin en iyi kalecisi ve yapacağı davranışlara dikkat etmek zorundadır. Her zaman(küfür yese dahi) saygılı olmalıdır.
Yok öyle dünya,adam orda Türkiye için oynuyor bu 1 değil ki en yakın Estonya maçında Emre'yi yuhladılar maça giderken Fenerbahçeye sövdüler bu tamamen art niyet ve cevap vermekte kesinlikle bu oyuncu haklı çünkü orada küfür edilen kişi volkan değil tüm takımdır ancak geri kafalılar bunu farkında değiller olsalar o küfürü etmezler o ayrı konu :icon_wink:
burak95
12.Kasım.2011, 01:29
Küfür eden taraftarda ve futbolcularda çirkefleşmiştir başka bir yorumu yoktur en az taraftar kadar volkan ve emrede suçludur asla profesyonel değillerdir.
barahir
Volkan'ın karakteri falan demiş de bunun karakterle alakası yok.. Ha öyle düşünen varsa;
Gelsin karşıma ben duyacağı şekilde arkasından bi 20 dakka küfür edeyim.. Bakalım reaksiyonunuz ne olacak..
Yok neymiş Volkan top tutmuyomuş, FB'deki gibi oynamıyomuş.. Siz sanıyomusunuz Volkan bu yıl FB'de süper..
Ne demişler, bekara karı boşaması kolaydır.. Sallayın siz de vurun abalıya..
uAburak89
Rıdvan'ın ektiği tohumlar ne de çabuk yeşerdi.
Night_Mare17
12.Kasım.2011, 01:30
TT arena da kulüpçülük gerçekten zirve yaptı Bu Şükrü Saraçoğlun'da da oluyor İnönü'de de oluyor ama bu kadar olmamıştı daha önce galiba ? Şükrü Saraçoğlunda 2 tane kritik maç oynadık küfür veya oyuncu ıslıklama yoktu.
Tek fark var. Arena'da kulüpçülük yok oyuncu ıslıklanıyor tabi bu da çok yanlış bir şey. Diğer stadlarda takımlara sayılıyor.
Corpus
12.Kasım.2011, 01:31
Yok öyle dünya,adam orda Türkiye için oynuyor bu 1 değil ki en yakın Estonya maçında Emre'yi yuhladılar maça giderken Fenerbahçeye sövdüler bu tamamen art niyet ve cevap vermekte kesinlikle bu oyuncu haklı çünkü orada küfür edilen kişi volkan değil tüm takımdır ancak geri kafalılar bunu farkında değiller olsalar o küfürü etmezler o ayrı konu :icon_wink:
Öyle bir dünya var. Profesyonel adam bunu bilmeli, bilecek ! Ayrıca terbiyeli olmaya davet ediyorum seni. Hiçbir takım taraftarına geri kafalı deme hakkını kendinde bulma ki zaten öyle bir hakka sahip değilsin :)
GALATAS4R4Y
12.Kasım.2011, 01:32
Gelen gideni aratır ne kadar doğru bi söz varya bugün çok net anladım.
Night_Mare17
12.Kasım.2011, 01:33
Fatih Terim çok net Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi teknik direktör. Milli takımlar da dahil.
Giallorossi
12.Kasım.2011, 01:33
Hay başlayayım sizin o cicili bicili milli formanıza, cici şeker milli oyuncularınıza...
Adamlar bizim aldığımızın bin katı kadar para alacaklar. Sonra bizim milli takımın yarısı kadar etmeyen Hırvatistan karşısında adeta dökülecekler.
Nesini savunuyorsunuz bunun? Onlar Türkiye'yi temsil ediyormuş. Geçiniz...
Türkiye'yi Yıldıraylar, Tugaylar, İlhan Mansızlar, Rüştüler temsil eder.
Buraklar, Emreler, Volkanlar değil.
Evet milli takım defansı ve Volkan onlarca hata yapsın, sonra "Ayyy bunlar milli takım oyuncusu o yüzden ciciler eleştirmeyelim" mi diyeceğiz?
Şu milliyetçi düşüncelerinizi futboldan uzaklaştırın artık. Zaten futbolla o düşünceleriniz pilavla sucuk gibidir. Uyuşmaz.
Ve kulüpçülük yapıldığını iddia eden arkadaşlar, esas kulüpçülüğü siz yapıyorsunuz. Kusura bakmayın. Yuhalanan Volkan değil başka bir kaleci olsaydı, bunun en kral savunucusu siz olurdunuz.
Takımın yarısı avrupanın ortalama ve ortalama üstü takımlarında oynuyor, oynanan futbola bak. Biz Hırvatistan'ı yenemiyorsak zaten gitmeyelim, gidipte kendimizi iyice rezil etmeyelim.
Altına imzamı atıyorum.
barahir
12.Kasım.2011, 01:34
Öyle bir dünya var. Profesyonel adam bunu bilmeli, bilecek ! Ayrıca terbiyeli olmaya davet ediyorum seni. Hiçbir takım taraftarına geri kafalı deme hakkını kendinde bulma ki zaten öyle bir hakka sahip değilsin :)
Bu ülkede kimin hangi hakka sahip olduğu belli değil ki..
Yarın bi gün birisi çıkıp Volkan'ı vursa, top tutmadı denecek.. Türk Futbolu bu hale geldi işte..
GodfatheR
12.Kasım.2011, 01:35
Hırvatistan'a bu soğukta kim gidecek dimi Arda , vururum topa çok sinirlendim ayağana alırım sarı kartı erken tatile çıkarım ohh mis.
TT Arena'ya bundan sonra maç verilecek mi onu da çok merak ediyorum.
sui generis
12.Kasım.2011, 01:36
eleştiri anlayışınıza da bayıldım. artık rıdvan a saymayı bırakın. adamın söyledikleri 2 tarafa da çekilebiliyor. ama nedense sizler hep olumsuz düşünüyorsunuz..
DenizlispoR
Yaklaşık 6-7 sayfadır Milli Takım maçı başlığında kulüp tartışıldığının farkında mısınız? Yok şu stadda bu oldu yok bizim stadyumda hiç bir şey olmaz.
World Hollow o1
Arkadaşlar yanlız Hırvatlar bizim sahamızda pas yaparken Taraftarlar Oley Oley çekiyorsa, kimse kalkıpta burda bir birine taş atmasın... ;)
Kaka Leite
Ben bunu bugün için söylüyorum ve bu insanlar bunu yaparken utanmıyor.
Yapanların içinde kendi tuttuğum takımın taraftarıda olabilir hiç farketmez yapılan ayıp herkesin.
barahir
12.Kasım.2011, 01:37
Hay başlayayım sizin o cicili bicili milli formanıza, cici şeker milli oyuncularınıza...
Adamlar bizim aldığımızın bin katı kadar para alacaklar. Sonra bizim milli takımın yarısı kadar etmeyen Hırvatistan karşısında adeta dökülecekler.
Nesini savunuyorsunuz bunun? Onlar Türkiye'yi temsil ediyormuş. Geçiniz...
Türkiye'yi Yıldıraylar, Tugaylar, İlhan Mansızlar, Rüştüler temsil eder.
Buraklar, Emreler, Volkanlar değil.
Evet milli takım defansı ve Volkan onlarca hata yapsın, sonra "Ayyy bunlar milli takım oyuncusu o yüzden ciciler eleştirmeyelim" mi diyeceğiz?
Şu milliyetçi düşüncelerinizi futboldan uzaklaştırın artık. Zaten futbolla o düşünceleriniz pilavla sucuk gibidir. Uyuşmaz.
Ve kulüpçülük yapıldığını iddia eden arkadaşlar, esas kulüpçülüğü siz yapıyorsunuz. Kusura bakmayın. Yuhalanan Volkan değil başka bir kaleci olsaydı, bunun en kral savunucusu siz olurdunuz.
Altına imzamı atıyorum.
Olurdunuz yapardınızı geç lütfen.. Yaptığımızı göster ki biz düzeltelim.. Ama biz söyledikçe üstümüze çemkiriyosunuz..
Bu arada milli takımı desteklerken milliyetçi duygulardan nasıl arınılıyo bana az açıklasana.. Adı üstünde MİLLİ takım.. Milliyetçiliğin kökü de MİLLİ'dir, Yani MİL falan değil.. Milliyetçi olmadan milli takım desteklenemez..
attirson
Volkan bıraksın milli takımı ya rahatlasın herkes.Sinan Bolat filan olsa kalede ohooo bırak gol yemeyi bide gol atar 1-0 alırdık maçı.
Sheriff
Hırvatistan'a bu soğukta kim gidecek dimi Arda , vururum topa çok sinirlendim ayağana alırım sarı kartı erken tatile çıkarım ohh mis.
Herkeside anlıyorum aslında, futbol yok ki oynanan futbolu eleştirelim.
sui generis
Yaklaşık 6-7 sayfadır Milli Takım maçı başlığında kulüp tartışıldığının farkında mısınız? Yok şu stadda bu oldu yok bizim stadyumda hiç bir şey olmaz.
yok kardeşim şu bu stad olmuyor. hep aynı stad..
Corpus
12.Kasım.2011, 01:38
Türk futbolunun geldiği hal bilgisizlikten öte bir yere geldi artık. Gelişen ve değişen Dünya'da artık herkes futbol hakkında birçok şey biliyor. Bu yüzden kimsenin yaptığı iş beğenilmiyor üstüne dalga geçiliyor. Ayrıca herkes birşey bildiğini iddia ediyorken bu işi yapanlar da kendilerini çok bir şey sanıyorlar. Bu yüzdendir ki oluyor bu olaylar. Volkan kim ? Emre kim ? Arda kim ? Sabri kim ? 2 pas , şut attılar diye büyütülecek birşey yok. Onlar sadece değeri yüksek bir sektörün ŞAKLABANLARI !!! Sözüm burada bitmiştir iyi geceler.
Gncl1905
12.Kasım.2011, 01:39
Şu takımda bugün söz söylenmeyecek oyunculardan biridir Arda, Emre ve Sabri ile birlikte.Ben olsam bende gitmem, tüm maç biryerlerini yırttılar bu oyuncular birşeyler yapmak için ama diğerleri al pas ver pas al sen ver ben derken maç bitti.Biz %60 küsür topla böyle oynadık işte :)
eng1n
12.Kasım.2011, 01:39
.
Hırvatistan bence bizden güçlü bir takım ama güçlü olmaları böyle bu yenilgiye bahane olmamalı yani en azından mücadele etmeliydik.
europeanconquer
12.Kasım.2011, 01:40
Yahu bırakın artık birbirinizi yemeyi. :0: Yenildik bitti gitti.Çare yok artık.Hiddink gidecek adam akıllı birisi gelecek,gelmek zorunda.
Kaka Leite
12.Kasım.2011, 01:41
Türk futbolunun geldiği hal bilgisizlikten öte bir yere geldi artık. Gelişen ve değişen Dünya'da artık herkes futbol hakkında birçok şey biliyor. Bu yüzden kimsenin yaptığı iş beğenilmiyor üstüne dalga geçiliyor. Ayrıca herkes birşey bildiğini iddia ediyorken bu işi yapanlar da kendilerini çok bir şey sanıyorlar. Bu yüzdendir ki oluyor bu olaylar. Volkan kim ? Emre kim ? Arda kim ? Sabri kim ? 2 pas , şut attılar diye büyütülecek birşey yok. Onlar sadece değeri yüksek bir sektörün ŞAKLABANLARI !!! Sözüm burada bitmiştir iyi geceler.
