View Full Version : Illuminatinin şok Bilgisi! Kesin Bak!
Rick Nelson
07.Aralık.2011, 17:13
Siteye bakın beyler !
http://www.7aralik.org/
Bittik beyler !
ReaList
07.Aralık.2011, 17:17
ahahha :D
Sazan.avi
futureless
07.Aralık.2011, 18:07
Çok dönüyor bu ara bu muhabbet ya :D
Nedvedmania
07.Aralık.2011, 19:16
Hıh bi burda açılmamıştı konusu oda oldu :D
C h A o S
07.Aralık.2011, 19:18
Nedir bu Illuminati?Haxball'da bile bu muhabbet dönüyor :D
Lucas Neill
07.Aralık.2011, 19:28
Illuminatiyle ilgili bi cok efsane var kimisi dalgaya vuruyor kimisi ciddiye aliyor enteresan, arastirmak lazim internetten, kitaplari da var ben bi kacini okumustum özellikle Rotschild ailesiyle ilgili bi kitapti güzeldi.
C h A o S
07.Aralık.2011, 19:35
Modern İlluminati; zihin kontrolü uygulayarak, hükümetleri ve kuruluşları ele geçirerek Yeni Dünya Düzeni'ni sağlamak amacıyla hareket eden, monarşileri yıkmayı, dini inançları yok etmeyi, ulus devletleri ve vatanseverliği sonlandırarak sosyal düzeni alt üst etmeyi planladığı öne sürülen; ancak faaliyeti ve varlığı kanıtlanamamış bir topluluktur. Bazı komplo teorisyenleri, İlluminati üyelerini ışığın insanları ya da aydınlanmışlar olarak adletmektedirler.
Bi baktımda buysa eğer dedikleri şey inanan var mı merak ettim?:D
Ayrıca niye son 2-3 gündür sık sık bu Illuminati'yi duymaya başladık merak ettim.
DisCo
07.Aralık.2011, 19:35
Saat 15:00'te sayaç sıfırlandı ve karanlık yükselecekmiş. Gerçektende bizim burda hava karardı.
Efsaneleştirilen ve İslam düşmanı olan bu tarz olayların rağbet görmemesi lazım ama malesef bu işlere meraklıyız.
RaSenGan
07.Aralık.2011, 23:27
Bir rivayete göre ikiz kule olayını bunlar yapmış falan.Bugün de 15'te bir şeyler olacaktı.Kimi Eminem ölecek kimi Obama'ya suikast olacak falan diyordu :D Bugün öğrendim bu illuminati mi nedir sabah herkes konuşuyordu :D
SAİT71
07.Aralık.2011, 23:46
Çok fenaaa :n: