Log in

View Full Version : [12.Hafta] Galatasaray - Sivasspor

GeNç KaRTaL
22.Kasım.2011, 20:12
http://img155.imageshack.us/img155/8792/gssiv.jpg (http://img155.imageshack.us/i/gssiv.jpg/)

mekking
25.Kasım.2011, 15:31
umarım kazanırız artık bir seri yakalamak gerekiyo

anil luque
25.Kasım.2011, 16:53
Sivasspor Fenerbahçe maçındaki derli toplu görüntüsünü sahaya yansıtırsa puan veya puanlar alabilir. Grosicki Hakan Balta'ya zor anlar yaşatacak bence.

SaLviO
25.Kasım.2011, 17:52
Berabere biter gibi sivas süpriz yapmassa :)

byariff
25.Kasım.2011, 19:00
Sivasspor Fenerbahçe maçındaki derli toplu görüntüsünü sahaya yansıtırsa puan veya puanlar alabilir. Grosicki Hakan Balta'ya zor anlar yaşatacak bence.

grosicki sol acikda oynuyor eboue"ye karsi oynucak.

nese maca gelirsek grosicki ve eneramoyu durdurursak maci kazaniriz. 1-0 veya 2-1.

Stan13
25.Kasım.2011, 20:09
Umarım kaybederiz.

Night_Mare17
26.Kasım.2011, 00:08
3-0 alırız

eng1n
26.Kasım.2011, 01:36
grosicki sol acikda oynuyor eboue"ye karsi oynucak.

nese maca gelirsek grosicki ve eneramoyu durdurursak maci kazaniriz. 1-0 veya 2-1.

Grosicki tek kanatta oynamıyor maç boyunca değişiyor hatta bize attığı golde sağ kanattaydı.

Nedvedmania
26.Kasım.2011, 17:35
Tribün performansını arttırmak için yapılan toplantılar sonucu alınan karara göre ultrAslan'ın bir kısmı Doğu Üst Tribünü'ne geçiyor. Bakalım maçta nasıl bir etkisi olacak.

uAburak89
26.Kasım.2011, 20:22
Muslera, Eboue, Ujfalusi, Semih, Hakan, Selcuk, Kazim, Engin, Riera, Elmander,Baros.

Sirius Black
26.Kasım.2011, 20:23
Bayağı ofansif.

byariff
26.Kasım.2011, 20:25
Galatasaray (http://www.mackolik.com/Takim/1/Galatasaray): Muslera, Eboue, Ujfalusi, Semih, Hakan, Kazım, Selçuk, Engin, Riera, Elmander, Baros
Sivasspor (http://www.mackolik.com/Takim/446/Sivasspor): Borjan, Uğur, Hayrettin, Navratil, Faty, Kadir, Kıvanç, Erman, Grosicki, Rasmussen, Pedriel

Fearless Coward
26.Kasım.2011, 20:29
Engin MC oynayacak sanırım...Güzel 11 olmuş...

enesemin53
26.Kasım.2011, 20:34
Kadroya bakınca Fatih hoca zevkli bir maç izletecek gibi geldi. Muslera ve defans yine çok üstün performans göstermezse mutlaka 1-2 gol yer Galatasaray, ama son vuruşlarda sıkıntı olmazsa daha fazlasını da atar.

DisCo
26.Kasım.2011, 20:38
Kazım bu maçta bir tane atar yine 1-2 ay yerini korur, bende kanser olurum.

nannar
26.Kasım.2011, 20:38
orta alan zayıf olmuş. 2 forvet oynatalım diyoruz ama 2 forvet oynadığında MC lerin kuvvetli olması lazım.Kazım ve Riera zaten çizgi adamı.Melo da yok.Allah Selçuk İnan'a kolaylık versin. Keşke orta alan Melo-Selçuk gibi ikiliden kurulu olsaydı da 4-4-2'nin keyfine varsaydık.Eneramo yok zaten maçta. Diğer elemanın da çok sorun çıkaracağını düşünmüyorum. Orta alanda sıkıntı olabilir ama onu aşarsak rahat bir galibiyet gelebilir.Hele hele Elmander Baros uyumu sağlanırsa çok keyifli bir maç olur

byariff
26.Kasım.2011, 20:53
bence 2 forvet oynamicaz elmander biraz ortasahaya yakin oynucak ortasaha forvet arasinda oynucak gibi.

byariff
26.Kasım.2011, 21:25
eboue,engin,baros iyi oynuyorlar gercekten su kazim ile riera varya adamlarin aldigi top basladigi gibi ataklari bitiriyorlar kazim ozellikle hic bir katkisi yok.

sivas gole yaklasti muslera cikartti

byariff
26.Kasım.2011, 21:41
ujfa gencler macinda cezali duruma dustu bence iyi oldu.

byariff
26.Kasım.2011, 21:49
Engin baytar 1-0 devre onde girdik

Fearless Coward
26.Kasım.2011, 21:51
Engin güzel gol attı taban var gibi duruyor ama bence yok...Balta asist yaptı :D :D

uAburak89
26.Kasım.2011, 21:51
Engin güzel bir gol attı, organizasyon çok iyiydi. Elmander'in de payını vermek lazım hatasını telafi etmek için orta sahaya kadar koştu ve topu kaptı.

