Log in

View Full Version : Maccabi Tel Aviv - Beşiktaş [UEFA Avrupa Ligi E Grubu 5. Maç]

GeNç KaRTaL
30.Kasım.2011, 19:55
http://img542.imageshack.us/img542/9522/macbjk.jpg (http://img542.imageshack.us/i/macbjk.jpg/)

anil luque
30.Kasım.2011, 21:28
Kalite farkımızı ortaya koyup kazanır ve rahatlarız düşüncesindeyim. Umarım Stoke Kiev karşısında galip gelir ve formalite icabı gelir İnönü'ye. Gerçi onları her türlü İnönü'ye gömeceğiz orası ayrı. Ne Tony Pullis adlı şahsın ne de ingiliz taraftarların söylediklerini unutmadık.

kalemci
30.Kasım.2011, 21:49
Carvalhal galip gelmek hedefimiz 1 puanda kötü bir sonuç değil demiş.

Fearless Coward
30.Kasım.2011, 22:04
İsrail takımları Avrupa'da evinde iyi skorlar alıyor...Beşiktaş'ın bu maçta kadro kalitesi ön plana çıkacaktır ve zorlansa da 1-2 farkla kazanacaktır...

footballer33
01.Aralık.2011, 00:35
Kalite farkımızı ortaya koyup kazanır ve rahatlarız düşüncesindeyim. Umarım Stoke Kiev karşısında galip gelir ve formalite icabı gelir İnönü'ye. Gerçi onları her türlü İnönü'ye gömeceğiz orası ayrı. Ne Tony Pullis adlı şahsın ne de ingiliz taraftarların söylediklerini unutmadık.
Aynen o lafları ve yaptıklarını yedireceğiz kendilerine inşallah. :) Ben bizim kazanıp Stoke maçının berabere bitmesini çok istiyorum. Son maçta da İnönü'de şunlara dersini verip grubu lider bitiririz böylece.

Yarın için de düşüncem, siyasi olayların maçın önüne geçebileceği yönünde, umarım yanılırım. Rakip kötü durumda, derbiyi de kaybetmişler. Kendilerini affettirmek ve çıkışa geçmek olarak bakıyorlar bu maça. Benim, maçta tek farklı da olsa galip geleceğimize olan inancım tam.

Bujsas
01.Aralık.2011, 21:18
2-3 kazanırız bu maçı

Ralph
01.Aralık.2011, 21:42
Tamamen psikolojik bir deplasman olacak bence. Kendi evimizde oynuyormuş gibi oynarsak ilk maçtan farklı olmaz sonuç diye düşünüyorum.

GeNç KaRTaL
01.Aralık.2011, 23:23
İlk 11 güzel Ekrem dışında.

MACCABI TEL AVIV
Levy
Saban
Pavicevic
Vered
Puncec
Alberman
Israilevic
Yeini
Itzhaki
Atar
Colautti

BEŞİKTAŞ
Cenk
İsmail
Sivok
Egemen
Hilbert
İbrahim Toraman
Ernst
Fernandes
Ekrem
Quaresma
Almeida

sui generis
01.Aralık.2011, 23:24
Basarılar Beşiktaş. Kazan da gel...

SAİT71
01.Aralık.2011, 23:36
İsrail deplasmanı olması sebebiyle ben çok ümitli değilim. Nedense Maccabi'nin çok iyi bir futbolla kazanacağı geçiyor içimden. Temennimiz ise Beşiktaş'ın 3 puanla oradan ayrılıp İsraillileri oturtması yerine.

Ralph
01.Aralık.2011, 23:39
Sanırım lig maçındaki kadronun aynısı.

DisCo
01.Aralık.2011, 23:50
Maçı Star Tv mi veriyor?

Ralph
02.Aralık.2011, 00:21
Biraz geç oldu ama evet :]

Ralph
02.Aralık.2011, 00:23
Bu nasıl bir oyun anlayışıdır anlamadım. Resmen daracık alanda oynuyorlar oyunu. Sıkışık ve kısır bir maç olacak bu kesin.

sarianet
02.Aralık.2011, 00:50
ah almeyda ah

sarianet
02.Aralık.2011, 00:51
helall q7 çaktı :)

Gncl1905
02.Aralık.2011, 00:52
Tam maçı açtım Q7 yazdı golü :) Güzel goldü...

anil luque
02.Aralık.2011, 00:53
O ne goldü be ?!

