PDA

View Full Version : "Tümer'in yaptığını ben de yapabilirim"

Meziyet
01.Haziran.2006, 14:10
http://www.superspor.com/images/1/29/6637_B_UmitKaran005.jpg

"Tümer'in yaptığını ben de yapabilirim"

Galatasaray'ın golcü oyuncusu Ümit Karan, DHA'ya özel açıklamalarda bulundu. Şampiyonluk kutlamalarında sorularımızı yanıtlayan Karan, Tümer'in Fenerbahçe'ye transfer olmasının gayet normal olduğunu belirterek, "Buna benzer hareketi ben de yapabilirim. Çünkü biz profesyoneliz" dedi.
Golcü oyuncu, Tümer'in Fenerbahçe'ye transferini "Profesyonel futbolcular istediği takımlara gider" diye değerlendirirken, "Tümer'in yaptığı profesyonelce bir hareket. Her profesyonel futbolcu, istediği takıma gider. Ancak, Beşiktaş'ın tepkisini de normal karşılıyorum" şeklinde konuştu.
Galatasaray Kulübü ile 1 yıl daha sözleşmesinin olduğunu vurgulayan Ümit Karan, "Benim bir sezon daha sözleşmem var. Ama, Beşiktaş yada Fenerbahçe'den transfer teklifi alsam, değerlendirmeye alırdım" ifadelerini kullandı.
Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası olmak üzere 3 kulvarda mücadele edeceklerini ifade eden Ümit Karan, "Yöneticilerimiz ve hocamız görüştükten sonra bazı transferler yapılacaktır. 3 Kulvarda mücadele edeceğiz. Bu yüzden transfer şart. Ama, kesinlikle forvet hattına transfere gerek yok. Çünkü Dünya'nın en iyi golcülerine sahibiz. Bu yüzden bu bölgeye transfere gerek yok." diye konuştu.

01.06.2006http://www.superspor.com/i/b.gif
Kaynak : DHA

Jesus_FB
01.Haziran.2006, 14:18
gayet doğal bir açıklama olmuş sonuçta para için oynuyorlar

Meziyet
01.Haziran.2006, 14:23
evet yani adamLaRın işi bu..

francesco10
01.Haziran.2006, 14:23
profesyonellik sırf para için oynamaksa , yapmaktan çekinmesn

Meziyet
01.Haziran.2006, 14:25
http://www.superspor.com/images/1/29/6637_B_UmitKaran005.jpg

"Tümer'in yaptığını ben de yapabilirim"

Galatasaray'ın golcü oyuncusu Ümit Karan, DHA'ya özel açıklamalarda bulundu. Şampiyonluk kutlamalarında sorularımızı yanıtlayan Karan, Tümer'in Fenerbahçe'ye transfer olmasının gayet normal olduğunu belirterek, "Buna benzer hareketi ben de yapabilirim. Çünkü biz profesyoneliz" dedi.
Golcü oyuncu, Tümer'in Fenerbahçe'ye transferini "Profesyonel futbolcular istediği takımlara gider" diye değerlendirirken, "Tümer'in yaptığı profesyonelce bir hareket. Her profesyonel futbolcu, istediği takıma gider. Ancak, Beşiktaş'ın tepkisini de normal karşılıyorum" şeklinde konuştu.
Galatasaray Kulübü ile 1 yıl daha sözleşmesinin olduğunu vurgulayan Ümit Karan, "Benim bir sezon daha sözleşmem var. Ama, Beşiktaş yada Fenerbahçe'den transfer teklifi alsam, değerlendirmeye alırdım" ifadelerini kullandı.
Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası olmak üzere 3 kulvarda mücadele edeceklerini ifade eden Ümit Karan, "Yöneticilerimiz ve hocamız görüştükten sonra bazı transferler yapılacaktır. 3 Kulvarda mücadele edeceğiz. Bu yüzden transfer şart. Ama, kesinlikle forvet hattına transfere gerek yok. Çünkü Dünya'nın en iyi golcülerine sahibiz. Bu yüzden bu bölgeye transfere gerek yok." diye konuştu.

