PDA

View Full Version : Beşiktaş ve Trabzonspor'un Rakipleri Belli Oldu

GeNç KaRTaL
15.Aralık.2011, 14:50
İşte muhtemel rakipler

Beşiktaş, Stoke City'yi yendi, grup birincisi oldu. UEFA Avrupa Ligi kura çekimlerine ilk torbadan girme hakkı elde etti. Diğer temsilcimiz Trabzon, ikinci torbada bulunuyor.

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde başarılı sonuçlar alan Beşiktaş, grup maçlarına çok güzel bir nokta koydu, Stoke City'yi mağlup ederek grup birincisi olma hakkını elde etti.

Teknik Sorumlu Carlos Carvalhal'in, ilk hedef olarak gösterdiği liderliğe dün çok kolay uzanan siyah-beyazlılar, İngiliz ekibi karşısında galibiyete ikinci yarıda ulaştı ve kuralara ilk torbada girme hakkı kazandı. Beşiktaş, cuma günü İsviçre'nin Nyon kentinde yapılacak kura çekimine büyük avantajla başlayacak. Kuralar, TSİ ile 14.00'de çekilecek.

UEFA Avrupa Ligi statüsüne göre, gruplardan lider olarak çıkan 12 takım, Şampiyonlar Ligi'nde gruplarında üçüncü olan en iyi dört takım ile birlikte ilk torbayı oluşturuyor. Avrupa Ligi'nin ikincileri ise Şampiyonlar Ligi'ndeki en kötü dört üçüncüyle bir arada buluşuyor.

Kurada aynı ülke takımlarıyla aynı gruptan çıkan ekipler karşı karşıya gelemeyecek.

UEFA AVRUPA LİGİ'NE DEVAM EDENLER

1. TORBA
BEŞİKTAŞ
Manchester United
Manchester City
Olympiakos
Valencia
Schalke 04
Twente
Standart Liege
PSV Eindhoven
Sporting Lizbon
Athletic Bilbao
Metalist Kharkiv
Anderlecht

2. TORBA
TRABZONSPOR
Porto
Ajax
Viktoria Plzen
Hannover 96
Legia Varşova
Steaua Bükreş
Lazio
Stoke City
Wisla Kırakow
Salzburg
Lokomotiv M.

sui generis
15.Aralık.2011, 14:52
İnşallah Beşiktaş'a Porto, Ajax ve Lazio dan biri gelmez. diğerlerinde zorlanacağını sanmıyorum.

Trabzonspor
15.Aralık.2011, 15:00
Kalkıp Bilbao ile eşleşiyormuşuz bak sen o zaman olaya :)Ama eşleşme durumu varsa biz kesin Manu'yu çekeriz.

footballer33
16.Aralık.2011, 00:21
İnşallah Beşiktaş'a Porto, Ajax ve Lazio dan biri gelmez. diğerlerinde zorlanacağını sanmıyorum.
Bizde bu kura şansı varken 3'ünden birini çekeriz mutlaka. :)

Hayırlısı olsun bakalım. Şansımız bol olsun.

Bekq
16.Aralık.2011, 00:24
Kalkıp Bilbao ile eşleşiyormuşuz bak sen o zaman olaya :)Ama eşleşme durumu varsa biz kesin Manu'yu çekeriz.
Bilbao ile eşleşip elerseniz, Bilbao Cas'a gidebilir. Sanmıyorum UEFA bu riski alsın. Ha diyeceksiniz ki kura bu nasıl ayarlansın. Platini'nin hiçbirşeyine güvenmiyorum. Onda bile vardır bir hile.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
16.Aralık.2011, 00:24
'Porto gelmesin yeter'e fitim ben. Ajax ve Lazio eski güçlerinde değiller,onları da eleriz. Ama Porto olmaz. Olmamalı :p

Night_Mare17
16.Aralık.2011, 00:34
Bilbao ile eşleşip elerseniz, Bilbao Cas'a gidebilir. Sanmıyorum UEFA bu riski alsın. Ha diyeceksiniz ki kura bu nasıl ayarlansın. Platini'nin hiçbirşeyine güvenmiyorum. Onda bile vardır bir hile.

Kesinlikle katılıyorum. Bu kuralarda var bir hile. Türk takımlarına nedense hep en zor geliyor çok uzak değil bundan 2 sene önce gruptan 2 Türk takımı çıktı daha ilk tur gruptan sonra gelen takımlar şunlar Lille ve Atletico Madrid. Ve o sezon Atletico Madrid kupayı aldı.