06kartal
02.Aralık.2011, 00:54
yok böyle bir gol yaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Bekq
Golden sonra dikkat ettiyseniz tribünleri gösterirken bir Fenerbahçe formalı adam vardı. Beşiktaş'ı destekliyordu.

Daha önceden 3-4 Fenerbahçe formalı taraftar SADECE rakip takımın tarafında maç izledi diye o takımı tutuyor diye lanse edilmiş boy boy fotoğrafları gazeteleri süslemişti. Bakalım görelim QTM aynı şeyi bu maçtan sonra tersten yapacak mı?

fotosuki
Atağın gelişimi de çok güzeldi. Bir önceki kontra atakta vermiştik sinyali. Q7 yine güzel bir gol attı.

footballer33
Of, of, of, of, of, offfffff. O nasıl gol ya öyle? :icon_eek: QUARESMAAAAAAAAAAAAAAAAA...!!! :yildiz: Oh beee.! :)

GeNç KaRTaL
02.Aralık.2011, 00:58
Quaresma harika yazdı.Devreyi önde kapatmamız çok iyi oldu.Umarım ikinci yarıda daha fazla gol atarak kazanırız.

eXcitinG
02.Aralık.2011, 01:00
Quaresma müthiş bir goL attı. 25.dk dan sonra oyunu kontroL etmeye başLadık ve goLü de buLduk. Stoke Kiev karşısında iLk yarıda mağLup. Umarım o maçta berabere biter.

kalemci
02.Aralık.2011, 01:03
İnşallah Beşiktaş son maçta Stoke City takımını yener Kiev'de Maccabi'yi yener İngilizler evlerine döner.

fotosuki
02.Aralık.2011, 01:05
Kiev'de son dakikada yemeseydik bu akşam işi bitirebilirdik.

Ahan da gol. :)

06kartal
02.Aralık.2011, 01:11
iki geldi iki yaleller yaleller :)

footballer33
Gooooooooooooooool, Toraman.! Biter bu iş. :) Haydi Stoke, sıra sende. 1 gol atman lazım, yemeden.

europeanconquer
Çok güzel görüntüler var :) Fenerbahçe forması giyen taraftarlar çılgınlar gibi seviniyor.Zaten olması gereken de bu :) Artık Beşiktaş bu maçı götürür.

ForsakeN
02.Aralık.2011, 01:24
2-1 oldu.Duran toptan gol yedik yine.

footballer33
02.Aralık.2011, 01:24
Çok basit bir gol yedik yaa. :( Ama o golü yiyeceğimiz belliydi pozisyonun gidişatından. Yine sıkıntı dolu dakikalar başladı.

Ekrem çıktı, Veli girdi.

SAİT71
02.Aralık.2011, 01:25
Yapayın ya şu yenilen 2. golde oyuncular biraz daha inanarak topa çıksalar o gol yenmez. Dönen topta herif elini kolunu sallayarak topu tekrar kaleye gönderiyor kimse yok yine İsmail sırtını dönüyor. Yenmemesi lazım şu golün.

SAİT71
02.Aralık.2011, 01:33
2-2 oldu yuh ya :S

ForsakeN
02.Aralık.2011, 01:34
2-2 oldu tey Allah'ım. 2-0'dan 2-2 oldu. Anca biz başarırız bunu zaten

sarianet
02.Aralık.2011, 01:34
şanssız bi gol yedik 2-2

SAİT71
02.Aralık.2011, 01:35
Maccabi bu rüzgarla maçı alır gibi geliyor bana...

footballer33
02.Aralık.2011, 01:36
Abi yenmez bu gol yaa. Yok böyle bir şey be. Gençler maçına dönmesin de, yoksa Stoke City maçı da kurtaramayabilir bizi. Hakem bozuntusu da atamadı Tel Avivli oyuncuyu golden önce. :mad:

ForsakeN
02.Aralık.2011, 01:51
Bu nası bi forvet yav

sui generis
02.Aralık.2011, 01:52
gol mu oldu

ForsakeN
02.Aralık.2011, 01:55
Quaresma abi işte :) 2-3 yaptık.

