Log in

View Full Version : [12.Hafta] Trabzonspor - Beşiktaş

GeNç KaRTaL
22.Kasım.2011, 20:12
http://img577.imageshack.us/img577/4870/tsbjk.jpg (http://img577.imageshack.us/i/tsbjk.jpg/)

Krusty
22.Kasım.2011, 20:54
trabzon bugün çok yorulacak ve bu maça da yansır. beşiktaş'ta da kötü bir form grafiği sergiliyor, bir türlü istenilen oyunu oynayamıyor. berabere biter diye düşünüyorum..

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Kasım.2011, 22:39
Aklıma direk Mustafa Denizli dönemindeki maç geldi Trabzonspor-Beşiktaş başlığını görünce. :) Trabzon maç boyu tek kaleden de öte birşey oynamıştı ama biz Ernst'in mucizevi golü ve Bobo'nun son dakika golüyle 2-0 kazanmıştık. Yine öyle bir maç olacağı kanaatindeyim,Trabzon deplasmanlarında biz genelde ezilen taraf oluruz oyun olarak fakat genelde de kazanmışızdır. :) Almeida atar bu kez.

anil luque
22.Kasım.2011, 22:45
Papaz her zaman pilav yemez. Pozisyonlarımızı yine bulur ve bu sefer atar kazanırız.

Ralph
22.Kasım.2011, 22:49
Vay arkadaş ne fikstürmüş. Derbileri ard arda yaşıyoruz. Artık toparlanmak lazım. Fenerin ekmeğine yağ sürdüğümüz yeter.

footballer33
22.Kasım.2011, 22:51
Ben bu maçın da berabere biteceğini düşünüyorum, önceki iki derbide de olduğu gibi. Fakat bunu söylerken de, gönlüm kesinlikle kazanmamızdan yana tabii ki. Zirvenin 6 puan gerisindeyiz şu an ve artık toparlanmamız lazım. Bu maçta Fernandes'in kadroya alınacağını umuyorum. Alınmazsa da ben Fernandes'in yerinde olsam köprüleri atar ve devre arasında takımdan ayrılırdım. Hatta şimdiden kulüp arayışlarına girerdim.

William Rookwood
23.Kasım.2011, 02:11
Beraberlik kokan bir maç.

Fearless Coward
23.Kasım.2011, 02:16
Beşiktaş 3. derbisinden de beraberlikle ayrılır diye düşünüyorum...İki takımda son maçlarında çok iyidiler maç çok çetin geçecek...

Bordo61Mavi
24.Kasım.2011, 14:50
Bu sene 20ci resmi macimiza cikacagiz , Besiktasin durumuda bize benziyor ama bu hafta icini bos gecirdiler bu macta daha diri takim olacaktir. Mac berabere bitmez

Trabzonspor
24.Kasım.2011, 16:38
Geçen sezon 3 İstanbul takımı ile yaptğımız 6 ma.ın 5 tanesini kazandık ve ligin zirvesinde olmamızı sağlayan maçların başında o maçlar geliyordu.Bu sezon bu maçlara Beşiktaş maçıyla start veriyoruz umarım bu maçı kazanırız.Yorgunluk pek etkilemez bizi ama bende bu maçın berabere bitmeyeceğini düşünüyorum.

RasAnt
24.Kasım.2011, 18:25
Karşılıklı gol olur bu maçta ancak kimin kazanacağını kestirmek güç.Zevkli bir mücadele olsun ve beraberlik olsun.

ReaList
24.Kasım.2011, 22:28
Berabere kalın herkes mutlu olsun :D

byariff
24.Kasım.2011, 22:32
Yuksek tempolu mac olcak ve kazanan saha ve taraftar destegi ile trabzonspor olcak 2-1.

Bordo61Mavi
26.Kasım.2011, 15:59
Carsiyi maca davet etmisiz, olumlu cevap gelmis. Mac oncesi beraber yemek yenilip maci beraber izliyeceklermis.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
26.Kasım.2011, 17:29
Trabzonspor Allahtan ki Inter maçından çıktı. Yoksa garanti dağıtırlardı bizi çünkü takımda orta saha yok. :/ Necip,Veli,Aurelio,Simao sakat,oynayamayacak. İlk kez Alves'i izleyeceğiz büyük ihtimal.

footballer33
27.Kasım.2011, 01:35
Trabzonspor Allahtan ki Inter maçından çıktı. Yoksa garanti dağıtırlardı bizi çünkü takımda orta saha yok. :/ Necip,Veli,Aurelio,Simao sakat,oynayamayacak. İlk kez Alves'i izleyeceğiz büyük ihtimal.