Az önce bana demiştin :)
Taraftar kadar oyuncularımızda suçlu ancak yok yere ateş yanmaz bu bir tek Arenada değil bizim sahada olacaktır.Bu yüzden 4 büyüklere verilmesin maçlar :0:
uAburak89
12.Kasım.2011, 01:42
Volkan alkışlandı başta, alaycı bir alkıştı. Haliyle sinirlendi alkışla karşılık verdi sonra hızını alamadı sağlam sövdü. Hadi onunki etkiye tepki dedik, yırtık dondan çıkan Emre ne alaka ? Seni kimse ıslıklamadı, kusura bakmayın da kaptan bu adam üstelik. Edemez öyle küfür. Yok öyle dünya.
@ABOOO
http://video.haberturk.com/spor/video/arenada-skandal/55617
2.30'dan sonrasını bir izle..
GALATAS4R4Y
12.Kasım.2011, 01:43
Nerede o coşkulu milli takım eskiden olsa ulan deplasmanda 0-4 yaparmıyız diye azda olsa düşünürdük şimdi bence ikinci maça çıkmayalım direk 3-0 bitsin istiyorum...
GodfatheR
Sahada oynanan bişey göremedim ben . Hırvatlar hariç tabi. Adamlar istediği zaman gol attılar , biz sabaha kadar oynasak o kaleye bi tane topu sokamazdık.
Sahada rezalet bir takım müsfettesi varken neden bütün küfürü Volkan yiyor ? Hakan Balta , Egemen , Giray , Hırvatistan'a gitmek istemeyen Arda dururken neden sadece Volkan ? Volkan size napmış da bu kadar derdiniz olmuş ?
Bir takımda en iyi oynayan adam Sabri'yse o takım kazanamaz. Sabri'ye de helal olsun mücadelesine hayran kaldım.
Redrum
Bir Galatasaraylı olarak, (bazı) Galatasaraylı arkadaşların körlüklerine utanarak şahit olmaktayım burada.
Orada Volkan'ı ıslıklayan taraftar, sadece Volkan'ı ıslıklamadı, takımı bitirdi. Rezalet bu başka bir şey değil. Eminim Hırvatlar şu anda maçı kazanmamızdan ziyade şu rezilliğimize bakıp gülüp eğleniyorlardır. Yıllar önceki Yunanistan maçı gibi.
Galatasaray taraftarı terbiyesiz. Volkan'ı ıslıkladıklarının yarısı kadar karşı takımı ıslıklamadılar. Adam gibi tezahürat yapmadılar. Böyle teknik direktörün böyle oyunun olduğu takımın taraftarı da bu kadar oluyor işte. Yazık.
barahir
Bence de bırakalım kulüpçülük yapmayı artık..
Acaba biz gözümüzü ne zaman açıcaz da Federasyona tepkide buluncaz.. Şuan Türk futbolu kaosta ve bunun sebebi de MAA ve onun beceriksiz arkadaşlarıdır..
FenoMachine
12.Kasım.2011, 01:45
Tek sözüm var
Eğerki kendinize küfür edilmesini seviyorsanız gidin başkasına edin bakalım
Hiç empati kurmayı bilmiyorsunuz + Hani olaya tarafsız bakıcağınıza Üste çıkmayıda becerebiliyorsunuz.biz demiyoruz olayı başlatan sizsiniz olayın bakın olayla ilgili ilk yazıya bakın
volkan ne yapmaya çalışıyor volkan küfür ediyor diye başlıyor.
fazla sinirli değilimdir ama en sinirlendiğim şeydir Saygısızlık. yemin ediyorum kendimi kaybediyorum bana birisi bir ahlaksızlık yaptığında saygısızlık yaptığındada kendimi tutamam
heleki bu 50bin kişi olursa düşünün 50 bin kişi var ortada siz ve size ana avrat küfür ediyor sizde öyle eminim bakarsınız çok kolay sanıyorsunuz dimi ? volkanın yaptığına bişey diyorsanız
size Eric Contanayı izlemenizi tavsiye ediyorum...
Night_Mare17
12.Kasım.2011, 01:47
http://www.youtube.com/watch?v=a7AqHEyADJ4&feature=share
uAburak89
12.Kasım.2011, 01:47
Bir Galatasaraylı olarak, (bazı) Galatasaraylı arkadaşların körlüklerine utanarak şahit olmaktayım burada.
Orada Volkan'ı ıslıklayan taraftar, sadece Volkan'ı ıslıklamadı, takımı bitirdi. Rezalet bu başka bir şey değil. Eminim Hırvatlar şu anda maçı kazanmamızdan ziyade şu rezilliğimize bakıp gülüp eğleniyorlardır. Yıllar önceki Yunanistan maçı gibi.
Galatasaray taraftarı terbiyesiz. Volkan'ı ıslıkladıklarının yarısı kadar karşı takımı ıslıklamadılar. Adam gibi tezahürat yapmadılar. Böyle teknik direktörün böyle oyunun olduğu takımın taraftarı da bu kadar oluyor işte. Yazık.
Kardeşim diğer takım taraftarları nerde o zaman soruyorum sana, milli maç değil mi bu ? Niye Galatasaray taraftarı deniyor ısrarla, şaka mısınız ? Gelsin herkes o zaman maça versin desteğini madem bu kadar iyi biliniyor. Galatasaraylı ıslıklıyor, tu kaka madem gelsin Fenerbahçelisi, Beşiktaşlısı, Trabzonlusu, Kayserilisi alkışlasın bastırsın ıslığı. Bu biletler sadece Galatasaray taraftarına mı satılıyor ?
Ayrıca takım zaten bitikti. Şu maç 2 saat sonra taraftar yüzünden kaybedilmiş olarak lanse edilecek kıvama gelecek, ben de bu körlüğü anlamıyorum.
GodfatheR
12.Kasım.2011, 01:48
Hırvatistan takımı bizim takımın yarısı etmez diyenlere iyi güldüm yalnız. Modric , Corluka , Srna , Oliç hatta ihtiyar Simuniç hangi mevki de onlardan daha iyiyiz ?
Bi Arda'mız var ne yapacağımızı şaşırdık. Görmemişin oğlu olmuş tutmuş koparmış mode - on.
GALATAS4R4Y
Euro 2008'de hırvatların oyunu kadrosu 100 misli daha iyidi bizdede fatih hoca sakatlardan yedeklerden artık 3.kaleci tolgayı oyuna alabilmek için başvuru yapıyodu biz o şekilde hırvatları eledik dahada eksik kadroyla almanyayı eleyip finale gitme eşiğine geldik e o zaman sorun nerde ?
Giallorossi
Olurdunuz yapardınızı geç lütfen.. Yaptığımızı göster ki biz düzeltelim.. Ama biz söyledikçe üstümüze çemkiriyosunuz..
Bu arada milli takımı desteklerken milliyetçi duygulardan nasıl arınılıyo bana az açıklasana.. Adı üstünde MİLLİ takım.. Milliyetçiliğin kökü de MİLLİ'dir, Yani MİL falan değil.. Milliyetçi olmadan milli takım desteklenemez..
Milli takımı desteklemek ayrı, milli takıma tapmak ayrıdır.
Sen bir takım tutarken o takımın yaptığı hataları da eleştirirsin değil mi?
Fakat siz bunu yapmıyor, akla mantığa sığmayan hatalar yapıp sonra milli formanın arkasına sığınan tüm takımı (bakın; Volkan'ı, Emre'yi felan demiyorum) savunup, o formayı ve değerini basitleştiriyorsunuz.
Zamanında Yunan milli takımıyla yaptığımız ve 1-4 kazandığımız maçta Yunan taraftar bizi alkışlamıştı değil mi? N'oldu Yunan milli takımına, değeri mi düştü? Dünyaya rezil mi oldu? FIFA'dan mı ihraç edildiler? Hayır.
Eğer futbolla içli dışlıysanız yuhalamaya, alkışlamaya felan biraz açık olun. Korkmayın, öcü değil onlar.
Giallorossi
12.Kasım.2011, 01:49
Hırvatistan takımı bizim takımın yarısı etmez diyenlere iyi güldüm yalnız. Modric , Corluka , Srna , Oliç hatta ihtiyar Simuniç hangi mevki de onlardan daha iyiyiz ?
Ben maddi anlamda yarısı etmez dedim, o da mecazi amaçlı.
Cengo
12.Kasım.2011, 01:52
Volkan alkışlandı başta, alaycı bir alkıştı. Haliyle sinirlendi alkışla karşılık verdi sonra hızını alamadı sağlam sövdü. Hadi onunki etkiye tepki dedik, yırtık dondan çıkan Emre ne alaka ? Seni kimse ıslıklamadı, kusura bakmayın da kaptan bu adam üstelik. Edemez öyle küfür. Yok öyle dünya.
@ABOOO
http://video.haberturk.com/spor/video/arenada-skandal/55617
2.30'dan sonrasını bir izle..
Volkan'ın ne söylediği belli olmuyor.
Milli Takım forması ile dalga geçilmez. Psikolojilerini boz, sonra tepki gösterince kötü olsun. Hırsızın hiç suçu yok. Milli oyuncuya söylenen her söz Mili Forma'ya, Türk Bayrağı'na söylenmiştir. Saygıda kusur edemez seyirci. Dalga geçmeye hakları yok, bu terbiyesizliğin açıklaması olamaz.
Herhangi bir küfürün cezasını TFF verir, seyirci ceza kesemez.
Önceki Milli Maçta da Volkan'a arkadan sürekli birşeyler atıyorlar, küfrediyorlar. Sonundan çıldırdı, gitti insene erkeksen sıkıysa karşıma gel dedi, orda koptu zaten.Tüm seyirci yuhladı, şimdi de devamı oynuyor. Akıllarında kalmış ligden de, yeldeğirmeni ile savaşıyorlar, rahatlamışlardır artık. Youtube'de aratınca çıkar sanırım.
Milli takımı desteklemek ayrı, milli takıma tapmak ayrıdır.
Sen bir takım tutarken o takımın yaptığı hataları da eleştirirsin değil mi?
Fakat siz bunu yapmıyor, akla mantığa sığmayan hatalar yapıp sonra milli formanın arkasına sığınan tüm takımı (bakın; Volkan'ı, Emre'yi felan demiyorum) savunup, o formayı ve değerini basitleştiriyorsunuz.
Zamanında Yunan milli takımıyla yaptığımız ve 1-4 kazandığımız maçta Yunan taraftar bizi alkışlamıştı değil mi? N'oldu Yunan milli takımına, değeri mi düştü? Dünyaya rezil mi oldu? FIFA'dan mı ihraç edildiler? Hayır.
Eğer futbolla içli dışlıysanız yuhalamaya, alkışlamaya felan biraz açık olun. Korkmayın, öcü değil onlar.
İngiltere'de de rakip takip iyi oynamış ise alkışlanır, Fair-Play çerçevesinde yapılır.
Sap ile samanı karıştırmayın.
