Log in

View Full Version : [13.Hafta] Fenerbahçe - Ankaragücü

GeNç KaRTaL
30.Kasım.2011, 20:06
http://img820.imageshack.us/img820/521/fbank.jpg (http://img820.imageshack.us/i/fbank.jpg/)

TR.CaPTaiN
30.Kasım.2011, 20:46
Bienvenu ve Caner'in de sakatlığı varmış. Zaten pek de geniş olmayan kadromuz bu sakatlıklarla iyice daralıyor. Devre arasına en az hasarla girmeliyiz. Özellikle önümüzde zorlu maçlar olması dolayısıyla Ankaragücü maçında kesinlikle puan kaybı olmamalı.

Ne ara aldıysak küfürden 2 uyarı almışız. Bu maçta 3. uyarıyı alırsak Trabzonspor maçı seyircisiz oynanacak. Dolayısıyla bu maçta tribünlerimiz en ufak bir taşkınlık çıkarmamalı.

kalemci
30.Kasım.2011, 20:56
Ziya Doğan'ın da işi zor bu maç. Es-es maçında ilk yarı savunma ikinci yarı hücum ağırlıklı oynattı neredeyse 2-0dan maçı çevirecekti, ama bu maç Es-es maçının ikinci yarısında ki mentalite ile çıkmaz takım yine tipik savunma kurgusuyla çıkacaktır. Murat Duruer'in bu maç oynamaması dileği ile..

musakaan
30.Kasım.2011, 21:32
Hiç ümitli değilim hadi hayırlısı . Para bulursam gideceğim Kadıköy'e .

sui generis
30.Kasım.2011, 21:39
solda stoch ile başlarız bu maç. bienvenu yerine de semih oynar. alırız diye düşünüyorum bu maçı. her zamanki gibi az gol olur diyorum. 1-0 alırız.

barahir
30.Kasım.2011, 21:51
Bilet fiyatlarının 33 tl olması çok iyi oldu..

futureless
30.Kasım.2011, 22:37
İçimde Trabzon maçını seyircili oynatmazlar diye bir his var inşallah aralarına birkaç adam girmez.Artık rahat bir maç kazanmamız lazım durum pek iç açıcı değil liderliğimizin sebebi diğer takımların da kötü oluşu.

byariff
01.Aralık.2011, 00:29
Beraberlik dusunuyorum bu mac hakkinda fenerbahce zor kazaniyor ankaragucude tahminen beraberlik macina cikcak gibi...

ParduS
01.Aralık.2011, 16:18
Her hafta bir daha izlemeyeceğim diyip ertesi hafta gidip izlediğim maçlardan biri olacak sanırım yine. Ankaragücü enteresan bir takım bizi çok zorlarlar diye düşünüyorum. Umarım kazanan taraf biz oluruz.

ReaList
01.Aralık.2011, 16:43
İlk 20 dakika'da gol atamadığımız zaman stres basıyor oyuncuları.
Yine Özer,Uğur,Selçuk gibi adamlarla oynayacaksak maça çıkmamak daha iyi

Bekq
01.Aralık.2011, 18:09
Sağ kanatta bir Stoch neden denenmiyor? Stoch sol kanat oynamıyor ki birtek. Aykut hoca oynatmıyor bir türlü onu sağda.

RaSenGan
01.Aralık.2011, 18:23
Sağ kanatta bir Stoch neden denenmiyor? Stoch sol kanat oynamıyor ki birtek. Aykut hoca oynatmıyor bir türlü onu sağda.

Stoch daha çok kanattan içeri girip şut atan veya orta yapan bir oyuncu olduğu için solda daha verimli olur sağda fazla verimli olamaz diye düşünüyordur.

sui generis
01.Aralık.2011, 18:26
stoch kendisi de istemiyor. düşünün artık uğur sağda oynadı stoch oynamıyor.

attirson
01.Aralık.2011, 21:04
Kötü futbol sıktı artık bu maç için 1-0 olsun bizim olsun demek istemiyorum adam gibi seyir zevki verirler umarım.