01.06.2006http://www.superspor.com/i/b.gif
Kaynak : DHAyaLnız dünyanın en iyi goLcüLeRine sahibiz demiş buna çok güLdüm :)

dnz498
01.Haziran.2006, 14:28
tabi ki yapabilir de sonra ne olur onu allah bilir bizimle birlikte alehte tezahürat yaparken nasıl rakip takım için oynar akıl almaz tamam benim dediklerimi demese kabul ekmek parası derim ama böyle olmaz

Jesus_FB
01.Haziran.2006, 14:30
tabi ki yapabilir de sonra ne olur onu allah bilir bizimle birlikte alehte tezahürat yaparken nasıl rakip takım için oynar akıl almaz tamam benim dediklerimi demese kabul ekmek parası derim ama böyle olmaz

asla futbolcuları kendiniz gibi görmeyin yani taraftar gibi çünkü değiller olamazlar

dnz498
01.Haziran.2006, 14:30
gayet doğal bir açıklama olmuş sonuçta para için oynuyorlar

bu sene bu dediğin işe yaramadı bence forma için oynandı onur için oynandı ama tabiki papaz hergün pilav yemez :D

Jesus_FB
01.Haziran.2006, 14:33
bu sene bu dediğin işe yaramadı bence forma için oynandı onur için oynandı ama tabiki papaz hergün pilav yemez :D

kimse bunun aksini iddia edemez ama Ü.Karan'ın ilk yarıdaki FB maçından sonraki laflarınıda unutmasın kimse resmen tehdit etti klübü geretsi başkan uyardı heralde oynamaya başladı birden

Meziyet
01.Haziran.2006, 14:35
Ben jokeR değiLim faLan dedi AyrıLabiLiRim En foRmda oLduğum zamanLar bile oynayamıyoRum dedi..

Jesus_FB
01.Haziran.2006, 14:36
devre arasında teklifleri değerlendireceğim falan dedi

Burak Duran
01.Haziran.2006, 14:39
1) sanane tümer olayında seni niye ilgilendiriyor?
2) fener ve bjkden teklif geldiğinde değerlendirme diyen mi oldu?
3) tümere verilen tepkinin nedenini biliyormusun?
Bu üçünün cvbını istiyorum ümit karandan

Emurafu
01.Haziran.2006, 14:39
tabi onlar profesyinel oyuncular

RoCCo_42
01.Haziran.2006, 14:53

cok güzel ve maksadi belli üç soru ama bu soruları ÜMİT KARAN biraz zor cevaplar belki o anda bu soruları duyunca kafası dank edmeyebilir.Ben olsam bende bu üç soruyu sorardım.

Selman Ozturk
01.Haziran.2006, 14:54
Bu bahsettiğiniz "Ayrılmak İstiyorum" sözlerini Ümit Karan sezonun ilk zamanlarında sözledi. Şu an kulüpte çok mutlu ve gideceğiniz asla zannetmiyorum. Gitmez de zaten...

dnz498
01.Haziran.2006, 15:16

harika bir teşhis tebrikler gerçekten Ü.Karan'la şu konuşması üstüne yüzyüze gelinse sorulabilecek en akıllıca sorular

Laz_Asker_61
01.Haziran.2006, 15:26
bunun cevabını bilse zaten o açıklamaları yapmaz

Jesus_FB
01.Haziran.2006, 16:01
Ancak, Beşiktaş'ın tepkisini de normal karşılıyorum
yahu adam zaten söylemiş tepkinin normal olduğunu

Universal
01.Haziran.2006, 16:05
giden gitmiş kalan kalmış bu sözleri sadece galatasaray camiasını etkiler taraftarın ümite karşı tepki almasını sağlayabilir

Burak Duran
01.Haziran.2006, 16:06

benim anlatmak istediğim tümerin yaptığını bende yapabilirim demesi doğru değil çnkü tümer bjkden başkasında oynamam dedi ama ümit demedi. tümerin yaptığı bu yoksa bunu demeden fenere gitse bu kadar tepki toplamazdı

Jesus_FB
01.Haziran.2006, 16:30
e Ümit karanda onu demek istememiştir zaten sadece başka takıma transfer olabilirim demiş

FeYYaz1989
01.Haziran.2006, 16:43
Bence gereksiz bir açıklama olmuş.Ama kendini bağlar tabi.

Burak Duran
01.Haziran.2006, 16:46
ama sonuçta tümerin yaptığı başka takıma transfer olma dışında dediği lafın arkasında durmamaktır tarıkcığım :D

kavara
01.Haziran.2006, 16:46
acıklamak istediigi sey basit digerleri zaten her tarafta söyledigi seyler..

