Log in

View Full Version : İspanya La Liga | 2015-16 Sezonu

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13

semih99999
23.Nisan.2014, 21:18
bu messi :D davası ne beyler her yerde haberleri var ingiltereye gitcek diye

mpaker66
23.Nisan.2014, 22:13
Kakuta trasnferinden dolayı Chelsea'ye de yasak gelmişti ama sonra uygulanmamıştı sanki bu yasak?

Ve evet Barca'ya da uygulanamayacakmış.

E.Cartman
24.Nisan.2014, 12:14
Amrabat geçen maçta hakeme yaptığı gözlük işaretinden dolayı 2 maç ceza yemiş :D

europeanconquer
24.Nisan.2014, 12:17
En son Lugano öyle yapardı,Amrabat gibi mülayim bir topçu ne diye gaza gelmişte o hareketi yapmış.İspanya işte bozuyor en iyi insanı da :n:

mpaker66
24.Nisan.2014, 14:25
Birde Amrabat'ın hareketinde rakibin müdahalesi çok temizdi. Gaza geldi biraz :D

Banega
25.Nisan.2014, 18:53
Barça'nın Çılgın Transfer Listesi
Listede önemli isimler göze çarpıyor. İspanyol basınına sızan listeye göre, sezon sonunda Barcelona kulübünden, Victor Valdes, Dani Alves, Alex Song, Cesc Fabregas ve Alexis Sanchez gibi oyuncular ayrılacak
Kaleci Ter Stegen ve Halilovic daha önce transfer edildiği kamuoyuna açıklanmıştı.
Ter Stegen'in yanına kaleci olarak İspanya 2. Lig'de oynayan Barcelona B takımının file bekçisi Jordi Masip'in alınması düşünülüyor.
Defansın göbeğinde ise Puyol'dan boşalan bölgeye Borrusia Dordmund'dan Mats Hummels ile temasa geçildi. Alman futbolcu ile görüşmelerin tamamlanma aşamasına geldiği ileri sürüldü.
Brezilyalı Milli Futbolcu Alves'in yerine ise Fiorentina takımında oynayan Juan Guillermo Cuadrado'nun transfer edileceği belirtiliyor.
Barcelona'nın en büyük sıkıntıyı orta sahada yaşayacağı açıklandı. Orta sahayı gençleştirmeye çalışan Katalan takımının burası için birçok yıldızla temasta olduğu bildirildi...
Bu isimlerin başında milli futbolcumuz Arda Turan geliyor.
Katalan orta sahasının diğer ismi de Arsenal'in Türk asıllı yıldızı Mesut Özil...
Ayrıca Barcelona'nın orta saha transferi için listesinde Villareal'den Bruno Soriano'nun da olması dikkat çekti.
Teknik heyetin ayrıca alt yapıdan Denis Suarez'de A takıma çıkartmak için başvuru yaptığı açıklandı.
Forvet hattı için ise en büyük sürpriz Alexis de yaşanacağı duyuruldu. Şili'li oyuncunun takımda kalmak istemediği ve Atletico Madrid ile temasa geçtiği savunuluyor.
Diego Costa'nın Atletico'dan ayrılması halinde, Sanchez'in Madrid kulübüne transferine kesin gözüyle bakılıyor.
NTV SPOR

Dave S Mustaine
25.Nisan.2014, 20:24
SICAK HABER: Kanser tedavisi gören Eski Barcelona Teknik Direktörü Tito Vilanova hayatını kaybetti.

Kaynak: NTV Spor.

Nur içinde yatsın.

byKpln
25.Nisan.2014, 20:30
SICAK HABER: Kanser tedavisi gören Eski Barcelona Teknik Direktörü Tito Vilanova hayatını kaybetti.

Allah rahmet eylesin.:(

Banega
25.Nisan.2014, 20:41
Haberi gorunce gecici bir sok yasadim.Gecen seneden beri tedavi goruyordu bu yuzden gorevi de birakmisti.
Yasini bilmiyorum ama genc oldugu kesin.Allah rahmet eylesin.

byrocky
25.Nisan.2014, 20:48

Nur içinde yatsın.

Toprağı gür, ışığı bol olsun ne diyelim. :uzgun:

sarianet
25.Nisan.2014, 21:51
mourinhonun neler hissettiğini öğrenmek isterdim

europeanconquer
25.Nisan.2014, 21:55
Nur içinde yatsın,mekanı cennet olsun.

Kaka Leite
25.Nisan.2014, 22:12
Haberi gorunce gecici bir sok yasadim.Gecen seneden beri tedavi goruyordu bu yuzden gorevi de birakmisti.
Yasini bilmiyorum ama genc oldugu kesin.Allah rahmet eylesin.

45 yaşında vefat etmiş.

Gerçekten çok genç yaşta ayrıldı aramızdan. :uzgun:

BaGa TaRKaN
25.Nisan.2014, 22:44
Takımı Şampiyon Yapıp Ayrılmıştı Çok Soğukkanlı Bir Duruşu Vardı Sahada :(

Böyle İyi İnsanlar Neden Çabuk Ayrılıyor Bu Dünyadan Yahu :uzgun:

Tüm Camiamızın Başı Sağolsun ve Sevenlerine Allah Sabır Versin...

Artık Bu Kareler Efsane Olarak Kalacak...

http://media4.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/059/881/size_1000x562/25-Optimized.v1374318212.JPG

http://media2.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/059/882/size_1000x562/24-Optimized.v1374318210.JPG

http://media4.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/059/880/size_1000x562/23-Optimized.v1374318203.JPG

footballer33
26.Nisan.2014, 00:46
Fabregas ve Dani Alves neden gidiyor? Sağ beke yine adam al; fakat Dani de kalsın. Diğer isimlerin gönderilmesi ise doğru.

footballer33
26.Nisan.2014, 01:11
Üzüldüm, çok genç yaşta hayatını kaybetti. Huzur içinde yatsın.

Sheriff
26.Nisan.2014, 11:43
Üzüldüm gerçekten, genç yaşta malesef kurtulma şansı çok az olan bir hastalığa yakalandı ve hayatını kaybetti. Kanser özellikle bazı bölgelerde ortaya çıkan kanser genelde bu şekilde sonuçlanıyor. Rafael Nadan çok güzel birşey söylemiş, "Bu tip şeyler olduğunda geri kalan tüm şeylerin pek de önemi olmuyor. Bir tenis maçı için endişelenmiyorsun."

sarianet
27.Nisan.2014, 13:56
Ronaldo gene insanlıktan çıkmış :)

Banega
27.Nisan.2014, 19:44
Golll Raul Garcia Atletico Madrid, Valencia deplasmanında 0-1 önde.Hadi beyler böyle devam!
İlk yarı sonucu:0-1

Fearless Coward
27.Nisan.2014, 20:50
Şampiyonluk geldi mi diyelim artık ??? :)

Barça'ya yenilsek bile şampiyon oluyoruz artık. :)

ozan42
27.Nisan.2014, 20:53
Atleticooo Madriddd şampiyonluk geliyor harbiden.:D

jevox06
27.Nisan.2014, 23:12
Yalnız ciddi ciddi At.Madrid şampiyon olacak bu gidişle :n::n:

Ben şuan bile inanmıyorum ama adamlar alacak galiba. Arda'da ne kadar üstün yetenekli bir oyuncu olduğunu bu sene kanıtladı. İyi ki Galatasaray'dan gitmişim diyor mudur acaba :D

attirson
28.Nisan.2014, 02:57
Atletico'nun önünde 2 tane amacsız takımla maç var.Ne düsecekler ne avrupaya gitme ihtimalleri var.İki engeli de asacaklarını düsünüyorum.Real desen bu saatten sonra puan kaybı filan yasamaz bence 4te4 yapar.Son hafta Barcelona-Atletico Madrid maçı sampiyonu belirleyecektir.

eng1n
28.Nisan.2014, 03:16
Levante'ye takılabilirler kapalı savunmaları açamıyor Atletico, duran toptan gol bulmazlarsa yenebileceklerini düşünmüyorum.

Fearless Coward
28.Nisan.2014, 03:18
Atletico'nun önünde 2 tane amacsız takımla maç var.Ne düsecekler ne avrupaya gitme ihtimalleri var.İki engeli de asacaklarını düsünüyorum.Real desen bu saatten sonra puan kaybı filan yasamaz bence 4te4 yapar.Son hafta Barcelona-Atletico Madrid maçı sampiyonu belirleyecektir.

Atletico son maça kadar kazanırsa zaten şampiyonluğu garantiliyor. :) İkili averajda üstünler Real'e karşı.

attirson
28.Nisan.2014, 03:48
İspanya'da normal averaja bakılmıyor mu ?
Edit : ikili averaj ise bu saatten sonra bırakmazlar yahu. :D

Kaka Leite
29.Nisan.2014, 22:59
http://i.imgur.com/tJ33vrm.jpg
Puan Durumu
http://i.imgur.com/P5Vmoo9.jpg
Fikstür
http://i.imgur.com/RaHyKAd.jpg
Gol Krallığı

benzema35
02.Mayıs.2014, 00:09
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/10313555_819450768088019_1354080839334058274_n.jpg

benzema35
02.Mayıs.2014, 16:39
"Chelsa'nin , Atletico Madrid'in başarısında büyük pay sahibi olan isimlerin başında gelen Costa'yı 32 milyon pound karşılığında renklerine bağladığı idda ediliyor."

Bir çok site de bu haber dolaşıyor , daha kesin bir şeyler yoktur ama Costa da bu yaz gidecek başka bir kulübe galiba .

