PDA

View Full Version : İşte Free Agent'lar!

vego
04.Aralık.2011, 22:07
http://media1.ntvspor.net/C/I/161/nba_top_genel_600_CRPBZ.jpg

Solobasket.net ekibi olarak sizlerin şu günlerde en çok merak ettiğiniz, Free Agent'ları bir listede toparladık. En iyisinden, en kötüsüne kadar bütün Free Agent'lar bu listede yer alıyor.

Atlanta Hawks: Jason Collins, Jamal Crawford, Josh Powell, Etan Thomas ve Damien Wilkins
Boston Celtics: Carlos Arroyo, Glen Davis, Jeff Green, Troy Murphy, Aleksandar Pavlovic ve Delonto West
Charlotte Bobcats: Kwame Brown, Dante Cunningham, Dominic McGuire ve Joel Przybilla
Chicago Bulls: Kurt Thomas
Cleveland Cavailers: Anthony Parker
Dallas Mavericks: Jose Juan Barea, Caron Butler, Predrag Stojakovic, Brian Cardinal, DeShawn Stevenson ve Tyson Chandler
Denver Nuggets: Arron Afflalo, Melvin Ely, Gary Forbes ve Nene
Detroit Pistons: Jonas Jerebko, Tracy McGrady, Tayshaun Prince, Rodney Stuckey ve Chris Wilcox
Golden State Warriors: Vladimir Radmanovic, Al Thornton ve Reggie Williams
Houston Rockets: Chuck Hayes
Indiana Pacers: Mike Dunleavy, TJ Ford, Jeff Foster, Solomon Jones ve Josh McRoberts
Los Angeles Clippers: Brian Cook, DeAndre Jordan, Jamario Moon ve Craig Smith
Los Angeles Lakers: Shannon Brown, Theo Ratliff ve Joe Smith
Memphis Grizllies: Marc Gasol, Shane Battier, Hamed Haddadi ve Leon Powe
Miami Heat: Mike Bibby, Mario Chalmers, Juwan Howard, James Jones ve Jamaal Magloire
Milwaukee Bucks: Earl Boykins, Michael Redd ve Mbah a Moute
Minnesota Timberwolves: Sebastian Telfair
New Jersey Nets: Kris Humphries ve Brandan Wright
New Orleans Hornets: Marcus Banks, Marco Belinelli, Aaron Gray, Willie Green, DJ Mbenga, Carl Landry, Jason Smith ve David West
New York Knicks: Derrick Brown, Anthony Carter, Jared Jeffries, Roger Mason, Shawne Williams ve Shelden Williams
Oklahoma City Thunder: Daequan Cook
Orlando Magic: Malik Allen, Earl Clark ve Jason Richardson
Philadelphia 76'ers: Tony Battie, Antonio Daniels, Spencer Hawes, Jason Kapono and Thaddeus Young
Phoenix Suns: Grant Hill
Sacramento Kings: Samuel Dalembert, Marquis Daniels ve Marcus Thornton
San Antonio Spurs: Steve Novak
Toronto Raptors: Alexis Ajinca, Reggie Evans ve Julian Wright
Utah Jazz: Kyrlyo Fesenko, Francisco Elson, Earl Watson ve Ronnie Price
Washinghton Wizards: Maurice Evans, Josh Howard, Othyus Jeffers, Larry Owens, Hamady Ndiaye ve Nick Young

SOLOBASKET

sananes
04.Aralık.2011, 23:11
Gözüme çarpan 4-5 tane oyuncu var Lakers boş geçmemeli ve kadro derinliğini sağlamalı.

leventb12
05.Aralık.2011, 00:58
Tracy McGrady, Shannon Brown, DeShawn Stevenson, Mario Chalmers ve Marc Gasol iyi oyuncular bunları Türkler almalı bence.

semih99999
05.Aralık.2011, 03:10
detroit en sonunda yüklü kontratlardan kurtulacak gibi ama giderler jamal crawford a basarlar parayı :D

Hugo
05.Aralık.2011, 13:09
Kwame Brown efsanesi nereye gidecek acaba Atlanta alsa ya onu :D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
05.Aralık.2011, 18:51
Ciddi ciddi Fesenko için elimizi çabuk tutmalıyız.