Jesus_FB
01.Haziran.2006, 16:51
ama sonuçta tümerin yaptığı başka takıma transfer olma dışında dediği lafın arkasında durmamaktır tarıkcığım :D
Yani Karan ben ölene kadar gsliyim diyip fenere gidebilirim mi demek istemiş
senin söylediğinden bu anlaşılıyorda:)

Burak Duran
01.Haziran.2006, 16:52
Yani Karan ben ölene kadar gsliyim diyip fenere gidebilirim mi demek istemiş
senin söylediğinden bu anlaşılıyorda:)

tümerin yaptığını yapabilirim demek bu oluyor :D

Berkaiser
01.Haziran.2006, 17:34
Ümit Karan çok gereksiz bir açıklama yapmış.Tümer'in Fenerbahçe'ye transferi onu ilgilendirmez.

Krusty
01.Haziran.2006, 18:14
Ümit Karan kesinlikle doğru söylemiş ..
Bende BJK 'lıyım fakat tepki vermedim çünkü bu çok doğal bişey.
Para için bu mesleği yapıyor onlar.
Oynadıkları takımdan rakip takıma gidemez diye birşey yok istediğine gider..
Revivo 'da Fener'den GS'ye gitmişti ..
FB 'liler itiraz etmişti fakat şimdi niye Tümer 'in onlara gitmesine olumsuz birşey söylemiyorlar ?
Benim anlamadığım nokta bu ..

ozangulsah
01.Haziran.2006, 19:09
İlk önce ayırt etmemiz gereken Profesyonellik başka bir kavram KİŞİLİK başka bir kavram. Kişiliği olmayan bir insan profesyonel olamaz. Sizlerden duyduklarımla yorum yapıyorum. Eğerki tümer küfür edip, o küfürü ettiği kulübün formasını giyiyorsa bu profesyonellik değil kişiliksizliktir. Kimsede aksini inkar etmesin.

barman
01.Haziran.2006, 19:14
böle düşünüyosa her an gidebilir ışığını yakıyo

FeYYaz1989
01.Haziran.2006, 20:27
İlk önce ayırt etmemiz gereken Profesyonellik başka bir kavram KİŞİLİK başka bir kavram. Kişiliği olmayan bir insan profesyonel olamaz. Sizlerden duyduklarımla yorum yapıyorum. Eğerki tümer küfür edip, o küfürü ettiği kulübün formasını giyiyorsa bu profesyonellik değil kişiliksizliktir. Kimsede aksini inkar etmesin.
Ben buna imzamı atarım.
Artı birde ben Beşiktaş'tan başka takımda oynamam yalanları var.Zaten kendisi biraz enteresan bir kişilik.
Başkandan Türkiye kupası maçı sonrası 54 bin dolarlık bvlgari marka saati zorla hediye olarak isteyen ve Oscar Cordoba gibi mükemmel bir kaleciyi saçma sapan azarlayıp,takımdan gitmesini sağlayan ve daha sonra başını yastığa rahat koyanda Tümer'di...

emirduman
01.Haziran.2006, 20:39
Gereksiz ve yersiz bir açıklama olmuş...

Dediklerin doğruluğunu ya da yanlışlığını tartışmıyorum ama çok gereksiz ve yersiz bir açıklama...

PhotoGrapher
01.Haziran.2006, 20:44
Bu profesyonellik degil pro-aç gözlülüktür.Ayrica kac oyuncu bu tür transferlerden sonra büyük çöküntü ve hezimet yasadi...

barcelos
02.Haziran.2006, 01:40
gitmek isteyen istediği yer gitsin ama asla gitmem tarzı açıklamalardan sonra sözler tutulsun.insanlar biz profesyoneliz lafı altında sözlerin arkasında durmuyorlar.profesyonellik bu değildir.

dnz498
02.Haziran.2006, 12:48

ama dikkat et beşiktaşın demiş taraftarın dememiş yani profesyonel bakıp yönetimiçin konuşmuş

Jesus_FB
02.Haziran.2006, 15:53
ama dikkat et beşiktaşın demiş taraftarın dememiş yani profesyonel bakıp yönetimiçin konuşmuş

zaten beşiktaş yönetimiyle taraftarının verdiği tepkilerde aynı neredeyse

dnz498
02.Haziran.2006, 16:52
Karan G.S'dan ayrılmayı düşünmüyor
02 Haziran 2006 14:20

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Ümit Karan, ''Fenerbahçe'ye transfer olabilirim'' diye bir söz sarf etmediğini belirterek, ''Öyle bir şey de düşünmüyorum'' dedi.

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Ümit Karan, ''Fenerbahçe'ye transfer olabilirim'' diye bir söz sarf etmediğini belirterek, ''Öyle bir şey de düşünmüyorum'' dedi.