Fearless Coward
02.Mayıs.2014, 16:46
Costa gider başkası gelir Atletico'da forvet bitmez. :D

attirson
02.Mayıs.2014, 17:01
32 milyon az bence.Şuan dünyanın en formda forveti icin düsük bir ücret.

benzema35
02.Mayıs.2014, 17:07
Costa gider başkası gelir Atletico'da forvet bitmez. :D

Kesinlikle öyle bu sefer kimi çıkartacaklar yada alacaklar onu merak ediyorum ben , Leo diye bir çocuk vardı takımda onu parlatırlar mı acaba :D

SAİT71
02.Mayıs.2014, 18:13
Şaka falan Arda baya çıkışta şöyle barçaya gitse bence çok daha performansı artabilir ancak atleticoda çok iyi bir konuma da sahip, ispanya dışına çıkmamalı bence kariyerini ya atleticoda ya da barça gibi bir takımda bitirmeli

Fearless Coward
02.Mayıs.2014, 19:22
Barça'nın listesinin başındaymış Arda zaten haberlere göre. Güzel olur ama bence Atletico'da kalmalı taraftar da çok sahiplendi 1-2 sezon daha kalmalı bence.

byariff
02.Mayıs.2014, 19:57
barca 41m euro vermez arda icin.

Facx
02.Mayıs.2014, 22:30
32 milyon az bence.Şuan dünyanın en formda forveti icin düsük bir ücret.

en formda forveti mi ? :icon_smile: bi çok oyuncu sayabilirim en basitinden suarez var asla 32 m sterlin etmez costa bence

europeanconquer
02.Mayıs.2014, 22:48
Luis Suarez ayrı bir noktada olmalı acaip bir oyuncu,dürüst olmak gerekirse Liverpool'u bu yıl tek başına taşıyor,taşıdı.

Bale 100 ediyorsa o da 80-90 eder rahat.

omersal
02.Mayıs.2014, 23:39
Hadi diyelim en formda forveti. Tek senelik forvete o kadar para verilmez yine de. 20-25 Costa'nın şu anki değeridir bence ve ben olsam o parayı da vermezdim açıkçası. Güiza da zamanında La Liga'nın en formda forvetiydi :)

Fearless Coward
02.Mayıs.2014, 23:40
Chelsea kimlere ne paralar saçtı Costa için 32 mi vermeyecekler. :) Guiza örneği saçma bence bu adam ŞL'de de aynı performansı sergiliyor.

omersal
02.Mayıs.2014, 23:54
Chelsea kimlere ne paralar saçtı Costa için 32 mi vermeyecekler. :) Guiza örneği saçma bence bu adam ŞL'de de aynı performansı sergiliyor.

Güiza o sezonda Barça'ya da Real'e de ya da diğer güçlü ŞLye giden takımlara karşı da o performansı gösterdi. Ki milli takımda da Güiza aynı performansı gösteriyordu. ŞLde gösterememesinin tek sebebi takımının ŞLye gidememesiydi. Suarez de bu sene ŞLde oynamadı ama en formda forvetti bu sezon dünya çapında. Bale ŞLde adam akıllı oynamadan 100 MNa Real'e gitti. Saçma olan kısmını çözemedim :) Chelsea için 32 mn birşey değil orası ayrı mesele.

benzema35
03.Mayıs.2014, 00:28
Diego Costa'nın ederi nedir , bu performansı transfer olduğunda sürdürür mü falan bilemem tabi ama ;

Premier Lig de transfer piyasası o kadar uçmuş ki ,
Andy Carroll'ın 41 Milyon € , Torres'in 50 Milyon € ettiği ortam da ,
Costa'da şuan ki formuyla en az 30-35 milyon € eder .

Facx
03.Mayıs.2014, 00:46
Diego Costa'nın ederi nedir , bu performansı transfer olduğunda sürdürür mü falan bilemem tabi ama ;

Premier Lig de transfer piyasası o kadar uçmuş ki ,
Andy Carroll'ın 41 Milyon € , Torres'in 50 Milyon € ettiği ortam da ,
Costa'da şuan ki formuyla en az 30-35 milyon € eder .

yalnız onlar devre arası transferleriydi ve o zamanki torres her ne kadar sakatlıktan yeni çıkmış olsada bi başkaydı he carroll un ki ayrı bi enayilik :D diego costa daha 1 sezon iyi performans gösterdi falcao bile 1 sene iyi oynadıktan sonra 1 sene daha kaldı atletico da

attirson
03.Mayıs.2014, 01:15
Hadi diyelim en formda forveti. Tek senelik forvete o kadar para verilmez yine de. 20-25 Costa'nın şu anki değeridir bence ve ben olsam o parayı da vermezdim açıkçası. Güiza da zamanında La Liga'nın en formda forvetiydi :)

Ne 20-25 i yahu az daha abartın 10a bırakırlar. :D Emenike bile 13 mn ediyor ne 20si Allah aşkına.Hatta Benteke icin bile 20-25 istemislerdi adamın daha net bir basarısı yok.Ama Diego Costa şuan dünyayı sallıyor bu seneki performansıyla.Barca ve Real hegemonyasını kıracak takımın en golcü ismi ne 20sinden bahsediyorsunuz.

Luis Suarez denmis evet onu unutmusum suan dünyanın en iyisi o ama onun dısında daha bir sürü sayarım denmis merak ettim kimlermis.

benzema35
03.Mayıs.2014, 01:17
yalnız onlar devre arası transferleriydi ve o zamanki torres her ne kadar sakatlıktan yeni çıkmış olsada bi başkaydı he carroll un ki ayrı bi enayilik :D diego costa daha 1 sezon iyi performans gösterdi falcao bile 1 sene iyi oynadıktan sonra 1 sene daha kaldı atletico da

Öyle de dostum piyasa böyle yani para bol adamlar verirken acımıyorlar , zaten Costa'nın tek handikabı bu performansı önümüzde ki sene gösterip gösteremeyeceği dediğimiz gibi ,

Ama Chelsea'ya forvet transferi şart , Costa da şuan ki formuyla o söylenilen paralara rahatlıkla risk edilebilir bence :)

omersal
03.Mayıs.2014, 01:32
Ne 20-25 i yahu az daha abartın 10a bırakırlar. :D Emenike bile 13 mn ediyor ne 20si Allah aşkına.Hatta Benteke icin bile 20-25 istemislerdi adamın daha net bir basarısı yok.Ama Diego Costa şuan dünyayı sallıyor bu seneki performansıyla.Barca ve Real hegemonyasını kıracak takımın en golcü ismi ne 20sinden bahsediyorsunuz.

Luis Suarez denmis evet onu unutmusum suan dünyanın en iyisi o ama onun dısında daha bir sürü sayarım denmis merak ettim kimlermis.

Emenike de 13 etmez , ederi ile verilen ücreti karıştırmamak lazım. Eriksen gibi bir futbolcu da 13 gibi bi paraya gitmişti (yanlış hatırlamıyorsam) ona bakarsak , Villa 5 MNa gitti :) 30-35 veren çıkar tabi ki ama ben tek senelik bir başarı söz konusu olduğu için ederinin bu olduğunu düşünüyorum. Alan kişi bir nevi kumar oynamış olacak. Gideceği takımda kesin başarılı olur denebilecek bir futbolcu değil bence (ki Chelsea nin aradığı forvet olduğunu pek düşünmüyorum)

Banega
03.Mayıs.2014, 01:38
Ukrayna'da 1 yılda çıkış yapan Mkhitaryan 25 M Euro karşılığı Dortmund'a gelmişti.
Costa dünyayı sallıyor tabiri caizse.Ve büyük bir transfer gerçekleştirebilir.
Arda'ya bugün 40m Euro hadi bilemedin 30-35 M euro diyoruz.(En azından çoğu kişi öyle düşünüyor.) Costa ondan daha pahalıdır.
Ve çıkış yapan forvetler iyi bir sözleşmeyi veya bonservisi hakederler bence.İlla ki 3-5 sene aynı klüpte kalıp oynaması gerekmez. :)

attirson
03.Mayıs.2014, 01:39
Emenike de 13 etmez , ederi ile verilen ücreti karıştırmamak lazım. Eriksen gibi bir futbolcu da 13 gibi bi paraya gitmişti (yanlış hatırlamıyorsam) ona bakarsak , Villa 5 MNa gitti :) 30-35 veren çıkar tabi ki ama ben tek senelik bir başarı söz konusu olduğu için ederinin bu olduğunu düşünüyorum. Ben olsam vermezdim. Alan kişi bir nevi kumar oynamış olacak. Gideceği takımda kesin başarılı olur denebilecek bir futbolcu değil bence (ki Chelsea de çok başarılı olacağını pek düşünmüyorum)

Ben formuna göre yorumluyorum.Hatta 32den fazla eder dedigim gibi ama 32 milyon fesih bedeliymis o yüzden bu kadara gidiyor yoksa 40tan asagı bırakmazdı diye düsünüyorum Atletico.Bu arada Villa 5e gitti ama cok agır bir sakatlık atlattı ve Barcelona'nın ona ihtiyacı yoktu.Satmak zorundaydı.Yüksek bir yıllık ücret istedigi icin her takım teklif yapamadı Atletico bunu karsılayabilecegini söyledi ve onlara gitti.Son olarak bence Chelsea'de basarılı olacak cünkü pozisyon bulma konusunda sıkıntı yasacagını sanmıyorum şuan Chelsea forvetleri cok beceriksiz Costa gidince fark yaratacaktır.

Facx
03.Mayıs.2014, 01:51

ibrahimovic, cavani , sturridge , agüero , rooney , rvp , falcao ; form dediğinin farkındayım bu noktada rvp falcao ve agüero bu sezon sakatlanmamış olsa diego costanın çok üstünde performans gösterceğini kesin gördüğüm için yazdım özellikle agüero suarez ile çekişirdi onun dışında rooney kendini yeni yeni buluyo buraya yazabilceğim j.martinez , tevez ve lukaku da vardı aslında da lukaku da keza tam formunu buluyoken sakatlığa kurban gitti diego costa bence giroud un bi tık üstü bi oyuncudur asla öyle çok büyük bi forvet olucağını düşünmüyorum alanın elinde patlar bence

attirson
03.Mayıs.2014, 01:57
ibrahimovic, cavani , sturridge , agüero , rooney , rvp , falcao ; form dediğinin farkındayım bu noktada rvp falcao ve agüero bu sezon sakatlanmamış olsa diego costanın çok üstünde performans gösterceğini kesin gördüğüm için yazdım özellikle agüero suarez ile çekişirdi onun dışında rooney kendini yeni yeni buluyo buraya yazabilceğim j.martinez , tevez ve lukaku da vardı aslında da lukaku da keza tam formunu buluyoken sakatlığa kurban gitti diego costa bence giroud un bi tık üstü bi oyuncudur asla öyle çok büyük bi forvet olucağını düşünmüyorum alanın elinde patlar bence

Dedigin oyuncular büyük oyuncular , Costa'dan iyi oyuncular ancak hiçbiri bu sene Costa'dan iyi degildi.Dedigin gibi bazıları sakatlandıkları icin suan kıyas yapamayız.Ayrıca bu saydıgın oyuncuların hiçbirini satın alamaz Chelsea piyasada alınabilecek en iyi oyuncu Costa oldugu icin 32 mn ve fazlası gayet normal.

