Log in

View Full Version : Beşiktaş - Stoke [Uefa Avrupa Ligi 6. Maç]

LaigLeNoiR
14.Aralık.2011, 03:24
http://img535.imageshack.us/img535/6382/80389504.png (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fimageshack.us%2Fph oto%2Fmy-images%2F535%2F80389504.png%2F)

Bu akşam oynanacak olan karşılaşmada temsilcimiz Beşiktaş'a başarılar dileriz.

europeanconquer
14.Aralık.2011, 03:26
Beşiktaş hem geçen maçtaki gibi şanssız olmayacaktır hem de taraftar desteğiyle bu maçı kazanacaktır.

LaigLeNoiR
14.Aralık.2011, 03:27
Bu maçta Quaresma'da yok oldukça eksik çıkacağız. Umarım iyi savunma yaparız gol yemeyiz. Gol yemezsek maçı kazanacağımızı düşünüyorum.

anil luque
14.Aralık.2011, 03:29
Öncelikle teşekkürler Murat abi..

Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik grup aşamasının. Pazar günü yorgunluğun etkisiyle kendi sahamızda bırakılan 2 puanın moral bozukluğu olabilir ancak gerek Kartallarımızın özgür kalışları gerek takımın Avrupa maçlarına ayrı bir konsantre oluşu ve son ama en önemlisi taraftarın coşkusuyla bu maçı alırız.

Maccabi maçının topiğinde yazmıştım yanlış hatırlamıyorsam ; ne Tony Pullis isimli şahsın ne de ingiliz düldüllerinin söylediklerini unutmadık. Yarın hepsinin hesabı kapatılacak ama öyle ama böyle.

Tribünde olacağım için şimdiden içim kıpır kıpır. Kartalım seninle uçmak çok yakın..

footballer33
14.Aralık.2011, 03:29
Bu maçı kazanmamız için çok sebep var. Tek tek yazarak uzatmak istemiyorum. Kazanacağımıza olan inancım tam zaten. :) Kazanıp lider çıkacağız gruptan inşallah.

İBB maçındaki kadronun aynısını göreceğimi umuyorum sahada.

Cenk
Hilbert Sivok Egemen İsmail
Fernandes Necip Ernst
Veli
Pektemek Almeida

Belki Holosko değişikliği de olabilir, Pektemek ya da Almeida yerine.

Alicanfmfan
14.Aralık.2011, 03:31
; ne Tony Pullis isimli şahsın ne de ingiliz düldüllerinin söylediklerini unutmadık. Yarın hepsinin hesabı kapatılacak ama öyle ama böyle.

Ne demişti ki , Anıl ?

Kaka Leite
14.Aralık.2011, 03:32
Quaresma'nın sıkıntısı olacağı ortada,ancak bunu en aza indirirsek çok iyi olur.

Beşiktaş ne yapar eder bu karşılaşmadan 1 puan çıkarır.Kazanmak çok iyi olur ama ben sahaya beraberlik için çıkılacağını düşünüyorum. ;)

Mamadou
14.Aralık.2011, 03:45
Mutlaka kazanacağız. Kazanmalıyız.

anil luque
14.Aralık.2011, 03:46
Ne demişti ki , Anıl ?

Türkiye , İsrail vb benzeri ülkelerin takımları avrupa kupalarına alınmamalı gibisinden maksadını aşan bir açıklaması olmuştu Alican. Taraftarlarının söylediklerini yazsam forumdan atılırım gerisini sen düşün. Ama yarını beklesinler diyorum sadece:)

fotosuki
14.Aralık.2011, 03:53
Aslında 2. olmak ile çıkamamak arasında hiçbir fark yok. Malum grup ikincisine gelebilecek rakipler çok zorlu. Bence kazanmak için oynamalıyız. Stoke City bizden çekiniyor bunu kullanabiliriz. Berabere kalırsak bir üst turda muhtemelen eleniriz. Yenilirsek Kiev istediğini alır ve çıkamayız. Ah Q7 olacaktı...

Alicanfmfan
14.Aralık.2011, 04:01
Türkiye , İsrail vb benzeri ülkelerin takımları avrupa kupalarına alınmamalı gibisinden maksadını aşan bir açıklaması olmuştu Alican. Taraftarlarının söylediklerini yazsam forumdan atılırım gerisini sen düşün. Ama yarını beklesinler diyorum sadece:)

He bende başka birşey söyledi zannettim , şey demişti galiba Güya Avrupa Liginde oynuyoruz , İsrail'e,Ukrayna'ya,Türkiye'ye gitcez felan demişti.

LaigLeNoiR
14.Aralık.2011, 04:38
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_pq_stoke.jpg

Stoke'un sorunlu yolculuğu

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde kendi evinde karşılaşacağı İngiltere'nin Stoke City takımının futbolcularını ve teknik heyetini taşıyan özel uçağın İstanbul'da hangi havalimanına ineceği krize neden oldu.