Havaya zıpladım vallahi :D

footballer33
02.Aralık.2011, 01:55
QUARESMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ... Allahına kurban olayım senin ben beeee...

sui generis
02.Aralık.2011, 01:56
bu sefer oldu :)

Fearless Coward
02.Aralık.2011, 01:57
Quaresma insan mısın abi sen ? :D yerimde duramadım valla 2 muhteşem gol attı helal olsun...

sarianet
ohh be valla şişirdi bu maç beni helal olsun q7 ye :)

06kartal
adam dediğin futbolcu dediğin böyle olur herhalde

fotosuki
02.Aralık.2011, 02:00
Q7 tek başına aldı maçı. O değilde hakem atsa Maccabi oyuncusunu işler buraya kadar gelmezdi.

footballer33
02.Aralık.2011, 02:03
Ricardo Quaresma diyorum, başka da bir şey demiyorum. :) Son maçı kazanırsak grubu lider olarak bitireceğiz. :)

eXcitinG
02.Aralık.2011, 02:05
Ricardo Andrade Quaresma Bernardo

Kısaca Q7

Ralph
02.Aralık.2011, 02:08
Bir maçta rakip küçümsendiğinde neler olacağını hep birlikte gördük. Çok rahat çıkartabileceğimiz bir maçı zorla yendik. Bireysel bir yetenekle geldi gol. Umarım son maçta Stoke City'yi eli boş göndeririz. Gruptan çıkmaktan çok İngiliz ekibini yenmemizi istiyorum ben.

fotosuki
Hilbert'i de unutmayalım 2 kişilik oynadı sağ kanatta. Yalnız bir kez daha gördükki orta sahadan Beşiktaş'ın defansının sağ ve sol çaprazlarına doğru atılan topların hepsi pozisyon oluyor. Son dakika da yiyorduk az daha.

Bujsas
2-3 kazanırız bu maçı

Bu arada zor tahminide tutturduk :D

ReaList
02.Aralık.2011, 02:10
Tebrikler tebrikler tebrikler

kalemci
02.Aralık.2011, 02:12
Toromana 7 kişi üstüne geliyor bütün takım izliyor, Q7 sonradan ayıkıyor da geliyor olmadı bu hiç.

Nocna Mora
02.Aralık.2011, 02:13
Beşiktaş hakettiği bir maçı Q7'nin bireysel çabalarıyla almayı başardı. Verilmeyen 1 penaltı ve 1 kırmızı kart var. Hakem çogu zaman insiyatiflerini Maccabi'den kullandı fakat idare eder bir maç yönetti bunların dısında diyecek olsam da bu pozisyonlar çok önemliydi. 65'e kadar ki Fernandes çok iyiydi fakat sonra oyundan düştü. Tam o dakika da oyundan alınmalıydı. Son 2 değişiklik hakkını kullanmak için çok geç kaldı Carvalhal. Veli ve İsmail bu takımdaki en gereksiz futbolcular. Veli bu takımın topçusu değil. Vasat bir oyuncu. İsmail'in de standart bir oyunu yok ve çok hata yapıyor. Mental olarak çok zayıf. Yerine kesinlikle daha iyi bir sol bek bulunmalı. Ekrem etkisizdi. Hilbert çok iyiydi. Hem savunmada hem hücumda görevini fazlasıyla yerine getirdi. Kaliteli bir oyuncu fakat taktikten kaynaklanan boşlukları doldurmaya çalıştıkça yoruluyor oyundan düşüyor, ileri ki dakikalarda.. Almeida gününde değildi ama elinden geleni yaptı. Varlığı bile yeter aslında. Cenk'in 2.golde hatası vardı. İlk gol zaten karambol golü.