Redrum
12.Kasım.2011, 01:53
Kardeşim diğer takım taraftarları nerde o zaman soruyorum sana, milli maç değil mi bu ? Niye Galatasaray taraftarı deniyor ısrarla, şaka mısınız ? Gelsin herkes o zaman maça versin desteğini madem bu kadar iyi biliniyor. Galatasaraylı ıslıklıyor, tu kaka madem gelsin Fenerbahçelisi, Beşiktaşlısı, Trabzonlusu, Kayserilisi alkışlasın bastırsın ıslığı. Bu biletler sadece Galatasaray taraftarına mı satılıyor ?
Ayrıca takım zaten bitikti. Şu maç 2 saat sonra taraftar yüzünden kaybedilmiş olarak lanse edilecek kıvama gelecek, ben de bu körlüğü anlamıyorum.
Sence bu bir savunma olabilir mi? Bu yapılan terbiyesizliği kapatabilir mi? Daha önce de yapıldı bunlar. Volkan'a sırf antipati duyuyorsun diye ıslıklayamazsın. Kötü oynadı diyen varsa Arda Hamit Burak Emre Selçuk Gökhan Gönül... gider bu. Takım kalmazdı. Önemli olan destek vermek. Volkan ıslıklandıktan sonra sanıyor musunuz ki Arda, Burak gol atınca taraftara koşacak sevinecek? Veya diğer oyuncular? Taraftar takımın arkasında olmalı daima, karşısında olduğu zaman bitti olay zaten. Galatasaraylıyım, Galatasaray'a karşı değil bu laflarım, veya Galatasaraylı oldukları için değil, terbiyesiz oldukları için.
barahir
12.Kasım.2011, 01:54
Geliyolar zaten gelmiyor değiller,
yalnız sanırım bilmiyosun, Pegasus Tribününde Ultraslana ayrılan bir bölüm var 1. kat orta kısım, hatta koltukları bile farklıdır.. Bu tepkilerin kaynağı o taraf ki, hatta volkan ve emre'nin küfrederken de o tarafa dönmesi bu yüzden..
Giallorossi
12.Kasım.2011, 01:55
Facebook'ta bir durum güncellemesi okudum, sizinle de paylaşmak istiyorum:
Evdeki koltuk takımına baktım, bir de televizyondaki milli takıma. Valla 7 fark bulamadım.
lexoqe
12.Kasım.2011, 01:56
http://www.youtube.com/watch?v=a7AqHEyADJ4&feature=share
Emre bir kez daha kendini küçük kategoride olduğu kanıtlamıştır :)
nannar
12.Kasım.2011, 01:57
Şu anda hangi takımda var Ergün Pembe,Hakan Şükür ,Suat Kaya ya da Tugay gibi efendi isimler ? Türkiye'de futbolun altın çağı bitti. Bugün ıslıklanan Volkan değilmiydi sahada lincoln'ü kovalayan? Bugünkü emre değilmiydi seyirciye kol hareketi yapan ? Maalesef şu anda Galatasaray dahil hiçbir büyük kulüpte öyle eskisi gibi efendi oyuncular yok :)
Trabzonspor
12.Kasım.2011, 01:58
Bi Arda'mız var ne yapacağımızı şaşırdık. Görmemişin oğlu olmuş tutmuş koparmış mode - on.
Arda mı?Ne yaptı maçta yıldızımız?Ben söyliyim hiç hemde yıldızlı hiç.Haaa pardon yaptı sırf 2. maça gitmemek için topa vurdu ve sarı kartı gördü.Böyle zihniyete sahip bir adam benim için yıldız falan olamaz.Skor 5-0'da olsa sen o formayı giymekle yükümlü biri olarak o hareketi yapamazsın.
barahir
12.Kasım.2011, 01:58
Facebook'ta bir durum güncellemesi okudum, sizinle de paylaşmak istiyorum:
Evdeki koltuk takımına baktım, bir de televizyondaki milli takıma. Valla 7 fark bulamadım.
Hani futbolcular Salonda çalıştı derler ya.. Hakkaten Salonda çalışmışlar demek ki..
uAburak89
12.Kasım.2011, 02:00
@ABOOO
Küfür etmedi dediğin Emre için verdim o linki.
@Redrum
O ıslıklamanın oyunla alakası olmadığını ben de biliyorum, neden böyle bir şey yapıldı onu da bilmiyorum, mantıklı da bulmuyorum zaten. Ben olsam ıslıklamam. Ama isteyen insan tepkisini koyar, tepki amaçlı ıslıklamak ya da alkışlamak bence terbiyesizlik değil.
@barahir
Aga biliyorum da, maçın geneline bak herhangi bir tribünden destek geldi mi ? O olaylar olduktan sonra kimse aksi yönde reaksiyon vermedi.
sui generis
12.Kasım.2011, 02:00
VOLKAN DEMİREL'E YAPILANLARI ŞİDDETLE KINNIYORUM !!! geçin kaleye arkadan biri aile boyu küfür etsin! eeeeeeee?1sus 2sus 3sus naparsınız? _ertemsener ertem şener
sakary Ali
12.Kasım.2011, 02:01
Futbolcusundan teknik ebine kadar hepinize yazıklar olsun..
En büyük yazıklar olsunda taraftara..Gidelim Yunanistan'da oynayalım oyuncularımız daha iyi motive olurlar.Olacak iş değil..
nannar
12.Kasım.2011, 02:02
Olayda kimsenin haklılığı falan yok! Olay resmen türk futbolunun geldiği noktayı,futbolcunun ve taraftarların çirkefliğini,şiddete ve ahlaksızlığa olan eğilimini gösteriyor...
lexoqe
12.Kasım.2011, 02:03
Bir futbolcu isterse stad daki bütün seyircileri profesyonel bir şekilde susturmasını bilir. En basitinden hiç bir cevap vermemesi. Milli bir maç görevini yapması ve takımının arkasında arkadaşlarının arkasında durması kendisini hem Türkiye adına hemde camiasına adına büyük olduğunu gösterir. Çünkü kameralar o futbolcuyu çekiyor taraftarları değil !
Dennis Bergkamp
12.Kasım.2011, 02:03
Burada sadece taraftarı ve oyuncuları eleştiriyoruz fakat daha önce Emre ve Selçuk'a aynı şekilde tepkinin olduğu TT Arena'ya üst üste milli maçlar veren ve bu olayların yaşanmasına çanak tutan federasyonu unutuyoruz malesef.
Taraftar bir milli maçta bu kadar çok bölünüyorsa takım sahada ruh gibi geziyorsa bunun en büyük suçlusu federasyondur.Bırakın Volkan'ı Emre'yi Arda'yı Burak'ı artık.Baştakiler basiretsiz olduğu sürece Volkan gider başkası gelir iki gün sonra o da aynı duruma düşer..
Redrum
12.Kasım.2011, 02:04
Hayır benim kızdığım nokta, taraftar ne adam gibi destek veriyor, ne karşı takımı baskı altına alıyor, bir şey yapmayıp ondan sonra kendi oyuncusuna 50bin kişi küfrediyor ıslıklıyor. Bu ne? 30 TL verip oraya gittin de ne oldun kim verdi bu hakkı sana? Taraftarlığı yapmayı bilen yapacak arkadaş. Şükrü Saracoğlunda yapılsın maç. İnönüde yapılsın. En azından taraftar 90 dakika susmaz, destek verir.
Night_Mare17
VOLKAN DEMİREL'E YAPILANLARI ŞİDDETLE KINNIYORUM !!! geçin kaleye arkadan biri aile boyu küfür etsin! eeeeeeee?1sus 2sus 3sus naparsınız? _ertemsener ertem şener
Volkan'a küfredilmeden Volkan niye taraftara küfreder ki ?
barahir
Şu saatten sonra Mesut Özil'e tek bir laf bile söyleyemem..
Giallorossi
12.Kasım.2011, 02:05
"Bu çocuklar n'aptı da ıslıklıyorsunuz" diyen Rıdvan, Almanya maçında aynı çocuklar hata yaptı diye yayın odasından çıkıp gitmemiş miydi?
Ralph
12.Kasım.2011, 02:07
Belki biz hep bu tür şeyleri konuştuğumuz, tartıştığımız için başarı gelmiyor yıllardır. Asıl sorunları değil, bu tür şeyleri tartışıyoruz. Olayın köküne inmiyoruz. Oyuncuları suçluyoruz, teknik direktörü suçluyoruz ama bu takımın başına Hiddink'i getiren tff'yi suçlamıyoruz. Gerekçesini tartışmıyoruz. Oyuncularımız Avrupa'da oynadıkça başarı gelir dendi yıllardır. Alın bir sürü oyuncumuz Avrupa'da oynuyor. Gelmiyor başarı, olmayınca olmuyor. Bunların tartışılması lazım. Bırakalım artık Emre'yi, Arda'yı, Volkan'ı, onu bunu...
Sheriff
12.Kasım.2011, 02:08
Rıdvan biraz hocaya sinirinden söyledi onları bence.
Hocada sıkıntı var, taraftarda sıkıntı var, oyuncuda sıkıntı var, federasyonda sıkıntı var. İşini iyi yapan bir adam yok, ne bekliyoruz. Her maç döktürüyodukta bu maçtamı kötü oynadık sanki, ben yarın havanın güneşli olacağını tahmin edebildiğim gibi, yenileceğimizide tahmin etmiştim.
Bordo61Mavi
12.Kasım.2011, 02:09
Şu saatten sonra Mesut Özil'e tek bir laf bile söyleyemem..
Cogu konuda ayni fikirleri paylasmayiz ama bu yazdigina 1000 kere imza atarim
GodfatheR
Arda mı?Ne yaptı maçta yıldızımız?Ben söyliyim hiç hemde yıldızlı hiç.Haaa pardon yaptı sırf 2. maça gitmemek için topa vurdu ve sarı kartı gördü.Böyle zihniyete sahip bir adam benim için yıldız falan olamaz.Skor 5-0'da olsa sen o formayı giymekle yükümlü biri olarak o hareketi yapamazsın.
İşte bende onu diyorum ama yanlış anlamışın :)
eng1n
Volkan'a küfredilmeden Volkan niye taraftara küfreder ki ?
Volkanın öncesinde küfür edilip edilmediğini bilmiyoruz belki edilmiştir ama volkan'ın alkışından önceki şutta seyirci şutun güzelliğini alkışladı galiba.
Cengo
"Bu çocuklar n'aptı da ıslıklıyorsunuz" diyen Rıdvan, Almanya maçında aynı çocuklar hata yaptı diye yayın odasından çıkıp gitmemiş miydi?
Aynı şey değil, maçı tribünden sen de terkedebilirsin, kimse sormaz neden diye. Gerçek tepki o olur, 100 kişiye oynuyor olurdu Milli Takım son 5 dk'da. Düşünemiyorum ben o boş stadı..
Çalıştığı işyerine saygısızlık olduğu için özür diledi sonra tabi.
barahir
Federasyon başkanı daha göreve başladığı ilk saatte ne demişti hatırlayan var mı? Hatırlatayım:
"Ben futboldan anlamam, ben işadamıyım.."
Türk futbolunun özeti budur..
