View Full Version : [17.Hafta] Antalyaspor - Fenerbahçe
LaigLeNoiR
20.Aralık.2011, 02:27
http://img97.imageshack.us/img97/6026/ants.png
ReaList
20.Aralık.2011, 02:32
Emre'nin sakatlığının kötü, Selçuk'un sakatlanmasının hayırlı olduğu bu süreçte çıkacağımız önemli bir maç.
Eğer maç gününe kadar bir terslik olmazsa
Volkan
Gökhan-Serdar-Yobo-Ziegler
Özer-Cristian-Topuz-Stoch
Alex-Bienvenu
11'ini sahada görebiliriz.
William Rookwood
20.Aralık.2011, 02:36
Antalyaspor futbol oynatmamaya yönelik bir oyun oynarsa Fenerbahçe'nin işi zor olabilir
byariff
20.Aralık.2011, 02:49
galatasaray,besiktas,trabzon ve bursadan bu yil puan almistir antalyaspor buyuk takimlara karsi sert ve kapali oyun ile gelenegi devam ettirir en az 1 puan alir
barahir
20.Aralık.2011, 03:03
şans golü vs bi şekilde kazanmamız gereken bi maç bu..
Bu arada antalyaspor yönetimi cömertliğini göstermiş yine.. Biletler 100 lira..
ReaList
20.Aralık.2011, 03:05
şans golü vs bi şekilde kazanmamız gereken bi maç bu..
Bu arada antalyaspor yönetimi cömertliğini göstermiş yine.. Biletler 100 lira..
7-8 bin kişilik stadları olduğu için hoş görülebilir, ama bir de 15-20 bin kişilik stadı olup minumum 75 lira bilet isteyenler var ya bişey demiyorum (:
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
20.Aralık.2011, 14:57
Antalyaspor puan alacaktır. Arif'inde dediği gibi bu yıl büyüklere epey zorluk çıkardılar. Kendi evlerinde olmanında avantajını kullanıp puan koparırlar diye düşünüyorum. Oynarsa Necati'den gol bekliyorum.
SaLviO
20.Aralık.2011, 17:55
özer oynamazsa 2 0 kazanırız
Fearless Coward
20.Aralık.2011, 18:10
Fenerbahçe 1-0 ya da 2-0'lık bir skorla kazanacaktır...Antalyaspor evinde iyi oynuyor ama defansif anlayışlı bir takım Fenerbahçe bu defansı rahat bir şekilde açabilecek güçte ayrıca N'Dock var kalelerinde bakalım Fenerbahçe'ye karşı neler yapacak Bursa'dan yemedi :D
ReaList
20.Aralık.2011, 20:15
Emre antrenmanlara çıktığına göre maçta oynayacaktır. Selçuk'un yokluğunu çok arayacak bir taraf varsa o da Antalyaspor olacaktır :D Bulduğumuz pozisyonları cömertçe harcamazsak güzel bir galibiyet ile ilk yarıyı tamamlarız
attirson
20.Aralık.2011, 22:40
Bu maçı kazanırsak 0-1 gibi bir skorla kazanırız.Zorlanacağımızı düsünüyorum ancak zorlanma atak yemek anlamında degil.Antalyaspor kapanan bir takım bu kilidi açmak zor olacak yakaladıgımız pozisyonları degerlendirememe hastalıgı oldugu için bizde zorlanacagımızı hissediyorum.
furkan58
20.Aralık.2011, 22:58
galatasaray,besiktas,trabzon ve bursadan bu yil puan almistir antalyaspor buyuk takimlara karsi sert ve kapali oyun ile gelenegi devam ettirir en az 1 puan alir
Benim hatırladığım kadarıyla beşiktaş yendi antalyayı ama yanılıyo olabilirim :)
İlk yarıyı galibiyetle kapamak önemli olucaktır . 1-0 yada 2-1 gibi tek farklı bi galibiyet bekliyorum .
eng1n
20.Aralık.2011, 23:12
Sezona beklediğimizden kötü başlayan ve son maçlarda çıkışa geçen GG'den geçen sene ki gibi bir gol bekliyorum 0-1 kazanırız.
