View Full Version : Tekke Ayrilmakta Kararli !!!
Meziyet
31.Mayıs.2006, 18:10
http://www.ajansspor.com/resim/f_tekke_sev01.jpg
Fenerbahçe'nin ısrarla istediği Trabzonsporlu Fatih Tekke, Lig TV'ye konuştu.. Trabonspor'dan ayrılmak istediğini ve Avrupa'da forma giymeyi arzuladığını üstüne basa basa söyleyen Fatih, kulübünün menfaatleriyle uyuşursa Fenerbahçe'ye gidebileceğini de söyledi..
“Son 4-5 senede yaşadıklarımızı camiadakiler biliyorlar. Niyetleri farklı olan insanların güzel duyguları değiştirmek için çaba göstermelerine gerek yok. Trabzonspor'un bir parçası da Fatih Tekke’dir ve 1 yıllık sözleşmesi vardır. Düşüncem Avrupa’da futbol oynamaktır ve 29 yaşındaki bir futbolcunun yapacağı en iyi şey Trabzonspor'a para kazandırmaktır. Trabzonspor’un bana verdiklerini biraz olsun karşılamak istiyorum.”
“Ben düşüncemi 3 yıl önce de açıkladım. Yeni bir şey değil bu. Benim hedefim Avrupa’da oynamak. Bu sebeple Trabzonspor’dan ayrılmaz istediğimi belirttim. Bunun zaten bundan önceki sene olması gerekiyordu. Benim sözleşmem devam ediyor. Basının bunu bilmesi lazım. Sözleşmesi olan bir futbolcunun herhangi bir yere gitme şansı yok kulübü izin vermeden.”
“Başkan bana izin verirse Fenerbahçe’ye gitmem konusunda oturur konuşuruz. Trabzonspor’un menfaatleri doğrultusunda ise o şekilde hareket ederiz. Ama ben olayın para boyutunda değilim.”
Bu AçıKLamayı Bende izLedimm :)
barahir
31.Mayıs.2006, 18:11
İnş Son Bölüm Gerçekleşir. En büyük dileğim bu
Universal
31.Mayıs.2006, 18:12
fatih'in trabzon'dan daha iyi bir klupte oynama vakti geldi
Meziyet
31.Mayıs.2006, 18:13
keşke geLse..
dnz498
31.Mayıs.2006, 18:28
dünkü F.Tekke'nin kendi ağzından dinlediğim açıklama aynen şöyleydi:
"Ben Trabzonspor'un kaptanıyım ve Trabzonspor dışında hiçbir hulüpte oynamam"
Meziyet
31.Mayıs.2006, 18:30
Bende bunu Lİgtv de seyRettim biRe biR..
nekop
31.Mayıs.2006, 18:31
abi bi yerde ayrı haber baska yerde ayrı haber fatih bizim oyuncumuzdur ve suan avpupadan baska külüblere gönderme gibi bi ihtimal yoktur.......
Meziyet
31.Mayıs.2006, 18:32
avRupadan ciddi biR tekLif geLiRse bence yaRdımcı oLuRLaR..
barahir
31.Mayıs.2006, 18:32
dünkü F.Tekke'nin kendi ağzından dinlediğim açıklama aynen şöyleydi:
"Ben Trabzonspor'un kaptanıyım ve Trabzonspor dışında hiçbir hulüpte oynamam"
Ahh Tümer Ah Kulakların Çınlasın Yalnız Değilsin:D
nekop
31.Mayıs.2006, 18:42
arada fark var tümer serbestti fatihse degil...
jacke
31.Mayıs.2006, 18:45
İllede Sen Sen Sen Senden BaŞka HİÇkİmseyİ İstememkİ Ben Ben Ben
SaMaNYoLu
31.Mayıs.2006, 18:54
bir çok talibi var fatihin tabi Fenerbahçe alırsa bu tümer transferını gölgede bırakır. ßakalım ne olucak hayırlısı oLsun
jarosik_61
31.Mayıs.2006, 19:03
fatih i isteyen kulüpler belli wigan ve everton bu yaştan sonra da barca nın teklif edecek hali yok.fatih in kafasında everton var ama everton transferden vazgeçti gibi.fatih wigan ı da istemiyor.fener e gitmesinin tek sebebi fenerde şampiyonluk istiyor.ben bir trabzonlu olarak fatih eğer istiyorsan git.bu zamana kadar yaptıkların ortada öyle deli fanatikler gibi 'avni aker e çıkamazsın'diye bir şey yok.artık bunları aşalım.mutsuz bir fatih trabzon a ne verir.
vita es morte
31.Mayıs.2006, 19:04
fatih i isteyen kulüpler belli wigan ve everton bu yaştan sonra da barca nın teklif edecek hali yok.fatih in kafasında everton var ama everton transferden vazgeçti gibi.fatih wigan ı da istemiyor.fener e gitmesinin tek sebebi fenerde şampiyonluk istiyor.ben bir trabzonlu olarak fatih eğer istiyorsan git.bu zamana kadar yaptıkların ortada öyle deli fanatikler gibi 'avni aker e çıkamazsın'diye bir şey yok.artık bunları aşalım.mutsuz bir fatih trabzon a ne verir.çağdaş bir ataraftar sonunda..tebrikler arkadaş..nobre gittiğinde ağzını açan olmadı bi düşünün..
