View Full Version : Allah Affeder Çarşı Affetmez
aslan_yürek
31.Mayıs.2006, 11:04
"Allah affeder Çarşı affetmez"
Tümer'in transferine Beşiktaş taraftarları da tepki gösterdi. Daha önceki açıklamalarında, "Türkiye'de Beşiktaş'tan başka bir kulüpte forma giymem" diyen Tümer'in, sürpriz bir kararla ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye gitmesini protesto eden taraftarlar, internet sitelerinde milli futbolcuya tepkilerini dile getirdi. Siyah-Beyazlıların önde gelen taraftar grubu Çarşı'nın internet sitesi, Tümer'in 11 numaralı Fenerbahçe forması ile çekilmiş bir fotoğrafının yanına, "Beni sadece Allah yargılar dedin ama bir şeyi unuttun, Allah affeder, Çarşı affetmez" yazısını koydu. Taraftar sitelerindeki forumlarda Tümer'in yaptığının doğru olmadığını savunan Siyah-Beyazlı taraftarlar, tepkilerini dile getirdiler.
Bu arada Tümer'in Beşiktaş'tan ayrılışı ile ilgili taraftar sitelerinde anketler konuldu. Anketlere katılan taraftarların büyük bir bölümü, milli futbolcunun ayrılış şeklini etik bulmadıklarını vurguladı. Bu arada Beşiktaş Kulübü?nün resmi sitesi de Tümer?in adını ve istatistiklerini siteden kaldırdı.
barcelos
31.Mayıs.2006, 12:47
tümer bence inenüdeki maça gelmesin
dnz498
31.Mayıs.2006, 13:09
yazık etti kendisine itibarına bizim maçtan önce yaptığı fener aleyhine tezahüratı duydunuzmu şimdi 40000 fenerlinin içinde top oynıyacak kendisi sövmüştü onlara
Taraftar: "Uğraşma bizimle!!!"
Tümer: "*** Fener!!!"....
BENCE RESMEN OYUNA GETİRİLDİ ASKERLİK OLATINDAN DOLAYI DÜN AKŞAM fbtv'DE AÇIKLAMASIN İZLEDİMDE ÇOK DUYGUSALDI SON SÖZLERİ
"Beşiktaş camiası benim için ayrıydı... Daha fazla konuşamıycam" OLDU
RoCCo_42
31.Mayıs.2006, 13:11
yazık etti kendisine itibarına bizim maçtan önce yaptığı fener aleyhine tezahüratı duydunuzmu şimdi 40000 fenerlinin içinde top oynıyacak kendisi sövmüştü onlara
Taraftar: "Uğraşma bizimle!!!"
Tümer: "*** Fener!!!"....
Farketmez adamda bazı duygular eksikse oynar.BJK için hayırlısı oldu bence dostunu düşmanını bileceksin
Laz_Asker_61
31.Mayıs.2006, 14:04
İmzada yazanı iyi okuyun isteyene gider
ama bu istemiyorum deyipte gitti nasıl bir zihniyetse
artık yapılacak herşey çarşıya kaldı inönüde futbol oynayabilirmi bilemem
SaMaNYoLu
31.Mayıs.2006, 14:22
Para Para Para ßu dört harfli yaratık doğru ve yanlış insanın ortaya çıkmasını sağlıyor beşiktaş taraftarı ne dese haklıdır. Tümer metin büyük hata yapmıştır.
aslan_yürek
31.Mayıs.2006, 14:27
Para Para Para ßu dört harfli yaratık doğru ve yanlış insanın ortaya çıkmasını sağlıyor beşiktaş taraftarı ne dese haklıdır. Tümer metin büyük hata yapmıştır.
tümer bana göre para için gitmedi fenerli olduğu için gitti zaten tümerin ailesi
fenerbahçeli onlar baskı yapmıştır
RoCCo_42
31.Mayıs.2006, 14:39
Bu TÜMER'inde hangi takımlı olduğunu bi çözemedik yaaa
Biri der BJK'li Biri der GS'li Biri DER FB'li
İnsallah GS'li degildir ki zannetmiyorumda zaten.
Laz_Asker_61
31.Mayıs.2006, 14:41
para neredeyse o takımlı
FeYYaz1989
31.Mayıs.2006, 14:59
Zaten böyle para için oynayan,tükürdüğünü yalayan karaktersiz insanların Beşiktaş'ta oynamasını istemem ben.Beşiktaş'lı arkadaşlarımda böyle düşünüyordur muhtemelen.
