Log in

View Full Version : [15.Hafta] Beşiktaş - İBB

GeNç KaRTaL
10.Aralık.2011, 16:41
http://img97.imageshack.us/img97/9970/bjkibb.jpg (http://img97.imageshack.us/i/bjkibb.jpg/)

footballer33
11.Aralık.2011, 03:19
Rakiplerimizin alacağı skorlara göre bu, liderlik maçımız olabilir; fakat ben bu maçtan liderlik değil, galibiyet bekliyorum. :) Q7'nin olmaması dezavantaj, fakat onu aratmamalı sahadaki 11. Manisa maçına göre sadece, Q7'nin yerine ilk 11'de Hugo Almeida mı yoksa Filip Holosko mu olur sorusu var aklımda. Onun dışında bir değişiklik beklemiyorum kadroda.

Rüştü
Hilbert Sivok Egemen İsmail
Necip Fernandes Ernst
Veli
Almeida(Holosko) Mustafa

anil luque
11.Aralık.2011, 03:35
Son derece zorlu 4 maçlık periyottan 12 puanla çıktık. 1 ay sonra mabede dönüp puan kaybı yapmak olmaz. Her geçen gün üstüne koyduğumuz oyunumuz bu maçla da devam eder. Webo'nun yokluğunda İBB'nin defansımıza çok fazla sıkıntı yaratabileceğini sanmıyorum zaten.

Handikaplı galibiyet bekliyorum takımımdan.

Ralph
11.Aralık.2011, 12:26
Şu maçtan da 3 puanla ayrılırsak belimiz kırılmaz bir daha heralde. Ne zorlu bir haftadır bu böyle. Haydi kartalım sana inancım tam :]

Mamadou
11.Aralık.2011, 13:42
1-0 olsun bizim olsun.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Aralık.2011, 16:20
Guti'nin Beşiktaş formasıyla son maçı... İçerde kaybettiğimiz Kayseri maçı. O maçta 55'ten sonra sahada Beşiktaş diye bir takım yoktu,ölmüştük ve sonucunda 2-0 kaybetmiştik. Ondan sonraki Perşembe ise yine kötü oynamamıza rağmen son saniye golüyle Kiev'e de kaybetmiştik. İşte bizi buralara getiren o 2 maçtır. Hocamız Adam Carvalhal,o maçlardan sonra çok büyük dersler çıkardı ve öncelikle kadroya Ernst ve Hilbert'i alarak takıma dinamizm kazandırdı,ardından kadro istikrarının önemini kavrayarak neredeyse her maç aynı 11'i çıkardı yorgunluğa filan aldırış etmeden (sakatlıklar istisna tabii). Ve yine o zaman bu zaman çok iyi oynarak bir seri yakalıyoruz,2 derbide mükemmel oynarak 2 büyük rakibimizi elimizden kaçırıyoruz.Yani kısacası her geçen gün çok daha iyi oynuyoruz. :)
Belediye her zaman ama her zaman bize ters gelen bir takımdır fakat bu kez olmaz,olmamalı. Webo'da yokken,Quaresma'nın olmamasına aldırmaksızın 3-0 kazanırız diyorum,Allah Utandırmasın :)

Ralph
11.Aralık.2011, 17:08
Kadro belli olmuş;

Kalede Cenk, defans 4'lüsü yine aynı İsmail, Hilbert, Sivok, Egemen, Ortasaha Necip, Ernst, Fernandes, Sağ kanat M.Pektemek, Sol kanat Veli, Forvet Almeida

El Barto
11.Aralık.2011, 19:38
75. dakika geride kalırken Mustafa Pektemek'in 71. dakikada attığı golle 1-0 öndeyiz. İBB'yi bu kez yeneceğiz inanıyorum. :D

Ziya38
11.Aralık.2011, 19:56
1-1 bitti...

kalemci
Almeida aşkı yüzünden böyle bir skor çıktı.

eng1n
İBB yine çelmeyi taktı Pektemek'i çıkarmak hataydı bence Beşiktaş skorun üstüne yatmaya çalışınca gol yiyor.

Fearless Coward
11.Aralık.2011, 19:57
Gökhan'ın frikiği de az kalsın gol oluyordu he :D Doka yine kalitesini konuşturdu çok iyidi...

El Barto
11.Aralık.2011, 19:58
Yine mi gol değil arkadaş :)

anil luque
11.Aralık.2011, 20:01
Şu takımdan tiksinti derecesinde nefret ediyorum. Allem edip kallem edip puanı alıyorlar. Gerçi bu sefer biz altın tepside sunduk adamlara puanı. Sen koca Beşiktaş'sın , kendi sahandasın ve gol atıp geriye yaslanıyorsun. Öyle bir dünya yok hocam. Ders olsun sana.