Fearless Coward
01.Aralık.2011, 21:39
Fenerbahçe ilk 20 dakika da golü bulursa rahat kazanacaktır..Bulamadığı takdirde işi zor olacaktır...Bence rahat kazanırlar kalite farkı ön plana çıkar...

ForsakeN
01.Aralık.2011, 22:13
Seyircisiz oynama cezası kalkmadı mı beyler? Birkaç arkadaş bir uyarı daha alırsak Trabzon maçı seyircisiz demiş de.

Biliyorsunuz ki kadın ve çocuklarla da stadımızı rahatlıkla doldurabiliyoruz.

futureless
01.Aralık.2011, 22:21
Seyircisiz oynama cezası kalkmadı mı beyler? Birkaç arkadaş bir uyarı daha alırsak Trabzon maçı seyircisiz demiş de.

Unutmuşum cezanın değiştiğini.Trabzon maçında meydana gelebilecek herhangi bir olaydan çekinip taraftarımızın arasına birkaç "eleman" yerleştirilebilir diye korkum var da.Hoş ben Trabzon maçında olay olacağını düşünmüyorum bizim taraftar takımına güvenerek sahada kazanmayı yeğleyerek sadece desteğiyle cevap verebilir bu korkulara o ayrı mesele.

Bekq
01.Aralık.2011, 22:47
Unutmuşum cezanın değiştiğini.Trabzon maçında meydana gelebilecek herhangi bir olaydan çekinip taraftarımızın arasına birkaç "eleman" yerleştirilebilir diye korkum var da.Hoş ben Trabzon maçında olay olacağını düşünmüyorum bizim taraftar takımına güvenerek sahada kazanmayı yeğleyerek sadece desteğiyle cevap verebilir bu korkulara o ayrı mesele.
Böyle birşey yok arkadaşlar. Yok taraftarımızın arasına birkaç eleman yerleştirirler, yok bizi provoke ederler falan bunlar yok artık. İş kendimizde bitiyor. Tezahüratı başlatan Amigolardır. Amigo küfür ettirmese kimse durduk yere birden küfür etmeye başlamaz. Etse bile kimse ciddiye alıp destek olmaz tezahürata.

61. dakika tezahüratı da geçen maç yapılmadı sanırım.

futureless
01.Aralık.2011, 23:12
Böyle birşey yok arkadaşlar. Yok taraftarımızın arasına birkaç eleman yerleştirirler, yok bizi provoke ederler falan bunlar yok artık. İş kendimizde bitiyor. Tezahüratı başlatan Amigolardır. Amigo küfür ettirmese kimse durduk yere birden küfür etmeye başlamaz. Etse bile kimse ciddiye alıp destek olmaz tezahürata.

61. dakika tezahüratı da geçen maç yapılmadı sanırım.

Küfür için dediğin gibi evet.Ya sahaya birşey atma falan ?

Bekq
01.Aralık.2011, 23:16
Küfür için dediğin gibi evet.Ya sahaya birşey atma falan ?
Trabzon maçında atılabilir fakat Ankaragücü maçında atılmaz. En basitinden Shaktar maçındaki olaylarda sahadaydım ve ilk şişeler atıldığında bir grup tarafından tepki geldi. Sahaya girmemeleri için birkaç kişi engel olmaya çalıştı. Ama orda o olay ve yaşanan durum herkesin gözünü döndürmüştü. Oraya kimse maç izlemeye gitmedi, takımını desteklemeye gitmişti(şike soruşturması için).

Yani ben tutup durup dururken sahaya şişe atsam yanımdaki adam "hooop napıyorsun yeğenim" diye kolumu indirir. Yanınızda bayan varsada zaten tek başınıza bağırarak küfür edemezsiniz.

barahir
01.Aralık.2011, 23:23
Kaç uyarı aldık biz bu yıl ?

futureless
01.Aralık.2011, 23:26
Trabzon maçında atılabilir fakat Ankaragücü maçında atılmaz. En basitinden Shaktar maçındaki olaylarda sahadaydım ve ilk şişeler atıldığında bir grup tarafından tepki geldi. Sahaya girmemeleri için birkaç kişi engel olmaya çalıştı. Ama orda o olay ve yaşanan durum herkesin gözünü döndürmüştü. Oraya kimse maç izlemeye gitmedi, takımını desteklemeye gitmişti(şike soruşturması için).