Beşiktaş değil BeşiktAŞK...
barcelos
31.Mayıs.2006, 15:04
galatasaraylı çıkmasın walla
SaMaNYoLu
31.Mayıs.2006, 15:06
acaba tümer inönüye fener formasıyla gelicekmi Şimdiden o maçı sabırsızlıkla bekliyorum başlıkdaki yazı gibi çarşı affetmez.
Laz_Asker_61
31.Mayıs.2006, 15:08
2. bir soru da gelse bile geri çıkabilecek mi
Maymuncuk
31.Mayıs.2006, 15:09
Merak ediyorum; ama insanlar para için haysiyetlerini bu kadar ayaklar altına getirecek duruma getirdiler mi ? Yazık (!)
SaMaNYoLu
31.Mayıs.2006, 15:49
ßundan 3 yıl önce unutmuyorum Fenerbahçe Hasan Şaşa Resmen Servet teklıf etti 4 yıllık mukavale karşılıgı olan para o güne kadar kazandıgı ve GALATASARAY dan kazanacagı paradan Çoktu ama Hasan ŞAŞ Adam gibi Adam Çıktı karıyerının en başarılı dönemi olan 2002-2003 sezonunda Elinin Tersiyle itti ve Geldi Galatasaraya daha Aşağı paraya imza attı. Tümerde ßen bjk den başka takımda forma giymem dedi ama geldi fenere imzayı attı.
Maymuncuk
31.Mayıs.2006, 15:54
Karakter meselesi...
FeYYaz1989
31.Mayıs.2006, 15:55
Sonucunda takım içinde sorun çıkartan ve devamlılığı olmayan bir oyuncudan daha kurtulduk(Ahmed Hassan,Sergen Yalçın diyeceğim ama dilim varmıyor).Eğer Delgado'yu alabilirsek ne ala...
Fenerbahçe'ye hayırlı olsun ve Tümer'e de yeni sezonda başarılar.Zaten son 3 sezonu,ya para kazanacaktı ya da Beşiktaş'da efsaneler arasına girecekti.Parayı seçti,kendi bilir(Açıkçası iyide bir para).Bundan sonraki hayatında başarılar...
Ama Beşiktaş taraftarı kendisini çok kötü hatırlayacak hep.
Seni unutmadık Baba Hakkı,senide Pascal Nouma...
kavara
31.Mayıs.2006, 15:58
tümer bence inenüdeki maça gelmesin
dövüceklermi carsılılar
Aydin
31.Mayıs.2006, 16:01
Türkiye'nin Figo'su oldu
FeYYaz1989
31.Mayıs.2006, 16:04
dövüceklermi carsılılar
Belli olmaz,her şey olur.
Ama dövmeye bile değmeyecek bir oyuncu.Karakteri olmayan birini dövsen ne olur dövmesen ne olur?
Maymuncuk
31.Mayıs.2006, 16:06
Türkiye'nin Figo'su oldu
Bence de ..
aslan_yürek
31.Mayıs.2006, 16:08
Belli olmaz,her şey olur.
Ama dövmeye bile değmeyecek bir oyuncu.Karakteri olmayan birini dövsen ne olur dövmesen ne olur?
dövmekten beter ederler
jacke
31.Mayıs.2006, 16:11
Zaten böyle para için oynayan,tükürdüğünü yalayan karaktersiz insanların Beşiktaş'ta oynamasını istemem ben.Beşiktaş'lı arkadaşlarımda böyle düşünüyordur muhtemelen.
Beşiktaş değil BeşiktAŞK...
YAVAŞŞŞŞŞ daha düne kadar forzabesiktas çarşının formuna girdiğimde en büyük beşiktaşlı tümer diolardı.yok pascaldan sora gerçek beşiktaşlı şu bu diodunuz fenere gol attıktan sora kupa maçında işte o gerçek beşiktaşlı diyenler çok oldu..aslında tükürdüğünü yalayan tümer değil başkaları..
dövüceklermi carsılılar
nereye kimi dövüolar?Bu ülkede yasalar ve kanunlar var TÜRKİYE CUMHURİYETİ sahipsiz değil.Her transfere dayak atılsaydı bu ülkede futbolcu barınmaz.sen ne konuştuğunu biliomusun kardeş?Tümere bi dayak atilsa hangi futbolcu gelir türkiyeye?Zaten isviçre maçında yeterince lekelendik senin gibi zihniyetli insanlar yüzünden..Ne oldu şimdi böle insanlar türkiye maçlarında stadada giremeyecekler yetmemiş gibi masum insanlarda onların yüzünden maçlardan oluor.