IcedEarth
05.Aralık.2011, 19:10
Jose Juan Barea ve Tyson Chandler muhakkak tutulmalı takımda.. Gerisini salla gitsin..

Kaka Leite
05.Aralık.2011, 23:35
Gasol ve Jose Juan Barea için Beşiktaş elini çabuk tutsun :p :n:

Estranged
06.Aralık.2011, 00:59
Jose Juan Barea ve Tyson Chandler muhakkak tutulmalı takımda.. Gerisini salla gitsin..

Stevenson'ı da takımda tutmak bana kalırsa mantıklı olur. Ben bu sezondan da çok umutluyum.

sananes
06.Aralık.2011, 16:01
Tyson Chandler,Nene,Mike Dunleavy,Arron Afflalo,Marc Gasol,Shane Battier,Kris Humphries,David West,Josh Howard

9 oyuncu çarptı gözüme.Koyu yazdıklarım kamuoyunda daha çok tutulduklarını tahmin ettiğim isimler.Bana kalırsa da ilk o isimlere yönelmeli zaten LA.yinede şampiyonluk için oynamak istiyorsak buradan 3-4 kişi alınmalı, mesela;

Afflalo: Kobe oyunda yokken çok bocalayan yedek 5 içerisinde kilit isim olabilir alınmalı.

Chandler, Gasol ikilisini saymıyorum bile kim istemez ama piyasaları çoktur maaş bütçesi falan iyi düşünülmeli.O yüzden Gasol belki ama Chandler'a yöneleceğini sanmıyorum takımın.

Josh Howard: Son yıllardaki kötüye doğru giden evrilmesine rağmen yinede alıp ciddi bir organizasyonun içerisinde fayda sağlanabilir kendisinden.Gözden düştü ama yukarıdaki listenin en yeteneklisi kendisidir.

Nene:Uzun alternatifleri arasında sakatlık sorunu iyice araştırıldıktan sonra kesinlikle düşünülmelidir.Bu da çok yetenekli ve disiplinli de.

Gerisi sonraki ihtimaller.Bana kalırsa Battier'i alacak Lakers. Alsın hayır demem ama çok anlamadıgımdan sanırım işe yarayacağını düşündüğüm guard bulamadım listede.Tanımıyorum zaten bir çok ismi.Mutlaka Fisher'ı kesecek bir oyuncu kurucu gerekiyor.

IcedEarth
06.Aralık.2011, 23:58
Stevenson'ı da takımda tutmak bana kalırsa mantıklı olur. Ben bu sezondan da çok umutluyum.

Caron Butler'la Stevenson da tutulabilir, tabii Caron'un ne yapacağını bilemiyoruz.. Barea 6. adam olarak çok önemli katkıda bulundu, muhakkak tutulmalı. Chandler giderse pota altı savunması hak getire, o da kalacak bence.. Bir pivot, Nowitzki'yi yedekleyecek bir uzun forvet ve Butler'ın gitmesi durumunda Marion ile rekabeti artıracak bir kısa forvet 2. şampiyonluğu getirebilir bence de.. Ancak mevcut kadroda biraz zor işimiz, zaten yaşlı bir takımız, İlk 5i Chandler-Nowitzki-Marion-Terry-Kidd kabul edersek yaş ortalamamız 33,5 yapıyor..

Lafın kısasına gelirsek, rotasyona genç ve yararlı parçalar kazandırabilirsek tekrar şampiyon olmamamız için hiçbir neden yok.. Ancak benchi 2-3 kişi dışında yenilemek gerek..

semih99999
08.Aralık.2011, 03:13
yavaş yavaş haberler geliyo T-mac atlanta ile anlaşmış :)