View Full Version : Yılın Golü İçin Adaylar Belirlendi
GeNç KaRTaL
19.Kasım.2011, 19:17
FIFA'nın sezonun en güzel golüne verdiği Puskas Ödülü için belirlediği adaylar açıklandı.Yapılan açıklamaya göre Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi'nin Şampiyonlar Ligi'nde Nou Camp'ta oynanan ve 3-1 kazandıkları Arsenal maçında attığı gol listede yer aldı.Listede ayrıca Giovanni dos Santos'un Meksika formasıyla ABD'ye attığı aşırtma gol, Wayne Rooney'nin Manchester City'nin attığı röveşata golü, Ibrahimovic'in Lecce'ye attığı gol ve Neymar'ın Santos formasıyla Flamengo'ya attığı gol yer aldı.
Lionel Messi
Giovanni dos Santos
Wayne Rooney
Zlatan İbrahimovic
Neymar
Night_Mare17
19.Kasım.2011, 19:21
Neymar - Rooney - Santos üçlüsünden biri alır ödülü.
El Barto
19.Kasım.2011, 19:25
Rooney ve Neymar'ın golleri arasında kaldım. Ama benim için Rooney'in golü 1 numara. :)
Kaka Leite
19.Kasım.2011, 19:30
Sadece Rooney'in golünü izledim ve kesinlikle Rooney :icon_biggrin:
eXcitinG
19.Kasım.2011, 19:34
KesinLikLe ve uzak ara Rooney. Messi nin tırışka goLünü de neden koymuşLar anLamak mümkün değiL.
byariff
ibrahimovic-rooney-dos santos golleri arasinda kaldim
Redrum
Neymar'ın golünü izleyin ve bir kez daha karar verin :)
nannar
19.Kasım.2011, 20:06
Ben Neymar'ın golünü atıldığı hafta izlediğimde yılın golü olur diye düşünmüştüm.Fikrim aynı :) Öyle bir çalım yok futbolda!
ForsakeN
19.Kasım.2011, 20:29
Bu gol de fena değildi yalnız. Niyeyse almamışlar adaylar arasına.
Eric Hassli
E.Cartman
19.Kasım.2011, 20:35
Rooney, Gio ve Neymar'dan birininin golü seçilir gibi geliyor. Ama gol Rooney'in golü yani öyle bi vuruş yok, süper atmış.
eng1n
19.Kasım.2011, 20:43
Messi'nin golünü Messi'nin de ismi olsun diye koymuşlar herhalde onun dışında ki 4 golde çok güzel ben de Rooney ve Dos Santos'un golleri arasında kaldım.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Kasım.2011, 21:58
Ibra ya da Rooney. Ama Rooney alır heral.
footballer33
19.Kasım.2011, 22:22
Neymar, Gio Santos, Ibra, Rooney, Messi sıralamam. Yani Neymar diyorum. :)
messinin golü nü neden almışlar anlamadım , rooneyin vuruşu muazzam gönlüm gio da ancak ödülü ya rooney yada neymar alır
kalemci
20.Kasım.2011, 02:46
Messinin o attığı golü dünyada atabilecek başka bir futbolcu daha bilmiyorum. Ondan alınmıştır heralde.
Seçecek kişilere Allah kolaylık versin diyebiliyorum sadece.
İlk hangisini izlersen yılın golü dersin. Geçen seneki adayları hatırlıyorum bu kadar güzel goller yoktu :)
SaLviO
20.Kasım.2011, 02:59
Bence kesinlikle Gio ' nun golü 1 numara
Bir daha izledikden sonra fikir değiştirdim ibranın golü resmen yokdan var etmiş 1 numara ibra bu sefer kesin :)
sui generis
20.Kasım.2011, 03:00
ibra-neymar-rooney üçlüsünden hangisi alırsa hakkıdır. attıkları goller farklı tip olduğu için aralarında kıyas yapamıyorum. 3 ü de mükemmel..
LaigLeNoiR
20.Kasım.2011, 03:15
Rooney ve Neymar'ın golleri haricinde diğerlerinde kesinlikle kaleci hatası var. Bu iki golde de kalecilerin yapacağı birşey kalmamış.
Rooney'in ki vuruş açısından muhteşem, Neymar'ın ki baştan sonra muhteşem.
