PDA

View Full Version : 20 üyeden 1'er milyon dolar

mertcan1304
31.Mayıs.2006, 15:34
Adnan Polat’ın son seçimler öncesi başlattığı para toplama kampanyasının başarısızlıkla sonuçlanmasına rağmen, yönetim kurulu gizliden gizliye ikinci bir kampanya başlattı. İlkinden farklı olan bu kampanyada, ‘daha az kişiden daha çok para toplama yöntemi’nin uygulandığı ve bu paranın yüzde sıfır faizle 10 yıl vadeli olarak talep edildiği öğrenildi. Bu amaçla ilk etapta camianın önde gelen 20 üyesinden 1’er milyon dolar borç alınacağı kaydedildi.
Henüz tahsilat yok
Ancak henüz kampanyanın başı olmasına rağmen elde edilebilmiş net bir gelir yok. Para talep edilen ilk üç kişinin, “Diğerlerinin verdiğini görelim, hemen verelim. Ya da daha cömert davranarak, toplanan paranın eksik kalan kısmını biz tamamlayalım” dediği öğrenildi. İki ay gibi kısa bir sürede ödenmesi gereken borçların yüklü olması, Riva projesinin de uzun vadeli olması nedeniyle şu anda kulübün yine ciddi bir sıkıntıda olduğu öğrenildi.

RoCCo_42
31.Mayıs.2006, 15:38
Hala BORÇ ya bu adamlarda azcık akıl olsa ya Böle Geçici Çözümler yerine Kalıcı Çözümler bulmaları sart.

SaMaNYoLu
31.Mayıs.2006, 15:46
şampıyonlukdan gelen 3-5 mılyon $ ßorc 150 mılyon $ dostum :) versınler galatasaray yonetımınde 1 mılyon $ verecek çok kişi var onlar için çerez parası

Gravity
31.Mayıs.2006, 16:25
Ancak henüz kampanyanın başı olmasına rağmen elde edilebilmiş net bir gelir yok.

Ben şu cümleye takıldım asıl. Ya büyük bir kasıt var bu cümlenin yazılışında ya da yazan kişi Türkçe bilmiyor. Böyle cümle olmaz. "... rağmen elde edilebilmiş net gelir yok." diyebilmen için olayın sonlarına yaklaşmış olman gerekir yani cümle "Kampanyanın sonlarına gelinmesine rağmen elde edilebilmiş net gelir yok." olmalıdır. Yok başlangıcın doğruysa ki durumumuzda öyle, cümlenin 'Ancak' ile başlamaması ve "Henüz kampanyanın başı olması nedeniyle elde edilebilmiş net gelir yok." şeklinde gelişmesi gerekir. Yok anlatım bozukluğu değil de ciddi anlamda böyle yazıyorsan da buna kinaye denir ve kampanyayı başarısız göstermek için kullanılmış durumuna düşer bu cümle. Bunu yazan gazeteciye, Gazetecilik Diploması vereni hangi durumun gerçek olduğuna göre de farklı şekillerde takdir etmek gerekir tabi...

gookhan
31.Mayıs.2006, 23:47
ben bi galatasarayliyim ama bu politikayi desteklemıorum

atlantis_fb
01.Haziran.2006, 01:33
ye ben bi fenerli olmama rağmen üzülüyorum g.saraya ii başarılar yakalışmış bi kulbe bu politikalar yakışmıo

BurakMania
01.Haziran.2006, 16:23
Borç para alacaklarına daha kalıcı çözüm olan şu ellerindeki projeleri hayata geçirmeleri lazım

Universal
01.Haziran.2006, 16:25
bence elerindeki paralarını kullanıp yeni projeler üretmeliler

notformoney
08.Haziran.2006, 01:25
o projeler kısa vadeli değil arkadaşlar ve hatta çok uzun vadeli diyebliriz çünkü oraya yapılacak iş 1-2 ayda değil 3-4 yılda bitecek işlr ve parayı da işler başladığında taksit taksit alacaklar yani ole 150mn $ı alsana para die özhan amcaya vermeyecekler taksit taksit olacak bu iş , kampanyaya gelince yine basarısızlıkla sonuclanacağı çok açık oysa galatasaray gayri menkul bakımından avrupanın en zengin klüplerinin basında geliyor arazi satarak r.madrid 300mn$borc kapattı ve deli gibi takım kurdu bunu galatasarayda yapabilir hatta çok daha fazla sını yapabilir ama divan kurulunun kabul etmesi gerek oda imkansız