Jesus_FB
31.Mayıs.2006, 16:14
Tümer inönüyede gelir maçınıda yapar daha da hırslı oynar shaya girip bir şey yapılmadığı sürece hiçde etkilenmez bunun gibi onlarca örnek var tam tersi daha da hırslı oynar geçin bu inönüye nasıl gelcek laflarını
FeYYaz1989
31.Mayıs.2006, 16:14
YAVAŞŞŞŞŞ daha düne kadar forzabesiktas çarşının formuna girdiğimde en büyük beşiktaşlı tümer diolardı.yok pascaldan sora gerçek beşiktaşlı şu bu diodunuz fenere gol attıktan sora kupa maçında işte o gerçek beşiktaşlı diyenler çok oldu..aslında tükürdüğünü yalayan tümer değil başkaları..
g.t oğlanı fener diyip,ben Türkiye'de başka takıma gitmem diyen ben olmadığım için kimin tükürdüğünü yaladığı belli.
Ben adamın içini nerden bileyim?Yalanlar,şerefsizlikler yapacağını nerden bileyim?Açık seçik söyledi Beşiktaş'lı olduğunu başka takıma gitmeyeceğini...
Yazmak için yazıyorsunuz.Allah rızası için biraz mantıklı yazın!
Yavaşmı hızlımı onuda maçta görürüz artık...
Maymuncuk
31.Mayıs.2006, 16:15
Beşiktaşlı taraftarlar Tümer'i neden seviyorlardı; şimdi neden sevmiyorlar bir kendine sonra bakalım jacke?
Cevabını bulamadıysan; En yürekli, en zor maçlarda ve derbilerde gol attığı için vs. olduğu içindi. Ama şimdi düşman gördükleri takıma -gitmem- demesine karşın gitti. Yani "tükürdüğünü yaladı" onun için !!
jacke
31.Mayıs.2006, 16:15
ayrıca çokta iyi hatirliorum sergen bjk dan ayrıldıktan sora fenerede geldiğinden bu hain şu bu denildi.ama noldu sonun bjk taraftarı sergen için şimdi ayrılmaması için yürümeye hazirlanacak nerdeyse.
Maymuncuk
31.Mayıs.2006, 16:18
Sergen gitmeyeceğim veya g.t oğlanı Fener diyerek gitmedi. Futbolunu oynamak için gitti. Sergen'i de deli gibi seveleri normaldir, kaç senesini vermiş; hayatı Beşiktaş olmuş birisi çünkü (!)
jacke
31.Mayıs.2006, 16:19
Beşiktaşlı taraftarlar Tümer'i neden seviyorlardı; şimdi neden sevmiyorlar bir kendine sonra bakalım jacke?
Cevabını bulamadıysan; En yürekli, en zor maçlarda ve derbilerde gol attığı için vs. olduğu içindi. Ama şimdi düşman gördükleri takıma -gitmem- demesine karşın gitti. Yani "tükürdüğünü yaladı" onun için !!
kardeşim benim bu futbol.emre gerçek gsliyim deyipte gitti intere.futbolda bu hep var bizden revivolar gitti cimboma...tomaslar gitti..neler gördük neler..ne figolar gördük.tümerde bunlardan birtanesi.sen şimdi futbolcu olsan arkada çoluğun cocuğun beklio karın beklio ve daha çok para veren kulüp var en iyi şartlarda 3 yıllık garanti sözleşmeye imza attı.Bi nevi 3 yılık sözleşmeye imza atarak kendi geleceğinide garanti altına aldı.sen olsan gitmezmisin?Gitmem deme futbolcu olsaydın sende giderdin.Şuanda taraftar olarak bende öle düşünürüm gitmem derim.ama biraz geniş açıdan bak bu işe..
Jesus_FB
31.Mayıs.2006, 16:21
KONU KAPANMIŞTIR BRAVO SİZLERE