Log in

View Full Version : [15.Hafta] Bursaspor - Fenerbahçe

GeNç KaRTaL
10.Aralık.2011, 16:41
http://img31.imageshack.us/img31/6757/burfb.jpg (http://img31.imageshack.us/i/burfb.jpg/)

ReaList
10.Aralık.2011, 16:46
Aykut Kocaman çeşitli fantezilere kaçmazsa galip gelme şansımız yüksek bu maçta yine Serdar oynamayacaktır. Neden ? daha hazır değil. Rakiplerin stoperlere 18-19 yaşındaki adamlar monte etsin Serdar daha hazır değil, Dia sakatlıktan çıkar çıkmaz oynasın Serdar daha hazır değil. Bu gidişle ligin ilk yarısı oynaması imkansız (umarım yanılırım) ama koskoca Bilica Bekir Selçuk Özer gibi dünya starlarımız varken Serdar,Sezer,Gökay,Stoch gibi oyuncuları oynatmak kimin haddine ?

doncarlo
10.Aralık.2011, 16:59
Kötü gidişatımıza dur diyeceğimiz maç geldi çattı.Bursamız bu maçı kazandığı halde camiadaki kara bulutlar dağılır.Eğer Sestak ve Turgay oynamazsa bu maçtaki kazanabiltemiz çok yüksek.

byariff
10.Aralık.2011, 17:02
iki takiminda puana ihtiyaci var ve iyide oynamiyorlar kardes payi 1"er puan alir iki takimda.

Bekq
10.Aralık.2011, 17:05
Bursa çıkış arıyor ve tam istedikleri maç bu. Son maçta derbi kaybetmiş ve moralleri düşük olan Fenerbahçe'yi yenip bekledikleri çıkışı yapabilirler. Bursaspor kazanır ya da maç berabere biter(0-0). Onun dışında kazabileceğimizi düşünmüyorum.

Night_Mare17
10.Aralık.2011, 18:06
Fenerbahçe alır.

attirson
10.Aralık.2011, 18:26
Ankette Bursapor-Beşiktaş yazıyor. :D

barahir
10.Aralık.2011, 18:39
Ben beşiktaşa verdim oyumu..

sananes
10.Aralık.2011, 19:37
Her derbi kaybeden moralini bozup sonraki maçlarında puan kaybetse bunun akabinde 2 maç üst üste puan kaybettiği için 3. maçta da moralini bozup puan kaybederdi, bu böyle uzayıp giderdi ve tüm büyükler küme düşerdi.

Aykut Kocaman'ın ağır bir yenilgiye ihtiyacı vardı uzun süredir yaptığı hataları fark etmesi için ve bu Galatasaray maçıyla olmuştur diye düşünüyorum. İddaa'da çok tatlı bir oran var fenerbahçeye verilmiş,taraflı tarafsız kaçırmayın bunu derim.

anil luque
11.Aralık.2011, 03:49
Bursaspor'un acilen toparlanmaya ihtiyacı var. Fenerbahçe'yi böyle bulmuşken affetmezler. Affetmemeleri lazım yani. Başka türlü işleri zor. Fenerbahçe'yi yenerek kötü gidişe dur demek ayrı bir motivasyon sebebi.

Bursaspor 1-0 ya da 2-1 gibi bir skorla alır bence.

World Hollow o1
11.Aralık.2011, 12:20
Fenerbahçe çok kötü gidiyor ama liderle aynı puanda vurdun tamamda öldürme bari...
Maça gitmeyi düşünüyorum umarım iyi bir futbol izletir iki takımda.

Sekopej
11.Aralık.2011, 13:08
Bursaspor'un acilen toparlanmaya ihtiyacı var. Fenerbahçe'yi böyle bulmuşken affetmezler. Affetmemeleri lazım yani. Başka türlü işleri zor. Fenerbahçe'yi yenerek kötü gidişe dur demek ayrı bir motivasyon sebebi.

Bursaspor 1-0 ya da 2-1 gibi bir skorla alır bence.