Yani ben tutup durup dururken sahaya şişe atsam yanımdaki adam "hooop napıyorsun yeğenim" diye kolumu indirir. Yanınızda bayan varsada zaten tek başınıza bağırarak küfür edemezsiniz.

Dediğin gibi olmasını umuyorum ben de zaten.Uzatmayacağım.

SAİT71
01.Aralık.2011, 23:35
Bu maçıda kazanalım bir zahmet. A.Gücü her takıma kaybetmeye başladı. Kötü günler geçiriyorlar. Temennimiz 3 puan. Ne bu maçta nede Trabzon maçında felan küfür olmamalı ayrıca.

sui generis
02.Aralık.2011, 00:39
Bu maçta sakin olalım. Çünkü Trabzon maçına gitmeyi düşünüyorum :) 2 uyarı olmuş bu arada. Ne zaman olduysa..

attirson
02.Aralık.2011, 00:43
Temenni ediyoruz ama bence çok küfür olur TS maçında.Hele Burak Bjk maçında yaptıgı işleri burdada yaparsa..

SacrificeGGTC
02.Aralık.2011, 00:44
Yorumları okudum ve aksine ben Fenerbahçe'nin Ankaragücü'nü çok rahat devireceğime inanıyorum.

Uyarı konusunda ise umarım provakötrler çıkmaz...

A.FaruK
02.Aralık.2011, 00:50
Kazanacağız arkadaş lami cimi yok. Derbi haftasına kayıpsız gireceğiz Allahın izniyle.

Cengo
02.Aralık.2011, 15:27

O bilinen en büyük çin işkencesi yalnız :n:

sui generis
02.Aralık.2011, 19:55
yarın iddianame açıklanıyor ve tek küfür bile olmamalı. fırsat kolluyorlar zaten. verirler hemen uyarıyı...

TR.CaPTaiN
03.Aralık.2011, 20:07
Takım iyice revire döndü. Topuz sakat, Emre sakat, Caner sakat.
-----
Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Ankaragücü ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşılaşacak olan Fenerbahçemiz sahaya şu on birle çıkacak:

Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Selçuk Şahin, Cristian Baroni, Özer Hurmacı, Miroslav Stoch, Alex De Souza, Henri Bienvenu

Fenerbahce.org

nannar
03.Aralık.2011, 20:28
Fenerbahçe'de eksikler baya fazlaymış.Normalde çok rahat kazanır derdim ama özellikle hücumlarda zenginliği sağlayan Topuz,Emre ve Caner'in eksikliği hissedilir. Golü erken bulursa Ankaragücü açılır ama golü bulamazsa dakikalar ilerledikçe Ankaragücü'nün puan alma şansı artar ve 75'e kadar falan 0-0 giderse son 15 dk Ankaragücü daha çok gol şansı yakalayabilir. Alex ve Özer'in performansları ön plana çıkar...

futureless
03.Aralık.2011, 20:31
Stoch gol atar , Alex de artık asist yapar.2-0 kazanırız bence.

SAİT71
03.Aralık.2011, 20:34
Evet eksikler çok ancak F.Bahçe diğer oyunculara bunun için para ödüyor. Ne kadar zorlu dönemden geçersek geçelim A.Gücü bizden daha zor ve güçsüz durumda. Bu maçta kaybedilecek puanın bahanesi olamaz.

Kazanırız....

yada kazanmalıyız diyelim...

barahir
03.Aralık.2011, 20:54
Özerden çok iyi performans bekliyorum bu maçta..

Bu arada bugünkü forma zırh forması.. Bugün bunun giyilmiş olması gerçekten çok manidar olmuş tebrik etmek lazım..

sarianet
03.Aralık.2011, 21:07
I love you SELÇUK :)

futureless
03.Aralık.2011, 21:08
Soldan oynamaya çalışıyoruz.İstekli başladık sanki ama daha çok erken bakalım.

futureless
03.Aralık.2011, 21:14
Ahh Gökhan ahh.Yiyorduk az kalsın.

sarianet
03.Aralık.2011, 21:18
koçum benim ya:D

Ralph
03.Aralık.2011, 21:21
Ankaragücü'nün başında ki MKA'nın anlamını bilen var mı? Hep soracağım unutuyorum.