Ayrıca savunmada ki eksiklerini gidermiş Beşiktaş büyük ölçüde. Sorun orta sahanın ne yapacagını bilmemesi. Kanat oyuncuları sistemi 4-3-3 e çevirdiği zaman savunma geriye gömüldüğü için orta saha da inanılmaz boşluklar oluşuyor. Savunmayı biraz daha öne çekip oyunu dar bir alanda oynarsa eğer Beşiktaş mevcut taktiği ile daha başarıılı olacaktır bence. :)) Bu teknik direktörün görevi fakat Carvalhal iyi bir taktisyen değil ve bu yüzden Beşiktaş bir kaos yaşıyor. Yoksa kadro gayet kaliteli.

Genel olarak zevkli bir maçtı. Umarım eksiklerini gidermeye devam eder Beşiktaş.

Chinatown
02.Aralık.2011, 02:17
Bu sabah radyoda Beşiktaş kazanır Kiev kaybederse gruptan çıkmayı garantiliyoruz diyordu. öyle mi oldu şimdi? tebrikler Beşiktaş. defansı biraz daha toparlarsa daha iyi olacak avrupada. gerçi bu maç dışındalki avrupa maçlarında iyiydi defansımız.

C h A o S
02.Aralık.2011, 02:18
Gruptaki son durum nedir?İkili averajlar felan kim avantajlı?

GeNç KaRTaL
02.Aralık.2011, 02:21
Bu maçın özeti şudur: Hakeme,Carvalhal'e,Almeida'ya rağmen Quaresma tek başına maçı kazandırdı.Helal olsun.Tek kelimeyle harikaydı.

Maça sıkıntılı başladık,sıkıntılı bitirdik.Kötü başlamamıza rağmen çok önemli bir avantaj elde ettik maçı kazanmak adına ama yine bir çok seferki gibi rahatladığımız maçı zora soktuk.Bu olay takımın kronik bir hastalığı gibi.Kurtulamıyoruz yıllardır.2-0'dan 2-2 olunca eminim bir çok Beşiktaş'lı şaşırmamıştır.:icon_smile:

Hakem skor 2-1'ken Maccabi'li oyuncunun Quaresma'ya yaptığı hareketten sonra bariz bir şekilde kırmızı kartla atamadı oyuncuyu.Atsa biraz rahatlayacaktık muhtemelen.Hocamız sağolsun maçı seyretti bizim gibi.Oyuna müdahalesi sıfırdı.Sahada dökülen Almeida'ya 90 dakika dayanması inanılır gibi değil.Keza Ekrem ile başlayıp ona 60 dakika dayanması da çileden çıkarttı.89'da Holosko'yu alması falan gerçekten müthiş! hamlelerdi.Almeida bu maçta adeta döküldü.Kale dibinde kafa vurmaktan aciz bir haldeydi.Quaresma 3 defa al da at dedi ama atamadı.Bir tane attı,onu da hakem iptal etti.(tekrardan bir şey anlayamadık) Maccabi maçında sakatlanmadan önce çok formdaydı ama bugün o zamanki halinden çok uzaktaydı.Formsuz olabilir bir futbolcu,çok kızamazsın bu yüzden ama Carvalhal'in 90 dakika oyunda tutması gerçekten faciaydı.

Neyseki tüm bunlara rağmen Quaresma gibi çok önemli bir starımız var ve bugün bize maçı kazandırdı.Allah nazardan saklasın son zamanlarda form grafiği baya yükseklerde.İnşallah böyle devam eder.Bu galibiyet gruptan çıkma adına çok önemli bir avantaj sağladı.İnşallah Stoke City'i yenip hem rövanşı alırız,hem de grubu lider tamamlarız.

kalemci
02.Aralık.2011, 02:21
Beşiktaş son maç 1 farkla yenilirse Kiev en az 4 fark yapmak zorunda.

GeNç KaRTaL
02.Aralık.2011, 02:24
http://img52.imageshack.us/img52/2548/puanq.jpg (http://img52.imageshack.us/i/puanq.jpg/)

Hilbert'i de unutmayalım 2 kişilik oynadı sağ kanatta. Yalnız bir kez daha gördükki orta sahadan Beşiktaş'ın defansının sağ ve sol çaprazlarına doğru atılan topların hepsi pozisyon oluyor. Son dakika da yiyorduk az daha.