Aurelio kadroda, oynayacak. :)

Trabzon'a hareket eden kafilemizde şu futbolcularımız yer alıyor:

RÜŞTÜ REÇBER
İSMAİL KÖYBAŞI
MANUEL FERNANDES
İBRAHİM TORAMAN
TOMAS SİVOK
RICARDO QUARESMA
HUGO ALMEİDA
MUSTAFA PEKTEMEK
ROBERTO HILBERT
MEHMET AURELİO
EKREM HAYYAM DAĞ
MEHMET AKYÜZ
FILIP HOLOSKO
ALVES
FABİAN ERNST
EGEMEN KORKMAZ
TANJU KAYHAN
UMUT KAYA
ATINC NUKAN
CENK GÖNEN

Yarın işimiz zor, kadro seçimi memnun etmeyebilir bizi. Ben şöyle bir 11 bekliyorum:

Cenk
Toraman Sivok Egemen İsmail
Aurelio Ernst
Hilbert Fernandes Q7
Almeida

Fernandes'i 11'de görmeyi çok istiyorum. Gönlüm onun sahaya çıkan kadroda olmasından yana. Fakat, Guti gibi haftalar sonra 11'e alınıp dökülür ve ıslıklanır diye de korkuyorum. Bakınız, Kayserispor maçı. Holosko, Pektemek ve Alves oyuna sonradan girmesini beklediğim isimler. Kaleci Umut'un ve Atınç'ın 18 dışında kalacağını düşünüyorum.

Night_Mare17
27.Kasım.2011, 01:42
Berabere bitsin çok iyi olur :D

besiktas1903
27.Kasım.2011, 18:19
Aurelio 18 de ama ilk 11 baslayabilirmi bilmiyorum. Simao yerine Mustafa ve Veli'nin yerine Fernandes oynar bence.

besiktas1903
27.Kasım.2011, 20:07
Ilk 11

Cenk, Ekrem, Hilbert, Sivok, Egemen, İsmail, Ernst, Toraman, Fernandes, Quaresma, Almeida.

kalemci
27.Kasım.2011, 20:08
Beşiktaş bilmece gibi bir kadroyla çıkmış :) Diziliş yapabilene aşkolsun :)

besiktas1903
27.Kasım.2011, 20:20
Beşiktaş bilmece gibi bir kadroyla çıkmış :) Diziliş yapabilene aşkolsun :)

Ekrem veya Hilbert Sag açik oynar ve Toraman orta sahada

Ekrem - Sivok - Egemen - Ismail
Toraman - Ernst
Fernandes
Hilbert - Quaresma
Almeida

kalemci
27.Kasım.2011, 20:24
Orta saha Sivokmuş :)

sarianet
27.Kasım.2011, 21:15
ulanzinyo kaçar mı o:D

byariff
27.Kasım.2011, 21:21
top bi o kalede bi bu kalede

kalemci
27.Kasım.2011, 21:50
Bence Beşiktaş ilk yarı istediğini başardı, Q7 ciddi anlamada takıma nasıl faydalı olurum diye düşünmeye başlamış artık son 2 maçtır :)

Chinatown
27.Kasım.2011, 21:51
ilk yarıda oyun olarak iyiydik. Beşiktaş orta sahada defansif anlamda kalabalık bir takım kursada orta sahada kontrolü vermedik. ama tehlikeli pozisyon sayısı neredeyse aynı. işte en büyük zaafımız ortada. yüzde 80-20 topla oynama da olsa rakibin her atağı tehlikeli ve hücumda zenginliğimiz yok. Zokora gibi bir forvet bir de stoper bulsak muhteşem olur.

El Barto
27.Kasım.2011, 22:40
78'de Q7 penaltıdan attı.