Sahanın en iyileri Engin, Elmander ve Eboue. Muslera da müthiş toplar dağıtıyor ve güzel bir kurtarış yaptı.

Baros ve Kazım dökülüyor. İyi oynamıyoruz bu gol çok iyi oldu, ikinci yarı toparlanmak gerek. Bu maç çok önemli.

Deus Dominus
26.Kasım.2011, 21:53
İlk yarının sonunda Engin attı, takımını soyunma odasına 1-0 önde götürdü :)
Yanlış hatırlamıyorsam bu hakem geçen hafta Samsunspor'u 1-0 yendiğimiz karşılaşmanın hakemiydi. Hani şu Turgay'a dürüstlüğünden ötürü sarı kart gösteren hakem. Dakika 37'de sarı kartı olan Kıvanç Selçuk'un pasını eliyle kesti bariz bir şekilde, hakem gördü serbest vuruş verdi. Kart yok, olsa Sivas bir kişi eksikti şimdi... Cidden anlamakta güçlük çekiyorum bazen verdikleri kararları, ve kriterlerini.

byariff
26.Kasım.2011, 21:58
kazim cikip aydinin girmesine raziyim.

futureless
26.Kasım.2011, 21:58
Yanlış hatırlamıyorsam bu hakem geçen hafta Samsunspor'u 1-0 yendiğimiz karşılaşmanın hakemiydi. Hani şu Turgay'a dürüstlüğünden ötürü sarı kart gösteren hakem. Dakika 37'de sarı kartı olan Kıvanç Selçuk'un pasını eliyle kesti bariz bir şekilde, hakem gördü serbest vuruş verdi. Kart yok, olsa Sivas bir kişi eksikti şimdi... Cidden anlamakta güçlük çekiyorum bazen verdikleri kararları, ve kriterlerini.

Turgay'a o kartı vermesi lazımdı zaten kural gereği.Elle gol atsa gitse söylese gol iptal sarı kart olur o derece.Alt kategori maçlarda bir iki kez görmüştüm.Sivas eksik kalmalıydı bence de o ayrı :)

Galatasaray artık kazanmalı.Golün dakikası çok iyi oldu moral açısından.

Fearless Coward
26.Kasım.2011, 22:01
Yok Deus aynı hakem değiller...

Deus Dominus
26.Kasım.2011, 22:04
Yok Deus aynı hakem değiller...

Haklısın , Mustafa Kamil Abitoğlu'ymuş bizim maçın hakemi :icon_redface:

Oyuncuların kolunda, hakemlerin yakasında beyaz kurdele var, bu ne için bilen var mı?

byariff
26.Kasım.2011, 22:07
Haklısın , Mustafa Kamil Abitoğlu'ymuş bizim maçın hakemi :icon_redface:

Oyuncuların kolunda, hakemlerin yakasında beyaz kurdele var, bu ne için bilen var mı?

Kadina siddeti onlemek icin takilmis bir kurdele galiba.

byariff
26.Kasım.2011, 22:19
Barooss 2-0

uAburak89
26.Kasım.2011, 22:46
Engin kırmızı kart gördü, sıkıntı büyük. Çok amatörce bir hareket yaptı, Sivasspor kalecisi verdi gazı, Engin de kafa attı. En az 2 maç yok. Sadece bu maç için değil, bundan sonraki maçlar içinde kötü bir durum. Bu arada Sivasspor kalecisi 2. sarıdan atılmalıydı, kafayı gören yardımcı hakem itmeyi göremedi...

Deus Dominus
26.Kasım.2011, 22:50
Sanırım bu küfürler Galatasaray taraftarlarından kırmızı kart gören oyuncularına geliyor...

sananes
Elmander çok sert bir hareket yaparak kırmızı kart gördü, Sİvas'ta 10 kişi diyebiliriz ama Hayrettin sedye ile götürüldü ve değişiklik hakkı yok Sivas cephesinin.

uAburak89
Elmander de atıldı. Tribünler tepkili ama karar doğru bence. Engin ve Elmander derbide yok. Kadromuz zaten geniş değil, 2-0'dan sonra maçın geldiği hale bak.

Bu arada tekrar bakınca kasıt var mı yok mu emin değilim Elmander'in pozisyonunda. Koşu halindeler çünkü.

uAburak89
26.Kasım.2011, 22:53
Ayhan kendini atıyor, ben utandım senin adına Ayhan yazık ayıp...