Alınan bilgiye göre, Stoke City’li futbolcuları İstanbul'a getirecek olan özel uçak için yetkililer Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yapmak için izin istedi. Bunun üzerine özel uçağın Sabiha Gökçen Havalimanı'na inmesi için izin alındı. Manchester Havalimanı'ndan kalkış yapan uçağın kaptan pilotu, Sabiha Gökçen Havalimanı yerine Atatürk Havalimanı'na iniş yapmak istediğini belirterek havalandı.

Bu arada İngiliz yetkililerin Devlet Hava Meydanları İşletmesi yetkilileri ile irtibata geçmeyi unuttuğu öğrenildi. Bunun üzerine Türkiye hava sahasına giren uçağın kaptan pilotu iniş için Atatürk Havalimanı Hava Trafik kontrol kulesi ile irtibata geçti. Ancak kule görevlileri uçağın Atatürk Havalimanı'na inişi için 'slot' müsadesi olmadığını, Sabiha Gökçen Havalimanı'na inmeleri gerektiğini pilota bildirdiler.

Stoke City kafilesini taşıyan uçak, 20:20 sıralarında Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yaptı. Uçağın inişinin ardından yaklaşık bir saat uçağın içinde bekleyen kafile, gerekli izinlerin alınmasının ardından yeniden havalandı. 22:30 sıralarında Atatürk Havalimanı'na inen kafileyi Beşiktaşlı idareciler karşıladı. Stoke City takımını havalimanında birkaç Beşiktaş taraftarı tezahüratlar eşliğinde karşılarken, kafile konaklayacağı otele hareket etti.

Sirius Black
14.Aralık.2011, 13:31
Kazanmak lazım. Seri başı takımlar çok fena.

GeNç KaRTaL
14.Aralık.2011, 13:36
Seri başındaki takımlardan çok,ilk maçtan dolayı kazanmamız gerekiyor.İyi oynadığımız maçı basit bir şekilde kaybetmiştik.Fakat formda Quaresma'nın olmaması beni endişelendiriyor açıkcası.Zor maç olacak.

Ralph
14.Aralık.2011, 13:43
Tam anlamıyla "Quaresma'nın maçıydı". Eğer yenilirsek bir nedeni o olacak. Ama yeneceğiz! Yenmek zorundayız. Harika bir taraftar gösterisi olacak zaten. Bu gazla bence güzel oynarız. Tek dikkat etmemiz gereken hava topları. Başka bir kozları da yok zaten.

ForzaRQ7
14.Aralık.2011, 19:50
Beşiktaş karşılaşmaya şu 11 ile başlayacak;

Rüştü, Hilbert, Sivok, Egemen Korkmaz, İsmail Köybaşı, Necip Uysal, Ernst, Holosko, Fernandes, Veli Kavlak, Almeida.

LaigLeNoiR
14.Aralık.2011, 19:52
Bence bu aralar Mustafa daha formda Holosko yerine onunla başlamak gerek.

enesemin53
14.Aralık.2011, 20:33
Gruptan çıkmak bir yana bu maçı yenmemizi çok istiyorum ve Allahın izniyle yeneceğimize inanıyorum.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
14.Aralık.2011, 21:14
Ka-Za-Na-Ca-Ğız... Bekle Tony Pulis,bekle. :)

Night_Mare17
14.Aralık.2011, 22:17
Beşiktaş çok fena top oynuyor. Hele Veli ...

Kaka Leite
14.Aralık.2011, 22:31
Yok artık dedim o direk neydi öyle :icon_biggrin:

europeanconquer
14.Aralık.2011, 22:31
Komedi gibi bir gol yedi Beşiktaş.Çabuk toparlanmalılar Stoke geriden geldi Beşiktaş'ta gelebilir derken Beşiktaş ikiyi yiyordu.

SAİT71
14.Aralık.2011, 22:51
Egemen nasıl bir stoper öyle ya. Valla Beşiktaş alt yapıdan sağlam bir stoper çıkarması lazım. Yoksa Avrupa'da bu tip stoperler ile çok zorlanır. Maçtanda umudum yok. Q7 olmayıncada zaten hücum anlamında sıfır bir Beşiktaş var. Adamlarda kapanıyorlar 10 kişi ile. Oylamada ve Maccabi maçındaki yorumumda da İki taraf içinde beraberlik çok iyi sonuç olacak demiştim. Keşke Beşiktaş biraz beraberliğe oynasaydı. İşi zora soktu.

Fearless Coward
14.Aralık.2011, 22:54
Pektemeği oynatmazsan böyle olur Carvalhal...Almeida çok kötü yahu sakatlıktan çıktığından beri...Pektemeğin girmesi lazım acilen yoksa duran top dışında gol atamaz gibi görünüyor Beşiktaş...