Cengo
21.Aralık.2011, 02:06
Ziegler'in oynamaması gerekli, doktoru oynamamasını söyleyecektir. Sol beke Caner'i yazın.
fbdevil190737
21.Aralık.2011, 19:11
İlk 11'ler ;
M.P ANTALYASPOR: Sammy, Ali Tandoğan, Ali Turan, Deniz, Minev, Musa, Uğur İnceman, İbrahim Dağaşan, Ali Zitouni, Doğa, Necati
FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Serdar Kesimal, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Cristian, Emre Belözoğlu, Stoch, Alex, Semih
ReaList
21.Aralık.2011, 19:36
Antalya göbekte Doğa-İbrahim-Uğur ile oynayacak, kontradan yemeyiz ama kademe kademe üzerimize geldiklerinde geri itemezsek oyunu kendi sahamızda boğarız.
Dia,Caner ve Bienvenu'den kesinlikle yararlanılması gereken bir maç çünkü Antalya takımının yaş ortalaması yüksek ilk yarı iyice yorup ikinci yarı hızlı adamlarla rakibi zorlayabiliriz.
Lakin 1-0 öne geçtikten sonra yine maçın üzerine yatma taktiğine geçmezsek.
sananes
21.Aralık.2011, 19:55
Zannediyorum %95'imiz istediği kadro ile çıkıyoruz uzun bir ara sonra ilk defa bir maça. Keşke Semih'ten başka bir forvetimiz olsaydı.
Cengo
21.Aralık.2011, 19:55
İdeal kadro bu, bol gol buluruz bu kadro ile. Pas ritmini bozacak oyuncu yok.
byariff
21.Aralık.2011, 20:40
alex cikti bienvenu girdi
Bekq
21.Aralık.2011, 20:47
Ne kadar ruhsuz oynuyor takım. 1 tane bile faulümüz yok. Acilen maçın başında gol yiyip toparlanmamız lazım.
attirson
21.Aralık.2011, 20:49
Tam anlamıyla düşündüğüm gibi gidiyor maç.Tabi böyle olmasını istemem ama belliydi 2. yarı umarım düzgün bir futbol oynarız.
anil luque
21.Aralık.2011, 20:49
Alex sakatlandı mı ?
sananes
21.Aralık.2011, 20:50
Dia'yı alsaydı ya oyuna.
C h A o S
21.Aralık.2011, 20:51
Evet sakatlandı.Pozisyonu göremedim ama belini tutuyordu.
furkan58
21.Aralık.2011, 20:56
Çok ruhsuz oynuyoruz 2. yarı düzeliriz umarım
sananes
21.Aralık.2011, 21:22
Çok net bir gol pozisyonuna girdik Henri ile,harika bir pas attı Emre ama gol olmadı, artık Dia'yı da alıp klasik 4-4-2 oynamalıyız yoksa çok temposuz takım
sananes
21.Aralık.2011, 21:23
Cristian Baroni denen ağır vasıtayı çıkarıp Mehmet'i oraya çekip Dia'yı almalıyız artık.
Bienvenu'dan tam olarak güiza hatırası yaşadık,yuh artık.
Özer giriyor ne alakaysa?
furkan58
21.Aralık.2011, 21:24
Bienvenu Güiza'yı aratmadı dahada fazlasını yaşattı yuh be arkadaş .
C h A o S
21.Aralık.2011, 21:25
Bienvenu çok net bir gol kaçırdı.
sananes
21.Aralık.2011, 21:26
Baroni'nin yerine aldı Özer'i buna da şükür ben olsam Dia'yı alırdım ama en azından farklı birşeyler yaptı hoca,uzun süredir ilk kez.
Özer'de girdiğinden beri Baroni'den farksız yani anlamıyorum Dia'yı neden almaz oyuna nedir yani Özer mi maç kurtaracak? Al son değişiklikte de Caner'i oyuna alıyor. Türk oyuncu sevdasıdır gidiyor hocada.
attirson
21.Aralık.2011, 21:39
Adam gibi bir Forvet gelmesse bize şampiyonluk hayal.