Kıvranıp sedye ile çıkan hayrettin nasıl da koşuyor tazı gibi.. Eboue için numaracı diyenlerde yorum bekliyorum.

2-1 bitti. 3 puan kazandık 2 önemli isim kaybettik. Özellikle Elmander savunmayı hücumda başlatıyordu. Fatih Terim'in de payı var bu işte. 2-0'dan sonra Baros çıkıp Ayhan girebilirdi oyunu tutmak adına. Takım anlamsız gerildi, Semih hatası Sivas'ı umutlandırdı. Engin zaten sorunlu, bililnen bir şey. Bir pozisyonda top kendisine gelirken Sercan dokundu işi bozdu, o pozisyon kaybettik adamı gitti 5 dk sonra kafa attı. Hala inanamıyorum, önümüzdeki 2-3 maç çok zor olacak.

sananes
26.Kasım.2011, 22:54
Hakem kararlarından emin değil sanırım kendini kendi ceza sahası içinde durduk yere atan Ayhan'a hemen faul veriyo, gs ceza sahası yayının üstünde alakasız pozisyonda gs lehine faul çalıyo, cesarette bi yere kadar tabi. Gerçi cesaretle ne alakası var doğru 2 kırmızı kart ama türk hakemi işte.

Ve maç bitti tebrikler Galatasaray. Elmander'e üzüldüm her ne olursa olsun o hareket kırmızı ama çok masumcaydı tepkisi Elmander'in, umarım 11deki yerini kaybetmez.

Fearless Coward
26.Kasım.2011, 22:57
Bülent hoca çok değişmiş yahu bu kadar kolay kart verilmemeli bu arada Engin'in attığı kafadan sonra Borjan'ın sanki yatağına atlarmış gibi düşmesine koptum...La kafayı attı adam biraz bekledin sonra yattın ne komedi adamsın :D sırf kırmızı versin diye...

sananes
Ayhan kendini atıyor, ben utandım senin adına Ayhan yazık ayıp...

Kıvranıp sedye ile çıkan hayrettin nasıl da koşuyor tazı gibi.. Eboue için numaracı diyenlerde yorum bekliyorum.

Kıvranarak çıkmasını bilemem, Eboue olayına da hiç girmem ama o hareket her koşulda kırmızı karttır.

William Rookwood
2. Kırmızı kart tamamen yanlış bir karardı. Orada kasıtlı bir hareketi yok Elmander'in. Rakip oyuncudan topu kapmak için üzerine gitti istemeyerek bastı ayağına. Türkiye'de böyle hakemler olduğu sürece bize maç keyfi haram.

Sirius Black
Hakkımızla aldık maçı lamı cimi yok işin başka. 2 haklı kırmızı kart yedik fakat Sivas'ın da 2 kırmızısı atlandı. Neyse, önemli olan 3 puandı onu da aldık. :)

Deus Dominus
26.Kasım.2011, 22:58
Ayhan'ın daha öncedende bir pozisyonu vardı maç içinde, Sivasspor'lu oyuncuya arkadan müdahalede düdüğü ağzına götürdü hakem. Çalmadı avantaja bıraktı. Ceza sahası içinde yaptığı rezil bir hareketti zaten...
En çokta Sercan'a üzüldüm. Çocukcağız 7 dakika falan kaldı sahada. Onu tutup Riera ya da Elmander'i çıkarabilirdi.

byariff
26.Kasım.2011, 22:58
Elmanderin kart tartisilir bence ikiside kosarken ama enginin kirmizi karti dogru ve 2"side derbide yok uzuldum.

Bordo61Mavi
26.Kasım.2011, 22:59
Engin daha gecen hafta demedimiki Fatih Terim benim icin bir sans :) Engin bence ayagini denk almasa Gs'de fazla barinamaz, cunki Fatih hoca onu Senol hocadan daha hizli bitirir.

uAburak89
26.Kasım.2011, 22:59
Kıvranarak çıkmasını bilemem, Eboue olayına da hiç girmem ama o hareket her koşulda kırmızı karttır.

Aga bana da ilk anda doğru gibi geldi, tekrardan sonra fikrim değişti.

Bu arada "sevimsiz" bir takım olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz, çok rahatsızım bu gidişattan.

Deus Dominus
26.Kasım.2011, 23:00
Elmander'in kartı tartışılırsa sahalarda kırmızı kart çok nadir çıkar arkadaşlar. Tarafsız gözle bakmaya çalışın. İyi kırılmadı bileği Hayrettin'in, öyle hırsla bastı ki fena döndü bileği.

Sirius Black
26.Kasım.2011, 23:01
Engin daha gecen hafta demedimiki Fatih Terim benim icin bir sans :) Engin bence ayagini denk almasa Gs'de fazla barinamaz, cunki Fatih hoca onu Senol hocadan daha hizli bitirir.