Beşiktaş'a Porto ve Ajax gelmesin her türlü eler hepsini fakat Ajax gelecek içime doğuyor :mad:

El Barto
16.Aralık.2011, 00:37
Beşiktaş Ajax ile eşleşecek gibi geliyor bana da.

Trabzonspor'da bu kurada Manchester United'i çekemezse darılırım vallahi. :D Trabzonspor kura çekimlerine kimi gönderiyor ise onu göndermesin bu kez. Var onda bir durumlar. :D

Fearless Coward
16.Aralık.2011, 01:15
Metalist Kharkiv - Trabzonspor
Hannover 96 - Beşiktaş

eşleşmeler böyle olur bence...

Ralph
16.Aralık.2011, 01:21
Geçen sene ilk turda Dinamo Kiev'e elenmiştik. Hemde saçma sapan skorlarla. Bu sene bomba gibiyiz. Takım ayırt etmememiz lazım ama yine de ilk turdan kolay rakip gelir umarım. Heyecanla bekliyoruz.

Night_Mare17
16.Aralık.2011, 01:25
United ve City bir şey olup elenirse Beşiktaş bu kupayı ülkemize getirir.

Bordo61Mavi
16.Aralık.2011, 01:28
Man.Utd'yi cekeriz kesin :D gerci City'de olur farketmez

RaSenGan
16.Aralık.2011, 01:37
City gelirse bomba olur :) Beşiktaş ile Trabzonspor'un eşleşme ihtimali var mı :D

anil luque
16.Aralık.2011, 02:09
Her iki takımımızın da şans yanında olsun. Bize Legia falan gelsin Fırtına'ya da temizinden bi' Metalist :)

anil luque
16.Aralık.2011, 02:15
City gelirse bomba olur :) Beşiktaş ile Trabzonspor'un eşleşme ihtimali var mı :D

Bu tur hariç diğerlerinde var diye biliyorum abicim.

fotosuki
16.Aralık.2011, 04:49
Beşiktaş için Porto, Ajax, Lazio, Rubin Kazan, Udinese ters takımlar. Trabzon bence Valencia ile eşleşecek içime doğuyor. :)

Kaka Leite
16.Aralık.2011, 04:52
Beşiktaşa,Hannover 96 gelir.Trabzona,City gelicek bence :)

Trabzonspor
16.Aralık.2011, 16:14
Kura çekimi başlıyor hadi hayırlısı iki takım içinde en iyisi olur umarım.

El Barto
16.Aralık.2011, 16:14
http://www.ntvspor.net/canliyayin

Buradan takip edilebilir.

El Barto
16.Aralık.2011, 16:17
Hahaha top açılmadı. :D

Porto-M. City :D

Trabzonspor
16.Aralık.2011, 16:17
Porto - City

Oh be gitti iki zorlu ekip.Bizim ülke için iyi.

El Barto
16.Aralık.2011, 16:18
Ajax çıktı. Beşiktaş çıkacak gibi geliyor

Ajax-M.Utd. :D

Trabzonspor
16.Aralık.2011, 16:18
Ajax - Utd çekti adam ya ellerine kurban be senin.

anil luque
16.Aralık.2011, 16:19
Çok iyi gidiyor kuralar :D porto-city, ajax-manu

El Barto
16.Aralık.2011, 16:20
L. Moskova-Bilbao eşleşti
Salzburg-Metalist
Stoke-Valencia
Rubin Kazan-Olympiakos
AZ Alkmar-Anderlehct
Lazio-Atletico Madrid

Trabzonspor
16.Aralık.2011, 16:23
Stoke - Valencia eşleşti bir zorlu rakip daha gitti.

Trabzonspor
16.Aralık.2011, 16:26
Lazio - A. Madrid oh oh ohhhh ne güzel bu adam çeksin kuraları yahu hep.

Trabzonspor
16.Aralık.2011, 16:28
Hadi Piezen - Bjk olsun.

Edit Schalke çekti bizim adımızıa iyi oldu.

Mamadou
16.Aralık.2011, 16:29
Legia Varşova gelecek bu gidişle bütün zor takımlar çekildi :)

El Barto
16.Aralık.2011, 16:30
Türk takımlarını sona sakladılar. :)

Mamadou
16.Aralık.2011, 16:31
Braga - Beşiktaş

Trabzonspor
Braga - Beşiktaş oldu.