Night_Mare17
21.Aralık.2011, 21:41
Kezman ve Güiza'nın bulunduğu listeye Henry Bienvenu'da ekleniyor :D
sananes
21.Aralık.2011, 21:43
Adam gibi forvet gelsin gelsin de hiç bu kadar temposuz yavaş yavaş oyun kuran orta saha gördünüz mü siz dünya üzerinde? Alex dahil hiç kimse topu hızlandırmak için çabalamıyor.Hadi bu maç 2 tane net pozisyona girdik de ilk pozisyon 65. dakikada oldu.
Böyle oynarsak Galatasaray bizi ikinci yarıda da hallaç pamuğuna çevirir bırakır.Çünkü onlar oynamaya çalışıyorlar.Bursaspor bile kazanamıyorken stoperini forvet yapıp hücuma yolluyo, biz ne yapıyoruz? Dia'yı almamız gerekirken Özer'i alıyoruz çünkü Özer senede 10-15 gol arası atan maç çeviren bir adam.Tek şutla gol yapabilen Stoch'u çıkarıp Caner'i alıyoruz.
Bekq
21.Aralık.2011, 21:45
Forvet forvette tek sorun forvet olsa keşke. Takım berbat oynuyor ve eğer böyle şampiyon olacaksak hiç olmayalım daha iyi.
William Rookwood
21.Aralık.2011, 21:50
Dia gibi oyunun gidişatını değiştirecek bir oyuncu niye oynatılmaz bende anlamıyorum
sananes
21.Aralık.2011, 21:52
Yahu maç uzatmalarda sakatlık yüzünden durdu 93.59'da nasıl bitirebilirsin hakem! Bomboş gidiyodu Gökhan Gönül sağdan.
SaLviO
21.Aralık.2011, 21:53
Bir orta saha birde forvet almamız kesinlikle gerekli
Bekq
21.Aralık.2011, 21:53
Son dakikada Caner giriyor oyuna gol atmamız için. :) Özer'i söylemiyorum bile.
Daum'un takımı gibi olmaya başladık. Ama en azından Daum 1 gol atıp yatıyordu Aykut Kocaman gol atmadan yatıyor. :)
furkan58
21.Aralık.2011, 21:54
93.57 civarı bitirdi oyun sakatlıktan durmuşken Gökhan'ın önü bomboştu . Net gol pozisyonuydu tabi bahane olamaz bunlar Bienvenunün o kadar kaçırdığından sonra ..
AykutKocaman
21.Aralık.2011, 21:54
Hakemin maçı bitirdiği yere dikkat.Yobo sakatlandı falan saati durdurdu.Gökhan'ı sağda görünce 59.sn'de bitirdi.
sananes
21.Aralık.2011, 21:55
Daum gol atamadığında 4 forvete bile dönüyordu.Anlamıyorum Aykut Kocaman'ı takım galip değilken daha defansifleştiriyor sahadaki kadroyu gerçekten enteresan.
William Rookwood
Beklediğim bir sonuçtu çünkü Fenerbahçe eskisi kadar tempolu oynayamıyor çok önemli oyuncular ayrıldı bir sürü sorun kolay değil. Devre arasında gerekli takviyeler yapılacaktır
Fearless Coward
Henri'nin kaçırdığı pozisyonda acayip şekilde güldüm...Bu adam Fenerbahçe seviyesinde değil sezon sonu yolcu olacaktır bence...Maçın böyle olacağını tahmin ediyordum Antalyaspor'un hemen hemen her maçı böyle...
sananes
21.Aralık.2011, 21:56
Hakem harika maç yönetti bugün bir kaç küçük hata dışında ama oyun 1buçuk dakika civarı durmuşken nasıl bu süreyi oynatmıyor anlamıyorum,bu büyük bir hatadır. Puan kaybedelim zaten böyle oynadığımız her maçta ki o topun bomboş gitmesi de gol atacağımız anlamına gelmez yine de biraz daha dikkat etmeli hakemler.
sui generis
21.Aralık.2011, 22:03
çok kötüydük ve kazanamadık. ama en çok takıldığım nokta gg boşken ve oyun o kadar durmuşken hakemin maçı bitirmesiydi. hakemi yine ne güzel ayartmışız. ayartmasak heralde 4 dk lık uzatmayı 2 dk oynatıp bitirecekti.
Ralph
21.Aralık.2011, 22:06
Bu Bienvenu için sene başında dedim ki herkese Fenerin topçusu değil. Herkes daha genç dedi. Tekrar söylüyorum, Fenerin topçusu değil bu adam. GS'de yenilirse bize yarar.