ParduS
12.Kasım.2011, 02:11
Bu gidişle milli takıma 3 büyüklerden oyuncu almayalım gibi bir fikir ortaya çıkacak. Her ne olursa olsun milli formayı ıslıklamak terbiyesizliktir. İstanbul seyircisi haftada o kadar çok maç görüyorki artık futboldan bıkmış.
Milli maçlar anadoluya kaysın. Milli takıma da anadolu takımlarımızda ve yurt dışında oynayan futbola aç oyuncular davet edilsin, sorunu kökten çözelim...
FenoMachine
12.Kasım.2011, 02:14
Ayrıca bazı kişiler emrenin ve volkanın ettiği küfürleri kendi üstüne almış demekki çok küfür etmişler adama volkanın tepkisi kendisyle alay edenlerydi ama tüm taraftar başladı ıslıkalmaya
Emrede kalenin oraya gidiyor elini kaldırıyor bir sus diyene kadar ıslık başlıyor ve emre basıyor küfrü ne yaparsanız yapın diyor olay bundan ibaret.
GALATAS4R4Y
12.Kasım.2011, 02:14
Her şerde bi hayır vardır şimdi hırvatlara şansa bala bu iğrenç oyunla penaltıdan bi tane atsak böyle bitse elemeleri geçsek böyle devam edicekti bence bu skor çok iyi oldu herkes silkinip kendine gelsin artık !
Night_Mare17
12.Kasım.2011, 02:17
Volkanın öncesinde küfür edilip edilmediğini bilmiyoruz belki edilmiştir ama volkan'ın alkışından önceki şutta seyirci şutun güzelliğini alkışladı galiba.
Protesto alkışıydı o.
Giallorossi
12.Kasım.2011, 02:18
Kimse ev sahibi tribünlere laf etmesin, (Estonya maçında Emre'nin durduk yere sürekli ıslıklanması hariç) tüm maçlarda ellerinden geleni yaptılar.
Böyle rezil, ezilen bir takıma hangi tribün tepki vermez? Milletin canı yanarken Volkan efendi de halen artistlik yaparsa ıslıklanır tabii ki. Beşiktaş taraftarları uzun zaman Runje ile makara yaptı; Runje'nin bir kere dönüp haraket çektiğini hatırlamıyorum.
Night_Mare17
12.Kasım.2011, 02:19
http://www.youtube.com/watch?v=ovnN6WJyfEU&feature=player_embedded
Fenerbahçe taraftarıda ne diyor : Taraftara kimse küfür edemez.
Star Tv yayınlayabildiğine göre burda yayınlamamda bir sakınca olmaz inşallah.
eng1n
12.Kasım.2011, 02:21
Protesto alkışıydı o.
o Protesto alkışları nedense hep Volkan'a Emreye yapılıyor.
Night_Mare17
12.Kasım.2011, 02:22
o Protesto alkışları nedense hep Volkan'a Emreye yapılıyor.
Takıma protesto yapıldı. Alkışlama sadece Volkan'a yapılan pozisyondan başka alkış protestoları da oldu.
Ralph
12.Kasım.2011, 02:23
Arkadaşlar hala takım üzerinden tartışma yapıyorsunuz. Bırakın artık GS oyuncusu FB oyuncusu... Zaten bunlar tartışıldığı için şu içler acısı haldeyiz. Konuşmamız gereken şeyler başka şeyler.
Lucas Neill
12.Kasım.2011, 02:26
Bu arada tur gitti diye sari karti görüp ikinci macta oynamayacak ardaya da tebrikler.
FenoMachine
12.Kasım.2011, 02:33
arkadaşlar biliyorum yaptıkları terbiyesizliktir fakat taraftarın yaptığıda terbiyesizliktir bunları geçelim
Emre kendini tutamayan bir adam bence bir psikoloğa görünmesi gerek aslında tüm futbolcuların bu olaylara karşı psikolojik durumunu sağlamak için bir doktora görülmeleri gerekiyor ciddiyim
Onun dışında ne küfür eden taraftarın nede volkan la emrenin konuşmaya hakkı var
fakat komik olan küfür eden taraftarın üste çıkma çabasıdır millet olarak emptai kuramayan düşüncesiz ve agresif bir topluluğuz kendimizi tutabilmek için küfre başvuruyoruz ve rahatlıyoruz yani daha tartışmayında şunu maça bakın da diyemiyeceğim çünkü
Elendik arkadaşlar .
Redrum
12.Kasım.2011, 02:35
arkadaşlar biliyorum yaptıkları terbiyesizliktir fakat taraftarın yaptığıda terbiyesizliktir bunları geçelim
Emre kendini tutamayan bir adam bence bir psikoloğa görünmesi gerek aslında tüm futbolcuların bu olaylara karşı psikolojik durumunu sağlamak için bir doktora görülmeleri gerekiyor ciddiyim
Onun dışında ne küfür eden taraftarın nede volkan la emrenin konuşmaya hakkı var
fakat komik olan küfür eden taraftarın üste çıkma çabasıdır millet olarak emptai kuramayan düşüncesiz ve agresif bir topluluğuz kendimizi tutabilmek için küfre başvuruyoruz ve rahatlıyoruz yani daha tartışmayında şunu maça bakın da diyemiyeceğim çünkü
Elendik arkadaşlar .
Orada bir durmak lazım. Elenmedik daha.
DisCo
Hiddink aldığı paralarla turu atladı.
A.FaruK
Mevzunun zihniyet değilde küfür söylemek olduğunu zanneden insanlar var. Çünkü Volkanın taraftara küfrettiği videolar dolaşıyor şimdide. Ya birader mevzu küfür etmek olsa bizde biliriz o üzerinde Ay-Yıldız olan Galatasaray formasına söven Ardanın videosunu koymayı ama mevzu o değil işte.Hala daha neyde diretiyosunuz anlamıyorum. Yada neyse devam edin biz kime konuşuyoruz ki zaten. O anlamayan zihniyette bu zihniyette olsa gerek...
lexoqe
12.Kasım.2011, 02:36
Hiddink aldığı paralarla turu atladı.
Sadece Hiddink değil, dikkatinizi çekerim. Ticaretçi abilerimiz var.
GeNç KaRTaL
12.Kasım.2011, 02:39
şurada zaten yaşadıklarımız, tartışmalarımız özetliyor herşeyi. milli takımın taraftarı mı var da oyuncusu olsun. ülkemizin içinde bulunduğu büyük sıkıntılar var. bütünlükle ilgili sıkıntılar. çünkü birliğimiz yok, her alanda.. sosyal alanı geçtim sporda var mı? rakibini bir kaşık suda boğmıyor mu insan..
neyse. teknik kadro hemen gönderilmeli. 8-10 oyuncu milli takıma alınmamalı. artık Serdar Aziz-Kesimal, Ozan İpek, Cenk-Muhammed, Hasan Ali, Ömer Toprak vs. barındıran genç bir takım oluşturulmalı. gerekirse bir dünya kupası da feda ederiz önemli değil.
ve en önemlisi, 3 tane birbirine düşman derecesinde rakip bütük takımın olduğu bir şehirde, tamamen kenetlenilmesi gereken milli takım maçları yapılmamalı. İzmir, Eskişehir, Kayseri, Şanlıurfa, Ankara, Bursa, Trabzon gibi şehirler unutulmamalı.
Maçtan sonra yapılan yorumlar arasında maçla alakalı yapılmış tek adam akıllı yorum.Siz sayfalarca yiyin birbirinizi arkadaşlar,kim kime küfretmiş diye.:) Ondan sonra da sahada oyunculardan iyi futbol bekleyin.Herkes bir önce kendisine baksın.
Trabzonspor
12.Kasım.2011, 02:41
O değilde Hiddink ayrıldığında kim gelecek peki takımın başına?Kim kaldı incitilip kırılmayan?Fatih hoca mı Şenol haca mı Ersun hoca mı Mustafa hoca mı kim?Ertuğrul hoca gelir oda 2 yıl sonra hangi yorumlarla yollanır tahmin edebiliyorum.
attirson
12.Kasım.2011, 02:43
Orada bir durmak lazım. Elenmedik daha.
Rüyadan uyan bence Hiddink bile dedi deplasmanda 4 atarız dersek yalan olur diye.
europeanconquer
12.Kasım.2011, 02:43
Yılmaz Vural gelsin.Yenilsek de oynadığımız maçlara bir heyecan gelir.
meddah
12.Kasım.2011, 02:44
O değilde Hiddink ayrıldığında kim gelecek peki takımın başına?Kim kaldı incitilip kırılmayan?Fatih hoca mı Şenol haca mı Ersun hoca mı Mustafa hoca mı kim?Ertuğrul hoca gelir oda 2 yıl sonra hangi yorumlarla yollanır tahmin edebiliyorum.
Benim şöyLe bir senaryom var. HırvatLar bizi eLer, haftaya Bursa mağLup, hoşgeLdin ErtuğruL SağLam.
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2127638&postcount=44
Night_Mare17
12.Kasım.2011, 02:45
Tek getirelebilecek kişi Abdullah Avcı bence.
Redrum
12.Kasım.2011, 02:47
Rüyadan uyan bence Hiddink bile dedi deplasmanda 4 atarız dersek yalan olur diye.
Eleriz demiyorum ki. Elenmedik diyorum. Maça da mı çıkmayalım? :)
attirson
12.Kasım.2011, 02:47
Abdullah Avcı yada Ertuğrul Sağlam ikisinden biri gelse mükemmel olur.
goosfraba
12.Kasım.2011, 02:55
üzülenler üzülmesin bence. böyle olacağı başından beri belliydi. biraz da ''böyle başa böyle tarak'' olayı...
byariff
12.Kasım.2011, 02:55
Yilmaz Vuraldan Gerisi Yalan.
sansal buyuka acikladi yeni hoca genc biri dedi anlasildi falan dedi abdullah avci olabilir bu adam.
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=101754
Alicanfmfan
12.Kasım.2011, 02:56
Kötü oynarsın , kötü pas atabilirsin , kötü gol kaçırabilirsin ama kötü mücadele edemezsin , artık mucizlere kaldı işimiz aslında kaldı demek bile bir mucizede .
Trabzonspor
12.Kasım.2011, 02:59
Maçtaki be oyuncuları Gökhan,Hakan,Corluka ve Srna skoru belirleyen isimlerdi.Bizdekiler olumsuz ordakiler olumlu.
Trabzonspor
12.Kasım.2011, 03:04
Mehmet demirkol'da Milli takımı ve Trabzonspor'u Şenol hoca çalıştırsın demiş adam zaten yoruldu bu milletin hocalara yaptıklarından hiç öyle birşeyi kabul edeceğini düşünmüyorum.
Night_Mare17
12.Kasım.2011, 03:11
Bazı arkadaşlar işi abartıyor artık. Sakin olalım , bir atışmayı bırakıp olaya gereken yönden baksak daha iyi olur.
Chinatown
12.Kasım.2011, 03:13
Ertuğrul Hoca ile Abdullah Hoca daha gençler. bir olumsuzlukta kaybetmek yazık olur. daha tecrübeli isimler gerekiyor. Fatih Hoca ve Şenol Hoca da kendi takımlarında projeler üzerindeler. Bence Mustafa Denizli şu an için uygun olabilir. zaten sağlığı nedeniyle sadece milli takım çalıştırabilir.