Aynen. Şenol Hoca melek gibi adam sabır desen peygamber sabrı. Fatih Hoca agresifdir, sabırsızdır Şenol Hoca'nın tam tersi gibi bir şey. Pek tahammül edemez.

uAburak89
26.Kasım.2011, 23:02
Elmander'in kartı tartışılırsa sahalarda kırmızı kart çok nadir çıkar arkadaşlar. Tarafsız gözle bakmaya çalışın. İyi kırılmadı bileği Hayrettin'in, öyle hırsla bastı ki fena döndü bileği.

Elmander işini yapan bir oyuncu, pislik yapmadan topunu oynayan tek adam belki takımdaki. Öyle bir niyeti olacağını sanmadığım için tereddütteyim zaten, adamın tek derdi topu almak.

William Rookwood
26.Kasım.2011, 23:04
Engin 28 yaşıda bir oyuncu ama yaptığı hareketler 11 yaşında ki çocuktan farksız. Ne oldu yani Borjan'a kafa attın adam mı oldun. Ayıptır ya kaç yaşında adamın yaptığı şeye bak. Onun yaptığını 15 yaşında ki bir genç yapmaz.

uAburak89
26.Kasım.2011, 23:06
Engin 28 yaşıda bir oyuncu ama yaptığı hareketler 11 yaşında ki çocuktan farksız. Ne oldu yani Borjan'a kafa attın adam mı oldun. Ayıptır ya kaç yaşında adamın yaptığı şeye bak. Onun yaptığını 15 yaşında ki bir genç yapmaz.

Arda Bordeaux maçında attı, Volkan Demirel Çek Cumhuriyeti maçında attı, dünyada 100lerce örneği vardır. İlk değil son da olmaz. Kaleci biliyor demekki Engin'i, fitili ateşledi ve istediğini aldı.

Fearless Coward
26.Kasım.2011, 23:08
Engin'de iyiki gol attı Borjan'a da sarı verilmeliydi durup dururken itti Engin'i karşındaki adamda Engin olunca tabi yersin kafayı :D

sananes
26.Kasım.2011, 23:08
Aga bana da ilk anda doğru gibi geldi, tekrardan sonra fikrim değişti.

Bu arada "sevimsiz" bir takım olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz, çok rahatsızım bu gidişattan.

Elmander gibi Muslera gibi adamlar temiz futbol oynayan iyi niyetli oyuncular ama kasıtsız da olsa o kadar sert bir temasın cezası kırmızı kart olmalıdır.Kasıta gerek olmayacak kadar sertti hareket.

ReaList
26.Kasım.2011, 23:11
Elmander melek gibi bir adam derhal cezası kaldırılmalı (:
Adamın ayağını kıracaksın neredeyse , kusura bakma istemeyerek oldu zaten kasıt değildi vs diyeceksin Var mı böyle bir şey ? Hani top olsa topa doğru ayağını uzatıyor topa doğru basmak istiyor diyeceksin ama öyle de değil pozisyon.

uAburak89
26.Kasım.2011, 23:11
En çok da Rıdvan Dilmen'e malzeme verdik, ona üzülüyorum.

Bence Elmander'in cezası için başvuruda bulunulmalı, 2 maç yerine 1 maç verilebilir. Engin zaten devreyi kapattı cezası bitse bile tekrar 11'e hemen dönemez. Kendini yaktı.

Elmander melek gibi bir adam derhal cezası kaldırılmalı (:
Adamın ayağını kıracaksın neredeyse , kusura bakma istemeyerek oldu zaten kasıt değildi vs diyeceksin Var mı böyle bir şey ? Hani top olsa topa doğru ayağını uzatıyor topa doğru basmak istiyor diyeceksin ama öyle de değil pozisyon.

Yazılanları tiye alınca ne geçiyor eline ? Ayağı kırılacak adam çok güzel yattı kıvrandı sonra sahada basmadık yer bırakmadı.

SaLviO
26.Kasım.2011, 23:15
Elmander 2 engin 5 maç alır derbide çok rahatlarız elmandersiz forvet hattı çok etkisiz gs de

Night_Mare17
26.Kasım.2011, 23:22
Borjan niye futbolculuk yapıyor ki. Sivas belediyesi tiyatro seçimleri varmış katılsın kesin seçilir. O düşüş tam bir bayılma , kalp krizi düşüsüydü. Ben şaşırdım maça devam etmesine. Ha ondan önce Engin'e yaptığını da unutmayacağım. Kırmızı kartlar doğru fakat rakibe verilecek 2 kırmızı kart daha vardı.

Hep oyunlar , senaryolar , sustuysak bir yere kadar. Aklınızdan çıkarmayın Türkiye'dir Galatasaray.

