PDA

View Full Version : Fm 2012 Genie Scout 12.1 İle Uyumlu Sürümü Yayınlandı!



eXeKurnaz
26.November.2011, 08:13
Uyumluluk:
Windows XP, Vista, 7 ve FM 12.4

Mac için çalışıyor mu?
Hayır, ancak Mac kullanıcıları Genie Scout Mac adım adım kılavuz dane0 başlangıçta GS11 için yazılmış check out, ama sıra GS12 başvurmalıdır.

Nasıl çalıştırmak için:

Sıkıştırılmış arşiv indirin ve her yerde ayıklayın.
"Genie12_setup_b200.exe" adlı bir yükleyici dosyası elde edersiniz. Çift yüklemek için tıklayın.
Talimatları uygulayın ve bitene kadar sonraki vurdu.
Genie başlatın. Savegame Yük ... Elbette FM açık olması gerekmez.

İşte bu kadar! Çerçeveler gereklidir.

GENIE SCOUT YENİ?
Bizim iyi bir üyesi Miguel Genie Scout ayrıntılı bir öğretim kılavuzu yazdı. Check it out!

Localisation:
Bazı diller tamamen tercüme ve güncelleştirilmiş, bazıları güncellenmesi gerekiyor, ve biz her zaman eklenecek yeni diller arıyoruz.


Yeni bir dil Genie Scout çevirmek veya mevcut dillerde tamamlamak / güncelleme İnsanlar bağış olmadan "g" versiyonu alacak.
Daha fazla okuyun ve bu konu üzerinde ilgi beyan.

"G" sürümü almak için Bağış
Genie Scout 12 iki versiyon halinde geliyor. Bir reklamları ile ve hiç reklam ("g" versiyonu olarak sevk edecektir). Genie ana sayfasında, "reklam" bir almak için bağış formunu kullanarak, Eugene ilk bağış gerekecek.

'G' METİN TESLİM:
Eugene "g" sürümü için dağıtım süreci Otomize, bu yüzden insanlar sadece bu yıl bir indirme linki ve key önce 1 saat kadar beklemek zorunda kalacaklar. Ama, bağış ile birlikte, doğru iletişim e-posta, doğru benzersiz kimliği gönderilen sadece. Siz de Spam klasörünüzü kontrol ettiğinizden emin olun.
Doğru bilgi göndermek istemiyorsanız, büyük olasılıkla 2 gün öncesine kadar beklemek gerekecek.

Hiçbir reklam dışında, "g" versiyonu 4 ekstra özelliklere sahiptir:

Kalkınma Olasılık:
Oyuncuların yeteneği teorik maksimum ulaşma olasılığı gösterecektir istatistiksel tabanlı bir model
İlerleme Hızı:
Hırsını oyuncunun gelişimine bağlı olarak tahmin edilen hız, kararlılık, profesyonellik gibi gösterir.
Grafik için Destek:
Özel facepacks ve / veya FM eklendi kitpacks varsa, oyuncu ve takım profilleri GS göstermelidir
En iyi Oyuncular Listesi:
Konuma göre, dünyanın en umut verici ve üst pazarlık iyi oyuncular [GS12 içinde] için otomatik olarak üretilen listeler

İndirmek için tıklayın (Son Sürüm 205):

http://dosya.turksportal.net/disco_files/genie12setupb205.zip

Redrum
26.November.2011, 11:32
İlk indiren ben oldum bakalım nasılmış :)

nannar
26.November.2011, 11:41
ben oyuncu ararken kullanmam ama takım için taktik yaparken kullanırım :D indirelim de dursun kenarda.

xvyzozan
26.November.2011, 11:41
pek bi değişiklilik yok gibi aynı her şey sitede görünmüyor sanrım fm scoutun bir fm sitesindeki adam paylaşmış fm scoutun üyelerine mesaj atmışlar

xvyzozan
26.November.2011, 11:45
hocam en iyisi scout kadrosuyla oynamak 4 yıldızdan fazlası felan zaten 150pa üstü oluyor bu programı indirince 170i görmeden insanın transfer edesi gelmiyor halbuki doğru antrenmanı yaptırınca gereksiz ama bunun yaptığı taktikler işe yarıyormu ki? iki taktik arasında fark olmuyor çünkü %71 diyorsa %70 oluyor başka bir taktikte nasıl taktikte kullanıyorsun ki?

nannar
26.November.2011, 12:31
:D orası da bana kalsın.

zazanas
26.November.2011, 12:34
programı indirdim de steam read error hatası veriyor neden acaba ?