Fenerbahçe'nin acilen toparlanmaya ihtiyacı var. Bursaspor'u böyle bulmuşken affetmezler. Affetmemeleri lazım yani. Başka türlü işleri zor. Bursaspor'u yenerek derbi mağlubiyetini unutturmak demek ayrı bir motivasyon sebebi.

Fenerbahçe 1-0 ya da 2-1 gibi bir skorla alır bence.

:p

sui generis
11.Aralık.2011, 18:19
bu maçı mutlak kazanmak zorundayız. maç için kadro vermiyorum artık. çünkü; her seferinde Kocaman beni ter köşeye yatırıyor. ama kızamıyoruz ona KOCAMAN gururumuz o bizim :)
kadro için iyi haber: Bilica kadroda yok. Sürpriz olmazsa Serdar oynayacak..

musakaan
11.Aralık.2011, 18:35
Bursa'da organizasyon sıfır . Fenerbahçe şoku atlatıp farklı galip gelecektir .

sananes
11.Aralık.2011, 18:42
Serdar oynayacaksa umarım Bekir henüz tam olarak iyileşmemiştir.Çünkü Bekir hazırsa yine oynatmaz Serdar'ı.

Bekq
11.Aralık.2011, 18:54
Serdar oynayacaksa umarım Bekir henüz tam olarak iyileşmemiştir.Çünkü Bekir hazırsa yine oynatmaz Serdar'ı.
19 kişilik kadroda yok. Henüz iyileşmemiş.

19 Kişilik kadromuz: Volkan Demirel, Mert Günok, Erten Ersu, Gökhan Gönül, Orhan Şam, Serdar Kesimal, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Caner Erkin, Cristian Baroni, Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin, Mehmet Topuz, Issiar Dia, Miroslav Stoch, Özer Hurmacı, Henri Bienvenu, Alex de Souza ve Semih Şentürk

sananes
11.Aralık.2011, 20:00
O zaman çıkacağımız kadroyu tahmin edeyim:

Volkan-GG-Serdar-Yobo-Ziegler-Mehmet(Dia)-Cristian-Emre-Stoch-Alex-Semih

SAİT71
11.Aralık.2011, 21:07
Desenize yarına Serdar sakalları kesip futbolcuya benzeyecek :n:

ParduS
11.Aralık.2011, 21:15
Umarım GS maçı bu yılın bizim için Yeni Malatyaspor maçı olur.. Kazanmaya ihtiyacımız var, kazanırız umarım.

ReaList
12.Aralık.2011, 04:01
Volkan
Gökhan-Serdar-Yobo-Ziegler
Mehmet-Cristian-Emre-Stoch
Alex-Henri

Bu maçı çok rahat çıkarır.

sananes
12.Aralık.2011, 20:48
Aman vazgeçme Özer'inden Aykut Hoca.

Bekq
12.Aralık.2011, 21:00
Spor Toto Süper Lig`in 15. hafta mücadelesinde deplasmanda Bursaspor ile karşılaşıcak olan Fenerbahçemiz sahaya şu onbir ile çıkıyor:

Volkan, Gökhan, Yobo, Serdar, Ziegler, Özer, Selçuk, Emre, Stoch, Alex, Semih.

BleedingMoon
12.Aralık.2011, 21:02
Aman vazgeçme Özer'inden Aykut Hoca.

al benden de o kadar! :icon_mad:

sananes
12.Aralık.2011, 21:04
Sağ kanatta Dia oynasa şu maçta ne güzel olurdu.

Bekq
12.Aralık.2011, 21:05
Topuz tam iyileşmemiş olabilir. Sakatlığım tam geçmeden oynamak istemiyorum sonra daha ciddi sakatlanıyorum diye bir açıklaması vardı. 2. yarı oyuna sürecektir.

Özer bugün tek bir hata bile yaparsa o formaya ihanet etmiştir benim gözümde. Yeter artık biz bu adamı geleceğin yıldızı diye aldık.