Birde nedense derbiye Baros - Sercan ikilisiyle çıkarsak Elmander'den daha etkili olacağını düşünüyorum.

Bordo61Mavi
26.Kasım.2011, 23:24
Aynen. Şenol Hoca melek gibi adam sabır desen peygamber sabrı. Fatih Hoca agresifdir, sabırsızdır Şenol Hoca'nın tam tersi gibi bir şey. Pek tahammül edemez.

Engin Senol Gunese kufurler yagdirdi mactan cikarken, aynisini Fatih Terime yapsinda gorim. Senol hoca hep egitmeye calisti olmadi, bakalim Fatih hoca hangi metodu denicek.

SaLviO
26.Kasım.2011, 23:29
Senol hocanın pek melek gibi olduğuna inanmıyorum :p

Sirius Black
26.Kasım.2011, 23:30
Senol hocanın pek melek gibi olduğuna inanmıyorum :p

Ben inanıyorum. En azından oyuncularına ve kendi camiasına karşı. Çoğunlukla da fair play çizgisini aşmıyor. Hatta 1-2 olay hariç hiç aşmamıştır.

SaLviO
26.Kasım.2011, 23:31
Ben inanıyorum. En azından oyuncularına ve kendi camiasına karşı. Çoğunlukla da fair play çizgisini aşmıyor. Hatta 1-2 olay hariç hiç aşmamıştır.
Sygı duyarım ben inanmıyorum ama

ReaList
26.Kasım.2011, 23:32
Yazılanları tiye alınca ne geçiyor eline ? Ayağı kırılacak adam çok güzel yattı kıvrandı sonra sahada basmadık yer bırakmadı.

Ti'ye alan sizsiniz iyi niyetli temiz futbol oynuyor diye adamın bileğine arkadan basmak meşru mudur? Kırmızı kart kurallara göre mi verilecek oyuncu kişiliğine göre mi ? Yani hakem şuna da kırmızı kart çıkarmayacaksa (ki çıkararak en doğrusunu yaptı) bu ligde kırmızı kart falan çıkmaz zaten.

uAburak89
26.Kasım.2011, 23:40
Ti'ye alan sizsiniz iyi niyetli temiz futbol oynuyor diye adamın bileğine arkadan basmak meşru mudur? Kırmızı kart kurallara göre mi verilecek oyuncu kişiliğine göre mi ? Yani hakem şuna da kırmızı kart çıkarmayacaksa (ki çıkararak en doğrusunu yaptı) bu ligde kırmızı kart falan çıkmaz zaten.

Rakibin bileğine arkadan bilerek, kasten basmak kural dışıdır. Rakibin bileğine istem dışı koşarken basmanın cezası kırmızı kart olsa bile 2 maç adaletsizdir bana göre. Ki buna çok güzel örnek var, Alex. Dirsek atıp cezası 2 maçtan 1'e düşürülmüştü, savunma gerekçesi oyuncunun istem dışı yapması, normalde iyi niyetli bir futbolcu olmasaydı.

sui generis
27.Kasım.2011, 00:06
Borjan niye futbolculuk yapıyor ki. Sivas belediyesi tiyatro seçimleri varmış katılsın kesin seçilir. O düşüş tam bir bayılma , kalp krizi düşüsüydü. Ben şaşırdım maça devam etmesine. Ha ondan önce Engin'e yaptığını da unutmayacağım. Kırmızı kartlar doğru fakat rakibe verilecek 2 kırmızı kart daha vardı.

Hep oyunlar , senaryolar , sustuysak bir yere kadar. Aklınızdan çıkarmayın Türkiye'dir Galatasaray.

Birde nedense derbiye Baros - Sercan ikilisiyle çıkarsak Elmander'den daha etkili olacağını düşünüyorum.

kırmızı karta itiraz edersiniz, ofsayta kızarsınız vs vs. anlarım. çünkü; aynı şeyler bizim de Beşiktaş'ında Trabzon'unda, diğer kulüplerinde başına geliyor ve kızıyoruz, ediyoruz. ama koyulaştırdığım kısma bir türlü anlam veremedim, bağlantı kuramadım.

LaigLeNoiR
27.Kasım.2011, 00:13
Her iki kırmızı kart da doğru idi, güzel bir maç oldu diyemem 2-0'dan sonra Sivas hücumlarıyla biraz daha zevklendi maç

Engin'in posizyonunda kaleci oyunu hızlı başlatmak istiyor Engin önünde bekliyor ve ardından kaleci de Engin'i iterek açılması için alan yaratıyor kendisine ve degajını yapıyor ardından Engin attığı golün de verdiği gazla kaleciye kafa atıyor bunda tartışılacak bir taraf yok.

Elmander'de posizyonu dikkatli seyrederseniz tam yere basacakken havada kalan ayağı sabit diğer ayağı ile sekiyor ve havada olan ayağını rakibine basıyor bu harekette direkt kırmızı kart gerektirir.

