Log in

View Full Version : Lille - Trabzonspor [Şampiyonlar Ligi B Grubu 6. Maç]

GeNç KaRTaL
05.Aralık.2011, 19:03
http://img716.imageshack.us/img716/6451/lillets.jpg (http://img716.imageshack.us/i/lillets.jpg/)

Trabzonspor
05.Aralık.2011, 19:08
Zorlu bir maç olacak.Oyuncular bu işin ne kadar ciddi olduğunu düşünüp verebildiklerinin en fazlasını vermeliler.Burdan elendiklerinde başka şansları olmayacak.

Fearless Coward
05.Aralık.2011, 19:18
Şenol hocaya güveniyorum ben risk almayacaktır en kötü beraberlik alacağız inşAllah...Önemli pozisyonları harcamamalıyız...

Bordo61Mavi
05.Aralık.2011, 19:31
Ne olursa olsun orta sahayi uclememiz gerekiyor. Ilk yarisi cok onemli olacak bu macin cunki avantaj saglamak/korumak isticek 2 takim.

Carsamba sabahi Fransaya gidiyoruz, bende macta olacagim. Bizim biletler bitti, arkadaslar ve diger gurbetekiler Lille taraftarlarinin biletlerini aliyorlar. Tabi bize yakin blocklari. Resimleri persembe paylasirim insAllah

sananes
05.Aralık.2011, 20:28
Ev sahibi ekip ilk maçta trabzonspor karşısında skoru arttırabilecekken laubali futbolu seçti ve trabzonspor cezayı kesti. Bu maç öyle olmayacaktır ve çok yüksek ihtimalle Lille kazanıp yoluna devam eder.Ben berbat durumda olan inter'in liderliği garantilemenin verdiği rehavetle de cska maçında yokları oynayacağını düşünüyorum.Kısacası trabzonspor 2. sırada başlıyor bu maçlara ama benim tahminim 4. olarak tamamlayacak gece bittiğinde grubu.

COLMAN20
06.Aralık.2011, 00:25
Burak yılmaz artık küçük maçlardan sonra büyük maçlarda da oynamaya başlar.

William Rookwood
06.Aralık.2011, 00:28
Trabzonzonumuza güveniyorum üç puanı alıcaz inşallah

footballer33
06.Aralık.2011, 03:42
Gönlümden geçen maçın berabere biteceği yönünde. CSKA, bir sürpriz yapıp kazanamazsa bu skor Trabzon'a yetecek. Trabzon mutlaka gol yiyecektir, bunu atlatabilir ve karşılık verirse ya da ilk golü kendisi atarsa istediğini alır. Başarılar.

Kaka Leite
06.Aralık.2011, 03:50
Gönlüm Trabzonspordan yana ancak ciddi bir yorumda bulunmak gerekirse Lille harika bir takım ve evinde kazanacaktır.
Umarım ben yanılırım ve bir beraberlik alır Trabzonumuz,başarılar Trabzonspor :icon_smile:

anil luque
06.Aralık.2011, 03:51
Trabzonspor çok önemli bir avantajla gidiyor Fransa'ya. Şenol Güneş gibi bir dehanın bu avantajı heba edeceğini sanmıyorum. İlk yarıyı en kötü beraberlikle kapatırsa temsilcimiz istediği skoru alacaktır. Önemli olan ilk yarıda işi sıkı tutmak bence. Burak Yılmaz'ın bu zamana kadar oyun stiline uygun olan maçlar oynanmadı. Ama dananın kuyruğunun kopacağı maç ve Lille galibiyet için saldırmak zorunda. Adil Rami'nin gidişinden sonra açıkçası pek güvenmediğim Lille savunması Burak'ı kontra toplarda durdurmakta zorlanabilir. Bu konuda ümitliyim.

Temsilcimize güveniyorum , hayırlısıyla gruptan 2. olarak çıkan biz olacağız , Allah utandırmasın..

