View Full Version : ReadyBoost Football Manager | Hızlandırma Mümkün mü?
EmReLie
06.Aralık.2011, 17:39
Arkadaşlar 4 Senelik 1024 RAM 512 MB Ekran Kartı Olan Bilgisayarım Fm'de Kayıtlı Oyunu Kaldıramamaya başladı. Bende Ekonomik gücüm olmadığı için FLASH BELLEK Üzerinden oynamayı düşünüyorum. Kayıtlı Oyun Açarken ve Kaydederken çok ağırlaştı. Tabi Oyunda Zaman ilerledikçe..
READYBOOST ( 4 GB KİNGSTON FLASH ) Bu Sorunu Çözer mi?
BaGa TaRKaN
06.Aralık.2011, 17:45
Valla Bilmiyorum Hızlanır mı Ama Saveyi Oyunda Açtığında Yine Oyun Kasabilir PC'nin Durumuna Göre :) Bir Denemek Lazım Çok Pahalı Bişey Değil Zaten. Ama En Sağlam Yol PC'nin Ekran Kartını ve Ram'ini Artırmak Daha İyi Olur
EmReLie
06.Aralık.2011, 17:47
Valla Bilmiyorum Hızlanır mı Ama Saveyi Oyunda Açtığında Yine Oyun Kasabilir PC'nin Durumuna Göre :) Bir Denemek Lazım Çok Pahalı Bişey Değil Zaten. Ama En Sağlam Yol PC'nin Ekran Kartını ve Ram'ini Artırmak Daha İyi Olur
Tabiki de ama Ekonomik Sorun Malum Herkesin Ortak Sorunu yoksa bende isterim sağlam iş yapmayı.
EmReLie
06.Aralık.2011, 17:49
YABANCI Bir sitede..
Readyboost alt uç sistemler FM oynamak için harika bir şey, oyun daha hızlı ve yüklemek ligler için daha fazla seçenek vermek.
If you play on a laptop, it can even reduce the amount the game uses your hard drive, increasing battery life. Eğer bir dizüstü bilgisayar oynamak, hatta oyun pil ömrünü artırıyor, sabit disk kullanan miktarını azaltabilirsiniz.
Give it ago! Önce ver!
Uchiha Itachi
10.Aralık.2011, 17:51
Usb'ye kurup oynamak ile Readyboost ayrı çok farklıdır önce bunu bir ayıralım.Usb ye kurup oynadığınızda oyun daha hızlı bir hal alıyorsa sorun Hard diskinizin yavaş olmasıdır.Hard diskiniz normalse usb ye kurmanın bir esprisi olmaz.
Readyboosta gelince sistemin fiziksel bellek miktarını OS nin desteğiyle usb kullanarak arttırmaktır en basitiyle.Düşük bellekli pc lerde etkisi büyük olur fakat zaten 512 mb ram olan bir pc de W7 vista gibi işletim sistemleri kurulamıycağı için Readyboost kullanmakta hayalden ibaret oluyor.İşin özeti budur.