Ralph
14.Aralık.2011, 22:56
Şu oyuna şu skor, şaşırmadım. Beşiktaş'ın hep başına gelen bir şey. Ama acilen Holosko'nun yerine Pektemek'in girmesi lazım. Çok vasat Holosko. İsmail'de de bir haller var. Kendini gösterme sevdasına kapılmış. Onuda alsın Ekrem varsa Ekrem girsin.

fotosuki
14.Aralık.2011, 22:57
Adamlar bir acayip 10 kişi ceza sahası önüne dizilmiş gelin diyorlar. 71-29 topla oynama istatistiği. Attıkları gol komedi. Olurda çıkamazsak çok yazık olacak. Forveti çiftlemek lazım. Adamlar gelmiyorlar bile Veli-Necip-Ernst üçlüsünden biri çıkabilir. Ernst ve Veli'nin yürüyecek hali yok.

futureless
14.Aralık.2011, 22:59
Golü yiyene kadar inanılmaz bi oyun oynadı Beşiktaş.Stoke City 2 pas yapamıyorken komik bir gol gördük kalemizde.Sonrası panik , 2. geliyordu direkten döndü.Toparlanmak lazım.Kiev de 2-0 önde , aman diyeyim.

Fearless Coward
14.Aralık.2011, 23:02
Kiev 4-0 yenerse bu maçta böyle biterse çıkamıyoruz :(

futureless
14.Aralık.2011, 23:05
Kiev 4-0 yenerse bu maçta böyle biterse çıkamıyoruz :(

10 kişi kalmış Kiev.

O iyi olmuş da kendi işini kendi görmeli Beşiktaş.

sui generis
14.Aralık.2011, 23:07
Maccabi atmış

Kaka Leite
14.Aralık.2011, 23:13
Kiev 9 kişi yenilirler artık umarım ;)

Kaka Leite
14.Aralık.2011, 23:14
Penaltı be Penaltı birde kırmızı hadi artık hadi :director:

Kaka Leite
14.Aralık.2011, 23:16
Goooooooooool Gol be gooooool :n:
Fernandes attı helal olsun sana beşiktaşım :)

Fearless Coward
14.Aralık.2011, 23:16
Fernandes attı bu iş biter :) sıra liderlikte :) saldır kartal...

futureless
14.Aralık.2011, 23:18
Bitti bu iş.Helal olsun , şimdi galibiyet zamanı.

Upson'a sinir oldum.Utanmadan itiraz ediyor penaltı pozisyonunda kırmızıya.Öldürecekti nerdeyse Almeida'yı.

Nedvedmania
14.Aralık.2011, 23:31
Gol geldi 2-1

europeanconquer
14.Aralık.2011, 23:34
Ben dedim Beşiktaş dönebilir dedim.Tony Pulis'e en güzel cevap olacak liderlik :) Allah'ın izniyle kazanacak Beşiktaş.

Nedvedmania
14.Aralık.2011, 23:40
Edu 3-1

europeanconquer
Of of of Edu ne attı öyle.3-1

Night_Mare17
Eduuu o nasıl gol öyle. Bu adam patlayacak.

Fearless Coward
14.Aralık.2011, 23:52
Edu fena attı yahu...Helal olsun çocuklar ! 1. çıktık gruptan ManU,City gibi rakiplerden kurtulmuş olduk böylece...

besiktas1903
14.Aralık.2011, 23:53
Iste bu lideriz :D Fernandes müthis oynadi ve edu ne gol atti öyle :D

Bekq
14.Aralık.2011, 23:53
Tebrikler Beşiktaş.

fotosuki
14.Aralık.2011, 23:55
Hakkımızla kazandık. Ama helal olsun hakeme, herkes atamazdı orda Upson'ı. Fernandes dağıttı ortalığı. Bakalım muhtemel rakilerimiz kimler olacak? Mavi grup yeşil grup olayı vardı sanırsam, her grup çapraz olamıyordu birbiriyle.

Ralph
14.Aralık.2011, 23:56
Takım oyununda zirve yaptım yalnız :icon_smile: Başından sonuna kadar hakettiğimiz bir maç oldu zaten. Yenilsek yazık olacaktı. Fernandes maça damgasını vurdu. Pektemek'te ben burdayım dedi. Gollerine devam etmiş oldu. Grup birinciliği avrupa arenası için harika bir vitrin Beşiktaş adına. Tebrikler Beşiktaşım.

Trabzonspor
14.Aralık.2011, 23:59
Tebrikler Beşiktaş.Avrupa'da iki tane takımımzın olması önemliydi.Edu da güzel attı ondan bunu beklemezdim :)