Kaka Leite
06.Aralık.2011, 03:55
Burak Yılmaz ofsayt istikrarını koruyacaktır.Ancak artık gol atmalı,Trabzon öne geçerse zaten skoru korumak daha rahat olur :)

byariff
06.Aralık.2011, 04:11
senol hoca isini bilir ve en kotu beraberlik aliriz basarilar Firtinam...

nannar
06.Aralık.2011, 04:14
Orta alanda kullanılacak olan 3 oyuncu önemli. Nefes aldırmaması lazım rakibe bu 3 adamın. Çok zorlu bir maç olacağı kesin ama sonucu inşallah bizleri sevindirir.

Chinatown
06.Aralık.2011, 17:08
zor maç. o gece ülke için sahada olacağız ama görünüşe göre yalnız kalacağız. o akşam herkesin derdi derbi olacak doğal olarak. ben açıkcası Lille'in kesin kazanması gerekmesinin bize avantaj sağlayacağını düşünüyorum. saldıracak bir Lille'i durdurabilirsek defanslarında açık vereceklerdi.

eğer gruptan olurda çıkarsak bu Şenol Hoca'nın tarihe geçmesini sağlayacak. ilk kez bir takımımız yerli bir hocayla gruptan çıkmış olacak. gruptan çıkamasak bile euro cup'ta devam edebilmeyi umuyorum. belki orada da bir tur atlayabiliriz.

Trabzonspor
06.Aralık.2011, 17:12
Daha önce Fransa'da 2 kez maç oynamışız ve ikisinide kazanmışız.Umarım bu 3. olur ve birkez daha mutlu oluruz.

Derbi konusyula ilgili Sadri Şener baya bir bombaladı tv'de.'Biz turu geçersek haber veririm Türkiye'ye kimse bizim maça odaklanmaz derbi varya' dedi en son.

COLMAN20
06.Aralık.2011, 18:58
Fransa istatistiklerimiz kötü değil. Ama Lille maçı bence İnter maçlarından bile zor geçecek. Lille bizi Trabzon'da ki maçta mağlup edebilirdi de. Hücum bazında Hazard ve Sow gibi çok önemli silahları var. Bu 2 oyuncu dan birisi ile Zokora adam adama oynarsa çok rahat etkisiz hale getireceğini düşünüyorum.

Fearless Coward
06.Aralık.2011, 19:14
Arkadaşlar maç kaçta bitiyor 21:30...15 Dakika sonra ise Türkiye'nin kulağı Trabzonspor maçında olacak...Rahat olun illa Türkiye'dekilerin maça gitmesi gerekmiyor TV vs. ne güne duruyor...Hep destek tam destek fazla büyütmeyin...

anil luque
06.Aralık.2011, 20:58
Arkadaşlar maç kaçta bitiyor 21:30...15 Dakika sonra ise Türkiye'nin kulağı Trabzonspor maçında olacak...Rahat olun illa Türkiye'dekilerin maça gitmesi gerekmiyor TV vs. ne güne duruyor...Hep destek tam destek fazla büyütmeyin...

Maç 7 de değil mi ? Yani en geç 9'a 10 kala bitmesi lazım 1 saat 50 dakika sürdüğünü varsayarsak genel olarak futbol maçlarının. Trabzon maçına neredeyse 1 saat kalıyor. O yüzden insanlar pekala Trabzonspor'a odaklanabilir (tabi bunu yürekten isteyenler). Dediğin gibi tam destek zamanı şimdi.

attirson
06.Aralık.2011, 22:34
Maç berabere biter ve TS gruptan çıkar.Skor tahminim 0-0.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Aralık.2011, 23:07
Şenol Güneş-Burak Yılmaz--->Second Round. :)

Allah utandırmasın,çıkacağız inşAllah.

Trabzonspor
07.Aralık.2011, 00:39
Şenol hoca çok istekli görünüyor basın toplantısında hep kazancağız dedi başka bişe demedi.

35 günde 21 maç yaptık oyuncular fizik olarak aksamazlar umarım.

Fearless Coward
07.Aralık.2011, 01:06
Maç 19:30'da başlıyor 21:20 gibi falan biter heralde...Neyse konu dışına çıkmaya gerek yok :D fırtınamıza güveniyoruz üst tura çıkacağız inşAllah...Bir kulağımız da İnter maçında olacak tabii ki...İnter bi kıyak yapsa güzel olur ama sanmıyorum ne de olsa çıkmayı garantilediler...