0-1

Celustka'da kırmızı kart gördü.

byariff
27.Kasım.2011, 22:45
Trabzonunda sanki 1 penaltisi verilmedi gibi ve buragin o defans arkasina yaptigi kosu ofsayt degil gibiydi 1 kez izledimde ole gozukuyordu.

sui generis
27.Kasım.2011, 22:45
maçı izlemeyi bıraktım gol olmuş :) burak ın kendi ellediği toptan penaltı beklediğini söylüyorlar doğru mu :D

Deus Dominus
27.Kasım.2011, 22:55
Kart görmek için elinden geleni yaptı Burak ama göstermedi Fırat Aydınus. Gerçekten öyle bir pozisyonvar :D Top kendi eline çarptı, el var diyerek itirazda bulundu, taraftarı tahrik eden hareketlerde bulundu sıkça.

besiktas1903
27.Kasım.2011, 22:59
Carvalhal iyi çalismis ve git gide takim daha iyi oynuyor. Bugun gerekeni yaptik ve pozisyonlar bulduk. Quaresma, Hilbert ve Egemen iyi oynadilar. Toraman'da önemli toplar çaldi.

kalemci
27.Kasım.2011, 23:01
Burak'ın eline çarptı ama sonra topun gittiği yeri göremiyor Toromanın eline çarptı sanıyor :)

Ben hatalı ofsayt ile ilgili birşey göremedim bu arada.

attirson
27.Kasım.2011, 23:01
Güzel maçtı bu kadar pozisyonlu maçın tek golü penaltıdan buda ilginç tabi.

ReaList
27.Kasım.2011, 23:09
Trabzon aleyhine en son 2 Mayıs 2009'da penaltı çalınmış.
Uzun süre sonra penaltıdan gol yiyerek yenildi Trabzonspor, Tebrikler Beşiktaş.

besiktas1903
27.Kasım.2011, 23:11
son sayilmayan golü iyi göremedim. dogru kararmi?

byariff
27.Kasım.2011, 23:14
Burak'ın eline çarptı ama sonra topun gittiği yeri göremiyor Toromanın eline çarptı sanıyor :)

Ben hatalı ofsayt ile ilgili birşey göremedim bu arada.

penaltidan sonraki pozisyonlardan biri olmasi lazim

William Rookwood
27.Kasım.2011, 23:15
Ben beraberlik bekliyordum, galibiyet süpriz oldu :)

byariff
27.Kasım.2011, 23:23
son 5 dakkayi izlemedim trabzonun golu verilmemis dogrumu beyler ?

Bekq
27.Kasım.2011, 23:26
son 5 dakkayi izlemedim trabzonun golu verilmemis dogrumu beyler ?
Egemen'e faul yapıldı kararı çıktı ve gol verilmedi. Pozisyonu net göremedim ama Egemen havada kendini o şekilde yere bırakacak kadar atletik değil. Arkadan müdahale olmalı.

Chinatown
27.Kasım.2011, 23:30
valla maçın önüne geçen penaltı ve kırmızı kart pek konuşulmamış. bu kadar ağır bir karar olmaz. bana kalırsa yanlış bir karar. son dakikalarda elektrik kesintisinden ben de golü göremedim. daha lig tv'ye de düşmemiş.

besiktas1903
27.Kasım.2011, 23:38
valla maçın önüne geçen penaltı ve kırmızı kart pek konuşulmamış. bu kadar ağır bir karar olmaz. bana kalırsa yanlış bir karar. son dakikalarda elektrik kesintisinden ben de golü göremedim. daha lig tv'ye de düşmemiş.

Izledigim kadariyla penalti dogru karardi. Mustafa yoksa orda golü atardi. son sayilmayan golü bende görmedim, hakem Egemen'e faul yapildi diye vermemis havada mudahale var diye..

footballer33
27.Kasım.2011, 23:39
Maçı hak ettik ve hakkımız olan 3 puanı aldık. En az 6 tane net gol kaçırmışızdır heralde. Penaltı ve kırmızı kart bence doğruydu. Son dakikada Egemen'e yapılan faul ise tartışılabilir, o konuda net bir yorum yapamam. Ancak şunu söyleyim Bekq arkadaşın dediği gibi Egemen öyle uçacak kadar hafif, atletik yapıda bir futbolcu değil. Tekrarını izlemek lazım.