GeNç KaRTaL
15.Aralık.2011, 00:07
Maça çok iyi başladık,pozisyonlar bulduk ama bireysel hatalar sonucu ve biraz da şansla geriye düştük.Golden sonraki pozisyonda ise şans yanımızdaydı,onu da eklemek gerek.Golü yedikten sonra Stoke çok iyi kapandı gerçekten.Hatasız oynadılar savunmada.Taa ki 59.dakikaya kadar.Fernandes'in becerileriyle Almeida'yı savunma arkasına kaçırması maçın kilit dakikasıydı.Ondan sonra Stoke'un direnci baya düştü.Fakat bizimkiler bu sefer daha rahat fırsatlar bulmalarına rağmen final paslarında beceriksizce davranıp pozisyon fırsatlarını harcadılar.Bu maçta duran toptan gol bulmayı pek beklemiyordum açıkcası ama Stoke'a bile attık ya,daha ne olsun.Zaten direnci düşen Stoke bir de geriye düşünce işleri iyice bitti.Edu ise noktayı koyan isim oldu.Gol gerçekten güzeldi ve içimizin rahatlatması sebebiyle önemliydi.Hoş ben 2 farklı öndeyken bile pek rahat seyredemedim ya neyse.:icon_smile: İlk maçtan dolayı acayip dolmuştum Stoke City'e karşı.Bu galibiyet içimin yağlarını eritti valla.Lider bitirmek de üstüne kaymağı oldu.Bu gece bizi sevindiren Beşiktaş'ımızda emeği olan herkese teşekkürler.

ForsakeN
15.Aralık.2011, 00:11
Beşiktaş güzel bir oyunla önemli bir galibiyet aldı. Quaresma'nın yokluğunda ben bu kadar gol pozisyonuna girebileceklerini sanmıyordum. Stoke gibi katı bir takıma karşı gayet iyi oynadılar, tebrik ediyorum.

Ralph
15.Aralık.2011, 00:15
Beşiktaş JK 3-1 Stoke City FC
Second-half goals from Manuel Fernandes, Mustafa Pektemek and Edu ensured the hosts qualified and overhauled ten-man Stoke at the summit.

http://img31.imageshack.us/img31/5559/1733791w2.jpg (http://img31.imageshack.us/i/1733791w2.jpg/)

Beşiktaş JK progressed to the last 32 as Group E winners after a 3-1 victory against already qualified Stoke City FC in Istanbul.

The hosts required just a point to join their opponents in the knockout stage but fell behind when Ricardo Fuller fired the English side in front after 29 minutes. However, Carlos Carvalhal's charges overhauled Stoke at the section summit after the break as Matthew Upson was sent off for conceding a penalty that Manuel Fernandes converted, Mustafa Pektemek headed in and Edu added a third on 82 minutes.

Were it not for Asmir Begović in the Stoke goal, the Black Eagles could have been out of sight before the opening goal. Hugo Almeida poked an early chance wide before the custodian repelled efforts from Fabian Ernst and Veli Kavlak from the edge of the area. The Potters' No1 then foiled Almedia from distance, though only after Stoke's first significant foray saw Rüştü Reçber sprawl at Cameron Jerome's feet to thwart the pacy forward.

Tony Pulis' men made the breakthrough when Fuller dispossessed Fernandes and fired in from 25 metres via a deflection off Egemen Korkmaz. It could have been two moments later as Fuller charged down an attempted clearance from Rüştü, the rebound bouncing back into play off the bar, before Begović resumed his resistance by tipping a Fernandes drive away.

The turning point came after 59 minutes when Upson was dismissed for bringing down Almeida as he latched on to a through ball from Fernandes. Begović was finally beaten as Fernandes sent him the wrong way from the penalty spot and the goalscorer nearly completed the turnaround with an acrobatic volley, only for the Bosnian to win that duel.

Mustafa headed in a corner 16 minutes from time and fellow substitute Edu thumped in a late third as Stoke's unbeaten record in the phase was comprehensively ended.

http://www.uefa.com

eXcitinG
15.Aralık.2011, 00:17
Artis PuLis. Madem Beşiktaş avrupa takımı değiLdi, git şimdi ikinci oLarak City, Manu, Porto gibi takımLarLa Avrupa maçı oyna bundan sonra. Good bye.

Mamadou
15.Aralık.2011, 00:20
Egemen nasıl bir stoper öyle ya. Valla Beşiktaş alt yapıdan sağlam bir stoper çıkarması lazım. Yoksa Avrupa'da bu tip stoperler ile çok zorlanır. Maçtanda umudum yok. Q7 olmayıncada zaten hücum anlamında sıfır bir Beşiktaş var. Adamlarda kapanıyorlar 10 kişi ile. Oylamada ve Maccabi maçındaki yorumumda da İki taraf içinde beraberlik çok iyi sonuç olacak demiştim. Keşke Beşiktaş biraz beraberliğe oynasaydı. İşi zora soktu.