El Barto
Braga-Beşiktaş

fena değil bakalım. :)

A.FaruK
braga geldi hayırlı olsun

anil luque
Braga fena değil. Önemli futbolcularını kaybettiler. Portekiz takımı olması da avantaj. Carva'ya büyük iş düşüyor rakibi analiz etmede.

Trabzonspor
Trabzonspor - Paok mu olacak ki :)

Tüh Udineseye çekti Paok'u.

Mamadou
16.Aralık.2011, 16:32
Trabzonspor - PSV

Trabzonspor
16.Aralık.2011, 16:33
Trabzonspor - Psv oldu.Neyse iyinin kötüsü.

El Barto
16.Aralık.2011, 16:34
Manchester takımlarından birini çekmedi ya Trabzonspor aşk olsun. :D

Trabzonspor
16.Aralık.2011, 16:35
Manchester takımlarından birini çekmedi ya Trabzonspor aşk olsun. :D

Bende onlardan birini bekliyordum ama bu kurayı çeken adam çok uğurlu ellere sahipmiş :)

fotosuki
16.Aralık.2011, 16:37
Braga'nın da Beşiktaş gibi hücum hattı çok iyi. Trabzon ise biraz akıllı oynarsa turu geçebilir. Hollanda takımları daha kırılgan bir yapıya sahip.

LaigLeNoiR
16.Aralık.2011, 16:42
2. Kuramız çok zor oldu.

Lazio | At.Madrid galibi ile oynayacağız Braga'yı geçtiğimizde.

anil luque
Tur atlarsak Lazio-Atletico Madrid eşleşmesinin galibiyle oynayacağız.

fotosuki
Bir sonraki tur eşleşmeleri intihar gibi oldu. Beşiktaş turu geçerse çok zorlu bir rakip gelecek.

anil luque
16.Aralık.2011, 16:46
Ben bu saatten sonra rakip seçme lüksümüzün olmadığını düşünüyorum esasında. Kendi oyunumuzu oynayalım yeter.

Fearless Coward
16.Aralık.2011, 16:53
Zor eşleşmeler olmuş...Ama ben inanıyorumki Şenol hoca Trabzonpor'u bir üst tura çıkaracak...İlk maç Avni Aker'de 0-0 bile iyi olur 2. maç açık futbolla 1-1 1-0 gibi bir skor alalım tamamdır bu iş...Evimizde gol yememek önemli...Beşiktaş'a gelirsek rakibimizin Portekiz ekibi olması bir avantaj bizim için...Bu avantajı iyi değerlendirmeliyiz deplasmanda gol atarsak çok iyi olur...

LaigLeNoiR
16.Aralık.2011, 16:58
Carvalhal'ın doğup büyüdüğü ve futbol oynadığı bir klüp Braga, iyi analiz edecektir. Güveniyorum ona.

Trabzonspor
16.Aralık.2011, 17:03
Stoke - Valencia | Trabzonspor - PSV Eindhoven
Lazio - Atletico Madrid | Braga - Beşiktaş

3.Tur zorlu rakipler bekliyor bizleri.

LaigLeNoiR
16.Aralık.2011, 17:19
http://www.kartalbakisi.com/r/_foto/_8189948.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.kartalbakisi.c om%2Fhaber%2Fiste-braga-stadyumu%2F6494%2F)
Bu Nasıl Stadyum!

Braga stadyumunun her iki kale arkası da kaya kütlesi şeklinde

Bu nedir arkadaş :)

nannar
16.Aralık.2011, 17:24
Braga % 55 - % 45 Beşitaş
PSV % 55 - % 45 Trabzonspor olarak düşünüyorum tur şanslarını ama eğer turu geçersek her iki takımın da muhtemel eşleşmeleri çok zor olacak

Bordo61Mavi
16.Aralık.2011, 17:44
hollanda futbolunu coktandur takip etmiyorum, PSV nasil rakip.

Maclar ayrica Subataymis, 2 temsilcide kadro eksiklerini gorurse bu turlar bizim. Bi sonraki tur zor :)

Gncl1905
16.Aralık.2011, 18:05
http://www.kartalbakisi.com/r/_foto/_8189948.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.kartalbakisi.c om%2Fhaber%2Fiste-braga-stadyumu%2F6494%2F)
Bu Nasıl Stadyum!

