View Full Version : F.Bahçe ile 2.sezon Başarılı Olamıyorum
fernando1907
17.Kasım.2011, 17:44
Fm 2012 ile 3 kez Fenerbahçeyle Kariyer yaptım şimdiye kadar.Hepsindede ilk yıllar büyük farklarla şampiyon oldum.2.yıllarımda ise kaybettim şampiyonluğu.Üstelik herseferimde Kadrom ilk yıla göre daha iyi olmasına rağmen.Örneğin Bazen Bienvenu yerine Owenı aldım,Bazen Diego Costa'yı Bazen Traore'yi.Baroni'nin yerine Gago,Hamit Altıntop'u.Owen Hargrewes'i denedim.Sol Bekim Ziegler yerine hep Drenthe oldu.Stoperde Yobonun yerine Envayi üstdüzey stoperlerle oynadım.Ozan İpekler,Bosingwa'lar cabası yedekleme için.Ama olmuyo.2.sene ilk yılki Ritmi Yakalayamıyorum.Aceba alex yaşlandığı içinmi diyecem Sezer Öztürk Alex'den bile daha iyi 10 numarada
hamzali28
17.Kasım.2011, 17:57
Kadro uyumunu bozduysan eğer ..
fernando1907
17.Kasım.2011, 18:19
Ziegler,Yobo,Christian,Bienvenu Hariç Kadro aynı.Onlarda olmasın takımda Bi zahmet
Konuyu yeni gördüm şimdi cevap vereyim.
Bence sen takımı değiştirdiğin için böyle olmuş. Takım birbirini tanımıyor. Kadro Uyumu kısmı var "Squad Harmony" yani. O kısımda büyük ihtimal çok düşüktür sende. Yoksa mevcut kadron ile çok rahat ligi domine etmen lazım. Acaba takım konuşmalarını falan mı yanlış yapıyorsun. Ya da istemeden bir oyuncunu oyun kurucu falan mı yaptın yanlışlıkla. Bunlara dikkat et. Ayrıca oynamayan ve huzursuzluk çıkaran oyuncularını önemsiz maçlarda oynat.
Navras
21.Kasım.2011, 18:58
takımı değiştirmenden böyle oluyor, iyi futbolcuları al yine ama kimseyi satma bak bişey oluyor mu