View Full Version : Tayfur Havutçu'nun Yeni Görevi Belli Oldu!
Mamadou
19.Aralık.2011, 18:53
İşte Havutçu'nun yeni görevi !
Medyada son dönemde konuşulan Tayfur Havutçu'nun dönüş şekli açıklandı.. Havutçu, Futbol Takımları Genel Direktörlüğü görevine getirildi..
Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklama şu şekilde:
Kulübümüz'ün Sayın Tayfur Havutçu ve Sayın Carlos Carvalhal ile ilgili açıklamasıdır: Yönetim Kurulumuz, Sayın Tayfur Havutçu ile yapmış olduğu görüşme neticesinde, hocamızın, Beşiktaş JK Futbol Takımları Genel Direktörlüğü'ne getirilmesine; Futbol Altyapı, A2 ve Futbol A Takımı teknik ve idari konularında, tek yetkili olarak göreve başlamasına karar vermiştir.
Sayın Carlos Carvalhal, Futbol A Takımı Teknik Sorumlusu olarak görevine devam edecektir.
Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.
Beşiktaş JK
GeNç KaRTaL
19.Aralık.2011, 19:09
Şu durumda Carvalhal'in işine son verilemezdi zaten.Tayfur hoca ile beraber götürsünler.Hayırlı olur umarım.Bir de Serdal Adalı inşallah yönetimden ayrılmaz.Çok büyük kayıp olacak aksi takdirde.
eXcitinG
19.Aralık.2011, 22:51
Doğru karar. CarvaLhaL Tayfur`a göre daha iyi bir taktik biLgiLi hoca. Ayrıca CarvaLhaL`ı Beşiktaş`a Mourinho önermiştir. Daha Sezon ortasında Schuster gittikten sonra Demirören Mourinho iLe görüşmüş ve bu isim kendisine öneriLmişti. Zaten Tayfur hoca içeri girdikten hemen sonra CarvaLhaL takımın başına getiriLince bu iddaLarda da doğruLanmış oLdu. İkisi koordine bir biçimde bence ne kadar başarıLı oLur bunu zaman gösterecek ama geniş sürede CarvaLhaL ın Beşiktaş`a çok yararLı oLacağı bir gerçek.
Mamadou
19.Aralık.2011, 23:14
Yönetim doğru bir karar verdi. Ne şiş yandı ne de kebap
nannar
19.Aralık.2011, 23:41
olması gereken olmuş.tebrikler yönetime...
footballer33
20.Aralık.2011, 00:10
Tam istediğim gibi oldu. Ne Carlos Hoca harcanacak ne de Tayfur Hoca yıpratılacak. Böylece, takımda da olumlu gelişmeler yaşanacak inşallah. :) Hayırlı olsun.
LaigLeNoiR
20.Aralık.2011, 00:16
Hayırlısı olsun umarım Tayfur hoca da mutlu olmuştur bu gelişmeden.
GeNç KaRTaL
20.Aralık.2011, 20:05
http://www.ntvspor.net/video-galeri/adali-ve-havutcu-yalcin-karadenizi-ziyaret-etti
Havutçu yeni görevi için de açıklamalar yaparak, "Başta sayın Yıldırım Demirören olmak üzere, yönetim kurulumuza teşekkür ediyorım. Kendileri bana teknik direktörlük de teklif ettiler ama ben bu süreçte camiamız için bu şekilde daha iyi olacağını düşündüm. İyi giden bir işleyiş var. Ben her zaman kulübün içindeyim. Bundan sorna çalışmalarımız Carlos Carvalhal'le beraber Beşiktaş'ı daha iyi yerlere taşımak için olacak" dedi.
Valla helal olsun Tayfur hocamıza.:k: Ama Serdal başkanın dönmeyecek olması kötü oldu.Keşke gerçekten başkanımız olsa.
Ralph
20.Aralık.2011, 20:38
Tayfur'un takımın başına geçmesini istiyorum ama şu an çok doğru bir karar olmaz bu. Yönetim en iyisini yapmış. Mutlaka da yararı dokunacaktır bu şekilde.