FenoMachine
12.Kasım.2011, 03:17
Eleriz demiyorum ki. Elenmedik diyorum. Maça da mı çıkmayalım? :)
doğru söylüyorsun dostum bari çıkalım şerefimizle elenelim diyorsun tebrik ederim hiç bu yönden düşünmedim :D :0:
Nedvedmania
12.Kasım.2011, 04:37
Maça giden arkadaşımla konuştum onların küfürden haberi yokmuş. Volkanın ettiği küfürler zaten tribüne sırtı dönüktü. Alkışa ıslıklamışlar sadece (Bahsettiğim kişi ıslıklayan değil ıslıklayanları susturmaya çalışan tarafta( Kendisi bi üniversitenin ultrAslan başkanı olmasına rağmen)). Emre yi gördün mü dedim "Sadece sakin olun sakin olun diyordu" dedi. Videoyu izlettim şaşırdı baya. Eğer tribün küfürlerin farkında olsaydı o statta çok büyük olaylar olurdu.
sananes
12.Kasım.2011, 04:37
Gerilimsiz bir maçta dahi yemediği ıslık,küfür kalmamıştı emre'nin Arena'da.Bu maçta da kötü bir netice sonrası benzer şeylerin olacağı belliydi.Ama neden ilk hedef emre değilde volkan seçilmiş anlamadım,hafta içerisinde de çok olumlu mesajlar vermişti halbuki volkan.
Bu maçın o stadda oynanması hataydı,anadoluda oynanması gerekiyordu.Arena'ya üst üste bu kadar çok maç verilmesi hataydı en baştan küfürü geçtim,alt yapısı yetmez ki hiç bir stadın bu kadar maç temposuna. 4 günde 2 maç yapıldığı oldu orada peki sonuç ne? berbatlaşan bir zemin.(daha önceki maçlardan bahsediyorum)
Arda'nın sarı kartı,gereksiz küfürleşmeler ve hiddink'in maç sonu açıklamaları bütünüyle skandaldır.
Gerekirse emre'yi volkan'ı bir daha milli takıma almasınlar sorun değil hem ülkede iyi kaleci var bir çok sayıda hem emre yaşlandı vs. Ama bu iki futbolcuya yapılan psikolojik baskı ayıptır.Sürekli aynı stadda aynı şey oluyor Aralıktaki derbide yapın sorun değil ama son 3-4 iç saha macımız da orada oynandı ve yapılmayan kalmadı. Kısacası Arena'yı da bi süre dinlendirmek gerekiyor bana kalırsa.
byariff
12.Kasım.2011, 04:40
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetimi, daha önceden görüştüğü ve olumlu yanıt aldığı Abdullah Avcı`yı göreve getirme kararı aldı.
Çok şükür Ertuğrul Hocamıza musallat olanlar. Abdullah Avcı ile yetinsinler.
hayirli olsun abdullah avci turkiyede istikrarli olan tek turk hoca umarim basarili oluruz 4-3-3 oynatmasini cok iyi biliyor abdullah hoca umarim en az hiddink kadar kredisi olur.
Nedvedmania
12.Kasım.2011, 04:47
Maça giden arkadaşımla konuştum onların küfürden haberi yokmuş. Volkanın ettiği küfürler zaten tribüne sırtı dönüktü. Alkışa ıslıklamışlar sadece (Bahsettiğim kişi ıslıklayan değil ıslıklayanları susturmaya çalışan tarafta( Kendisi bi üniversitenin ultrAslan başkanı olmasına rağmen)). Emre yi gördün mü dedim "Sadece sakin olun sakin olun diyordu" dedi. Videoyu izlettim şaşırdı baya. Eğer tribün küfürlerin farkında olsaydı o statta çok büyük olaylar olurdu.
+
ultrAslan liderledinden Sebahattin Şirin küfredenleri susturmaya çalışmış, üstüne yürümüş.
fotosuki
12.Kasım.2011, 04:54
[B]neyse. teknik kadro hemen gönderilmeli. 8-10 oyuncu milli takıma alınmamalı. artık Serdar Aziz-Kesimal, Ozan İpek, Cenk-Muhammed, Hasan Ali, Ömer Toprak vs. barındıran genç bir takım oluşturulmalı. gerekirse bir dünya kupası da feda ederiz önemli değil.
Bie dakika. Biz bunu 2 sene önce yapmamış mıydık? Ah şimdi hatırladım. Yeniden yapılanmaya gitmiştik. E ne olacak canım feda ederiz önümüzdeki kupaları, alttan gelen biraz daha genç oyunculara şans veririz. Baktım onlar da mı olmuyor daha yeni oyuncular deneriz. Denemek bedava zaten. 8-10 değil 20 kişi gönderelim.
Ne kadar kolay yakıp yıkmak, vazgeçmek. 2008'de Hırvatistan çeyrek finalde bize elendi,biz yarı finalde Almanlar'a kök söktürerek elendik. Ardından Dünya Kupası'na gidemedik. Hırvatistan da gidemedi. Yıl neredeyse 2012. Hırvatistan aynı oyuncularla aynı teknik direktörle karşımıza çıkıyor ancak biz yeniden yapılanmış, hocamızı kovmuş ve büyük bir teknik adamla yolumuza devam ediyoruz. Sonra karşı karşıya geliyoruz ama o da ne adamlar evimizde 3 atıyor ve biz yokları oynuyoruz. Bu güne kadar takımda hiç ışık görememek de ayrı bir şey.
Yapmayın etmeyin. Bakın ben burda Hiddink'i savunmuyorum bilhassa gitmesini isteyenlerdenim. Fakat kadroyu yeniden yapılandıralım, gençlerin önünü açalım laflarıyla bir yere varılamaz. Yazıktır.
Nedvedmania
12.Kasım.2011, 05:06
Ayrıca şimdi gördüm videoyu. Volkan zamanında kendi taraftarına da küfür etmiş. Antalya maçı çıkışında hava alanında , otobüse binerken kendi taraftarına küfrediyor. Fenerbahçe'li taraftarlar da "Taraftara kimse küfür edemez !" diye tezahurat ediyor. Şimdi ne oldu ? Şimdi niye fikriniz değişti birden ?
Videoyu buraya ekleyecektim ama Fenerbahçeli taraftarların "Kendi oyuncularına" yaptıkları tezahuratlarında uygunsuz kelimeler var o yüzden ekleyemiyorum.
lexoqe
12.Kasım.2011, 05:14
Şimdi biz neyin tartışmasını yapıyoruz burada, merak ettim bilen var mı ?
GodfatheR
12.Kasım.2011, 05:36
Bazıları günah çıkartıyor.
Deus Dominus
12.Kasım.2011, 05:43
Eğitim şart :0:
Chinatown
12.Kasım.2011, 06:03
Bie dakika. Biz bunu 2 sene önce yapmamış mıydık? Ah şimdi hatırladım. Yeniden yapılanmaya gitmiştik. E ne olacak canım feda ederiz önümüzdeki kupaları, alttan gelen biraz daha genç oyunculara şans veririz. Baktım onlar da mı olmuyor daha yeni oyuncular deneriz. Denemek bedava zaten. 8-10 değil 20 kişi gönderelim.
şimdi öncelikle yeniden yapılandırmanın ne olduğunu anlayacağız.
2010'u geçtim. 2008'deki ideal kadro;
Volkan - GG - Servet - Zan - Hakan - Hamit - Topal - Emre - Tuncay - Arda - Semih
2012 de ideal kadromuz; (bize göre değil, teknik ekibe göre)
Volkan - GG - Servet - Serdar - Hakan - Hamit - Topal - Emre - Selçuk - Arda - Burak
şimdi 4 yıldaki fark yeniden yapılanmaya benziyor mu? ki Tuncay çok düşmese, Burak da müthiş çıkış yakalamasa o değişim de olmaz, Gökhan Zan da Serdar'a tercih bile edilebilir (teknik ekip tarafından). neyi yeniden yapılandırmışız biz?
yani teknik direktör değiştirip (yardımcı aynı), ülkeye milli maçtan 3 gün önce gelip, 10 tane canlı maç bile izlememiş teknik adamı getirerek yeniden yapılanmaya gidilmez. yani yapılmış gibi görünen, ama aslında yapılmamış şeyin yapılması gerekiyor. kadro ve tamamı yenilenmiş bir teknik ekip (tamamı ülke içinden gelecek), heyecanlı genç oyuncular, ve tecrübeli isimlerin harmanlıdığı bir kadro. demek istediğim budur.
byariff
12.Kasım.2011, 06:32
ilerdeki kadro sole olsa guzel olur
S.Bolat ( Cenk ) - (Onur-Tolga)
GG-Sabri - O.Toprak - S.Aziz - Egemen - Ersan - G.Zan - Hasan Ali - Ismail Koybasi
M.topuz - Hamit - G.Tore - M.Topal - Necip - Nuri - M.Ekici - Emre.B - S.inan - A.Potuk - Arda- O.Ipek - O.Adin -
Burak - Mevlut - Semih - M.Demir (Gaziantepdeki) - Tunay Torun
narakan1969
12.Kasım.2011, 13:05
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetimi, daha önceden görüştüğü ve olumlu yanıt aldığı Abdullah Avcı`yı göreve getirme kararı aldı.
Çok şükür Ertuğrul Hocamıza musallat olanlar. Abdullah Avcı ile yetinsinler.
Umarım doğrudur fakat sonunu da Ersun Yanal gibi yapmazlar inşallah.
Bizleri futboldan soğutanlar , bizleri içeri atanlar , bizleri maça almayanlar , bizleri faşist yapanlar , biz olduğumuz için insan yerine koymayanlar , istanbul taraftarını ve futbolcularını yere göğe sığdıramayanlar ;
Türk futbolunun bu hale gelmesine sebep sizlersiniz !
İSTEMİYORUZ BURSA da MAÇ FALAN !
ALIN İSTANBUL KARMASINI , İSTANBUL DA OYNATMAYA DEVAM EDİN
Fearless Coward
12.Kasım.2011, 13:10
Öyle bir haber yokki arkadaş espri yapmış :D Ertuğrul hocanın gitmeyeceğini düşünüyor da Bursa böyle giderse bal gibi gider...Abdullah Avcı'nın İ.B.B'yi bırakacağını hiç sanmıyorum Ersun Yanal boşta sanırım o gelirse çok iyi olur...
sui generis
12.Kasım.2011, 13:12
Anadolu takımları ne kadar kızsa haklı bence. ozan ipek, hasan ali, alper potuk, cenk tosun, olcan adın, serdar aziz ve daha niceleri dünkü maçta oynayanlardan çok mu kötülerde çağırılmıyorlar. hasan ali şimdi 4 büyükten birinde oynasa şuan 11 deydi şüphesiz.. hiddink açıklamasına yine bayıldım.. çok duygusalmışız.. hadi ordan terbiyesiz.. 3 tane yemişsin kendi evinde hala hangi yüzle konuşabiliyorsun..
istanbul dışına çıkmayan milli maçlar hakkında yorum yapmak bile yersiz.. kabul edilemez birşey.. son olarak Sabri yi tebrik etmemek ahmaklık olur.. Arda ya diyecek birşey bulamıyorum.. aklıma birden roberto carlos geldi.. o da bizde aynısını yapmıştı.. keşke bir top kaparken falan yeseydin o kartı Arda.. o kadar basit olmasaydı..
