View Full Version : Belediyenin Yeni Hocası Arif Erdem
Emurafu
17.Kasım.2011, 20:05
Avcıdan boşalan, koltuğa Arif Erdem getirilmiş.
Avrupadada örnekleri çok yaşanıyordu.Hocası büyük takıma gidince arkasındaki hemen görevi devrealıyordu. Arif bence başarılı olacaktır. Zaten sistemleri oturmuş. 5.5 yıldır belediyede görev yapıyordu.
Başarılar dileyelim..
DisCo
17.Kasım.2011, 20:12
Abdullah Avcı'nın ekibinde Milli takıma da gidebilirdi. Demek ki 2. adam olmak yerine artık kendini gösterme zamanının geldiğine inanıyor.
ThersoN
17.Kasım.2011, 20:16
bence çok mantıklı seçim. umarım başarılı olur. ayrıca abdullah ercan, bülent korkmaz ve arif erdem: bizzat iyi tanıyıp izlediğimiz isimleri kuluplerimizin başında görmek güzel bir duygu.
Emurafu
17.Kasım.2011, 20:17
Abdullah Avcı'nın ekibinde Milli takıma da gidebilirdi. Demek ki 2. adam olmak yerine artık kendini gösterme zamanının geldiğine inanıyor.Yada belediyeyi zorda bırakmak istemediler. Sezon sonu belki milli takıma geçebilir.Bence Okan milli takımda yetersiz kalır.
deniz.91
17.Kasım.2011, 20:38
Mantıklı bir seçim umadım ibb aynı şekilde yoluna devam eder
GeNç KaRTaL
17.Kasım.2011, 20:55
İBB'nin oturmuş bir sistemi olduğuna ve Arif Erdem'in bu sistemin içinde uzun süre olmasının avantaj olduğuna katılıyorum.Abdullah hoca ile irtibatlarını koparmayacaklardır muhtemelen.Bakalım İBB aynı gaz devam edebilecek mi göreceğiz.
kursatakca
18.Kasım.2011, 03:19
ibb'nin penaltı ve kart sayısında artış bekliyorum:)
KanaKe
18.Kasım.2011, 11:23
ibb'nin penaltı ve kart sayısında artış bekliyorum:)
vallahi ne yalan söyliyeyim güzel yorum :D