Tebrikler Beşiktaş'ım. :)

Chinatown
27.Kasım.2011, 23:41
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=102728

şurada 41. saniyeden itibaren izlemenizi istiyorum. başka bir iddaa atmamın gereği yok. ha burada hala müdahale, kart doğru falan diyorsanız birşey diyemem. şu anda hangi kanala baksam bu pozisyon hakkında konuşmamaya niyetli gibiler.

SAİT71
27.Kasım.2011, 23:46
Penaltı bence yanlış dolayısı ile akabindeki kırmızı kartta yanlış..

Fearless Coward
28.Kasım.2011, 00:02
Başta izleyince faul gibi görünüyor ama 41. saniyeden itibaren izleyince her şey ortada...Penaltıyla alakası yok kartta yanlış...

anil luque
28.Kasım.2011, 00:33
Son maçlarda olduğu gibi bolca pozisyona girdik bolca harcadık. Kaybetsek bu sefer hakikaten futbolun adaletinden şüphe etmeye başlayacaktım :) Böylesine zorlu bir deplasmandan 3 puanla dönmek her açıdan çok iyi oldu hele Fenerbahçe de puan kaybetmişken. Tebrikler KARTALIM.

ReaList
28.Kasım.2011, 00:38
Bu arada Egemen iyi uçmuş severim kendisini yakıştıramadım.

Chinatown
28.Kasım.2011, 00:45
biraz empati yapmak şart. geçen hafta bir oyuncuyu numara yapıyor diye yerden yere vuranlar, bu hafta kendi takım oyuncularının durumunu inceleme gereği dahi duymadan hüküm veriyorlar.

bir de 3 yıl bizde oynayan Egemen'in atletikliğini 3 aylık Beşiktaş kariyerinde öğreniyoruz. yani Egemen kendini bırakacak kadar atletik değil, demek ki öyle atletik düştüğüne göre Glo kündeye atmış Egemen'i. son pozisyonda verilmeyen gole bakarsak 0 temaslı bir spor gibi futbol. tıpkı eskrim gibi. oyuncular birbirine dokunmayacaklar. 2 sezonda 3. kez aynı gol verilmiyor.

3 haftadır felaket hatalar peşimizde. neyse diyecek laf yok.

Bekq
28.Kasım.2011, 00:53
biraz empati yapmak şart. geçen hafta bir oyuncuyu numara yapıyor diye yerden yere vuranlar, bu hafta kendi takım oyuncularının durumunu inceleme gereği dahi duymadan hüküm veriyorlar.

bir de 3 yıl bizde oynayan Egemen'in atletikliğini 3 aylık Beşiktaş kariyerinde öğreniyoruz. yani Egemen kendini bırakacak kadar atletik değil, demek ki öyle atletik düştüğüne göre Glo kündeye atmış Egemen'i. son pozisyonda verilmeyen gole bakarsak 0 temaslı bir spor gibi futbol. tıpkı eskrim gibi. oyuncular birbirine dokunmayacaklar. 2 sezonda 3. kez aynı gol verilmiyor.

3 haftadır felaket hatalar peşimizde. neyse diyecek laf yok.
Burak Yılmaz her hafta oyunculuğun kralını yapıyor. Bu haftada kendi elle alıp Toraman elle aldı diye hakeme işaret yapıyordu. Bu kez yediremedi.

Milli maçta Volkan ıslıklanmasın diye topu Volkan'a atmayan bir oyuncudur Egemen Korkmaz. Orda kendini yere bırakacak bir oyuncu değildir. 3 yıldır sizde ise neden adamı yuhluyorsunuz onuda sorarlar adama.

Alicanfmfan
28.Kasım.2011, 01:09
Penaltı karari çok ağır kartta dolayısıyla yanlıs

İki takımda müthiş pozisyonlar kaçırmıs harika bir maç olmuş

Ancak son dakikada Glowacki'nin içeri çevirdiği topa faul pozisyonu tartısılır ama geçen haftaki Beşiktaş maçında Beşiktaşlı arkadaslar Ujfalusi'ye faul yok diyorlardı bu pozisyon aynısıa :) hatta dahada kibarı .

Chinatown
28.Kasım.2011, 01:12
Burak Yılmaz her hafta oyunculuğun kralını yapıyor. Bu haftada kendi elle alıp Toraman elle aldı diye hakeme işaret yapıyordu. Bu kez yediremedi.