Ben hakemi tebrik edecektim ancak Ayhan'ın posizyonu gerçekten çok komikti. 35 yaşına gelmiş bir oyuncu ama huylu huyundan vazgeçmiyor diye boşuna dememişler :)

Tebrikler G.Saray...

LaigLeNoiR
27.Kasım.2011, 00:17
Ayrıca Engin'in attığı gol de bana göre tehlikeli hareket vardı ayağını fazla yükseltti o posizyonda Engin.

Deus Dominus
27.Kasım.2011, 00:23
Bende öyle sandım önce ama arada mesafe varmış, çok yakın değil yani rakip oyuncuya. Devam kararı doğru geldi bana.

uAburak89
27.Kasım.2011, 00:24
Baros'a çalınan penaltı da kaleciye kırmızı kart verilebilir miydi ? Bence verilebilirdi. Öyle olsa ne Engin atılmış olacaktı ne de Elmander belki de. Futbol enteresan.

byariff
27.Kasım.2011, 00:27
Baros'a çalınan penaltı da kaleciye kırmızı kart verilebilir miydi ? Bence verilebilirdi. Öyle olsa ne Engin atılmış olacaktı ne de Elmander belki de. Futbol enteresan.

+ ilk yari faty barosu ole bi cektiki baros"u cekmeseydi ordada bi gol pozisyonumuz vardi faty"ye kart falanda cikmaliydi o pozisyonda. ligtv"de ozete bakin 30.cu saniye falan ordada faul vardi.

enginin yedigi kirmizida galiba bu yeterli ?

http://c1111.hizliresim.com/r/u/rxzs.jpg

nannar
27.Kasım.2011, 01:00
Bülent Demirlenk verdiği kırmızı kartlarda sonuna kadar haklı fakat veremediği kartlardan ötürü kendisinin de son 3-5 dk bir an önce geçse de Galatasaray gol yemese diye dua etmesine sebep oldu. Kötü oynadık. Sivas da çok iyi sayılmazdı.Tatsız tuzsuz bir maç oldu. İnşallah elmander 1 maç ceza alır yoksa derbide yok sanırım

RaSenGan
27.Kasım.2011, 01:01
Hakem oldukça kötü bir maç yönetti.Kırmızı kartlar doğru fakat iki takım adına da yanlış kararları oldu.Kazanmamız güzel oldu.Umarım Elmander'in cezası itirazla 1 maça indirilir.Engin zaten 3-5 maç ceza alır.Ayhan'ın pozisyonu ve o gülüşü komediydi :D

ThersoN
27.Kasım.2011, 01:04
Benim anlamadığım; Engin kart görünce en sert tepkiyi Elmander verdi. Daha sonra kendisi benzer bir hareket yaptı. Engin'den daha akıllı ve tecrübeli bir oyuncu neden böyle birşey yaptı, kasıtlı mı yaptı orasını pek anlayamadım?

RaSenGan
27.Kasım.2011, 01:08
Bana pek kasıtlı gibi gelmedi.Dikkat ettim kafasıyla başka bir yöne bakıyor.Adamın ayağına bakmadan hareket halindeyken o darbeyi yapması pek olası değil aslında ama nasıl olduysa tam tutturmuş.

Zekirdek
27.Kasım.2011, 01:16
Ohoooo. Sayfa ya olsaydılarla dolmuş. Futbolda bir saniye sonra ne olacağı belli değil. Nelerin varsayımlarını yapıyoruz ki. :)

Nedvedmania
27.Kasım.2011, 01:24
Elmander'in pozisyonu kasti değil. Elmander o kadar psikopat birisi değil. Zaten basarken bakmıyor oraya. Ama karar doğru.

IcedEarth
27.Kasım.2011, 01:25
Gerçekten bezdirdiler artık, Türk Futbolu'ndan tiksindirdiler.. Yan hakemin gözünün önünde iki oyuncu birbirine tamamen oyun dışı müdahalede bulunuyor, sarı-kırmızı giyene kırmızı kart, diğerine kart bile yok.. Üstelik bu oyunculardan sarı-kırmızılı olmayanı daha öncesinden atılmış olması gereken adam (Real-Atletico maçında aynısına kırmızı çıkardı hakem)..

İyi bari lock-out bitti en azından, NBA takip ederiz artık..

Night_Mare17
27.Kasım.2011, 01:27
kırmızı karta itiraz edersiniz, ofsayta kızarsınız vs vs. anlarım. çünkü; aynı şeyler bizim de Beşiktaş'ında Trabzon'unda, diğer kulüplerinde başına geliyor ve kızıyoruz, ediyoruz. ama koyulaştırdığım kısma bir türlü anlam veremedim, bağlantı kuramadım.