Fakat; Cristian ve Dia'nın olmayışına anlam veremiyorum. :) Bu maç dediğim gibi Bursa kazanacaktır. Kadroyu görünce artık tamamen inanıyorum buna.

sananes
12.Aralık.2011, 21:16
Topuz tam iyileşmemiş olabilir. Sakatlığım tam geçmeden oynamak istemiyorum sonra daha ciddi sakatlanıyorum diye bir açıklaması vardı. 2. yarı oyuna sürecektir.

Özer bugün tek bir hata bile yaparsa o formaya ihanet etmiştir benim gözümde. Yeter artık biz bu adamı geleceğin yıldızı diye aldık.

Fakat; Cristian ve Dia'nın olmayışına anlam veremiyorum. :) Bu maç dediğim gibi Bursa kazanacaktır. Kadroyu görünce artık tamamen inanıyorum buna.

Biz Bursaspor'a fark atarız sen rahat ol.

Bekq
12.Aralık.2011, 21:33
Biz Bursaspor'a fark atarız sen rahat ol.
Umarım dediğin gibi olur. Temennimiz o yönde.

furkan58
12.Aralık.2011, 21:42
Özer yerine Dia başlasaydı ne olurdu sanki ? Yada kötü bi Bienvenu'yu bile tercih edebilirdim Semih yerine Semih ancak 60-70 civarı girerek skora ve oyuna katkı yapabilir bundan sonra .

futureless
12.Aralık.2011, 21:47
Kesimal ve Stoch oynuyor en azından direk 11de bu kez .

Kaka Leite
12.Aralık.2011, 21:49
Semih 2 tane yazar.

sarianet
12.Aralık.2011, 22:19
http://1.bp.blogspot.com/-cIMHA6Dqz9c/TtlC8BL1jfI/AAAAAAAABTQ/9SXM66L6qpY/s400/top.png

Selçuk Bu Top
Selçuk Topu Tut
Selçuk topu at
Selçuk Topu Takım Arkadaşına At

BleedingMoon
12.Aralık.2011, 22:26
stoch pozisyonları cömertçe harcıyor.

Kaka Leite
12.Aralık.2011, 22:39
Semih 2 tane yazar.

Şöyle 1 :)

BleedingMoon
12.Aralık.2011, 22:41
gol atmamızdan çok semih'in gol atmasına sevindim.

BleedingMoon
12.Aralık.2011, 22:45
özer'in direkten dönen topu şahane bir gol olacaktı.

Bekq
12.Aralık.2011, 22:46
Heyt be aslanım. Özlemişiz. Golden sonra adam duygu patlaması yaşadı resmen. Helal olsun sana. :)

furkan58
12.Aralık.2011, 22:50
Özer'in topu direkte patlamasa şahane gol olucaktı . Ondan öncesindede Alex'in ayağı kaymasa ve Emre'nin şutunda Semih kurtarmasa topu şimdiye 3-0 felandı maç geç geldi gol ama gelmesi yeter . 2 . yarı farkı arttırırsak rahatlarız yoksa son dakikalarda gene terleriz .

enesemin53
12.Aralık.2011, 22:50
gol atmamızdan çok semih'in gol atmasına sevindim.

aynen ya çok şükür

TR.CaPTaiN
12.Aralık.2011, 22:51
Böyle oynasınlar yenilseler de canımızı alsınlar. İlk yarıda sahada müthiş bir Fenerbahçe vardı. Tam 3 tane net pozisyondan yararlanamadık. Emre'nin şutu büyük ihtimalle gol oluyordu, Semih'e çarptı. Alex'in destek ayağı kaydı %100'lük bir pozisyon daha gitti. Özer çalımı iyi yaptı ama son vuruşta topun dibine çok girdi, top direkten döndü. Buna karşılık Bursaspor'a sadece 1 pozisyon verdik. Onda da Gökhan çizgiden çok iyi çıkardı. Oyun anlamında da kontrol tamamen bizde. Ama bu tempoyu sürdürmek lazım. Çünkü geçen sezon da Bursa'da çok iyi oynayıp öne geçmiştik, ikinci yarının başında Bursa duran toptan golü bulmuştu ve 2 puan bırakmıştık.