Milli maçta Volkan ıslıklanmasın diye topu Volkan'a atmayan bir oyuncudur Egemen Korkmaz. Orda kendini yere bırakacak bir oyuncu değildir. 3 yıldır sizde ise neden adamı yuhluyorsunuz onuda sorarlar adama.

her takımdan biri çıkar yapar. ben verilen tepkiden bahsediyorum. yani çıkıp da bu olaylar ilk kez kendilerine yapılmış gibi isyan etmek, ertesi hafta herşeyi unutmak benim eleştirdiğim nokta.

Egemen konusuna gelince, taptığı bir doğru hiç yanlış yapmayacağı anlamına gelmez. 3 sene boyunca Egemen Trabzonspor taraftarının en sevdiği oyuncuydu. profesyonellik dışında duygusal bir bağ vardı taraftarla arasında. ama Egemen sadece profesyonel hareket ederek istanbula gitti. böyle oluncada duygusal bağ ters tepti. normal bir durum.

anil luque
28.Kasım.2011, 01:15
Madem bu tür pozisyonlara faul çalınıyor (geçen hafta iptal olan golümüz) kimsenin burada bu pozisyona laf etmeye hakkı yok. Bana kalırsa Glowacki'nin bariz müdahalesi var.

Bordo61Mavi
28.Kasım.2011, 01:36
Besiktasli arkadaslari tebrik ederim

William Rookwood
28.Kasım.2011, 01:42
Trabzon yenilsede yensede ben oynadıkları oyunu beğeniyorum. Sezon sonunda çok önemli oyuncular takımdan ayrıldı kolay birşey değil. Yerine alınan oyuncular gidenler kadar kaliteli olmasada yinede yararlı futbolcular, takıma katkı sağlıyor.

kalemci
28.Kasım.2011, 01:45
Cidden soruyorum ben mi yanlış görüyorum Celustkanın sağ ayağı Pektemek'in sol ayağına doğru gitmiyor mu ?

Bekq
28.Kasım.2011, 02:04
Cidden soruyorum ben mi yanlış görüyorum Celustkanın sağ ayağı Pektemek'in sol ayağına doğru gitmiyor mu ?
Eliyle çekip indiriyor ve %100 penaltı. Dokunsa gol olacağını bile bile neden kendini yere atsın oyuncu?

GeNç KaRTaL
28.Kasım.2011, 02:14
Penaltı pozisyonunda net bir şekilde müdahale yoktur veya net bir şekilde müdahale vardır diyemedim doğrusu pozisyonu seyredince.Mustafa'nın çok net bir avantajı var,eğer vuruş yapmasını engelleyecek bir müdahale olmasa büyük ihtimal gol yapardı pozisyonu.Umarım aldatmaya yönelik bir hareket yapmamıştır.Trabzonspor'un verilmeyen golündeki karar bence de ağır bir karar.Müdahale var gibi ama Egemen'in dengesini o kadar bozacak bir müdahale yok.O kadar müdahale de olur futbolda bence.O pozisyonda Sivok'un vuruşu da çok ilginç.Anlık hatası eğer hakem faul çalmasa 2 puana neden olacaktı.Burak'ın son dakikalarda yakaladığı net pozisyonda da hatası vardı.Bazen çok kritik hatalar yapabiliyor malesef. Bir de LigTv'de Mustafa hoca Burak'ın penaltı pozisyonundaki itirazı ile ilgili çok doğru bir teşhiste bulunmuş.(http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/Default.aspx?c=1&r=1&hid=102738) Ona katılıyorum.Burak çok geliştirdi kendisini Trabzonspor'da.Umarım bu konuda da kendisini geliştirir.Tabii bu biraz karakterle alaklı bir durum ve değiştirmesi zordur ama bu huyundan da vazgeçebilirse çok daha kaliteli bir futbolcu olacaktır kesinlikle.

Maça gelirsek,seyredemedim yine maçı.Özetten takip edebildiğim kadarıyla,iki taraf da net pozisyonlara girmiş.Bizimkiler daha çok gözüküyor ama yarısı da organize ataklar değil.Maç genelinde iki takım nasıl oynadılar bilmiyorum seyredemediğim için.Özetler bu konuda pek fikir vermiyor ama fena oynamamışız gibi geldi.Trabzonspor deplasmanında kazanmak güzel.Emeği geçen herkese teşekkürler ve tebrikler.