O bir tribün bestesi olduğu için devamını getirdim. Ve orada her şey net ve kısa. Bağlantıyı kurmadıysanız şu videoda ki bestenin sözlerinde olduğu için yazdım.

http://www.youtube.com/watch?v=VwSS4FP50KE

Nedvedmania
27.Kasım.2011, 01:28
Sarı formayı çok sevdim ben bu arada :)

DisCo
27.Kasım.2011, 01:51
Hakem hatalarıyla sevabıyla bir maçı tamamladı. Ancak kırmızı kartlarda haklı olduğunu düşünüyorum.

Engin'in pozisyonunda kurnazlık yapmaya çalışan Engin'dir. Oyunu geciktirmeye çalıştığı için hakem anında durdurup kartı verseydi kalecide onu itmeyecekti. Bir de olaya böyle bakalım. Kaleci atışı kullanmak için bence kart gerektirmeyecek bir şarjda bulundu. Engin'de bir oyuncuya yakışmayacak hareketle kafa attı. Yine kafayı çok kurnazca attı ve o kadar gizliydi ki anlayamadık. Ayıp.

Elmander'in pozisyonuda kırmızı karttır. Kasıtlı yapmamıştır ancak kural dışı hareketin kasıtlısı, kasıtsızı olmaz. Tabi kasıt yoktur lafını şu amaçla söylüyorum; biz oyuncuları tiyatrocu, sahtekar gibi sıfatlarla ödüllendiyoruz. Elmander'e de cani, vicdansız, o da aynı işten ekmek kazanıyordu, sana yapılsa hoşmuydu gibi şeyler söylenebilir. Hamle yapacakken pasın sağ tarafa doğru açıldığını görünce sekiyor ve koşmak için adım atarken basıyor. Kırmızıyı da görüyor.

Mevcut kadromuzdan zaten yararlanamıyoruz. Elmander gibi bir oyuncunun kaybedilmesi çok kötü oldu. Kötü bir oyun sergiledik. Sivasspor'da beklenen oyunu sergileyemedi. Zararlı bir haftayı geride bırakıyoruz.

Alicanfmfan
27.Kasım.2011, 02:12
Maçı izledim çok iyi top oynamasakta 3 puanı aldıgımız için mutluyuz tabi ki ancak , Hakan Balta çok iyiydi özelikle ilk yarıda Eboue Grosicki'ye adım attırmadı , onun dışında Kazım , Riera , Baros kötüydü.

Hakeme gelince eyvallah pozisyonların hepsi doğru ancak gerçekten çok kolay kart çıkarıyorlar Galatasaray'açok cömertler , mesela Elmander'in pozisyonu çok sert gelebilir ancak ikiside topa koşuyor ve Hayrettin'in sol ayağı geride kalıyor kasıt oldugunu sanmıyorum , ki böyle basma pozisyonları hemen hemen her maç olan birşey ama verdi , vermeseydide kimse birşey diyemezdi , Engin'in olayı yapmaması lazımdı kırmızı kart doğruydu ama olayı fitilleyen Kaleci'yi adeta ödüllendirdi bir düşüşü vardı ki Amerikan Filmlerinde ki vurulan onurlu adamlar gibi :)

Pedriel'in de pozisyonu kartla cezalanadırılmalıydı elleri açık nereye çıkıyorsun arkadaşım.

Night_Mare17
27.Kasım.2011, 03:19
http://yukleresim.com/images/OIBt0.jpg

http://yukleresim.com/images/fbLI5.jpg

Ayağa basıp kafaya tokat atmak. Ve yukarıdaki müdahaleler sonuç temiz.

DisCo
27.Kasım.2011, 03:26
Hakem Baros'a siyahi oyuncu tarafından yapılan penaltıyı da vermedi. Bu ayağa basma işini görmemiştim. Kalecinin de atılması lazım. Baros'un pozisyonunu görmeyen de aynı yardımcı, bu hareketi görmeyende aynı yardımcı yanılmıyorsam. Engin'in kafayı atması yanlış, yardımcı hakemin sadece Galatasaray'ın lehine olan pozisyonları görmemesi ayrı yanlış.

Diyorum ya çok zararlı bir haftayı kapattık. Gerek hak ederek gerek hakem nedeniyle...

futureless
27.Kasım.2011, 03:29
Önce hakem kararlarına değineyim ; Engin'in golünde devam kararı doğruydu , eğer hareket rakibin topa müdehalesini engelleseydi çift vuruş kararı çıkardı ama öyle bir durum yok gol nizami bence.Kırmızı kartlar da doğru diye düşünüyorum.Elmander'in hareketi tartışılmış ama Engin'den daha bariz kırmızı o maalesef.İsteyerek yaptığını düşünmüyorum Elmander'in kişiliğini beğenen birisiyim.Ama müdehale çok sert kırmızı doğru.1 maça iner mi bilemem.Derbi açısından inmemesi lehimize olur tabiki.

