PDA

View Full Version : A.Gücü'ne 35'lik başkan!

vego
18.Kasım.2011, 19:53
Olaylı geçen Ankaragücü Olağanüstü Genel Kurulu sonuçlandı. Başkanlığa genç işadamı Sami Altınyuva seçildi.

18 Kasım 2011 Cuma - 17:47
Sporx.com
Ankaragücü (http://www.sporx.com/futbol/superlig/ankaragucu/) Olağanüstü Genel (http://www.sporx.com/futbol/genel/) Kurulu'nda başkanlığa 35 yaşındaki işadamı Sami Altınyuva seçildi. Genç işadamı seçime tek aday olarak girmişti.

Sami Altınyuva'nın başkanlığındaki Ankaragücü Kulübü Yönetim Kurulu, şu isimlerden oluştu:

Sidar Tunca, Fatih Yurdemi, Sait Demirci, Mehmet Aybek, Hüseyin Acar, Nilay Ermiş, Mahmut Ural, Cem Memikoğlu, Sait Özcan, Süleyman Yiğiter, Ramazan Başdoğan, Necmi Bilgin, İsmet Ölmez, Ahmet Telek, Tercan Yüce, Adnan Alimoğulları, Hülya Kalaycıoğlu ve Özgür İncesu.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Kasım.2011, 22:27
İnşAllah onunda başı yenmez ne diyelim. Ankaragücü gibi büyük bir takımı bu durumda görmek üzücü.

SAİT71
18.Kasım.2011, 23:40
Bu saatten sonra böylesine krizde olan bir kulübün kurtuluşu zor bence. Kötü oldu bu hale gelmesi.

KaPaLı
19.Kasım.2011, 00:45
Kendisi Melih Gökçek'le " bayaa " samimi birisi. Sitesinde bile çok sayıda Gökçek ailesiyle çekilmiş resimleri var. Yani Ahmet Gökçek gitti Sami Altınyuva geldi.

Bu arada Divan'da çok olay çıktı. Sebebide Kemal Ünsal'a gösterilen tepkiydi.

kalemci
19.Kasım.2011, 01:19
Gökçek devri resmen tekrar başladı, birde şaşırdığım bi olay Ankaragücünün borcunun 94bin liracık olarak açıklanması bu işte bi sıkıntı varda hadi hayırlısı.

kalemci
19.Kasım.2011, 01:20
İnşAllah onunda başı yenmez ne diyelim. Ankaragücü gibi büyük bir takımı bu durumda görmek üzücü.

Dostum şöyle bi durum var bence C.Topel Yıldırım dışında kimsenin başı yenmedi bu kulüpte.

KaPaLı
19.Kasım.2011, 01:39
Gökçek devri resmen tekrar başladı, birde şaşırdığım bi olay Ankaragücünün borcunun 94bin liracık olarak açıklanması bu işte bi sıkıntı varda hadi hayırlısı.

Usta borç olayı çok farklı. Mali tabloları tam olarak açıklamıyolar. Borcun tam olarak kime olduğuda belli değil zaten. Garip bir durum var ortada.

kalemci
19.Kasım.2011, 01:40
Bende anlayamadım o işi, teknik ekip 13 aydır para alamıyormuş malesef.

kalemci
19.Kasım.2011, 01:42
Cengiz Topel Yıldırım Karabükspor maçını Gecekondu tribününde taraftarlar ile birlikte izleyecek.