Facx
03.Mayıs.2014, 02:00
Dedigin oyuncular büyük oyuncular , Costa'dan iyi oyuncular ancak hiçbiri bu sene Costa'dan iyi degildi.Dedigin gibi bazıları sakatlandıkları icin suan kıyas yapamayız.Ayrıca bu saydıgın oyuncuların hiçbirini satın alamaz Chelsea piyasada alınabilecek en iyi oyuncu Costa oldugu icin 32 mn ve fazlası gayet normal.

Haklısın almak zor bu oyuncuları ama özellikle falcao ve cavani transfer olabilir bence bu sene fransadaki vergi yasası falan baya karıştı orası onun dışında ben mourinho nun hulk veya jackson martinezi alacağını düşünüyorum bakalım nolucak :D

davidvilla
03.Mayıs.2014, 02:01
Chelsea'ye falcao yakisirdi ama sakatlık vs o riske girmezler heralde. Diego costa bence chelsea'de başarılı olur fakat jose'nin aradigi santrafor o mudur? Sanmıyorum.

TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Mayıs.2014, 19:52
barca havlu atti, 2-2 bitti mac.

attirson
04.Mayıs.2014, 19:07
Valencia'dan gol haberi var ! Levante 1-0 A. Madrid

Cevirebilirse bu maçı Atletico sampiyonlugu hakettigini gösterir.Ceviremezse elinden alırlar zaten. :D

europeanconquer
04.Mayıs.2014, 19:57
Arda giriyor,işte şimdi izlenir maç.

attirson
04.Mayıs.2014, 20:22
2-0 oldu.İş Barcelona-Atletico Madrid maçına kalacak.

Homer J.S
04.Mayıs.2014, 20:29
Itiraf ediyorum iddaada Atleticoya verdim o yuzden kaciracaklar sampiyonlugu..

jevox06
04.Mayıs.2014, 20:29
Bu sezon iki kupayı da bence Real alacak. Eğer Simeone ikisini de kaybederse karizması fena çizilir :n::n:

SAİT71
04.Mayıs.2014, 20:41
Atletico şampiyonluğu kaybetti bana göre. Oyuncuların üzerinde acayip bi isteksizlik var. Sanki gazozuna maç yapıyorlar...

sarianet
04.Mayıs.2014, 20:45
adamlar kendi kafalarına sıktılar

SAİT71
04.Mayıs.2014, 20:50
http://i.hizliresim.com/0Vy1DV.jpg

Maç sonu :D

byariff
04.Mayıs.2014, 20:51
real 2 kupayida alir

E.Cartman
04.Mayıs.2014, 20:52
Haydaaa naptı Atletico böyle ya. 2'li averajda kim üstün Real mi Atletico mu beyler ?

europeanconquer
04.Mayıs.2014, 20:56
İkilli averaja bakılıyorsa Atletico üstün.

omersal
04.Mayıs.2014, 21:01
Genel averaja bakılıyorsa Real avantaj yakaladı. İkili averaja bakılırsa Atletico'nun iki maçı kazanması yetecek. Ama bu isteksizlikle devam ederlerse Real alır şampiyonluğu.

footballer33
04.Mayıs.2014, 21:01
Atletico Madrid ikide iki yapıp şampiyon olacak bence.

TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Mayıs.2014, 21:05
ikili averaj gecerli, atletico hala avantajli ama barca maci buyuk bir engel artik. bu maci alsaydi %99 sampiyondu.

europeanconquer
04.Mayıs.2014, 21:06
Real'in 4 maçı var,4 te 4 yapabilirler mi ? Bence mümkün değil.

DenizlispoR
04.Mayıs.2014, 21:50
Yılın başından beri Ancelotti'ye overrated diyordum ancak duble yapma şansı var. Bakalım şaşırtacak mı .

omersal
04.Mayıs.2014, 22:01
Yılın başından beri Ancelotti'ye overrated diyordum ancak duble yapma şansı var. Bakalım şaşırtacak mı .

Ben de öyle diyordum cidden bu seneye kadar da öyleydi ama bu sezon sonuç ne olursa olsun gerçekten çok başarılıydı. Beni şimdiden şaşırttı :)

himone
04.Mayıs.2014, 22:03
Son hafta Barcelonayı yenmek şart oldu. Bu maçı alsalar haftaya şampiyonluk gelirdi ama büyük ihtimalle şampiyonluğu Real'e kaptıracaklar. Henüz kesinleşmedi ama Liverpool'dan sonra Atletico'ya da yazık oldu. Umarım 2 kupayı birden ezeli rakiplerine kaptırmazlar.

byariff
04.Mayıs.2014, 22:30
insalalh sampiyon olamaz atletico

https://vine.co/v/M6BY2xUQIEd

William Rookwood
04.Mayıs.2014, 22:34
Beckham ve Roberto Carlos'lu dönemde Real Madrid'i severdim. Şuan ise Atletico Madrid'i destekliyorum. İnşallah Atletico Madrid şampiyon olurda R. Madrid ve Barcelona hegamonyasına son verirler.

europeanconquer
04.Mayıs.2014, 22:36

Sizin orada kraliyetin yalakası Real Madrid tutulabilir ama bizim burada cefakar,savaşçı,aslanlar gibi oynayan Atletico tutulur !!!bbirribibririrbi!1111!'!

attirson
04.Mayıs.2014, 22:40

Bu İspanyollar da saka gibi.Ulan daha yeni bir olay olmus dünyadan o kadar tepki gelmis yapan yerin dibine girmis hala yaptıkları olaya bak.

5267
04.Mayıs.2014, 23:49
Devre Arası'

RM 0-1 Valencia (Mathieu '44)

SAİT71
04.Mayıs.2014, 23:52
Atletico'nun şampiyon olması zor. Real bu saatten sonra asla bırakmaz. Halbuki şu maçta ölümüne oynamaları lazımdı. Maçı izleyenlerde görmüşlerdir, oyuncular neredeyse yürüyorlardı. Bence hakettiler mağlubiyeti.

omersal
05.Mayıs.2014, 00:20
Valencia 2-1 öne geçti :D

William Rookwood
05.Mayıs.2014, 00:39
Atletico, bir daha böyle bir Barcelona ve Real Madrid bulabilir mi bilmiyorum ama bulmuşken ne yapıp ne edip şampiyon olmalı.

Facx
05.Mayıs.2014, 00:40
Atletico'nun şampiyon olması zor. Real bu saatten sonra asla bırakmaz. Halbuki şu maçta ölümüne oynamaları lazımdı. Maçı izleyenlerde görmüşlerdir, oyuncular neredeyse yürüyorlardı. Bence hakettiler mağlubiyeti.

yalnız bu yorumu neye göre yaptın anlayamadım real bu gün kazansa bile atletico liderliğini sürdürücek önündeki maçları kazanması halinde şampiyon olucak real aldı mı ki bırakıyo ? :D zaten bu maçıda kazanamıcak gibi

europeanconquer
05.Mayıs.2014, 00:45
yalnız bu yorumu neye göre yaptın anlayamadım real bu gün kazansa bile atletico liderliğini sürdürücek önündeki maçları kazanması halinde şampiyon olucak real aldı mı ki bırakıyo ? :D zaten bu maçıda kazanamıcak gibi

Totem totem :n:

omersal
05.Mayıs.2014, 00:52
2-2 bitti :D

mpaker66
05.Mayıs.2014, 00:52
Ronaldo attı 2-2 bitti. Efsane attı.

Bu durumda Atletico Barca ile berabere kalırsa şampiyon.

William Rookwood
05.Mayıs.2014, 00:54
Atletico'nun şampiyonluğu hayırlı olsun diyelim şimdiden. :icon_biggrin:

E.Cartman
05.Mayıs.2014, 00:56
http://vine.co/v/M6ztaYeIxZY

Yok canım daha neler Ronaldo. Bu nedir :D

SAİT71
05.Mayıs.2014, 01:00

Yalnız ben o yorumu Barcelona deplasmanını göz önüne alarak söyledim. Tabiki Atletico'da ipler ama bana bugün hiç umut vermedi, zaten birde son maç çok kritik. Gerçi Real'de bugün 2 puan bıraktı ama yinede Real'dir bu :) Yalnız Atletico bugün kazansaymış harbi şampiyonluk gelirmiş... Yazık oldu.:uzgun:

europeanconquer
05.Mayıs.2014, 01:01

Real'in 3 maçı var,3 te 3 yapabilirler mi ? Bence mümkün değil.

Fearless Coward
05.Mayıs.2014, 01:09
Şampiyonluk yakın meşaleyi yakın. :)

attirson
05.Mayıs.2014, 01:33
Barcelona'da beraberlik yetecek.Tabi bugünkü gibi saçma bir sekilde mağlup olmazlarsa Malaga'ya.