Sirius Black
12.Kasım.2011, 13:13
Milli maç olur, herkes birbirine düşer.
Milli maç olur, maç öncesi stad şurası şu taraftar şunu yapıyor ayıptır bunlardan bir şey olmaz zaten denir.
Milli maç olur, maça gereksiz anlamlar yüklenir.
Milli maç olur, taraftar karşı tarafın milli marşını ıslıklar.
Milli maç olur, takımımız yine sıkıcı bir futbolla ya balına puan ya da puanlar alır ya da hezimete uğrar.
Milli maç olur, taraftarımız devayı ıslıkta bulur.
Milli maç olur, millet olarak birbirimizi yeriz.
En iyisi Türkiye A Milli Takımı'nı dağıtalım be abi. :)
Trabzonspor
12.Kasım.2011, 13:23
Anadolu takımları ne kadar kızsa haklı bence. ozan ipek, hasan ali, alper potuk, cenk tosun, olcan adın, serdar aziz ve daha niceleri dünkü maçta oynayanlardan çok mu kötülerde çağırılmıyorlar. hasan ali şimdi 4 büyükten birinde oynasa şuan 11 deydi şüphesiz.. hiddink açıklamasına yine bayıldım.. çok duygusalmışız.. hadi ordan terbiyesiz.. 3 tane yemişsin kendi evinde hala hangi yüzle konuşabiliyorsun..
istanbul dışına çıkmayan milli maçlar hakkında yorum yapmak bile yersiz.. kabul edilemez birşey.. son olarak Sabri yi tebrik etmemek ahmaklık olur.. Arda ya diyecek birşey bulamıyorum.. aklıma birden roberto carlos geldi.. o da bizde aynısını yapmıştı.. keşke bir top kaparken falan yeseydin o kartı Arda.. o kadar basit olmasaydı..
4 büyük değil 3 İstanbul takımı.Bizden oyuncular çok üstün performans sergileyince alınıyor.Egemen bile 1 kere kadroya alınmadı bizdeyken Beşiktaşa gitti direk milli takımda.
narakan1969
12.Kasım.2011, 13:24
Öyle bir haber yokki arkadaş espri yapmış :D Ertuğrul hocanın gitmeyeceğini düşünüyor da Bursa böyle giderse bal gibi gider...Abdullah Avcı'nın İ.B.B'yi bırakacağını hiç sanmıyorum Ersun Yanal boşta sanırım o gelirse çok iyi olur...
Ya Sağlam ya Avcı
http://fanatik.ekolay.net/Ya-Saglam-ya-Avci_3_Detail_91_243487.htm
Zaten Türk olarak kim gelebilir bilemiyorum ben şahsen. Elde seçenek yok arkadaş. Avcı, Sağlam, Terim, Güneş ... ee başka ? Ersun Yanal'ı sanmıyorum getirsinler daha yeni ayrıldı yolları. Suçladılar adamı yok teknedeymiş yok bilgisayardaymış.
Yılmaz Vural nerede şuan ? :D
byariff
12.Kasım.2011, 14:02
espiri degil haber dogru ligtv"de sansal buyuka konustu genc bir hoca ile anlasildi dedi ve hep ovdugumuz bir adam dedi bu adamda kesin abdullah avcidir.
besiktas1903
12.Kasım.2011, 14:54
Hollanda televizyonuna'da anlatiyor kalite farki çok fazlaymis, premier league bundesliga.., çok duygusal bir milletiz diyor. buraya kadar gelmek göya iyimis..
Basari inanmakla baslar Hiddink hiçbir zaman inanmadi. azerbaycan kazakistan ve avusturya'ya karsi'da kalite farki vardi peki ozaman niye puan kaybettik veya zar zor yendik...
Din yorumunu nereden çıkardınız anlayamadım ?
Pardon yanlış alıntı yapmışım çok sinirlendim
süpersin
Arkadaşlar bilginize diyer oyuncular 5 vakit namazını kılıyormuş antreman odasında hüngür hüngür ağlıyorlarmış emre volkan gökhanda onlara gülüyorlarmış kavga çıkmış oradan kaçmış lar bu üçlü stres atmak için gece barlara gitmeye karar vermişler :icon_evil: ağızlarından öyle duydum.adamları para sevdası tutmuş ama diğer oyuncularda biz bu parayı hakketmedik maaşımızı almıyacağız diyorlarmış
buun alacaktım
RasAnt
12.Kasım.2011, 15:09
Rezillik yahu kendi ülkende 3 gol yiyorsun gerçi bu durum normaldi gruplarda çok vasattı imkansızı istedik doğal olarak olmadı.
Türk futbolunun yaşadığı süreçte Hiddinkin başımızda olması çok büyük dezavantaj oldu.Aragonesten hiçbir farkı yok kovulduktan sonra oda açıklama yapar Türklerin verdiği para torunlarıma bile yeter diye,ee sen bu kadar para verirsen adam paraya gelir takım başarısına değil.Türk Milli takımı bir iş değildir bu yüzden başında bizim kanımızı taşıyan bir Türk hoca olmalı örnek Abdullah Avcı ve kovulan Ersun Yenal.
En çok eleştirilenlere yorum yapayım ama onlar dışında takım olarak çok kötüydük.
GG berbat gerçekten sakatlık onu çok etkilemiş inş biran önce kendine gelir ama şu formuyla ne Fenerbahçede nede Milli takımda oynamayı haketmiyor.
Volkan formsuzdu lig maçlarında gördük ona rağmen inatla Tolgayı kaleye koymamak çok saçma çok formdaydı Tolga kesinlikle o hakediyordu,bu zamandada forma giyemeyecekse nezman kalemizi koruyacak.
Küfür olayına gelirsek TT Arenanın gs taraftarlarının çoğunluğunda olduğunu düşünürsek VoLkana böyle yüklenmeleri normal bir maç Emre bir maç Volkan bir maç Gökhan gider böyle.Anadoluda bir yere maç verilmeli veya özel bir stad yapılmalı Mehmet Demirkolun dediği gibi Milliyetçi düşüncenin yoğun olduğu şehrimize.
Taraftardan gelen art niyetli bu küfürlere futbolcuların tepki vermesi çok normal sen orda milletini temsil eden futbolcuları destekleyeceğine küfür ediyorsun dalga geçiyorsun.
Euro 2012 ye ülke olarakta,futbolcular olarakta,federasyon olarakta hazır değildik umarım gerçek anlamda bir yenilenme yaşarız.
The.Crow
12.Kasım.2011, 15:13
Boşuna tartışmayın millet. Birileri futbolun içine girdi Türk Futbolu çıkmaza girdi. Tartışsanız da bu futbol 5 sene düzelmez.
Bu Takıma Lider Lazım
2008de Liderimiz Tuncay'dı. Hala Gözümdedir hırvatistna Maçında takımı ayağa kaldırıp Maç bitmedi demesi,Kaleye Geçmesi,Yardımcı Hakeme Koşarak Bayrağı Vermesi bunlar Lider Oyuncularla olurduki bu takımda lider yoktu
Emre ile başlıyalım arenada almanya maçıda 5.dkda korner noktasına gitmektne korkan bir adam çünük ne o bu taraftarı nede taraftar onu seviyor böylelikle sürekli tartışıyorlar bana göre milli takıma Arenada oynana maçın oynatılması bile yanlış Kaptanlık Veriyorsun
Arda Bugün sadece futbol oynamaya çalışan ama oynadığı yerde oynamayan bir Arda gördük hemen hemen hi bir katkısı olmadı seyirciyle uğraşmdı ve sorumluluktan kaçmasıyla Lider olmadığını gösterdi
Burak Avrupanın En formda forvetiyle 0 isabetli şut atmışız :)
Hamit Hayatımda gördüğüm en kötühamitti inş. Madrid Ekibi çıldırıyordur biz bunu niye aldık diye
Sabri Koşan Şavasan ama Yetersiz kalan isimdi bence geride sabri ilerde gökhan daha iyi olurdu ama Hiddink Böyle uygun görmüş
selçuk atakta 0 defansta %30 koyarak vasatı aştı veya aşamadı modricin şutunun perdelemsi dışında pekte birşey yapmadı istediğimiz yapmadı demek doğru olur
Giray EgemenGökhanHakanbalta; Defans Berbat öteasindeydi anlaşamadılar aynı dadkikada aynı noktadan 2 pozisyon yiyoruz ve hayla orası boşsa bu takımda büyük sorunlar var
Volkan 1.golde top ona çarpmasa gol olmuyackatı belki ama defansın hatası göz ardı edilemez olic ön direkteyken tek başına arka direğe gidiyor ve golü kokluyor bizim defans boşta 2. golde 1metrede nrakip boş kafa atıyor bu golü 2008de de ymeiştik rüştü koşarken 1metrede n boş kaf çakmıştı adam volkanda yr alırken 1metreden yedik 3.golde Muhteşem Forvetimiz takımımızın en iyi kafacısı muhteşem bir hata ile rakibini 1metrede yine boş kafa vurduruyor ve gol geiyor volkanın üstüne akrşı karşıya kurtrdıklarını düşününce maçta en boş ıslıklama volkanaydı
kalemci
12.Kasım.2011, 15:31
süpersin
Arkadaşlar bilginize diyer oyuncular 5 vakit namazını kılıyormuş antreman odasında hüngür hüngür ağlıyorlarmış emre volkan gökhanda onlara gülüyorlarmış kavga çıkmış oradan kaçmış lar bu üçlü stres atmak için gece barlara gitmeye karar vermişler :icon_evil: ağızlarından öyle duydum.adamları para sevdası tutmuş ama diğer oyuncularda biz bu parayı hakketmedik maaşımızı almıyacağız diyorlarmış
Dostum Emre'nin dediğin şeyi yaptığı gün Türkiye'nin dünya şampiyonu olduğu gündür. Kendi adımdan daha çok eminim ki Emre öyle birşey yapamaz :)
sui generis
12.Kasım.2011, 15:36
ben o yorumu ciddiye almamıştım. espri olarak algılamıştım eğer böyle düşünüyorsanız komik gerçekten :D
kalemci
12.Kasım.2011, 15:41
Diğer mesajları, konunun başlangıcını okumadım ama bu gözüme çarptı. İnşallah espridir o zaman :)
eng1n
12.Kasım.2011, 15:44
Arda artık kanat oynamasın yav Forvet arkası olarak düşünelim onu hem İspanyaya gittiğinden beri oyun görüşü daha da gelişti hem de Kanat için yavaş kalıyor aynı şeyler Hamit içinde geçerli.
Bujsas
12.Kasım.2011, 15:45
Milli takımımızın ilk kez bu kadar iğrenç futbol oynadığını gördüm.
GALATAS4R4Y
12.Kasım.2011, 16:05
rövanşa umutta kalmadı en azından 1 gol atsaydık keşke
ozaniel
12.Kasım.2011, 18:00
Bence sorun teknik direktörde değil de milli takımımızı çok üst seviyede görmemizde. Taktik bilgisi düşük ve zaman zaman gazla ekstra performans veren istikrarsız oyuncularımız var ama biz onları Dünya'nın en iyi oyuncuları gibi görüyoruz. Kulüp takımları da Avrupa'da başarılı olamıyor çünkü düşündüğümüz kadar iyi değiliz. Türkiye'de yetişip Avrupa'ya giden oyuncu sayısı bile fikir verir kalitemiz hakkında.