Fearless Coward
28.Kasım.2011, 02:20
Egemen ne güzel tiyatro oyuncusuymuş yahu...Resmen kıvranıyor orda bilerek...Glowacki hiç bir şey yapmamış mis gibi golünü vermemiş hakem Trabzonspor'un...Yazık olmuş...

besiktas1903
28.Kasım.2011, 02:30
Simdi izledim görüntüleri, glowackinin mudahalesi var ve Egemen bu yüzden düsüyor. Egemen'in bilerek düstügünü zannetmiyorum ama faul agir bir karar olmus. Penalti ise bence dogru karar.

footballer33
28.Kasım.2011, 02:31
Trabzonspor'un golünün verilmemesini konuşuyorsunuz iyi güzel, faul kararı da yanlış olabilir size göre (ki bana göre doğru karar, az da olsa bir müdahale var ve bu tam da Egemen yükseleceği anda gerçekleşiyor), Burak'ın hakemi aldatmaya yönelik el beklentisini, penaltı diye haksız şekilde haykırmasını neden konuşmuyorsunuz acaba? LigTV'deki görüntüleri izleyin ve yorumları dinleyin de biraz Burak'ı da eleştirin bence. Olaylara tek bir pencereden bakmayın lütfen.

eXcitinG
28.Kasım.2011, 02:38
Yeni bir DMC Toraman ve yeni bir MC Fernandes`i tekrar kazandık. CarvaLhaL ın istediği disipLinLi takım kimLiği yavaş yavaş oturuyor. Ama artık bunu skorada yansıtmaLıyız. Çok rahat kazanacağımız bir maçta yine son anLarda eceL terLeri döküyoruz. BuLdukLarımızı atarak, rakipLerimize umutLanma şansı, taraftarLarına da yok penaLtıydı, yok fauLdü şansLarını vermemeLiyiz.

besiktas1903
28.Kasım.2011, 02:52
Yeni bir DMC Toraman ve yeni bir MC Fernandes`i tekrar kazandık. CarvaLhaL ın istediği disipLinLi takım kimLiği yavaş yavaş oturuyor. Ama artık bunu skorada yansıtmaLıyız. Çok rahat kazanacağımız bir maçta yine son anLarda eceL terLeri döküyoruz. BuLdukLarımızı atarak, rakipLerimize umutLanma şansı, taraftarLarına da yok penaLtıydı, yok fauLdü şansLarını vermemeLiyiz.

Toraman'i begendim gerçekten iyi oynadi baya top çaldi. Fernandes kötü oynamadi ama gicik oldugum hareketleri, paslarina devam etti yine. Bazen çok gereksiz harektler/çalim yapiyor ve topu kaptiriyor ve çok riskli paslar veriyor adama ulasmiyor ve kalemize dogru gidiyor. Fakat kesinlikle onu kazanmaliyiz ne yapa bilecegini biliyoruz ve takima faydali olur.

Carvalhal her geçen gün kendini gelistiriyor rakiplerini analiz ediyor. Sadece oyuncu degisiklerini bazen geç yapiyor.

anil luque
28.Kasım.2011, 02:53
Şimdi yazacaktım Hayrettin abi benden önce davranmış. Bu maçtan daha önemli birşey kazandık bence bu gece o da Manuel Fernandes..

byariff
28.Kasım.2011, 05:09

şurada 41. saniyeden itibaren izlemenizi istiyorum. başka bir iddaa atmamın gereği yok. ha burada hala müdahale, kart doğru falan diyorsanız birşey diyemem. şu anda hangi kanala baksam bu pozisyon hakkında konuşmamaya niyetli gibiler.

adam ellememis bile bu kadarda olmaz hakemler yakmaya devam ediyor.