Redrum
26.November.2011, 12:51
Staff bulmak için kullanıyorum daha çok. Çok fazla değişkeni var staffların.

sivaslizoro
26.November.2011, 12:55
hata veren arkadaşlar;

kayıtlı oyunların sıkıştırılması seçeneğindeki tiki kaldırın..

o zaman hata vermiyor..

İyi günler dilerim..

ua_anil
26.November.2011, 13:45
Staff bulmak için kullanıyorum daha çok. Çok fazla değişkeni var staffların.

Aynen......

seventy2
26.November.2011, 14:15
en iyi özelliği oyun kapalı iken de açılıyor ve çok pratik

xvyzozan
26.November.2011, 15:14
hani taktik olarak neye baktığınızı merak ettim hani söyleyin diye ısrar etmiyorum ama hani yani söyliceksenizde hani yani merak ettim :D

fotosuki
26.November.2011, 16:12
O değilde google translate'in kendini geliştirmesi gerekiyor. :D

caner485
26.November.2011, 18:56
sıkıstırmayı kaldırmıs olsamda hata verıyor program neden acaba

Cr1minaL
26.November.2011, 19:41
arkadaşlar tiki kaldırmama rağmen hata veriyor program

SacrificeGGTC
26.November.2011, 21:32
Teşekkür ediyorum, çok işime yarayacak.

William Rookwood
26.November.2011, 23:02
Oh be sonunda çıktı. genie scoutsuz bir fm balkonsuz eve benzer :)

Papi44
26.November.2011, 23:11
Çalışmıyor bu beyler ister sıkıştırın ister sıkıştırmayın çalışmıyor.

BaGa TaRKaN
26.November.2011, 23:16
Framelerin 4.5 Üstü Olması Lazım Bunda da :)

Papi44
26.November.2011, 23:43
Onu nerden temin ediyoruz hocam :D

sarianet
26.November.2011, 23:48
gogul diye bi zımbırtı var bi zahmet beyler:D

Papi44
26.November.2011, 23:52
Valla 2 saattir arıyorum bulamadım :D

Cr1minaL
26.November.2011, 23:57
Framelerin 4.5 Üstü Olması Lazım Bunda da :)

Bunda da derken? 11 de ki sürümde de mi 4.5 istiyordu?

eXeKurnaz
27.November.2011, 01:23
valla beyler benim diğer kariyerimde açıyot save dosyasını ama ilk kariyerimde nedense list of capacity out of bounds diye bir hata veriyor paylaştık inşallah işe yarar.

Klavooz
27.November.2011, 04:14
Bunda Top-List falan var demişlerdi


Galiba parayla bu toplist olayı.

Acaba para vermeden nasıl halledicez :D

0xjasaitis
27.November.2011, 16:44
İnvalid ZStream operation.
Arkadaşlar böyle bi hata alıyorum ve açılmıyor.Başka bi save yi açıyor ama benim denediğim save açılmıyor.Var mıdır bir çözümü?

William Rookwood
27.November.2011, 20:30
Beyler, genie scoutu sorunsuz bir şekilde çalıştırabilen var mı? Programı yükledim, launcherı açtım kayıtlı oyunumu yüklettirirken böyle bir hata veriyor.

http://i.imgur.com/GPWy2.jpg

batuhany7
27.November.2011, 20:44
Benimde faroe adaları ligimi acmadı :|

Klavooz
27.November.2011, 23:02
Bende sorun çıkmadı direk açtı valla.

P.s : Oyun orjinal değil bu arada benim. Steam falan da yüklü değil.

William Rookwood
27.November.2011, 23:58
Bende sorun çıkmadı direk açtı valla.

P.s : Oyun orjinal değil bu arada benim. Steam falan da yüklü değil.

İşletim sistemin hangisi

GeNç KaRTaL
28.November.2011, 01:45
Beyler,benim kayıtlı oyunumda ilk başta hata vermedi.Sonrasında hata vermeye başladı.Diğer kayıtlı oyunlarımda denediğimde hata vermiyordu ama oynadığım kariyerde veriyordu.Kayıtlı oyunun adını değiştirip kaydettim ve öyle denedim.Ondan sonra hiç hata almadım.Bir deneyin isterseniz.

0xjasaitis
28.November.2011, 01:46
Beyler,benim kayıtlı oyunumda ilk başta hata vermedi.Sonrasında hata vermeye başladı.Diğer kayıtlı oyunlarımda denediğimde hata vermiyordu ama oynadığım kariyerde veriyordu.Kayıtlı oyunun adını değiştirip kaydettim ve öyle denedim.Ondan sonra hiç hata almadım.Bir deneyin isterseniz.