Addolorato
03.Aralık.2011, 21:22
Ankaragücü'nün başında ki MKA'nın anlamını bilen var mı? Hep soracağım unutuyorum.

MKE Ankaragücü - Makine Kimya Endüstrisi

goosfraba
03.Aralık.2011, 21:22

makine kimya endüstrisi (mke) via @google

stoch'un golü harikaydı.

Ralph
03.Aralık.2011, 21:25
Makine Kimya Endüstrisi :icon_razz: Komik geldi şimdi.

byariff
03.Aralık.2011, 21:49
ilk yari 1-1 bitti ozerin hatasi var...

sarianet
03.Aralık.2011, 22:10
aynı yerden baroni çaktı

futureless
03.Aralık.2011, 22:12
2 mükemmel golle 2-1 önde götürüyoruz maçı.Gidişat yine son dakikalarda ecel terleri dökeceğimizi gösteriyor.Bir kez olsun 2 farkı yakalayalım artık da rahat olsun şu son dakikalar.

sarianet
03.Aralık.2011, 22:14
alex soyunma odasına gitti ben wcye gitti sandım lensini düşürmüş:D

sarianet
03.Aralık.2011, 22:16
stooooochhhh ve üç oldu

futureless
03.Aralık.2011, 22:17
Stoch'u gör artık Aykut Hocaaaaa

sarianet
03.Aralık.2011, 22:33
yuh artık tizdel misin nesin olmaz bu kadar da ya

sui generis
03.Aralık.2011, 22:38
Stoch dia Caner mehmet bienvenu Semih ten bakalım kimler oynayacak derbide?

futureless
03.Aralık.2011, 22:42
Al işte yine ecel terleri.

eng1n
03.Aralık.2011, 22:50
4-2 Dia attı İBB maçı gibi oldu.

attirson
03.Aralık.2011, 22:52
Bu Stoch'un kankileri her maç gelsin adam onları görünce coştu. :D Bu sezon İBB maçından sonra ilk defa düzgün bir Fener maçı izledik.

barahir
03.Aralık.2011, 22:52
Futbolcularımız gol atmayı özlemişler cidden.. e tabi biz de özlemişiz.. Güzel bi galibiyet oldu bizim açımızdan.. Artık haftayı iple çekiyorum..

goosfraba
03.Aralık.2011, 22:53
güzel maçtı. 6 golle maç bitti. önümüze bakıyoruz.

furkan58
03.Aralık.2011, 22:57
Dia golle döndü güzel maçtı . Son iki kadıkoydeki ankaragücü 6 golle bitiyor :)

TR.CaPTaiN
03.Aralık.2011, 23:08
Bizim açımızdan inişli çıkışlı bir maç oldu. 45-50 arası resmen sahada yoktuk. 75-85 arası bocaladık. Bunun haricinde fena değildik. Yardımlaşma, pas, adam eksiltme, koşular vs. vardı. Stoch'un muhteşem şutuyla da öne geçtik. Golden sonra da pozisyonlar bulduk ama bir türlü topu içeri sokmayı beceremedik. İlk yarının sonlarına doğru ilerde bir anlaşmazlık ve Ankaragücü'nün topu hızlı çevirmesi savunmamızın dengesini bozdu ve golü yedik.