Facx
05.Mayıs.2014, 01:39
Yalnız ben o yorumu Barcelona deplasmanını göz önüne alarak söyledim. Tabiki Atletico'da ipler ama bana bugün hiç umut vermedi, zaten birde son maç çok kritik. Gerçi Real'de bugün 2 puan bıraktı ama yinede Real'dir bu :) Yalnız Atletico bugün kazansaymış harbi şampiyonluk gelirmiş... Yazık oldu.:uzgun:

oda var tabi ama eğer real barça dan daha fazla puanla girerse son haftaya barça zaten artık şampiyon olamadık gözüyle bakar ve fazla asılmaz

Ronaldinho 10
05.Mayıs.2014, 02:22
oda var tabi ama eğer real barça dan daha fazla puanla girerse son haftaya barça zaten artık şampiyon olamadık gözüyle bakar ve fazla asılmaz

Oyle yapacaklarini sanmiyorum. Real'in son macinda yasayacagi bir puan kaybi Barca'nin Atletico'yu yendigi takdirde sampiyon olmasini saglayabilir.

SAİT71
05.Mayıs.2014, 03:20
O değilde Ronaldo nasıl bir gol atmış arkadaş öyle, eğer izlemediyseniz bence izleyin. Bu adam olmasa bence Real çoktan havlu atardı....

attirson
05.Mayıs.2014, 06:42
Birde Real taraftarı arada ıskıklıyor Ronaldo'yu 1 mac kotu oynayınca filan.Adamlardaki lükse bak. :D

ozan42
05.Mayıs.2014, 07:54
Atletico boşuna işleri zorlaştırdı.Barcelona deplasmanı çok zor olacak..

benzema35
05.Mayıs.2014, 09:33
http://i.hizliresim.com/MYk8k2.jpg (http://hizliresim.com/MYk8k2)

http://i.hizliresim.com/QXQ8QG.jpg (http://hizliresim.com/QXQ8QG)

http://i.hizliresim.com/XWd8dj.jpg (http://hizliresim.com/XWd8dj)

mustangshelby
07.Mayıs.2014, 23:53
yuh ramos gene gol atmış.

europeanconquer
08.Mayıs.2014, 00:51

Real'in 3 maçı var,3 te 3 yapabilirler mi ? Bence mümkün değil.

Real'in 2 maçı var,2 de 2 yapabilirler mi ? Bence mümkün değil.

Vamoooos Atletiiiiiiii !!

Facx
08.Mayıs.2014, 01:03
Real'in 2 maçı var,2 de 2 yapabilirler mi ? Bence mümkün değil.

Vamoooos Atletiiiiiiii !!

2 de 2 yapsada fayda etmiyo ki , şimdi sıra barça da :icon_cool:

europeanconquer
08.Mayıs.2014, 01:08
2 de 2 yapsada fayda etmiyo ki , şimdi sıra barça da :icon_cool:

Yahu bu totem tuttu,sonuna kadar gideyim dedim nolur ki ? :n:

E.Cartman
08.Mayıs.2014, 01:09
Barça, Elche'e yenilir, Atleti'yi yenerse; Atleti iki maçı da kaybeder, R. Madrid kalan son iki maçını kazanırsa R. Madrid şampiyon olacak.
Ölme eşeğim ölme :zuhaha

uAburak89
08.Mayıs.2014, 01:09
Barca 2 maçını da alırsa şampiyon, Elche'yi yenerler muhtemelen. Son maç çok heyecanlı olacak La Liga'da.

Bu arada ihtimaller harbiden çok karışık ve saçma olabiliyor bazen. Örneğin Atletico 2 haftada 2 puan alırsa şampiyon olurken, Malaga'yı yenip Barcelona'ya yenilip 3 puan olursa şampiyon olamayabiliyor. :D

europeanconquer
08.Mayıs.2014, 01:12
Elche'ye zeval olmaz olmaz beyler rahat olun :n:

Ben ortayı açtım birisi golü atsın artık :(

footballer33
08.Mayıs.2014, 01:23
Barcelona Atletico'yu yenerse ve lig puanlar eşit olarak biterse şampiyon kim olacak?

Real Madrid, şampiyon olamaz artık. Onları bu değerlendirmenin içine almaya lüzum yok.

uAburak89
08.Mayıs.2014, 01:25
Barcelona Atletico'yu yenerse ve lig puanlar eşit olarak biterse şampiyon kim olacak?

Real Madrid, şampiyon olamaz artık. Onları bu değerlendirmenin içine almaya lüzum yok.

İlk maç 0-0 bitmişti, Barca şampiyon olacak yani.

europeanconquer
08.Mayıs.2014, 01:26

Barca olur.

footballer33
08.Mayıs.2014, 01:30
Eyvallah, sağolun cevaplar için. O zaman Atletico yenilmez inşallah.

E.Cartman
08.Mayıs.2014, 01:30
Elche'ye zeval olmaz olmaz beyler rahat olun :n:

Ben ortayı açtım birisi golü atsın artık :(
Banlanarak tam 90'dan gol olabilirsin Oğuzhan.

europeanconquer
08.Mayıs.2014, 01:31
Banlanarak tam 90'dan gol olabilirsin Oğuzhan.

Hadi :icon_cool:

attirson
08.Mayıs.2014, 01:56
Barcelona hiç hesapta yokken bir anda en avantajlı takım oldu zevkli bir sezon oluyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

SAİT71
08.Mayıs.2014, 04:56
Ulan atletico şu son maçta berabere bari kalsaydın bee, son maç çok zor olacak. Harbi Barça aradan sıyrılıp şampiyon olacak gibi :)

Fearless Coward
08.Mayıs.2014, 10:45
Pinto varken o ağları sarsarız biz o yüzden içim rahat şampiyon olacağız inşAllah.

footballer33
09.Mayıs.2014, 01:01
ESPN'ye göre Diego Ribas Santos'a gidiyor, bir başka kaynağa göre Arsenal'e yakın, bizim basına göre ise Diego çoktan Beşiktaş'a geldi. Dur bakalım, bu işin sonu nereye varacak? Bize Colman kalmasın da...

William Rookwood
09.Mayıs.2014, 19:25
Ben pek sıcak bakmıyorum Diego transferine. Oğuzhan o bölgede çok verimli oldu bu yıl. Oğuzhan'ı o bölgeye çekip ortasahaya bir transfer yapılabilir bence. Ama ben Beşiktaş'ın ortasahaya değil, bir sağ beke, stopere ve forvete ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.

attirson
11.Mayıs.2014, 22:18
Celta Vigo 2-0 Real Madrid
Atletico Madrid 0-1 Malaga
Elche 0-0 Barcelona maçlarda 67. dakika. Komedi yahu unutulmaz bir sezon oluyor.Herkes birbirine ikram ediyor kimse almıyor sampiyonlugu. :D

William Rookwood
11.Mayıs.2014, 22:19
Kimse şampiyonluğu istemiyor anlaşılan. :)

SAİT71
11.Mayıs.2014, 22:24
Atletico geçen hafta vermişti zaten. Ancak Real'e değil Barça'ya vermiş oluyor. Bu maçta tuzu biberi olur işte.

europeanconquer
11.Mayıs.2014, 22:25
Atletico maçı çevirirse ligi alıyor :D

Edit: Bence alıyor yani :D

attirson
11.Mayıs.2014, 22:26
Atletico 1-1 yaptı.Bir tane daha atarsa , Barcelona maçı oldugu gibi biterse geliyor sampiyonluk.

europeanconquer
11.Mayıs.2014, 22:27
Dokunduğum yere bereket getiriyorum !

Atletico Gol Gol Gol,şampiyonluk geliyor !!!

SAİT71
11.Mayıs.2014, 22:30
Barça atar bir tane. Atletico'da alamaz bu maçı. Zaten 2 haftadır gazozuna maç oynuyorlar.

europeanconquer
11.Mayıs.2014, 22:40
Malaga 10 kişi,haydi Atleti !

attirson
11.Mayıs.2014, 22:42
Şaka gibi üst üste 2 hafta 3 takımda puan kaybediyor. :D

SAİT71
11.Mayıs.2014, 22:48
Costa oynasa bugün Atletico daha fazla atardı. Villa bu takımın forveti değil, resmen bitmiş. Barça'nın şampiyonluğu hayırlı olsun bana göre deplasmanda 1 puan bile zor. Barça bırakmaz. Atletico 2 haftadır ayağına gelen fırsatları tepti. Üzülmemeleri lazım...

europeanconquer
11.Mayıs.2014, 22:49
Beraberlik ve galibiyet Atleti'yi şampiyon yapıyor.Atleti bunu başarabilecek kaliteye,kadroya ve mükemmel bir teknik adama sahip.

Vamos Atleti !

Caballero yarışta tuttu Barca'yı.

uAburak89
11.Mayıs.2014, 22:50
Çok güzel maç olacak haftaya.

MoisHaLe
11.Mayıs.2014, 22:54
ne çekişme oluyor be.. 2 haftadır 3 takımda puan kaybı yaşadı bu saatten sonra şampiyon Barcelona olur gibi geliyor bana

urwrdskkn
11.Mayıs.2014, 23:01
Costa oynasa bugün Atletico daha fazla atardı. Villa bu takımın forveti değil, resmen bitmiş. Barça'nın şampiyonluğu hayırlı olsun bana göre deplasmanda 1 puan bile zor. Barça bırakmaz. Atletico 2 haftadır ayağına gelen fırsatları tepti. Üzülmemeleri lazım...

Bence Atletico nun Halen Daha Şansı Var

jevox06
11.Mayıs.2014, 23:01
Ancelotti Şampiyonlar Ligi'ni alamazsa kesin kovarlar bunu. Bi Münih maçındaki taktik dehasına bakın bir de Celta Vigo maçındaki şu adama. Rezalet resmen. Ancelotti yüzünden iki kupayı da Atl.Madrid alsın diyorum. Kupa Barcelona'ya gitmesin.

Hadi Simeone bir daha yen şunları be :n::n:

Fearless Coward
11.Mayıs.2014, 23:45
0-0 bitiririz haftaya alırız kupayı. :) Beraberlikleri sever Simeone hocam. :)

footballer33
11.Mayıs.2014, 23:50
Atletico Madrid 2. kez altın tepside sundu şampiyonluğu. Son hafta Messi ve arkadaşları ne yapar eder, alır o maçı bence.

omersal
12.Mayıs.2014, 00:33
Bence hakem hatası(!) falan olmazsa atletico ordan puan çıkarıp şampiyon olur. Herkes Atletico'yu eleştirmiş te Barça da berbat futbol oynuyor.