Bekq
12.Aralık.2011, 22:53
İlk yarı istatistikleri:

http://a1112.hizliresim.com/s/d/129ly.jpg

SAİT71
12.Aralık.2011, 23:41
Hele şükür 2. yi bulduk. Maçı hakedenin kazanacak olması güzel oldu :)

ForsakeN
12.Aralık.2011, 23:48
Koçum Stoch !

BleedingMoon
12.Aralık.2011, 23:53
bugün çok iyi oynadık. umarım galatasaray maçı geçen seneki yeni malatya maçı olmuştur.

Bekq
12.Aralık.2011, 23:55
Helal olsun. 2. yarı her ne kadar Aykut Kocaman'ın korkak kadrosu yüzünden pozisyon bulmakta zorlansakta yinede iyi oyun galibiyet getirdi.

Aykut hocam sana büyük saygım var fakat Daum'un Fenerbahçe'sini tekrar yaratıyorsun. Fenerbahçe hiçbir maçında topla zaman geçirmez. Özellikle kalecisi topu ayağında tutup beklemez. Hele hele Anadolu maçlarında hiç olmaz bu.

TR.CaPTaiN
13.Aralık.2011, 00:04
Son haftalarda futbol anlamında tökezliyorduk. Buna teknik, taktik hatalar, bireysel hatalar da eklenince puan kayıpları üst üste geldi. Ama bugün Fenerbahçe yeniden dirilişin sinyalini verdi. Gerek oyuna hükmetme gerek pozisyona girme gerekse defansif anlamda her şey iyidi.

Solda Stoch çok etkiliydi. Ziegler, Yobo defansif anlamda bildiğimiz gibi iyilerdi. Gökhan sakatlık öncesi sergilediği o bildiğimiz Gökhan performansındaydı. Fenerbahçe formasıyla ilk defa izlediğimiz Serdar resmen bize nefes aldırdı. Bir defans oyuncusunda bulunması gereken tüm özelliklere sahip. Dan dun oynamıyor, ayağı iyi, hızı iyi, uyumuyor sürekli oyun içinde. Özellikle Galatasaray maçındaki Bilica'dan sonra ilaç gibi geldi. Üstelik bu oyuncu yaklaşık 5 aydır sahalardan uzak. Serdar oynadıkça daha da iyi olacak.

Takımımıza tebrikler.

Sekopej
13.Aralık.2011, 00:06
Fenerbahçe artık bitti diyenlere bitmediğini gösterdi. İnanılmaz baskılı ve tempolu maça başladık, erken gol maçta fark olmasını sağlardı ama erken gol gelmedi bir türlü. Özer'in bugün ilk defa çalımla adam geçtiğini gördüm bir de gol olsaydı çektiği şut çok iyi olacaktı.

İlk devre herkes iyiyidi, Selçuk'un bile ara pasları vardı hele ki Stoch'a attığı pasta şaşırdım. Golde de verkaçı Selçuk ile yapmıştı. 2 gol de güzeldi hazırlanış bakımından. İlk golden önceki paslaşmalar 2. golde daha Alex topu almadan Gökhan'ın koşusu. Gökhan'ın da kendine geldiğini görüyoruz en azından artık koşmaktan çekinmiyor gücünü geri kazanmış. Semih gol atarsa belki rahatlar diye düşünüyordum golünü attı ama çok topu da ezdi.

Serdar artık formayı vermez, Yobo-Serdar ikilisi savunmada artık bozulmaz. Emre de maça damga vuran oyunculardan biriydi. Stoch biraz tutuktu aslında, daha fazla gol yapabileceği pozisyonlara girdi. Alex'in bile pres yaptığı pek çok pozisyon vardı takıma bunu kazandırması aslında büyük avantaj Aykut Kocaman'ın.

Eleştireceğim nokta ise, sağ kanatta Bienvenu oynayacaksa neden Dia tercih edilmedi. Oynamamasını gerektirecek bir durumu yoksa sağda Bienvenu deneneceğine Dia oynayabilir. Topuz'un da sakatlıktan kurtulmuş olması takımın pres gücü ve direnci açısından olumlu bir gelişme.