Fernando Gago
07.Aralık.2011, 01:12
Lille için çok rahat bir mac olacaktır. Trabzonspor'un bu son olaylardan etkileneceğini düşünüyorum. Lille ilk dakikadan itibaren oyunu Trabzon yarısahasında oynar ve farkla kazanır diyorum. 3-1 olabilir ..

COLMAN20
07.Aralık.2011, 20:05
İnter hocası Trabzonda ki karşılamadan falan çok memnun kaldılar hatta bi açıklama hatırlıyorum Trabzonlular rahat olsun Cska'yı yeneceğiz şeklinde.

Ama bence işi ihtimale bırakmaya gerek yok. Kontrollü bir şekilde en kötü 1 puanı almamız lazım.

anil luque
07.Aralık.2011, 20:15
Türk milleti olarak son zamanlarda el oğluna bel bağlama konusunda üstümüze yok. Buna bi' dur demeliyiz bence. İnter'in puan alması elbette bizim yararımıza ama kendi işimizi kendimiz yapmalıyız artık.

Fearless Coward
07.Aralık.2011, 23:34
Derbinin verdiği rahatlıkla Trabzonspor maçına geçebiliriz :D haydi 2. sevinci yaşat bize Trabzon :D

Fearless Coward
08.Aralık.2011, 00:30
Celustka'ya ne oldu bilen var mı ? inşAllah önemli bir şeyi yoktur...

Trabzonspor
08.Aralık.2011, 01:25
Şu 5 dk'da kaçanlar varya ah ah.Bu Burak beni deli etmeye devam ediyor.

RaSenGan
08.Aralık.2011, 01:26
Böyle biterse noluyor :)

SAİT71
08.Aralık.2011, 01:29
CSKA Moskova 86. dakikada öne geçti Milano'da.

C h A o S
08.Aralık.2011, 01:30
Bizim maç berabere bitsin.Trabzon'un Uefa'da yoluna devam etmesini daha hayırlı buluyorum.

europeanconquer
08.Aralık.2011, 01:34
Gol zannettim birden :/

anil luque
08.Aralık.2011, 01:36
Sağlık olsun. Uefa'da devam edelim Trabzonla..

footballer33
08.Aralık.2011, 01:37
Trabzonspor için büyük bir şanssızlık oldu. İnter 5 dakika daha gol yemese şimdi Trabzon 2. turdaydı. Yine de tebrik etmek lazım, bu kısıtlı kadroyla ve tecrübesizlikle en azından elenmediler Avrupa'dan. İlk Ş.L. deneyimlerinde başarılıydılar. Geçmiş olsun yine de.

uAburak89
Tek mağlubiyetle fena oldu çıkamamak. Üzüldüm.

ForsakeN
Beyler gruptan çıkılsaydı Trabzon 4 puan daha kazanacaktı. Ki bu da 2 galibiyetle eşdeğer. + olarak da para alacaktı Trabzon.

Fearless Coward
08.Aralık.2011, 01:39
CSKA 87'de atmış yahu :( çok şanssız bir takımız...Neyse sağlık olsun Şenol hoca ne kadar büyük bir hoca olduğunu gösterdi Trabzonumuz UEFA'ya gitti...ManU bile orada yani :p

eXcitinG
08.Aralık.2011, 01:39
Burak teke tek giderken arkada kaLeye topLa girebiLecek oLan HaLiL`e vermezse böyLe gruptan çıkamazsın. Boşuna dememişLer ''Türk`ün Türk ten başka dostu yoktur!'' diye. Kendi işini, kendin göreceksin. İnter in yediği ikinci goL tam bir tırışka goL zaten. UEFA saçma, sapan oLayLar iLe uğraşacağına, Ajax-ReaL, Dinamo-Lyon ve İnter-CSKA maçLarını inceLemeye aLsın ve nasıL pLanLar oLduğunu ortaya çıkarsın. Ajax ın net 2 goLü veriLmedi, Dinamo resmen Lyon`a verdi maçı, aynı şekiLde İnter de.

SAİT71
08.Aralık.2011, 01:41
Inter'in mağlubiyeti düşündürücü geliyor bana.....

