View Full Version : [11.Hafta] Mersin İ.Y. - Trabzonspor
GeNç KaRTaL
16.Kasım.2011, 19:25
http://img718.imageshack.us/img718/7131/miyts.jpg (http://img718.imageshack.us/i/miyts.jpg/)
Chinatown
17.Kasım.2011, 04:31
Giray ve Burak olmayacak sanırım. Giray'ın eksikliğini çok hissedeceğimizi sanmıyorum. eğer son haftalarda yaptığımız defansı Mersin'de de tekrarlarsak Burak'ın da eksikliğini hissetmez, 1 ya da 2 gol atarak kazanabiliriz. Bu hafta Henrique, Volkan da ilk 11 çıkabilir. Kazanırsak güzel olur Inter maçı öncesinde.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Kasım.2011, 19:44
Trabzonspor'un yenilmeyeceğini fakat kazanamayacağını da düşünüyorum. MİY kendi evinde oldukça iyi takım çünkü. Nobre'nin golle tekrar tanışacağı maç olacaktır.
byariff
17.Kasım.2011, 20:04
zor mac olucak ama kazanan taraf bana gore trabzon olucak miy savunmasi biraz sorunlu bana gore
COLMAN20
18.Kasım.2011, 20:03
Mersin'in savunmada ki neredeyse en önemli adamı Boum bu maçta yokmuş. Bu sebepten ötürü kazanacağımızı düşünüyorum, gerçi olsaydı da yine kazanacağımızı düşünecektim ama olmaması da sonuçta bir avantaj. :)
Paulo umarım golle tanışır bu maç.
TeNaciOUS MidFieLdeR
18.Kasım.2011, 23:31
Giray atti 1-0! :n:
TeNaciOUS MidFieLdeR
18.Kasım.2011, 23:40
Saka gibi, Moritz atti simdi de 1-1 :n:
futureless
18.Kasım.2011, 23:42
Karşılıklı iki kendi kalesine gol var.İkramlar sürecek mi bakalım :D
ReaList
18.Kasım.2011, 23:48
Kalelerin şaştığı maç (:
Mamadou
18.Kasım.2011, 23:57
Moritz atamadıkları ile Mersin'i 2 haftada 4 puandan etti. 1-0 iken karşı karşıya kaçırdığı pozisyonu atsaydı Mersin kazanırdı. Kendi kalesine attığı golde talihsizlik
Chinatown
18.Kasım.2011, 23:58
güzel maçtı, ingiltere maçları gibi. coşkulu tribünler, yakın çekim saha, yağmur, kora kor mücadele..
yalnız, o ismini bilmediğim, ama sıfatını unutmadığım, sürekli aklıma kazınan o yan hakem. 3 metre önündeki kolu göremediysen sana diyecek lafım yok. neyse diyelim susalım.
Trabzonspor
19.Kasım.2011, 00:11
Şidmi güzel maç oldu iki tarafıda tebrik ederim ancak.Burak niye oynadı İnter maçına yetişmeyecek dendi sevindim kalktı adamı oynattılar burda başka oyuncu yokmu bu takımda ya.
Bordo61Mavi
19.Kasım.2011, 02:21
Macin hakki beraberlikti ama tek aklima takilan bi insan 4-5 metre onundekini nasil goremez ?
Trabzonspor
19.Kasım.2011, 02:35
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=102117
Şurda el açık ve net hakemde oraya doğru bakarken görmemesi harbiden saçma.
Alicanfmfan
21.Kasım.2011, 04:28
Şöyle birşeyde var o pozisyonda gol olmadı , onun sonucu dogan korner gol oldu , yani üstüne pozisyon +pozisyon hataları geçti , o zaman bende şöyle bir sonuc cıkarabilirim Burak santrayı yaparken Colman'ın ayağı çizgideydi 3.dakikada golü yedik felan . ama dediginiz gibi açık bir şekilde elle oynama , direk gol olsa daha çok tartısılırdı bence.
Chinatown
21.Kasım.2011, 21:02
Şöyle birşeyde var o pozisyonda gol olmadı , onun sonucu dogan korner gol oldu , yani üstüne pozisyon +pozisyon hataları geçti , o zaman bende şöyle bir sonuc cıkarabilirim Burak santrayı yaparken Colman'ın ayağı çizgideydi 3.dakikada golü yedik felan . ama dediginiz gibi açık bir şekilde elle oynama , direk gol olsa daha çok tartısılırdı bence.
ben bu neyin savunması anlamadım. belki gözümden kaçmış ama, 'bu hata yüzünden gol yedik' imalı bir mesaj göremedim. aleyhimize verilen korner tamamen Mustafa Yumlu'nun el beklentisinden dolayı rastgele vurmasından kaynaklansa da, golü buna bağlamak ne kadar gereksizse, aksini savunmak da öyle.
bizim dediğimiz şu. bir yan hakem 3 metre önündeki, 30 cm açıklı eli göremiyor. ve hakem o arada son adam nedeniyle pozisyonu takip ediyor. yani bunu göremeyen hakem yarın birgün 30 cm içeri giren topu göremeyince gösterecek tepkimiz kalmaz.
Alicanfmfan
22.Kasım.2011, 02:52
ben bu neyin savunması anlamadım. belki gözümden kaçmış ama, 'bu hata yüzünden gol yedik' imalı bir mesaj göremedim. aleyhimize verilen korner tamamen Mustafa Yumlu'nun el beklentisinden dolayı rastgele vurmasından kaynaklansa da, golü buna bağlamak ne kadar gereksizse, aksini savunmak da öyle.
bizim dediğimiz şu. bir yan hakem 3 metre önündeki, 30 cm açıklı eli göremiyor. ve hakem o arada son adam nedeniyle pozisyonu takip ediyor. yani bunu göremeyen hakem yarın birgün 30 cm içeri giren topu göremeyince gösterecek tepkimiz kalmaz.
Ben fikrimi belirttim yahu , sen öyle dedin dedim mi ben veya başkası , görüşümü bildirdim bana kalırsada o pozisyon elle oynama bana degil sana degil herkese göre .