Evet onu yazmayı unutmuşum.Savunmada çok iyiydi.Çok kritik müdahaleler yaptık özellikle ilk yarıda.Her zamanki gibi hücumda desteğini eksik etmedi.Quaresma'dan sonra en iyi oynayan oydu diyebilirim.

Ayrıca Fernandes'de duran toplardaki etkinliğiyle ölüsü yeter diye düşündürtüyor adama.Onun yokluğunda sezon başındaki duran toplardaki etkinliğimiz hiç yoktu.

C h A o S
02.Aralık.2011, 02:26
Beşiktaş son maç 1 farkla yenilirse Kiev en az 4 fark yapmak zorunda.

Beşiktaş garantilemiş gibi turu.Stoke City'den alır en kötü 1 puan.Tebrikler izlemedim ama Ouaresma getirmiş maçı anlaşılan.

kalemci
02.Aralık.2011, 02:26
Bence Carvalhal böyle maçlarda ışık görmüş tavşan gibi kalıyor.

besiktas1903
02.Aralık.2011, 02:28
Quaresma'ya herzaman inandim ve inancimi bosa çikarmadi. Gerçekten müthis oynadi. Hilbert'de müthis oynadi gerçekten vazgeçilmez oldu.

sarianet
02.Aralık.2011, 02:32
http://img811.imageshack.us/img811/5258/50447235.jpg

footballer33
02.Aralık.2011, 02:33
Bu arada zor tahminide tutturduk :D
İddaada ne veriyordu skor tahminine. Kaçan balık büyük olmuş burada. :D

Fearless Coward
02.Aralık.2011, 02:38
En az 7.5-10.0 falandır oranı 2-3'ün :D Stoke maçı kolay olmayacak bizim açımızdan...Kiev 4 farkı rahat atar gibi açık futbol oynayacaklar Maccabi Tel Aviv'in de bir iddiası kalmadı onlarda kapanmayacaklardır diye tahmin ediyorum...En kötü 1 puan almamız lazım İnönü'de...

SAİT71
02.Aralık.2011, 02:49
Valla gelecek maç ben Stoke ve BJK takımlarının yerlerinde olsam hiç sıkmam kendimi. Tabi Beşiktaş kazanmak için çıkmalı. Stoke ilede beraberliğe oynamak abest olabilir yinede kazanmakta şart değil. Nede olsa stratejik bir maç. Bu maçta iki takımada 1 puan yaradığına göre zorlamanın manası yok.

LaigLeNoiR
02.Aralık.2011, 04:19
Son maçta Stoke'u yenip lider tamamlarız bu grubu inşallah.

SacrificeGGTC
02.Aralık.2011, 04:46
Q7 gecesindeydi. Son golü gerçekten muazzamdı. Tebrik etmek bize düşer; tebrikler Beşiktaş...

Bordo61Mavi
02.Aralık.2011, 05:27
Queresma ne yapti oyle, tebrikler Besiktas

Ralph
02.Aralık.2011, 11:42
Bu adamın bizim malzemeciyle nasıl bir ilişkisi var? :icon_biggrin: Her şeyde gidip ona sarılıyor. Kanka olmuşlar.

kalemci
02.Aralık.2011, 12:26
Süreyya Soner'in bi açıklaması var ben ona türkü dinletiyorum o ise bana portekizce rap dinletiyor. İlk geldiği sene yazın başlamıştı aralarında ki bu ilişki :)

El Barto
02.Aralık.2011, 13:38
Pazartesi günü Süreyya abiyi Taksim'de gördüm. Abi takıma sahip çık. Quaresma'yı iyi motive et İsraillileri yenelim diye konuştuk. O da siz merak etmeyin Q7'nin golü var dedi. Adam 2 tane attı. :)

Son maçta Stoke City'i yenip gruptan da lider çıkacağız inşallah.

sui generis
02.Aralık.2011, 16:58
UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda dün akşam Maccabi Tel Aviv'i 3-2 yenen Beşiktaş'ta dönüşte İsrailli yetkililerin zorluk çıkarması nedeniyle sinirler gerildi.