Ralph
08.Aralık.2011, 01:42
Büyük şanssızlık. Neyse Trabzonspor'a UEFA Kupası'nda başarılar. :]

Trabzonspor
08.Aralık.2011, 01:43
İlk kez kupaya katılmışsınız kadronuzdan 10 tane adam gitmiş ve bunların çoğu as kadrodan.Ülkende olaylar olmuş neyin en olacağı belli değil.Senin şampiyonlar liginde olduğun yılda ligde neredeyse 2 günde bir maç yapıorsun.Ve bu şlartlar altında 7 puan HELAL OLSUN SİZE!

Daha iyi olabilirdik İnter'i yenebilseydik içerde şimdi üst turdaydık ama nasip değilmiş artık yolumuza Uefa'da devam edecez.

Trabzonspor
08.Aralık.2011, 01:46
Burak teke tek giderken arkada kaLeye topLa girebiLecek oLan HaLiL`e vermezse böyLe gruptan çıkamazsın. Boşuna dememişLer ''Türk`ün Türk ten başka dostu yoktur!'' diye. Kendi işini, kendin göreceksin. İnter in yediği ikinci goL tam bir tırışka goL zaten. UEFA saçma, sapan oLayLar iLe uğraşacağına, Ajax-ReaL, Dinamo-Lyon ve İnter-CSKA maçLarını inceLemeye aLsın ve nasıL pLanLar oLduğunu ortaya çıkarsın. Ajax ın net 2 goLü veriLmedi, Dinamo resmen Lyon`a verdi maçı, aynı şekiLde İnter de.

Abi sezon başından beri diyorum Burak bu kadar gol attı ama tüm takım buna çalışıyor o kadar abartmaya luzum yok görevini yaptı diye ama herkes Burak 1 numara dedi durdu.Nerede o 1 numara?Biz 4 puan aldık ilk maçta sırf o olmadığı için.Her topu ona atmaya çalışmaları yüzünden atak yapamdık.Cska ile içerdeki maçta 9 kez ofsayta düştü o maçta.

İnter maçında yoktu sahada ve bu maç yine aynı.

C h A o S
08.Aralık.2011, 01:46
Ben ŞL'de devam etseydi Ts 2.turda eleniceğini düşünüyordum.Böylesi dediğim gibi daha hayırlı oldu.Uefa Avrupa Ligi'nde ilerleyebileceğini düşünüyorum.

Kaka Leite
08.Aralık.2011, 01:47
Tebrikler Trabzonspor

Mamadou
08.Aralık.2011, 01:58
2004'de Lazio'nun bize yaptığını Inter'de Trabzonspor'a yaptı.

ReaList
08.Aralık.2011, 02:12
Bana göre grubun organize bir şekilde en iyi futbol oynayan takımı grupta sonuncu oldu :D fıkra gibi gruptu gerçekten İnter'in ben hala şu grubu nasıl lider bitirdiğini çözemedim.
Güiza'ya 14 milyon veren Aziz başkan ne olacaktı 18-20 milyon verseydin de alsaydın şu Hazard'ı battı balık yan gider :D

RaSenGan
08.Aralık.2011, 02:12
Sen git 6 maçta 1 kez kaybet.Grup liderinden 4 puan al ama gruptan çıkama :) Bu Trabzon her şeyiyle ilginç :)

ForsakeN
08.Aralık.2011, 02:21
Sen git 6 maçta 1 kez kaybet.Grup liderinden 4 puan al ama gruptan çıkama :) Bu Trabzon her şeyiyle ilginç :)

Bi de bunu yalnızca 3 gol atarak başardılar ya, o da ilginç oldu :)

Chinatown
08.Aralık.2011, 02:34
ah inter, geldin bağrımıza bastık, kendi takımımız gibi destekledik, 10 ülke gezmiş teknik adamın şaşırdı bu ilgiye.. yazıklar olsun sana inter :)

neyse sağlık olsun. şampiyonlar liginde çıksak ilk turda elenirdik zaten. belki avrıpa liginde 1-2 tur atlayabiliriz. bu da takıma daha tecrübe olur. benim üzüldüğüm tek nokta; zaman farkı nedeniyle 4 maçını izlediğim ama bunlarda hiçbirşey oynamayan cska'nın gruptan çıkması oldu. bizle oynanan iki maçta rezalettiler. Lille maçlarında da öyle. ama işte hem fransada, hem de moskovada bizle oynadıkları maçtaki hucüm becerileri hiçbirşey yapmadan bu takımı gruptan çıkardı.