Maça gelirsek ; Galatasaray 2-0 ı bulduktan sonra oyunu tutmakta zorlandı.Hocanın da etkisi var bence bunda.Orta sahaya yapılacak bir doğru takviye rahatlatırdı takımı.Derbi yaklaşıyor ama iki tarafın da oynadığı futbol pek iç açıcı değil.Fenerbahçe de Galatasaray da zor maç kazanıyor zor gol atıyor.Play-off'un etkisi midir diyeceğim ama bizim kadronun kalitesi de çok düştü maalesef.

Alicanfmfan
27.Kasım.2011, 03:39
Hakem Baros'a siyahi oyuncu tarafından yapılan penaltıyı da vermedi. Bu ayağa basma işini görmemiştim. Kalecinin de atılması lazım. Baros'un pozisyonunu görmeyen de aynı yardımcı, bu hareketi görmeyende aynı yardımcı yanılmıyorsam. Engin'in kafayı atması yanlış, yardımcı hakemin sadece Galatasaray'ın lehine olan pozisyonları görmemesi ayrı yanlış.

Diyorum ya çok zararlı bir haftayı kapattık. Gerek hak ederek gerek hakem nedeniyle...

Bu yardımcı sanırım Erdinç Sezertam , bu adam 2009'da ki Sivas'ta yaşanan olaylı maçın olaylı hakemiydi , Ümit Karan'ı buza tekme attığını görerek , küfür etti diyip attırmıştı.

Suicider
27.Kasım.2011, 04:31
Beklediğim gibi olmuş sayfa :) Kırmızılar olunca onları savunanda baya olmuş :) Neyse kazandık mutluyuz.Öyle yada böyle önümüzde önce bir maçımız var ondan sonra fener maçını düşünmeliyiz.İsterse bütün takım kırmızı görsün çıkar Paf takımla yine oynar yeniliriz alıştık zaten :)

Redrum
27.Kasım.2011, 13:49
Elmander'in o hareketi neden yaptığına gerçekten anlam veremedim. Ama kasti olduğuna eminim. Hepimiz az çok futbol oynarız yapmayın allah aşkına hanginiz yanlışlıkla bir adamın aşil tendonuna bastırdınız?

Börk
27.Kasım.2011, 14:49
Elmander'in o hareketi neden yaptığına gerçekten anlam veremedim. Ama kasti olduğuna eminim. Hepimiz az çok futbol oynarız yapmayın allah aşkına hanginiz yanlışlıkla bir adamın aşil tendonuna bastırdınız?

Ben bastırdım olamaz mı ?

C h A o S
27.Kasım.2011, 15:08

Elmander'in pozisyon gereği ayağını çekemediğini düşünüyorum.Adam kariyeri boyunca ilk kırmızı kartıymış.Üstelik 3 sene üst üste hiç sarı kart bile görmemiş.Zaten Engin'ede kızdı niye böyle bir hareket yapıyorsun diye.Ben Elmander'in kesinlikle kasti bir hareket yaptığını düşünmüyorum.

Homer J.S
27.Kasım.2011, 15:35
Elmander 2 engin 5 maç alır derbide çok rahatlarız elmandersiz forvet hattı çok etkisiz gs de

Olmadı Engin'i 1,5 sene futboldan men ederler.

LadroN
27.Kasım.2011, 15:49
GS FB yumrukların konuştuğu maçta olayları başlatan Lugano'nun kafasına yanlış hatırlamıyorsam 5 maç vermişlerdi.Engin'e 5 maç olursa ilginç olur.

eng1n
27.Kasım.2011, 16:07
Engin'e 3 veya 4 maç verirler Elmandere de 2 maç olur diye düşünüyorum.

Night_Mare17
27.Kasım.2011, 16:12
Elmander'e itiraz edilir kabul edilmez. 2 maç verirler. Engin'e 3 maç.

Borjan pfdk'ya sevkedilir. O tiyatro yeteneğiyle oradan cezasız çıkar.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
27.Kasım.2011, 16:14
Engin 3 Maç,Elmander 2 Maç ceza alacaktır. Elmander'in kesinlikle kasti yaptığını sanmıyorum,fakat pozisyon net bir şekilde kırmızı kart.

Redrum
27.Kasım.2011, 23:49
Elmander'in pozisyon gereği ayağını çekemediğini düşünüyorum.Adam kariyeri boyunca ilk kırmızı kartıymış.Üstelik 3 sene üst üste hiç sarı kart bile görmemiş.Zaten Engin'ede kızdı niye böyle bir hareket yapıyorsun diye.Ben Elmander'in kesinlikle kasti bir hareket yaptığını düşünmüyorum.

Bunu bilmiyordum. Yine de akla yatkın gelmiyor pozisyona bakınca işte.