ShevAnil
12.Mayıs.2014, 01:25
Ancelotti resmen yedeklerle cikmis, kazansalardi son hafta sanslari yuksekti bence. Sampiyonlar ligi gelmezse kovulur.

byariff
12.Mayıs.2014, 01:52
barca sampiyon beyler , ismiyle ezer barcelona atleticoyu rahat olun...

Fearless Coward
12.Mayıs.2014, 12:12
Yav he he Arif. :0:

LaigLeNoiR
12.Mayıs.2014, 12:20
Bu kadar kötü sezon sonu olamaz İspanya gibi bir ligde ya hayal kırıklığına uğradım resmen.

byariff
12.Mayıs.2014, 14:46
Yav he he Arif. :0:

bunlar hep korku korku

Diego Simeone: La Liga'da şampiyonluk kuralı değişmeli. Ligi aynı puanda tamamlayanlar, tek bir final maçı oynamalı.

E.Cartman
12.Mayıs.2014, 14:48
İspanya'ya da mı süper final geliyor :zuhaha

Fearless Coward
12.Mayıs.2014, 14:49
bunlar hep korku korku

Diego Simeone: La Liga'da şampiyonluk kuralı değişmeli. Ligi aynı puanda tamamlayanlar, tek bir final maçı oynamalı.

Simeone hocam işini biliyor Barça'ya rahatlık vermiş bu açıklamalarında gerisi gelir rahat ol Arif. :0:

europeanconquer
12.Mayıs.2014, 14:50
bunlar hep korku korku

Bunlar hep rakibi rahatlatma,gevşetme taktiği,o kadar çok sevdiğin Mourinho'dan bilmen lazımdı abi :0:

attirson
12.Mayıs.2014, 15:19
Eger Barcelona burdan sampiyonlugu verirse büyük bir yıkım olur.ŞL'den sonra üst üste 2 defa böyle birşeyi kaldıramaz Barca.Ne yapar ne eder alırlar bu maçı.Barca'nın üstünde büyük bir baskı olacak ama Atletico rahat her türlü bu sene gönüllerin sampiyonu oldular zaten.Aklıma Bursa'nın sampiyon oldugu sene Bjk maçı öncesi actıkları pankart geldi.''Sen bizi o kadar mutlu ettin ki bu sene sampiyonlugun canı cehenneme'' :D Gerçi o pankarttan sonra sampiyon oldular ama bakalım artık. :D

sarianet
12.Mayıs.2014, 15:28
kimse şampiyonluk kupasını istemiyor galiba sadri başgan bi değerlendirsin belki ekmek çıkar :)

SAİT71
12.Mayıs.2014, 15:43
Son maçta Nou Camp'ta Barça şampiyonluğu bırakır mı ?? bana göre imkansız değil ama olanaksız :n:

omersal
12.Mayıs.2014, 17:26
Atletico her türlü başarılı ama bu şampiyonluğu daha yıllarca göremeyebilirler. Bence rahat olan taraf değil heyecanlı olan taraf Atletico olacak.

Kaka Leite
13.Mayıs.2014, 23:36
http://i.imgur.com/5ALiu9r.jpg
Puan Durumu
http://i.imgur.com/CAJGPv6.jpg
Fikstür

OrcunFB
15.Mayıs.2014, 21:34
Atletico'nun 2'de 1 yapması bence imkansız. Ya 2'de 2 yapacaklar ya da 2'de 0...

Umarım 2'de 2 yaparlar. Hakediyorlar bunu. Son yılların bence en sempatik takımı.

Kaka Leite
16.Mayıs.2014, 23:59
Şampiyonu belirleyecek kritik maç yarın oynanacak.

Anket ekledim konuya. Ben Atletico'nun şansını çok büyük olarak tanımlıyorum. Önceki maçların sonucunun verdiği bir rahatlık üstüne de evinde oynamanın verdiği avantaj ile alır gider diyorum.

nerazzuri
17.Mayıs.2014, 00:00
evinde demişsin ama deplasmanda atletico. :)

beraberliğin atletico'ya yaradığı ortamda atletico şampiyonluğu alır diyorum bende.

Kaka Leite
17.Mayıs.2014, 00:03
evinde demişsin ama deplasmanda atletico. :)

beraberliğin atletico'ya yaradığı ortamda atletico şampiyonluğu alır diyorum bende.

Konu biraz canlansın diye yaptım desem yemez misiniz? :n:

Yine de Atletico'yu şanslı görüyorum. :icon_biggrin:

Fearless Coward
17.Mayıs.2014, 00:19
1-1 biter Atleticomuz şampiyonluğu kazanır sonra da ŞL'ye bakarız.

attirson
17.Mayıs.2014, 00:44
Eger internette dolasan Soma'yla ilgili seyleri gerceklestirirse Atletico gider bir formalarını alırım.

Fearless Coward
17.Mayıs.2014, 01:22
Bu dev maçtan bile mahrum ediyor bizi sayın Ntv Spor. :) devam böyle devam Eurolig finalini bile vermiyorlar ya gerçi. :) Bilyoner'e üye olun izleyin benim gibi kesin çözüm. :D

omersal
17.Mayıs.2014, 02:59
Herkes Barça şampiyon olur diyordu ankette 9-0 atletico denmiş ilginç :) Atletico bence vermez maçı ve şampiyon olur.

Banega
17.Mayıs.2014, 03:10
Gönlüm tabiki Atletico'dan yana ama ben Barcelona'nın kazanacağını düşünüyorum.

Berbat geçen bir yılı düzeltmek için ellerine bundan iyi bir fırsat geçemezdi.Her şey Barcelona'lı oyuncuların elinde.Şayet Messi geçen yıllardaki formunu ve moralini bulursa, Camp Nou'da Barcelona kesinlikle kazanır.

europeanconquer
17.Mayıs.2014, 11:27
Atletico şampiyon olsun istiyorum ama Messi reyizde alırsa kupayı üzülmem yani :n:

Maçı Bilyoner'de ücretsiz mi veriyor ? O nasıl oluyor ?

caner485
17.Mayıs.2014, 11:47
Şampiyonluğu beraberlikle atletico alır bence ama şl'yi real madrid'e kaptıracaklar orası kesin.

Fearless Coward
17.Mayıs.2014, 14:00
Atletico şampiyon olsun istiyorum ama Messi reyizde alırsa kupayı üzülmem yani :n:

Maçı Bilyoner'de ücretsiz mi veriyor ? O nasıl oluyor ?

Bu sene yeni uygulama başlattı Bilyoner nesinedeki gibi maçları veriyorlar üstelik kupona eklemeksizin diğer sitelerden farkı bu. Üye ol yeterli.

europeanconquer
17.Mayıs.2014, 14:29
Bu sene yeni uygulama başlattı Bilyoner nesinedeki gibi maçları veriyorlar üstelik kupona eklemeksizin diğer sitelerden farkı bu. Üye ol yeterli.

İyiymiş,herhalde Türkçe değil İngilizce veya İspanyolca falan olur demi abi ?

Fearless Coward
17.Mayıs.2014, 16:22
Aynen spikeri boşver napcan bizim spikerlere bin basarlar. :zuhaha

SAİT71
17.Mayıs.2014, 19:17
http://i.hizliresim.com/38zRVA.jpg

nerazzuri
17.Mayıs.2014, 19:34
iki takımda ilginç kadrolarla başlayacak.

neymar,xavi,alba barça'da yedek. suarez,garcia,adrian at.madrid'de yedek. madrid'i anlarımda, barça'ya anlam veremedim.

Fearless Coward
17.Mayıs.2014, 19:40
Madrid 4-3-3 çıkıyor büyük ihtimalle Koke mc oynar. Barça ise ne yapmış çözemedim beraberlik sanki onlara yarıyor gibi bir kadroları var.

benzema35
17.Mayıs.2014, 19:52
Haydi Atletico al şu Şampiyonluğu :)

byariff
17.Mayıs.2014, 20:01
barca alir ne yapip ne eder

mpaker66
17.Mayıs.2014, 20:21
Arda sakatlandı.

omersal
17.Mayıs.2014, 20:22
Costadan sonra Arda da sakatlandı......

SAİT71
17.Mayıs.2014, 20:23
Arda ile Costa sakatlanarak çıktılar. Şimdi çok zor işi Atletico'nun.

attirson
17.Mayıs.2014, 20:25
Böyle ilginc bir sezona da böyle ilginc bir final yakısırdı.Olaya bak.

europeanconquer
17.Mayıs.2014, 20:28
Barca alır şampiyoluğu,Atletico'nun alması imkansız.

omersal
17.Mayıs.2014, 20:31
Barca alır şampiyoluğu,Atletico'nun alması imkansız.

Atletico 1de 1 yapabilir mi ? Bence imkansız :D

europeanconquer
17.Mayıs.2014, 20:31
Atletico 1de 1 yapabilir mi ? Bence imkansız :D

Ahahahaha :n:

Banega
17.Mayıs.2014, 20:32
Alexis inanılmaz bir gol attı. 1-0

omersal
17.Mayıs.2014, 20:33
Vay anasını yaa , nasıl goldü o öyle :(

Fearless Coward
17.Mayıs.2014, 20:33
Barça'nın niye böyle kadroyla çıktığını daha iyi anladık. :D Sakatladılar attılar. :D

Banega
17.Mayıs.2014, 20:36
Godin sarı kartı gördü.İkinci yarı büyük olasılık Messi ya da Neymar'ı sokup Godin'in üzerine oynatabilir Tata.
Her şey Atletico'nun aleyhine.Diego'nun ŞL'de attığı gibi mucize bir gol bulmaları lazım.