Arkadaşlar aynı sorun ben de de vardı aynen arkadaşın yaptığını yaptım ben de de düzeldi sorun.Bi deneyin.

Klavooz
28.November.2011, 03:01
İşletim sistemin hangisi

intel p4

32bit

William Rookwood
28.November.2011, 03:07
Beyler,benim kayıtlı oyunumda ilk başta hata vermedi.Sonrasında hata vermeye başladı.Diğer kayıtlı oyunlarımda denediğimde hata vermiyordu ama oynadığım kariyerde veriyordu.Kayıtlı oyunun adını değiştirip kaydettim ve öyle denedim.Ondan sonra hiç hata almadım.Bir deneyin isterseniz.

Peki bu hata benim üst mesajda paylaştığım resimde ki gibi mi? Oyunu açmaya çalışınca altta loading çıkıyor ve o ekranda ki hatayı veriyor

Papi44
28.November.2011, 03:13
Beyler oyuna lig yaması vs. eklediyseniz olmuyor. Bizzat denedim olmadı yamaları sildim oldu.

akorkmaz
28.November.2011, 18:22
Arkadaslar SAVE DOSYANIZIN ADINDA TURKCE KARAKTER OLMADIGINDAN EMIN OLUN! .2008 de yasamistim boyle sorun o yuzden acmiyordur save inizi eger comporse save tikli degilse!

Cr1minaL
28.November.2011, 20:23
alt ligler yaması var bende ama şu an için seçili değil yani kullanmıyorum ve hata veriyor hala bu yüzden olabilirmi?

William Rookwood
28.November.2011, 20:31
Savelerime hep yönettiğim takımların isimlerini yazıyorum

hakankor
28.November.2011, 21:21
Benim tam tersi ilk baş açmadı, sonra açtı. :D

William Rookwood
28.November.2011, 22:20
Sorunu hallettim arkadaşlar ek dosyalardan kaynaklanıyormuş. TSİ yapımı alt ligler yaması vardı onu kaldırınca açıldı. :)

chuckschuldiner
28.November.2011, 23:30
Bende onu kaldırınca da olmadı... :(

chuckschuldiner
29.November.2011, 00:29
Forumdaki bütün güncelleştirmeler bende yüklü. Bazıları engelliyor, uğraşıyorum...

chuckschuldiner
29.November.2011, 02:18
Güncelleştirmelerden sadece -Huge database, -İngiliz gerçek fikstürleri, -Uzun isimler aktif... Diğerlerinden herhangi biri açıkken Fm Genie Scout 12 çalışmıyor... En azından bende öyle...

El Barto
29.November.2011, 02:26
Arkadaslar SAVE DOSYANIZIN ADINDA TURKCE KARAKTER OLMADIGINDAN EMIN OLUN! .2008 de yasamistim boyle sorun o yuzden acmiyordur save inizi eger comporse save tikli degilse!

Koyu ile belirttiğim yer ile bir ilgisi yok programın çalışıp çalışmamasının. Kayıtlı oyunun adını "ıöçşğü" yaptığımda dahi açtı. :)

ParduS
29.November.2011, 11:20
Ben orjinal datayla oynuyorum, hiçbir değişiklik yok takımlarda. Fakat programda kayıtlı oyunumu yüklemek istediğimde aşağıda "takımlar yükleniyor.."yazıyor ve program öylece kalıyor. İki gün önce normal olarak kullanıyordum halbuki. Buna benzer sorun alan var mı benden başka.

GeNç KaRTaL
29.November.2011, 12:37
Ben orjinal datayla oynuyorum, hiçbir değişiklik yok takımlarda. Fakat programda kayıtlı oyunumu yüklemek istediğimde aşağıda "takımlar yükleniyor.."yazıyor ve program öylece kalıyor. İki gün önce normal olarak kullanıyordum halbuki. Buna benzer sorun alan var mı benden başka.

Kayitli oyununun adini degistir. Bana da aynen boyle olmustu. Adini degistirip oyunu oyle kaydettim. Sorun olmadi sonra.

ParduS
29.November.2011, 14:32
Kayitli oyununun adini degistir. Bana da aynen boyle olmustu. Adini degistirip oyunu oyle kaydettim. Sorun olmadi sonra.

Yapmama rağmen hala aynı sorun devam ediyor. Tekrar silip yükledim programı oda fayda etmedi.

GeNç KaRTaL
29.November.2011, 19:20
Yapmama rağmen hala aynı sorun devam ediyor. Tekrar silip yükledim programı oda fayda etmedi.