İkinci yarıya Özer-Semih değişikliğiyle başladık. Bienvenu sağa, Semih en uçta başladı. 45-50 arası kabus gibiydi. Ankaragücü üst üste pozisyonlara girdi ve 5 dakika boyunca oyunu soğutamadık. Stoch-Bienvenu-Alex-Semih hatta Cristian 5'i birden ilerde kalınca Ankaragücü o kısa sürede epey zorladı ama Cristian'ın golü kilidi tekrardan açtı. Golün dakikası çok kritikti. Ardından Stoch'un bir güzel golü daha geldi. Artık 3-1 olmuş, o dakikadan sonra Ankaragücü oyundan koptu kopacak, biraz daha yüklensek rahat rahat maçı şov yaparak 5-6 tane atıp kazanabilirdik. Ama nedendir bilmiyorum oyuncular 2 farkı yakaladıktan sonra bitse de gitsek havasına girdi. Asıl o dakikadan sonra takımın coşması gerekirken takıma durgunluk geldi. Ankaragücü'nün 10 dakikalık baskısında da golün geleceği açıktı. 2. golü yedik ama 3. golü de yiyebilirdik. Hiç olmadık yerden maçı verebilirdik.

Bienvenu çalışıyor falan ama maalesef bizim takımda sadece alternatif olabilecek kalitede gibi gözüküyor. Teknik var ama fiziken yeterli değil. Devre arasına kadar iyi kötü idare edeceğiz bu durumu. Semih de o bildiğimiz Semih gibi değil. Fizik olarak çok düşmüş.

Aykut hocanın derbiyi düşünerek Alex'i çıkarması mantıklıydı ama Alex çıktıktan sonra ilerde top tutamadık.

İnşallah derbiye Mehmet yetişir. Ortasahamız için ne kadar önemli olduğu bu tip maçlarda çıkıyor ortaya.

Takımımıza tebrikler.

A.FaruK
03.Aralık.2011, 23:36
Ufak tefek aksamalar olsada yinede keyif veren bi maç oldu. Bol gollü bi galibiyet almamız beni ayrıca memnun etti beni. Tek sıkıntı 2 gol yememizdi ama buda çok ofans düşünen bi kadroyla maçı devam ettirmemizden kaynaklanıyor. Henri boş topçu değil ama bi ara bilekleri yumuşak demiştim o sözü geri alıyorum şimdi. Top kontrolünde hayli bi sıkıntısı var bu aşikar. Stoch'un formda olması , Dia'nın golle geri dönmesi, Semih'in ihtiyaç duyulduğunda insiyatif alması oldukça pozitif bi durum derbi haftasında. Derbi öncesi bu virajı kayıpsız atlatmamız çok iyi oldu. Allahın izniyle önümüzdeki haftada 3 puanla döneceğiz derbiden.

sui generis
03.Aralık.2011, 23:37
tebrikler FENERBAHÇEM ... Aykut Kocaman a büyük iş düşüyor derbide kimleri oynatacak bakalım..

William Rookwood
04.Aralık.2011, 00:00
Fm tabiriyle kanatlar uçurmuş bugün :)

ReaList
04.Aralık.2011, 00:13
Bir adam düşünün ne pas atabiliyor, ne oyun kurabiliyor, ne oyunu yönlendirebiliyor, ne şut atabiliyor, ne top kesebiliyor, ne başka bişey zor değil düşünün ve gözünüze Selçuk Şahin gelsin

ve bu adam bu kadar yeteneksizliğine rağmen hala bu takımın onbirinde ! gel de çıldırma arkadaş

sarianet
04.Aralık.2011, 00:27
Bir adam düşünün ne pas atabiliyor, ne oyun kurabiliyor, ne oyunu yönlendirebiliyor, ne şut atabiliyor, ne top kesebiliyor, ne başka bişey zor değil düşünün ve gözünüze Selçuk Şahin gelsin

ve bu adam bu kadar yeteneksizliğine rağmen hala bu takımın onbirinde ! gel de çıldırma arkadaş

yeteneksiz mi yoksa tembel mi konfederasyon kupasında gördüğümüz selçuk bu hale geldiyse tamamen tenbelliğinin yüzündendir.
şuda var ki interin istediği Mehmet Topalı milli takımda kesen bi oyuncu orası da ayrı bi mevzu:D

ReaList
04.Aralık.2011, 00:40
yeteneksiz mi yoksa tembel mi konfederasyon kupasında gördüğümüz selçuk bu hale geldiyse tamamen tenbelliğinin yüzündendir.
şuda var ki interin istediği Mehmet Topalı milli takımda kesen bi oyuncu orası da ayrı bi mevzu:D