SAİT71
17.Mayıs.2014, 20:39
Atletico dediğim gibi 3 haftadır gazozuna oynuyordu bu haftada burda çözüldüler. Barça şampiyon gibi.

fmhastasi
17.Mayıs.2014, 20:39
topa sahıp olan taraf barcelona.a.madrid sanki 1 puan alalım havasında geçen sene oynanan gs-fb şampiyonluk macı na benzıyor a.tmadrid bir turk takımı havasında fakat 1-0 yenikler barcelona efsanesinin önünde durmaya oyunu bıraz toparlamaya calısıyorlar ne olcagı suan bellı olmaz arkadaşlar

Fearless Coward
17.Mayıs.2014, 20:46
Bu maç böyle bitmez atarız.

byariff
17.Mayıs.2014, 20:49
barca vermez rahat olun.. atleticoya 3/1"i kalacak...

Fearless Coward
17.Mayıs.2014, 20:50
Sakin ol ve izle Arif. :) Barça 3.5 atıyor ilk yarının son dakikaları yetti. :D Bu gidişle rahat buluruz golü Costa ve Arda yok ama Koke reis var.

SAİT71
17.Mayıs.2014, 20:52
Barca'ya da iyi diyen yok ama bu maçın psikolojik bir havası var. Atleticolularda baya stresli çünkü her sene oynamıyorlar böyle finalleri ve muhtemelen bir 30 yıl daha şampiyon olamayacaklar. Nitekim barça daha alışkın. Kötüde olsa işte gördük herif iğne deliğinden golü atıyor.

Barça'nın karşısında iyi bir takım olsaydı şöyle çatır çatır oynayan Barça o golüde atamazdı o arkasına rüzgarıda alamazdı. Atletico kaç haftadır isteksiz isteksiz oynuyor. Böyle şampiyon olunmaz yedirmezler adama.

attirson
17.Mayıs.2014, 20:52
Gönül Atletico'dan yana ama birde gercekler var Barcelona kendi sahasında Atletico'yu sampiyon yapmaz.

davidvilla
17.Mayıs.2014, 20:59
Barca chelsea maci gibi olur umarım 2.yari

SAİT71
17.Mayıs.2014, 21:07
1-1 oldu :)

Fearless Coward
17.Mayıs.2014, 21:09
Bu kadar basit ne dediysek o. :)

SAİT71
17.Mayıs.2014, 21:11
Yalnız daha süre var :D Ancak Atletico şu ikinci yarının başındaki oyunu sürdürürse yener bile. 2-3 haftadır beklediğim oyun ve istek şu ikinci yarının başındaki oyun işte. Ama barça bırakmayacak bence :(

Fearless Coward
17.Mayıs.2014, 21:12
Golü yedikten sonra da vardı bu oyun sürekli korner atıyorduk yani belliydi en sonunda atacağımız. Godin gibi bir duran top canavarı olunca gol kaçınılmaz oluyor. :)

SAİT71
17.Mayıs.2014, 21:15
Sergio Busquet'te sakatlanıp çıktı :)

Fearless Coward
17.Mayıs.2014, 21:16
75'e kadar yemezsek deli gibi kapanıp şampiyon oluruz.

SAİT71
17.Mayıs.2014, 21:17
Neymar'dan çok korkuyorum, kenarda ısınıyor. Bence 2. gol atılmalı ne olur ne olmaz.

mpaker66
17.Mayıs.2014, 21:20
Koke nefis bi oyuncu. Guardiola'nın yerinde olsam direk alırım :D

Fearless Coward
17.Mayıs.2014, 21:22
Savunmacı alsak iyi olacak. :D Hakkımız bitti mi gerçi bilmiyorum ama adamlar baskıyı kurdu. :D

SAİT71
17.Mayıs.2014, 21:24
http://i.hizliresim.com/qqv4bW.jpg

Messi attı ama ofsayt oldu, yalnız Barça fena bastırıyor gol geliyor gibi..

Fearless Coward
17.Mayıs.2014, 21:30
Bu açıdan gol gibi duruyor ama farklı açılara da bakmak lazım.

SAİT71
17.Mayıs.2014, 21:40
Banada ofsayt gibi gelmişti :) Müthiş bir mücadele var maçta. Bir orda bir burda top. Atletico'nun ilerisi biraz zayıf kalıyor gibi bence.

Az önce Barçanın şutunda Curtua son anda çeldi topu

http://i.hizliresim.com/jJ64dj.jpg

Fearless Coward
17.Mayıs.2014, 21:41
Artık geldik heyecanın tavan yaptığı dakikalaraaa. :)

Sekopej
17.Mayıs.2014, 21:42
Geliyor geliyor şampiyonluk geliyor. :D Ben dedim ya açar Barca şimdi. :D

SAİT71
17.Mayıs.2014, 21:43
Bu Villa ile ileride gol falan atamaz Atletico. Arkadaş bir topuda tut be ayağında...

Banega
17.Mayıs.2014, 21:48
Son 3 dakika.Ver Mehteri ver Mehteri! :n:

SAİT71
17.Mayıs.2014, 21:49
Son 3 :D

http://i.hizliresim.com/DXDMX6.jpg

Banega
17.Mayıs.2014, 21:50
Tebrikler! Şampiyon Atletico Madrid! Helal olsun!

Fearless Coward
17.Mayıs.2014, 21:51
Şampiyooooooooooooooon helal olsun size beee inandık sizlere ve şampiyon oldular. :)

MoisHaLe
17.Mayıs.2014, 21:51
Veeeee inanılmazı başardı Atleticoooooooo.. Şampiyooonnnn :) Helal olsun inanılmaz bir başarı... Darısı ŞL finaline... İnşallah Arda'nın da önemli bir şeyi yoktur da finali kaçırmaz..

mpaker66
17.Mayıs.2014, 21:52
İşte bu kadar! Şampiyon atletico!

sarianet
bravo çocuklar :)
hey gidi barça sen kendi evinde şampiyonluk verecek takım mıydın

Fearless Coward
Arif'e selam olsun sizin Real'e de gelecek sıra sakin ol amigo. :)

SAİT71
VE ATLETİCO ŞAMPİYON !!!!

http://i.hizliresim.com/LPDa2o.jpg

Sekopej
17.Mayıs.2014, 21:53
Helal olsun, sırada bir başka kupa var. =) Ulan NTV yayını niye kesiyorsun, tüm stad adamları alkışlıyor ya, ülkemizde imkansız ki gördük de, kıskanıyorum be...

Bordo61Mavi
Sampiyon Arda

SAİT71
Barçalılar alkışlıyorlar zihniyete bak be :D

E.Cartman
17.Mayıs.2014, 21:54
Oldular sonunda bitti şampiyon oldu herifler, helal olsun

davidvilla
17.Mayıs.2014, 21:55
Helal olsun sizlere!

SAİT71
17.Mayıs.2014, 21:57
Nou Camp bunuda mu görecekti be :n:

http://i.hizliresim.com/lYZ79Q.jpg

Arda'nın kankası Felipe Luis Türk bayrağını sırtına geçirdi, helal olsun be yürekli çocuk...

http://i.hizliresim.com/LPDag0.jpg

uAburak89
17.Mayıs.2014, 21:59
Helal olsun Atletico, helal olsun Arda Turan.

europeanconquer
17.Mayıs.2014, 21:59
Filipe Luis :( Seni Milli Takım'a almayanlar utansın !!! Helal olsun !

Arda'yı da tebrik ederim.

Edit:

Şampiyooooooooooooooon Ardaaa,lay lay lay lay lay,oooo Arda Turan !! Chelsea'yi yıktı,Real ile Barca'yı dize getirdi.Adamsın be Arda !

Sakinim.

Fearless Coward
17.Mayıs.2014, 22:00
Helal olsun sana Filipe. Maçta da Messi'yi fena kitlemişti Türk bayrağını da sırtına geçirerek bir kez daha bizleri mutlu ettin. :)

ReaList
17.Mayıs.2014, 22:02
Helal olsun be adamlar kendi sahasında şampiyonluğu kaybetti efendi gibi alkışladılar. Gerçi bunda kazanan takımın tahrik etmeden ve abartmadan sevinç gösterilerinde bulunmaması da etken. Karşılışıklı saygı.

attirson
17.Mayıs.2014, 22:12
https://vine.co/v/M5gmbqwVjav

Böyle bir kapak yok. :D

Fearless Coward
17.Mayıs.2014, 22:13
1-1 biter Atleticomuz şampiyonluğu kazanır sonra da ŞL'ye bakarız.

Dünden izledik maçı boşuna konuşmadık. :D Bu arada bunu dememde istatistiklerde ön plandaydı daha önce bu tip son maça kalan şampiyonluk maçları 2 kez yaşanmış ve 2'sindede deplasman ekipleri 1-1'lik beraberliklerle şampiyon olmuş. Tarih tekerrür etti. :)

egebartu
17.Mayıs.2014, 22:15
Atletico 2 senedir rakiplerin sahasında şampiyonluk kutluyor :p Geçen sene(İspanya Kupası)

Fearless Coward
17.Mayıs.2014, 22:16
Atletico her sezon farklı kupalar aldı son 3 sezonda. UEFA , Süper Kupa , Kral Kupası bu sezon da La Liga geldi. Sıra ŞL'de. :)

davidvilla
17.Mayıs.2014, 22:22
https://vine.co/v/M5gmbqwVjav

Böyle bir kapak yok. :D

Bu adam totem yapiyor bence :)

Walter Sakana
17.Mayıs.2014, 22:47
Soma olayı son yıllarda moralmen en olumsuz etkilendiğim olaydı. O kadar kötü haberler, ölümler falan gördük hatta yakın zamanda çok yakın bir arkadaşımızın kardeşinin intiharını bile yaşadık ama soma beni bir başka etkiledi.

O günden beri ne FM oynamak geliyor içimden ne maç izlemek ne dışarı çıkmak. Gözümün önünde o insanlar var hep.