Türkiye'ye dönmek için havaalanında bulunan Beşiktaş kafilesinin saatlerdir bekletildiği öğrenildi.

İsrail'deki havaalanında bekleyenler arasında bulunan Fotomaç Gazetesi Yazarı Turgay Demir, "İsrail işkencesi"ni canlı telefon bağlantısıyla A Haber'e anlattı.

İşte Turgay Demir'in açıklaması:

"BEŞİKTAŞ'IN KRAMPONLARINI TEK TEK SAYIYORLAR"
"Beşiktaş bu İsrail takımına Türkiye'de VIP uygulaması yaptı. Yani bunların Türkiye'ye rahat girip çıkabilmeleri için ülkemizin kuralları bile çiğnendi. Girişte ne Beşiktaş'a ne biz basın mensuplarına hiçbir şey yapılmadı. Fakat çıkarken Türk pasaportu olan herkesi, yöneticiler hariç ortalama 40 dakika beklettiler. Çünkü yöneticilere İsrail Federasyonu'ndan birisi yardımcı oldu ve 'Ben yardımcı olmazsam 2-3 saatte geçemezsiniz' dedi.

Bununla birlikte Beşiktaş'ın malzemecileri yaklaşık 45 dakikadır gümrükte bekliyor. Yanımda şu anda Beşiktaş yöneticileri Ertunç Soğancıoğlu ve Fahrettin Curoğlu da var, onlarla da bu konuyu konuşuyoruz. Çok net söylüyorum; Beşiktaş'ın kramponlarını sayıyorlar tek tek, acaba eksik var mı, bir tanesi düştü mü, düştüyse başımıza bir iş alır mıyız diye. 5 tane soruları var; Kudüs'e gittiniz mi, kaç kişi geldiniz, niye geldiniz? Bu soruları size değişik 8 kişi en az 3'er kere soruyor.

Beşiktaşlı yöneticilerden Ertunç Soğancıoğlu "Biz size böyle bir şey yapmadık, VIP ağırladık" deyince bunun üzerine en azından yöneticilere daha düzgün davrandılar ve onlar 8-10 dakikada geçtiler. Futbolculara şimdi aynı şeyi yapmamaları için uğraşıyorlar ama İsrail hakikaten çok ayıp etti. Dertleri nedir bilmiyorum ama Türk pasaportunu gördükten sonra bizi hemen ayırdılar kenara. Onlar burada ne Beşiktaş markası tanıyorlar ve Türkiye tanıyorlar. Kramponları tek tek sayana kadar gümrükte oyalıyorlar bizleri.

"SORU SORDUĞUMUZ YETKİLİLER, BİZE 'ONE MINUTE' DİYOR VE GİDİYORLAR"
Sizi bekletirken bir tek açıklama yapmıyorlar. "Size yardımcı olacağız, bekleyin one minute" diyip gidiyor yanımıza gelen her kişi.

Malzemecileri bekliyoruz, özel uçak olsa da uçağın kalkmasına 35 dakika kaldı. Onlar henüz gelmediler. Beşiktaş yöneticileri, "Biz bunların ne malzemicisini ne bilmem neyini hiçbir şekilde uğraştırmadık. Bizi karşılarken bunlar da uğraştırmadılar çünkü yanımızda UEFA gözlemcisi vardı. Ama şimdi çıkışta sözde İsrail Federasyonu devreye girdiği için yöneticilere kolaylık gösterdiler ama Beşiktaş'ın malzemecileri hala içeride" diyorlar.

MYNET

Bordo61Mavi
02.Aralık.2011, 17:47
Bi yerde okudum, Besiktas grup lideri bitirmesi halinde bi daha ki turda seri basimi oluyor ?

SAİT71
02.Aralık.2011, 18:51
UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda dün akşam Maccabi Tel Aviv'i 3-2 yenen Beşiktaş'ta dönüşte İsrailli yetkililerin zorluk çıkarması nedeniyle sinirler gerildi.