İşin kötü tarafı da o Selçuk'u kulübeden izleyince daha mı farklı oluyor denemeden konuşmamak lazım :D bu kadar zararlı olan birşeyi görememek gerçekten çok ilginç, bu maçta bir hareketi vardı kırmızı yerse yeriydi, topla alakası yok gidip adama perdeleme yapıyor basket mi oynuyoruz arkadaş :D

William Rookwood
04.Aralık.2011, 01:45
Selçuk'un yerine Gökay oynasa en azından yeni bir yetenek kazanmış olunur diye düşünüyorum. Gökay'ı ben çok beğeniyorum

SacrificeGGTC
04.Aralık.2011, 01:50
Gör artık Stoch'u hocam, gör.

eng1n
04.Aralık.2011, 02:19

Selçuk'un 2.5 tane iyi yaptığı iş var 1-Defansın arasına girmek 3.defans oyuncusu gibi 2-Kafa topları
0.5- Uzaktan şanslı şutları :D

ForsakeN
04.Aralık.2011, 02:35
Stoch'u 85'te oyundan almakla hata yaptı bence Aykut hoca. Adamı bi 90 dk sahada bırakmadı,her maç oyundan alıyor.Bari 2 gol attığı maçta oyunda bıraksaydı.Çıkarkenki surat ifadesinden belliydi buna kızdığı Stoch'un.

Bekq
04.Aralık.2011, 02:58
Stoch'u 85'te oyundan almakla hata yaptı bence Aykut hoca. Adamı bi 90 dk sahada bırakmadı,her maç oyundan alıyor.Bari 2 gol attığı maçta oyunda bıraksaydı.Çıkarkenki surat ifadesinden belliydi buna kızdığı Stoch'un.
Alkışlatmak için çıkardı Stoch'u ve nedense dediğin surat ifadesini ben farketmedim. Tam tersine alkışlara karşılık verdi.

ForsakeN
04.Aralık.2011, 03:17
İlk anons yapıldığında surat ifadesi asıktı.Sonra taraftar ayakta alkışlamaya başlayınca haliyle karşılık verdi.

Sekopej
04.Aralık.2011, 12:15
Hücum anlamında Stoch'un katkısı zaten tartışılmaz ama savunmada Ankaragücü'ne karşı bile kanatlarda zaaf yaşadık. Gökhan bildiğimiz Gökhan olsa belki zorlanmazdı ama dün tek başına oynadı neredeyse sağ kanatta. Stoch da savunmaya yardım ettiği zamanlar oldu ama bunu uzun süredir oynamama ve attığı gollerin hırsına bağlıyorum, Ziegler'in üstün çabasıyla pek sırıtmadı savunma sorunu Stoch'un.

Bu sebeple zaten oynamıyor Stoch, daha yaşı genç, şu süreçte kaybedilmiş bir şey yok ama eğer Stoch'a savunmaya destek vermesi öğretilebilirse kazanılmış çok şey olacak. Ve Stoch'un uzun süredir yedek kalması da daha mücadeleci oynamasını sağlamış ama hala yetersiz mücadelesi. Umarım bu geçici değil, kalıcı bir özelliği olarak artarak devam eder yoksa hücumda katkısı zaten tartışılmaz, O'nun bu tarz gollerine çok ihtiyacımız olan maçlarımız oldu, olacak da.

Zekirdek
04.Aralık.2011, 12:21
Fenerin Ankaragücü'ne attığı füzeleri İsrail Filistin'e atmadı yanlız. Bu da unutulmasın. :) :)

sarianet
04.Aralık.2011, 13:51
stoch ortalara da gelen bi oyuncu alexin olası bi yokluğunda yerine koyulabileceğini düşünüyorum :)

ReaList
04.Aralık.2011, 14:00
stoch ortalara da gelen bi oyuncu alexin olası bi yokluğunda yerine koyulabileceğini düşünüyorum :)

Bence göbek çok kalabalık stoch hızlı değil ama süratli bir oyuncu top ayağına geldiği anda vitesi kaldırıyor bunu göbekte yapması zor olur biraz, bugün Stoch ve Dia aynı anda 11 de oynasa vay rakiplerin haline ANCAK ! bunu aynı anda yapmanız için çok sağlam 2 tane ortasaha oyuncusuna ihtiyacınız var 1'i var ama diğerleri yarım. Onun için Aykut Kocaman'ın elindeki gücü bölerek kullanırken çok dikkatli olması gerek.