Ama bugün Galatasaray'ın 2.'liği kaptırmamasından sonra aldığım 2. güzel haber oldu Atletico'nun şampiyonluğu. Biraz olsun moral oldu derken özette Diego Costa'nın yıkılmasını, Arda'nın oyundan çıkarken ki gözyaşlarını gördüm içim burkuldu. Arda'nın önümüzdeki sezon başı çok özel çalışmalarla kendini iyice güçlendirmesi lazım, bu kadar sık sakatlık yazık günah. Tek veya en büyük eksiği bu bence.

mpaker66
17.Mayıs.2014, 22:54
Arda şu yaşında ne kariyer yaptı öyle ya. CL'yi kazanırsa müthiş olur.

William Rookwood
17.Mayıs.2014, 23:16
Filipe'ye ve Atletico Madrid'e helal olsun. Kendi takımım şampiyon olmuş gibi sevindim vallahi. :D

footballer33
17.Mayıs.2014, 23:41
Nihayet şampiyon Atletico Madrid! Bu şampiyonluğu 2 hafta önce garantileyebilirlerdi; ama biraz heyecan olsun istediler sanırım. :)

IcedEarth
18.Mayıs.2014, 00:41
Devlerin hegomonyasının kırılması açısından önemliydi Atletico'nun şampiyonluğu, Arda da vesile oldu iyi oldu.

Namzet
18.Mayıs.2014, 01:24
Helal olsun Atletico ve Arda'ya :)

SAİT71
18.Mayıs.2014, 01:29
Yalnız Barça efsanesi son bulmuş, bunu açıkça gördük. Messi bitmişti resmen, hiç bir topu tutamadı ayağında. Ancak Real madrid herkesi hayal kırıklığına uğrattı geçen hafta kaybederek. Atletico sonuna kadar haketmişti. Bence bu sezon şampiyonluk gitse yazık olurdu. Muhtemelen bu takımda gelecek sezona olmayacak oyuncular vardır. Costa gitmesi mutemel. Bir ara borcu var falan deniyordu ama şimdi mali durumu nasıl bilmiyorum. Neyse rüya gibi birşey, yaklaşık 8-10 gün sonrada daha da efsane bir maç bizi bekliyor. Sabırsızlıkla bekliyorum :)

himone
18.Mayıs.2014, 01:54
Helal olsun tebrikler. Barca'ya arifeyi gösterip bayramı göstermediler.

byariff
18.Mayıs.2014, 20:16
Osasuna golu atinca tribunler cokmus :D

https://pbs.twimg.com/media/Bn7kukjIcAArBgJ.png

Kaka Leite
20.Mayıs.2014, 03:42
Yeni patron Luis Enrique!

Barcelona'da Luis Enrique dönemi başlıyor.Tata Martino’nun görevi bırakmasının ardından eski futbolcusu ile anlaşmaya vardı.

Barcelona'nın internet sitesinden yapılan açıklamada yönetim kurulunun sportif direktör Andoni Zubizarreta'nın teknik direktörlüğe Luis Enrique'yi getirme önerisini kabul ettiği bildirildi.

Yapılan açıklamada genç teknik direktör ile 2 yıllık sözleşme imzalanacağı belirtildi.

Tanınmadık birileri geleceğine bir çaba göstermiş, hak eden kişilerin gelmesi mantıklı bir hareket.

Rafinha bu sezon Celta da kiralıktı gelecek sezon iyi işler yapabilir.

Walter Sakana
21.Mayıs.2014, 02:45
https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1.0-9/10352607_10152260046393859_1794370936923361663_n.j pg

tipe bak, ırkçı pislik

SAİT71
21.Mayıs.2014, 03:51
Kendide çok kiloluymuş yazık gerçekten. Biriside çıksa sana şişman diye alay etse ne olur?

Kaka Leite
21.Mayıs.2014, 04:01
http://i.imgur.com/mv9DfB3.jpg
Puan Durumu

himone
26.Mayıs.2014, 21:14
Barcelona Arda'yı istiyormuş, harika bir transfer olur bence. Ama işin ucunda gidip te pişman olmak ta var.

byariff
26.Mayıs.2014, 21:21
36m euro diyorlar gsyede pay duscekmis 1.7m euro gibi. :D arda barcada ancak merkezde is yapar kanatlarda etkili olamaz barcada...

Fearless Coward
26.Mayıs.2014, 21:32
Arda kalsın bence Barça'da kariyerim yükselecek derken daha kötü hale de düşürebilir kendisini. Kal Atletico'da El Turco.

europeanconquer
26.Mayıs.2014, 21:53
Gitsin de 3-5 olsa da bizde para kazanalım.

eng1n
26.Mayıs.2014, 22:11
Manu da talipler arasındaymış bence Manu'yu seçsin Barça sistemine pek uygun değil.

SAİT71
26.Mayıs.2014, 22:21
bence arda ingilterede hiç oynayamaz ispanya tam stiline uygun man utd faln hata olur.

TeNaciOUS MidFieLdeR
26.Mayıs.2014, 23:18
ben burda cok cok once yazdim, arda barcaya giderse xavi alternatifi olur diye. simdi soylentiler de cikmis, bence arda adina cok olumlu olur. kendini gosterebilirse pas futbolunda barca ile daha da devlesebilir.

soylentiler olsa da atleticoda kalir diye dusunuyorum ben arda. luiz enrique de geldi zaten, merkeze rafinha alcantarayi adapte eder. celta vigoda en guvendigi isimdi. barcadan kiralik.

TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Mayıs.2014, 14:49
Atletico, san lorenzonun 19 yaşındaki forveti angel correa ile anlaşmaya varmış.

nerazzuri
28.Mayıs.2014, 14:59
Atletico, san lorenzonun 19 yaşındaki forveti angel correa ile anlaşmaya varmış.

:)

diego costa gidiyor, kiralık leo yerine geçiyor. correa bu sene kiralanıyor. gelecek sezon leo yüksek fiyata satılıp yerini correa'ya bırakıyor.

atın fava bekleyin bence. :)

Fearless Coward
28.Mayıs.2014, 17:18
Simeone reis iş başında. :)

BaGa TaRKaN
29.Mayıs.2014, 20:37
http://spordefteri.com/resimler/karikaturler/buyuk/la-liga-da-sezonun-11-i-aciklandi-9768.jpg

footballer33
30.Mayıs.2014, 00:59
Bu İspanya değil, Madrid karması olmuş bildiğin. Ayıp olmasın diye de araya 2 farklı takımdan 3 oyuncu koymuşlar. :icon_smile:

Fearless Coward
30.Mayıs.2014, 18:00
Barça başkanı son noktayı koymuş Arda hakkında. :)

Arda ile ilgili bir transfer girişimleri olmadığını ifade eden Bartomeu, “Çok iyi bir futbolcu. Bu sezon sergilediği performans ile bunu herkese kanıtladı. Atletico Madrid’in onu satacağını düşünmüyorum. Bizim de transfer ile ilgili herhangi bir girişimimiz olmadı” dedi.

Mamadou
03.Haziran.2014, 14:00
Atletico'nun ilk 11'ini koysalar daha iyi olurmuş :)

Banega
05.Haziran.2014, 22:22
Fabregas'ın takımdan ayrılacağını Pique ağzından kaçırdı. :icon_biggrin:

http://www.ntvspor.net/haber/dunyadan-futbol/108310/pique-agzindan-kacirdi

Leonadias
05.Haziran.2014, 22:38
Fabregas'ın takımdan ayrılacağını Pique ağzından kaçırdı. :icon_biggrin:

http://www.ntvspor.net/haber/dunyadan-futbol/108310/pique-agzindan-kacirdi

Tamamiyle bilinçli olarak yapıldığını düşünüyorum ben gülüşüyorlar falan

Trabzonspor
06.Haziran.2014, 00:35
https://www.youtube.com/watch?v=F3Nh7cqzveE

Forma tanıtımına bak bilim kurgu filmi gibi :)

footballer33
06.Haziran.2014, 02:03
İngiltere'ye gidecekmiş yine. Chelsea olacak sanırım.

uAburak89
06.Haziran.2014, 02:11
Rakitic -> Barca diyorlar.

byKpln
06.Haziran.2014, 11:00
:)

diego costa gidiyor, kiralık leo yerine geçiyor. correa bu sene kiralanıyor. gelecek sezon leo yüksek fiyata satılıp yerini correa'ya bırakıyor.

atın fava bekleyin bence. :)

Aynen öyle. :)

byariff
06.Haziran.2014, 16:00
Rakitic -> Barca diyorlar.

%95 bitti o transfer 20m euroya anlasmislar ama bana az geldi gib sanki , rakiticede yillik 8m euro verceklermis

europeanconquer
06.Haziran.2014, 16:07
Rakitic için doğru adres Barcelona değil.

SAİT71
08.Haziran.2014, 17:47
Milliyet'ten Bilal Meşe'nin haberine göre Arda Turan Barcelona ile prensipte anlaşmış. Ne kadar doğru bilinmez tabi.

http://www.milliyet.com.tr/arda-barca-ya-dogru---1894110-skorerhaber/

Fearless Coward
08.Haziran.2014, 18:00
Milliyet Hürriyet falan geçin bunları. :D Arda kendisi dedi 2 yıl daha buradayım diye hadi belki gelecek sezon gider ama bu sezon gitmez.

uAburak89
08.Haziran.2014, 18:16
Milliyet Hürriyet falan geçin bunları. :D Arda kendisi dedi 2 yıl daha buradayım diye hadi belki gelecek sezon gider ama bu sezon gitmez.

Galatasaray'da da kalıyordu, son anda basıp gitti. Basında yazılan kulüpler istiyorsa gerçekten transfer olmazsa şaşırırım.

SAİT71
08.Haziran.2014, 18:25
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz bence. Bu açıklamalara fazla güvenmemek lazım. Herşey olabilir. İçin işine para girmesin yeterki :)

MoisHaLe
16.Haziran.2014, 14:54
Barcelona Higuain'i alıyormuş. 3puan'ın haberine göre.

uAburak89
16.Haziran.2014, 22:57
Rakitic -> Barca. 5 yıllık kontrat.

http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/detail/article/agreement-ivan-rakitic-join-fc-barcelona

MoisHaLe
17.Haziran.2014, 00:27
Bu sezon iyiydi. bakalım iyi iş çıkarabilecek mi?