Hiddink Fatih Terim kötü diye gelmişti, Fatih Terim Ersun Yanal kötü diye geldi. Bu teknik direktörlerin hepsi başka kulüp veya milli takımlarda başarılı olan teknik direktörler. Yeni gelecek olan kişi da bu yüksek beklentiler altında harcanacak, böyle olacağına ya 21-22 yaşındaki oyuncuları toplayıp 5 yıl bekleyeceğiz ya da yeni teknik direktöre ruhsuz, egolu diyerek yenilginin mazeretini bulacağız.
ReaList
12.Kasım.2011, 20:03
Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan bellidir, Azerbaycan Kazakistan maçlarını zorlukla kazanan Almanya maçında madara olan bir takımın Hırvatistan'ı yenmesini beklemek biraz abes kaçardı. Hiddink efendi yine "eee kapasite bu kadar fazlasını bekleyemezsiniz" tarzında konuştu, Sormak isterim tamam biz kapasitemizi biliyoruz da koca ülkede ortasaha'nın göbeğinde oynatacak başka adam mı bulamadın Sabri'yi oynatıyosun ? Bu Sabri kötü bir oyuncudur anlamına gelmez ama siz hiç Daniel Alves'in Ortasaha'nın göbeğinde oynadığını gördünüz mü ? Bu gibi davranışlar bu ülkeyle dalga geçmekten başka anlama gelmez.
2 yılda bu ülkeden yaklaşık 15-16 milyon para kaldırdı bu adam elde ne var 0 ?
Oysa Yılmaz Vural takımın başına getirilse vereceğiniz max miktar 1 milyon olurdu, kalan parayı da alt yapı tesislerine yatırmış olsak bugün ne kaybımız olurdu ? Yılmaz Vural daha kötüsünü yapabilir miydi sizce ?
Herkesin aklını başına toplaması lazım Avrupa'nın Katar'ı olarak görülüyor ülkemiz bu mu olmalı bizim imajımız ? Futboldan anlamayan insanların futbolun başından uzaklaştırmadan işin temeline el atmadan Futbolu bilen ve yaşayan insanları bu camianın önüne getirmeden bu işler yü rü mez
eng1n
12.Kasım.2011, 21:54
rövanşa umutta kalmadı en azından 1 gol atsaydık keşke
Hala umut var Hiddink efendi 4-3-3 den vazgeçip çift forvete döner ve forvette Tsigalko - Tsubasa ikilisiyle çıkarsak olur bu iş.
footballer33
12.Kasım.2011, 22:20
Berbat bir futbol ve hiç beklenmedik bir skor oldu. Maçın başından sonuna kadar '0' oynadık. Yenilgiyi yerden göğe kadar hakettik. Artık bu işkencenin bitmesi için 15 kasımı bekliyoruz. Geçmiş olsun kısaca. Böylece Hiddink'in de son maçı olacak 15 kasımdaki rövanş maçı.
Volkan ve Emre'ye yapılanlar ise aymazlık, terbiyesizlik, kendini bilmezliktir; başka bir şey değil. Tamam bu iki futbolcu da sevilmeyebilir, benim de çok sevdiğim söylenemez. Fakat bu maç da GS-FB maçı değil, milli maçtır. Yapılanlar o üzerlerindeki ay yıldıza hakarettir benim nazarımda. Kaldı ki, Volkan o alkışı yaparken haklıydı. Tribünlerde en ufak bir destek, en ufak bir tezahürat yoktu. Sanki herkes tiyatro ya da opera izlemeye gelmiş gibiydi. Böylesi hayati bir maçta böyle bir tribün olmamalıydı. Türkiye'de başka stad kalmamış gibi tüm maçları o stada alan TFF'nin de bu olaylarda payı vardır. BJK İnönü, Şükrü Saraçoğlu, Bursa Atatürk, İzmir Atatürk vs. gibi stadlar ne güne duruyor acaba? Üstelik hazırlık maçında da (Estonya maçı) Emre'ye yapılan protestolar ortadayken. Kulüp takımıyla milli takımı birbirine karıştırmamalıyız artık, hele ki böylesi telafisi olmayacak final maçlarında. Yazık...
sarianet
13.Kasım.2011, 01:14
http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=26124688
hırvatistan'ı deplasmanda eleyebilecek kadro
Kaka Leite
13.Kasım.2011, 01:36
http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=26124688
Zaten olası bir mucizede bu seferde elersek Biliç sahada can verir :D
Hatta mucize üstü :icon_neutral:
eXcitinG
13.Kasım.2011, 01:41
http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=26124688 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.eksisozluk.com %2Fshow.asp%3Fid%3D26124688)
GüzeLmiş :D
GeNç KaRTaL
13.Kasım.2011, 02:28
Mucize olabilirdi belki,sonuçta futbol bu ama kendi kafamızda o şansı bitirdik malesef.Yeni hoca arayışları,taraftarın oyuncularla didişmesi,rövanşa gitmemek için kart gören oyuncular.
SAİT71
13.Kasım.2011, 14:15
Yahu bizim milli takım mucizeyi bile öldürdü artık onada inancım kalmadı. Nasıl bir takımsak artık.
eng1n
13.Kasım.2011, 16:31
http://twitpic.com/7dt0le/full
enesemin53
13.Kasım.2011, 16:32
milli takım kadrolarında son birkaç maçtır (sanırım 10 maç kadar olmuştur) tuncaydan haber yok. yani ligdeki form-sakatlık durumu nedir bilmiyorum gerçi, ama bu oyuncunun milli takıma verdiği ruhu ben kandimi bildim bileli (15 sene civarında) milli takıma veren olmadı diye düşünüyorum. fatih teriminde "keşke 3 tane tuncayım olsa" dediği gibi.
ve bu 3-0 lık Hırvatistan macının rövanşı bana buna benzer bi isviçre rövanşını hatırlattı. yine tuncayın kendine yırtarcasına oynayıp 3gol atıp attığı 3. gol de tura yetmediğinden dolayı ağlayarak sevindiğini hatırlıyorum
grkm33
13.Kasım.2011, 16:42
milli takım kadrolarında son birkaç maçtır (sanırım 10 maç kadar olmuştur) tuncaydan haber yok. yani ligdeki form-sakatlık durumu nedir bilmiyorum gerçi, ama bu oyuncunun milli takıma verdiği ruhu ben kandimi bildim bileli (15 sene civarında) milli takıma veren olmadı diye düşünüyorum. fatih teriminde "keşke 3 tane tuncayım olsa" dediği gibi.
ve bu 3-0 lık Hırvatistan macının rövanşı bana buna benzer bi isviçre rövanşını hatırlattı. yine tuncayın kendine yırtarcasına oynayıp 3gol atıp attığı 3. gol de tura yetmediğinden dolayı ağlayarak sevindiğini hatırlıyorum
Tuncay daki milli ruhu hiç bir futbolcuda görmedim ben
SAİT71
13.Kasım.2011, 18:34
Tuncay kesinlikle çağrılması lazımdı. Bence bu maçta Semih'inde olması lazımdı. En azından psikolojik olarak üstünlük sağlardı. Çok basit yanlışlarda var. M.Topuz gibi bir adamın kadroda olmaması vs.
doncarlo
13.Kasım.2011, 18:59
İşin başından beri noksanlık var zaten bazı horozların başı koparılmalı artık.Alt yapıdan As'a kadar değişime gidilmeli.
Kaka Leite
13.Kasım.2011, 19:11
Tuncay kesinlikle çağrılması lazımdı. Bence bu maçta Semih'inde olması lazımdı. En azından psikolojik olarak üstünlük sağlardı. Çok basit yanlışlarda var. M.Topuz gibi bir adamın kadroda olmaması vs.
Kesinlikle Semih olmalıydı.Alınmadığını ilk gördüğümdede çok şaşırdım,sanki her adam formda gibi Semih'in formsuzluktan alınmaması çok şaşırtmıştı beni :)
Oynadığım bi online oyunda hırvat odaya girdi ve 3-0 hahaha yazıp çıktı.Bu kadar mı intikam hevesi vardı bunlarda :D
REsist JuvE11
13.Kasım.2011, 19:24
Tuncay daki milli ruhu hiç bir futbolcuda görmedim ben
alpay.....
Ralph
13.Kasım.2011, 19:51
KORKAK!
“Sahamızda oynuyoruz, ilerde sadece Burak var. En az üç oyuncu olmalıydı”
“Rakibimiz Hırvatları gözümüzde çok büyüttük, hocamız çekingenlik gösterdi”
“Hoca size güvenmiyorsa, maça 1-0 geride başlarsınız. Öyle de olmadı mı ?”
“Oysa 2008’de karakteristik yapımıza göre her maçı son dakikaya kadar kovaladık”
http://img10.imageshack.us/img10/4610/avcihaberici9qm70.jpg (http://img10.imageshack.us/i/avcihaberici9qm70.jpg/)
Milli Takım’ın, Hırvatistan bozgunuyla Avrupa Şampiyonası finallerini mucizelere bırakması büyük tepki çekerken, Atletico Madridli Arda Turan’ın, maçtan sonra yakın çevresiyle yaptığı sohbette ilginç tespitlerde bulunduğu ortaya çıktı.
Ay-yıldızlı futbolcunun, dostlarına özellikle Teknik Direktör Guus Hiddink’ten dert yandığı, takım ile hoca arasında önemli bir doku uyuşmazlığı olduğunu söylediği öğrenildi.
Türk Telekom Arena’dan maç gecesi takımdan ayrı özel otosuyla ayrılan Arda’nın, Hiddink’in korkak futbol anlayışı nedeniyle Hırvatistan karşısında ağır bir yenilgi aldıklarını da eklediği ve şu ifadeleri kullandığı belirtildi:
“Hiddink’in tercihleri bu sonucu hazırladı. Özellikle forvet bölgesinde büyük sıkıntı yaşadık. Hocamız, Burak’ı ilerde tek başına oynattı, böylece gol bölgesinde etkisiz kaldık. Allah aşkına, kendi sahamızda oynuyoruz. Ama ilerde bir tek Burak. Hücum bölgesinde en az 3 oyuncunun olması gerekirdi. Ne yazık ki, Hırvatlar’ı gözümüzde çok büyüttük. Rakimizin Dünya sıralamasındaki yerine göre hocamız çekingenlik gösterdi”.
Hiddink’in, kontrollü futbol oynatma isteğinin Türk oyuncusunun yapısına ters geldiğini belirten ay-yıldızlı oyuncunun, “Kenarda sizi yöneten hocanız eğer futbolcusuna güvenmiyorsa, zaten maça 1-0 geride başlarsınız. Öyle de olmadı mı? Oysa 2008’de Avrupa şampiyonu olduğumuzda Türk oyuncusunun karakteristik yapısına uygun şekilde her maçı son dakikaya kadar kovaladık. Bugün (önceki gece) ikinci dakikada maç bizim için bitti” ifadelerini kullandığı da vurgulandı.
Arda Turan cezası nedeniyle Hırvatistan ile oynayacak rövanş maçında yer alamayacak.