Karan, A.A muhabirine yaptığı açıklamada, basında bu şekilde çıkan haberlere üzüldüğünü ifade ederek, ''Bana Tümer'in Fenerbahçe'ye gitmesiyle ilgili 'Sen de aynısını yapar mıydın?' şeklinde yöneltilen bir soruya, (Benim Galatasaray ile 1 yıllık mukavelem var. Ama bir yıl sonra ne olacağını bilmem olası değil) dedim. 'Fenerbahçe gideceğim' diye bir şey söylemedim, öyle bir şeyi düşünmüyorum'' diye konuştu.

Gelecek sezon yapacakları transfer görüşmelerinde önceliğin her zaman Galatasaray'da olacağını kaydeden Ümit Karan, prensip olarak kulübünden ayrılmayı düşünmediğini sözlerine ekledi.

HER HALDE BU HABER TARTIŞMALARA SON NOKTAYI KOYACAKTIR!!!!

Jesus_FB
02.Haziran.2006, 17:08
bu haber Burak'ı rahatlatmıştır heralde:D

pessy
02.Haziran.2006, 18:44
ümit karan tümer gibi hayatta yapmaz(beşiktaşa gelecekse yapmasını isterim:D ) o galatasarayı yüz üstü bırakmaz çünkü kulübünün yaşadığı zorlukların farkında..bu maddi sıkıntıda onun stilinde bir golcü bulmaları zor..

anarchist
04.Haziran.2006, 11:28
yha sonucta prof topcular istediği yere gidebilirler ama fener alırmı onu bilemem:D

Burak Duran
04.Haziran.2006, 11:59
yha sonucta prof topcular istediği yere gidebilirler ama fener alırmı onu bilemem:D

bu yazdığın bence çok mantıksız. Çünkü şu anda fenerin forvet bölgesinde sıkıntısı var ve Tekkeyi almaya çalışıyo düşün ki ümit fenere gelmek istedi fener ümit gibi bir golcüyü almaz mı?

anarchist
04.Haziran.2006, 12:08
bu yazdığın bence çok mantıksız. Çünkü şu anda fenerin forvet bölgesinde sıkıntısı var ve Tekkeyi almaya çalışıyo düşün ki ümit fenere gelmek istedi fener ümit gibi bir golcüyü almaz mı?
abi fatih tekkeyi alsın baska birini alsın ama ümit karan ı almasın zaten gsden gelme topcuları pek almak istemiolar adamın fenere atmadığı gol yok fenerlilerinde ümit karan ı sewdiğini sanmıom

Burak Duran
04.Haziran.2006, 12:10
abi fatih tekkeyi alsın baska birini alsın ama ümit karan ı almasın zaten gsden gelme topcuları pek almak istemiolar adamın fenere atmadığı gol yok fenerlilerinde ümit karan ı sewdiğini sanmıom

tümeri çok mu seviyodunuz :D

anarchist
04.Haziran.2006, 12:37
tümeri çok mu seviyodunuz :D
abi tümeri ben almadım herhalde ama tümeri milli takımdan sewios:D

Burak Duran
04.Haziran.2006, 12:40
hmm zaten karanıda sen almıcan :D neyse uzar bu böyle karan gitmez fener almaz :D

ibo
04.Haziran.2006, 18:44
adam ne demiş basın ne yazmış. bir kerede doğru haber yapsalar zaten...

uyurtsever
05.Haziran.2006, 01:10
Zorunlu Açıklama: Ümit Karan

Dün görsel, bu sabah da yazılı basında karşılaştığımız bazı haberlerde: “…Ben de Tümer gibi yapabilirim…” dediğim öne sürülmüştür. Oysa konuşmalarımın hiçbir bölümünde böyle bir ifade bulunmamaktadır.

Sözü geçen konuşmada söylediklerim yalnızca: “Bu profesyonel bir iş...” cümlesinden sonra sorulan: “Sen de aynısını yapar mıydın?” sorusuna karşılık olarak verdiğim: “Benim daha bir yıllık mukavelem var. Sonrasında ise öncelik her zaman Galatasaray’dadır. Ama bir yıl sonra ne olacağını bilmem olası değil...” sözleridir.

Haberlerde geçen ifadelerin hiç birini kullanmış olmam mümkün değildir, söylediklerimin bu denli çarpıtılması beni çok üzmüştür.

Kamuoyunun bilgisine sunarım.

Saygılarımla,

Ümit Karan
Galatasaray Spor Kulübü
Profesyonel Futbol A Takımı Oyuncusu

Kaynak:www.galatasaray.org