Ersan'ın geçirdiği o şanssız sakatlık olmasaydı Beşiktaş ve Milli takım uzun yıllar stoper sıkıntısı çekmeyecekti. Ayrıca Sivok -Egemen ikilisi gayet iyi götürüyor. Ersan inşallah fit bir şekilde döner sakatlıktan buna inanıyorum. Ama Egemen'i bir hatasında yerden yere vurmaya gerek yok. Egemen'in tek zaafı topu oyuna sokmakta sıkıntı çekiyor. Bunu kendide kabul ediyor. Egemen bu ülkenin en iyi stoper oyuncularından biri. Trabzonspor gönderdiği oyunculardan en çok Egemen'in eksikliğini hissediyor.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Aralık.2011, 00:21
Sen olağanüstüsün sen. Sen inanılmazsın Fernandes sen. Sen Çok Farklısın Fernandes evet sen,sen...
*Carvalhal hocam,senin gibi adamını da az gördüm.

ozaniel
15.Aralık.2011, 00:28
Beşiktaş'ın gerçekten inanılmaz bir pas oyunu vardı, herkes boştaki adamı görebildi, topsuz oyunda da bütün oyuncular iyiydi ve iyi pozisyonlar buldular. Mustafa ve Veli güzel bir oyun çıkardı, Ernst, Egemen, Hilbert her zamanki gibi, Fernandes de oyuna domine etti ve kendisi de boştan Mustafa'ya attığı pas takımın oyun anlayışını gösteriyordu. Tebrikler.

SAİT71
15.Aralık.2011, 00:29
Tebrik ediyorum Beşiktaş'ı ve arkadaşlarımızı... Penaltı pozisyonu bir anda maçın gidişatını çok olumlu yönde değiştirdi. Fernandes acayip oynadı. Mevkisine göre tam bir Avrupa oyuncusu. Hem hızlı hem teknik hem ileri kateden hem basan hem asist yapan hem şut atan ne ararsanız var. F.Bahçe'ye Beşiktaş'tan bir oyuncu seç deseler direk düşünmeden Fernandes'i alırdım. Öyle bir orta saha oyuncusu az bulunur bana göre. Maçın adamı şüphesiz ve şüphesiz Fernandes'di...

Bordo61Mavi
15.Aralık.2011, 00:30
2 takimla avrupada devam ediyoruz. En son ne zaman 2 takim avrupada ocak ayini gordu Turk takimlarindan ?

footballer33
15.Aralık.2011, 00:35
İngiliz uşaklarına ve en önemlisi Pulis'e gerekli dersi verdik. Harika bir atmosfer vardı tribünlerde ve maçı izlediğim kafede. Sinerjimiz takıma yansıdı. :D Kiev eksildikçe ve golü de yiyince rahatladık, iş bitti. Ama Beşiktaş'ım durmadı ve 3 gol atıp lider çıktı bu gruptan. Beni ve benim gibi düşünen herkesi sevindirdi, hiçbirimizi yanıltmadı. Golü yiyene kadar ve 1-1'den sonra harika top oynadık. Tebrikler Beşiktaş'ım.

NOT: Biz, bu grup çekildiğinde içerde 3'te 3 yapmamızın şart olduğunu söylemiştik ve nitekim 3'te 3 yaptık İnönü'de. :) Deplasmanda gelen Maccabi galibiyeti de eşantiyonu oldu. :D

DİPNOT: Bize kolay takımlar gelmiyor, bunu da gördük. Bugüne kadar UEFA'da hep kolay kuralar çekip elenmiştik, böylesi zor bir gruptan lider çıktık. Demek ki zoru seviyoruz. :D

eXcitinG
15.Aralık.2011, 00:35
2 takimla avrupada devam ediyoruz. En son ne zaman 2 takim avrupada ocak ayini gordu Turk takimlarindan ?

M.Ö feLandı sanırım.

Fearless Coward
15.Aralık.2011, 00:40
Fenerbahçe-Galatasaray görmüştü diye hatırlıyorum 2 sene önce...

Bekq
15.Aralık.2011, 00:59
Bu Fernandez'i biz neden almadık ya. :D Gerçekten çok kaliteli bir oyuncu ve bir süre kadro dışıda bırakıldı. Buna rağmen müthiş bir dönüş ile Beşiktaş'ı sırtladı götürdü.

Carvalhal'ın bir anda bırakıp yerine Tayfur Hoca'nın geçmesi bence sıkıntı olabilir. Üstelik Tayfur Hoca henüz daha yolun başında. Nasıl verimli olacağı tam bir muamma. Sıkıntı olabilir bu durum Beşiktaş açısından.

eXcitinG
15.Aralık.2011, 01:00
Pulis özür diledi..

Stoke City Teknik Direktörü Tony Pulis, Beşiktaş maçını değerlendirdi, "Avrupa Ligi'nde mücadele edeceğiz, ancak Avrupalı bir takımla eşleşmedik" şeklindeki sözleri nedeniyle özür diledi..

Pulis, Beşiktaş'ın kendilerine büyük baskı uyguladığını kaydederek, ''Golü attıktan sonra kendi sahamıza çekildik. Penaltı ve kırmızı kart pozisyonuna kadar iyi mücadele ettik, oyunun içinde kaldık. Penaltıdan sonra maç bitti'' dedi.

Beşiktaş'ın maçta çok çok iyi oynadığını anlatan Pulis, siyah-beyazlı ekibin iyi ve çok teknik bir takım olduğunu daha önce de söylediğini hatırlattı.