Ama her zaman benim için röveşata golün yeri ayrıdır bu sebeple oyum Rooney'e.
geçen sene halk oylamasına açık değilmiydi ya bu :D hamite vermiştik hatta :D
anil luque
20.Kasım.2011, 04:26
Şu 5 golün arasından kendimce ilk 3 çıkardım ;
1-Rooney
2-Wayne Rooney
3-Wayne Mark Rooney
Suicider
20.Kasım.2011, 04:40
Kesinlikle Neymar. 2. adayım rooney.
RasAnt
20.Kasım.2011, 04:55
Benim için bu yılın golü Rooneyindi ve hekettiği gibi adaylar arasında umarım o seçilir o olmazsa Neymarın golü olmalı.
Fernando Gago
20.Kasım.2011, 05:43
Hem takım oyunu hem bireysel yetenek.. Neymar'ın golü gerçekten muhteşem
enesemin53
20.Kasım.2011, 12:01
Rooney ve Neymar'ın golleri haricinde diğerlerinde kesinlikle kaleci hatası var. Bu iki golde de kalecilerin yapacağı birşey kalmamış.
Rooney'in ki vuruş açısından muhteşem, Neymar'ın ki baştan sonra muhteşem.
Ama her zaman benim için röveşata golün yeri ayrıdır bu sebeple oyum Rooney'e.
Rooney'i sevmesem de aynen katılıyorum.)
Gncl1905
20.Kasım.2011, 13:04
Neymar cidden çok güzel gol atmış :)
meddah
20.Kasım.2011, 14:37
Eleştirilmiş gerçi ama, Messi'nin golü, Barcelona'nın oyun felsefesinin 10 saniyelik özeti gibi; belki de bu yüzden listededir. Videoda golle sonuçlanan atağın sadece son sahnesini vermişler ama tamamı izlendiğinde, dediğim gibi 10 saniye içinde, şunların hepsi bir arada görülebilir: Rakip yarı alana kümelenme, sıkışık alanda ayağa riskli ve kısa paslar, kaybedilen topa şok pres, Xavi veya Iniesta'dan insanüstü bir ara pas ve Messi'nin nihai estetik imzası.
Ha, bundan senede 20 tane atınca, insanların gözüne artık o kadar güzel görünmüyor, orası ayrı.
attirson
20.Kasım.2011, 14:45
Almeida'nın Portekiz'de attığı bir gol vardı onu koysalarmıs olurmus Messi yerine.
Webmaster
20.Kasım.2011, 14:57
Rooney'in golü gerçekten güzel bir gol ancak Messi'nin golünde ne var onu anlayamadım.
bu arada naninin bosna ya attığı gol ve yukarda arkadaşın verdiği eric hasli nin golüde listede olabilirdi
DisCo
20.Kasım.2011, 15:15
Dünya liglerinde çok güzel goller atılıyor da genellikle ön planda olan isimler listede yer alıyor.
Neymar'ın golünde herşey var; hazırlıyor, son adam nasıl geçilir gösteriliyor, gol vuruşuda var. Benim görüşüme göre onun kazanması lazım ama Rooney alır gibi duruyor.
titates1
20.Kasım.2011, 15:47
şöyle birşey var ibrahimovic bu gollerin hepsini atabilir , benzerini , daha güzelini ama ibrahimovic'in attığı golü hiçbiri atamaz
Nedvedmania
20.Kasım.2011, 15:52
Hepsi güzel baya goller. Ama Neymar'ın golü daha iyi :)
anil luque
20.Kasım.2011, 16:36
Almeida'nın Portekiz'de attığı bir gol vardı onu koysalarmıs olurmus Messi yerine.
İyi hatırlattın kardeş en azından adaylar arasında olmalıydı.
ThersoN
21.Kasım.2011, 19:39
benim anlamadığım Messi'nin oylamadaki golünden daha güzel golleri olduğu için mi Messi neden adaylar arasına alınmış deniyor. yoksa Messi'nin yaptığı hareket düşünce açısından bakıldığında diğerlerinden çok ön planda gibi duruyor. Ayrıca daha önceden de dendiği gibi bu tür fantastik golleri bir sezonda 15-20 tane atınca adamı şimdi beğenmemey başladık.
Bence Messi ya da Rooney almalı. Diğerlerinde çok büyük şans faktörü var.