Banega
17.Haziran.2014, 22:21
Xavi Katar'a doğru...

http://www.sabah.com.tr/Spor/Futbol/2014/06/17/xavi-katara-transfer-oluyor

Fearless Coward
17.Haziran.2014, 22:24
Takımın başkanı Xavi'yle anlaştıklarını açıklamış gidiyor reis.

MoisHaLe
17.Haziran.2014, 22:29
Xavi burada da iyi iş çıkarırdı hee. Ne işi var katar da falan

Namzet
24.Haziran.2014, 13:50
Falcao,Real Madrid ile imzalıyormuş haberlere göre

nerazzuri
24.Haziran.2014, 14:07
xavi gitti. yılda 8m€ gibi bir rakam alacak katar'da.

radamel falcao ise real madrid'le sözleşme imzalayacak. dünya kupasından sonra açıklanır sanırım.

ronaldo-benzema-falcao-bale-di maria-isco-jese / allah düşmanımı r.madrid'le eşleştirmesin. :)

sarianet
24.Haziran.2014, 16:35
Madride hep ibrayı yakıştırıyodum ama falco da iş yapar

SAİT71
24.Haziran.2014, 16:44
Tamda bu transfer döneminde Falcao'yu Madrid'de hayal ediyordum. Benzema'dan daha iyi oturur Madrid'e. Benzema'da fena değil ama Falcao çok daha klas bir golcü. Arda ile çok iyi ikili olmuşlardı. Arda'da baya gol attırmıştı Atletico'da, Madrid'de daha çok fırsat bulur. Solda R7 Sağda Bale off :D

Fearless Coward
24.Haziran.2014, 17:25
Benzema çok baltalıyordu takımı Falcao onun attığından daha fazla atar. Ligi alır artık Real Falcao bittiyse.

TeNaciOUS MidFieLdeR
24.Haziran.2014, 17:30
real her sene bir star gelenegini devam ettiriyor. benzema varken falcao ne kadar gerekliydi tartisilir. dunya kupasinda da iyi bir form yakaladi benzema. jese ve morata da artik kendine klup arasin, bu ikilinin arkasinda cururler.

Falcao9
24.Haziran.2014, 17:39
Xabi Alanso'yu Liverpool'a satsınlar. Xabi yerine de Pirlo'yu alsınlar.

Forvete de Suarez'i alsınlar. Suarez olmazsa Falcao'yu alsınlar.

------------Pirlo-----------
-----Modric----Di Maria----
Bale-----------------Ronaldo
-----------Suarez-----------

BaGa TaRKaN
25.Haziran.2014, 14:08
Zidane Türkiye'ye mi Gelecek Dedikoduları Artık Son Buldu. Zinedine Zidane Teknik Direktör Olarak İspanya 2.Ligi Takımlarından Real Madrid'in B Takımı Olan Castilla ile Anlaşma İmzaladı.

Fearless Coward
25.Haziran.2014, 15:39
Barça kaleye Real Sociedad'dan Şili'li Claudio Bravo'yu almış.

Atletico Madrid ile ismi geçen forvetler : Fernando Torres , Alvaro Negredo , Fernando Llorente , Michu , Enner Valencia , Romelu Lukaku

nerazzuri
26.Haziran.2014, 17:12
At.Madrid, Negredo'yu istiyormuş. City transfer için 30m€ istiyor.

Bu kadar pahalı transfere gerek yok bence. Negredo için 30m€ oldukça saçma bir iş olur Atletico için.

Enner Valencia'yı alsınlar. :)

Leonadias
26.Haziran.2014, 17:20
Atletico'ya Lukaku çok yakışır

Fearless Coward
26.Haziran.2014, 17:30
Valencia'yı bende istiyorum. Yanına da alınabiliyorsa Llorente'yi alsınlar akar gideriz.

Leonadias
26.Haziran.2014, 18:05
Barça kaleye Real Sociedad'dan Şili'li Claudio Bravo'yu almış.

12 Milyon Euro vermişler 31 yaşındaki yedek kaleciye çok vermişler

nerazzuri
26.Haziran.2014, 18:07
12 Milyon Euro vermişler 31 yaşındaki yedek kaleciye çok vermişler

ben yedek kaleci olacağını düşünmüyorum. ter-stegen yedek kalacak bana göre.

Fearless Coward
26.Haziran.2014, 18:25
Barça iyi iş çıkarttı bence kaleci konusunda. Sadece Ter-Stegen'le yetinmemeleri iyi olmuş adamlar kalecilerden çok çekmişti.

TeNaciOUS MidFieLdeR
26.Haziran.2014, 19:19
12 milyonu ter stegene saysinlar artik, bedelsiz almislardi onu cunku. boylece iki cok iyi kalecisi oldu barcanin. valdes ve pintoya tekmeyi basmalari lazim. ikisi de bildigin cop.

bu arada athletic bilbao ander herrera icin verilen 36M avro teklifi geri cevirmis. manu daha yukseltir mi bilmem de 36M kesmedigine gore 50M ancak kurtarir gibi duruyor. o transfer gerceklesmez artik. belli ki birakmak istemiyor bilbao.

Fearless Coward
26.Haziran.2014, 19:29
Bilbao'yu da anlamak lazım malum anca basktan alıyolar. :D ŞL ön elemesi oynayacaklar gruplara kalmak adına önemli bir oyuncusunu kaybetmek istemiyorlardır. Pinto futbolu bıraktı diye biliyorum. Valdes'te Monaco'ya gidecek diyorlar. Bizim şu Atletico forvet transferini uzatmasın da bitirsin bir an önce. :D

Leonadias
26.Haziran.2014, 20:21
ben yedek kaleci olacağını düşünmüyorum. ter-stegen yedek kalacak bana göre.

Ter-Stegen'in yedek kalması düşük ihtimal bana kalırsa, 12 M hem bir kaleci olması hemde yedek kalacağına inandığım için fazla geldi bana

uAburak89
26.Haziran.2014, 20:37
12 milyonu ter stegene saysinlar artik, bedelsiz almislardi onu cunku. boylece iki cok iyi kalecisi oldu barcanin. valdes ve pintoya tekmeyi basmalari lazim. ikisi de bildigin cop.

bu arada athletic bilbao ander herrera icin verilen 36M avro teklifi geri cevirmis. manu daha yukseltir mi bilmem de 36M kesmedigine gore 50M ancak kurtarir gibi duruyor. o transfer gerceklesmez artik. belli ki birakmak istemiyor bilbao.

Herrera'yı almış ManU serbest kalma maddesini ödeyip.

TeNaciOUS MidFieLdeR
26.Haziran.2014, 20:55
heryerde reddetti yaziyor, henuz anlasmaya dair bir haber goremedim ben ander herreraya dair.

herrera alinirsa sneijder-manu iliskisi de tamamen sona erer herhalde.

uAburak89
26.Haziran.2014, 20:56
İmzayı bile atmış.

http://www.athletic-club.net/web/main.asp?a=0&b=1&c=1&d=1000&berria=14335&idi=2

https://pbs.twimg.com/media/BrEUEK1IcAAujnX.jpg

TeNaciOUS MidFieLdeR
26.Haziran.2014, 21:01
imzayi atmis da kluple ilgili pruzler var. athletic anlasmadan memnun degilmis, serbest kalma maddesindeki tutarin 33M pounda cikarilmasi ihtimalinden bahsediliyor. buyuk ihtimal transfer gerceklesir zaten. mevcut kontrattaki miktar 28.5M pound. bunu vermeye razi manu.

uAburak89
26.Haziran.2014, 21:03
Resmi sitelerinden bundan sonrası için başarılar dilediklerine göre demek ki o pürüzler giderildi. :)

http://www.athletic-club.net/web/main.asp?a=0&b=1&c=1&d=1000&berria=14335&idi=2

TeNaciOUS MidFieLdeR
26.Haziran.2014, 21:09
zaten burdan donulmesi pek mumkun degildi, veda da edildigine gore herrera manuda diyebiliriz o zaman. FMde MC mevkisi icin en cok begendigim oyunculardandir ander herrera, manunun tam da ihtiyaci oldugu bir mevkiydi. nokta atisi oldu.

Night_Mare17
29.Haziran.2014, 18:35
Real Madrid Falcao'yu bitirmiş diyorlar ah arkasında birda Hames'i çakacaklar 2 yıl daha Şampiyonlar Ligi finali oynarlar kesin :D

Fearless Coward
30.Haziran.2014, 18:26
http://media1.ntvspor.net//c/i/cm/barca22.jpg

Beko Barça'ya sponsor olmuş. Vay be. :D

TeNaciOUS MidFieLdeR
30.Haziran.2014, 18:30
beko ingilterede cok isim yapmis durumda. avrupadaki bircok ulkede de basketbol liglerinin sponsoru. ispanyaya da el atmislar :D

eng1n
30.Haziran.2014, 18:58
Barça da yok işte formaya reklam almıyor, işte sadece unicef reklamı alıyor falanken her yerine reklam doldurmaya başladı.

SAİT71
30.Haziran.2014, 19:06
O logo bekoyu hiç anımsatmıyor açıkçası. Bildiğimiz logosu gibi değil ?

Fearless Coward
30.Haziran.2014, 21:42
Arda - Arsenal | Cazorla - Atletico iddiaları var.

nerazzuri
01.Temmuz.2014, 22:30
https://pbs.twimg.com/media/BredEL2IEAAd37v.png

davidvilla
02.Temmuz.2014, 14:25
barca yeni xavi'sini bulmuş demek :)

Mamadou
03.Temmuz.2014, 14:01
Rakitiç çok iyi transfer. Tam Barcaya uyacak bir oyuncu.

nerazzuri
03.Temmuz.2014, 14:19
Toni Kroos, 23m€ karşılığında Real Madrid'de. Falcao'dan sonra, Kroos'da geldi.

Fearless Coward
03.Temmuz.2014, 14:27
Kroos'ta on numara transfer. Real sağlam geliyo bu arada Di Maria ayrılacakmış bu transfer o yüzden olabilir.