-Özür diledi-
Pulis, bir basın mensubunun Avrupa Ligi'nde grup kuralarının çekilmesinin ardından yaptığı ''Avrupa Ligi'nde mücadele edeceğiz, ancak Avrupalı bir takımla eşleşmedik'' yönündeki açıklamasını hatırlatması üzerine, ''Bana Türkiye'nin Avrupa'da olmadığını söylediğimi hatırlatıyorsunuz. Bunu söylediğim için özür dilerim'' dedi.

Beşiktaş taraftarlarını değerlendirmesi istenen Pulis, ''Fantastiklerdi. Beşiktaş taraftarı mükemmel bir atmosfer oluşturdu, muhteşemdiler'' diyerek sözlerini tamamladı.

eXcitinG
15.Aralık.2011, 01:02
CarvaLhaL iLe ritmimizi buLmuş, hedefLere tam gaz giderken Tayfur hoca yı takımın başına getirmek yanLış oLur. KabuL etmemiz gereken iki şey var. Tayfur hocaya vefa borcumuz var, ama CarvaLhaL ondan daha iyi bir teknik adam. Bunu da koLtukLarı değiştirerek çözebiLiriz. Tayfur hoca Sportif direktör oLsun, CarvaLhaL Teknik adam. Doğrusu ve oLması gereken bu. Serdar AdaLı da aynen yıLdız avına devam.

Alicanfmfan
15.Aralık.2011, 01:10
Fernandes yine yaptı asistini :icon_smile:

Tebrikler Beşiktaş.

anil luque
15.Aralık.2011, 01:40
Maccabi maçında konuşulacak çok şey vardı o da Quaresma idi bu maçta da konuşulacak bir ton şey var o da Fernandes ama yine de bir iki bişey yazalım :)

Gerek Stoke'un rehaveti gerek bizim arzumuz ile maçın başından sonuna üstün oynadık. Almeida biraz daha golü koklayan bir adam olsa her sezon 25 atar. Ama sezilerinde sıkıntı var bugün bunu bir kez daha gördük. Taraftar muhteşemdi ve o şanslı 30.000den biri de bendim bu konuda ayrıca mutluyum her ne kadar sesimi stadda bırakmış olsam da :)

Tebrikler Kartal yüreklilerim!

Ve son olarak Avrupai takımlarla sana iyi şanslar Pulis.

Alicanfmfan
15.Aralık.2011, 01:45
Pulis Özür Diledi

Beşiktaş (http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/)'a 3-1 yenilerek UEFA (http://www.sporx.com/uefa/) Avrupa Ligi'nde E Grubu'nu 2. sırada tamamlayan Stoke City'nin teknik direktörü Tony Pulis (http://www.sporx.com/tony-pulis/), karşılaşmaya iyi başladıklarını ancak penaltıdan sonra maçın bittiğini söyledi.

Pulis, Beşiktaş (http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/)'ın kendilerine büyük baskı uyguladığını kaydederek, ''Golü attıktan sonra kendi sahamıza çekildik. Penaltı ve kırmızı kart pozisyonuna kadar iyi mücadele ettik, oyunun içinde kaldık. Penaltıdan sonra maç bitti'' dedi.

Beşiktaş (http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/)'ın maçta çok çok iyi oynadığını anlatan Pulis, siyah-beyazlı ekibin iyi ve çok teknik bir takım olduğunu daha önce de söylediğini hatırlattı.

-Özür diledi-

Pulis, bir basın mensubunun Avrupa Ligi'nde grup kuralarının çekilmesinin ardından yaptığı ''Avrupa Ligi'nde mücadele edeceğiz, ancak Avrupalı bir takımla eşleşmedik'' yönündeki açıklamasını hatırlatması üzerine, ''Bana Türkiye'nin Avrupa'da olmadığını söylediğimi hatırlatıyorsunuz. Bunu söylediğim için özür dilerim'' dedi.

Beşiktaş (http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/) taraftarlarını değerlendirmesi istenen Pulis, ''Fantastiklerdi. Beşiktaş (http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/) taraftarı mükemmel bir atmosfer oluşturdu, muhteşemdiler'' diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak (http://www.sporx.com/futbol/uefa/pulis-ozur-dilediSXHBQ260168SXQ)

meddah
15.Aralık.2011, 01:48

M.Ö feLandı sanırım.

2009-2010, Avrupa Ligi 2. turu; Fenerbahçe Lille'e, Galatasaray Atletico Madrid'e elendi. Hatta ocakta değil, şubatta:

Fenerbahçe-Galatasaray görmüştü diye hatırlıyorum 2 sene önce...

europeanconquer
15.Aralık.2011, 01:50
Söyletecek söz bırakmamış :0:

LaigLeNoiR
15.Aralık.2011, 02:01
Tebrikler Kartalım, haktetiğimiz bir galibiyet aldık. Eze eze kazandık resmen.

