PDA

View Full Version : Neler Oldu? Neler Anlatmak İstiyorum.

EmReLie
24.Kasım.2011, 22:48
İlk Kariyerimi kapattım ve yeniden başladım.Yine Balıkesirspor'a gittim. Personel ve oyuncuları değiştirdik,gönderdik ama istikrar yakalamayıp düşme kotası çizgisinde kaldım ve kovuldum:D
Biraz boş durup Konya'ya gittim. 1.Lig'de.. Tabi Es-Es'e başvurmuştum o başvuru ben Konyaya gidince döndü bende 1 gün sonra Es Es'e geçtim.

Devre Arasına Yakın geldim. Takım 14.Sırada iken aldım ve bir Taktik yaptım. Sezon sonunda 3.Sırada bitirdim. Ve Uefa Şampiyonlar Ligine gittim. Çünkü Play off da 2. bitirdik.

Tabi Flamini gibi bir sürü oyuncu aldım Ama yönetim bana dokunulmazlık verdi.d Es-Es'de 2012-13 Sezonunda ise 1. Bitirdim Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finalde Chelseya Elendim. İnter ve Dortmund'u Gruplarda Ağlattım.:)
Ha Unuttum Ziraat Kupasını da aldım En iyi menajerler arasına oturdum.d

Sonra ne olduysa oyun ağır çalışmaya başladı bende Yeniden başladım.d Kayserideyim artık..

Bu Güzel Taktiği Biraz daha geliştirince sizinle paylaşırım inşallah. Aslında yabancı değil. Önde Oynaması tek farkı:) Forvet ve Defans önemli:)

Bu Arada bu 4-1-2-2-1 ( 4-5-1) hastalığı var bu FM 2012'de her takım bunu kullanıyor bende farklılıkdan yanayım:)

Saygılar..

prceXtu
28.Kasım.2011, 01:23
kardeş anlamadim yazdıgını yeni bir taktik mi yaptın anlamadım_? paylaşırmısın