Sekopej
01.Haziran.2006, 04:03
fatih i isteyen kulüpler belli wigan ve everton bu yaştan sonra da barca nın teklif edecek hali yok.fatih in kafasında everton var ama everton transferden vazgeçti gibi.fatih wigan ı da istemiyor.fener e gitmesinin tek sebebi fenerde şampiyonluk istiyor.ben bir trabzonlu olarak fatih eğer istiyorsan git.bu zamana kadar yaptıkların ortada öyle deli fanatikler gibi 'avni aker e çıkamazsın'diye bir şey yok.artık bunları aşalım.mutsuz bir fatih trabzon a ne verir.
aynen katılıyorum. futbolcu kaldığında verim veremeyecekse bence gidip en azından takıma para kazandırmalı. aynı olayı gökdeniz de trabzon yönetimi yaşadı. fb çok istiyordu fakat onlar bazı taraftarın da baskısıyla gökdenizi satmadı ve gökdenize yeni kontrat yaptılar. ondan sonra yaşananları biliyoruz. gökdeniz hala eski haline dönemedi ve kaybeden yine ts oldu. fatih de eğer gitmek istiyorsa ki istiyor(bu fb olur everton olur başka klup olur) bence yönetim göndermeli. hem para kazanırlar hem fatih Türk futbolu için daha yararlı olur....
cureshot
01.Haziran.2006, 13:00
avrupaya gitsin kralını oynar. bi tümerlik yapmasın da
Jesus_FB
01.Haziran.2006, 13:28
Fenerbahçeme gelsin orda krallar gibi yaşasın
Meziyet
01.Haziran.2006, 13:58
FeneRbaHÇEYE GeLiR geLmesine ama Trabzon haLkının Tepkisini hazmetmesi Gerek.
BurakMania
01.Haziran.2006, 16:26
Gerek kişiliği gerekse oynadığı futbolla gideceği her takımda örnek ve basarılı bir sporcu olacagına inanıyorum Fatih Tekke'nin. Umarım vereceği kara onun için en iyisi olur.
10_Osmanozc
01.Haziran.2006, 19:40
Fenerbahçeme gelsin orda krallar gibi yaşasın
Fenerbahçe ve İstanbul açmaz onu.
Jesus_FB
01.Haziran.2006, 20:01
Fenerbahçe ve İstanbul açmaz onu.
sebep???...
10_Osmanozc
01.Haziran.2006, 20:07
sebep???...
Fenerbahçe camiası ve yaşantısı ayrıdır şahsen Trabzonlulara uygun olduğunu düşünmüyorum.
nekop
01.Haziran.2006, 20:10
osmanozce aynen katılıyorum...
Jesus_FB
01.Haziran.2006, 20:10
Fenerbahçe camiası ve yaşantısı ayrıdır şahsen Trabzonlulara uygun olduğunu düşünmüyorum.
istanbul ve fener tekkeyi bozar diyorsun yani
10_Osmanozc
01.Haziran.2006, 20:12
Aynen öyle.
Krusty
01.Haziran.2006, 20:17
Tekke Fener 'e gitse Fener açısından iyi olur fakat TS açısından çok kötü olur.
Kim gol yollarında etkili olacak TS 'de ?
Ancak güzel paraya satılırsa onun yerine forvete iyi oyuncu alınabilir ..
nekop
01.Haziran.2006, 20:24
kimi alıcaklar yaa yabancı desen kontenjan yok ee türkiyede baska golcumu var(yanlıs anlasılmasın kulübler satmaz)belki gökhan ünal ama onun içinde 5 milyon civarı para istiyorlar...
perpetua
01.Haziran.2006, 20:24
Fatih anladigim kadari ile Trabzon'daki baskidan kurtulmak icin ayrilmak istiyor. Fenerbahce'ye giderse, ayni nitelikte olmasa da belli bir miktar baskinin altina girecek.
Orta kalite bir Ingliliz takiminda ise Fenerbahce'nin onerdigi/onerecegi parayi kazanip, daha az baskili bir ortamda yasayabilir. Sokakta rahat rahat kimse ustune dusmeden dolasabilir (Henry'nin Londra'da kalmasinin en buyuk nedenlerinden birisi de bu idi) Fenerbahce'nin 100. yil kadrosunda olmanin Fatih'in kararini fazla etkilecegini de dusunmuyorum.
Bir ara Fatih'in ters tepkileri olan, o nedenle Trabzon'dan Antep'e yollandigi seklinde birseyler anlatmisti bir Trabzon'lu arkadasim. Ardindan Atep'ten ayrilirken olan olaylari da hatirliyorum. Acaba Fatih bu tip hareketleri gecmiste mi birakti yoksa Trabzon'da mutlu bir ortamda oldugu icin mi bu hareketleri kontrol altinda idi? Istanbul gibi daha buyuk ve zor bir sehir'de yasamak ve Fenerbahce gibi beklentilerin cok yuksek oldugu bir takimda oynamak acaba hangi Fatih'i ortaya cikartir?
emirduman
01.Haziran.2006, 20:26
Eğer FB Fatih'i getirirse çok büyük bir transfer yapar kesinlikle..
Ayrıca iki tane birbirinin zıttı ama ilk ağızdan açıklama var, nasıl iş bu yahu...
barman
01.Haziran.2006, 20:56
oda fenere gidiyo fener basıyo parayı alıyo futbolcuyu:(