Kaka Leite
13.Kasım.2011, 20:05
Hiddink'in ilk geldiği günden beri belliydi takıma birşey katamayacağı Türk milli takımının başında Türk bir teknik adam olmadıktan sonra ne dilimizi biliyor,nede oyuncularımızı ve yapımızı.
Rusya milli takımına oynattığı futbol harikaydı,ancak her zaman her yerde bu kıvam tutmuyor.Hiddink'te tıpkı Aragones gibi yanlış seçimler yaptı ve bizim paralarımızı yedi.Sonuç milli takım bir turnuvaya daha elveda deme yolunda ancak Hiddink'e hiç birşey olmadı o yine parasını aldı ve istifa edince yine gidip bir takımın başına daha geçecek.Ya biz ?
Koskoca bir turnuvadan daha olduk,peki bunun sorunlusu kim Hiddink mi ? Oyuncular mı ? yoksa TFF mi ?
Sorumlu kim olursa olsun yine yanan bizler olduk Türk futbolu oldu.
tuncay ve semihe ek olarak nihat ayhan servet g.zan c.kazım auerlio ve tümer de maçta olmalıydı
Kaka Leite
14.Kasım.2011, 01:44
Arkadaş babamla iddaa'ya girdikte cezalı olan 4 kişi yerine adam çağıramayacağız dimi ? :icon_biggrin:
attirson
14.Kasım.2011, 01:48
Arkadaş babamla iddaa'ya girdikte cezalı olan 4 kişi yerine adam çağıramayacağız dimi ? :icon_biggrin:
FM'de çağıramıyorsun gerçektede öyledir herhalde. :D
Kaka Leite
14.Kasım.2011, 01:52
Oda buna dayanarak söyledi ve kaybetti yaşasın Fm :D
Sekopej
14.Kasım.2011, 02:06
Serkan Balcı milli takıma çağrıldı cezalı oyuncuların fazlalığı sebebiyle.:p
footballer33
14.Kasım.2011, 02:27
Milli takımda sadece sakat futbolcuların yerine yenisini çağırabilirsin, cezalıların yerine kimseyi alamazsın sonradan. Nitekim, Sabri yerine Serkan Balcı çağrıldı. Fakat, Giray Kaçar da sakatlığından ötürü kadrodan çıkarıldı, ama yerine kimse alınmadı kadroya. Acaba, Sabri cezalı statüsünde mi görüldü de Giray'ın yerine Serkan Balcı çağrıldı, yoksa bu bir tercih meselesi mi? Yani, 'Ben Sabri yerine Serkan'ı aldım, ama Giray'ın yerine alabileceğim başka bir isim yok ve almama gerek de yok zaten, o yüzden almıyorum.' diye mi düşünüldü?
meddah
14.Kasım.2011, 03:06
Elemelerde iki maç arası değişiklik için bir sınır olmaması lazım. En azından, benim okuduğum kadarından anladığım kadarı böyle:
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/Regulations/competitions/Regulations/91/48/36/914836_DOWNLOAD.pdf
Maçlar için en fazla 23 kişilik bir ön-kadro belirleniyor ve bu ön-kadrodan 18 kişilik bir maç kadrosu çıkarılıyor. Bizimkiler kamp için 24 futbolcu çağırdı. Sonradan bu isimlerden bir tanesi 23 kişilik ön-kadro listesinin dışında tutulmuş olmalı, kim, bilmiyorum.
4 cezalımız ve 1 sakatımız olduğuna, ayrıca Serkan Balcı da kadroya çağrıldığına göre, elimizde hala 20 futbolcu var. Bunlar dururken kadroya yeni oyuncu çağıracak olursan, 2 maçın 18 kişilik maç kadrosuna, ola ki giremeyen bir adam da gelir, "e beni ne demeye çağırdın o zaman" diye sorar.
KanaKe
14.Kasım.2011, 11:27
Milli takımda sadece sakat futbolcuların yerine yenisini çağırabilirsin, cezalıların yerine kimseyi alamazsın sonradan. Nitekim, Sabri yerine Serkan Balcı çağrıldı. Fakat, Giray Kaçar da sakatlığından ötürü kadrodan çıkarıldı, ama yerine kimse alınmadı kadroya. Acaba, Sabri cezalı statüsünde mi görüldü de Giray'ın yerine Serkan Balcı çağrıldı, yoksa bu bir tercih meselesi mi? Yani, 'Ben Sabri yerine Serkan'ı aldım, ama Giray'ın yerine alabileceğim başka bir isim yok ve almama gerek de yok zaten, o yüzden almıyorum.' diye mi düşünüldü?
bütün bunlarin ne önemi var ki? elendik zaten :)
DisCo
14.Kasım.2011, 14:21
Geçmiş dönemlerde elde edilen başarılar sadece futbolcu, teknik adam başarısı değildi. Federasyon başkanlarıyla ilgili o dönemlerde eleştiriler olsa da iyi bir yönetim olmaları nedeniyle yukardan aşağıya doğru iyi bir ekip oluştu.
Önce federasyona bakmamız lazım. Federasyon duruşunu, otoritesini, yaptırım gücünü kısaca herşeyini kaybetmiş bir ekip olarak karşımızda duruyor. Baş böyle olursa onun alt katmanları, teknik ekibi, futbolcuları da böyle olur. Federasyon şuan 2 konu üzerinde kendini üzüyor. İlk olarak biz ne şanssız bir ekibiz ki bu olaylar bizim zamanımızda patlak verdi. İkincisi biz bu işin içinden kendimizi nasıl kurtarırız. Türk futbolu ne olacak, Milli takım ne olacak umurlarında değil.
Hiddink'e baktığımızda federasyonun boşluğundan dolayı üzüm üzüme baka baka kararır durumu oldu. Şimdiye kadar yeni yapılanma diye insanları uyuttular. Bizlerde yeni birşeyler göreceğiz diye sabrettik. Ne oyun anlayışında ne genç ya da farklı oyuncuların takıma katılışında eskiden farklı olan bir uygulama yapılmadı. Bunun yanında özgüvenimizi var olan güçlerimizi de elimizden aldı. Milli takımı, oyuncularını, taraftarını aşağılayarak... Biz duygusal olabiliriz. Hatta biz ne mantığımızı ne duygumuzu kullanamayabiliriz. Biz de ne varsa onu eleştireceğin yerde onu nasıl kullanabilirim konusuna odaklanman lazım. Bunun için sana para ödüyoruz. Duygusalsak gazı vereceksin ve bu takım çıkıp oynayacak. Yabancıların kültürü, değerleri diye neredeyse bize etek giydirecekler ama biz kendi değerlerimizi böyle adamlar uğruna hiçe sayıyoruz, aşağılatıyoruz.
Bu kadar yetkili adam sorumluluğunu bilmezse zengin ve şımartılmış futbolcuları eleştirmek olmaz ama bir iki lafta onlar için kullanabiliriz. Senin başındaki hoca ne kadar kötü olursa olsun sen ona uymak zorundamısın. İstediğiniz zaman istediğiniz hocayı kovduruyorsunuz. Hiddink sana kendi kalene at derse kendi kalene mi atacaksın. Ruhsuzluklarının bedelini de Hiddink'e yükleyerek sıyrılmaya çalışıyorlar. Arda benim için karakteriyle, oyunculuğuyla bitmiştir. Herkes bu adamlar formadan kaçmaz desin. Evet, bugüne kadar kaçmazlardı ama ben kaçtıklarını gördüm. Orda şans felan bir gol atarız, bir kırmızı olur, penaltı olur. Bunlar her zaman olmaz ama Euro 2008' de de kimse ihtimal vermiyordu. Yani olacağını söylemekle beraber söylememek arasında pek fark bulunmuyor. Sen takımı bu şekilde yalnız bırakıyorsun. Benden çıksında ne olursa olsun diyorsun. Senin yerinde Hırvatlar olsaydı buraya gelir, 4 atar ve turu alırdı. En azından o inanca, yüreğe sahip olduklarını düşünüyorum. Volkan ve Emre'ye gelince Gökhan Gönül'de Fenerbahçe'li değil mi? Berbat bir maç çıkarmasına rağmen bu taraftar neden ona bir tepki koymuyor. Mantığa göre stad Galatasaray stadı, Volkan, Emre Fenerbahçe'li olduğu için taraftar onlara karşı çirkin davranıyor. Mantıkta sadece çirkin davrandıkları kısmı bana göre doğrudur. Maç kötü gidiyor mu gidiyor, maçta ciddi hataları olan Gökhan Gönül'mü ona da evet, bu adam Fenerbahçe'li mi Fenerbahçe'lidir. Niye her maçta Volkan, Emre sorun yaşıyor da diğer Fenerbahçe'liler hatalı olsalar bile kimse ses etmiyor. Bunu biraz düşündüğümüz zaman olayların ne olduğunu rahatlıkla anlarız. Hırsız suçludur da evsahibinin hiç mi suçu yok diye düşünmek lazım. Tabi sadece Volkan, Emre için demiyorum. Galatasaray'da, Trabzonspor'da, Beşiktaş'ta, A, B, C, D, E takımlarında hep belirli tipler olayların içinde ama hep taraftar %100 haksız durumda.
İstiklal Marşı okunurken Avrupa özentisi gibi birbirine sarılan, keyfi durumları için Milli takımı hiçe sayan oyuncularla, sadece para için bu ülkeye gelen bir hocayla ve kendini kurtarma derdine düşmüş bir federasyonla 2. olmak bile başarıdır.
Rövanş maçı içinse hala ümitliyim. Belki komik gelebilir ama biz atalarımızdan böyle gördük. Can çıkmadan ümit kesilmez. En azından canın çıkması kesinleşse bile boyun eğmemek, süresini uzatmak bizim bugünlere kadar gelmemizi sağlayan en önemli etkendir.
Ralph
14.Kasım.2011, 16:25
Ya allahaşkına bu Hiddink'in ağzından neden "Türkler duygularıyla oynuyor" lafı düşmüyor? Biz bu zamana kadar ne başarılar elde ettik. Onlar da hangi Türkiye vardı? Bahaneci oldu iyice bu adam. Artık sinir etmeye başladı her şeyiyle. Kim sorsa aynı bahane. Bırakacaksın bu işleri. Kendine bakacaksın biraz. Sen ne kadar geldin maçları izledin? Ne kadar tanıyorsun Türkiye'deki takımları? Oyuncuları?
Nedvedmania
14.Kasım.2011, 18:21
Sergen Yalçın : Milli takımda oynarken taraftar bizide ıslıklıyordu bizede küfür ediyordu ama biz taraftara dönüpte saygısızlık yapmadık küfür etmedik boynumuzu egip soyunma odasına gittik.
sui generis
14.Kasım.2011, 18:31
bana göre sabri maçın en iyisiydi Milli takımımızda. sonra da Volkan geliyordu. kusura bakmayın ama adam orada didinsin dursun sonra kendini bilmezler çıkıp küstahlık yapsın sonra biz o adamdan hiçbir şey yokmuş gibi hareket etmesini bekleyelim. adamlarda moral sıfır olmuş zaten.. çıkıpta volkan ı eleştiremezsiniz. çünkü; o adamın psikolojisini anlayamazsınız. kendinizi onun yerine koyun demiyorum koymaya çalışın sadece..