3 günde birbirine tam ters performans, takımın düştüğü yerden bu reaksiyonla kalkması bu yarışı hiç bırakmayacağının göstergesi. Devre arası takımın sezon sonunda ne olacağı belli olmasa da forvete takviye şart mutlaka bu şekilde gitmez çünkü.

sui generis
13.Aralık.2011, 00:41
takım çok iyiydi. Selçuk pas vermesini öğrense iyi olacak :) gökhan ın bindirmeleri müthişti .. tebrikler Fenerbahçe...

The.Crow
13.Aralık.2011, 00:42
Maça iyi başladık gayet iyi oynadık ta ki 70.dakikaya kadar.!! O dakikadan sonra ısrarını anlayamadığım hamlesini yaptı Aykut hoca ve Galatasaray maçındaki sisteme dönüp Alex'i forvete çekip Bienvenüyü sağ açık yapıp Emre-Selçuk-Baroni'ye döndü. O dakikaya kadar 18 e yakın şutumuz varken o dakikadan sonra gole kadar şut çekemedik ve golü de hatırlarsak en uca konan Alex kendini geriye çekip topu koşturup Gökhan'a asist yaptırdı. Bu sistemde artık ısrar etmesin işleyen çarkı baltalamasın bence.

Deus Dominus
13.Aralık.2011, 00:53
Önce rakip takım taraftarlarını tebrik ederek başlamak lazım herhalde. Özellikle ilk yarıdaki oyunu muazzamdı Fenerbahçe'nin. Kazanma açısından ümidim yoktu ama bu kadar etkili bir Fenerbahçe de beklemiyordum açıkçası. İkinci yarıda oyunu dengelemek için uğraş vermiş olsakta kalite olmayınca bir yere kadar. Ömer'in kafa vuruşu gol olsaydı, Ozan'ın şutu girseydi vs. diyemiyorum çünkü Alex'in ayağı kaymasa, Semih kaleye giden topu çıkarmasa, Özer'in şutu üst direkte patlamasa çok daha ağır bir yenilgi de alabilirdik :)
Tek söyleyebileceğim bize adam gibi, gerçekten bir forvet, her iki tarafa da bek lazım. Basser yoksa bitiğiz, Vederson zaten varlığı bir dert yokluğu bir dert. İki bekinde arkasına atılan her top pozisyon yarattı. İkinci goldeki Gökhan'ın çabası, driblingini takdir ederim ama onun koşusuna izin veren Vederson'a da saygılarımı sunarım arkadaş... Bangura'nın şöyle savunmayı zorlayacak araya bir koşusunu görmedim. Bir ara top N'diaye'nin ayağındayken 4 oyuncumuz sabit Fenerbahçe ceza sahası ön çizgisi üzerinde öylece bekliyorlardı rakiple. Futbol durarak oynanmıyor birilerinin hatırlatması lazım bu oyunculara. Hem oyuncu kalitesi, hem oyun anlayışı olarak kötü durumdayız, ama güveniyorum Ertuğrul Hoca'ya. Bu durumun çok uzun süreceğini zannetmiyorum, özellikle özgüvene ihtiyaç var.
Bir lafta taraftara gelsin hadi bitirmeden... Siz kimsiniz de sırtınızı dönüyorsunuz?! Antep taraftarı yapar, takım düşme hattında. Bu takımı şampiyon yapmış adama çok büyük saygısızlık, terbiyesizliktir bu hareket... Fenerbahçe'ye yaptıkları da ayrı bir şey(küfürler konusu), iyi ki gitmemişim bugün maça iki kat fazla sinirlenir dönerdim herhalde...

World Hollow o1
13.Aralık.2011, 00:55
İyi oynadık bazı bazı Semih'i çıkartıp Alex'i tek bırakması iyi olmadı ki Stoch'un attığı harbi çok sağlam gol üstüne tuz biber oldu.

attirson
13.Aralık.2011, 01:19
Selçuk yıllardır nasıl bu takımda oyunuyor hala anlamış değilim.Ve sonunda gerçek Fenerbahçe'yi gördük.