Universal
04.Aralık.2011, 14:34
Sadece golleri ile aklımda kalacak bir maçtı. Her gol birbirinden güzel...

eng1n
04.Aralık.2011, 17:10
Bence göbek çok kalabalık stoch hızlı değil ama süratli bir oyuncu top ayağına geldiği anda vitesi kaldırıyor bunu göbekte yapması zor olur biraz, bugün Stoch ve Dia aynı anda 11 de oynasa vay rakiplerin haline ANCAK ! bunu aynı anda yapmanız için çok sağlam 2 tane ortasaha oyuncusuna ihtiyacınız var 1'i var ama diğerleri yarım. Onun için Aykut Kocaman'ın elindeki gücü bölerek kullanırken çok dikkatli olması gerek.

Alex olmadığında

--------------Bienvenu(Semih)

Stoch------------------------------------ Dia

-----------Emre-Baroni-Mehmet

Bu taktikle 10 numara 4-3-3 olur işte.

sananes
04.Aralık.2011, 18:43
Stoch attığı goller dışında çok top ezdi özellikle yarı başlarında.Bunu göz ardı etmemeliyiz ama şöyle de bir şey var bu çocuğun bi özelliği var ki sağa çekip şut atıyor ve karşısında kim olursa olsun yapıyor bunu,durduramıyorlar.Şut yeteneğinin form durumuyla çok alakası yoktur kısacası Stoch 4-5 kere denesin her maç 1 gol yapar.Her maç 1 gol yapan kanat oyuncusuna sahip olursakta rahatlıkla Alexsiz bir taktiğe dönebiliriz zaten.Ya da aynı şekilde Alex varken gol sayımızı arttırabiliriz.Bu yüzden Stoch oynatılmalı.Ama hocanın da işi zor çok formda bir Caner,skor yapma yeteneği en yüksek isim Stoch ve bana kalırsa aralarında en iyisi olan Dia'ya sahibiz.

Aynı mevkiye 3 isim, Bu zenginlik kafa karıştırır.

ReaList
04.Aralık.2011, 20:02
Alex olmadığında

--------------Bienvenu(Semih)

Stoch------------------------------------ Dia

-----------Emre-Baroni-Mehmet

Bu taktikle 10 numara 4-3-3 olur işte.

Alex olmadığında sorun yok zaten ama Alex olduğunda Dia ve Stoch'u kullanmak için orta sahanın çok kuvvetli olması gerek

TR.CaPTaiN
05.Aralık.2011, 02:54
Bu seneki puanlarımızda bu seneye kadar en büyük silahlarımızdan olan duran topların da hiç etkisinin olmadığını gözardı etmemek lazım. Yanılmıyorsam bu sezon duran toplardan hiç golümüz yok. Çünkü içerde toplara kafa vuracak oyuncumuz yok. Herkesin dikkatini çekmiştir, Alex sürekli kornerleri paslaşarak kullanıyor. Bir dönem sırf duran toplardan bir kamyon puan topluyorduk.

Alicanfmfan
05.Aralık.2011, 03:45
Bu seneki puanlarımızda bu seneye kadar en büyük silahlarımızdan olan duran topların da hiç etkisinin olmadığını gözardı etmemek lazım. Yanılmıyorsam bu sezon duran toplardan hiç golümüz yok. Çünkü içerde toplara kafa vuracak oyuncumuz yok. Herkesin dikkatini çekmiştir, Alex sürekli kornerleri paslaşarak kullanıyor. Bir dönem sırf duran toplardan bir kamyon puan topluyorduk.

Lugano 'nun direk olarak %50'lik bir payı vardı duran toplarda :)