Aşk-ı Şehir
28.Kasım.2011, 06:59

40 defada izlesem kararım değişmez. Pozisyon net penaltı. Zaten Celustka ve tüm Trabzonspor savunması olayın farkında. Top kaleciden sekmiş Mustafa Pektemek dokunsa %90 gol olacak. Celustka'nın topa herhangi bir müdahelesi yok tamamen rakibi engelleme niyeti var. Bu yüzdende bariz gol şansını önlediği için kırmızı kart çıkıyo zaten. Fırat Aydunus kararında son derece haklıydı tebrik etmek gerek. Bence esas konuşulması gereken faul pozisyonu değil. Trabzonspor savunmasının seken topu izlemesi. Celustka, Giray vs. top sektiği anda Mustafa Pektemek'ten 1,2 adım daha yakınlar topa. Ama ikiside izleyince Mustafa Pektemek fırlayıp tam bi fırsatçılık sergileyip maçı çeviren adam oluyo. Yani penaltıda hatalı olan esas taraf Trabzonspor savunması.

anil luque
28.Kasım.2011, 12:13
Egemen'in kendini attı , atmadı tartışmasından dolayı arada kaynayan bir olay var. O pozisyona neden olan serbest vuruşun faulle uzaktan yakından alakası var mı sizce ? Hilbert'in Adrian'a en ufak bir müdahalesi dahi yok. Böylesine boş beleş bir pozisyondan gol yiyip 3 puandan olsak buna tepkiniz ne olurdu ?

(işin ilginci , Lig TV'nin maç özetinde faul kullanılırken gösteriliyor , faul pozisyonu yok)

Ralph
28.Kasım.2011, 12:50
Dün foruma pek giremedim. Şimdi girme fırsatım oldu. Şu konu başlığını en baştan sona kadar okudum. Gerçekten çok şaşırdım bazı arkadaşların yorumlarına. Bu maçın tartışılacak tek bir pozisyonu vardı. O da Egemen'e yapılan faul. Bence orada faul yoktu ve Trabzonspor'un golü çalındı orada.

Penaltıya gelecek olursak, yahu adam resmen gole doğru giden adama arkadan yükleniyor bariz bir şekilde. Bunu göremeyenler başka bir maç mı izledi ben bunu anlamadım. Bariz gol şansı ve penaltı. Kırmızı kart mı sarı kart mı o tartışılır belki ama penaltı olduğu kesin yani. Yapmayın lütfen. Buna da penaltı değil diyorsanız neye diyeceksiniz?

Chinatown
28.Kasım.2011, 14:54
40 defada izlesem kararım değişmez. Pozisyon net penaltı. Zaten Celustka ve tüm Trabzonspor savunması olayın farkında. Top kaleciden sekmiş Mustafa Pektemek dokunsa %90 gol olacak. Celustka'nın topa herhangi bir müdahelesi yok tamamen rakibi engelleme niyeti var. Bu yüzdende bariz gol şansını önlediği için kırmızı kart çıkıyo zaten. Fırat Aydunus kararında son derece haklıydı tebrik etmek gerek. Bence esas konuşulması gereken faul pozisyonu değil. Trabzonspor savunmasının seken topu izlemesi. Celustka, Giray vs. top sektiği anda Mustafa Pektemek'ten 1,2 adım daha yakınlar topa. Ama ikiside izleyince Mustafa Pektemek fırlayıp tam bi fırsatçılık sergileyip maçı çeviren adam oluyo. Yani penaltıda hatalı olan esas taraf Trabzonspor savunması.

bu nasıl bir mantıktır aman allahım. yani bu pozisyonda Pektemek elle gol atsa dahi problem değil, esas konuşulması gereken bizim savunma? bir takım defans hatası yapabilir. bu da değerlendirilir. bizim yaptığımız hatanın cezasını kesmek hakeme mi düşüyor bu hususta? ben yorumla ilgili yazdım. yani bu videodan sonra fikri sabit kalana diyecek lafım yok. sadece bunu bizim defans hatası diye görmezden gelinmesi saçma geldi bana.

Fırat Aydınus geçen seneki Beşiktaş - Trabzon olaylı maçının hakemi. ondan sonraki ilk Beşiktaş - Trabzon maçı yine aynı hakem yine olay bir maç yönetti.

Bekq
28.Kasım.2011, 15:21
Fırat Aydınus geçen seneki Beşiktaş - Trabzon olaylı maçının hakemi. ondan sonraki ilk Beşiktaş - Trabzon maçı yine aynı hakem yine olay bir maç yönetti.
Buna eminmisin? Sanki gazetede ilk defa Beşiktaş - Trabzonspor maçı yönetecek diye okumuştum.

Dipnot: Evet şimdi tekrar baktım ve "Kariyerinde ilk kez Beşiktaş - Trabzonspor derbisi yönetecek" yazıyor.