Fearless Coward
11.Aralık.2011, 20:06
Pektemek'i alması saçmaydı bence koca Beşiktaş'ı skora yatırmaya çalıştı Carvalhal...

fotosuki
11.Aralık.2011, 20:25
Ben skora yatma olayına katılmıyorum. Tam tersine Beşiktaş kapanınca özellikle bu sene çok iyi defans yapıyor. Fakat oyunu rölantiye alarak, topa sahip olma düşüncesiyle tempoyu yavaşlatmaya çalıştığında gol kaçınılmaz oluyor. (Gençlerbirliği ve Maccabi maçları aklıma gelenler). Bugün yenilen golde İsmail'in inanılmaz hatası var. İsmail'in kanadına atılan her uzun top pozisyon tehlikesi oluşturuyor. Ama neredeyse 4 günde 2 maç trafine rağmen hala 90 dakika pres yapan oyunculara da saygı duymak gerek.

kalemci
11.Aralık.2011, 20:31
İsmail ve Egemen'e hata yapsa bile kızılmaması gerekir. Maç kaçırmadılar daha. İsmailin bi cezalı olduğu maç var oynamadığı.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Aralık.2011, 20:33
Beşiktaş'ın İBB'den çektiğini... :/

*Bu arada Almeida giderek bizim Guiza'mız olma yolunda ilerliyor,hayırlısı. Gerçi sakatlanmadan önce müthişti ama.

besiktas1903
11.Aralık.2011, 20:49
Saglik olsun yine iyi puan topladik bu fikstürde. Golden sonra yine iyi bastirdik fakat sonra geriye çekildik. Almeida'yi o kadar elistirmememiz lazim sadece bir pozisyon kaçirdi baska öyle net pozisyonlar olmadi. Quaresma ve Simao kanat oyunculari olunca eminim daha iyi oynar.

Ralph
11.Aralık.2011, 21:30
Antrenörümüz Carlos Carvalhal, İstanbul Bş. Bld. maçından sonra şunları söyledi:

" Maç yoğunluğunu konuşmaktan ben yoruldum. İki tarafında ortak olduğu bir karşılaşma oldu. Karşılaşma içinde golü bulmak için çok çabaladık. Holosko’nun girişi ile hucüma dönünce golü de bulduk. Rakibimizde ilk dakikadan itibaren bize rahatsızlık vereceğini göstermişti. Rakibimiz son dakikalarda attığı golle beraberliği yakaladı. Kendilerini tebrik ediyorum. Böyle zor bir dönem içerisinde, özverili oynadıkları için ekibimi tebrik ediyorum. Hiçbir oyuncuma eleştiride bulunmam."

footballer33
11.Aralık.2011, 23:00
Belediye'den çektiğimizi hiç kimseden çekmedik. Bugün dakika 85 olunca artık tamam dedim, ama o golü yiyene kadar top Belediye'nin ayağından çıkmadı, bir türlü alamadık rakipten topu. Hatta gol pozisyonunda İBB futbolcusu bir ara ceza sahasına yapılan ortanın olduğu taraftan iki Beşiktaşlının arasına dalıp aldı topu ve hatayı çok iyi değerlendirdi. Orda iki Beşiktaşlı da birbirine bırakmasa topu belki de gol gelmeyecekti. Fakat maça gene olarak bakarsak İBB de net fırsatlar kaçırdı, bizim Almeida ve Egemen ile kaçan 2 pozisyonumuz dışında ilk yarıda atağımız yoktu. Yine de insan üzülüyor, kahroluyor. Bu kadar geri çekilmesek o golü yemezdik kesinlikle. Fener'den sonra İBB maçında da son 2-3 dakika kala 2 puandan olduk. Bu takım artık golden sonra geri çekilmemeli.

DİPNOT: Carvalhal'in açıklamalarında kendisine %100 hak veriyorum. Maç yoğunluğu bu sene haddinden fazla. Çok değil, 3 gün sonra bir hayati maça daha çıkacağız.

Alicanfmfan
12.Aralık.2011, 00:59
Maçı izleme fırsatım oldu , valla bu skor maçın hakkıydı ama eğer Necip'in müthiş pasında Almeida o golü atsaydı dahada farklı olabilirdi tabi , Belediye yine klasik belediye atamazsan gelip atarlar.

Yalnız şu konuya değinmeden geçemeyeceğim Cenk iyi bir maç çıkardı diyebiliriz ancak Beşiktaş 1-0 önde olduğu zaman tecrübesizliğinden dolayı yaptıgı degajları taca attı , hep yan taraftan dısarı gitti , alacak topu santranın ilersine atacak forvet te kovalayacak. Her iki takıma tebrikler.