Bekq
21.Aralık.2011, 22:06
Bu beraberliğin tek sorumlusu Aykut Kocaman'dır.
Gol atan adamı sonraki maç yedeğe çekerek takımdan soğutmaktadır.
Caner Kayseri'ye gol atar bir sonraki maç yedek kalır. Stoch 2 gol atar bir sonraki maç yedek kalır. Dia 1 gol atar bir daha kadroya giremez. Cristian geldiğinden beri en iyi futbolunu oynar fakat sonraki maç yedek kalır.
Bir anlık sinirle hoş olmayan şeyler yazmak istemiyorum ama artık yeter. Fenerbahçe gibi oynayın biz başka birşey istemiyoruz. Eğer soruşturma yüzünden kafalarımız dolu diyorsanız ise çekin takımı ligten. Eğer çekmiyorsunuz sonuna kadar mücadele edeceksiniz.
Sekopej
21.Aralık.2011, 22:13
Maçı izleyemedim ama Bienvenu bizi galibiyetten etmiş, olsun Galatasaray'ın yeneceğini düşünürsek liderin 2 puan gerisinde devreyi bitiriyor olacağız. Bu şartlarda bu durumda olmak da takdir edilecek bir olay, gönül isterdi ki zirvede olalım tabi.
Yarın ne olacağını bilmeden, şampiyon olsalar bile ellerinden alınma tehlikesi olan bir ortamda maçlara hazırlanmak zordur. Bu sezon zaten maçlarda teknik taktikten çok mücadeleyi konuştuk. Forvetsiz bu kadar oluyormuş demek ki, maçlar başlamadan umarım takviye yapılır.
Bu zor günlerde bu takımda kalarak ter akıtan her oyuncumuza teşekkürler. Bizim beklediğimizden de iyi şekilde ilk yarıyı bitirdiler. Bu şartlarda ben eleştiremiyorum, eleştirdiğimde huzursuz oluyorum, onların bu fedakarlığına ihanet etmiş gibi hissediyorum kendimi. Sonuç belli olana kadar da böyle sürecek benim için sanırım.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
21.Aralık.2011, 22:34
Beklediğim gibi bir maç oldu tam olarak. Puan aldığı için Tebrikler Antalyaspor'a... Bienvenü'nün kaçırdığı 2.golde sesli güldüm :p
Kaka Leite
22.Aralık.2011, 01:39
Özeti şimdi izleme fırsatım oldu.
Ağızımdan çıkan tek kötü laf bela okumak oldu,küfür bile edemedim pozisyonları görünce :icon_biggrin:
ReaList
22.Aralık.2011, 01:57
Pek olumlu bir tablo yok önümüzde ama bir de şu yönden bakmak var.
Geçen sezon bu periyodu 33 puanla kapattık, şimdi 35
Geçen sezon Lugano'muz vardı. Lugano gitti
Bu sezon çoğu maçta Bekir-Bilica'ya talim olduk, Kornerlerde etkinliğimiz tamamen kayboldu.
Geçen sezon Andre Santos vardı, hem rahat adam geçebiliyor hem de gol atabiliyordu Andre gitti
Ziegler var iyi niyetli ama çok düz bir oyuncu tekniği sınırlı ofansa katkısı çok az
Elimizde Niang ve Emenike gibi çılgın iki oyuncu vardı, ama şimdi Semih ve Bienvenu gibi toplasan yarım forvet etmeyecek adamlar var.
Geçen sezon kafa rahattı, şimdi kafalar gece yastığa konulduğunda "acaba yarın ne olacak?" diye uyanıyor.
Kısaca kıyas ettiğimiz zaman özellikle ofansif yönden bu kadar kısıtlı bir kadronun bence kötü bir periyot geçirdiği söylenemez, Umarım sağlam bir kaç takviye ile ofansif yönden sorunlar çözülür, aksi halde mevcut oyuncularla gol yollarında sorun yaşarız.