Night_Mare17
13.Aralık.2011, 01:30
İnternette şu başlığı gördüm.

Fenerbahçe moral Stochladı. :)

SAİT71
13.Aralık.2011, 01:38
Bazen Aykut hocanın egoları olduğunu düşünüyorum. Bazen çok gereksiz şeyler yapabiliyor. Onları yapmasa takım zaten kazanıyor maçları. İnşallah haftaya Stoch'u yedek bırakıpta adamın futbol iştahını kaçırmaz...

ReaList
13.Aralık.2011, 01:54
Şu maça bakıp da geçen maça üzülmemek elde değil hatta sivas maçına üzülmek...
Bir takımın alıştığı bir şablon vardır belli bir sistem, o ağırlığı taşır ve ona göre hareket eder, bizlerde oluşan yanlış bir algı var -özellikle Alex konusunda- o oynadığı zaman 4-5-1 oynadığımız zannedilir ki bu doğru değildir Alex bir ortasaha oyuncusu değil forvettir ki kendisi de bunu defalarca demiştir. O kadroda olsa da olmasa da ileri hatta 2 adam olmazsa büyük sıkıntı yaşıyoruz. İlkini Sivas maçında yaşadık zaten Alex yoktu yerine Sezer oynadı, Sezer neredeyse bizim savunmanın içine kadar çekilmişti büyük bir problem yaşadık toparlayamadık yenildik. Geçen hafta Alex vardı ama yanında kimse yoktu felaket bir maç oldu yine toparlayamadı takım ve yine yenildik. Bugün Semih çıktıktan sonra Aykut Kocaman aynı hatayı yine tekrarladı Henri'yi Gökhan'ın önüne koydu bocaladık gidemedik ileri Bursa baskı kurdu pozisyon buldu ama şansımıza o dilimde gol atamadı. Bu yüzden çok dikkatli olmak lazım.

Aykut Kocaman iyi bir Teknik Direktör şu oyunu okuyabilme yeteneğini ve sezgisini arttırsa eminim bu problemler yaşanmayacaktır. Aksi olsaydı zaten şu Selçuk Şahin denen adamı şu takımda görmezdik. Aykut Kocaman'a birebir soru sorma imkanım olsa ilk soracağım soru bu adam olurdu : Neden Oynatıyorsun ?

Oynadığı mevkide yaptığı pas hatasının haddi hesabı yok, geriye attığı pasları saymazsak ileriye dönük pasların isabet oranı %30-40 arası birşey, top kapma yeteneği oldukça zayıf genelde tehlikeli bölgede çok kolay faul'de yapıyor. Hızlı desen değil, Oyun kuruyor desen o da yok gerçekten anlam veremiyorum hani sadece ben de değil milyonlar bunu görüyor değerlendiriyor ve aynı şeyleri diyorsa bence bu sorunu aşmamız gerekecek. Kusura bakmasın ama 10 yılı aşkın süredir Profesyonel düzeyde futbol oynayıp hala bu kadar kötü olabilmek büyük beceri ister.

Son bir paragraf Stoch ve Serdar'a
"Muhteşem Sizsiniz"

Night_Mare17
13.Aralık.2011, 01:59
Serdar sakalları keser mi artık ? :D

ReaList
13.Aralık.2011, 02:01
Serdar sakalları keser mi artık ? :D

Bence kısaltır, zaten normalde sakallı takılıyordu yakışıyor da ama şuan ki hali oyun içinde kendisini biraz rahatsız eder.

Sekopej
13.Aralık.2011, 02:05
Yarın keseceğini söyledi Serdar.

SAİT71
13.Aralık.2011, 02:08
Yarın keseceğini söyledi Serdar.

Hadi bakalım bekliyoruz dört gözle. :)

Suicider
13.Aralık.2011, 02:19
Tebrikler Fenerbahçe.