Türkiye'ye dönmek için havaalanında bulunan Beşiktaş kafilesinin saatlerdir bekletildiği öğrenildi.

İsrail'deki havaalanında bekleyenler arasında bulunan Fotomaç Gazetesi Yazarı Turgay Demir, "İsrail işkencesi"ni canlı telefon bağlantısıyla A Haber'e anlattı.

İşte Turgay Demir'in açıklaması:

"BEŞİKTAŞ'IN KRAMPONLARINI TEK TEK SAYIYORLAR"
"Beşiktaş bu İsrail takımına Türkiye'de VIP uygulaması yaptı. Yani bunların Türkiye'ye rahat girip çıkabilmeleri için ülkemizin kuralları bile çiğnendi. Girişte ne Beşiktaş'a ne biz basın mensuplarına hiçbir şey yapılmadı. Fakat çıkarken Türk pasaportu olan herkesi, yöneticiler hariç ortalama 40 dakika beklettiler. Çünkü yöneticilere İsrail Federasyonu'ndan birisi yardımcı oldu ve 'Ben yardımcı olmazsam 2-3 saatte geçemezsiniz' dedi.

Bununla birlikte Beşiktaş'ın malzemecileri yaklaşık 45 dakikadır gümrükte bekliyor. Yanımda şu anda Beşiktaş yöneticileri Ertunç Soğancıoğlu ve Fahrettin Curoğlu da var, onlarla da bu konuyu konuşuyoruz. Çok net söylüyorum; Beşiktaş'ın kramponlarını sayıyorlar tek tek, acaba eksik var mı, bir tanesi düştü mü, düştüyse başımıza bir iş alır mıyız diye. 5 tane soruları var; Kudüs'e gittiniz mi, kaç kişi geldiniz, niye geldiniz? Bu soruları size değişik 8 kişi en az 3'er kere soruyor.

Beşiktaşlı yöneticilerden Ertunç Soğancıoğlu "Biz size böyle bir şey yapmadık, VIP ağırladık" deyince bunun üzerine en azından yöneticilere daha düzgün davrandılar ve onlar 8-10 dakikada geçtiler. Futbolculara şimdi aynı şeyi yapmamaları için uğraşıyorlar ama İsrail hakikaten çok ayıp etti. Dertleri nedir bilmiyorum ama Türk pasaportunu gördükten sonra bizi hemen ayırdılar kenara. Onlar burada ne Beşiktaş markası tanıyorlar ve Türkiye tanıyorlar. Kramponları tek tek sayana kadar gümrükte oyalıyorlar bizleri.

"SORU SORDUĞUMUZ YETKİLİLER, BİZE 'ONE MINUTE' DİYOR VE GİDİYORLAR"
Sizi bekletirken bir tek açıklama yapmıyorlar. "Size yardımcı olacağız, bekleyin one minute" diyip gidiyor yanımıza gelen her kişi.

Malzemecileri bekliyoruz, özel uçak olsa da uçağın kalkmasına 35 dakika kaldı. Onlar henüz gelmediler. Beşiktaş yöneticileri, "Biz bunların ne malzemicisini ne bilmem neyini hiçbir şekilde uğraştırmadık. Bizi karşılarken bunlar da uğraştırmadılar çünkü yanımızda UEFA gözlemcisi vardı. Ama şimdi çıkışta sözde İsrail Federasyonu devreye girdiği için yöneticilere kolaylık gösterdiler ama Beşiktaş'ın malzemecileri hala içeride" diyorlar.

MYNET

Bunlara böyle yapmadıkları hata. Anlamıyorum niye hep bizi iyi niyetli olan tarafız. Bir kerede biz ayıp edelim arkadaş.

anil luque
02.Aralık.2011, 19:15
Maçla ilgili yazılacak bir sürü şey var ; "Quaresma".

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Aralık.2011, 19:28
Gençlerbirliği maçından sonra yazdıklarım hala geçerli olmakla beraber; Sen çok büyük adamsın Quaresma... :)