Son bir sözde yönetime, 35 liralık taraftar kartı, 8 liralık dergiyi taraftar alsın diye kendinizi yırtın daha sonra menajerlerin oyununa gelerek 4 milyon €'yu sokağa atar gibi hibe edin, Ayıptır, Haftalardır Berk veya başka bir genç oynasın daha faydalı olur dedik ama nafile, bu huyumuzu da kırmamız ve şu gençlere şans vermemiz lazım, Eğer kaybedeceksek şimdiki gibi değil o şekil kaybedelim ; bugünü kaybederiz, ama yarın bizim olur.
Bekq
22.Aralık.2011, 15:46
Pek olumlu bir tablo yok önümüzde ama bir de şu yönden bakmak var.
Geçen sezon bu periyodu 33 puanla kapattık, şimdi 35
Geçen sezon Lugano'muz vardı. Lugano gitti
Bu sezon çoğu maçta Bekir-Bilica'ya talim olduk, Kornerlerde etkinliğimiz tamamen kayboldu.
Geçen sezon Andre Santos vardı, hem rahat adam geçebiliyor hem de gol atabiliyordu Andre gitti
Ziegler var iyi niyetli ama çok düz bir oyuncu tekniği sınırlı ofansa katkısı çok az
Elimizde Niang ve Emenike gibi çılgın iki oyuncu vardı, ama şimdi Semih ve Bienvenu gibi toplasan yarım forvet etmeyecek adamlar var.
Geçen sezon kafa rahattı, şimdi kafalar gece yastığa konulduğunda "acaba yarın ne olacak?" diye uyanıyor.
Kısaca kıyas ettiğimiz zaman özellikle ofansif yönden bu kadar kısıtlı bir kadronun bence kötü bir periyot geçirdiği söylenemez, Umarım sağlam bir kaç takviye ile ofansif yönden sorunlar çözülür, aksi halde mevcut oyuncularla gol yollarında sorun yaşarız.
Son bir sözde yönetime, 35 liralık taraftar kartı, 8 liralık dergiyi taraftar alsın diye kendinizi yırtın daha sonra menajerlerin oyununa gelerek 4 milyon €'yu sokağa atar gibi hibe edin, Ayıptır, Haftalardır Berk veya başka bir genç oynasın daha faydalı olur dedik ama nafile, bu huyumuzu da kırmamız ve şu gençlere şans vermemiz lazım, Eğer kaybedeceksek şimdiki gibi değil o şekil kaybedelim ; bugünü kaybederiz, ama yarın bizim olur.
Berk ve diğer gençler A2'de gol atamadıkları için Aykut Hoca A takımda denemiyor onları.
ReaList
22.Aralık.2011, 16:00
Berk ve diğer gençler A2'de gol atamadıkları için Aykut Hoca A takımda denemiyor onları.
A2'de gol kralı olup A takıma yükselemeyen gençler hatırlıyorum.
Şimdi sen Gökay olsan, Bu takımda gençlere karşı böyle bir tablonun olduğu bilinci içinde ayrıyeten her türlü kazmalığına rağmen Selçuk, Cristian gibi adamların her halükarda bu takımda oynadığı şu tabloda kendini A2 maçlarına ne kadar verirsin ? Takımın mevcut tablosu gençlerin şevkini kıracak şekilde dizayn edilmemesi lazım. Sen takıma 1--2 adam monte etmedikten sonra oradaki performans üzerinden beklentide olmak yanlış olur.
Bekq
22.Aralık.2011, 23:20
A2'de gol kralı olup A takıma yükselemeyen gençler hatırlıyorum.
Şimdi sen Gökay olsan, Bu takımda gençlere karşı böyle bir tablonun olduğu bilinci içinde ayrıyeten her türlü kazmalığına rağmen Selçuk, Cristian gibi adamların her halükarda bu takımda oynadığı şu tabloda kendini A2 maçlarına ne kadar verirsin ? Takımın mevcut tablosu gençlerin şevkini kıracak şekilde dizayn edilmemesi lazım. Sen takıma 1--2 adam monte etmedikten sonra oradaki performans üzerinden beklentide olmak yanlış olur.
Boş kale top kaçıran Bienvenu'yu izlemektense Berk'i izlemeyi bende isterim. Hatta çeşitli forum sitelerinde geçen hafta bununla alakalı bir yazıda yazdım. Fakat üstte dediğim gibi iyi oynayan adamı kesiyor Aykut Kocaman.