Chinatown
28.Kasım.2011, 15:57
Buna eminmisin? Sanki gazetede ilk defa Beşiktaş - Trabzonspor maçı yönetecek diye okumuştum.

Dipnot: Evet şimdi tekrar baktım ve "Kariyerinde ilk kez Beşiktaş - Trabzonspor derbisi yönetecek" yazıyor.

doğru, yanılmışım. o maçı Tolga Özkalfa yönetmişti. Tolga ve Fırat 7 fifa hocasından ligde en sevdiğim 2 tanesidir. hatta tüm hakemler içinde en sevdiğim 2 tanesi. o maçta da beni sevdiğim bir hakem üzdü diye aklımda kalında Fırat Hoca diye hatırladım. oysaki Tolga Hoca yönetmiş.

Trabzonspor
28.Kasım.2011, 16:05
Tebrikler Q7 kendi başına resmen yıkmış bizim takımı.Özeti bile daha yeni izledim.Ama yazıklar olsun hakeme o pozisyonda Egemen''in kendini yere basitçe atmasına aldanmış.

Trabzonspor
28.Kasım.2011, 18:33
Egemenle ilgili birkaç yazı vardı nette onlar güzel :)

Egemenin sırtında tiki varmış dokununca atıyormuş kendini doğrumu?

Uçtu uçtu Egemen Uçtu ...

Boşuna Süperman dememişler..

:)

Nocna Mora
28.Kasım.2011, 20:21
Dün foruma pek giremedim. Şimdi girme fırsatım oldu. Şu konu başlığını en baştan sona kadar okudum. Gerçekten çok şaşırdım bazı arkadaşların yorumlarına. Bu maçın tartışılacak tek bir pozisyonu vardı. O da Egemen'e yapılan faul. Bence orada faul yoktu ve Trabzonspor'un golü çalındı orada.

Penaltıya gelecek olursak, yahu adam resmen gole doğru giden adama arkadan yükleniyor bariz bir şekilde. Bunu göremeyenler başka bir maç mı izledi ben bunu anlamadım. Bariz gol şansı ve penaltı. Kırmızı kart mı sarı kart mı o tartışılır belki ama penaltı olduğu kesin yani. Yapmayın lütfen. Buna da penaltı değil diyorsanız neye diyeceksiniz?

Gole giden adama eger son adam faul yapıyorsa direk kırmızı karttır cezası. Karar penaltı ise kırmızı kart şart yani ki bence doğru kararlar. Ayrıca Egemen'e faul yapıldıgını düşünüyorum. Daha yerdeyken bir itiş var Egemen'de faülü profesyonel bir şekilde alıyor. Kendi kendini atmıyor yani.

nekop
29.Kasım.2011, 05:40
Burak sen 3-5 maç daha gol atma gerekirse ama böyle saçma sapan hareketlerde yapma. İyi ki hakem o pozisyona kazayla penaltı falan vermedi.

Aşk-ı Şehir
29.Kasım.2011, 20:02
bu nasıl bir mantıktır aman allahım. yani bu pozisyonda Pektemek elle gol atsa dahi problem değil, esas konuşulması gereken bizim savunma? bir takım defans hatası yapabilir. bu da değerlendirilir. bizim yaptığımız hatanın cezasını kesmek hakeme mi düşüyor bu hususta? ben yorumla ilgili yazdım. yani bu videodan sonra fikri sabit kalana diyecek lafım yok. sadece bunu bizim defans hatası diye görmezden gelinmesi saçma geldi bana.

Esas senin mantığını çözmek güç. Ben Trabzon defansı hata yaptı diye penaltı olmalı diye bişey söylemedim. Görmezden gelmiyorum ben pozisyon net penaltı. Aynı şey benim kendi takımım aleyhine olsa bile penaltı penaltı penaltı...

Chinatown
29.Kasım.2011, 22:56
Bence esas konuşulması gereken faul pozisyonu değil. Trabzonspor savunmasının seken topu izlemesi..

ben bunu diyorum. sana göre doğru, bana göre yanlış olan bir hakem kararı var. benim eleştirdiğim ve karşı çıktığım pozisyon da penaltı pozisyonu. bu pozisyonun yanlış olduğunu iddaa etmek için takım oyuncularının hatalarını konuşmak gerekli değil. bunların tartışması da birbiriyle alakalı değil.