Bordo61Mavi
15.Aralık.2011, 02:26
2009-2010, Avrupa Ligi 2. turu; Fenerbahçe Lille'e, Galatasaray Atletico Madrid'e elendi. Hatta ocakta değil, şubatta:

bu sezon epey yormus bizi, 2 sezon oncesini hatirlamiyorum :) bizde subati gecmeye bakalim ozaman

Fearless Coward
15.Aralık.2011, 02:42
Bu sezonki UEFA o kadar da zor değildi ama Ş.L.'den gelenlerle yine zor bir UEFA Avrupa Ligi izleyeceğiz kazanan ManU ve ya City olacaktır...Temsilcilerimizin kolay kura çekmesi çok önemli...Beşiktaş'ın bugün tamamlanan gruplardan muhtemel rakipleri : Lazio,Salzburg,Wisla,Steaua,Lokomotiv Moskova

SAİT71
15.Aralık.2011, 02:44
Beşiktaş'a bence Lazio gelsin. En azından adı var. Daha iyi motive olurlar... Hemde geçmişten bir rövanşta var onlarla :)

LaigLeNoiR
15.Aralık.2011, 02:48
Lazio maçını hatırlatmayın bana hafızamdan silinmeyen maçlardan birtanesidir.

Hele Sparta Prag maçının o ekranın sol alt köşesinden minicik görünürken 90 + bilmemkaçta ortasahadan gelen gol....

Yok yok Lazio falan gelmesin.

Salzburg iyidir.

SAİT71
15.Aralık.2011, 02:52
Aynen... O dönem Beşiktaş Avrupa'da çok iyi işler yapmıştı. Hatta o sıralar terör olayları nedeniyle maçları dışarıda oynuyordu G.Saray ve Beşiktaş diye hatırlıyorum. Son maçta Beşiktaş yeniliyordu ancak Lazio maçı berabere olduğu için gruptan çıkması garantiydi ki frikikten diye hatırlıyorum Lazio uzatmalarda atmıştı çok sinir bozucu bir durumdu.

Lazio o eski gücünde değil bence iyi bir kura olur.

Mamadou
15.Aralık.2011, 02:53
Aynen... O dönem Beşiktaş Avrupa'da çok iyi işler yapmıştı. Hatta o sıralar terör olayları nedeniyle maçları dışarıda oynuyordu G.Saray ve Beşiktaş diye hatırlıyorum. Son maçta Beşiktaş yeniliyordu ancak Lazio maçı berabere olduğu için gruptan çıkması garantiydi ki frikikten diye hatırlıyorum Lazio uzatmalarda atmıştı çok sinir bozucu bir durumdu.

Lazio o eski gücünde değil bence iyi bir kura olur.

Hayır Lazio son dakika gol yedi. Gruptan Prag çıkmıştı.

LaigLeNoiR
15.Aralık.2011, 04:59
Olayı başlattık bitirelim.

Biz Chelsea'ye 2-0 yenildik ve S.Prag'da son dakikada Lazio'ya gol atarak gruptan çıktılar.

Ralph
15.Aralık.2011, 14:40
Beşiktaş'ın Stoke City'i 3-1 yenmesi ve grup lideri olarak ikinci tura yükselmesi başta İngiliz ve dünya medyasında yankı buldu... İngilizler ise konuyu farklı yöne çekmeye çalıştı.

http://img41.imageshack.us/img41/4334/besiktasstokecitymaciin.jpg (http://img41.imageshack.us/i/besiktasstokecitymaciin.jpg/)

Beşiktaş'ın, İnönü Stadı'ndaki müthiş taraftar desteğini de arkasına alarak İngiliz ekibi Stoke City'i 1-0 geriye düştüğü maçta 3-1 devirmesi ve grup lideri olarak ikinci tura çıkması İngiliz basınında geniş yer buldu.

İngiliz yayın kuruluşları, önemli internet haber portalları ve gazeteleri, Stoke City'nin yenilmezliğini İnönü'de kaybetmesine vurgu yaparken bazı İngiliz gazeteleri ise sahaya atılan yabancı maddeleri gösteren fotoğraflarla sayfalarını doldurdular.

İşte İngiltere'de maçın yansımaları

SKY SPORT: "10 kişilik Stoke City, Türkiye'de kaybetti, çok eksiği olan Stoke City, grubunu lider bitirme şansını kaçırdı. Gruptan çıkmayı daha önce garantileyen Stoke City, Avrupa Ligi'ndeki ilk yenilgisini Beşiktaş karşısında 3-1'lik skorla aldı. Stoke City, lig maçlarını da düşünerek Beşiktaş karşısına çok farklı bir 11'le çıktı. Resmi olarak dünyanın en sesli tezahüratının yapıldığı İnönü Stadyumu'nda taraftarlar hem galibiyeti hem de 5 aydır tutuklu bulunan teknik direktörleri Tayfur Havutçu'nun tahliyesini kutladılar. Her ne kadar maç Stoke City için hayal kırıklığıyla sonuçlansa da temsilcimiz son 32'deki yerini sağlama aldı."