Dağlara taşlara vurmak deyimi burdan geliyor herhalde, ilginç stad :)

İki temsilcimizinde şansı var umarım geçerler turu :)

LaigLeNoiR
16.Aralık.2011, 18:06
Kaleyi sağlama almışlar ama o dağı da delip üst tura çıkacağız inşallah :)

Ralph
16.Aralık.2011, 18:14
Artık kolay takım diye bir şey yok. Tabi ki Lazio, A.Madrid ve hatta Manchester City gelecek. Gruplarda değiliz artık. Üst turlardayız. Bence olabilecek en iyi kura geldi ilk ve ikinci tur için. Şikayet etmemeliyiz. Lazio, A.Madrid, Braga... Bunlar Beşiktaş'ın seviyesinde olan takımlar. Ben çok memnunum her iki kuradan da. Kara kartalım normal oyununu oynarsa yenemeyeceği takım yok. Bu sene farklıyız Avrupa'da. İnanıyorum çok şey yapacağız.

RaSenGan
16.Aralık.2011, 18:18
ŞL'den daha sağlam eşleşmeler olmuş burada.Her iki temsilcimiz de bu turu geçebilecek güçte.Ama bir sonraki tur için pek şans göremiyorum iki takım adına da.

GeNç KaRTaL
16.Aralık.2011, 19:37
Geçen senenin finalisti Braga'nın umarım bu sezon gücü azalmıştır.Pek bir fikrim yok doğrusu.Çok zor kura diyemeyiz belki ama zor bir kura olduğu kesin.Eğer şansızlıklar olmazsa ve futbolumuzu sahaya yansıtabilirsek turu geçeceğimizi düşünüyorum yine de.Turu geçmemiz durumunda sonraki tur bu turdan daha zor olacak ama önce bu turu geçelim,sonra ona bakarız.Geçen sene bu hataya düşmüştük taraftar olarak.Kiev'den çok sonraki turdaki olası rakibimiz City'i düşünmüştük.Sonra Kiev 2 takımı da elemişti.:icon_smile: Trabzonspor ise muhtemel rakiplerinin bir çoğunun çok güçlü takımlar olduğunu göz önünde bulundurursak bence iyi kura çekti.Bu sene kura şansları fena değil.Grup kuralarında iyi kura çekmişlerdi.Dişlerine göre bir takım.Turu geçebilirler.

eXcitinG
16.Aralık.2011, 20:21
Braganın durumu ne oLursa oLsun sonuçta üstünde son UEFA finaListi etiketini taşıyor. Braga yı geçmemiz durumunda son finaListi eLemiş oLmanın verdiği motivasyon iLe iLerLeyen turLarda rakip kim oLursa oLsun, daha motive oLuruz.

William Rookwood
16.Aralık.2011, 20:45
Bu Nasıl Stadyum!

O nedir yahu toprak kayması olsa stad felç olur :D

footballer33
17.Aralık.2011, 02:51
İki takım için de, çok zor kuralar çekti diyemeyiz. Trabzon'un Manchester takımlarından birini ya da Valencia, Ajax, Porto gibi takımları çekme ihtimali de bulunuyordu sonuçta. Fakat, Avrupa tecrübesini ve kadro kalitesini kıyasladığımızda PSV bir adım önde.

Bizim çektiğimiz kuraya gelecek olursak, Braga tam dişimize göre. Ne kesin eleriz diyebilirim ne de eleniriz, buraya kadarmış diyebilirim. Dezavantajımız, son UEFA finalisti olması. Bu bizi, rakibi gözümüzde fazla büyütmek gibi bir yanlışa sürüklemez umarım. Avantajımız ise, Carvalhal'in rakibi tanıması ve Portekizli futbolcu sayımızın fazla olması. Ayrıca, maça 2 ay kadar bir süre var, o zamana kadar sakatlarımız iyileşip form tutmaya başlar ve devre arası gerekli transferleri yapıp kadromuzu daha da güçlendirebiliriz.

Bu arada, Edu'yu almadan önce listemize giren Lima da bu takımda oynuyor. :) Bakalım, bize karşı neler yapacak.

İki takımımıza da başarılar diliyorum bu zorlu yolda.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Aralık.2011, 15:45
Braga fena kura olmadı. Tamam geçen yıl UEFA finalisti etiketini taşıyolar fakat bu yıl çok önemli oyuncuları ayrıldı takımlarından,umarım deplasmanda avantajlı bir skor alırız,gerisi kolay.
Trabzonspor ise iyi kura çekti. Malum muhtemel rakipler arasında City,ManU,Valencia vardı. İlk maç kendi evlerinde yenilmezlerse ya da gol yemezlerse diyelim. Deplasmanda gerekeni yapıp turu geçeceklerdir.