Lille çıksa üzülmezdim. hatta hak verirdim. ama cskayı kabullenemiyorum. ama evimizde çok puan kaybettik.3 maçta aldığımız 3 puan iyi değildi. 2 maçı alabilirdik oysa. neyse sağlık olsun.

şimdi 7 puan aldık. aldığımız puan bu. acaba gruptan çıkıp çıkmamamız ülke ve bizim puanımızı etkilermi? yoksa 7 puan aldık karşılığında bize gelecek puanı mı alacağız?

Alicanfmfan
08.Aralık.2011, 02:36
Şenol Güneş taktik ekranında Burak'ı Target Man olarak unuttu :)

Buradan alınacak 1 puan çok önemliydi , çok iyi direndi trabzon , ama 88.dakikada İnter-Cska maçı olayı değiştirdi benim o maçtan ciddi anlamda şüphelerim var ama olsun ben Uefa'da da Trabzon'un başarılı olacağına inanıyorum inşAllah yani.

Yinede Avrupada olacak olan temsilcimizi tebrik ediyorum.

besiktas1903
08.Aralık.2011, 02:44
Trabzon'u Tebrik ederim çok ilginç bir grup oldu

Bordo61Mavi
08.Aralık.2011, 04:42
Mactan donuyorum, sesimiz iyi geldimi ekranlara :)

Chinatown
08.Aralık.2011, 10:48
Mactan donuyorum, sesimiz iyi geldimi ekranlara :)

ben bir cafede sessizce izlemek zorunda kaldım. ama 61. dakika iyiydi :)

nekop
08.Aralık.2011, 11:03
İlk kez katıldığımız bu organizasyonda -hemde böyle bir senede- bence topladığımız 7 puan ve Uefa katılma hakkı gayet güzel bir sonuç. Üst tura çıksaydık zaten büyük ihtimalle fazla ileriye gidemezdik ama Uefa'da yolumuza devam edebilme ihtimalimiz var.

nannar
08.Aralık.2011, 12:12
Kendi sahanda 1 maç bile kazanamıyorsan üst tura çıkman zor zaten.Dün Trabzonspor sadece Burak'ı düşünmeseydi yine gol atabilirdi ama her ayağına alan onu arıyor :) Burak kesinlikle santrafor oynayacak bir oyuncu değil.Sağ ya da sol kanatta içe kat ederek daha iyi oynar.Böyle tek başına eriyor adam.

CSKA kadrosu iyi bir takım ama İnter maalesef öylesine çıkmış sahaya. UEFA da başarılar dileriz

ForsakeN
08.Aralık.2011, 13:25
Keşke üsttura kalabilseydi Trabzon. Herkes Avrupa Ligi'nde daha başarılı olabileceğini konuşmuş ama işin bir de şu yönü var.

ŞL'de üst tura kalan takımlara 5puan bonus veriliyor. Bir de gelen yayın gelirleri varki zaten anlatmaya gerek yok. Trabzon bu puanı anca Avrupa Ligi'nde alacağı 2 galibiyet ve 1 beraberlik alırsa çıkarabilir. Fakat zor görüyorum açıkçası.

Bordo61Mavi
09.Aralık.2011, 06:41
Gittik geldik halen sesimiz yok :)

1 maci canli izlemek bundan daha kotu olamazdi. Ilk 35 dakika boyunca ezildik, oyle boyle degil. Kimse izlemek istemiyordu artik. 2 ci yari biraz toparladik ama yine cok tehlikeli geldikleri icin bizimkiler defans cizgisini hic one cekmedi. Sansliydik ama bi okadarda sansizdik.

Sampiyonlar liginden elenmistik Benfica macinda,
Uefaya gectik orda Bilbao ile mac yaptik sonra,
Sampiyonlar ligine alindik, sansiz bir sekilde elendik ama
tekrar UEFA'ya geri donus yapiyoruz.