STOKECITYFC.COM: Kulübün resmi internet sitesi mağlubiyeti, "10 kişi kalan Stoke City İstanbul'da yenildi" başlığıyla duyurdu. Kulüp, Matthew Upson'ın 57. dakikasında kırmızı kart görmesiyle maçın seyrinin değiştiğini ve takımın Beşiktaş'a 3-1 mağlup olduğunu vurguladı.

THE GUARDİAN: Gazete, "Edu'nun vuruşu Beşiktaş'ı 10 kişilik Stoke City karşısında Avrupa Ligi'nde zafere taşıdı" derken, Beşiktaş'ın geriden gelerek Stoke City'i yendiğini ve E Grubu'nun zirvesinde grubu tamamladığını belirtti. Ancak Guardian'ın diğer gazetelere nazaran okurlarına özellikle aktardığı olay ise İnönü Stadyumu'nda Stoke City'li oyunculara yönelik tribünlerden atılan yabancı maddeler nedeniyle oyunun kısa süreliğine durmasıydı.

THE TELEGRAPH: "Dün geceki maça zaten gruptan çıkmayı garantilemiş olarak çıkan Stoke City, buna karşın liderlik için oynadı ancak öne geçtiği maçta Beşiktaş'a 3-1 yenildi. Matthew Upson'un kırmızı kart görmesiyle maç döndü. 1 kişi fazla oynayan Beşiktaş, gürültülü ve tamamen dolu İnönü Stadı'nda galibiyete uzandı."

DAİLY MAİL: İngiltere'nin önemli gazetelerinden Daily Mail ise maçtan ziyade mücadelenin özellikle ikinci yarısında Stoke City'li futbolculara yönelik sahaya atılan yabancı maddelere değindi. Sayfalarına Stoke City'li oyuncuların ellerinde sahaya atılan çakmağı gösteren fotoğrafını taşıyan Daily Mail, haberlerinde de ağırlıklı olarak bu konuyu işledi.

BBC: İngilizlerin önde gelen yayın kuruluşu BBC de birçok İngiliz gazetesi gibi sahaya atılan bozuk para ve çakma gibi materyallere vurgu yaparak İnönü Stadyumu'ndaki atmosferden bahsetti. BBC, Stoke City'nin sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle Beşiktaş'ı UEFA'ya şikayet edebileceğini ancak bunu yapmaktan vazgeçtiğini de duyurdu.

DÜNYADAN

ESPN: "10 kişil Stoke City, Avrupa Ligi rekoru olan yenilmezliğini Beşiktaş'a karşı kaybetti. Stoke City, rakibine İstanbul'da 3-1 yenilerek E Grubu'nı ikinci sırada tamamladı."

FIFA: Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) ise maçla ilgili oldukça geniş bir anlatım yaparken, "Beşiktaş, Stoke'un yenilmezliğine son verdi" başlığıyla ziyaretçilerine haberi aktardı. FIFA editörleri, "Beşiktaş geriye düştüğü maçta Stoke City'i 3-1 yenerek rakibinin Avrupa Ligi'ndeki yenilmezliğine son verdi ve E Grubu'nu lider tamamladı" ifadelerine yer verdiler.

FOXSPORTS: "Dinlenen Stoke, ikinci sırada kaldı" Fox Sports ise maçla ilgili haberinde, Stoke City'nin Beşiktaş'a karşı yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktığına vurgu yaparak, bu nedenle İngiliz ekibinin Beşiktaş'a 3-1 yenildiğini ve grup liderliğini rakibine kaptırdığını ifade etti.

GOAL.COM: "Matthew Upson'ın kırmızı kartı pahalıya patladı, Stoke City Avrupa Ligi'nde E Grubu'ndaki liderliğini kaybetti. Tony Pulis'in takımı Türkiye'de acı bir yenilgi aldı ancak son zaten son 32'yi garantilemişti."

Milliyet Gazetesi

sui generis
15.Aralık.2011, 14:48
bu galibiyet çok güzel oldu. Tebrikler Beşiktaş, Teşekkürler Beşiktaş :)

Nocna Mora
15.Aralık.2011, 17:54
Sesimin kısılmasına değdi. Mükemmel bir taraftar şovu yapıldı. Meksika dalgası bile yaptık gerçekten cok eglenceliydi :)) Maçı böyle kazanmakta ayrı bir zevk yaşattı biz taraftarlara. Carvalhal'ı önceleri begenmiyordum fakat olumlu işler yapmaya başladı umarım böyle devam eder. Ayrıca hücum yapan takımın kazandıgını da farketmiştir umarım.

Şanslı bir kura çekme vakti simdi

El Barto
16.Aralık.2011, 01:05
http://webtv.hurriyet.com.tr/4/25672/0/1/iste-bjk-lilerin-nefeslerini-tututugu-an.aspx

Maçı burada kazandık aslında. :)

Ralph
16.Aralık.2011, 01:09
Egemen'e çok kızdım orada aslında. Top düşerken vurmalıydı şansa bırakmamalıydı. O kalitede bir futbolcunun yapmaması gerekirdi ama şans bize güldü.