Hata raporu veriyor mu peki? Bende ilk başta takımlar yükleniyor derken program kilitleniyordu.Bilgisayara reset attım.Ondan sonra hata raporu vermeye başladı.Sonra dediğimi yaptım ve düzeldi.

batuhany7
29.November.2011, 21:47
ben bosna ligimle olan kariyeri açamıyorum yapmam gereken herhangi birşey var mı?

Papi44
30.November.2011, 02:09
Beyler Lig yaması olanlarda açmaz oyunu . Diğer sorunları ise bilmiyorum Framework veya kayıtlı oyun'un sıkıştırılmış olmasından olabilir.

Cr1minaL
30.November.2011, 04:13
Güncelleme çıkmış arkadaşlar

nikootinn
30.November.2011, 05:26
Güncelleme sorunsuz çalıştırdı

Redrum
30.November.2011, 12:05
Ayrıyetten yüklemek zorunda oluyoruz çünkü hata veriyor, yeni sürümü indirin diyor program.

ParduS
30.November.2011, 16:51
2. sürüm sorunsuz çalışıyor şimdilik. Teşekkürler bu arada.

Cr1minaL
30.November.2011, 20:39
güncellemeyi indirdim ancak hata aynen devam

chuckschuldiner
01.December.2011, 03:01
Aynı şekilde bütün yamaları ekleyince aynı hata tekrarlıyor, ama güncellemede ilerleme var, güncellemeleri bekledikçe problem ortadan kalkacak gibi geliyor bana...

Cr1minaL
01.December.2011, 03:24
Yama derken ne gibi yamalar? bende forma ve logo yamasında başka bir eklenti yok ama hala aynı hatayı alıyorum

chuckschuldiner
02.December.2011, 02:21
Yamadan kastım "Veritabanı Güncelleştirmerleri" kısmındaki herşey...

lazo
02.December.2011, 12:14
Sanırım yaşadığım olay bi bende oldu. Yükledim bilgisayara Genie Scout'u, açılıyor dediğim anda onlarca internet explorer sayfası aynı anda açılmaya başladı. Ne olduğunu anlamadım ve o akdar fazla açılmaya devam etmesinden dolayı bilgisayar eşeğe döndü. Direk sildim programı..

ozzymanborn
02.December.2011, 13:33
Yamadan kastım "Veritabanı Güncelleştirmerleri" kısmındaki herşey...

Bende de herşey var hatta 116 ülke seçili 377 bin oyuncu ile. Deneme amaçlı olarak o oyunu yüklemeye çalıştım şimdilik bir sorun yok (beta 2 ile deniyorum beta 1 hiç sonuç vermiyordu)

Loading error alanlar Genie scout'un yayınlandığı siteye savelerini gönderebiliyorlar. Hatta ben de geçen sene bir save'imi göndermiştim.


Sanırım yaşadığım olay bi bende oldu. Yükledim bilgisayara Genie Scout'u, açılıyor dediğim anda onlarca internet explorer sayfası aynı anda açılmaya başladı. Ne olduğunu anlamadım ve o akdar fazla açılmaya devam etmesinden dolayı bilgisayar eşeğe döndü. Direk sildim programı..

o hata bildiğim kadarı ile program files'a kurulmasından kaynaklı. Programın reklam destekli olmasından dolayı imiş...

Osmanli12
15.December.2011, 23:24
Ben xml passing erro alıyorum bi yardım ederseniz

lyncher
18.December.2011, 23:41
12.1 icin yeni versiyonu cıktımı bilginiz varmı arkadaslar??

El Barto
18.December.2011, 23:45
Henüz çıkmadı.

Bu sürümü elinizde mevcut ise yardım ve destek menüsünden güncellemeleri kontrol et diyerek kontrol edebilirsiniz bundan sonraki süreçte.

Ama zaten çıkarsa da forumda yayınlanır. :)

lyncher
19.December.2011, 21:34
cok sukur:)

muztava
20.December.2011, 14:23
Sanırım Genie içindeki update bölümünden yükseltilmiyor.

Balroq
04.January.2012, 00:18
Sanırım Genie içindeki update bölümünden yükseltilmiyor.

Evet oradan yükseltilmiyor nedense, beta 4'ü indirmeniz gerekli

nouma16
24.March.2012, 03:00
12.2.2 için uyumlusu var mı?

BaGa TaRKaN
24.March.2012, 03:02
FMRTE'nin (Real Time Editörü) 12.2.2 Uyumlusu Çıktı Ama Genie Çıktı mı Bilmiyorum